Bästa webbhotell Australien (2020)

Contents

Tekniska recensioner och jämförelser

Vi undersökte de 10 värdleverantörerna för australier som hjälper dig att spara tid och pengar.

datacenter i AustralienWebbhotell har kommit långt sedan de tidiga dagarna med att inrätta din egen FTP-server och lägga till varje HTML-sida en efter en. Att installera värd är nu enklare än någonsin.

Med det sagt är värdleverantörer vanligtvis i två kategorier.

De som vill betala för dig och de som inte gör det. Eftersom du antagligen hittade den här sidan genom att leta efter "bästa webbhotell" kommer jag att anta att du är i det andra lägret. ��

Men först måste jag förklara något.

Du kommer förmodligen att titta på den här listan och tänka varför har inte Will inkluderat några lokala australiska företag. Skälen är enkla - servrar, support och prissättning från värdar som inte är Aussie är bara bättre.

Förklaringen bakom detta är enkel - större företag har större infrastruktur så deras kostnad per kund är faktiskt lägre och de skickar det till dig.

Den andra är lite mer teknisk. Det handlar om datacenter.

Du kan tänka på datacenter som jättedatorer som lagrar din webbplats. När en läsare vill läsa ditt innehåll, titta på dina uppladdade kattvideor eller besöka din företagswebbplats de behöver för att begära filer från datacentret.

För att vara perfekt trubbig har Australien inte de bästa datacentren.

Det är därför de flesta av mina val förlitar sig på utländska datacenter, med mitt toppval med ett modernt Singapore-datacenter. Okej nördprat. Låt oss hoppa in i den här recensionen och hjälpa dig hitta de bästa valen. ��

RANKWEB HOSTPRICELOAD TIMERATING
1 Siteground $ 3,95 / mo 713ms ★★★★★
2 Hostinger $ 0.99 / mo 389ms ★★★★★
3 Bluehost $ 2,95 / mo 1.765ms ★★★★★
4 Hostgator $ 2,75 / mo 657ms ★★★★★
5 A2 Hosting $ 2.94 / mo 223ms ★★★★★

Vad är integritet Australien?

Integritet Australien tror på det högtidliga mandatet att försvara det mycket ömtåliga begreppet digital värdighet. Denna strävan är mer så brådskande just nu i vårt samhälle när människors integritet och data är under belägring. Datakompromiss och intrång är ett konstant hot från onda aktörer och hackare som spänner över enskilda, företags och till och med nationalstater..

Uppdraget vi har på Privacy Australia är att se till att separationen mellan ditt privata liv, som borde vara så hemligt som du vill, inte stör eller stör ditt offentliga själv utan ditt samtycke. Vi vill att alla australier ska förstå den snabbt utvecklande världen för datapersonlighet. För utan denna förståelse kan digital suveränitet inte kraftigt försvaras.

Jag heter William J. Ellis och frön för Privacy Australia sådes när jag arbetade som säkerhetsanalytiker i Peking redan 2008. Det började som en strävan att kringgå Kinas förbud mot grundläggande webbplatser som Wikipedia och Facebook (förbudet fortsätter idag med mycket mer volym och tung hand). På det sättet gick jag hårt in i de dumma standarderna för virtuella privata nätverk, och Privacy Australia kom från mitt svar på det problemet.

���� Australian Hosting Reviews Reviews

Vi vill inte överföra dig med information. Även om vi har tillhandahållit mycket information har vi ändå gjort dem enkla att förstå. Att ranka våra värdar numeriskt tjänar detta syfte genom att tillhandahålla en omedelbar ögonblicksbild av deras hierarkiska status.

Våra rankningssystem placerar våra utvalda värdar i fallande rekommendationsordning, med början med den bästa rekommendationen, följt av de andra. För att ytterligare undvika onödig informationsbörda har vi bara infört de fem bästa valen.

Om du har några frågor kan du kontakta oss här.

De bästa webbhotelltjänsterna 2020

Nedan visas de fem bästa australiska webbhotellrecensionerna baserade på kostnad, hastighet, kundservice och drifttid.

1. SiteGround - omfattas av över 2 miljoner domäner

Pris - $ 3,95 per månad
Genomsnittlig drifttid på 99,95%
Genomsnittlig belastningstid på 713ms

Siteground har utmärkt sig som en av de mest populära och högst rankade värdleverantörerna i WordPress community. Australierna håller uppenbarligen med domen.

Enkel installation och installation ✅

De tillhandahåller unika, interna WordPress-lösningar som är stora på hastighet och säkerhet för att göra din webbplats så snabb och säker som möjligt. Men SiteGround använder inte bara WordPresss kappor som det mest allestädes närvarande innehållshanteringssystemet. Förutom att de är en bra lösning för både nya och etablerade WordPress-projekt, är de inte en enda knep ponny.

Till exempel har de en mycket anpassad kundtjänst som är kunnig, snabb och vänlig. De har också andra konkurrensfördelar som gör att de kan sticker ut från mängden.

Snabba hastigheter, gratis SSL och uppgraderingar ✅

Det är optimerade värdplaner inkluderar avancerade funktioner som automatiska uppgraderingar, inbyggd WP-caching, ett utbrett och spridd innehållsleveransnätverk (CDN), en-klick-iscensättning och GIT-versionskontroll. De utreder sina lösningar som interna, vilket ger dem flexibilitet och smidighet att skräddarsy dessa lösningar efter sina kunders behov.

Bästa prestanda och support ✅

Medan andra leverantörer erbjöd låga initiala och förnybara priser, är SiteGrounds prestanda när det gäller hastighet, driftsäkerhet och robust support mycket bättre än något annat värdar har att erbjuda. Det är kända som bästa dygnet runt support i branschen, så mycket att de är en officiell "WordPress" rekommenderad värdleverantör.

SiteGround erbjuder också några av de lägsta priserna för alla sekundära tilläggstjänster som förnyelse, Cloudflare-skydd och gratis SSL.

2. Hostinger - bästa billiga värd

Börjar vid $ 0,99 per månad
Genomsnittlig drifttid på 99,1%
Genomsnittlig belastningstid 389Fröken

Om du vill spara pengar på webbhotell utan att ge avkall på kvalitet, är det inte längre att söka efter Hostinger som är svaret på din sökning efter överkomliga priser.

Medan kampanjprissättning ses som en utbredd marknadsföringstaktik, särskilt i värdindustrin som är utformad för att fånga låghängande frukt, har Hostinger ändå behärskat konsten i denna strategi, vilket säkerställer att fördelarna påverkar dig lika mycket som det gör dem.

Billigaste värd utan att offra kvalitet ✅

Hostingers pris vanligtvis fluktuerar mellan $ 0,99 och $ 2,15 per månad på semi-regelbunden basis. För att dra full nytta av den låga prisrabatten kan du fastställa priset i 48 månader. Detta ger i princip en användare ett pris för värdpris under $ 70, vilket är ganska anmärkningsvärt.

Om du har någon missuppfattning eller oro för att deras tjänst kan vara underlägsen på grund av dess prissättning, låt oss snabbt avaktivera dig av den uppfattningen. Även om det fortfarande är en relativt nykomling ger Hostinger sitt löfte.

Hostinger tillhandahåller alla de rudimentära funktioner som andra värdleverantörer erbjuder, men med extra sötning av dess fantastiska priser. Nackdelen är att du inte får alla de attraktiva tillbehör som kommer med alla planer. Så det är skyldigheten att granska att du har de olika funktionerna du förutser att du behöver innan du väljer ett paket.

Gratis domän med registrering ✅

Bortsett från kostnadsprisfördelar erbjuder det fortfarande många riskgarantier och skydd: det ger en gratis domän att använda, utöver gratis SSL skydd. Dessutom kommer du fortfarande att få en generös pengar-tillbaka-garanti som sträcker sig över 30 dagar! Och det inkluderar det lägsta nivåpaketet som erbjuds.

Frågan är att Hostinger är ett bra val, särskilt om du försöker spara mycket pengar med en värd som fortfarande ger enastående prestanda.

Proffstips - Letar du efter fler rabatterade värdar? Kolla in vår guide till billiga webbhotell Australien.

3. Bluehost - Mest ansedda värd men kinda dyra

Börjar vid $ 2,95 per månad
Genomsnittlig drifttid på 99,74%
Genomsnittlig belastningstid på 1.765ms

Om du gjorde en ordassocieringsövning, är det första som troligen kommer att tänka på Bluehost ordet "lätt."

Bluehost har bland annat skiljt sig från förpackningen med sin användarvänlighet. Om det finns ett återkommande tema i de positiva onlinerecensionerna som du kommer att läsa om Bluehost, är det att det sticker ut som en av de bästa webbhotelltjänsterna för nybörjare.

Företaget förstår tydligt de smärtpunkter som sängvuliga nybörjare har, och följaktligen har gått utöver för att se till att processen är mindre förvirrande för människor som vågar hålla värd för första gången.

1 Klicka på Installations för WordPress + Tons of Guides ✅

Flera saker ger Bluehost denna släta seglingskvalitet. Dess gränssnitt och verktyg är inriktade på en nivå av intuitivitet som nybörjare förstår och uppskattar. De 1-klicka på installationsalternativet som finns med i alla deras planer är också ett stort drag för dessa nybörjare som inte är tekniskt kunniga för flerstegsprocesserna som ingår i traditionella installationsprocedurer.

Även om Bluehost-hastigheten är bra, tenderar den ändå att uppleva fördröjning och latens med större webbplatser. En sak kan du dock inte förneka dem: de är mycket ihållande. De är extremt skickliga inom marknadsföring och reklam, så tappa dig själv att börja se deras annonser följa dig överallt när du besöker deras webbplats.

65% rabatt på alla planer (men dyra uppsäljningar) ❌

Den aggressiva marknadsföringen åt sidan, dess konkurrenskraftiga priser är en annan attraktiv aspekt av Bluehost som gör det till oavgjort för nybörjare: du kan för närvarande få 65% rabatt på alla planer. Som om det inte räckte erbjuder BlueHost också en 100% tillbaka-garanti. Detta är idealiskt för frilansare och bloggare som precis börjar och inser att det kan ta lite tid att tjäna pengar på sin webbplats.

Med det sagt - BlueHost kommer att försöka ladda dig och arm och ett ben för alla deras tjänster.

4. HostGator Cloud Hosting - Bästa Cloud Hosting för pris

Börjar vid $ 2,75 per månad
Genomsnittlig drifttid på 99,4%
Genomsnittlig belastningstid på 657ms

Webbplatser och gator kanske två konstiga sängkamrater, men HostGator har på något sätt kunnat få äktenskapet att fungera.

Om alligatorns robusthet var inspiration för webbplatsens namn, är det en lämplig metafor. Som man säger är den bästa förmågan tillgänglighet, så tillförlitligheten i tjänsten är en av de viktigaste och mest uppskattade egenskaperna på en webbplats. HostGator kör denna funktion i spader, vilket ger enastående drifttid för sin tjänst till ett lågt pris.

Fantastisk driftstid och hastighetsprestanda ✅

Under de senaste 16 månaderna har det lagt ut i genomsnitt 99,98% drifttid. HostGator lyckas också göra ett par andra saker ganska bra. Förutom sin drifttid, är de snabba snabba servrar som den har lika anmärkningsvärt.

De påstår sig ha "upp till 2x snabbare belastningstider" till följd av en mångfald av funktioner, såsom premium hårdvara, lågdensitetsserver och flera cachelager.

Det är ganska lugnande att de kan stå bakom sin tjänst och att du som kund inte kommer att bli straffad om det finns ett tillfälligt dopp i prestanda.

Perfekt för småföretagshosting ✅

Till exempel, i ett scenario där den genomsnittliga drifttiden blir under 99,9% för månaden, kan deras kunder möjligen få en betalningskredit för hela månaden. Denna koncession utesluter emellertid planerat underhåll eller andra engångshändelser. Men det är tröstande för kunder att veta att deras verksamhet inte kommer att straffas om webbhotellens prestanda tillfälligt glider.

När det gäller användarvänlighet har WestGator lanserat en webbplatsbyggnadsfunktion som hjälper läsarna med deras installation. För den oinitierade nya användaren som fortfarande kämpar med värdtekniska egenskaper gör webbplatsbyggaren att skapa sin webbplats till en lek.

Dessa attribut tillsammans med en robust bas av globala servrar gör HostGator till ett exceptionellt val. Prissättningen målar dock en lite mer komplicerad bild. Lika anmärkningsvärt som sidbelastningen och drifttiden för deras delade servrar råkade vara, blåste HostGators molntjänst dem ur vattnet.

Vilket väcker sedan frågan - varför faller inte kunderna på sig själva att uppgradera till molntjänsten. Tja, svaret på den frågan råkar vara prissättning. De priser som annonseras för HostGators Cloud-alternativ börjar på $ 4,95 per månad och stiger till $ 9,95 / månad. Denna klistermärkeschock är helt avstängd för kunderna och tvingar dem att hålla sig till den delade webbhotellen istället. Det hjälper inte att Cloud-alternativet låser dig till en längre treårsperiod.

Men det finns vissa silverfoder, eftersom Gator har förbättrat situationen genom att erbjuda en exklusiv rabatt, sänka sina Cloud-priser till endast $ 2,99 / månad. Detta innebär i huvudsak att du kommer att få en MYCKET bättre tjänst i gengäld, medan du bara betalar delade värdsatser. Men rabatten gäller för närvarande bara för en, tre och sex månaders planer. Så efter den inledande terminen kommer prissättningen därefter att stiga till $ 8,95, vilket är förnyelsefrekvensen på den lägsta planen.

5. A2 Hosting - bra resultat för pris

Börjar vid $ 2,94 per månad
Genomsnittlig drifttid på 99,1%
Genomsnittlig belastningstid på 223ms

Snabbdödande säger de, men i världen av webbhotell kan det lika bra öka livslängden för ditt företag. A2 Hosting utmärkta hastighet rankas som en av de bästa i branschen. Det är en omfattande solid värdplattform, med ett bra, bra spel som inkluderar en extremt hög drifttid och hjälpsam kundsupport..

A2 Hosting har vistelse. Det har funnits sedan 2001 och bortsett från dess livslängd, har A2 en meritlista av spetskompetens, som regelbundet finns i PCMags listan "Bästa webbhotell" varje år.

A2 gjorde vår lista baserad på dess starka rekord inom områden som sträcker sig från delade månatliga planer med rudimentära funktioner, till paket fokuserade på dedikerade serviceplaner. Även om de flesta av A2 Hosting's datacentra är stationerade i Michigan, fungerar det fortfarande perfekt för små företag i hela Australien.

Hur vi väljer - ingredienserna som utgör våra kriterier för webbhotell

De säger att du aldrig borde vilja veta hur korven blir till. Tja, eftersom vi är rebeller och kontrarier i hjärtat, vi gillar att böja reglerna för att behandla våra kunder som vuxna, och så avslöjar vi innehållet i den svarta rutan som vi använde för att bedöma värdtjänsterna på vår lista.

Så utan vidare, och i ingen särskild ordningsföljd, användes dessa kriterier för att förflytta vete från massan:

Pålitlighet (drifttid och drifttid)

värd för uppetidPålitlighet är en viktig metrisk eftersom du vill att din värdleverantör ska vara pålitlig. Om de har de bästa tillgängliga funktionerna, men du kan inte lita på att de levererar konsekvent, gör det inte något för dig.

Hög tillgänglighet är ett kännetecken för en värdtjänst för att garantera en viss prestationsnivå, särskilt under en period som är högre än normalt.

De enskilda faktorerna som representerar aspekterna av tillförlitlighet är driftstid och driftstopp. Utan att få för mycket i ogräset betraktas drifttid som ett mått på den oavbrutna, obrutna tidssekvensen som en värdplattform upplever.

I en perfekt värld skulle värdsystem helst ha en driftstid på 100%. Men sådan perfektion är nästan omöjligt att upprätthålla eller uppnå. När det gäller hostingtjänster är det den tid, uttryckt i timmar, att en server kan tillhandahålla tjänster och förbli tillgänglig.

Förstå stillestånd

Stopptid är motsatsen till drifttid, vilket indikerar en trend i fel riktning. Uptime är en viktig statistik att fokusera på eftersom den signalerar om din tjänst är tillgänglig för dina användare. Naturligtvis, om din webbplats inte är tillgänglig så reflekterar den dåligt på dig. Det ser oprofessionellt ut, skadar ditt företag och är mycket skadligt för ditt varumärkeskapital.

Därför bör du som potentiell kund, när du tittar på australiska webbhotellrecensioner, bara tänka på de tjänster som har mycket liten driftstopp, som har ett snabbt vändningssystem på plats så att de tillfällen då de inte är tillgängliga är sällsynta och som mest involverar rutinunderhåll.

Höga nivåer av drifttid och datatillgänglighet kan vanligtvis uppnås genom att använda flera, redundanta system för att säkerställa att ett fel inte kommer att resultera i drifttid eftersom det finns säkerhetssystem för att ta släcken. Det är möjligt att ta reda på om värdleverantören har tillräckligt med säkerhetsredundans på plats för din region.

Vidare kommer en webbhotell av hög kvalitet som håller dessa faktorer i hög grad att respektera ditt företag genom att ge dig ett förhandsmeddelande och försöka schemalägga all oundviklig driftstopp under de perioder som kommer att resultera i minsta störningar i företaget.

Hastighet

Bästa webbhotell Australien (2020)Lyckligtvis är eraen med uppringd internetuppkoppling över. Tillåt inte en webbhotell att dra dig tillbaka till de mörka åldrarna. Höghastighetsinternet och utbredd bredbandsanslutning med den medföljande påkostade bandbredden har gjort det möjligt för konsumenterna att acceptera en basstandard för hastigheter och servicebelastningstider. Tillsammans med vår alltmer korta uppmärksamhetsperiod kan kunder inte vänta i några sekunder på att din webbsida laddas, oavsett hur rikt och engagerande ditt innehåll kan vara.

Så förutom att det är viktigt för din professionalism, såväl som din sökmotoroptimering (SEO), ökar hastigheten användarupplevelsen för dem som besöker din webbplats. Och om du ger användarna en gynnsam upplevelse är de mer benägna att återvända.

Som ett resultat är hastigheten på åtkomst som en webbhotell erbjuder extremt viktig. För att fastställa om en värd är snabb, bör du ta det på dig att testa deras hastighet under en tidsperiod, både under topp- och utanför topptimmarna.

Värd för kundsupport

Bästa webbhotell Australien (2020)Hur en webbhotell kommunicerar med dig som kund för att hantera dina problem och frågor kan inte överskattas. Dålig kundsupport är en av orsakerna till att kunder försöker få ett företag. Det kan vara en betydande skillnad i kvaliteten på supporten som mottas från en värd till nästa.

De flesta webbhotelltjänster saknar tillräckligt med kundtjänstpersonal för att svara på förfrågningar i realtid. Även om de kanske inte har tillräcklig personal för att svara på telefonsamtal, bör de dock kunna svara på din förfrågan via e-post.

Tumregeln är den genomsnittliga väntetiden för att svara på din förfrågan är 24 timmar. Men utmärkta responstider ligger inom fyra timmar. Om det dock tar mer än en dag eller två för dem att komma tillbaka till dig, det är en röd flagga. Det betyder antingen att de saknar tillräcklig personal för att svara på din begäran omedelbart, eller ännu värre, att de helt enkelt inte bryr sig.

Var också försiktig om de inte tillhandahåller teknisk support 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Eftersom serverfel inte tar ledighet, fortsätt försiktigt om de inte har supportpersonal vid sina inlägg under semestersäsonger.

Vad är den mest kända och berömda webbhotelltjänsten?

Vi jämför inte exakt äpplen och apelsiner, så det kan vara utmanande att bedöma de olika värdarna på grund av alla olika värdalternativ och priser tillgängliga. Till exempel finns det några gratis webbhotell tillgängliga, medan andra kostar så lågt som $ 1 eller $ 2 per månad.

Att välja mellan webbhotell med attraktiva, men motstridiga intressen kräver en noggrant orkesterad balans från din sida: du vill inte gå för billig på din webbhotell, och ändå borde du inte skaffa dig ett kraftfullt värdpaket som du inte behöver.

Därför är det bästa rådet, särskilt när du inte kan förutse dina framtida behov, att hålla det enkelt från början och sedan uppgradera efter behov..

Topphotelltyper för australiska företag

Varje företag har olika nischer, produktkategorier, målkunder och servicefokus. Därför kan deras värdbehov inte förväntas vara monolitiska. Som ett resultat finns det en mängd olika värdtyper för att tillgodose behoven hos olika företag. Vi kommer att dyka in för att titta på de vanligaste typerna av webbhotellplaner så att du bestämmer vilken som bäst tjänar behoven i ditt företag.

Det finns fem breda kategorier under vilka webbhotelltjänster är duvahulda. De är delade, virtuell privat server (VPS), moln, dedikerad och återförsäljare. Låt oss fortsätta att granska alla typer av värdplaner i detalj utan att göra något annat.

Vad är Shared Hosting?

Bästa webbhotell Australien (2020)

En delad webbhotell är en tjänst där flera webbplatser finns och delar en webbserver. Som namnet antyder betyder det att serverns tjänster inte uteslutande är avsedda för en enda webbplats. Snarare fördelas serverns resurser mellan flera webbplatser.

Detta är det mest ekonomiska valet för webbhotell, eftersom de allmänna kostnaderna för att underhålla servern är spridda över många kunder. Detta gör det till det billigaste alternativet eftersom du med den här typen av webbhotell i huvudsak hyr utrymme som du delar med andra webbplatser. Det har alltid en enkel plan och installationsprocedur.

Det delade värdarrangemanget fungerar eftersom de flesta webbplatser får en liten mängd trafik, så att den delade servern inte belastas hårt. Följaktligen kan webbplatserna dela serverresurser tillräckligt utan att hantera prestandaproblem.

Vad är VPS Hosting?

Bästa webbhotell Australien (2020)

Nästa logiska steg och uppgradering ovanför delad värd är Virtual Private Server (VPS) värd. En virtuell maskin emulerar ett datorsystem, men det är inte en faktisk fysisk maskin. Snarare är en VPS bara ett program eller operativsystem som visar beteendet hos en separat dator. Eftersom den är baserad på datorarkitektur kan den tillhandahålla funktionaliteten för en faktisk dator, utföra uppgifter som att köra applikationer och program som en separat dator.

Vad gör en virtuell privat server till ett fantastiskt värdalternativ du frågar? Tja, det är en naturlig utveckling från en grundläggande delad plan, som presenterar ett förbättrat värdalternativ för små till medelstora företag frustrerade över de begränsningar som följer med de flesta delade webbhotelltjänster rörande drifttid, lagring och hastighet.

En stor fördel med att använda VPS är att även om den fungerar som en riktig server, har du full kontroll över den till skillnad från den delade hosting-servern, och ändå betalar du inte som om du använder en dedicerad server. Till skillnad från den delade värdplanen är installations- och hanteringsprocessen mer komplicerad.

Vad är Cloud Hosting?

Bästa webbhotell Australien (2020)

Cloud hosting och cloud computing har ökat i popularitet de senaste åren. Molnberäkning är tillgång till resurser från ett datorsystem på begäran. Några av de resurser som kunden hyr är datalagring, datorbehandlingskraft; emellertid är dessa nu under kontroll och direkt aktiv hantering av användaren.

På samma sätt blir molnhotell lika mycket populärt tillsammans med ökningen av molnberäkning. När du begär molnhotell skaffar du datorresurser från en molnberäkningsleverantör eller -anläggning för att hjälpa dig att vara värd för dina data, tjänster och / eller lösningar. Inom cloud hosting är Divide and Rule namnet på spelet. Hur detta koncept implementeras i molnhosting är genom att resurserna på din webbplats sprids över mer än en webbserver. Följaktligen lämnas det till dig enligt behov

Även om det har likheter med VPS, är den grundläggande skillnaden mellan dem att i molnberäkning använder användaren ett distribuerat system med servrar som deras resurser sprids i stället för en dedicerad fysisk adress.
Fördelarna som tillkommit kunden på grund av denna distribuerade arbetsbelastning inkluderar enkel skalbarhet och snabbare lastningstider.

Vad är dedikerad värd?

Bästa webbhotell Australien (2020)

Om du är benägen mot det bästa är dedikerad värd vägen att gå. En dedikerad webbhotell är den typ av webbhotell där du inte delar med någon annan utan hyr en hel server för din användning.

Det är det bästa och dyraste alternativet och kräver en mer komplex och komplicerad installation.

Återförsäljarbaserad webbhotell och hur det fungerar

Detta är en form av webbhotell där ägaren till ett värdkonto kan använda sina fördelade resurser som bandbredd och hårddiskutrymme för att vara värd för webbplatser till stöd för andra tredje parter.

Med återförsäljarbaserad webbhotell köper du tillräckligt med servern resurser för att du ska kunna använda din egen webbhotell.

Jämförelse av webbhotell - Vilket CMS är bäst för dig?

Med ett innehållshanteringssystem (CMS) kan du hantera digitalt innehåll på en webbplats på ett sammanhängande, strömlinjeformat sätt. Det underlättar författande, samarbete och hantering av webbplatser.

Ett CMS kommer med ett märkligt gränssnitt, passar perfekt för en viss typ av webbplats och är mer benägen att arbeta med specifika värdalternativ än andra.

Det finns många CMS-alternativ på marknaden men de mest populära är WordPress, Joomla, Drupal och Magento.

WordPress

Bästa webbhotell Australien (2020)När det gäller CMS och hela ekosystemet för byggande av webbsidor är WordPress en juggernaut, den ordspråkiga 1 000 pund gorillaen i rummet. WordPress används för närvarande på över 60 miljoner webbplatser, inklusive de från de flesta topporganisationer.

Även om det började som ett bloggverktyg, har det förankrat sig som ett robust CMS. För de oinitierade i WordPress-världen skiljer det sig emellertid mellan wordpress.org och wordpress.com, eftersom de är två olika plattformar. WordPress.com är gratis men med begränsat temasupport och tillåter inga plugins. WordPress.org har å andra sidan fullt temasupport och ger total märkesfrihet.

WordPress innehåller många funktioner, men en av dess främsta fördelar är att det är enkelt att anpassa det tillsammans med utbudet av verktyg.

Bästa webbhotell Australien (2020)Joomla

I världen av CMS-ekosystem kommer Joomla en avlägsen sekund. En av anledningarna till att Joomla släpar så långt efter WordPress är att det inte är särskilt användarvänligt. Om det inte finns någon sentimental anledning till att du är kopplad till Joomla, är en övergång till WordPress den bäst rekommenderade åtgärden.

PHP

Bästa webbhotell Australien (2020)Populariteten hos WordPress betyder att det är viktigt att lära sig hur man använder de verktyg och språk som följer med det. En gemensam benämning som är konsekvent bland de populära CMS: er är beroende av PHP som skriptspråk på serversidan.

PHP är inte ett CMS men det är ryggraden i dess programmering. Det krävs att man skapar en CMS-driven webbplats, du måste känna till PHP eller behöva anställa en PHP-utvecklare om du vill ha specifika funktioner eller appar på din webbplats.

Kan alla företag använda dessa webbhotell??

De flesta värdföretag som listas här kan skala och hantera en ständigt växande trafikmängd. Oavsett om du är ett litet företag som fortfarande försöker skapa online-påverkan eller om du redan är en internetbemoth med 500 000 visningar varje månad, är dessa värdar mer än kapabla att ta emot.

Börja med den lägsta värdplanen, oavsett hur optimistisk du är på tillväxten av din webbplats. Om det växer ut sin nuvarande kapacitet kan du alltid uppgradera till en mer skalbar serviceplan.

Gemensamma nämnaren bland Australiens bästa webbhotellleverantörer är deras tillhandahållande av WordPress, särskilt i deras delade värdplaner. Detta har fördelen att spara kunder på kostnader och samtidigt tillhandahålla en efterfrågad applikation.

Bästa webbhotell eller värsta värd?

Det är lätt att bli förälskad av billiga produkter, särskilt när det gäller webbhotell. När allt kommer omkring, vem vill inte få bra pris på rock-bottom? Även om det kan vara lätt att leva med konsekvenserna av freebies med andra produkter, kan beslutet mycket väl komma tillbaka för att bita dig med värd.

Som man säger, om du betalar jordnötter kommer du antagligen att få en apatjänst.

För många bedrägerier finns i överflöd inom webbhotellbranschen, med företag som erbjuder låga priser till huvkopplingskunder som inte vet något bättre.

Men se upp för att det är ett fynd med djävulen - även om du kanske sparar lite pengar till en början, har sådan billig värd mycket färre funktioner. Och när de har anslutit dig kommer de att leta efter sätt att debitera dig för alla typer av premiumtillägg.

Om du tror att företagen som begår dessa bedrägerier är en del av bakvattennätet som rovar för den intetanande allmänheten, tar du hårt misstag. På grund av omfattande marknadsföring och aggressiv PR har några av de värsta förövarna kunnat tvätta sin image framgångsrikt.

Även om vi inte nödvändigtvis gillar att namnge och skämma, finns det emellertid ett övergripande allmännyttigt som kommer från att identifiera dessa förövare som uppväger oro för skadade känslor.

Bästa webbhotell Australien (2020)Kör pappa - De har snygg marknadsföring, men låt inte det lura dig. Deras tjänst är av låg kvalitet ännu, de har inget emot att debitera dig en premie för tillägg som skulle vara gratis med andra värdar. Vi anser att deras rykte är falskt, även om de ofta utses som Australiens bästa webbhotell. ScamDaddy skulle vara ett mer lämpligt namn i vår uppskattning.

Bästa webbhotell Australien (2020)Nätverkslösningar - De har på något sätt lyckats kombinera den fruktade, icke-heliga gralen för webbhotell - dålig service och servrar av låg kvalitet. De är ett fruktansvärt val, så vi rekommenderar starkt att inte lyssna på den värdgranskning som utstrålar deras imaginära dygder.

Om du väljer att gå med en billig webbhotell, se upp när du försöker ta dig ut från deras bojor och bestämmer dig för att byta till en bättre leverantör. De kommer att göra det så besvärligt att du önskar att du hade gått med en kvalitetsleverantör från början.

Webbhotell - saker att undvika som pesten.

Småföretagare önskar låg kostnad och minimal kostnad. Men de få dollar du kan spara är inte värt smärtan och hjärtkänslan du kommer att uppleva senare.

  1. Stäng dig av potentiella säkerhetsbrott - Det är inte en överraskning att dessa webbhotellvärdar har slapp säkerhetspraxis. De försöker alltid klippa hörn och har i slutändan inte sina kunders bästa för att investera i högsta säkerhetsåtgärder. För buttress vår poäng, webbhotell 000Webhost hade 13 miljoner användarnamn och lösenord läckt.
  2. Så småningom kommer du att upptäcka att något, Allt är bundet för att kosta dig extra - Dessa rabattvärdar hittar flera underhanded sätt att rippa bort olyckliga offer. Det vanligaste är att balkanisera artiklar och ta ut diverse avgifter som de inte har några affärer att göra. Till exempel kan de debitera kunder, säga, $ 30 bara för domänregistrering, ytterligare $ 30 för vissa viktiga integritetsskydd, och kanske $ 100 för SSL. Innan du vet ordet av det stirrar du på vantro på en räkning på $ 160 per år!
  3. Dålig IP-grannskap - Värdar av låg kvalitet är ökända för detta, och du bör vara försiktig med denna praxis eftersom faktorer som värdens täthet, antalet och kvaliteten på domänerna som är värd på en viss server påverkar din egen leverans av tjänster. Om till exempel en webbhotell på bara en 16 IP-adress lyckas dela det IP-utrymmet mellan säga, 9,5 000 webbplatser, kan detta göra din sökmotoroptimering (SEO) svårare.
    Om de flesta webbplatser på den IP är spammy och därmed potentiellt farliga grannar, är du i verkliga problem eftersom det skulle spegla dåligt på ditt företag. Webbplatser med låg kvalitet med dåligt rykte värd på samma IP eller subnät som din kommer att undergräva din webbplats.

Vad bestämmer värdhastigheten?

Att bestämma värdhastigheten är inte raketvetenskap, så tänka inte över. Två enkla regler påverkar värdhastigheten: datacenter och en särskild IP-adress (Internet Protocol).

Datacenter är puls, hjärtslag i hastighetslösningen. Därför har de snabbaste webbvärdarna alltid superlatensdatacenter. Tidigare diskuterade vi farorna för ditt rykte på webbplatsen och i förlängningen SEO-optimering som utövas av dåligt IP-kvarter.

En dedikerad IP, å andra sidan, främjar vanligtvis hastigheten. Men 90% av tiden behöver du inte ha en exklusiv IP-adress för din domän, eftersom många WordPress-konfigurationer inte behöver en.

Valet mellan Windows eller Linux baserade värdar

Valet mellan det ägda Windows-operativsystemet (OS) och dess Linux-motsvarighet med öppen källkod har rasat på länge. De har emellertid båda utvecklats för att möta kraven från internetåldern. Följaktligen skulle du välja en av dem inte leda till en oöverstiglig nackdel.

De flesta applikationer på serversidan är utvecklade för att överklaga plattformen. Men ett operativsystem kan uteslutande stödja vissa webbhotell-appar. Till exempel är cPanel bara på Linux.
Windows har också några utvecklarverktyg som är utformade för att bara köra på sitt operativsystem. Annars kan du använda en virtualiseringsinställning för att få support för en app som inte är kompatibel med operativsystemet du använder.

Även om vi inte har statistiken tyder anekdotiska bevis på att de flesta webbhotell använder Windows. Dessa faktorer belyser deras unika:

Windows

Bästa webbhotell Australien (2020)Windows har varit Microsofts flaggskeppsprodukt och operativsystem i decennier. Som ett resultat, om du går med en Windows-baserad värd, kommer du att ha tillgång till Fönsters databaser och appar som ASP.Net. Du betalar vanligtvis lite mer för Windows-baserade värdplattformar än för Linux, även om Windows är benägen att krascha oftare. Dess egenutvecklade karaktär är troligen ansvarig för den ökade kostnaden, men åtminstone kommer du att få stöd från Microsoft.

Linux

Bästa webbhotell Australien (2020)Linux är den mest använda servern, vilket gör den till industristandarden. Det är billigare än Windows-system, men det betyder inte att du har förkortat kvalitet. Dess servrar är supertillförlitliga, så att du kan köra nästan alla applikationer.

Linux är också mycket bra med de flesta av de moderna programmeringsverktygen som skript och är ganska populär som webbapplikationsutvecklingsplattform. Om du har designat en webbapp har du troligtvis stött på LAMP-system. LAMP är förkortningen för Linux, Apache, MySQL och PHP.

Vad är "Obegränsad" värd och hur fungerar det?

Den bästa analogin för "obegränsad" värd är att den liknar din favoritbuffé med allt du kan äta. "Obegränsad" webbhotell avser erbjudanden där leverantören inte har fastställt resursgränser. Det är också viktigt att notera att dessa typer av erbjudanden bara påverkar rimliga situationer. Varning är viktigt att komma ihåg eftersom erbjudandet troligtvis inte kan tillämpas om du får miljoner sidvisningar.

De resurser som vanligtvis förlängs denna obegränsade artighet inkluderar disklagring, bandbredd, dataöverföring och i vissa fall antalet addon-domäner. De obegränsade domäntilläggarna är attraktiva eftersom webbhotell erbjuder dig möjlighet att vara värd så många webbplatser du vill till ett överkomligt pris.

Dessa erbjudanden är för att locka nya kunder, så bli inte borttagen av annonsen utan snarare kontrollera de villkor som gäller. Det är inte till nytta för dig om den obegränsade bandbredden som erbjuds händer att gasspjället när det finns en enorm mängd trafik och avsevärt bromsar.

Därför gjorde vi i våra australiska värdegranskningar en bedömning om att inte inkludera några värdar som gör obegränsade värdtjänster.

Inledande steg till domänvärd i Australien

Flera saker går till att inrätta en webbplats. Medan vi har pratat om de bästa värdplattformarna i Australien kan det finnas så många saker du inte vet om att lansera en webbplats. Inte att oroa dig, för vi är här för att hjälpa.

Kanske finns det terminologier som du inte känner till eller känner till när det gäller webbhotell. Dessa kan inkludera namnposter, värdpaket, domännamnsregistrering och så vidare. Dessa konstiga klingande termer borde inte lura dig eftersom de inte är så komplicerade som de verkar. Och dessutom är vi här för att hjälpa dig. Det här är de mest troliga terminologier du kommer att stöta på i din strävan att skapa en webbplats, så fortsätt att läsa.

För de nya Zelanders som letar efter en värdlösning, kolla in vår guide för bästa hosting nz.

domäner

Bästa webbhotell Australien (2020)Varje börjar med domänen. Innan du kan skapa en webbplats eller värd av något slag måste du ha ett domännamn. I lekmannens termer är en domän namnet på din webbplats. Ett domännamn är huvuddelen av en webbplats-URL-adress, placerad omedelbart efter hypertextprotokollet (http (s)) och www (world wide web) -delen av strängen. Denna adress används av internetanvändare för att hitta din webbplats.

Att registrera en domän är den process du går igenom för att skaffa en domän och få den under din kontroll. När domänen skapats fungerar en grund för flera andra fruktbara online-aktiviteter. Därefter kan du lägga till sidor, bloggar, e-handelsfunktioner eller till och med underdomäner till din domän.

Australiska domänregister och registratorer

Bästa webbhotell Australien (2020)Ett domänregister är en databas som innehåller alla domännamn, tillsammans med all åtföljande registrantinformation för toppnivådomäner (TLD) som .com, .net, och.org.

Ett företag måste ackrediteras innan det kan sälja domännamn till människor. Den så ackrediterade organisationen kallas en registrator. Allmänheten kan sedan köpa domännamn genom dem eller överföra en redan ägd domän till en annan registrator.

Därför är ett register som en grossisttillverkare medan en registrator liknar en butik eller återförsäljare.

Hur hjälper domännamnservrar (DNS) Internet

Domänen du just har förvärvat lagras som en sekvens av nummer känd som en IP-adress i en domännamnserver (DNS). En DNS tar sedan de mänskliga vänliga domännamnsposterna, som är de domäner som människor skriver som webbadresser och kartlägger dem till deras respektive IP-adress.

Webbhotell misstag att undvika

Att ställa in din webbplats på en värd är inte exakt raketvetenskap. Med tillräckligt sunt förnuft och due diligence borde det inte vara svårt att lyckas. Men sunt förnuft är inte särskilt vanligt, så här är några saker att undvika som pesten.

  1. Gå med den billigaste värden du kan hitta - Det finns viss förtjänst att spara kostnader och leta efter rabatter. Men du måste inse när avvägningen för billigaste, lägsta kostnad resulterar i albatrossen av en skit produkt som hänger runt halsen.
  2. Att välja en annan CMS-plattform än WordPress - Oavsett vilken typ av webbplats du bygger (blogg, online-tidning, e-handel) har WordPress kompetens och enkelhet för att göra ditt arbete enklare. Och åh, nämnde vi att den har en blomstrande gemenskap med 33% av alla webbplatser som använder den?
  3. Läser inte det finstilta - Behöver detta verkligen ytterligare utarbetande? När en värdleverantör lovar dig himmel och jord, med "obegränsade" resurser att starta, behöver det dig att läsa det finstilta för att veta var de juridiska kryphålen är dolda.
  4. Betala för SSL - Legitima, bona fide värdar kräver inte att du betalar för ett SSL-certifikat (Secure Socket Layer).

Hitta den bästa värden i Australien - Packa upp den med en snygg båge

I den här artikeln har vi försökt att vara detaljerade utan att överväldiga dig med för mycket information. Trots våra bästa avsikter inser vi att detta är mycket att bearbeta. Du behöver inte läsa guiden på en gång; det är uppdelat i fristående segment så att du kan använda det som referens och studera när du vill.

Håll dina egna specifika behov i åtanke när du utvärderar webbhotell. Kvalitet är viktigt, så basera inte dina köpbeslut enbart på pris. Din webbplats är en viktig del av din varumärkesidentitet. Som ett resultat är det för avgörande för att på ett måttligt sätt acceptera de utmärkelser som webbhotellleverantörer har på sig till nominellt värde. Förhoppningsvis kommer den här guiden att hjälpa till att belysa ditt sinne om vad du ska undvika och saker du ska omfamna när du letar efter en webbhotellleverantör.

Tack för besöket !

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me