Cel mai bun VPN Australia 2020

Contents

Recenzii și comparații tehnice

Am testat primele 20 de VPN-uri pentru a găsi cele mai rapide și mai sigure servicii VPN acolo.


cel mai bun vpn

Pe măsură ce navigați pe internet și citiți acest lucru chiar acum, sunteți conectat la o rețea virtuală virtuală (VPN)?

Dacă nu, ar trebui să fii ...

Astăzi, sistemele informatice și atacurile cibernetice se întâmplă cu o regularitate alarmantă. Ba mai mult, lumea devine din ce în ce mai mobilă, călătoria și munca de la distanță devin rapid norma.

Pe măsură ce mai multe informații personale intră în „nor”, ​​devenim mai interconectați, dar și mult mai vulnerabili.

Acolo vine un VPN.

Simplu, un VPN vă permite să vă conectați la internet printr-un tunel privat criptat, care reduce semnificativ șansa de a fi victima criminalității informatice..

În plus, sunt ușor de utilizat și mai ieftine decât ar putea crede. Am testat personal toate cele mai bune VPN-uri din Australia și în străinătate și a compilat rezultatele acestor teste în acest ghid.

Afișează conținutul întrebărilor frecvente

întrebări frecvente

 • Ce este un VPN și cum funcționează?
 • Care sunt avantajele utilizării unui VPN?
 • Este legal să folosești un VPN în Australia?
 • Ce VPN mă permite să flux Netflix?
 • VPN-urile urmăresc ceea ce fac online și păstrează fișierele de jurnal?
 • VPN-urile sunt sigure pentru torrenting?
 • Puteți configura un VPN pe un router?
 • Puteți configura un VPN pe o consolă de joc sau pe un televizor inteligent?
 • Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Australia?
 • Care este cel mai rapid VPN acolo?
 • Cât costă VPN-urile?
 • Există pericole cu utilizarea unui VPN?
 • Poate un VPN să-mi facă Internetul mai rapid?
 • Poate fi blocat un VPN?
 • Poți fi urmărit dacă folosești un VPN?

Testarea VPN-urilor - Procesul meu pas cu pas

Indiferent de locul în care te duci în lume, vrei ca VPN-ul tău să fie rapid și sigur, altfel nu are prea mult rost să ai unul. Partea complicată constă în analizarea sutelor de companii care oferă serviciul pentru a afla care este VPN-ul cel mai bun.

La Privacy Australia, ne place restul lumii, dar misiunea noastră este să localizăm și să recomandăm servicii care să îi ajute pe colegii noștri austrieci să rămână în siguranță online. Puteți citi mai multe despre procesul nostru de testare detaliat aici.

Pentru a determina cel mai bun VPN în general, acest proces de testare este esențial. Este modul în care descoperim vulnerabilitățile software și găurile de securitate.

Ne concentrăm în câteva criterii importante:

 • competență - Unde sunt încorporate?
 • 5 Ochi - Îți împărtășesc informațiile?
 • Politica de logare - Dacă da, este mare, nu te duci.
 • Viteză - VPN-urile lente nu prea merită să fie utilizate
 • Blocuri P2P - Nu mai este Netflix
 • Număr de conexiuni - 1 dispozitiv sau 3?

Uitați-vă la graficul nostru de mai jos, am sortat peste 45 de companii și am trecut prin politica de confidențialitate a fiecărei companii, termenii serviciului și testele de viteză.

De asemenea, rețineți - toți cititorii sunt bineveniți să lase recenzii la fiecare serviciu VPN prin formularul disponibil pentru fiecare recenzie. 

VPNJurisdiction5 OchiLoggingViteza numărul de servere # de conexiuni simultaneBlocks P2P
NordVPN Panama Nu Nu Rapid 5231 6 Nu
VPS Surfshark Insulele Virgine Britanice Nu Nu Rapid 800+ servere Dispozitive nelimitate (dar doar 1 poate fi utilizat simultan) Nu
ExpressVPN Insulele Virgine Britanice Nu Nu Rapid 2000 3 Nu
VyprVPN Elveţia De cooperare Nu Rapid 700 5 Nu
Tunelul privat Statele Unite ale Americii 5 Ochi da In medie 50 3 - nelimitat da
Trust.Zone Seychelles Nu da In medie 164 3 da
VanishedVPN Australia Nu da In medie Necunoscut 3 da
Acces la internet privat Statele Unite ale Americii 5 Ochi da In medie 3243 5 da
PureVPN Hong Kong Nu da In medie 2134 5 da
IPVanish Statele Unite ale Americii 5 Ochi da In medie 1100 10 da
TunnelBear Canada 5 Ochi da In medie 350 5 da
VPN nelimitat Statele Unite ale Americii 5 ochi da In medie 400 5 da
Scutul Hotspot Statele Unite ale Americii 5 ochi da In medie 500 5 da
VPN Avast Secureline Republica Cehă De cooperare da In medie 52 5 da
WindScribe Canada 5 Ochi da In medie 480 Nelimitat da
TorGuard Statele Unite ale Americii 5 Ochi da In medie 3000 5 da
Hide.me VPN Malaezia Nu da Încet 35 5 da
VP Hola Israel De cooperare da In medie 0 3 da
VPN total Regatul Unit 5 Ochi da In medie 45 3 da
VPN Avira Phantom Germania 5 Ochi da Încet 40 Nelimitat da
VPN CyberGhost România Nu da In medie 3519 7 da
Opera VPN Norvegia 5 Ochi da Încet 3 1 da
SaferWeb Statele Unite ale Americii Nu da Încet 30 2 da
ProtonVPN Elveţia De cooperare da In medie 347 10 da
Betternet Canada 5 Ochi da Încet 11 5 da

Cele mai bune servicii VPN - Recenziile noastre

1. NordVPN - Alegerea generală principală pentru VPN-ul # 1 al Australiei

„Seriale de încredere, securizate, 5000+ servere”

logo nordvpn

DE ÎNCREDERE
CEL MAI SIGUR
5000+ SERVERI

NordVPN este un serviciu VPN foarte popular, cu o bază masivă de clienți. Adesea, cel mai recomandat serviciu VPN de pe multe site-uri, reputația NordVPN este susținută de fiabilitatea serviciului lor, politica de logare zero, securitatea maximă și accesul complet la conținutul geo-blocat cu caracteristica proprie SmartPlay.

Securitate la nivel CIA și anonimat complet

Dacă securitatea și anonimatul sunt prioritatea dvs., atunci sunteți la îndemâna mare. Odată cu apariția unor amenințări prea complexe pentru a fi descrise chiar, puteți să vă bucurați în timp ce navigați știind că puteți folosi protocolul de tunelare OpenVPN, care este cel mai sigur care există astăzi. Spre deosebire de alți furnizori VPN, versiunea NordVPN de criptare AES-256 este echipată cu cheia Diffie-Hellman pe 2048 de biți, mai degrabă decât cu cea RSA, deoarece are secrete perfecte înainte.

NordVPN are, de asemenea, o caracteristică de criptare dublă, ceea ce face din NordVPN topul ales pentru țările cu legi draconiene (Coreea de Nord, China, etc.). Chiar și cu inspecția profundă a pachetelor, este practic imposibil să spargeți acest nivel de criptare.

Protecția împotriva scurgerilor DNS și a comutatorului automat al comutatorului de omor sunt încorporate în oricare dintre pachetele NordVPN, asigurând în continuare că activitatea dvs. este întotdeauna protejată.

NordVPN are, de asemenea, unul dintre cei mai ușor de utilizat și cei mai siguri manageri de parole pentru a se asocia cu serviciile lor VPN numite NordPass.

Servere și conținut geo-blocat

Tehnologia lor proprietară SmartPlay vă permite să accesați sute de site-uri de streaming oriunde vă aflați în lume. SmartPlay este o soluție securizată de servicii proxy care face ca majoritatea, dacă nu toate serverele lor, să fie un punct de acces viabil pentru servicii de streaming precum Netflix, Kodl, Hulu și altele..

NordVPN se potrivește foarte bine călătorilor avizi cu acces la 5.200 de servere, răspândite în 62 de țări de pe 6 continente. Puteți Netflix și răcori oriunde doriți. ��

2. Surfshark - Cel mai bun VPN „Buget”

„Servere securizate, necostisitoare, peste 800 de servere”

Logo-ul Surfshark

IEFTIN
EXTREMMENT SECUR
800+ SERVERI

Site-ul Surfshark

Pentru început

Surfshark este definiția noului copil de pe bloc. Acești tipuri sunt cel mai nou VPN pe care l-am revizuit și ne place ceea ce vedem până acum. Au chiar potențialul de a fi numărul unu în viitor.

Vorbim mult despre locație aici din cauza jurisdicției și a ingerințelor guvernamentale. Surfshark și-a luat reședința în Insulele Virgine Britanice, care este probabil cel mai bun loc pentru a fi un VPN și a reședințat și pe locul nostru numărul 2 pe această listă.

Prețul pentru un contract pe termen lung simte practic că ți-l oferă gratuit la 1,99 USD pe lună, iar abonamentul îți oferă o valoare fantastică. Se pare că Surfshark adaugă în fiecare zi un server nou și caută să ofere mai mult pentru utilizatorii săi. Compania VPN are în prezent peste 800 de servere în mai mult de 50 de țări.

Securitate și confidențialitate

Surfshark face lucrurile corect în termeni de securitate și confidențialitate și vă oferă de fapt opțiuni în ceea ce privește protocolul de criptare. În primul rând, nu se loghează niciodată. În al doilea rând, compania are suport pentru mai multe protocoale, inclusiv AES / OpenVPN de 256 biți, IPSec și IKEv2 (dar nu IPv6). Prin utilizarea acestor protocoale, aceștia pot oferi clienților lor un număr aproape nelimitat de adrese IP.

Vechiul protocol IPv4 folosit de multe VPN-uri are un număr limitat de IP-uri unice de atribuit. Acest lucru vă poate împiedica puternic abilitățile de streaming. Suportul pentru Surfshark pentru o varietate de protocoale VPN înseamnă că poate fi instalat pe o serie de routere și dispozitive.

Protocoalele VPN Surfshark utilizează cele mai bune criptare AES de 256 biți disponibile. De asemenea, compania folosește un schimb de chei DHE-RSA 2048 biți și un haș de autentificare SHA512. Deoarece majoritatea oamenilor nu știu ce înseamnă asta, trebuie doar să știți că este literalmente cea mai bună criptare pe care o puteți avea. Surfshark are, de asemenea, protecție împotriva scurgerilor DNS și WebRTC în toată rețeaua lor.

Preț și Rest

Când vine vorba de prețuri, Surfshark este cea mai bună alegere din punct de vedere al valorii pe care o oferă. Nu a fost cazul chiar acum câțiva ani, deoarece Surfshark era doar o sclipire în ochii tatălui său rechin. Când vine vorba de planuri pe termen scurt, costul este rezonabil. Dacă te uiți la un plan de doi ani, poți plăti 1,99 dolari pe lună, care depășește toate celelalte VPN grozave.

Marele lucru despre Surfshark VPN este că poți doar să te scuti de schimbarea de rezervă de pe canapea în fiecare lună pentru a plăti serviciul..

3. ExpressVPN - Cea mai bună alegere pentru viteză

„Rapid, securizat, peste 700 de locații”

ExpressVPN

CEL MAI RAPID
EXTREMMENT SECUR
700+ LOCURI

Pentru început

Această companie Insulele Virgine Britanice (locația este importantă) este în afaceri încă din 2009 și câștigă dragostea noastră ca a doua cea mai bună VPN all-around pentru australieni. Există mai multe motive pentru care facem această afirmație.

Pentru prețul unui abonament unic, clienții au acces la oricare dintre 2000+ servere ExpressVPN rapide situat în 94 de țări. În cazul în care vă întrebați, aceasta este o acoperire destul de largă și este un lucru bun.

Securitate și confidențialitate

Coloana vertebrală a unui VPN se află în standardul de criptare pe care îl implementează. AES-256 este alegerea ExpressVPN. Nu trebuie să fiți un tocilar tehnologic pentru a înțelege că ar fi nevoie de zeci de supercomputere care verifică miliarde de chei pe secundă miliarde de ani pentru a sparge acest tip de criptare prin forța brută. Citiți mai multe despre modul în care funcționează criptarea aici.

Nu doriți nimic de a face cu o VPN care are o scurgere WebRTC, fișiere de instalare infectate cu malware sau o politică de logare slabă. Din testarea noastră, ExpressVPN este curat ca un fluier și se mândrește cu o politică fără înregistrare, la fel de strictă pe cât veți găsi.

Pentru newbies la VPN lingo, fără înregistrare înseamnă că nu țin înregistrări a utilizării serviciului lor. Credeți sau nu, unele companii o fac. Aceste companii nu sunt pe lista noastră.

Căutați un serviciu care să permită torrenting fără probleme și acces la Kodi și Netflix de oriunde? Acesta este unul dintre motivele principale pentru care unii utilizează un serviciu VPN și ExpressVPN verifică bine.

Preț și Rest

Partea cea mai bună este că obțineți toate aceste caracteristici exemplare și încă puteți să vă bucurați de una dintre cele mai rapide experiențe VPN care pot fi găsite. Singura soluție la care am alege este ExpressVPN se ridică ușor la nivelul ridicat al prețului, variind de la 6,67 USD la 12,95 USD pe lună, în funcție de durata contractului și de ofertele speciale pe care le-ar putea derula..

Asistența clienților este importantă. Am format câteva întrebări pentru a pune la încercare reputația bună a personalului ExpressVPN.

Cu povești lungi, s-au descurcat foarte bine.

Deși nu vă sugerăm să faceți raid la fondul colegiului pentru copii pentru a obține acest serviciu VPN, nu vă va face neapărat o persoană rea.

4. VyPrVPN - A patra alegere, dar încă destul de bine

„Rapid, preț excelent, locații mai puține”

VPy Vypr

CEL MAI BUN PREȚ
Câteva IP-uri la care trebuie să vă conectați
RAPID

S-a spus adevărul, nu am face mare parte din asta dacă ai alege VyprVPN în loc de recomandarea noastră # 1. Este atât de bun, dar cineva trebuie să fie al doilea și majoritatea lucrurilor pe care trebuie să le spunem despre această companie sunt de o varietate pozitivă.

Deși este puțin sub standardul # 3 de servere din 94 de țări, VyPrVPN se poate lăuda 70 de țări, ceea ce nu este cutremurat.

Mijloc nelimitat nelimitat

Dar ceea ce ne place cu adevărat este aspectul nelimitat de streaming al acestui serviciu, ceea ce înseamnă că puteți literalmente, stai online 24/7 restul vieții tale dacă îți dorești nu vei mai intra niciodată într-o restricție de lățime de bandă sau de performanță. Nu toate serviciile VPN pot face această reclamație.

Securitatea este importantă în jocul VPN. Fără asta, nu are niciun rost să cumpărați serviciul. VyPrVPN deține și menține toate serverele lor in-house. Aceasta înseamnă mai puține oportunități pentru ca datele dvs. personale să vadă lumina zilei prin manipularea greșită.

Torrents, Kodi și Netflix

VyPrVPN lucrează tehnic cu torrenting, Kodi și Netflix, deși nu întotdeauna fără să înjure și să arunce lucruri. Torrenturile sunt permise, dar nu sunt încurajate, iar activitățile dvs. de torrenting pot fi înregistrate.

Kodi funcționează bine, deși trebuie configurat manual. Și datorită războiului Netflix împotriva VPN-urilor, este din ce în ce mai greu să găsești un server care funcționează cu acest serviciu în mod fiabil.

Fără test de risc

La fel ca NordVPN, VyprVPN oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile. Dacă ești nou în toate acestea, asta înseamnă foarte mult, deoarece este planul tău de evadare în cazul în care te arăți brusc și decizi să nu mai folosești internetul din nou.

Noii clienți VyprVPN obțin un 50% reducere preț ca mulțumire din partea companiei pentru încercarea serviciului lor. Deși destul de rapid, poate cea mai remarcabilă caracteristică este devotamentul lor total de a păzi datele dvs. personale.

5. VPN pur

„Alegere solidă, dar un pas mai mic”

Sigla pură VPN

MAI SCUMP
VITEZE INCONSISTENTE
Câteva IPS

În modul nostru de a gândi, nu ar trebui să accesați online fără VPN, dar realitatea este că banii pot fi strânși și chiar și costul relativ modest al NordVPN și ExpressVPN poate duce la mâncarea sărită..

Pentru cei cu un buget strict, oferim PureVPN în considerare.

Când costul este o afacere mare

Concluzia este că obțineți cele mai multe caracteristici ale câinilor de top, cum ar fi o garanție de returnare a banilor, un suport total adecvat și tot anonimatul și confidențialitatea pe care le așteptați de la un VPN de raft de top - dar la un preț mai mic.

Acum nu vom sta aici și să susținem că calitatea PureVPN este în fiecare parte a celor două alegeri anterioare, pentru că nu, dar serviciul este absolut bine dacă trebuie să controlați cheltuielile.

Primul lucru pe care îl veți observa probabil când aterizați pe site-ul PureVPN este că se pare că au o mulțime de funcții. Ai dreptate. Ei fac.

O multitudine de caracteristici

Vorbim despre software anti-malware și virus, blocarea anunțurilor, detectarea și prevenirea intruziunilor, filtrarea aplicațiilor și lista continuă. Nu veți găsi acest nivel de rafinament de securitate cu alte servicii la prețuri similare.

Adăugați la aceasta o politică solidă de „înregistrare fără sesiuni” și care ar putea fi cea mai ușoară interfață de utilizator din industrie și aveți o alegere minunată pentru australienii care știu că au nevoie de un VPN, dar trebuie, de asemenea, să salveze o sumă sau două..

Torrenting, etc..

Dacă torrenting-ul este obiectivul dvs. cu un VPN, nimic de văzut aici. PureVPN blochează toate torentele din ceea ce putem spune. La fel ca majoritatea celorlalte servicii VPN, așteptați-vă să aveți probleme în a accesa în mod fiabil SUA Netflix de la majoritatea serverelor lor. Cu toate acestea, dacă vă aflați în Kodi, PureVPN oferă un supliment oficial, care face ca briza să fie folosită.

6. Acces la internet privat

„Ieftin, rapid și lent”

acces la internet pentru confidențialitate

MAI SCUMP
VITEZE INCONSISTENTE
Câteva IPS

Accesul la internet privat (PIA) se află în partea de jos a pachetului, atunci când vine vorba de servicii VPN de calitate pentru australieni. Ceea ce înseamnă asta este că există un pic de bun, un pic de nu atât de bun și că vei obține totul la un preț destul de decent.

Un aspect interesant al acestui serviciu VPN este faptul că puteți decide în mod voit să redimensionați nivelul de criptare a conexiunii dvs. în schimbul unei viteze de navigare mai rapide. La suprafață, s-ar putea părea că această alegere s-ar aplica numai celor care au ingerat prea multe jetoane de vopsea ca un copil.

Dar țineți-vă!

Doriți mai puțin Criptare?

Să presupunem că știți că vă aflați într-o rețea relativ sigură și vă dați seama că trecând la o criptare pe 128 biți (din 256 biți), vă lasă încă un strat solid de protecție criptografică.

Viteza pe care o câștigi poate merita.

În timp ce PIA are un sistem plin de servere, acestea cuprind doar 28 de țări. Dezamăgitor. Concluzia - dacă nu sunteți într-una din țările respective, așteptați-vă viteze de conectare asemănătoare cu țestoase chiar dacă ați eliminat complet criptarea (evident, nu vă sugerăm).

Iată partea interesantă dacă vă place ieftinitatea. În funcție de durata contractului și de alte opțiuni pe care le alegeți, rata dvs. lunară pentru această VPN va scădea probabil între 3 și 7 dolari pe lună.

Netflix, Torrents și Kodi

Întrebarea pe care mulți dintre voi o puneți este dacă PIA funcționează cu aceste tipuri de servicii. Puteți zgâria Netflix de pe listă, deoarece nicio VPN nu funcționează în mod fiabil cu acest serviciu în 2019. S-ar putea să aveți noroc și să găsiți un server care a cooperat acum și asta este. Pe partea de plus, acest serviciu VPN susține destul de mult torentingul și funcționează bine cu Kodi.

Unele contra serioase

PIA se află în SUA, ceea ce reprezintă un dezavantaj serios din punct de vedere al confidențialității (citiți despre cei 5 Ochi). Un alt dezavantaj demn de menționat este faptul că nu există o caracteristică de chat în direct.

Sooo ... nu este un serviciu rău, dar nici unul peste care putem genera mult entuziasm.

7. Încredere.Zone

„Rapid… și Mic”

Cel mai bun VPN Australia 2020

MAI SCUMP
VITEZE INCONSISTENTE
Câteva IPS

Uneori, dimensiunea nu contează, dar alteori.

Trust.Zone serviciul VPN are multe pentru el. Un lucru pe care nu îl face este numărul și locația serverelor. Vorbim despre un paltry 135 în 31 de țări. Concluzia este că, indiferent de viteza de conectare rapidă, compania nu se compară favorabil cu amprenta lăsată de companii către partea de sus a listei noastre.

Viteză rapidă

Dacă se întâmplă să locuiești într-o țară din apropierea unuia dintre serverele lor, vei avea probabil o viteză mare de conectare. Per total, Trust.Zone a fost pe locul doi dintre cele testate. Aceasta nu este o realizare mică.

Securitate de top

Un alt semn în favoarea lor este dedicarea securității. Situat în țara minunilor tropicale exotice din Seychelles, PIA tinde să coboare în amenajări de râs atunci când i se cere să transmită datele utilizatorilor către guvernele care doresc să ceară acest lucru. Vorbim despre suspecții obișnuiți: SUA, Marea Britanie, Australia ... veți primi ideea.

Dacă aveți chef de a torrent, acest serviciu VPN nu are restricții. Sunteți gata de Netflix și de răcoriți în pământ? E posibil să funcționeze pentru tine și s-ar putea să nu. Am reușit să ocolim georestricțiile pe doar trei dintre cele șapte servere pe care le-am încercat, așa că am renunțat.

Acesta este, de asemenea, unul dintre dumneavoastră cele mai bune pariuri dacă doriți să folosiți Kodi.

Standardele stricte de criptare și o gamă scăzută de prețuri fac din PIA o alegere excelentă - dacă se întâmplă să fiți unul dintre cei mai norocoși de lângă un server.

8. Ascunde-mi fundul

„Nume amuzant, serviciu putred”

HMANe dorim ca Hide My Ass să fie o glumă mare. Scuze. Nu este. Serviciul există de fapt și îi taxează pe oameni să participe la propria lor marcă specială de incompetență și skullduggery.

Dacă ar exista o categorie pentru serviciul VPN cel mai puțin recomandat în Australia, Hide My Ass (HMA) ar face o curățare curată a medaliilor de aur, argint și bronz.

Să spunem acest lucru cât se poate de clar. HMA este un serviciu groaznic la toate nivelurile care înseamnă orice. Vă recomandăm să jurați pe internet și toate tehnologiile conexe pentru totdeauna, să vă mutați la Outback și să vă alăturați unui trib aborigen înainte de a vă înscrie cu acest VPN.

Serios. Este atât de rău.

Deși testul nostru HMA s-a încheiat brusc, nu a fost suficient de curând. Am petrecut o săptămână întreagă încercând să ne conectăm atât la Netflix cât și la torrenting - fără noroc. Acest lucru pe lângă faptul că a fost pornit la întâmplare și frecvent din conexiunea noastră.

Când am încercat să apelăm la asistență, niciun răspuns la e-mail, sesiune de chat, apel telefonic sau semnal de fum.

În cele din urmă, au dezactivat contul fără niciun avertisment. Adăugați la această paradă de ineptitudine faptul că viteza conexiunilor este lentă până la inexistent, se știe că salvează sesiunile de jurnal și cooperează cu forțele de ordine și veți obține un serviciu foarte prost..

Vă recomandăm HMA? Iti dai seama.

VPN-urile pe care le-am testat și cum am făcut-o

Există sute de produse VPN disponibile, dar, după părerea noastră, doar aproximativ două duzini merită testate. Am luat decizia inițială asupra celor care au luat reducerea inițială pe baza sentimentului online și a propriei noastre expertize în industrie.

Următorul a urmat un proces de testare minuțios care a mers așa ceva:

 • Conector.

  Cumpărați software

  De fapt, am intrat online și am achiziționat produsul la preț complet de la un furnizor, l-am instalat pe laptopul nostru de stoc și l-am testat timp de o săptămână.

 • Conector.

  Test de viteză

  Alegeți șapte locații geografice aleatorii diferite. Au testat fiecare candidat VPN din aceste locații.

 • Conector.

  Verificați dacă există scurgeri

  Există mai multe surse de scurgeri (WebRTC, etc) care pot elimina confidențialitatea și anonimatul într-o clipă și sunt semnul distinctiv al unui serviciu VPN prost..

 • Conector.

  Geo-Compatibilitate

  Posibilitatea de a torrent și de a lucra în jurul restricțiilor geografice Netflix / Kodi sunt un motiv pentru care VPN-urile sunt populare. Am evaluat aceste caracteristici.

 • Conector.

  Ușurință în utilizare

  S-a verificat cât de prietenoasă a fost interfața de utilizator și de receptivitatea serviciului clienților.

 • Conector.

  Cost vs valoare

  pentru că nu avem cu toții aur și Bitcoin căzând din buzunare.

 • Conector.

  Caracteristici de confidențialitate / securitate

  Motivul de a fi VPN este de a fi.

Deși testarea continuă, pentru clasamentul din 2019 am evaluat 20 dintre serviciile de top. Mediul de testare în ceea ce privește calculatorul și sistemul de operare au fost aceleași, pentru a obține un rezultat sincer.

Doar în cazul în care nu am precizat suficient de clar, nu luăm induceri - financiare sau de altfel - pentru a ajunge la recomandările de pe această pagină. Acestea sunt părerile noastre, sosite prin transpirația frunții noastre și mult timp petrecut aplicând degetele pe tastatură.

„Deci, voi ați cumpărat și ați plătit pentru 20 de abonamente VPN ?!”

Evident, răspunsul la această întrebare este da. De asemenea, trebuie să observați asemănarea dintre perioada noastră de testare și perioada de încercare gratuită oferită de majoritatea serviciilor. Haide, nu te-ai gândit ...?

Lucrăm cu dificultate aici și apelul nostru a fost mai mare decât a fi doar un alt grup de austrieci cu prea multe abonamente VPN.

întrebări frecvente

imagine care prezintă un tunel criptat pentru VPN-uriCe este un VPN și cum funcționează?

O conexiune criptată între computer și internet.

Separat de ISP-ul dvs., o VPN rutează datele generate de activitatea dvs. online printr-un server diferit, ascunzând astfel locația dvs. reală prin alocarea unei adrese IP diferite. În plus, datele sunt criptate pentru a nu fi văzute de hackeri.

Un VPN oferă un nivel de confidențialitate și anonimat mult mai ridicat decât cel disponibil prin ISP. Majoritatea serviciilor VPN se bazează pe protocoale open source precum Open VPN.

Cum functioneaza

Deși capul tău ar putea imploda dacă ar trebui să creezi de la zero o conexiune VPN funcțională, procesul de utilizare a uneia nu este complicat.

 1. Descărcați software-ul VPN și instalați-l pe dispozitivul dvs..
 2. Începeți o sesiune de navigare prin deschiderea software-ului.
 3. Datele dvs. sunt criptate înainte de a părăsi computerul.
 4. După ce au fost criptate, datele dvs. se duc pe serverul VPN.
 5. După trecerea prin serverul VPN, datele dvs. (încă criptate) sunt direcționate către destinația dvs. online - cum ar fi un site web al băncii sau pagina dvs. de socializare preferată.
 6. Din punct de vedere al destinației online, apar datele provenite de la serverul VPN.

Marele lucru cu toate acestea este faptul că, datorită protocolului de criptare, datele în tranzit (cum ar fi cardurile de credit sau numerele de securitate socială) sunt imposibil de citit oricui care reușește să pirateze sistemul și să arunce o privire.

Gândiți-vă la o conexiune VPN ca la un tunel sigur prin care toate informațiile asociate unei sesiuni online pot călători, ascunse în siguranță din lumea exterioară.

Care sunt avantajele utilizării unui VPN?

Atingeți un nivel complet nou de securitate și confidențialitate online.

Datorită criptării, utilizarea unui VPN scade mult șansele ca datele dvs. să fie furate și vândute pe Dark Web sau către agenții de publicitate fără acordul dumneavoastră. În plus, adresa dvs. IP se pare că accesați internetul din locația fizică a serverului VPN, creând un nivel de anonimat neegalat cu un ISP tradițional.

Este legal să folosești un VPN în Australia? profilul de confidențialitate online al australiei

Legală pentru moment, dar legislația recentă ar putea fi o pantă alunecoasă.

Majoritatea țărilor occidentale, inclusiv Australia, permit utilizarea fără restricții a serviciilor VPN. Însă o lege din 2015 a făcut ca cei care dețin drepturi de autor care sunt încălcați să poată primi un ordin al instanței federale să îl blocheze în țară.

Până în prezent, nu s-au mai făcut măsuri legislative împotriva VPN-urilor. Mulți australieni folosesc aceste tipuri de servicii pentru a obține eforturile guvernamentale de a reglementa conținutul.

Verificați lista noastră de țări care au interzis utilizarea VPN.

Ce VPN mă permite să flux Netflix?

Alegeți-vă serviciul cu atenție dacă doriți Netflix american.

Nu este un secret că restul lumii poftește după versiunea americană Netflix. Există trei motive pentru aceasta: alegeri, alegeri, alegeri. Gigantul de difuzare oferă diferite selecții în diferite părți ale lumii și, dacă se întâmplă să fii în locul nepotrivit de dreptul de naștere, nu vei avea noroc decât dacă ...

Ai ghicit. Alegând o VPN situată în țara înălțată a libertății și acasă a celor curajoși, puteți păcăli Big Brother Netflix să creadă că sunteți un yanke vopsit în lână și să alegeți din catalogul FULL. Rețineți că Netflix se află într-o cruciadă pentru a bloca toate VPN-urile de deblocarea serviciului lor.

Iată alegerile noastre pentru cele mai bune VPN-uri pentru Netflix, adică pentru cele care funcționează aproape în fiecare țară și pentru aproape toate site-urile web.

VPN-urile urmăresc ceea ce fac online și păstrează fișierele de jurnal? Diagrama de scor a politicilor de logare vpn

În funcție de ce serviciu folosești, răspunsul la ambele este - destul de posibil.

În timp ce urmăriți activitățile online și salvați fișierele de jurnal care documentează același lucru pare să contravină întregului motiv al utilizării unei VPN, nu faceți greșeală că o mulțime de servicii se angajează în aceste practici.

Deși unele înregistrări sunt necesare pentru rezolvarea problemelor și administrarea corectă a conturilor, multe dintre cele mai populare servicii se rătăcesc în apropierea conceptului de invazie a confidențialității.

Ați putea fi interesat să citiți articolul nostru despre exact VPN-urile care nu urmăresc activitatea online sau informațiile de identificare a jurnalului.

VPN-urile sunt sigure pentru torrenting?

VPN-uri bune - Sigur. VPN-uri rele - Nu atât de mult.

Torrenting, altfel cunoscut sub numele de partajare a fișierelor peer-to-peer (P2P), este Vestul Sălbatic al internetului. Nicăieri online nu sunteți mai predispuși să alegeți un virus sau un malware sau să vă confruntați cu un ofițer de aplicare a legii care îl prezintă drept Johnny Copyright Violator.

Dacă se pare că ar putea fi o idee bună să folosiți o VPN înainte de a vă îndrepta către unul dintre aceste obiective, vom spune aici că este o decizie înțeleaptă.

Fie că doriți să vă ocoliți de diverse încercări de cenzură guvernamentală sau să descărcați un fișier piratat din filmul dvs. preferat (haide, este 2020, nu are sens să ne prefacem că nu este așa), alegerea unui VPN de calitate ar trebui să fie obligatorie. De unde știi care?

Acest articol dezvăluie cele mai bune patru VPN-uri pentru torrenting-uri pe care le-am putea găsi.

Puteți configura un VPN pe un router? imaginea setării routerului vpn

Faceți conexiunea Wi-Fi întreagă privată.

Utilizarea unui serviciu VPN pe dispozitivul dvs. principal de internet este bună, dar poate fi și mai bună atunci când o configurați pentru a rula printr-un router și a privatiza întreaga rețea wi-fi. Există un Moș Crăciun și da, poți face asta.

Există un puține avantaje pentru un serviciu VPN bazat pe un router care depășesc securitatea și confidențialitatea sporită deja oferite de configurația mai tradițională.

 1. Mențineți o conexiune VPN activă tot timpul
 2. Conectați mai multe dispozitive la un cont
 3. Aruncați o plasă mai largă și mai sigură peste gospodărie

Alegerea și configurarea unui router VPN depășește domeniul de aplicare al acestui articol, dar tutorialele sunt abundente pe Google.

Puteți configura un VPN pe o consolă de joc sau pe un televizor inteligent?

Dacă VPN-izește-ți routerul mai întâi.

Există de fapt câteva moduri diferite de a pieli această pisică. Primul ar fi să descărcați și să instalați o aplicație VPN direct pe televizorul dvs. inteligent, deși nu toate au această capacitate. Un alt mod de a parcurge acest lucru ar fi să rulezi o conexiune VPN prin routerul de acasă (vezi întrebarea anterioară).

Din moment ce consola de jocuri sau televizorul inteligent își preiau semnalul de internet din rețeaua de domiciliu, acestea ar fi protejate de routerul izolat VPN pe care îl creați.

Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Australia?

Serviciul VPN plătit este întotdeauna mai bun, dar există opțiuni gratuite.

Poate că ai auzit vechea zicală: „Dacă produsul este gratuit, Dumneavoastră sunteți produsul.

Concluzia este că puține companii sunt din bunătatea inimii și a promisiunii CEO de a oferi un serviciu / produs de talie mondială fără niciun cost. Ar trebui să înțelegeți că, dacă un serviciu VPN se revendică ca fiind gratuit, înseamnă că își fac banii prin mijloace netradiționale precum:

 1. Oferiți un serviciu minim, fără costuri, dar v-ați lovit cu vârfuri pentru a înlătura restricțiile de viteză sau de lățime de bandă care pot sufoca utilitatea.
 2. Colectarea / vânzarea datelor către agenții de publicitate sau pe Dark Web.
 3. Vindeți anunțuri care completează fiecare colț al ecranului.

Cu toate că s-ar putea să crezi că primești ceva gratuit, nu ești. Modul în care veți plăti în cele din urmă ar putea să nu fie ușor evident, dar în cele din urmă va juca mâna.

Încă hotărât să găsești un serviciu VPN de calitate gratuită?

Citiți articolul nostru despre cele mai bune opțiuni gratuite.

Care este cel mai rapid VPN acolo? Cel mai bun VPN Australia 2020

Criptarea încetinește o VPN în jos.

Poate nu v-ați gândit la asta, dar procesul de criptare a fiecărui date care călătorește prin conexiunea dvs. la internet încetinește totul. Aceasta este o problemă cu care se confruntă orice serviciu VPN și se luptă constant pentru a fi depășite.

Dacă criptarea este super-puternică, viteza este lentă. Dacă viteza este mare, criptarea este slabă.

Dar câteva servicii au reușit să depășească această problemă și să mențină constant viteze de conectare rapide și securitate etanșă.

Indiferent cine face clasamentul, NordVPN are tendința de a intra în sau aproape de vârful unei recomandări atunci când vine vorba de viteză.

Citiți recenzia noastră NordVPN, în caz că ați ratat-o ​​prima dată.

Cât costă VPN-urile?

Mai mult decât un stick de gumă, mai puțin decât un Ferrari.

Să încheiem suspansul. Nu sunt atât de scumpe în schema mai mare de lucruri. Majoritatea serviciilor VPN legitime vă vor rula între 2 și 10 USD pe lună. Rețineți că acesta este un serviciu pe care îl utilizați împreună - nu în loc de ISP-ul dvs..

Între cei doi trebuie să depășiți cel mult 20 de dolari pe lună.

Pare o afacere destul de bună pentru a menține confidențialitatea online și pentru a împiedica datele dvs. personale să fie răpite și vândute celui mai mare ofertant.

Există pericole cu utilizarea unui VPN?

Ei nu mușcă, dacă asta cereți.

Singurul riscul real asociat cu utilizarea unui VPN este dacă alegeți un serviciu prost care instalează malware pe computer sau recoltează datele personale sau informațiile financiare pentru a le vinde. Acesta este un pericol foarte real care provine cel mai adesea din serviciile gratuite.

Acesta este motivul pentru care, într-adevăr, ar trebui să faceți cercetarea dvs. (cum ar fi citirea acestei pagini - treabă bună) pentru a elimina actorii răi.

Doar un pic de sârguință din partea dvs. vă poate împiedica să vă înscrieți cu unul dintre acești glume. Cei care fac lucruri rele au o mulțime de foști clienți nefericiți cărora nu le este teamă să intre online și să povestească totul despre experiența lor proastă.

Acest articol pe care l-am scris vă va aduce rapiditatea asupra vulnerabilităților pe care serviciile VPN umbrite ar putea încerca să le exploateze.

Poate un VPN să-mi facă Internetul mai rapid?

Nu dacă Legile fizicii nu sunt abrogate.

Așa cum am menționat anterior, procesul de criptare care permite unui VPN să-ți facă experiența de navigare mai sigură nu face nimic pentru a crește viteza conexiunii la internet. De fapt, cu excepția unor foarte puțini furnizori de servicii, adăugarea unui VPN la mix tinde să aibă un efect de încetinire.

Pentru o conexiune la internet mai rapidă, ar trebui să explorezi soluții cu ISP-ul.

Citiți ghidul nostru pentru a accelera conexiunea dvs. de internet folosind câțiva modificări și redări.

Poate fi blocat un VPN? lista țărilor în care vpns sunt interzise sau ilegale

Soarele răsare în est? da.

Din păcate, serviciul dvs. VPN poate fi blocat fie la nivelul ISP, fie prin utilizarea unui router DNS. Blocarea VPN-urilor este asociată în mod normal cu organizații mari paranoice despre securitatea computerului sau guvernele implicate în cenzura internetului.

Acest lucru poate fi realizat în câteva moduri diferite.

 1. Blocarea adreselor IP care sunt asociate cu serviciile VPN populare. Unii guvern aleg să blocheze toate adresele IP care provin din afara țării.
 2. Blocarea porturilor care acceptă protocoale comune de tunelare VPN.

Vestea bună este că nu există o modalitate perfectă de a bloca TOATE serviciile VPN permanent. Este un joc fluid în care regulile se schimbă constant. Dacă găsiți că conexiunea VPN este în permanență atacată, există alte metode de ascundere a adresei dvs. IP.

Doriți să aflați cum să ascundeți adresa dvs. IP (este de fapt destul de simplu). Vezi acest articol pentru a vedea cum.

Poți fi urmărit dacă folosești un VPN?

Nimic nu este nepermis.

În timp ce un serviciu VPN care funcționează corespunzător face mai greu de urmărit, fiți sigur că nu există o tehnologie disponibilă garantată care să vă facă invizibil. Iată doar câteva dintre posibilitățile:

 1. VPN vă scurge IP-ul real
 2. Serverul dvs. VPN este hacked
 3. Serviciul dvs. VPN instalează malware pe computer
 4. Hackerii deștepți vă pot găsi pe alte căi decât adresa IP
 5. Există multe, MULTE altele ...

Concluzia este că un VPN oferă mai mult anonimat și date mai sigure, dar nu există niciun bărbat, femeie sau copil pe acest pământ care să poată promite cu siguranță că nu vei fi niciodată urmărit atunci când folosești un VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me