VyprVPN Review 2020 – 4: e bästa valet – Speed ​​+ Security Test Results

Om du har letat efter lite positiva nyheter om VPN-tjänstbranschen kommer du att gilla den här recensionen.

VyprVPN är mer än bara en cool logotyp. Och gör inga misstag, det är en exceptionellt cool logotyp. Detta schweiziska baserade företag har varit verksamt länge för att få ett rykte för att tillhandahålla högkvalitativ service.

VyprVPN skiljer sig från andra VPN-företag genom att de äger varje server i sitt nätverk. Detta innebär att de har full kontroll över säkerheten och erbjuder fantastiska hastigheter.

Fortsätt läsa. Detta är en av de goda.

vyprvpn logotyp

VyprVPN Översikt

FeaturesInformation
användbarhet: Lätt att använda
Loggningspolicy: Nollloggningspolicy
Serverstorlek: 700 ++ servrar
Serverdistribution: 70 ++ platser
Stöd: 24/7 Live Chat Support
torrenta: Tillåten
Strömning: Tillåten
VPN-protokoll och kryptering: OpenVPN-protokoll, PPTP, IPSec och L2TP; AES 256-bitars kryptering
Huvudkontor: schweiz
Pris: $ 3.75 / month
Officiell hemsida: https://www.vyprvpn.com

Företagshistoria

Moderbolaget till VyprVPN är Gyllene groda.  ��

Golden Frog har byggt upp ett rykte som en pionjär inom området för integritet online. De har gjort detta sedan Internet startade.

Golden Frog grundades 1994. Företagets skapande var ett svar på Incident Room 641a. Det kom fram National Security Agency övervakade amerikanska medborgare olagligt, vilket de gjorde genom att knacka på AT: s nätverkskablar&T.

Enligt rapporter gav Golden Frog detta uppmärksamhet hos FCC. Deras mål var att offentliggöra säkerhetsfrågan. Trots att de lämnade in ett klagomål till FCC ignorerades deras klagomål. Så de fattade det djärva beslutet att ta saker i sina egna händer.

Sedan dess har moderföretaget bakom VyprVPN varit ledande i kampen för sekretess på Internet. De har byggt upp ett rykte som en av världens bästa VPN: er på grund av det arbete de har gjort på detta område.

VyprVPN Pros

 • Snabba hastigheter
 • Förbättrad säkerhet
 • Pålitlighet
 • Kameleonprotokoll för att besegra VPN-blockering
 • Självägt och självstyrt servernätverk
 • Enkel att använda applikation som fungerar på olika plattformar och enheter
 • Kill switch-funktionen för att skydda din integritet
 • Ingen loggpolicy
 • Spännande tillåtet

Planer och prissättning

De flesta VPN-tjänster erbjuder en gratis plan med begränsade tjänster och en betald plan som erbjuder fler tjänster. VyprVPN är annorlunda genom att de har flera betalda planer i motsats till en plan i en storlek passar alla.

Den grundläggande prenumerationsplanen innehåller:

 • Obegränsad data
 • Upp till tre anslutningar

VyprVPN-prisplanerOm du köper planen för hela året är den $ 60 eller $ 5 per månad. Samma plan kostar $ 9,95 per månad om du köper det med ett månatligt prenumeration.

Premiumplanen innehåller:

 • Fem samtidiga anslutningar
 • Kameleonprotokoll
 • VyprVPN Cloud

Om du köper planen för hela året är den $ 80 eller $ 6,67 per månad. En månatlig prenumeration kostar dig $ 12,95 per månad.

Det finns fördelar och nackdelar med att ha grundläggande och premiumabonnemangsplaner. På den positiva sidan betalar du bara för det du behöver. VyprVPN erbjuder ett rimligt pris för sina tjänster. Nackdelen med den grundläggande planen är att du betalar för ett VPN, men du får inte alla tjänster som företaget erbjuder.

En bra sak med VyprVPN är att alla deras paket har en tre-dagars gratisversion. Under rättegången kan du använda tjänsten utan bandbreddbegränsning. Det är viktigt att läsa det finstilta. VyprVPN ger ingen återbetalning av något slag under några omständigheter. Så vi rekommenderar att du utnyttjar den tre dagars rättegången och testar tjänsten så noggrant som möjligt. När du engagerar dig i din plan kommer det inte att gå tillbaka.

Om du inte gillar testtjänsten är det enkelt att avbryta ditt VPN. Helt enkelt:

 • Logga in på din kontrollpanels URL
 • Klicka på "Avbryt tjänst" under konton.
 • Ange en anledning till avbokningen

vyprvpn faktureringsprocessVyprVPN tillåter betalning med PayPal, AliPay och större kreditkort. Det finns inget alternativ att göra en anonym betalning med hjälp av cryptocurrency eller presentkort, som vissa andra VPN. Detta kan vara en källa till oro för individer som letar efter ett VPN som ger fullständig integritet.

Det affärsalternativ som VyprVPN erbjuder är lite dyrare, men det är perfekt för företagare, journalister och individer som arbetar utomlands. Det ger dig åtkomst till att arbeta med ditt team på flera servrar eller i molnet.

På den positiva sidan innebär det faktum att VyprVPN inte erbjuder återbetalning att det inte finns någon skuggig eller tveksam återbetalningspolicy. Det finns inga dolda avgifter och inga knep för avbokning. Gilla det om du köper det, för du står fast med det under året.

Kan du lita på VyprVPN?

VyprVPN och dess moderbolag, Golden Frog, har åtagit sig att ge sina kunder det ultimata integritet. Det är därför de baserar sitt företag i Schweiz. VPN och all kundinformation skyddas av schweiziska datalagar.

hur vyprvpn fungerarSchweiz är ett land som är känt för lagar om sekretess och dataskydd. Det är en del av den nationella strukturen. Schweiz är ett oberoende land. De tillhör inte EU, de är neutrala i många politiska frågor och de tillhör inte 5 ögon eller 14 ögonövervakning.

Detta är en av anledningarna till att Schweiz valdes till företagets hem. Ägarna till VyprVPN kommer från Texas och har varit hårda förespråkare för online-integritet och massövervakning.

När det gäller sekretess sticker VyprVPN ut eftersom de äger och hanterar sitt VPN-servernätverk. Det finns inga tredje parter. VyprVPN har 100% kontroll över all hårdvara, kod och nätverk som deras plattform körs på.

Ett antal bra VPN kommer att använda ett tredjeparts DNS. Detta är problematiskt eftersom tredje parter kan logga in dina DNS-förfrågningar, vilket ger dem åtkomst till din surfhistorik. VyprVPN skyddar dina DNS-förfrågningar genom att kryptera dem och förhindra tredjeparts snooping.

Om det finns en brottsutredning, samarbetar Golden Frog med brottsbekämpande organ. De kräver stämning innan de ger information som kan identifiera sina kunder. De påstår sig endast ge en minimal mängd information för att identifiera klienten och inget mer. Enligt lag kan Golden Frog inte berätta för sina klienter om de utreds av myndigheter.

VyprVPNs loggpolicy

VyprVPN har åtagit sig att skydda din integritet via sitt säkra nätverk.

vyprvpn sekretesslogg

Tillåter VyprVPN Torrenter?

vpn torrentingGolden Frog lever upp till sina schweiziska rötter. I sekretesspolicyn är det tydligt att de har den största respekten för deras användares integritet. Som ett resultat behandlas all trafik lika. Detta innebär att VyprVPN kan användas för torrenter. Företaget rekommenderar att användare håller sig inom gränserna för upphovsrättslagarna som reglerar deras land.

VyprVPN har snabba servrar. Detta är nyckeln till att ha en sömlös torrenting-upplevelse. Torrenting är tillåtet på alla VyprVPN-servrar. Det finns inga bandbreddbegränsningar, och det finns ingen gräns för serverväxling. VyprVPN har mer än 700 servrar och mer än 200 000 IP-adresser till sitt förfogande.

VyprVPN: s kameleonfunktion får krypterad trafik att se ut som den vanliga SSL. Detta gör det lättare för dig att kringgå brandväggar och annan programvara som är utformad för att blockera VPN: er.

Företaget använder AES - 256 för att kryptera trafik. Detta innebär att all information du skickar eller tar emot är obrottslig av brute force-attacker.

Hur snabb är VyprVPN?

VyprVPN, som de flesta VPN-tjänster, påstår sig vara den snabbaste i världen. Enligt vårt test är det dock inte exakt sant. Det goda är att bara för att de inte är de snabbaste i världen betyder det inte att de är dåliga. Vi var faktiskt nöjda med de hastigheter som denna tjänst ger.

När du valde den närmaste servern blev följande resultat:

vyprvpn hastighetsresultat

Du kan tydligt se att även när du använder VyprVPN är nedladdningsnumren tillräckligt snabba för att surfa och strömma video i högupplöst. Det här kanske inte är din go-to-service för torrents, men som vi diskuterar är torrenting inte alltid en bra idé med den här tjänsten.

VyprVPN erbjuder hastigheter som är nära en VPN-anslutningshastighet. Detta sätter det på nivå med, om inte bättre än de flesta topppresterande VPN: er.

VyprVPNs kundservice

Vissa företag ser kundsupport som en onödig kostnad. Bra företag ser kundsupport som en investering i sina kunder. Det enda sättet att få en god känsla för ett företags kundsupport är att interagera med dem. Vi ställde en serie frågor för att få en bättre känsla för hur VyprVPN ser kundsupport.

vyprvpn supportchattVi gillar det faktum du kan kontakta deras kundtjänst 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, 365 dagar om året via livechatfunktionen på deras webbplats.

VyprVPN tar kundsupport på allvar. När du använder ett VPN köper du inte bara tjänsten. Du behöver någon för att ge dig den kundsupport eller teknisk support du behöver när du behöver det.

VyprVPN erbjuder inte telefonstöd. Men deras livechattalternativ är snabbt och effektivt. De tar upp dina problem i realtid.

VyprVPN erbjuder också supportbiljetter från appen. Det finns ett biljettsystem anslutet till deras livechatt. De har ett supportteam som ger hjälp i sitt forum. På alla sätt visar VyprVPN att de är oroliga för sina kunders välbefinnande och ser kundsupport som en komplicerad del av deras övergripande affärsmodell.

Var ligger VyprVPN: s servrar?

VyprVPN-serverplatserVyprVPN har mer än 70 serverplatser runt om i världen.

Alla deras servrar erbjuder IP-adresser som är geografiskt belägna baserat på den stad som är listad. Det finns två sätt att VyprVPN når detta mål. Antingen är deras server fysiskt inrymd på platsen eller så använder de en virtuell server, vilket ger utseendet att vara inrymt på den platsen.

VyprVPN har vanligtvis inte fysiska servrar i länder som har begränsande Internet-policy. Istället tillåter deras virtuella servrar dem att hålla krypteringsporten ur farliga regeringars händer och ge användare i dessa länder i IP-åtkomst till land.

Ibland kommer de att använda virtuella servrar som ett sätt att testa nya platser med målet att bestämma var nya fysiska servrar ska distribueras baserat på kundanvändning. De tre målen som VyprVPN har när de väljer platser för sina servrar är prestanda, säkerhet och IP-plats.

Det finns ett antal faktorer som VyprVPN tar hänsyn till när man väljer var de ska ha sina fysiska servrar eller var man ska placera virtuella servrar. Oavsett var infrastrukturen ligger, lovar VyprVPN att bara lagra kundinformation fysiskt i Zürich, Schweiz. Det är här deras företag är fysiskt lokaliserat och integrerat.

Device and Platform Support

vyprvpn stöds osVyprVPN erbjuder support för ett antal enheter. Dessa inkluderar Mac, Windows, Android och en mängd andra tjänster och applikationer.

VyprVPN erbjuder en VPN-routerapp och det är väldigt enkelt att konfigurera och använda. När appen är på din router kan du ansluta ett antal enheter till den. Detta förlänger kraften i ditt prenumeration. Om du har ett abonnemang för tre enheter räknas din router bara som en.

Men varje enskild enhet i ditt hem som ansluter till din router kommer att ha fördelarna med att ha ett VPN. Du kan ange om en viss enhet ska ha en krypterad eller okrypterad anslutning.

Slutsats

Sammantaget är vi mycket nöjda med VyprVPN och Vi rekommenderar det.

Det har hastighet, en prissättning i två nivåer, en tjänst som tillhandahåller förmåga att arbeta var som helst i världen, stjärnkundsupport, och a kill switch-funktionen. VyprVPN förpackar en solid upplevelse som kommer att vara säker på att hålla dina data säkra och säkra utan att behöva offra hastighet och tillförlitlighet.

vyprvpn logotyp

Nu så mycket som vi har gjort en grundlig poäng, känner vi igen det vi har skillnader i förväntningar och prioriteringar. Medan en majoritet av er kanske vill ha handen ner, säkraste VPN, några kan fortfarande leta efter en mer kostnadseffektivt lösning. Hur som helst, vi vet att några av er fortfarande är ointresserad. Lyckligtvis finns det bara en handfull utmanare kvar på denna punkt i matchen NordVPN och Surfshark. Så vi vill att du ska gå igenom vår noggrant granskade bästa VPN väljer och där kan du välja din mästare.

I slutändan är det bara du som kan bestämma vem som är din vinnare.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me