Privat tillgång till internet – ett av de mest pålitliga alternativen för säker surfning

Att hitta ett VPN som vi känner oss bekväma att rekommendera är på samma sätt som att snubla över den heliga gralen i snabbköpet i chipsgången. Förvånande


Private Internet Access (PIA) är en betrodd VPN-leverantör som har byggt ett positivt rykte eftersom de sätter kundens integritet och konfidentialitet först. Som sådan, de behålla inte användarloggar.

PIA är spridd över 24 länder och erbjuder tillgång till mer än 3 000 servrar. Privat internetåtkomst kan användas på Android, Windows, Linux, Mac OSx och på de flesta smarta enheter.

Här är varför vi gillar det här företaget.

Privat Internet-åtkomst VPN-översikt

FeaturesInformation
användbarhet: Lätt
Loggningspolicy: Ingen loggningspolicy
Serverstorlek: 3 300 ++ servrar
Serverdistribution: 33 länder
Stöd: Chatt
torrenta: Tillåten
Strömning: Begränsad
VPN-protokoll och kryptering: OpenVPN, SOCKS5 proxy, IPSec / L2TP och PPTP;
Huvudkontor: USA
Pris: $ 3.33 / month
Officiell hemsida: https://www.privateinternetaccess.com

Grunderna i deras betalnings- och prenumerationsplan

PIA erbjuder flexibel prissättning som gör det möjligt för användare att köpa en månatlig, årlig eller tvåårig prenumeration. Ju längre du prenumererar, desto billigare blir din månatliga ränta. Att betala för ett prenumeration från månad till månad är till exempel $ 6,99. Att betala för det tvååriga abonnemanget reducerar priset till $ 2,91 per månad.

Betalningsalternativ inkluderar PayPal, kreditkort och hundratals presentkort, allt från Best Buy-kort till Walmart-kort till Starbucks-kort och mer. Kryptovalutor som Bitcoin och Z-Cash accepteras också.

NOTERA:

Om du betalar för det tvååriga prenumerationen har du fastnat i produkten i två år. Det är en fantastisk VPN, och vi är säkra på att du kommer att älska det. Ändå uppmuntrar vi dig att läsa den här recensionen hela vägen för att förstå vad tjänsten erbjuder. Glöm inte att PIA erbjuder en återbetalningsgaranti på sju dagar. Så du kan testa produkten i sju dagar och få tillbaka pengarna om du vill.

Egna funktioner för privat tillgång

Under de senaste åren har PIA fördubblat sin storlek med bibehållen solid prestanda. Deras nyckel till framgång är att begränsa platserna där de lägger till nya servrar.

Tjänsten är en bra VPN för Netflix och andra webbplatser som HBO och YouTube. Medan de inte har samma globala täckning som andra dyrare tjänster, länderna som de täcker spänner över en stor publik.

Oavsett om du betalar varje månad, tvåårsvis eller årligen kommer du fortfarande att dra nytta av samma skydd, nämligen:

  • Obegränsad bandbredd
  • Säker VPN-konto
  • P2P- och VoIP-stöd
  • Anslut fem enheter samtidigt
  • Flera VPN-gateways
  • SOCKS5 Proxy ingår
  • PPTP, Open VPN och L2tp / IPSec

Möjligheten att anpassa handskakningsläget och datainterifieringsmetoden innebär att du kan skapa perfekt blandning av säkerhet och hastighet. PIA är utrustad med en kill switch som kommer att avbryta data om VPN tappar. DNS-läckskydd och port-vidarekonfigurationer kan enkelt ändras på kundportalen.

Hastighet och IP-läckagetest

Anslutningshastigheterna är snabba med PIA. De tillhandahåller nivå-1 gigabit-servrar. Vi märkte ett litet fall i den genomsnittliga anslutningshastigheten när vi jämförde hastigheten med VPN som var avstängd. När vi testade den brittiska testservern, i USA, fanns det ett litet fall i testhastigheten. Vi ansåg dock att detta berodde på geo-närhet i motsats till VPN-prestanda.

Med hjälp av ipleak.net fann vi att det fanns det inga DNS-läckor. Med test-ipv6.com hittade vi inga IPv6-läckor. Slutligen sökte vi efter WebRTC-läckor och blev positivt överraskade över att vi inte hittade några.

säkerhet

PIA har byggt ett gott rykte på grund av deras noll-loggningspolitik. De förvarar inte loggar eller samlar in trafikdata. Först när de får ett giltigt domstolsbeslut kommer de att tillhandahålla kundabonnemangsdata till regeringen. De är stolta över att kunna erbjuda kunder säkerhet och anonymitet tack vare att tusentals servrar och använder delade IP-enheter finns på några få platser.

PIA rekommenderar att kunder som söker ökad anonymitet ska använda anonyma e-postmeddelanden, betala med Bitcoin eller använda någon annan anonym betalningsform. Som vi nämnde tidigare accepterar de till och med presentkort från hundratals handlare som en form av anonym betalning.

Dynamisk IP-caking är tillgänglig i ett antal länder. Blowfish CBC-algoritmen gör att surfa på nätet säkert, även i delar av webben som anses vara farliga (Läs mer: Dark Web personuppgifter). Deras snabba Wi-Fi och integrerade brandvägg erbjuder avancerade filtreringsalternativ.

torrenta

Vill du ha ett VPN som inte kommer att förhindra flödande? Om du gör det är PIA ett utmärkt val. De varken övervakar eller begränsar anslutningar. Det inkluderar delning av peer-to-peer-filer. Detta innebär att du kan använda vilken torrenting-klient du vill och vara säker på att ditt konto inte kommer att blockeras eller att din anslutning kommer att stängas av. Bara för posten anses PIA också vara en av de bästa VPN: erna för torrenting.

För att vara tydlig säger privat internetåtkomst inte att de stöder strömning. De säger dock att P2P kommer att stöds. PIA respekteras för att vara en torrentvänlig VPN. De är ett bra val om du vill göra fildelning.

En välkänd rykte

I VPN: s värld betyder ditt rykte allt. PIA har en av mest oklanderliga rykte i branschen. De har varit med i spelet sedan 2010. År 2012 fick de utmärkelsen för den mest stabila VPN. Detta är en prestigefylld utmärkelsen inom detta område. PIA dyker ofta upp på listan över de bästa VPN: erna. Det faktum att PIA har varit verksamma i så många år gör det till ett säkert val.

Det faktum att PIA är baserat i USA oroar vissa. Detta beror på att Förenta staterna har lagar om övervakning av integritet som är mycket strängare än vad du ser i andra utvecklade länder. Och som vi nämnde, om regeringen har rätt optioner, kan PIA ge upp användardata. Men eftersom PIA inte håller stockar har de väldigt lite att dela med myndigheterna om de letar.

Detta stör inte oss för PIA är på förhand och öppen om att ha sitt säte i USA. Andra VPN försöker dölja sin plats. PIA: s transparens och det faktum att de inte lagrar loggar ger oss förtroende för att VPN är säkert.

FÖRDELAR

 Många anpassningsbara alternativ för kryptering
 Samma alternativ finns på olika plattformar
 Inga loggar hålls
 Accepterar kryptovaluta, presentkort, kreditkort, PayPal och andra icke-spårbara betalningsformer
 Sju dagars pengarna tillbaka-garanti
 Konkurrenskraftig prissättning

NACKDELAR

Vissa servrar kan vara mättade
Kundsupport levereras via e-post
Inte kompatibel med Netflix

Slutgiltiga tankar

Det finns tusentals VPN på marknaden. Alla kämpar för ditt företag. Detta kan leda till att vissa VPN: n lovar mycket men erbjuder lite.

Det är därför vi uppskattar verkligen den ärlighet, enkelhet och öppenhet som erbjuds av privat internetåtkomst. Deras väl implementerade kryptering och en noll loggpolicy i kombination med deras billigare pris är några av anledningarna till att vi rekommenderar den här VPN-tjänsten.

Vanliga frågor

F: Är PIA en bra VPN?

A: Ja, PIA är en mycket bra VPN. På vår ranking kommer den som nummer fem bakom ansedda företag. Det är inte en perfekt VPN, men ingen av dem är det. Om du shoppar efter ett VPN är PIA ett bra val att testa.

F: Är PIA bra för att torrentera?

A: Ja, PIA är ett av de bästa alternativen för strömning. Dina torrenter kommer att vara krypterade och säkra utan loggning av data. Alla topp-VPNS är bra för att torrentera men vi rekommenderar att du använder VPN med de snabbaste hastigheterna och extra skydd.

F: Vad är den säkraste VPN-tjänsten?

A: Den säkraste VPN-tjänsten är NordVPN eftersom den erbjuder dubbelkryptering. Detta medföljer ett offert eftersom en gång genom kryptering två gånger kan bromsa serverhastigheterna. Alla topp-VPN är relativt säkra så länge det inte loggar och erbjuder faktisk kryptering. De mest osäkra VPN: erna är de som erbjuder dig ett VPN gratis.

F: Vem äger PIA VPN?

A: London Trust Media äger PIA. VD är Ted Kim och grundaren är Andrew Lee.

F: Vad är en VPN-kill switch?

A: En VPN-dödsbrytare är en av de viktigaste funktionerna en VPN kan ha. Vad det gör är att upptäcka när din faktiska IP-adress exponeras och sedan automatiskt stänger av din anslutning. Enbart denna funktion kan säkerställa att din IP-adress aldrig utsätts för någon skadlig.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me