Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix (2020)

Când eram mică, îmi plăcea natura și mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului de Murray, dar orice tip care a împlinit vârsta în ultima parte a anilor 90 îți poate spune că aerul liber devine plictisitor după un timp și îți dorești niște divertisment autentic..

Din păcate, pentru mine și colegii mei, divertismentul a fost greu de ajuns. Când ești prea tânăr pentru un pic de lichid chihlimbar și pubertate, te-ai acoperit în acker, te-ai îmbătat și te-ai aruncat fără probleme. ��

În acel moment, și până astăzi, mă îndrept spre filme americane pentru a-mi potoli setea de emoție. Dar Australia de Sud este pofticioasă când vine vorba de filme. Cel puțin era pe atunci. Singurul cinematograf de care îmi amintesc este teatrul istoric Capri și care se afla la 60 de kilometri. nuu!!

Când părinții mei mi-au dat computerul și fratele meu un computer, eram peste lună. În cele din urmă, vom putea viziona YouTube și descărca filme. Este suficient să spunem, a fost distractiv cât a durat.

După cum știe orice Aussie, guvernul s-a prăbușit cu greu asupra site-urilor de pirați, blocând nu mai puțin de 59 de site-uri web cu torrent. Și asta nu este totul. Biblioteca video americană a Netflix nu este disponibilă în Australia, la fel ca și site-uri precum Hulu și Crackle.


Pentru a înrăutăți, conținutul care este încă la îndemână pentru Aussies ne poate viza cu publicitate nedorită, software-uri și viruși rău intenționat și să ne fure datele personale.

Mijloace gratuite sunteți produsul

Atacurile Ransomware precum NotPetya, Locky, Jigsaw și CrySis ne-au costat bani și informații personale sensibile în ultimii ani și nu arată niciun semn de încetinire. În octombrie, atacurile cibernetice au crescut în Australia.

Nu sunt doar băncile și marile corporații care sunt vulnerabile la astfel de atacuri. Dacă Jigsaw ne-a învățat ceva, este posibil ca cetățeanul obișnuit să poată fi vizat și să aibă datele lor personale ostatice de către un guler cu o unitate flash în gumboot.

Din fericire, există câteva VPN-uri excelente (Rețele private virtuale) care pot face din experiența noastră online una privată și sigură. Cu criptare de grad militar, aceste VPN-uri vă vor permite să navigați pe web sau să difuzați filmele preferate & Emisiuni TV fără griji pentru blocare sau spoofing.

Dezavantajul, când utilizați majoritatea VPN-urilor, în mod inevitabil, primiți un mesaj de eroare proxy atunci când încercați să accesați servicii precum US Netflix. Dar aceasta este o problemă care se remediază cu ușurință prin alegerea VPN-ului potrivit pentru job.

Fiecare VPN din această listă este recomandat special pentru abilitatea lor de a eluda conținutul blocat, în special Netflix. Dacă utilizați una dintre aceste VPN-uri, veți putea vizualiza catalogul Netflix din SUA și orice altă țară cu o calitate HD clar cristalină. Dacă sunteți în căutarea unei VPN gratuite, vă recomandăm că va fi prea lent pentru a transmite în mod sigur videoclipuri.

Mai jos, vom vedea exact ce este un VPN Netflix și de ce poate debloca biblioteca serviciului de streaming pentru tine. Vom trece peste fiecare VPN care funcționează în acest scop și de ce unii nu merită să fie folosiți. Ca asistență suplimentară, voi discuta despre cum vă gândiți la configurarea unui VPN în acest scop.

Haideți să ne prindem!

NordVPN

Detectare avansată a amenințărilor + Switch Kill + Criptare de grad militar

PROS

Varietatea opțiunilor de preț și a metodelor de plată
Accesați Netflix
Permite torentarea
Configurare simplă a contului
Criptare sigură
Interfață excelentă
Slick web design
Varietate de suplimente
Relații Clienți

CONS

Viteza este lentă în anumite părți ale lumii.

Funcționând în afara jurisdicției din Panama, departe de cei paisprezece ochi, NordVPN este o VPN în care vă puteți încrede pentru a vă păstra informațiile confidențiale. Sunt imun la legile pirateriei ceea ce înseamnă că veți putea să vă conectați oriunde în orice moment.

Cu o listă de blocuri în timp real de site-uri web care găzduiește malware, spyware și trackere, tehnologia CyberSec semnătura NordVPN este Able pentru a detecta software-uri dăunătoare sau sniffers atunci când vizitați un site periculos. În acest fel, vă pot împiedica accesarea unui site care vă va compromite datele.

Cu criptare de grad militar și Double VPN (două straturi de protecție), NordVPN vă păstrează ferm în secret în timp ce navigați pe web sau descărcați conținut.

Personal, îmi place protecția împotriva scurgerilor DNS (cel mai bun pe care l-am întâlnit) și „Onion Over VPN” (mesajele dvs. sunt încadrate în straturi de criptare precum straturile unei cepe).

Din păcate, NordVPN nu oferă o aplicație de blocare a anunțurilor, dar în afară de aceasta, acestea au cele mai multe funcții pe care le-ar căuta într-o VPN - protecție DNS, switch switch, etc..

Caracteristici

CyberSec, descărcare nelimitată, fileharing, firewall și securitate; Protecție împotriva scurgerilor DNS, 6 conexiuni simultane, 24/7 chat live, 99,9% uptime, 1000+ servere

Citiți recenzia noastră completă NordVPN aici.

Surfshark

Criptare superioară, conexiuni nelimitate, întrerupător de ucid încorporat

Logo-ul Surfshark

PROS

Deblochează Netflix și alte servicii de streaming media
Funcționează bine pentru torrenting și partajarea de fișiere P2P
Politică strictă fără jurnal
Adrese IP nelimitate, lățime de bandă și conexiuni
Securitate și criptare superioară
Kill-switch-ul este inclus în toate planurile
Disponibil în țări cu cenzură netă sau blocuri
Proces gratuit și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile
Protecție împotriva scurgerilor DNS, IPv6 și WebRTC

CONS

Rețea mai mică de servere decât alte VPN-uri
Vitezele pot varia de la server la server
Interfața aplicației nu are optimizare de proiectare

Sufshark este noul serviciu VPN de pe bloc. Compania crește în fiecare zi și pare angajată să ajungă ca cea mai bună VPN de pe piață. Serviciul are un Garanție de returnare de 30 de zile și construiește rapid una dintre cele mai bune reputații de pe bloc.

Când Surfshark a început pentru prima dată, majoritatea oamenilor se îndoiau de ei. O alta VPN? Compania a văzut clar piața și a crezut că se pot descurca mai bine. Are deja peste 800 de servere în mai mult de 50 de țări. De asemenea, se pare că sunt adăugând mai multe servere în fiecare zi.

De ce este atât de mare pe lista noastră Netflix ?. Un lucru pe care îl are peste multe servicii VPN este suportul pentru protocolul IPv6. Folosind acest protocol, acestea pot furniza un număr nelimitat de adrese IP pentru clienții lor.

Vechiul protocol IPv4 folosit de multe VPN-uri are un număr limitat de IP-uri unice de atribuit. Aceasta este o distincție importantă, deoarece Netflix și alte companii sunt capabile să detecteze VPN-urile și să inițieze blocuri datorită mii de utilizatori originari de la aceeași adresă IP.

Caracteristici

Chat live 24/7, aplicații fantastice, totul nelimitat, un protocol de criptare absurd, fără logare și o bază de server în creștere.

Citiți aici recenzia noastră completă și analiza Surfshark aici.

ExpressVPN

Rapid, securizat și tone de servere

PROS

145 de locații server
Opțiuni diverse de prețuri & Metode de plata
Compatibilitate cu mai multe dispozitive
Deblocați Netflix SUA și Samoa americană
Viteză și lățime de bandă nelimitate
RSA-4096 & Autentificare SHA-512 HMAC
Performanță superioară în 90+ țări
Serviciu clienți superiori
IP dedicate

CONS

Opțiune mai ieftină decât alții
Setări și configurații limitate
Fără suport telefonic

Acesta este unul dintre problemele mele generale atunci când vine vorba de VPN-uri de renume cu multă ofertă. Acestea au cele mai rapide viteze și oferă descărcări nelimitate și o criptare super-sigură de 256 biți.

Vă va fi greu să găsiți o singură VPN care să se potrivească ExpressVPN pentru asistență prietenoasă, cu cunoștințe și siguranță finală. Al lor 3Garanție de returnare a banilor pentru 0 zile și Chat live 24/7 sunt bonusuri pentru toți bludgerii care nu pot fi deranjați să descopere lucrurile pe cont propriu.

Te vor ajuta cu orice problemă și se vor asigura că ai o experiență pozitivă folosind serverele lor sau primești o rambursare completă.

Caracteristici

Conținut de oriunde, fără jurnaluri, 145 de locații pe server, semnatura de viteză a semnăturii ExpressVPN, aplicații premiate, asistență pentru clienți 24/7 și tuneluri divizate.

(Citiți aici întregul nostru review ExpressVPN)

PureVPN

Securitate excelentă, viteze rapide și servicii excelente

PROS

Interfață simplă
Cinci presetări unice
Viteze excelente
P2P permis
Fără politici de jurnal
Criptare puternică
Flexibilitate de plată

CONS

Apariții anterioare de scurgeri DNS
Jurnalele de timp și lățimea de bandă
Firewall-ul NAT și alte suplimente costă suplimentar

Dacă doriți să mergeți corect la Netflix, PureVPN este VPN pentru dvs. Aceasta funcționează 100% din timp, indiferent dacă doriți să explorați catalogul american Netflix sau să consultați Hulu, Kodi și / sau Amazon Prime.

Serverele lor acceptă și distribuirea P2P, ceea ce înseamnă că veți putea debloca toate acele site-uri de torrent pe care guvernul încearcă să le îndepărteze. Cu 80.000+ servere, PureVPN este unul dintre cele mai mari și mai răspândite VPN-uri din jur și au o reputație bună al naibii de protecția împotriva scurgerilor DNS.

PureVPN este compatibil cu iOS și Android și oferă o gamă largă de protocoale de la OpenVPN și L2TP la IKEv2 și SSTP.

Dar nu-mi lua cuvântul pentru asta. The Mashables și The New York Times au cântat, de asemenea, laudele pe care le oferă pentru criptarea puternică și prețurile imbatabile. Dacă sunteți un anumit luptător care nu își poate permite să renunțe la întreaga tavă în navigarea pe internet sigură, vei fi fericit ca un porc în căcat cu PureVPN.

sunt ieftin și ușor de configurat. Iar gheața de pe tort este garanția lor înapoi de șapte zile. Dacă acest lucru nu stimulează suficient, luați în considerare faptul că permit cinci conexiuni simultane. Aceasta este încă două conexiuni decât majoritatea concurenților.

Caracteristici

Viteze rapide, fără politici de jurnal, garanție de înapoiere, deblochează Netflix și torrenting, testat și aprobat

(Citiți recenzia noastră completă PureVPN aici)

VyprVPN

Peste 70 de servere, criptare puternică, excelent pentru Netflix

PROS

Servere în mai mult de 70 de țări
Vitezele rapide ale fulgerului (ideale pentru streaming)
Criptare puternică
Securitate completă
Deblochează Netflix

VyprVPN este o alegere asă pentru Netflix și alte servicii de streaming. Ele furnizează un criptare solidă a rocilor și toate funcțiile de securitate avansate pe care le puteți solicita. Suntem în curs de criptare de calitate militară, viteze excepționale și servicii în mai mult de 70 de țări.

De la software-ul lor ergonomic la cel al lor compatibilitate multi-dispozitiv, VyprVPN este un gigant în rândul VPN-urilor și, la fel ca ExpressVPN, oferă clienților lor o garanție de returnare de 30 de zile.

Personal, nu-mi place în mod deosebit echipa de asistență pentru clienți (scurtă și nu atât de informativă), dar acesta este un preț mic de plătit pentru criptare decentă și anonimat total.

Și pentru luptătorii care nu doresc să se despartă de banii lor chiar din liliac, ei oferă o probă gratuită de 3 zile astfel încât să puteți vedea cum funcționează înainte de a cumpăra un plan.

Caracteristici

Descărcarea și streamingul nelimitat, 3 conexiuni simultane, garanție de returnare a banilor, învinge accelerația, protocoale multiple, protocolul Chameleon, integrare multi-app

(Citiți recenzia noastră completă VyprVPN aici)

TorGuard

Nu la fel de multe locații, ci de confidențialitate totală

PROS

Conexiuni rapide
Deblocați Netflix SUA
Utilizabilitate pe toate platformele
Caracteristici avansate
Serviciu de asistență 24/7
Criptare TSL și 256 biți

TorGuard Anonymous VPN este o opțiune viabilă pentru cei care nu așteaptă sute de mii de adrese IP sau sute de locații server.

Oferind un proxy Socks5 și un IP dedicat, VPN-ul anonim al Torguard permite utilizatorilor săi să transmită în flux conținut blocat și să descarce torrenturi cu confidențialitate completă.

Tu vei fi capabil să acceseze anonimat totul de la Netflix și Hulu la Pandora și Crackle.

Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult despre ele sunt metodele de plată ale acestora. Puteți plăti cu Bitcoin, OKPay, PayPal, Giropay, Google Checkout, dotpay, sofort, Cherry, Qiwi, ecoPayz, Boleto Bancario, Union Pay, Ukash și Money Bookers, pe lângă cardurile majore de credit și Google Wallet.

Deși TorGuard este oase puțin goale în comparație cu celelalte VPN-uri din această listă, este totuși o soluție VPN sigură și rapidă care acceptă OpenVPN, PPTP sau L2TP.

Cu servere atât în ​​Australia, Noua Zeelandă, cât și în alte 98 de țări, știți că veți putea să vă conectați și să obțineți ceea ce doriți din software-ul lor.

Caracteristici

Acceptă toate dispozitivele, inclusiv Xbox 360, 5 conexiuni simultane, Ticket de asistență, asistență prin e-mail, peste 100 servere în 37 de țări, criptare de grad militar

(Citiți recenzia noastră completă TorGuard aici)

VPN Goose

Bine, dar mult prea multe picături de conexiune

PROS

Prețuri accesibile
Acces Netflix
Suport P2P
Software ergonomic
Fără politici de jurnal

CONS

Fără suport de chat live
Viteze mai mici decât majoritatea, în special atunci când utilizați OpenVPN
Dificil de configurat router
Conexiunile sunt pierdute frecvent

Goose VPN obține un scor de 75% din partea mea, deoarece sunt cu siguranță un VPN de renume, dar sunt departe de cele mai bune. Acest serviciu olandez este unul dintre cele mai noi VPN-uri de pe piață și, probabil, se vor îmbunătăți în timp.

Așa cum este acum, le lipsește funcțiile avansate sau gama de protocoale pe care le aștept dintr-o soluție VPN de raft de top.

Acestea fiind spuse, obțineți acces la Netflix, suport P2P și conexiuni nelimitate. Programul lor este destul de ușor de instalat și oferă o probă gratuită de 30 de zile fără riscuri, astfel încât să puteți vedea dacă merită să utilizați.

Cel mai bun lucru pe care îl pot spune despre Goose VPN este că așa sunt destul de accesibil și oferă cât mai multe conexiuni simultane pe care le-ai putea dori. Prima nu le face tocmai remarcabile (există o mulțime de VPN-uri ieftine acolo), dar a doua este destul de unică. De fapt, nu îmi amintesc că am testat o singură VPN care a oferit mai mult de șase conexiuni simultane.

Dacă puteți gestionați scăderi ale vitezei de descărcare, atunci poate doriți să vă duceți la Goose VPN. Cu siguranță puteți face mult mai rău (vezi: HideMyAss, ArchieVPN, SuperVPN).

Caracteristici

30 de zile de încercare gratuită, criptare puternică, fără politici de jurnal

Pot obține un VPN gratuit pentru Netflix?

vpn gratuitDacă sunteți nou la VPN-uri și doriți doar să vedeți cum funcționează sau dacă aveți un venit fix și nu vă puteți permite o soluție VPN plătită, puteți consulta multe dintre aceste VPN-uri excelente gratuit, de obicei pentru un proces perioada unei săptămâni sau a unei luni. Dar nu vă așteptați să deblocați Netflix și servicii de streaming similare cu software gratuit.

Tristul adevăr este că Netflix se fisură tare pe serverele aparținând VPN-urilor. Acesta este motivul pentru care numai serviciile VPN premium pot să le deblocheze. Vestea bună este că majoritatea VPN-urilor din această listă sunt super-ieftine, astfel încât să nu spargeți banca încercând una.

Deblocați Netflix de oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru Netflix (2020)Toată lumea vrea să ia un squizz la Netflix pentru că sunt gigantii divertismentului modern. Volumul extraordinar de filme, emisiuni TV și documentare pe care le oferă în catalogul lor monstruos este impresionant.

Chiar dacă biblioteca Netflix este uriașă, spectatorii non-americani au foarte mult de așteptat dacă deblochează catalogul american Netflix. Abonații americani Netflix obțin tone de conținut pe care alte țări nu le primesc.

Ce este un VPN pentru Netflix?

VPN reprezintă rețeaua virtuală privată. Acest serviciu îl face astfel încât să poți părea că accesezi internetul dintr-o altă parte a lumii, datorită varietății de adrese IP a VPN-urilor care maschează adresa ta IP reală.

Utilizând unul dintre serverele lor din SUA, se pare că accesați Netflix din SUA. Rezultatul este un catalog care vă va exclama, „Sugerea corectă a sav!”

De ce diferitele țări au cataloage Netflix diferite?

Din cauza restricțiilor de licență impuse de companiile de producție din spatele filmelor și programelor de televiziune licențiate pentru Netflix, regii în streaming nu pot partaja anumite conținut restricționat cu toate regiunile.

Aceasta nu este vina Netflix, este evident din multitudinea de conținut exclusiv că au comandat de la unele dintre numele de top în divertisment că fac eforturi pentru a furniza conținut în întreaga lume (Game of Thrones, Orange este Noul Negru, Sandy Wexler, The Punisher, Stranger Things, House of Cards).

Din păcate, când vine vorba de material preexistent, mâinile lor sunt legate. Dar asta nu ar trebui să însemne că mâinile tale sunt legate și nu trebuie. Cel puțin nu trebuie să fie cu VPN-urile la dispoziție.

Eroare proxy Netflix - Remediază blocurile de proxy

În trecut, oamenii au încercat să deblocheze catalogul SUA al Netflix folosind site-uri proxy. Dacă ați încercat acest lucru recent, știți că acesta nu se mai poate face deoarece Netflix utilizează un blocant proxy.

Când încercați acest lucru acum, apare un mesaj de eroare citind „Whoops, ceva a mers prost. Eroare în flux. Se pare că utilizați un deblocator sau un proxy. Vă rugăm să opriți oricare dintre aceste servicii și să încercați din nou. "

Așadar, deși un proxy DNS era o modalitate bună de a face acest lucru, acum nu va funcționa pentru tine. singurul mod de a accesa cu succes Netflix din SUA este să folosești un VPN Netflix.

Din fericire, serviciile VPN de pe această listă vor circumna blocarea proxy Netflix și vor dezlănțui tot conținutul care apar cu ochi pe care îl urmărești.

Fiecare catalog Netflix specific regiunii va fi accesibil la îndemână. Un VPN este cel mai bun mod de a ocoli blocurile Netflix.

Utilizarea Netflix vă va pune în dificultate?

Probabil nu. Chiar dacă termenii serviciului Netflix afirmă în mod clar că un utilizator își va reduce contul Netflix dacă este prins folosind un VPN pentru a accesa cataloage alternative, nu există nicio înregistrare a acestora..

Niciun utilizator nu a fost urmărit penal pentru utilizarea unui VPN pentru deblocarea Netflix și nici nu a fost urmărit penal pentru deblocarea altor servicii de streaming.

Motivul pentru care nu s-au dezamăgit de oameni pentru utilizarea VPN-urilor este destul de simplu. Nu este în interesul lor să piardă abonați doar pentru că acești abonați au accesat conținut fără licență. Așa că curgeți mai departe!

Cele mai bune VPN-uri Netflix - concluzie

Pentru cei cu abonament Netflix, un VPN deschide o lume a posibilităților. Majoritatea abonaților de pe glob sunt substanțial limitate în ceea ce privește conținutul. Cu un VPN solid, veți putea vedea totul, de la catalogul Netflix din SUA până la catalogul din Marea Britanie, catalogul american Samoa și catalogul din Puerto Rico, fiecare dintre acestea având cantități masive de material exclusiv..

Pentru cele mai bune VPN-uri pentru Netflix, vă recomand cu încredere primele mele trei sugestii. NordVPN, Surfshark și ExpressVPN sunt printre cele mai mari VPN-uri de acolo, în ceea ce privește criptarea, funcțiile, compatibilitatea, prețurile și serviciul pentru clienți.

Fiecare dintre acestea VPN-urile oferă viteze fantastice pentru streaming HD și toată securitatea va trebui să vă păstrați ascunși în timp ce navigați în bibliotecile Netflix. Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența Netflix, trebuie doar să vă conectați la un VPN Netflix și sunteți gata să vă aruncați la o parte.!

Ultima mică recomandare pentru buff-urile de securitate online ar fi să ne verificăm testele pe cel mai bun software de gestionare a parolelor.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me