Cel mai bun VPN pentru Kodi

Kodi se bucură de popularitate din ce în ce mai mare în întreaga lume, dar există încă multe persoane care nu au auzit de acest serviciu inovator. Dintre cei care îl folosesc, unii încă au descoperit că utilizarea unui VPN este esențială atunci când faceți streaming cu Kodi.


Acest articol servește ca o introducere a lui Kodi. Cu toate acestea, accentul principal este de a descrie de ce este esențială utilizarea unei VPN cu Kodi. Poate la fel de vital, includem și rezultatele testării noastre complete pentru a determina care furnizori VPN sunt cele mai bune opțiuni absolute pentru utilizarea cu Kodi.

Sute de VPN-uri există, dar nu toate sunt compatibile cu Kodi. Selecțiile pe care le-am enumerat aici au făcut reducerea pentru că au avut un efect redus asupra ratelor de transfer de date și pentru că au asigurat o conexiune sigură. De ce este atât de crucială această conexiune sigură? Este același motiv pentru care ați cumpăra cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe. Păstrarea în siguranță a datelor și a proprietății dvs. vă oferă doar pace sufletească.

Continuați să citiți pentru a afla totul despre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi.

Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi

Dacă sunteți încântat să explorați tot ce are de oferit Kodi, atunci mai întâi trebuie să localizați VPN-ul Kodi de top. Cu sute de furnizori VPN de acolo, este de ajuns să spunem că unii dintre ei sunt mai fiabili decât alții.

Acesta este motivul pentru care ne-am făcut timp să testăm multe servicii VPN pentru a le identifica pe cele care vor menține performanța optimă a sistemului dvs., protejând în același timp traficul web de privirile indurerate. După un proces exhaustiv, am identificat șase furnizori care oferă servicii rapide și fiabile. Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru Kodi, una dintre acestea poate fi opțiunea perfectă.

NordVPN

Cu o colecție de peste 5.100 de servere localizate în 60 de țări, NordVPN are una dintre cele mai solide rețele din afaceri. Al lor Garanție de returnare de 30 de zile vă oferă mult timp pentru a încerca serviciul înainte de a vă gândi.

Cu sediul în Panama, NordVPN este cu mult peste competența a chiar și 14 țări cu ochi. Utilizează criptarea dublă pe 256 biți și oferă suport pentru dispozitivele Kodi care rulează toate sistemele de operare majore. NordVPN este recunoscut pe scară largă drept unul dintre VPN-urile mai rapide pe piață, cu doar câțiva concurenți capabili să-și optimizeze ratele de transfer de date.

Pro-uri

 • Foarte compatibil cu Kodi
 • Cu sediul central în Panama
 • Rețea de server robustă, diversificată din punct de vedere geografic
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Nu există scurgeri IP în testare
 • Nu păstrează jurnalele

Contra

 • Nicio capacitate de a alege servere individuale, doar locații
 • Nu are cea mai intuitivă interfață

Caracteristici

NordVPN are un meniu robust de caracteristici de securitate, inclusiv criptare de grad militar și opțiunea de utilizare VPN dublu. Serviciul oferă, de asemenea, instrumentul CyberSec exclusiv pentru a menține anunțurile și programele malware la atingere.

Protocolul OpenVPN asigură în plus securitatea, la fel ca protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator automat de omor. Până la șase dispozitive pot fi protejate cu un singur cont. Serviciul clienți este disponibil 24/7.

Prețuri

Un plan pe trei ani poate fi achiziționat cu doar 2,99 USD pe lună. Aceasta se calculează la un cost total de 107,55 USD. Planul lunar costă 11,95 USD pe lună, dar puteți economisi bani înregistrându-vă timp de un an la 6,99 USD pe lună pentru un cost total de 83,88 USD. Planul pe doi ani este de asemenea accesibil, costând 3,99 USD pe lună pentru o plată totală de 95,75 USD.

Logare

NordVPN respectă o politică strictă de înregistrare zero. Cu sediul central în Panama, puteți avea încredere că nu țin înregistrări despre dvs. sau despre activitatea dvs. online.

politica de logging nordvpn

Viteză

NordVPN nu a fost cel mai rapid VPN pe care l-am testat cu Kodi. Înainte de al porni, viteza noastră era de 26 Mbps. Odată cu rularea NordVPN, viteza noastră a scăzut la cinci Mbps. Cu toate acestea, a fost o conexiune sigură și fiabilă.

ExpressVPN

ExpressVPN se facturează ca VPN # 1 pentru Kodi și, deși suntem de acord că oferă performanțe destul de solide, preferăm funcționalitatea și securitatea NordVPN în general.

Totuși, Express VPN are sediul în Insulele Virgine Britanice, astfel încât este mult peste nivelul celor 14 țări cu ochi. Nu păstrează jurnalele și vă puteți baza pe criptarea de nivel militar. Toate dispozitivele Kodi sunt acceptate. Acesta este unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi datorită sale rate de transfer de date.

Pro-uri

 • Acceptă toate dispozitivele Kodi
 • Aplicații dedicate pentru utilizarea Kodi
 • Rata bună de transfer de date
 • Funcții fiabile pentru confidențialitate și securitate
 • Suport 24/7

Contra

 • Mai scump decât concurența

Caracteristici

ExpressVPN se mândrește cu peste 3.000 de servere în 94 de țări. Protocolul OpenVPN și criptarea AES pe 256 biți vă asigură anonimatul și confidențialitatea. Există un comutator de oprire și veți găsi aplicații pentru Mac, Windows și Linux, pe lângă routere. ExpressVPN are o politică de confidențialitate robustă pentru a-și proteja clienții.

Prețuri

O lună de ExpressVPN vă va costa 12,95 USD. Puneți până la șase luni de acoperire pentru 9,99 USD pe lună sau mergeți cu opțiunea de 12 luni pentru 8,32 USD pe lună.

Logare

ExpressVPN se lipește cu o politică strictă fără logistică care vă păstrează secretul identității și activităților.

exprimă politica de confidențialitate vpn

Viteză

ExpressVPN nu a afectat prea mult ratele noastre de transfer de date. Am testat la viteze de 26 Mbps înainte de a utiliza un VPN. Activarea ExpressVPN a schimbat rata de transfer a datelor la 12 Mbps.

VyprVPN

Deși VyprVPN obișnuia să păstreze jurnalele, acum sunt supuse unei audituri independente ale unei terțe părți pentru a demonstra că nu sunt păstrate înregistrări. Rețeaua lor are mai mult de 700 de servere în aproximativ 70 de locații. Puteți alege dintre o varietate de protocoale VPN și proprietarul VyprVPN Tehnologia Chameleon este conceput pentru a vă ajuta să evitați orice blocare VPN.

VyprVPN are sediul în Elveția. Deși această națiune nu face parte din rețeaua cu 14 ochi, este important să înțelegem că Elveția lucrează frecvent îndeaproape cu țările care fac parte din aceste rețele. În consecință, un alt furnizor poate oferi o mai bună confidențialitate și anonimat.

Pro-uri

 • Asistență pentru o varietate de dispozitive Kodi
 • Nu au fost detectate scurgeri IP
 • Fără jurnale
 • Măsuri bune de securitate

Contra

 • Rețea de server limitată
 • Doar un proces gratuit de trei zile

Caracteristici

Cu VyprVPN, veți obține transferuri de date nelimitate și DNS cu cunoștințe zero. Firewall-ul NAT vă oferă un plus de securitate și veți avea asistență tehnică 24/7. Alege cel mai bun protocol VPN pentru tine. VyprVPN este compatibil cu majoritatea dispozitivelor și routerelor.

Prețuri

Obțineți VyprVPN pe trei dispozitive cu 5 USD pe lună. Faceți upgrade la pachetul Premium pentru a proteja cinci dispozitive, obțineți protocolul de cameleon și obțineți acces la VyprVPN Cloud pentru 6,67 USD pe lună.

Logare

VyprVPN obișnuia să mențină o cantitate corectă de jurnaluri, dar recent și-a schimbat politicile ținând cont de protecția clienților. De atunci, au urmat o politică de logare zero, de fapt, sunt atât de serioase cu privire la noua lor imagine, încât acum sunt supuse audit independent in mod regulat.

Jurnalul de confidențialitate vyprvpn

Viteză

Testele de viteză cu VyprVPN au fost doar așa. Viteza noastră pre-VPN a fost de 26 Mbps, dar utilizarea VyprVPN ne-a redus la 7,7 Mbps.

CyberGhost

CyberGhost este un alt furnizor VPN care pune compatibilitatea Kodi în fața și centrul, cu peste 3.600 de servere localizate în 60 de țări.

Dacă doriți să vă bucurați de o experiență personalizată, CyberGhost vă găzduiește cu tot felul de aplicații și posibilitatea de a alege ce server utilizați. Compania îți garantează capacitatea de a face flux, dar aceasta înregistrează înregistrările cât de lungi sunt sesiunile online și întrebările DNS. Asistența pentru dispozitivele Kodi include Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV sau Stick și Android TV.

Pro-uri

 • Cu sediul în România
 • Compatibil cu multe dispozitive Kodi
 • Foarte personalizabile
 • Nu există scurgeri de IP

Contra

 • Păstrează jurnalele de conexiune

Caracteristici

CyberGhost oferă criptare puternică și poate fi utilizat pe aproape toate dispozitivele. Cu o rețea de server relativ robustă și acces la serverele NoSpy, puteți avea încredere că veți avea o experiență anonimă. Sediul românesc este un plus, dar această companie păstrează jurnalele de conectare.

Prețuri

CyberGhost este accesibil, cu un plan pe trei ani care costă 2,75 USD pe lună. Aceasta vine cu o garanție de returnare de 45 de zile. O lună vă va aloca 12,99 USD, în timp ce înscrierea la un an de serviciu costă 5,99 USD. Doi ani este o afacere mai bună cu 3,69 USD pe lună.

Logare

Acesta este un pas important pentru CyberGhost. Aceștia susțin că nu păstrează jurnalele, dar, de asemenea, spun că păstrează câteva înregistrări. Pentru avocații de confidențialitate, aceasta este nu întotdeauna suficient de bun.

Cel mai bun VPN pentru Kodi

Viteză

CyberGhost a furnizat rate medii de transfer de date. Fără asta, viteza noastră a măsurat 26 Mbps. După pornirea CyberGhost, ratele noastre de transfer de date au scăzut la cinci Mbps.

Acces la internet privat

Aceasta este o opțiune low-cost, care funcționează pe dispozitivele Kodi care rulează Linux sau Android. Aplicațiile de la Acces la internet privat sunt compatibile cu MacOS, iOS, Windows, Android și Linux. Este posibil să fie ieftin și să aibă mai puține clopote și fluiere decât concurența, însă această companie poate fi numită în continuare un VPN Kodi de top datorită caracteristicilor sale de criptare și securitate. Accesul la internet privat utilizează o combinație de servere VPN și proxy în mai mult de 30 de țări. Numărul total al serverului este în prezent de 3.307.

Pro-uri

 • Suport Kodi pentru dispozitive Android și Linux
 • Chiar accesibil

Contra

 • Utilizează servere proxy
 • Rețeaua de server nu este la fel de diversificată din punct de vedere geografic ca concurența
 • Cu sediul în S.U.A..

Caracteristici

O rețea de peste 3000 de servere este destul de competitivă. În plus, torrenting este permis și fara scurgeri au fost detectate în timpul testării. Cel puțin unele servere funcționează cu Netflix, iar metodele de criptare utilizate sunt puternice și fiabile. Fiind bazat în SUA nu poate fi privit ca altceva decât un prejudiciu.

Prețuri

Plata pentru acces la internet privat lunar va efectua 9,95 USD pe lună. Treceți la un plan anual pentru 5,99 USD pe lună sau mergeți cu un plan pe doi ani de cea mai bună valoare, care costă doar 3,49 USD pe lună.

Logare

Accesul la internet privat face clar că nu păstrează jurnalele de trafic. Cu toate acestea, cu un sediul din S.U.A.., acestea sunt supuse a numeroase legi privind păstrarea datelor care pot fi considerate a vă invada confidențialitatea.

Politica de confidențialitate PIA

Viteză

Viteza de acces la internet privat a fost doar OK. De la baza noastră de 26 Mbps, accesul la internet privat a încetinit lucrurile până la aproximativ patru Mbps.

PureVPN

Cu un plug-in dedicat VPN Kodi, PureVPN funcționează bine cu acest software open source. Are sediul central în Hong Kong și are o rețea respectabilă de puțin peste 2.000 de servere din 140 de țări. Criptarea de 256 biți este o caracteristică esențială, dar unele scurgeri DNS au fost detectate în timpul testării.

Pro-uri

 • Interfață ușor de utilizat
 • Suport complet pentru Kodi
 • Jurisdicția Hong Kong
 • Ieftin

Contra

 • Au fost detectate scurgeri DNS
 • Păstrează jurnalele de lățime de bandă și conexiune
 • Asistență neimpresivă pentru clienți

Caracteristici

Dacă sunteți în căutarea unui VPN Kodi de top, veți fi bucuroși să vedeți că PureVPN oferă suport pentru dispozitive Kodi precum Raspberry Pi, Play Station, Amazon FireStick, Roku, Linux, iOS, Android, Mac și Windows.

Deși PureVPN nu are la fel de multe servere ca alte opțiuni din această listă, se mândresc diversitate geografică impresionantă. Aceasta este o veste bună, deoarece poate însemna rate mai rapide de transfer de date, indiferent de locul în care vă aflați.

Deși PureVPN face reclamă că păstrează zero jurnalele, o privire mai atentă asupra politicii lor dezvăluie că aceasta este neadevarat. Cu toate acestea, obțineți criptare de grad militar, opțiunea pentru tunelare împărțită și lățime de bandă nelimitată. Dacă doriți, puteți adăuga protecție P2P la pachet.

Prețuri

Toate planurile PureVPN vin cu un Garanție de returnare de 31 de zile. Serviciul este disponibil lunar pentru 10,95 USD pe lună, în timp ce un abonament de un an rulează 3,33 USD pe lună. Cea mai bună ofertă este planul pe doi ani, care se ridică la un cost de 2,88 USD pe lună.

Logare

La fel ca mulți furnizori VPN, PureVPN afirmă flagrant că nu păstrează jurnalele. Cu toate acestea, dacă citiți amprenta în politica lor de confidențialitate, veți descoperi curând că acest lucru nu este adevărat.

Jurnalele PureVPN

Înregistrările privind conexiunea și lățimea de bandă sunt păstrate de PureVPN. Aceștia susțin că aceste jurnale sunt păstrate pur și simplu pentru a menține performanța serviciului. Dacă acest lucru este adevărat, de ce să nu fiți prealabil în loc să îl îngropați în politica de confidențialitate? Adevărații avocați ai vieții private vor dori să se uite în altă parte.

Viteză

Testarea ratei transferului de date a fost destul de respectabilă. Rata noastră fără a utiliza VPN a fost de 26 Mbps. Cu PureVPN, rata de transfer de date a scăzut la 8,6 Mbps, care se află în limite acceptabile.

Ce este Kodi?

Kodi a fost introdus în 2002 ca Xbox Media Player. La scurt timp după aceea, a fost redenumită Xbox Media Center, nume pe care l-a păstrat până în 2014. Fundația XBMC, care este responsabilă de Kodi, a dat apoi serviciului numele său actual.

Sub fiecare dintre numele sale, Kodi a oferit un mijloc de accesare și stocare a conținutului. Acest conținut poate include videoclipuri și muzică, printre multe alte forme media. Este compatibil cu o varietate impresionant de largă de sisteme de operare și dispozitive. Windows, MacOS, Linux, Android, iOS și Raspberry Pi funcționează cu software-ul. Dacă utilizați Linux, asigurați-vă că utilizați o placă grafică care a fost fabricată cel puțin în ultimul deceniu. Cardurile AMD / ATI, NVIDIA sau Intel care acceptă cel puțin OpenGL 2.0 ar trebui să fie suficiente. Sistemele care rulează Windows sunt sfătuite să utilizeze hardware GPU care acceptă Direct3D. Oamenii folosesc frecvent Kodi în legătură cu televizorul, computerul, laptopul, tableta, smartphone-ul și Raspberry Pi.

Interfață Kodi

Kodi este un software open source, ceea ce înseamnă că este liber disponibil pentru toată lumea. Este posibil ca dezvoltatorii din întreaga lume să aducă modificări sau adăugări la acesta, dacă aleg acest lucru. Multe dintre acestea sunt puse la dispoziția altor utilizatori Kodi prin suplimente. Kodi nu vine încărcat cu niciun conținut. În schimb, fiecare utilizator trebuie să își încarce propriul conținut în software folosind orice spațiu de stocare local sau de rețea pe care îl au în prezent.

Ce poți face cu Kodi?

Kodi este un software incredibil de versatil care poate fi folosit pentru aproape orice tip de divertisment. Ascultă toată muzica preferată. Kodi îl acceptă în formate de fișiere precum OGG, MP3 și AAC. Cu liste de redare inteligente și capacitatea de a eticheta piese, colecția de muzică nu a fost niciodată atât de organizată.

Printre formatele video compatibile cu Kodi se numără H.264, 3D și ISO. Puteți utiliza chiar și internetul pentru a transmite conținut prin Kodi. Importați filmele preferate, apoi cereți software-ului să adauge trailerele, afișele de film și multe altele pentru a îmbunătăți experiența.

Dacă îți place televizorul, Kodi va fi un câștigător pentru tine. Dispune de capacitatea de a stoca programele preferate, astfel încât să le puteți urmări oricând doriți. Afise, etichete și descrieri vă ajută să păstrați totul organizat. Puteți chiar să transmiteți și să înregistrați televiziuni în direct, atâta timp cât adăugați un serviciu de backend precum NextPVR, TVheadend sau MediaPortal.

Complementele Kodi

Kodi are chiar și funcționalitate care vă permite să stocați și să sortați toate fotografiile dvs. Este cel mai simplu mod de a distribui fotografii pe toate dispozitivele.

Este Kodi ilegal?

Kodi nu este ilegal. De fapt, este un software open source creat de Fundația XBMC. Pentru a obține Kodi, tot ce trebuie să faceți este să vizitați site-ul oficial la https://kodi.tv/download. În timp ce îl descărcați, nu ezitați să descărcați suplimentar oricare dintre suplimentele oficiale.

Unele dispozitive vin acum cu Kodi preinstalate. Acesta este, de asemenea, un mod perfect legal de a obține software-ul. Aceste versiuni de Kodi nu conțin suplimente terțe care ar putea permite transmiterea ilegală.

Probleme legale pot fi întâlnite atunci când utilizatorii Kodi aleg să instaleze și să ruleze suplimente terțe care oferă acces la conținut protejat de drepturi de autor. De obicei, acest conținut include filme actuale și emisiuni de televiziune care nu sunt disponibile în altă parte. Aceste suplimente se bazează frecvent pe torrenting pentru a furniza conținut. Este posibil să știți că torrenting vă deschide la vulnerabilitățile de securitate. Mai mult, torentarea materialelor protejate de drepturi de autor poate fi ilegală. Dacă veți utiliza Kodi pentru torrenting sau streaming de materiale protejate prin drepturi de autor, atunci trebuie să alegeți una dintre cele mai bune VPN-uri pentru Kodi înainte de a face acest lucru.

Ce se întâmplă cu suplimentele terță parte?

De-a lungul anilor, dezvoltatorii terți au creat tot felul de suplimente concepute pentru a îmbunătăți funcționalitatea și capacitatea de utilizare a Kodi. De exemplu, s-ar putea să doriți să adăugați o aplicație meteo sau protector de ecrane la software.

Dacă căutați televiziune și filme, atunci veți fi încântat de suplimente de la Bravo, rețeaua de bricolaj, familia ABC și multe altele. Podcast-urile pot fi transmise prin intermediul unor suplimente precum Podcast-urile Apple iTunes. Sau, poate doriți să adăugați posibilitatea de a vizualiza versuri pentru melodiile pe care le jucați. Un supliment suplimentar pentru Twitter vă ajută să rămâneți la curent cu ceea ce se întâmplă în social media.

Adoni Kodi

Cu toate acestea, este recomandabil să procedați cu prudență atunci când alegeți suplimente. Toate acestea sunt dezvoltate independent, fără supraveghere de către oamenii din spatele lui Kodi. Aceasta înseamnă că unele dintre acestea sunt mai funcționale decât altele.

De asemenea, rețineți că unele suplimente fac posibilă descărcarea și stocarea materialelor obținute în mod ilegal, care sunt sub copyright. Posibilitatea unui astfel de media poate însemna că respectați legea.

De ce ar trebui să folosesc un VPN cu Kodi?

Cele mai bune VPN-uri vă protejează împotriva spionilor din orice soi. Știați că, dacă nu utilizați un VPN, Furnizorul de servicii Internet poate vedea absolut tot ceea ce faceți online?

La fel de îngrijorător, guvernul vă poate urmări și mișcările. Ditto pentru hackeri și alți operatori de pălării negre care speră să vă infecteze sistemul cu malware, spyware și ransomware.

cum curge vpn lucrările

Toți vor să știe ce faceți online, inclusiv site-urile pe care le vizitați. Se întreabă cum îți petreci timpul pe rețelele de socializare și tot felul de actori nefasti nu le-ar dori nimic mai bun decât să pună mâna pe numerele cardului de credit și ale contului bancar..

Ce face un VPN pentru tine? Îți deghizează adresa IP, astfel încât nimeni să nu te poată spiona. În mod ideal, folosește criptarea AES pe 256 biți pentru a proteja întregul trafic web. Poate face chiar să pară că ai sta la Montreal când te afli de fapt la Sydney. În esență, un VPN vă oferă o experiență online perfect privată și anonimă.

S-ar putea să vă întrebați dacă este necesar. Până la urmă, credeți că nu fac nimic online pe care trebuie să-l ascund.

Este cu adevărat adevărat? Cât de încântat sunteți că oricine poate să vă vadă tranzacțiile bancare sau să vă urmăriți obiceiurile de cumpărături online? Nu sună atât de atrăgător, nu? Un VPN de încredere vă protejează împotriva oricărui spion și intrus. Aceasta înseamnă că îți poți face serviciile bancare sau poți urmări emisiunea ta preferată de televiziune pe Kodi, fără să-ți faci griji pentru cineva care te privește pe umăr.

Gânduri finale

Oricare dintre VPN-urile care sunt analizate aici promit funcționarea de încredere în timpul folosirii software-ului Kodi. Cele mai multe dintre ele oferă, de asemenea, viteze decente și conexiuni fiabile.

Cu toate acestea, credem că NordVPN oferă cel mai bun pachet general pentru utilizatorii Kodi. Combinația NordVPN de securitate, funcționalitate, caracteristici și fiabilitate fac din acest serviciu alegerea noastră.

Deoarece încercați deja să vă îmbunătățiți securitatea online, poate doriți să vă gândiți și la utilizarea unui manager de parole. Cel mai bun administrator de parole vă asigură că puteți urmări parolele puternice, complexe și unice pentru toate conturile dvs. online. Ca și utilizarea unui VPN, un manager de parole vă păstrează datele private.

Întrebări frecvente

Î: Care este cel mai bun VPN general pentru 2020?

A: NordVPN are o rețea impresionantă de server și puteți avea până la șase dispozitive conectate simultan la server. Mai mult, se oferă cu tot felul de caracteristici de securitate de top și sunt prietenoase cu BitTorrent. Cu un serviciu bun pentru clienți și o politică strictă de a nu păstra jurnalele, NordVPN este poate cel mai bun VPN pe piață pentru 2020.

Î: Știază ISP-ul meu că difuzez Kodi folosind un VPN?

A: Când utilizați un VPN de încredere, ISP-ul dvs. nu are cum să știe ce transmiteți pe Kodi. Mai mult, ei nu cunosc niciun site web pe care îl vizitați și nu vă pot spiona tranzacțiile financiare. Utilizarea unui VPN înseamnă anonimat și confidențialitate online total, mai ales atunci când alegeți cu atenție VPN-ul.

Î: Care sunt cele mai bune suplimente pentru Kodi?

A: Kodi se mândrește cu o listă nesfârșită de suplimente. Decizia care este cea mai bună este de la tine. Amintiți-vă doar că unele funcționează mai bine decât altele. Opțiunile de top includ Exodus pentru vizionarea de filme și emisiuni TV, precum și Yoda, care oferă, de asemenea, filme și televiziune cu o selecție largă de genuri și limbi. KidsTube se adresează celor mici cu desene animate, în timp ce SportsDevil este acolo pentru oricine nu poate avea suficientă acțiune atletică.

Î: Este legal să folosiți Kodi?

A: Kodi este legal. Cu toate acestea, unele suplimente pot oferi acces la conținut protejat de drepturi de autor, care din punct de vedere tehnic nu este legal pentru streaming. Continuați cu precauție dacă doriți să fiți siguri să păstrați partea dreaptă a legii și folosiți întotdeauna un VPN atunci când utilizați Kodi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me