Cele mai bune VPN-uri „gratuite” (în 2020)

Dacă sunteți ca mine, vă place ideea de lucruri GRATUITE. ��

Acum este posibil să obțineți software VPN gratuit. VPN-urile (rețele virtuale private) vă oferă confidențialitatea și securitatea de care aveți nevoie disperat atunci când sunteți online.

Într-o zi și o vârstă în care criminalitatea cibernetică aduce prejudicii în valoare de miliarde de dolari și atacurile ransomware sunt din ce în ce mai frecvente, nu are sens decât că toată lumea folosește rețele private virtuale.

Experții prezic că 2020 va fi un moment stâncos pentru persoanele care petrec o sumă exorbitantă de timp online. De asemenea, ei au prezis că infractorii cibernetici vor viza Androizi cu malware și că ransomware-ul va rămâne o pandemie globală.amenințări la nivel mondial pe internet

Ce este mai mult, dumneavoastră Furnizorul de servicii de internet vă poate vinde istoricul de navigare către terți. Și din aprilie 2017, prin lege li se cere să colecteze „metadate” despre schimburile clienților lor. Aceasta include totul, de la adresa, data nașterii și adresa de e-mail până la detaliile persoanelor cu care comunicați online.


Această schemă obligatorie de păstrare a datelor a fost subiectul multor controverse în Australia, conducând grupurile de confidențialitate precum Digital Rights Watch să sublinieze importanța dotării cu instrumentele necesare pentru a evita supravegherea.

Vom mai vorbi despre asta într-o secundă, dar este suficient să spunem că nu există un moment mai bun decât acum pentru a ne proteja în mod corespunzător împotriva amenințărilor cibernetice și a scrutinului.

În trecut, Australia a văzut băncile noastre, agențiile guvernamentale și UGL căzând victime ale unei încălcări de date. Acest tip de atacuri se întâmplă cu mai multă frecvență ca niciodată și nimeni nu este în siguranță de acesta decât dacă iau măsuri pentru a se proteja de vulnerabilitate.

Și ce ar putea fi mai bine decât să o faci 100% gratuit?

Să înțelegem, sărbătorile sunt chiar în urma noastră, dar tot simțim înțepăturile financiare. Ultimul lucru de care avem nevoie în acest moment este o altă taxă lunară atunci când suntem încă în datorii de la cumpărarea tuturor acestor materiale de stocare și a articolelor mari de bilete pentru in-legi și copii.

Toți am putea folosi un pic mai mult liber în viața noastră și acum îl putem obține chiar acasă.

Contents

VPN gratuit vs VPN plătit - Adevărul pe care trebuie să-l cunoști

Pentru a fi clar, când vine vorba de securitatea online, este întotdeauna mai bine să mergeți cu unul dintre VPN-urile noastre recomandate dacă vă puteți permite. Sunt mai bune decât cele gratuite din mai multe motive și sunt relativ ieftine pentru valoarea pe care o obțineți.

Pentru început, obțineți de obicei mai multe gigabyte și lățime de bandă și, de multe ori, un plan premium oferă funcții mai avansate, precum detectarea și prevenirea intruziunilor. De regulă generală - sunt încă relativ accesibile și nu vor rupe banca.

Există însă un motiv mai sinistru pentru care alegerea unui VPN complet gratuit este o alegere cu adevărat proastă. 

Aceasta este partea pe care doriți să o acordați atenție. VPN-urile sunt administrate de grupuri de oameni și, după cum știm cu toții altruismul, oamenii nu fac lucrurile gratuit. Când utilizați un VPN gratuit - veți deveni produsul.

Acestea fac acest lucru în mai multe moduri:

 1. Instalarea programelor malware care urmărește datele dvs. sau vă folosește computerul - (Sursa)
 2. Marea majoritate a VPNS-urilor gratuite va urmări tot ceea ce faceți și vinde aceste date (de asemenea, date financiare) - (Sursa)
 3. Șaptezeci și cinci la sută din toate aplicațiile VPN Android pe care cercetătorii le-au testat au folosit software de urmărire terță parte pentru a urmări mișcările utilizatorilor de pe internet (Sursa)
 4. 82 la sută a solicitat acces la date private, cum ar fi conturile de utilizator și mesaje text. (Sursă)

Aș putea continua despre asta o vreme, dar acesta este motivul principal pentru care am decis să nu includem niciun VPNS gratuit 100% din această listă și, în schimb, explorați cele mai ieftine și mai rentabile opțiuni.

Dacă sunteți în căutarea unui server VPN sigur 100% anonim decât nu știm despre unul. În schimbul serviciului îți tranzacționezi securitatea, datele sau computerul. Am prefera să nu luăm acest joc de noroc.

Cele mai bune 10 VPN-uri total GRATUITE din 2020

Mai jos puteți compara cele mai bune zece cele mai bune VPN-uri gratuite după funcțiile, serverele, capacul de date și compatibilitatea dispozitivului.

Am decis să creăm această listă recomandată pe baza companiilor VPN care fac gratuit 30 de zile de încercări ale serviciilor lor. Cu cele mai multe dintre acestea, puteți anula oricând înainte de limita de 30 de zile.

1. Supraîncărcare (83% reducere)

Adrese IP nelimitate, lățime de bandă și conexiuni la dispozitiv, Fără înregistrare, Criptare avansată

VPNLink
Politica de rambursare 30 de zile
Perioada de probă Nici unul
Optiuni de plata PayPal, Google Pay, Cryptocurrency, Alipay, Dragon Pay
Reduceri / Cupoane Cupon introductiv, sharkstart

Ce este Surfshark?

Sufshark este noul serviciu VPN de pe bloc. Compania crește în fiecare zi și pare angajată să ajungă ca cea mai bună VPN de pe piață. Serviciul are o garanție de returnare de 30 de zile și construiește rapid una dintre cele mai bune reputații de pe bloc.

Când Surfshark a început pentru prima dată, majoritatea oamenilor se îndoiau de ei. O alta VPN? Compania a văzut clar piața și a crezut că se pot descurca mai bine. Are deja peste 800 de servere în mai mult de 50 de țări. De asemenea, se pare că sunt adăugând mai multe servere în fiecare zi.

Serviciul Surfshark poate fi utilizat timp de 30 de zile cu garanția de returnare a banilor. Chiar și atunci când nu trebuie să plătiți, puteți utiliza serviciul pentru un scăzut 1,99 USD pe lună. Este aproape ca și cum nu plătiți deloc. Puteți găsi probabil această sumă în fiecare lună pe pământ în timp ce vă plimbați.

Caracteristici: Chat live 24/7, aplicații fantastice, totul nelimitat, un protocol de criptare absurd, fără logare și o bază de server în creștere

Surfshark face lucrurile corect în termeni de securitate și confidențialitate și vă oferă de fapt opțiuni în ceea ce privește protocolul de criptare. În primul rând, nu se loghează niciodată. În al doilea rând, compania are suport pentru protocolul IPv6. Folosind acest protocol, acestea pot furniza un număr nelimitat de adrese IP pentru clienții lor.

Vechiul protocol IPv4 folosit de multe VPN-uri are un număr limitat de IP-uri unice de atribuit. Acest lucru vă poate împiedica puternic abilitățile de streaming. Surfshark acceptă, de asemenea, diferite protocoale VPN, inclusiv protocoalele OpenVPN și IKEv2, ceea ce înseamnă că poate fi instalat pe o serie de routere și dispozitive.

Recomand Surshark?

Da. Sunt furnizorul meu preferat de VPN, unul pe care îl folosesc de câteva luni acum. Primul lucru care mi-a atras atenția a fost prețul scăzut, dar apoi mi-am dat seama cât de sigur este serviciul.

După ce am testat VPN-ul timp de câteva luni, am observat câte servere au adăugat într-un timp scurt. Sunt un fan al căutării către companii ambițioase și în creștere care doresc să ofere un serviciu excelent. În ceea ce privește securitatea, prețurile și proiecțiile ascendente, Surfshark este cel mai bun VPN din jur.

Dacă doriți să aflați mai multe, citiți-ne Recenzie Surfshark. 

 • Pro-uri

  Deblochează Netflix și alte servicii de streaming media, funcționează bine pentru torrenting și partajare de fișiere P2P, politică fără jurnal, totul nelimitat, localizat într-o țară fără legi de păstrare a datelor sau raportare, securitate și criptare superioară

 • Contra

  O rețea mai mică de servere decât alte VPN-uri (dar în creștere), viteza poate varia de la server la server, interfața aplicației nu are optimizare de proiectare

2. VPN Nord (75% reducere)

Fără lățime de bandă și capac de date, criptare puternică, fără logare, asistență superioară pentru clienți

VPNLink
Politica de rambursare Garanție de returnare de 30 de zile
Perioada de probă Nici unul
Optiuni de plata Visa, MasterCard, American Express, Discover, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Alipay, Giropay, Sofort, iDeal, UnionPay
Reduceri / Cupoane 15% reducere a studenților și schimbare constantă a prețurilor promoționale

Ce este VPN Nord?

VPN Nord este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate VPN-uri de pe piață. Cu viteze de rețea rapide și peste 750 de locații de server, acestea au crescut rapid în popularitate.

Cu o scădere de viteză de 30% când este conectat la un server local prin OpenVPN UDP, utilizatorii profită la maxim de software-ul lor. Acest serviciu bazat pe Panama are o serie de caracteristici avansate și șase conexiuni simultane. Aceasta este mai multă conexiune simultană decât orice altă VPN din această listă.

VPN Nord vine cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile și capacitate P2P. Obțineți un comutator de ucidere, Tor peste VPN, serviciul Smart DNS, un IP dedicat și proxy-uri Socks5.

Cu serverele din peste 60 de țări, este evident de ce au considerat creșterea culturii de către utilizatorii de pe Reddit și alte platforme de socializare.

Viteze de conexiune VPN Nord

 • Ping: 40 ms
 • Descărcare: 16.11 Mbps din 100 Mbps
 • Încărcare: 12.83 Mbps

Aceste viteze sunt destul de corecte pentru un proces VPN gratuit.

Tehnologia inteligentă DNS a VPN Nord vă permite să faceți un geofabonare prin soluționarea cererilor dvs. DNS într-o anumită locație. Acest lucru înseamnă că puteți viziona episodul dvs. preferat Urzeala tronurilor de la o cafenea din Melbourne sau chiar din Vancouver fără a vă face griji pentru a vă compromite datele sau software-ul.

Veți putea accesa mai mult de 150 de servicii de streaming în timp ce v-ați conectat în contul dvs. VPN Nord.

Serviciile de streaming includ Amazon Prime, Crackle, Discovery, Hulu, ABCGo, Sundance.tv și TNT Drama. Folosiți una dintre acestea VPN-uri pentru Netflix dacă sunteți îngrijorat cu privire la viteza sau jurnalele de conectare în timp ce transmiteți.

Caracteristici: Smart Play, VPN dublu, Tor over VPN, suite de criptare DHE-RSA-AES356-SHA, aplicație iOS, cifre IKE, încercare gratuită, garanție de returnare a banilor

NordVPN este unul dintre cele mai avansate VPN-uri care oferă un proces gratuit. Criptarea lor este concretă, iar planurile lor nu au capacitate de date. Este posibil să fie puțin mai scumpe decât alte VPN-uri plătite, dar există o mulțime de planuri din care să alegeți dacă decideți să rămâneți cu ele.

Recomand Nord VPN?

Cu siguranta o fac! Acestea sunt cu adevărat un VPN fabulos care oferă securitate și confidențialitate optimă bogăției clienților existenți. Merită să le verificați doar pentru volumul exclusiv de funcții avansate.

 • Pro-uri

  P2P, Tor over VPN, proxies Socks5, alegerea protocoalelor IKEv2, OpenVPN, PPTP, L2TP sau IPSec, VPN dublu, IP dedicat, șase conexiuni simultane, încercare gratuită, garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, blocare publicitară, CyberSec, fără logare

 • Contra

  Viteze mai mici decât unii dintre concurenții lor, plata a fost efectuată prin CloudVPN, Inc., o companie din afara SUA, o jurisdicție de cinci ochi

3. ExpressVPN

GB nelimitat, lățime de bandă nelimitată, fără capac lunar, fără zgomot

VPNLink
Politica de rambursare 30 de zile garanție înapoi
Perioada de probă Achiziția necesară pentru 12 luni (include 3 luni gratuite), creșterea prețurilor până la 12,95 USD pe lună la reînnoire
Optiuni de plata Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Visa, Delta, Diners Club International, Paypal, Bitcoin, Alipay, UnionPay, iDeal, Klarna, WebMoney, GiroPay, Interac, Mint, FanaPay, YandexMoney, OneCard
Reduceri / Cupoane ExpressVPN își actualizează periodic prețurile promoționale

Ce este ExpressVPN?

ExpressVPN este un serviciu VPN premium care oferă cel mai rapid și mai fiabil serviciu în jur. Cu o garanție de returnare de 30 de zile, acestea sunt una dintre cele mai de încredere soluții VPN de pe piață.

Cu peste 10 milioane de clienți mulțumiți și peste 3.000 de servere din 160 de orașe din 94 de țări, ei sunt un furnizor global care poate fi bucurat de unul și de toți.

Alte VPN-uri plasează capacele de date în utilizarea dvs. lunară, dar ExpressVPN este nelimitat până la capăt.

Procesul gratuit al ExpressVPN durează 30 de zile (sau mai mult cu codul de reducere potrivit). Dacă vă place ceea ce vedeți, puteți alege să vă înscrieți sau dacă decideți să mergeți cu un alt serviciu gratuit, puteți cere banii înapoi și veți primi o rambursare pentru prima lună. Niciun risc.

Caracteristici: Chat live 24/7, aplicații câștigătoare pentru toate dispozitivele, acces nelimitat la tot conținutul, tunel split, Test de viteză, fără logare.

În ceea ce privește serverul, vă puteți conecta la oricare dintre cele 145 servere ale acestora în următoarele locații:

 • Statele Unite
 • Asia Pacific
 • Europa
 • Africa
 • Orientul Mijlociu
 • India

Potrivit site-ului lor web, acestea nu vă înregistrează sesiunile de utilizator sau datele personale. Ba mai mult, au o gamă largă de metode de plată, precum PayPal, Bitcoin, WebMoney, Carte Bleue, UnionPay, Giropay și o serie de alte criptomonede.

Pentru utilizatorul exigent care dorește anonimatul final, ExpressVPN nu poate fi bătut în cazul plăților anonime. Și dacă acest lucru nu duce confidențialitatea la extremă, aplicațiile lor mobile sunt ergonomice pe măsură ce toate ies, oferind o interfață ușor de utilizat, intuitivă și lipsită de erori.

Recomand ExpressVPN?

Da. Sunt furnizorul meu preferat de VPN, unul pe care îl folosesc de mai bine de doi ani. Bogăția lor de locații, capacitatea torrenting, capacul de date inexistent și tehnologia inovatoare fac din acestea cele mai bune IMO VPN. În ceea ce privește încercările gratuite, acestea sunt singurele VPN care nu plasează limite pentru începători.

Dacă doriți să aflați mai multe, citiți recenzia noastră VPN Express. 

 • Pro-uri

   30 de zile de încercare gratuită, fără logare, viteze maxime de conectare, 94 de locații server diferite, 3+ conexiuni simultane

 • Contra

  Fără IP dedicat, mai scump decât celelalte servicii VPN odată ce testul dvs. gratuit este încheiat, setări și configurații limitate.

4. VyprVPN

1 GB / lună, 2 conexiuni simultane, criptare superioară, firewall, gratuit

VPNLink
Politica de rambursare Niciuna atunci când utilizați încercarea gratuită, garanție de 30 de zile la plata
Perioada de probă Încercare gratuită de 3 zile la cumpărare
Optiuni de plata MasterCard, Discover, American Express, Visa, PayPal, Alipay
Reduceri / Cupoane Vypr VPN oferă prețuri promoționale actualizate periodic

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este VyprVPN?

VyprVPN Free este un plan unic care oferă utilizatorilor două conexiuni simultane, o varietate de protocoale, o aplicație de mesagerie criptată și firewall NAT complet gratuit.

Firewall-ul NAT blochează o mare varietate de atacuri de hackeri, împiedicându-i să ajungă la computer.

În timp ce alte VPN-uri din această listă oferă clienților lor o lățime de bandă nelimitată sau mai multe gigabyte, VyprVPN Free vă oferă doar 1 GB, dar este cu atât mai bun decât TunnelBear. Așa cum am spus, există argumente pro și contra pentru toate acestea, iar acest lucru se întâmplă să depășească în acest domeniu.

Caracteristici: mai multe locații, aplicație lină (inclusiv aplicația lor gratuită de mesagerie Cyphr), viteze rapide, fără jurnal, fără zgomot

Vi se oferă o serie de locații:

 • America de Nord
 • Europa
 • Asia
 • Oceania
 • Africa
 • America Centrală
 • America de Sud
 • Orientul Mijlociu

Un dezavantaj pentru VyprVPN este că acestea au fost blocate de Netflix în trecut. Dar VyprVPN are un reprezentant pentru că este optimizat geoblock și ocolește cu ușurință majoritatea, dacă nu toate, a conținutului.

Recomand VyprVPN?

Cu siguranta o fac. Le-am testat pe larg și le-am găsit ca fiind una dintre cele mai legitime VPN-uri disponibile publicului larg. Sunt deosebit de îndrăgit de protocoalele lor multiple (L2TP / IPsec, OpenVPN, PPTP), în special semnatura lor Protocolul de cameleon, care subjugă aproape toate încercările de blocare.

 • Pro-uri

  Angajamentul lor pentru o nouă tehnologie și un internet deschis, rapid & performanță, la bord & ergonomie, opțiuni server, securitate & criptare, servicii pentru clienți

 • Contra

  Nicio rambursare, păstrarea fișierelor de jurnal, nu acceptă Bitcoin, număr limitat de dispozitive care pot fi conectate.

5. WindScribe.com

Capacitate de date de 10 GB / mo, 11 locații

VPNLink
Politica de rambursare Garanție de returnare de 3 zile sau 10 GB de utilizare
Perioada de probă Utilizare gratuită în SUA, Canada, Marea Britanie, Hong Kong, Franța, Germania, Olanda, Elveția, Norvegia și România
Optiuni de plata Carduri de credit majore, PayPal, carduri de debit marca Visa / Mastercard, majoritatea criptomonedelor și achiziții mobile în aplicație. Puteți chiar beneficia de upgrade pentru actualizări folosind un criptor-miner bazat pe browser.
Reduceri / Cupoane A mea pentru actualizări folosind un criptor-miner bazat pe browser.

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este WindScribe?

Această companie cu sediul canadian a fost fondată în 2015, făcându-i unul dintre noii copii din bloc în ceea ce privește soluțiile VPN.

În ciuda faptului că este nou în joc, WindScribe are o reputație solidă în rândul comunității VPN. Reddit a făcut ravagii cu privire la acest serviciu, remarcând lățimea de bandă generosă lunară și stimulentele utilizatorilor (Dacă trimiteți un Tweet @WindScribe, primiți automat 5 GB suplimentar).

Majoritatea VPN-urilor gratuite își limitează lățimea de bandă, iar cele care nu au capac de date au de obicei viteze de conectare lente. Cu conexiunea mea de 100 Mbps, asta mă uitam la WindScribe:

test de viteză pentru serviciu vpn gratuit pentru parbriz

 • Ping: 61ms
 • Descarca: 39,81 Mbps din 100
 • Încarcă: 19.77 Mbps din 100

Pentru un VPN gratuit, acest lucru este destul de darnic. Unele VPN-uri plătite precum VPN pur sunt de fapt mai lente decât WindScribe.

Caracteristici: Adblock, firewall, fără jurnal, 11 locații

Utilizatorii gratuite au acces doar la anumite funcții, dar aceste funcții sunt nemaipomenite. Acestea includ firewallul încorporat și blocarea anunțurilor WindScribe. De asemenea, obțineți capacitatea P2P.

Dezavantaj, nu primiți configurații OpenVPN și nu veți primi nicio caracteristică premium.

În funcție de server, vă puteți conecta la oricare dintre cele 11 servere ale lor în 46 de locații:

 • Statele Unite
 • Regatul Unit
 • Hong Kong
 • Franţa
 • Germania
 • Luxemburg
 • Olanda

Conform site-ului lor, WindScribe nu vă înregistrează sesiunile / datele și vă puteți înscrie la serviciul lor fără e-mail. Utilizatorii pot, de asemenea plătiți anonim cu Bitcoin.

Recomand WindScribe?

Da. Sunt unul dintre cele mai bune VPN-uri gratuite disponibile și au o mare varietate de locații. La fel ca ExpressVPN, poți să torești cu WindScribe și cu o capacitate de date enormă. Sunt cu siguranță printre cele mai legitime soluții VPN gratuite pe piața actuală.

Vrei să afli mai multe? Citiți recenzia noastră pentru Windscribe.

 • Pro-uri

   100% gratuit, fără logare, viteze maxime de conectare, 11 locații server diferite, blocare & firewall

 • Contra

  1 conexiune simultană max.

6. TunnelBear

5 GB / lună, 20+ locații server, 5 conexiuni simultane, Gratuit

VPNLink
Politica de rambursare Nici unul
Perioada de probă Gratuit pentru 500 MB de date pe lună
Optiuni de plata MasterCard, Visa, American Express, Bitcoin și Borcane de miere
Reduceri / Cupoane Promosurile apar deseori pe conturile de socializare

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-head th {
culoare de fundal: # 003a70;
culoare: #fff! important;
font-size: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>dinlicitația>tr>th {
captusire: .6em .78571429em! important;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este TunnelBear?

Acest serviciu VPN cu două comutatoare bazat în Canada a fost fondat în 2011. Este un VPN destul de popular care permite utilizatorilor să acceseze conținut blocat pe tot globul.

În timp ce designul lor amator te-ar putea determina să crezi că sunt discrepți, adevărul este, pur și simplu, sunt simple. TunnelBear este super-ușor de utilizat și dedicat satisfacerii clienților lor.

Utilizatorii pot profita de promoția lor de 1 GB Tweet lunară, primind un concert gratuit de fiecare dată când Tweet @TunnelBear.

În ceea ce privește VPN-urile gratuite, TunnelBear este unul dintre cele mai bune pentru viteze mai rapide. Dacă sunteți în căutarea unei transmisii ideale, TunnelBear vă permite să ocoliți rețeaua de blocare a rețelei și să vă conectați imediat.

Cu compatibilitatea Mac, Windows, iOS și Android, veți putea utiliza acest lucru pe mai multe dispozitive.

Caracteristici: 900 de servere în peste 20 de locații, viteze rapide, funcții avansate, fără înregistrare

Vi se oferă o serie de locații potențiale:

 • Statele Unite
 • Regatul Unit
 • Canada
 • Franţa
 • Brazilia
 • Germania
 • Australia
 • Hong Kong
 • Olanda
 • Mexic
 • Japonia
 • Danemarca
 • Singapur
 • Suedia
 • India
 • Elveţia
 • Norvegia

Cireașa de pe tort este aici că TunnelBear eludează geoblocarea. Este unul dintre foarte puține VPN-uri care sunt capabile să păcălească BBC iPlayer.

Singurul dezavantaj real este limitarea planului gratuit. Utilizatorii gratuite încep cu un 500MB neplăcut pe lună.

TunnelBear VPN conexiuni viteze:

testarea vitezei vpn free urs tunel

 • Ping: 98ms
 • Descărcare: 15.09 Mbps din 100 Mbps
 • Încărcare: 7.49 Mbps din 100

Evident, acesta nu este un rezultat impresionant. Puteți uita de productivitate la viteze ca acestea.

Condiții de plan gratuit & intimitate

Este greu să aflați exact ce obțineți cu TunnelBear, deoarece pe site-ul lor web există o penurie de informații. Nu există informații despre protocol, criptare, conexiuni sau lățime de bandă.

Recomand TunnelBear?

Da. Chiar dacă sunt departe de prima mea sugestie pentru cei care caută o soluție VPN, ei sunt o companie de renume cu software ergonomic și caracteristici adecvate.

 • Pro-uri

  Configurare ușoară, design plăcut, multiple dispozitive, rețea răspândită, fără jurnaluri, opțiuni de blocare, viteză rapidă, funcții avansate (GhostBear, Vigilant Mode)

 • Contra

  Lackluster 500MB pentru utilizatori gratuit

7. ProtonVPN.com

Fără date capac, numai pentru Windows

VPNLink
Politica de rambursare Garanție de returnare de 30 de zile
Perioada de probă Serviciu gratuit cu viteză mai mică și doar trei țări
Optiuni de plata PayPal, Visa, MasterCard
Reduceri / Cupoane Proton VPN oferă cupoane pentru pachetul de servicii VPN și e-mail. Codurile cuponului rotative pot fi găsite, cum ar fi: bestdeal

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-head th {
culoare de fundal: # 003a70;
culoare: #fff! important;
font-size: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>dinlicitația>tr>th {
captusire: .6em .78571429em! important;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este ProtonVPN?

ProtonVPN este una dintre cele mai noi soluții VPN din jur, dar sunt, de asemenea, una dintre cele mai bune atunci când vine vorba de serviciul VPN gratuit. Proton AG sunt un grup de oameni de știință Harvard și pledează pentru confidențialitate.

După ce au condus la schimbarea industriei private (protonmail), ProtonVPN și-au intensificat jocul impunând limite de lățime de bandă pe traficul dvs..

Serviciul lor oferă viteze excelente de conectare pentru toți utilizatorii, în special în ceea ce privește conturile gratuite.

Viteze de conectare ProtonVPN

S-a explicat testarea vitezei de proton VPN

 • Ping: 44 ms
 • Descărcare: 34.40 Mbps din 100 Mbps
 • Încărcare: 23.15 Mbps din 100

Cu siguranță un serviciu cu viteze decente pentru un plan gratuit și fără capacitate de date. Majoritatea VPN-urilor gratuite au capace de date scăzute, dar acesta are toate mărfurile. Cu siguranță este ceva care îi face să iasă în evidență.

Avertizare: Nu vă așteptați ca aceste viteze să dureze. Deoarece serviciul crește în popularitate în întreaga lume, utilizatorii gratuite nu se vor putea aștepta la viteze de conectare atât de rapide.

Condiții de plan gratuit, confidențialitate & Client VPN

Singurele servere disponibile pentru utilizatorii liberi sunt următoarele:

 • Japonia
 • Olanda
 • Elveţia
 • Statele Unite

Aceasta se ridică la aproximativ o jumătate de duzină de servere. Dintre aceste servere, niciunul dintre ele nu este optimizat geoblock sau optimizat P2P (adică torrenting). Citiți despre nostru cele mai bune VPN-uri pentru torrenting aici.

Utilizatorii gratuite nu au acces la niciuna din funcțiile lor avansate (Secure Corse, Tor etc.). Celălalt mare dezavantaj este aici lipsa lor de clienți independenți pentru sistemele de operare. Nu există aplicații pentru Android, iPhone sau Mac. Dacă nu aveți Windows, nu doriți să utilizați ProtonVPN.

Recomand ProtonVPN?

Gratuit? Categoric. Ca serviciu plătit. Cu siguranta nu. Merită să obțineți un cont gratuit în timp ce obținerea este bună, dar nu vă așteptați ca acesta să merite pe termen lung, cu cât viteze probabil merg pe calea dinozaurului, din ce în ce mai multe persoane află despre această soluție VPN.

 • Pro-uri

  Fără capacitate de date, descărcare corectă și viteză de încărcare

 • Contra

  Fără aplicație pentru Mac, iOS sau Android, fără Netflix, fără Torrenting.

8. Încredere.Zone

Test gratuit de 3 zile, 1 GB / lună, 109 locații, lățime de bandă nelimitată

VPNLink
Politica de rambursare Nici unul
Perioada de probă Proces gratuit de 3 zile
Optiuni de plata Bitcoin, Emercoin, Verge, PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Transferuri bancare, Alipay, WebMoney, iDeal, UnionPay, Qiwi și multe altele
Reduceri / Cupoane Trust.Zone actualizează în mod regulat prețurile promoționale pe site-ul lor web

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-head th {
culoare de fundal: # 003a70;
culoare: #fff! important;
font-size: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>dinlicitația>tr>th {
captusire: .6em .78571429em! important;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este Trust.Zone?

Sloganul lor este „Cel pe care să te bazezi” și este ușor să vezi de ce. Trust.Zone a câștigat premii pentru protecția împotriva scurgerilor DNS. Folosind instrumentul de protecție WebRTC și activarea comutatorului integrat, vă veți asigura că nu se vor produce scurgeri și nu va putea apărea vreo scurgere atunci când utilizați contul dvs. Trust.Zone. Faceți clic aici pentru a citi integral Recenzie VPN pentru zona de încredere.

Al lor izolarea hardware la nivel de sistem le face una dintre cele mai fiabile VPN-uri gratuite din 2018. Politica lor strictă fără jurnal este doar unul dintre lucrurile care le face o soluție demnă.

Din păcate, utilizatorii liberi pot conecta un singur dispozitiv la un moment dat. Dar dacă le încercați și le place ceea ce vedeți, puteți opta pentru un cont plătit și să obțineți trei conexiuni simultane.

Trust.Zone oferă o serie de servicii diferite, inclusiv soluția OpenVPN cu criptare implicită AES-256 și L2TP prin IPSec cu criptare AES de 256 biți.

Caracteristici: Criptare excelentă, serviciu de încredere pentru clienți, anti-virus, 200 de adrese IP, Bitcoin acceptat

Din păcate, este greu de determinat viteza de conectare a Trust.Zone, deoarece utilizatorii nu pot face clic pe gazdele Trust.Zone. Dar Trust.Zone îi avertizează pe clienți să folosească serverele care sunt mai aproape de casă pentru rezultate mai bune.

Recomand Trust.Zone?

Da. Sunt un serviciu VPN de încredere, cu transparență atunci când vine vorba de performanțele produsului lor. Puteți încerca întotdeauna înainte de a cumpăra și a obține trei conexiuni simultane. Trust.Zone are de asemenea un comutator de omor încorporat.

 • Pro-uri

  Proces gratuit, P2P, securizat corespunzător, fără jurnaluri, Bitcoin acceptat

 • Contra

  Numai suport bazat pe bilete

9. Tunelul privat

Perfect Forward Secret (PFS), 2 GB gratuit

VPNLink
Politica de rambursare Nici unul
Perioada de probă Proces gratuit de 7 zile
Optiuni de plata Carduri de credit majore, carduri de debit majore, PayPal, transferuri bancare
Reduceri / Cupoane Tunnelul privat nu oferă cupoane în acest moment

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-head th {
culoare de fundal: # 003a70;
culoare: #fff! important;
font-size: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>dinlicitația>tr>th {
captusire: .6em .78571429em! important;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este tunelul privat?

Private Tunnel este off-shoot-ul comercial al OpenVPN Technologies. Proba dvs. gratuită nu este atașată cu șiruri, puteți să o anulați oricând, dar probabil că nu veți dori să auziți despre planurile lor accesibile care oferă între 100 și 500 GB.

Deși sunt destul de limitate când vine vorba de servere (aproximativ șapte între SUA, Canada, Marea Britanie, Elveția și Olanda, serviciul lor este compatibil pe o mulțime de platforme de la Windows și OSX la Mac (în cazul celui din urmă, veți avea nevoie de interfața Tunnelblick open-source, lansată sub GPLv2).

Din păcate, Private Tunnel are câteva kink-uri pentru a rezolva dacă doresc să lupte cu VPN-uri mai bune precum ExpressVPN și altele asemenea. Există o scurgere de date în versiunea Mac OSX, astfel încât cumpărătorul să fie atent.

Caracteristici: criptare excepțională cu protocolul OpenVPN, software ușor de utilizat, încercare gratuită de 2 GB, planuri de grup pentru companii, acceptat Bitcoin

Deși există multe lucruri bune de spus despre Private Tunnel, singurul lucru cu adevărat îndoielnic despre care se poate spune este că acestea au sediul în SUA. Acesta este un semn rău pentru majoritatea utilizatorilor VPN avizi. Legile privind păstrarea datelor din SUA ar putea însemna că Tunnelul privat va fi obligat să predea informațiilor utilizatorilor sensibile unei instituții guvernamentale.

Pentru confidențialitate totală, utilizatorii ar putea merge mai bine cu o soluție VPN plătită mai sigură, dar asta nu înseamnă că Tunnelul privat nu este deloc bun. Dimpotrivă, au dovedit că vă pot proteja anonimatul online cu criptarea AES-GCM pe 128 biți.

Viteza de conectare VPN a tunelului privat:

 • Ping: 25ms
 • Descărcare: 50 Mbps din 100 Mbps
 • Încărcare: 26 Mbps din 100

Pentru un serviciu de încercare gratuit, aceste viteze sunt foarte bune. Procesul lor gratuit de 7 zile poate fi obținut folosind un card PayPal. Dacă anulați în acea fereastră de 7 zile, contul dvs. PayPal nu va fi perceput.

Serviciul lor gratuit este compatibil cu Windows, Mac, Android și iOS.

 • Japonia
 • Olanda
 • Elveţia
 • Statele Unite

Aceasta se ridică la aproximativ o jumătate de duzină de servere. Dintre aceste servere, niciunul dintre acestea nu este optimizat geoblock sau optimizat P2P (adică torrenting).

Utilizatorii gratuite nu au acces la niciuna din funcțiile lor avansate (Secure Corse, Tor etc.). Celălalt mare dezavantaj este aici lipsa lor de clienți independenți pentru sistemele de operare. Nu există aplicații pentru Android, iPhone sau Mac. Dacă nu aveți Windows, nu doriți să utilizați ProtonVPN.

Recomand tunelul privat?

Da, sunt o sursă de încredere pentru confidențialitate și securitate, cu o garanție de returnare a banilor. Este un proces fără riscuri care oferă o criptare excelentă.

 • Pro-uri

  Viteză bună de descărcare și încărcare, funcționează pe majoritatea dispozitivelor, gratuit în primele șapte zile

 • Contra

  Compania își are sediul într-o țară cu legi tenurate de confidențialitate cibernetică

10. VPN dispărut

3 x Mai mult conținut Netflix, recomandat Lifehacker, încercare gratuită de 3 zile

VPNLink
Politica de rambursare Nici unul
Perioada de probă Proces gratuit de 3 zile
Optiuni de plata Visa, MasterCard, American Express
Reduceri / Cupoane Nici unul

# footable_parent_6168 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_6168 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_6168.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_6168 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_6168 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_6168 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4328 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4328 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4328.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4328 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4328 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4328 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4314 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4314 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4314.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4314 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4314 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4314 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4320 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4320 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4320.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4320 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4320 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4320 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4317 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4317 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4317.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4317 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4317 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4317 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_4319 tr.footable-header, # footable_4319 tr.footable-head th {
culoare de fundal: # 003a70;
culoare: #fff! important;
font-size: 15px;
}
# footable_parent_4319.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
}
# Footable_4319.foo-table.footable.table>dinlicitația>tr>th {
captusire: .6em .78571429em! important;
} # footable_4319 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4319 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4319 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4321 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4321 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4321.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4321 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4321 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4321 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4322 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4322 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4322.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4322 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4322 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4322 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4327 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4327 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}
# footable_parent_4327.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4327 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4327 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4327 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

# footable_parent_4329 .foo-table img {
lățime maximă: 100%;
marginea-jos: 0;
font-size: 17px;
}

# footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat, # footable_parent_4329 .x-btn.x-btn-flat: hover {
marja: 0 auto;
afișare: bloc;
lățime maximă: 300px;
}

# footable_parent_4329.semantic_ui .ui.table td {
captusire: 0,5em;
font-size: 15px;
} # footable_4329 td.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_0 {text-align: center; } # footable_4329 td.ninja_column_1 {text-align: center; } # footable_4329 th.ninja_column_1 {text-align: center; }

Ce este VPN-ul Vanished?

Vanished VPN este un serviciu VPN din Australia, ideal pentru cei care caută să acceseze mult conținut Netflix, în special pentru cei care doresc acces la bibliotecile Netflix.

Soluția lor de semnătură vă permite să transmiteți fluxuri de conținut altfel indisponibil folosind unul dintre serverele lor proxy sigure.

Cu VPN Vanished, puteți configura cu ușurință mai multe servere, fiecare dintre ele putând fi utilizat pentru a accesa conținut dintr-o țară diferită (de exemplu, un server pentru conținut canadian Netflix, unul pentru conținut asiatic și așa mai departe).

Înregistrarea și configurarea nu sunt la fel de ușoare cu VPN-ul dispărut, precum în cazul altor VPN-uri. Întrucât Vanished nu are aplicații configurate, trebuie să vă setați manual conexiunile VPN și, de asemenea, trebuie să așteptați să vină un e-mail cu numele de utilizator și parola..

Cu toate acestea, merită încercat, deoarece obțineți o fereastră de trei zile pentru a le verifica și sunt relativ ieftine după aceea.

La viteze de până la 1 Mbps, Vanished este departe de cea mai mare VPN gratuită din jur, dar sunt și departe de cele mai grave. Vei putea transmite conținutul din numeroase rețele în timpul încercării gratuite și nu vor păstra jurnalele activității utilizatorului.

Caracteristici: compatibilitate cu mai multe dispozitive (Mac, Windows, OSX, Android, Playstation 4), optimizare geoblock, planuri accesibile, fără jurnal

Site-ul destul de gol al VPN-ului dispărut oferă foarte puține informații despre planul lor gratuit, în schimb vă atrage misterul de a încerca.

Ca start, acestea nu sunt cele mai sigure VPN de pe piață. De fapt, dacă ceva nu merge bine, utilizatorii sunt de fapt responsabili și nu există niciun număr de telefon pe site-ul lor (de obicei un semn al unei operațiuni umbroase).

Un alt factor discutabil este politica lor de logare. Cu toate că Revendicările VPN dispărute că nu salvează și nu vând datele utilizatorului, își înregistrează adresa IP sursă, orele de pornire și oprire ale conexiunii și numărul total de octeți pe care îl utilizați pentru o perioadă de 30 de zile.

Acest lucru se presupune că se datorează depanării, facturării și gestionării oricăror infracțiuni comise prin serviciul lor. După trecerea perioadei de 30 de zile, se spune că aceste informații sunt șterse, dar nu avem cum să știm dacă asta se întâmplă cu adevărat.

Recomand VPN dispărut?

Da, DAR cu o avertizare puternică. Pentru utilizatorii de bază, care au nevoie de anonimat pe termen scurt, în timp ce fac unele navigări casual, VPN dispărut s-ar putea să vă fie potrivit.

Dacă sunteți la fel ca restul dintre noi, care petrec mult timp online și avem nevoie de o gazdă dedicată cu criptare solid rock și o reputație consacrată în rândul comunității VPN, aceasta nu este soluția VPN de care aveți nevoie.

 • Pro-uri

  O gamă largă de conținut de streaming, viteză bună de descărcare și încărcare, funcționează pe mai multe dispozitive și puteți anula oricând.

 • Contra

  Buffering prelungit la încărcarea conținutului Netflix, pop-up-uri de reclame nedorite, lipsa de asistență pentru clienți, nu mai deblochează Netflix-ul american.

De ce nu ne plac VPN-urile gratuite

Uneori îți monitorizează activitatea
Adesea colectează jurnalele de date în scopul vânzării lor către terți
Acestea afișează anunțuri, în timp ce cele mai bune VPN-uri prezintă blocarea anunțurilor
VPN-urile gratuite au viteze cu 70% mai mici decât furnizorii VPN plătite

O VPN plată de încredere, total anonimă oferă viteze rapide ale fulgerului, o firmă „fără politici de jurnal”, disponibilitate pe scară largă, asistență pentru clienți non-stop și o varietate de funcții avansate, cum ar fi teste de viteză, filtrare URL, blocare de anunțuri, detectare de intruziune & preveni si multe altele.

Conform cercetărilor noastre, cei mai de încredere și mai fiabili furnizori de VPN sunt NordVPN și Surfshark. Ambele servicii sunt sigure și ușor de utilizat. Sunt relativ ieftine și pot fi utilizate pe toate platformele majore.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de furnizori VPN gratuite care oferă viteze suficiente și caracteristici adecvate pentru cei care nu doresc să cheltuiască niciun dolar pentru navigare și streaming de bază. Aceste motive sunt aceleași probleme pe care le avem și cu cele mai bune gazde web, gazdele gratuite precum vpns-urile gratuite tind să vândă datele utilizatorului.

Întrebări frecvente despre VPN-uri gratuit

Î: Care este cel mai bun VPN gratuit pentru Android?

A: Express VPN este cea mai bună opțiune gratuită pentru Android. Acestea oferă un proces de 30 de zile pe care îl puteți folosi pentru a testa pe dispozitivul dvs. Android pentru a vedea dacă merită.

Î: Care este cel mai bun vpn gratuit pentru torrenting?

A: Ca să fiu sincer, nu există unul. VPN-urile gratuite folosesc proxy care costă bani pentru a cumpăra. Dacă utilizați unul gratuit 100%, traficul dvs. este adesea dirijat cu un trafic cu adevărat nefires, cu care s-ar putea să nu doriți IP-ul dvs. asociat.

Î: VPN-urile gratuite sunt periculoase?

A: Da, ei sunt. Gândește-te așa. Utilizarea unui VPN gratuit este ca și cum ai merge la o cafenea wifi publică, unde toată lumea împărtășește același IP și se conectează, iar în loc de 20 de persoane ai 100.000. Nu aveți confidențialitate și cine plătește proxy pentru VPN-ul dvs. gratuit face bani cu siguranță.

Î: Care VPN gratuit este cel mai bun?

A: Am răspuns la asta. Sunt toate gunoaie.

Î: Care este cel mai rapid VPN gratuit?

A: Ca să fiu sincer, nu sunt sigur pentru că, chiar dacă ați găsi unul rapid, nu s-ar compara cu un serviciu VPN obișnuit..

Î: Care este cel mai bun VPN gratuit pentru iPhone?

A: Aproape 80% din aplicațiile VPN din iStore sunt escrocherii. Ai grijă.

Concluzie

Așadar, acolo îl aveți, ghidul nostru complet către cele mai bune VPN-uri gratuite din 2020. Dacă nu sunteți încă sigur de ce ați avea nevoie de o soluție VPN, permiteți-mă să încerc să rezum ceea ce este extrem de important ca oamenii să folosească VPN-uri. Pentru o recenzie mai detaliată, consultați site-ul nostru cele mai bune VPN-uri pentru Australia ghid.

Dacă locuiți în Australia sau chiar dacă sunteți în vizită, trebuie să fiți conștienți de faptul că organizațiile private și cele sponsorizate de stat vă spionează. Aceste instituții vă monitorizează și înregistrează activitatea dvs. online.

Australia se numără printre așa-numitele „paisprezece ochi”, o cooperare de țări printre care Noua Zeelandă, Canada și SUA, care au încheiat un acord prin care vor colecta, analiza și împărtăși informații ... despre TINE. Cetățenii privați nu mai sunt pur și simplu privați.

Pentru a le bloca colectarea datelor dvs. personale sensibile și pentru a preveni atacurile cibernetice dăunătoare, trebuie să utilizați un VPN. VPN-urile din această listă sunt renumite pentru capacitatea lor de a bloca reclame, debloca conținutul cenzurat și de a oferi cea mai mare securitate atunci când ești activ pe internet.

Surfshark ar fi prima mea alegere foarte urmată de NordVPN. Amândoi au fost vocali cu privire la orice kituri din software-ul lor și au adresat în mod constant clienților pentru feedback despre serviciile lor. Sunt ușor de utilizat, au o criptare uimitoare, iar viteza lor este cea mai rapidă. Prețurile sunt de asemenea rezonabile pentru ambele, iar asistența lor pentru clienți este cea mai fiabilă din industrie.

VyprVPN este al patrulea favorit al meu, deoarece îți permit să vizualizezi fără probleme conținutul blocat de țară și să prezinte o interfață unică, bine gândită. De asemenea, îmbunătățesc în mod regulat tehnologia lor atunci când vine vorba de aplicații pentru telefonul tău.

Acum că știți despre cele mai bune opțiuni ale mele, este timpul să le dați drumul. Indiferent pe care alegeți să o selectați, știu că veți găsi că vă simțiți mai bine în ceea ce privește experiența dvs. online.

Ați încercat vreunul dintre aceste VPN-uri gratuite sau altele? Vă rugăm să ne informați apăsând butonul „Adăugați revizuirea VPN” din partea de jos a acestei pagini!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me