Cele mai bune routere VPN (+ Ghid de instalare)

Routerele VPN oferă o experiență mai robustă, mai sigură și mai consistentă în comparație cu routerele standard de calitate ale clienților.


Un router VPN pare aproape identic cu un router normal. Diferența este că routerul VPN are instalat software client VPN. Ca rezultat, fiecare dispozitiv care se conectează la routerul VPN este protejat de către VPN.

cum-vpn-router-lucrări

Dispozitivele care au software VPN instalat pe ele primesc protecție de criptare numai pe dispozitivul respectiv. Un router de rețea VPN, pe de altă parte, este capabil să protejeze simultan mai multe dispozitive pe aceeași rețea.

Acestea pot fi tablete, smartphone-uri, computere sau într-adevăr orice dispozitiv de calcul. Cu o singură conexiune, un router VPN este capabil să cripteze toate dispozitivele din rețea dintr-o sursă cu o singură conexiune.

Routerele VPN sunt proiectate special pentru a permite comunicațiile de rețea într-un mediu VPN. Acestea permit comunicațiile și conexiunile între un număr de dispozitive finale VPN care sunt de obicei localizate în locații separate.

Similar unui router standard, un router VPN face posibilă servicii de rutare de pachete de bază și servicii de comunicare în rețea. Singura diferență este că acest lucru se întâmplă în mediul VPN. Permite distribuirea și furnizarea conectivității rețelei virtuale private la o serie de dispozitive finale diferite.

Configurarea serverului vpn

Routerele VPN portabile pot fi configurate și instalate la orice loc care are conexiune la Internet. Utilizatorii se pot conecta la router prin intermediul unei rețele wireless, a unei rețele LAN sau a interfețelor seriale. Un router VPN poate utiliza unul sau mai multe protocoale de rețea / tunel, care îi permit să gestioneze și creați comunicare în interiorul tunelurilor VPN.

Contents

Pre-flash & Routere compatibile VPN

Înainte de a merge mult mai departe, trebuie să clarificăm un punct. Există servicii VPN pe care le puteți instala pe routerul obișnuit. Când sunt instalate, aceste servicii vă permit să partajați VPN-ul dvs. cu orice dispozitive conectate la acesta. Pe de altă parte, există routere care sunt proiectat special pentru VPN-uri.

Routere pre-flash

Indiferent dacă sunteți un utilizator VPN priceput sau sunteți novici, achiziționarea unui router VPN pre-aprins ar putea fi benefic pentru dvs.. Dacă faceți acest lucru, nu va trebui să parcurgeți procesul complicat de aprindere a firmware-ului corect către VPN. Firmware-ul de care veți avea nevoie va varia în funcție de tipul de router pe care îl aveți și de specificațiile acestuia.

vectorul conexiunii routeruluiAr trebui să vă așteptați să plătiți un pic mai mult pentru un router VPN preinstalat. Acest lucru se datorează faptului că companiile care vând routere pre-clipești se vor ocupa de instalare pentru dvs. Aceste routere vin de obicei cu funcțiile de care aveți nevoie, cum ar fi plug-and-play-ul criptat și alte îmbunătățiri ale performanței. Mulți consideră că prețul suplimentar pe care îl plătesc pentru acestea este merită.

Routere compatibile cu VPN din afara casetei

Routerele compatibile cu VPN funcționează de obicei folosind Protocolul OpenVPN. Drept urmare, ar trebui să poți folosi cam despre orice furnizor VPN pe care îl doriți cu acestea. Întrucât aceste routere au încorporat funcții VPN, nu este necesar să clipești firmware nou și nici nu este necesar să conectați acest tip de router la un router secundar.

Viteza și performanța routerului VPN

Atunci când oamenii vorbesc despre routere VPN, ei se plâng că sunt lente în comparație cu routerele obișnuite. Dacă acesta este cazul, ar trebui să analizați doi factori care ar putea influența performanța routerului. Sunt:

 • Router-ul este procesor
 • Serviciu VPN folosit

Din motive de argumentare, vom presupune că utilizați cel mai bun VPN de pe piață. Dacă acesta este cazul, trebuie să uită-te la procesorul routerului tău și determinați cum afectează viteza routerului. O plângere obișnuită cu privire la procesoare și routere de calitate pentru consumatori este aceea că nu au suficientă putere pentru a gestiona corect criptarea cu VPN.

Din fericire, întrucât VPN-urile devin tot mai frecvente, routerele mai noi de pe piață abordează această problemă. Sabai Technology, care oferă routere despre care vom discuta puțin mai târziu în această recenzie, abordează această problemă de putere cu accelerator VPN proprietar.

procesor-vpn-speed-test

Unele procesoare sunt echipate cu AES - NI. Această tehnologie face viteza de criptare VPN mai rapidă. Mulți au remarcat că acest lucru face o diferență majoră în performanța routerelor VPN. Asus, o companie cu routere despre care vom discuta mai târziu în această recenzie, are câteva routere, GT-AC5300 și RT-AC86U, care beneficiază de această tehnologie..

Iată câteva sfaturi care vă ajută să vă maximizați viteza routerului VPN:

 • Mențineți routerul dvs. firmware-ul la zi
 • Folosește o serviciu VPN de renume
 • Routerul dvs. ar trebui să aibă CPU cu minim 800 MHz. Cu cât mai mult, cu atât mai bine. Nu confundați semnalul wireless cu puterea procesorului. Ambele sunt exprimate în Hz.
 • Folosește o Server VPN care vă este aproape și aceasta are o cantitate suficientă de lățime de bandă disponibilă
 • Obțineți cel mai bun plan NBN posibil pentru o performanță mai bună

Cum se instalează un router VPN pentru servicii VPN

După ce ați selectat un router, va trebui să găsiți un furnizor VPN. Un pic mai departe în acest ghid vom discuta unele dintre cele mai bune alegeri ale noastre. De dragul acestei explicații, vom folosi ExpressVPN. Procesul va varia puțin, în funcție de serviciul VPN pe care îl utilizați.

Când ajungeți la pagina principală a ExpressVPN, primul lucru pe care doriți să îl faceți este să descărcați firmware-ul ExpressVPN. Pentru a face acest lucru, va trebui să:

 1. Creaza un Cont ExpressVPN.
 2. Accesați pagina configurată și clic Router“.
 3. Vei vedea un cod de activare. Copiați codul de activare și stocați-l într-un alt document. Tu esti va avea nevoie mai târziu de asta.
 4. Selectați modelul de router pe care trebuie descărcați firmware-ul corespunzător.

După ce ați descărcat firmware-ul, este timpul să vă conectați routerul. Setarea va fi diferită, în funcție de modelul de router pe care îl utilizați. În majoritatea cazurilor, este recomandat să ai două routere și o conexiune la Internet.

În primul rând, configurați routerul principal pentru a permite trecerea VPN. Când faceți acest lucru, vă permiteți orice dispozitiv conectat la routerul principal pentru a rula software-ul client VPN.

Acum, conectați routerul principal la routerul dvs. secundar. Puteți face acest lucru folosind următorul pass:

 1. Conectați un cablu Ethernet la Port LAN al routerului principal. Conectați celălalt capăt al cablului Ethernet la WAN portul routerului dvs. VPN.
 2. Conectați un alt cablu Ethernet la Port LAN al routerului VPN pentru dumneavoastră portul LAN al computerului.
 3. Dacă utilizați o conexiune wireless, atunci dvs. Routerul VPN se va conecta fără fir la dispozitivele tale finale.

router de rețea

Atât cu conexiune cablată cât și wireless, routerul VPN utilizează conexiunea de internet a routerului principal pentru a vă conecta la Internet.

Este important să rețineți că, în acest exemplu, recomandăm utilizarea a două routere, acest lucru nu este întotdeauna necesar. De exemplu, există routere Linksys care sunt concepute pentru a fi singurul router primar.

Acum că aveți routerele conectate, este posibil să fie nevoie să treceți prin procesul de aprindere a routerului. Procesul va varia în funcție de modelul și marca routerului pe care îl utilizați.

Alte etape vor include:

 • Selectarea locației serverului
 • Gestionarea dispozitivelor
 • Modificarea parolei dvs. de identificare SS implicită

Dacă te-ai obișnuit să folosești un VPN gratuit de browser, făcând saltul către achiziționarea unui router VPN poate părea un pas mare. Cu toate acestea, pentru persoanele care sunt serioase cu privire la confidențialitatea lor și care doresc o experiență sigură de navigare, costul suplimentar și timpul de configurare merită.

În timp ce etapele menționate mai sus erau specifice folosind ExpressVPN pe router, procesul este același, indiferent de serviciul VPN pe care îl utilizați. Cheia este să fie temeinic, urmați fiecare pas pe care îl oferă serviciul VPN îndeaproape, iar VPN-ul dvs. ar trebui să fie în maxim timp.

Topul nostru de software VPN pentru routere

Acum că am discutat puțin despre configurarea routerului dvs. VPN, am dori să dedicăm un pic de timp revizuirii ceea ce simțim că sunt cele mai bune servicii VPN disponibile. Cele despre care vom discuta au un serviciu de abonament plătit. Este posibil să găsiți un serviciu VPN gratuit pentru instalare pe un singur dispozitiv, dar există foarte puține VPN-uri gratuite care oferă servicii de router.

1. NordVPN - Excelent echilibru de confidențialitate & Viteză, dublă criptare a datelor

NordVPN este în jur de ceva timp și sunt foarte populare din motive evidente. Cu NordVPN, obțineți partajare nelimitată de P2P, blocant de scurgere DNS, comutator de ucidere și 30 de zile garanție înapoi.

Ba mai mult, folosesc criptarea de grad militar și oferă utilizatorilor lor CyberSec care blochează automat lucruri precum malware astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la amenințările cibernetice în timp ce torentarea sau streamingul de conținut blocat.

CyberSec protejează, de asemenea, împotriva atacurilor DDoS (Distribuirea refuzului distribuit). Un atac DDoS este un fel de atac în care mai multe sisteme compromise sunt folosite pentru a viza un sistem în special, sistemul dumneavoastră. CyberSec te protejează de un astfel de atac.

Pro - Ce iubim despre NordVPN
 • Criptare de grad militar
 • Permite torentarea
 • Accesați peste 150 de servicii de streaming, inclusiv Netflix
 • Peste 5.100 de servere din 61 de țări
 • Ușor de folosit
 • Lățime de bandă nelimitată
Contra - Ceea ce poate fi îmbunătățit
 • Viteza este mediocră pe câteva servere
Viteză

Nu cu mult timp în urmă, NordVPN avea o reputație de furnizare de securitate excelentă, dar la rate de transfer destul de medii. Deși viteza lor nu se potrivește încă cu liderul industriei pentru acea măsură, cu siguranță și-au îmbunătățit jocul. Mai jos sunt rezultate din Europa cu o viteză de descărcare de referință de 104 Mbps.

Serverul New York

Server UK

Utilizatorii pot avea până la șase conexiuni mergând simultan, și au aplicații pentru dispozitive iOS, Mac, Windows și Android. Tutoriale online sunt disponibile. Acestea includ instrucțiuni pentru utilizarea NordVPN cu routere, RaspberryPi și o varietate de sisteme de operare mobile. NordVPN este compatibil cu Routerul Onion, astfel încât să obțineți o protecție de identitate și mai mare pentru navigarea dvs..

Politica de Confidențialitate

NordVPN excelează cu politica lor strictă „fără logare”. Acesta afirmă că din momentul în care un utilizator se conectează la serviciu, întregul trafic web este criptat astfel încât nimeni, nici măcar ISP-ul lor, nu îl poate spiona. Politica continuă să sublinieze că Panama nu are legi cu privire la raportarea sau stocarea datelor. Dacă oamenii legii sau un alt terț vin să bată, NordVPN nu este în niciun fel obligat să împartă nimic.

politica de logging nordvpn

NordVPN este unul dintre cele mai avansate VPN-uri care oferă un proces gratuit. Criptarea lor este concretă, iar planurile lor nu au capacitate de date. Este posibil să fie puțin mai scumpe decât alte VPN-uri plătite atunci când vine vorba de planurile lor lunare, dar au o mulțime de planuri pentru a alege dintre asta rata până la 2,99 USD pe lună dacă decideți să rămâneți cu ei.

Toate aceste caracteristici, confidențialitate și viteză cuplate cu suport de chat live 24/7, puteți garanta practic obținerea unei experiențe uimitoare din partea lor.

2. ExpressVPN - Campion în viteză și securitate

Când analizați recenzii pentru serviciile VPN, veți găsi adesea ExpressVPN în partea de sus sau în apropiere. Un motiv pentru acest lucru este acela că ExpressVPN și-a construit o reputație de a fi un serviciu VPN care ia în serios confidențialitatea utilizatorilor săi. Se angajează să nu păstreze fișiere precum interogări DNS, adrese IP sau metadate.

Au existat câteva cazuri de înaltă calitate în care instituțiile guvernamentale au încercat să obțină informații despre clienții ExpressVPN prin scanarea serverelor. Cu toate acestea, întrucât ExpressVPN nu păstrează informații personale despre clienții lor, aceste entități guvernamentale nu au fost în stare să găsească nimic.

Pro - Ce iubim despre ExpressVPN
 • Viteza de descărcare rapidă
 • Permite torentarea
 • Elvează restricțiile geo Netflix
 • Peste 3.000 de servere
 • Ușor de folosit
Contra - Ceea ce poate fi îmbunătățit
 • Scump pentru utilizatorii de la lună la lună
 • Permite doar trei conexiuni simultane
Viteză

Logo Expressvpn

Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale ExpressVPN este viteza de încărcare și descărcare rapidă a acestora. Pornind de la o viteză de bază de 98 Mbps, am testat performanța ExpressVPN pe câteva servere, iar ceea ce am găsit:

Viteza de bază

Frankfurt, Germania

Când s-au conectat la New York, aveau viteze de descărcare de 60,04 Mbps și viteze de încărcare de 30,41 Mbps.

Aceste rezultate fac din ExpressVPN unul dintre cele mai rapide servicii VPN de pe piață. În timp ce o serie de lucruri pot afecta viteza dvs. de internet, inclusiv routerul pe care îl achiziționați, conexiunea la Internet și specificațiile computerului. Testul nostru demonstrează că ExpressVPN poate furniza viteze de conectare rapide.

ExpressVPN oferă peste 3.000 de servere în 94 de țări. Unele dintre caracteristicile de confidențialitate pe care le oferă includ:

 • Ucide întrerupătorul
 • Servere P2P
 • Compatibilitate Netflix
 • IP anonim

dispozitive expressvpn cu routerExpressVPN acceptă o serie de dispozitive și sisteme de operare, inclusiv Mac, Android, Windows și iOS. Există un număr mare și tot mai mare de routere care sunt acceptate de ExpressVPN.

Un punct important de vânzare pentru ExpressVPN este locația companiei. Acesta se bazează pe Insulele Virgine Britanice. Acest lucru înseamnă că nu sunt obligați de administrația locală să predea datele serverului lor. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de protecție pentru clienții lor. Împerechează acest lucru cu faptul că oferă AES 256 puternice folosind o platformă OpenVPN și poți fi ușor știind că ExpressVPN nu va fi compromisă în curând.

Oferte ExpressVPN asistență clienți în direct 24 de ore din 24 făcându-l, este unul dintre cele mai bune servicii VPN pe care le puteți utiliza

3. VyprVPN - viteză impresionantă și caracteristici de securitate proprie

Protecția oferită de VyprVPN depășește criptarea și securitatea acestora. Regimurile autoritare, precum cele din Coreea de Nord și China, au folosit „Inspecția de pachete profunde”. Aceasta scanează metadatele căutând dovezi că o persoană folosește un VPN. După ce aceste regimuri autoritare suspectează că o persoană folosește un VPN, acestea vor accelera utilizarea Internetului unei persoane, ceea ce le face imposibilă utilizarea unui VPN.

VyprVPN a prezentat necesitatea de a face ceva în acest sens Cameleon. Aceasta este o tehnologie proprie care vă va scuti metadatele și vă va permite să utilizați un VPN fără a declanșa scanări DPI. Pentru persoanele care folosesc VPN-uri în țări precum Turcia, Rusia sau China, această tehnologie ar putea însemna literalmente diferență între viață și moarte.

Pro - Ce ne place despre VyprVPN
 • Încercare gratuită de trei zile
 • Funcționează cu Netflix
 • Fără jurnale
 • Nu există scurgeri DNS
 • Criptare puternică
Contra - Ceea ce poate fi îmbunătățit
 • Plățile anonime nu sunt permise
 • Torrenting-ul nu este încurajat

Logo Vyprvpn

VyprVPN își prezintă misiunea principală pe site-ul lor web. Este pur și simplu să vă „protejați confidențialitatea online, să vă asigurați conexiunea la internet și să vă restabiliți libertatea”, iar acest lucru le oferă oferind serviciul lor folosind protocolul OpenVPN. Toate datele dvs. sunt criptate folosind cheia de criptare AES 256. Acestea sunt aceleași standarde pe care le folosesc instituțiile guvernamentale, variind de la NSA la CIA până la FBI.

Politici de confidențialitate

În anii trecuți, oamenii au avut probleme cu VyprVPN din cauza politicii lor de logare. Aceștia vor păstra informații despre clienții lor până la 30 de zile, inclusiv:

 • Adresa VPN folosită de utilizator
 • Când au început și și-au oprit conexiunea
 • Total octeți folosiți

Cu toate acestea, începând cu momentul acestei scrieri, VyprVPN și-a reînnoit complet politicile. Acum, putem confirma că acestea nu păstrează jurnalele clientului.

Viteză

VyprVPN este rapid. Puteți vedea că atunci când vă uitați la acest exemplu, care are o viteză de descărcare de bază de 98 Mbps și o viteză de încărcare de 53 Mbps.

Viteza de bază

Frankfurt, Germania

Rezultatele au fost puțin mai puțin impresionante atunci când se fac conexiuni la alte servere din Statele Unite și din alte locații de pe glob:

Serverul SUA (New York)

 • Descărcare: 51.09 Mbps
 • Încărcare: 3.17 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Descărcare: 54.29 Mbps
 • Încărcare: 8.22 Mbps

Serverele VyprVPN din UE au fost optimizate pentru a oferi utilizatorilor viteze de descărcare rapidă și rapidă de încărcare. Nu același lucru este valabil pentru serverele lor din Statele Unite sau din alte țări. Totuși, angajamentul lor pentru securitate și confidențialitate le echilibrează viteza mai mică decât cea stelară.

Material restricționat geo

VyprVPN este lovit și ratat în această zonă. Serverele lor din Statele Unite funcționează uimitor. Puteți face stream fără probleme. Cu toate acestea, atunci când utilizați serverele lor în Regatul Unit sau Canada, veți fi blocat. Totuși, din punctul nostru de vedere, este un câștig, deoarece este dificil să găsești un VPN care să funcționeze cu Netflix. VyprVPN este disponibil pe o serie de dispozitive, inclusiv routerul dvs..

4. Confidențialitate perfectă

Perfect Privacy folosește protocoale de criptare puternice, inclusiv criptare de 256 biți și protocoale OpenVPN. Aceasta este opțiunea potrivită pentru dvs. dacă sunteți tipul de persoană preocupată de administratorii de parole, de monitorizarea guvernului și de păstrarea privată a navigării pe Internet.

Perfect Privacy este un software care este concentrat mai mult pe confidențialitate decât evitarea restricțiilor geografice. Am descoperit că, în funcție de serverul conectat, acestea ar putea ocoli ecranul negru al morții Netflix. Cu toate acestea, un număr bun de servere testate de noi au fost blocate de Netflix. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu pentru a evita restricțiile geografice, este posibil să nu fie serviciul pentru dvs..

Pro - Ce ne place despre confidențialitate perfectă
 • Elveția jurisdicției
 • Funcționează cu Netflix
 • Dispozitive nelimitate
 • Ucide întrerupătorul
 • Torrenting este permis
 • Fără logare
Contra - Ceea ce poate fi îmbunătățit
 • Viteze medii
 • Scump
 • Dificil de utilizat pe Android / Mac / iOS
Politica de Confidențialitate

Sigla perfectă de confidențialitate

Unul dintre lucrurile care ne plac despre Confidențialitatea perfectă este că politica lor de confidențialitate este clară și ușor de înțeles. Unii furnizori VPN încearcă să se ascundă în spatele multor jargon tehnice, dând impresia că protejează confidențialitatea clientului lor atunci când vând cu adevărat informațiile clientului..

politica de logare perfectă a privatității

Aplicație ușor de utilizat

Ați crede că majoritatea furnizorilor VPN ar crea o aplicație ușor de utilizat. Am fost surprinși de cât de complicate sunt unele dintre VPN-uri. Confidențialitatea perfectă este exact invers. Ele exemplifică simplitatea.

Dacă aveți întrebări, puteți contacta asistența pentru clienți prin e-mail, puteți discuta problemele de pe forumul lor, precum și revizuirea secțiunii lor de întrebări frecvente. Un dezavantaj este că nu au chat-uri disponibile.

Viteză

După cum puteți vedea în testul de viteză următor, viteza de referință a fost 98,71 Mbps pentru descărcare și 53 Mbps viteza de încărcare.

Viteza de bază

Nu sunt oribile, dar cu siguranță nu sunt ceva despre care să scriu acasă în ceea ce privește viteza.

Amsterdam, Olanda

New York, Statele Unite

Perfect Privacy oferă o serie de tutoriale pe care le puteți folosi despre cum să vă configurați serviciul cu routerul. Acestea vă permit să conectați dispozitive nelimitate cu un singur abonament. Acest lucru este aproape necunoscut. În plus, puteți plăti în mod anonim folosind criptomonede. Dar asta vă așteptați de la un VPN care se concentrează pe oferirea utilizatorilor lor de cea mai privată experiență posibilă.

Cele mai bune routere VPN pre-configurate (dispozitive fizice)

1. Router VPN Sabai Technology - Tehnologie de tăiere

Routerul VPN Sabai Technology este conceput pentru a fi ușor de utilizat și are caracteristicile dorite de la un VPN. Sabai își bazează firmware-ul sistemului de operare pe Tomato. Cu toate acestea, sistemul lor de operare oferă mult mai multe caracteristici și are actualizări periodice.

router tehnologie sabai

Ceva despre care simțim că te vei bucura când folosești Sabai OS este caracteristica gateway. Această caracteristică face posibilă direcționarea selectivă a tuturor dispozitivelor care se conectează la rețeaua dvs. Acest lucru înseamnă că puteți stabili dacă doriți ca computerul din biroul dvs. să parcursă VPN-ul dvs., păstrând iPad-ul pe care copiii dvs. îl utilizează conectat printr-o conexiune necriptată.

Funcția switch switch este un alt plus. Dacă o anumită poartă scade, să spunem că conexiunea VPN de pe routerul dvs. la serverul VPN, toate dispozitivele alocate routerului VPN vor fi blocate. Acest lucru vă păstrează în siguranță și previne scurgerile IP.

Sabai VPN Accelerator vă poate ajuta să accelerați conexiunea VPN. Această tehnologie este un mini PC care se conectează la router. Devine responsabil pentru toată criptarea VPN. Aceasta înseamnă că nu veți experimenta o scădere a vitezei de conectare atunci când utilizați VPN.

Sabai a făcut o treabă excelentă, facilitând configurarea routerelor lor. Dacă aveți întrebări, puteți vorbi cu tehnicienii lor interni. Acest lucru este plăcut, deoarece nu comunicați cu asistență terță parte, ci cu persoane care lucrează zilnic cu acest router.

În ceea ce privește securitatea, firmware-ul Sabai OS este îmbunătățit în mod constant. Există actualizări periodice de securitate.

2. Router VPN FlashRouters - Suport de clasă mondială

Flashrouters este o companie cu sediul în Statele Unite. Au creat o nișă unică prin faptul că vând routere care sunt pre-fulgerate cu firmware DD - WRT sau Tomato.

produs flashroutersFlashRouters funcționează strâns cu diferiți furnizori VPN. Aceasta înseamnă că, indiferent de VPN-ul pe care îl aveți, este posibil ca ruterele pe care le oferă să funcționeze. FlashRouters oferă routere plug-and-play care funcționează direct din VPN-uri.

FlashRouters vinde între 15 și 20 de tipuri diferite de routere. Ei lucrează cu producătorii de top, printre care Netgear, Linksys și Asus. Acestea oferă modele care sunt la un nivel scăzut, cum ar fi Linksys WRT1200, precum și routere puternice, inclusiv ASUS RT-AC5300.

Router-urile de la FlashRouters sunt întotdeauna pre-luminate. Deoarece anulează garanția producătorului, acestea înlocuiesc garanția producătorului cu una proprie, care are o durată inițială de 90 de zile, dar poate fi prelungită până la doi ani. Toate routerele lor sunt gratuite cu aplicația FlashRouters VPN.

3. Routere VPN Asus - viteză cu eficiență de cost

Router VPN AsusRouter-urile VPN Asus vin într-o mare varietate, de la modele high-end până la modele mai puțin costisitoare. Asus creează modele mai noi care gestionează foarte bine criptarea P. Unele rapoarte arată că noul lor model, noul Asus RT-AC86U, poate gestiona viteze de peste 150 Mbps folosind OpenVPN.

Routerele VPN Asus sunt stabile, versatile și funcționează cu o mulțime de firmware, inclusiv:

 • Asus
 • Merlin
 • DD-WRT
 • Roșie
 • AdvancedTomato
 • OpenWRT
 • Sabai OS

Întrebări frecvente

Î: Cum introduc un VPN pe routerul meu?

A: Această întrebare poate răspunde printr-un proces în patru etape:

 1. Cumpărați un router VPN.
 2. Deschideți un cont cu furnizorul VPN.
 3. Urmați instrucțiunile furnizorului cu privire la pregătirea routerului dvs. pentru VPN.
 4. După ce routerul a fost pregătit, urmați instrucțiunile producătorului pentru conectarea routerului la rețeaua dvs..
Î: Ce este un router VPN?

A: Un router VPN este un router care are instalat un VPN direct pe acesta. Toate conexiunile la serverele VPN sunt gestionate de router. Acest lucru este diferit de clienții VPN, care sunt instalați pe dispozitive individuale. Routerul protejează fiecare dispozitiv din rețea, prevenind necesitatea instalării software-ului client pe fiecare dispozitiv.

Î: Am nevoie de un router pentru o VPN?

A: Răspunsul la această întrebare depinde de ceea ce doriți de la navigarea dvs. pe Internet. Dacă vă preocupă confidențialitatea, dacă doriți să evitați restricțiile geografice și aveți mai multe dispozitive pe care doriți să vă conectați la o VPN, atunci un router VPN poate fi opțiunea potrivită pentru nevoile dvs..

Î: Cum funcționează un router VPN?

A: O conexiune VPN este proiectată pentru a cripta un dispozitiv individual. Un router de rețea VPN este proiectat pentru a proteja mai multe dispozitive în același timp. Oferă comoditatea de a putea cripta un număr de dispozitive dintr-o sursă și de a utiliza doar o conexiune.

Î: Toate routerele acceptă VPN?

A: Nu. VPN-urile pot fi instalate numai pe routere care au un firmware capabil să gestioneze conexiuni VPN. Nu orice router poate fi configurat pentru a fi un router VPN.

Gânduri finale

Sperăm că v-ați bucurat de ghidul nostru de router VPN. Routerele VPN oferă avantajul protejării fiecărui dispozitiv conectat la router. Aceasta include dispozitive care nu pot rula VPN-uri singure, inclusiv televizoare inteligente și console de jocuri. Furnizorul dvs. consideră un router VPN ca o singură conexiune. În consecință, puteți conecta cât mai multe dispozitive doriți la VPN prin intermediul routerului VPN.

Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Utilizați în prezent un router VPN? Există unul pe care l-ați recomanda că nu am discutat? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!

Adaugă propria ta recenzie:

Facem tot posibilul să cercetăm în mod independent produsele pentru a ne ajuta mai bine cititorii să ia decizii. Acestea fiind spuse, vrem să auzim și părerile voastre. Acceptăm recenzii individuale care sunt informative și care nu sunt promoționale. Completați formularul de mai jos și vă vom publica recenzia. Recenziile promoționale ale companiilor în sine nu vor fi publicate. Mulțumiri!

--- Vă rugăm să selectați Viteza ---
In medie
Încet
Rapid
?>

--- Selectați Utilizabilitatea ---
Ușor de folosit
Ușor de complicat
Foarte complicat
?>

Făcând clic pe butonul de mai jos, recunosc că am citit și accept Termenii de utilizare.

ADAUGĂ REVISTA MEA

2
4440

Cele mai bune routere VPN (+ Ghid de instalare)

Steve
5/10

Viteză: rapid
Utilizabilitate: ușor de utilizat

20 ianuarie 2020

Sabai Technology

Ador produsul. O problemă cu sistemul de operare Sabai - cel puțin pe routerul meu. Netgear R7000. Nu se poate actualiza lista neagră. Sabai spune că nu au o rezolvare. Numai plângere. Îmi voi schimba evaluarea în 10 dacă această problemă a fost rezolvată.

Cele mai bune routere VPN (+ Ghid de instalare)

Samuel Menzie
2/10

Viteza: medie
Utilizabilitate: ușor complicat

20 ianuarie 2020

VPN este disponibil pe routere

Am avut speranțe foarte mari pentru NordVPN având în vedere cantitatea uriașă de recenzii pozitive pe care le-am citit cu privire la serviciul lor VPN, cu toate acestea, după ce le-am oferit serviciului o încercare bună peste 2 zile complete (folosind smartphone-ul meu Android care rulează Android Pie), am fost forțat să cereți o rambursare (care a fost furnizată prompt, apropo). Problema era conectivitatea: VPN a continuat să se deconecteze constant după aproximativ 15 secunde de utilizare. Nimic din ce am făcut în setările aplicațiilor nu ar împiedica acest lucru să se întâmple. Nici o cantitate de discuții cu chat-urile în direct NordVPN nu ar fi. După 2 zile complete de această problemă constantă, nerezolvată, am avut destul & a solicitat o rambursare care a fost furnizată în termen de 5 zile.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me