Cele mai bune VPN-uri pentru Torrenting (2020)

Protejarea identității online este o necesitate în zilele noastre. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de partajarea de fișiere P2P, deoarece nu știți întotdeauna ce descărcați și nici cine urmărește.


Atunci când selectați, este foarte mult de luat în considerare cel mai bun VPN pentru torrenting. Trebuie să luptați cu hackerii și controlul guvernamental în natură.

În Australia, peste 55 de site-uri internaționale de torrențe pirați internaționali au fost blocate datorită unei hotărâri judecătorești din august 2017. Chiar într-o epocă de Creative Comlicențe mons, utilizatorii sunt restricționați să acceseze conținut.

Vestea bună este că există câteva VPN-uri grozave, care vă permit să circumnavigionați acest blocaj, astfel încât să puteți vizualiza și descărca toate filmele, emisiunile TV și ofertele sportive dorite, oricând doriți.

Dar selectarea corectă este o altă poveste, una care poate fi o pantă alunecoasă dacă nu aveți experiență cu VPN-urile. Din acest motiv, am compilat o listă cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

Lista mea se bazează pe testări și cercetări minuțioase pentru a vă asigura că veți citi doar despre cele mai de renume disponibile.

După ce a testat mai mult de 25 de VPN-uri și a descărcat (sau a încercat să descarce) peste 250 de fișiere peste tot de la Melbourne la Canberra. Cu cele mai bune VPN-uri, am putut să folosesc BitTorrent, să descarc filme și să transmit în fiecare episod Urzeala tronurilor. ��

Este posibil ca o minte să aibă nevoie de cărți, deoarece o sabie are nevoie de o piatră de vânt, dacă este pentru a o menține, dar mintea mea are nevoie de descărcări nelimitate și, cu cele mai bune VPN-uri din această listă, pot descărca conținutul inimii mele (și minții)..

NordVPN

# 1 Alegere, echilibru excelent de confidențialitate & Viteză, dublă criptare a datelor

PROS

Protecție suplimentară, criptare de grad militar, varietate de opțiuni de stabilire a prețurilor, configurare ușoară, varietate de metode de plată, inclusiv Bitcoin, servere din 61 de țări

CONS

Viteze mai mici decât unii dintre concurenții lor, fără asistență telefonică

NordVPN este în jur de ceva timp și sunt foarte populare din motive evidente. Cu NordVPN, obțineți partajare nelimitată de P2P, blocant de scurgere DNS, comutator de ucidere și 30 de zile garanție înapoi.

Ba mai mult, folosesc criptarea de grad militar și oferă utilizatorilor lor CyberSec, care blochează automat lucruri precum malware-ul, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la amenințările cibernetice în timp ce torrentează sau transmite streaming de conținut.

CyberSec protejează, de asemenea, împotriva atacurilor DdoS (Distribuirea refuzului de serviciu). Un atac DDOS este un fel de atac în care mai multe sisteme compromise sunt folosite pentru a viza un sistem în special. Sistemul tău. CyberSec te protejează de un astfel de atac.

Alte caracteristici avansate includ VPN dublu care criptează traficul dvs. de două ori pentru a crea un strat suplimentar de confidențialitate. Acest proces de înlănțare a serverelor vă permite să vă ascundeți în spatele mai multor servere pentru a vă proteja mai bine identitatea.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le puteți aștepta de la NordVPN. Vezi aici recenzia noastră completă NordVPN aici.

Surfshark

# 2 Cea mai ieftină opțiune de torentare

PROS

Viteză excelentă, suport solid și unul dintre cele mai mici prețuri pentru calitate / viteză. 

Deblochează Netflix și alte servicii de streaming media

CONS

Răspuns lent din partea echipei de asistență prin e-mail

Surfshark este relativ nou venit pe scena VPN, dar au crescut în popularitate cu fundamentele lor puternice de rețea, varietatea centrelor de date și politicile stricte de logare.

În ceea ce privește torentingul, principalul motiv pentru care avem Surfshark ca alegere de top este securitatea. Protocoalele VPN ale lui Surfshark folosesc criptarea AES de 256 biți de grad militar.

Cu toate acestea, compania merge un pas suplimentar pentru încorporarea unui schimb de chei DHE-RSA 2048 biți și un hash de autentificare SHA512 pentru securitate suplimentară (traducere: cea mai bună criptare și securitate posibilă). Există, de asemenea, protecția împotriva scurgerilor DNS și WebRTC, țesută în tehnologia care alimentează această rețea. Citiți mai multe despre asta în recenzia noastră aici.

În general, Surfshark este o alegere excelentă pentru persoanele care caută atât anonimatul cât și confidențialitatea a ceva precum VPN Nord, fără să plătească un braț și un picior.

ExpressVPN

# 3 Rapid și o mulțime de adrese IP

PROS

Vitezele cele mai rapide, serviciul de clienți imbatabil, funcții avansate, fără jurnaluri, confidențialitate completă

CONS

Vitezele cele mai rapide, serviciul de clienți imbatabil, funcții avansate, fără jurnaluri, confidențialitate completă

ExpressVPN nu are o politică de jurnal de firmă, ceea ce înseamnă că puteți utiliza în mod sigur uTorrent sau orice alt client BitTorrent pentru a partaja fișiere cu anonimat total.

Pur și simplu vă înscrieți, urmați instrucțiunile lor de bază și, în câteva minute, vă puteți conecta la oricare dintre serverele lor. De acolo, puteți descărca în mod sigur și sigur uTorrent și puteți începe să folosiți aplicația pentru a începe torrenting-ul. Funcția Locație inteligentă poate chiar selecta locația optimă pentru rețeaua dvs..

Utilizează cel mai înalt nivel de criptare (AES de 256 biți) și vă permit să utilizați oricare dintre protocoalele majore (OpenVPN, L2TP, PPTP și SSTP).

Cu ExpressVPN, dumneavoastră obțineți toate caracteristicile menționate anterior—24/7 asistență în direct pentru clienți, viteze ucigașe, comutator de ucidere, lățime de bandă nelimitată și altele.

VPN buffered

# 4 Lipsa vitezei / securității

PROS

Oferte speciale, fără jurnaluri, servere de mare viteză, 256 biți Blowfish Encryption, lățime de bandă nelimitată, 5 conexiuni simultane, asistență 24/7

CONS

Nu este cea mai ieftină soluție VPN, fără blocare de anunțuri, nu are funcții avansate

Cu scoruri solide la testele internaționale de viteză și un client de încredere, este clar de ce VPN-ul buffered a câștigat premii și a fost prezentat în publicații majore de tehnologie precum Wired Magazine. Sunt o companie de renume care, în mod evident, îi pasă de clienții săi.

În fiecare an, această companie cu sediul în Budapesta acordă 5.000 - 5 studenți pentru a-și ajuta educația la universitate. Oferă asistență afiliată și asistență dedicată clienților.

Spre deosebire de unii dintre concurenții lor, ei nu pun absolut nicio restricție asupra utilizatorilor care doresc să partajeze fișiere. Veți avea acces total torrenting cu software-ul lor. Folosind tehnologia lor, veți putea evita interferențele guvernamentale și deblocați orice conținut pe care doriți să îl vizualizați sau să îl descărcați.

Prin mascarea adresei IP și criptarea corectă a traficului online, VPN-ul buffered vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a debloca site-urile torrenting și pentru a vă bucura de conținutul pe care l-ați prins.

De menționat, de asemenea, că unele site-uri VPN par că au fost pălmuite împreună de fratele mai mic al cuiva într-un weekend lung. Buffered.com nu ar putea arăta mai bine. Cu banner-uri care redau faptul că au fost prezentate în Timp, Succes și Cablul menționat mai sus, paginile sunt ușor pentru ochi și ușor de navigat. Interfața lor este ușor de navigat.

IPVanish

Un alt pretendent puternic

PROS

Nici jurnalele, criptarea solidă, mai multe servere, torrenting permise, nu acceptă Bitcoin

CONS

Cu sediul în SUA, unde NSA ar putea veni să bată, mai puțin decât un exemplu de asistență pentru clienți

IPVanish este excelent pentru începători și utilizatori experimentați deopotrivă. Cu un set robust de instrumente de securitate, IPVanish este visul unui torrenter. Ca și în cazul ExpressVPN și NordVPN, IPVanish oferă o criptare ideală pentru partajarea și transmiterea fișierelor.

Acest VPN premiat îți menține confidențialitatea prin Socks5, o caracteristică proxy care îți permite să rămâi privat prin ascunderea adresei tale IP reale la trecerea traficului P2P printr-una din 40.000+ adrese IP pe unul dintre numeroasele lor servere.

Au două servere în Melbourne și un total de 950+ servere din 60 de țări, făcându-le una dintre cele mai răspândite soluții VPN din lume. De asemenea, oferă trei planuri accesibile.

VPN privat

Solid Runner Up

PROS

OpenVPN puternic, fără politici de jurnal, prețuri accesibile, garanții de returnare a banilor de șapte zile, servere în 29 de țări

CONS

Nu există acoperire DNS încorporată

O opțiune favorabilă bugetului pentru utilizatorul mai frugal care își dorește în continuare capacitatea de torent, Private VPN utilizează criptografie concretă pentru a vă păstra anonimatul. Serviciul lor dispune de întrerupător de omor încorporat și mențin o firmă fără politici de jurnal.

Cu VPN privat, puteți debloca conținut specific regiunii și site-uri blocate. Serverele lor de mare viteză sunt unele dintre cele mai de încredere în jur, iar configurarea lor cu 1 clic scoate durerea de cap să se înscrie și să înceapă.

Compatibil cu toate dispozitivele, Private VPN este un serviciu bine apreciat pentru serviciul său prietenos și pentru conexiunile rapide.

Din păcate, fiecare trandafir are ghimpul său, iar acesta este lipsa protecției împotriva scurgerilor DNS. Dar pentru utilizatorul ocazional, aceasta este o alegere plăcută și ieftină, care probabil va finaliza treaba.

CyberGhost

Al doilea alergător

PROS

Privat, cu sediul în România (fără sfoară guvernamentală), software cu aspect bun și ușor de utilizat, cinci conexiuni simultane, chat în direct 24/7, protecție împotriva scurgerii DNS, comutator de ucidere, distribuire P2P

CONS

Prețuri confuze, reputație slabă în rândul foștilor clienți

Acest software este extrem de ușor de utilizat și are toate clopotele și fluierele soluțiilor VPN mai scumpe. Cu sediul în România, CyberGhost oferă viteze excepționale la serverele din apropiere și nu păstrează absolut niciun jurnal al sesiunilor de utilizator.

Blochează protocolul Torrent pe toate serverele, normalizând traficul și permițând utilizarea tuturor rețelelor P2P. Singurul lucru discutabil despre CyberGhost este că îl puteți descărca absolut gratuit.

VPN-urile gratuite sunt ceva despre care utilizatorii trebuie să fie precauți, deoarece majoritatea VPN-urilor gratuite nu sunt cu adevărat gratuite. Au o reputație proastă pentru colectarea datelor și vânzarea lor către terți pentru a plăti serviciul gratuit.

Acestea fiind spuse, după ce am efectuat un test cu CyberGhost, nu am găsit nicio dovadă că acesta a fost cazul și nici nu au fost detectate scurgeri DNS. Toate lucrurile avute în vedere, CyberGhost pare a opțiune viabilă pentru utilizatorul care are un buget restrâns.

Protejați-vă acum

Confidențialitatea dvs. contează, în special când vine vorba de partajarea de fișiere P2P. Torrenting-ul poate fi foarte periculos. Poate duce la probleme legale, atacuri de conținut rău intenționat sau malware. Poate duce la scurgeri de date și furt de informații sensibile.

VPN-urile pot evita toate aceste amenințări cibernetice și vă pot ajuta în menținerea discreției.

Dacă încă nu sunteți sigur că utilizați unul dintre aceste servicii, rețineți că VPN-urile din această listă oferă garanții de înapoiere. Ești liber să încerci serviciul și să vezi dacă este potrivit pentru tine.

Cum mă protejează VPN-urile pentru Torrenting?

Criptarea VPN și adresele IP unice vă asigură că ISP-ul dvs. (Furnizorul de servicii Internet) nu poate vedea ce faceți pe internet, deoarece toate datele care sunt transmise de pe computer prin serverul VPN sunt ascunse.

Având în vedere că unul dintre motivele principale pentru torrenting este un no-no, este din cauza conținutului protejat de drepturi de autor, furnizorii VPN ajung să obțină flak-ul de la deținătorii de drepturi de autor în loc de tine. Acest lucru se datorează faptului că adresa dvs. IP reală nu este expusă.

Prin conectarea la Servere VPN situate în țări care nu cenzurează site-urile web din motive de copyright, puteți debloca eficient site-urile de torrent și puteți vedea tot ce doriți.

Înțelegerea Legii

Unele țări (Marea Britanie și India dintre ele) se prăbușesc atunci când vine vorba de infracțiuni de drepturi de autor online, dar majoritatea țărilor consideră că pirateria este o problemă civilă decât una penală. Iată o listă de țări și legile lor VPN asociate.

Una dintre cele mai răspândite repercusiuni ale pirateriei este o scrisoare de avertizare din partea ISP. Dacă utilizați o VPN securizată corespunzător, nu veți întâmpina această problemă, deoarece adresa dvs. IP reală nu va fi văzută de nimeni.

Cum să vă asigurați că VPN-ul dvs. pentru Torrenting vă protejează

Dacă doriți să știți dacă sunteți într-adevăr securizat și privat, vizitați IPLeak.com. Dacă nu vedeți adresa dvs. IP reală sau una din ISP, sunteți protejat de VPN.

Pentru o asigurare suplimentară, puteți verifica dacă clientul dvs. BitTorrent își scade adresa IP reală derulând în jos la Detecția adreselor Torrent și adăugând legătura de magnet la clientul BitTorrent. Acest lucru vă va monitoriza activitatea de torrenting și va detecta eventualele scurgeri.

Lucruri de luat în considerare înainte de a vă înscrie cu un VPN

Când vine vorba de alegerea celui mai bun VPN pentru torrenting, trebuie să știți multe.

Partajerii de fișiere Torrent și P2P au nevoie de confidențialitate, dar au nevoie și de un plafon corect atunci când vine vorba de plafoane de date. Viteza lentă și lățimea de bandă greșită vor reprezenta o problemă pentru cei care caută să descarce sau să încarce o cantitate decentă de conținut.

În acest sens, iată câțiva factori de luat în considerare înainte de a vă baza pe VPN pentru nevoile dvs. de torrenting:

  • Securitate
  • Politica de logare
  • Limita de bandwidth
  • Performanța testelor de viteză

Numărul unu în considerare atunci când căutați un VPN pentru torrenting este criptografia din spatele software-ului. Criptarea corectă este ceea ce asigură utilizatorului că niciun terț nu va putea să-și spioneze activitatea sau să-i ținteze cu reclame sau viruși.

VPN-urile mai bune de pe piață oferă protocolul OpenVPN, un model de securitate pentru transportul în tunel sigur. Acest lucru păstrează ISP-urile (furnizorii de servicii Internet), indiferent de lucrurile precum păstrarea obligatorie a datelor. În acest fel, îi opriți să colecteze datele dvs. personale și datele celor cu care comunicați online.

Companiile private folosesc VPN-uri pentru acest tip de securitate invizibilă de multă vreme, dar acum a fost pusă la dispoziția publicului larg și există o mulțime de soluții VPN pe piață, multe dintre acestea oferind software de securitate cu algoritmi de semnătură proprii. pentru criptarea betonului.

A Politica de logare a VPN este foarte importantă pentru că acest lucru determină dacă activitatea dvs. online este cu adevărat privată sau doar „kinda, sorta private”. Unele VPN vă vor spune că nu au o politică de jurnal, ceea ce înseamnă că nu vă salvează sesiunile de utilizator, dar în multe cazuri acest lucru este o afirmație falsă.

Utilizatorii de pe Reddit și alte forumuri au apelat la VPN-uri ca HideMyAss pentru colectarea datelor și partajarea informațiilor cu alții. Acuzații similare au fost nivelate la VPN pur, deși aceste afirmații sunt în mare parte nefondate.

În afară de a selecta o VPN fără o politică strictă fără jurnaluri, veți dori, de asemenea, să căutați una cu lățime de bandă. Desigur, viteza VPN-ului dvs. nu este doar responsabilitatea VPN cu care mergeți, ci este și responsabilitatea dvs..

Dacă utilizați un VPN care pretinde că au viteze rapide și considerați că sunt lente, luați în considerare utilizarea unui server care vă este mai aproape. În majoritatea cazurilor, VPN are servere în zona dvs. Utilizați întotdeauna serverul care vi se potrivește scopului.

Un alt mod de a vă ridica viteza este să utilizați un protocol PPTP. PPTP reprezintă Protocolul de tunelare punct la punct. Este unul dintre cele mai vechi și mai simple protocoale și cel mai rapid din punct de vedere al calculului. Ține cont totuși că tu nu va primi securitate maximă cu un protocol PPTP deci este o relație între securitatea și viteza finală.

Testarea vitezei este o altă considerație. ExpressVPN este VPN-ul meu preferat datorită transparenței și angajamentului lor față de clienții lor. Au fost primele VPN care au introdus un instrument de testare a vitezei care vă arată în timp real exact ce tipuri de viteze obțineți cu conexiunea la serverul lor.

Pentru a vă optimiza cu adevărat viteza, ar trebui să vă actualizați propria viteză de conectare prin intermediul propriului dvs. ISP. Asigurați-vă că faceți acest lucru înainte de a utiliza VPN-ul. De asemenea, nu folosiți un VPN gratuit pentru torrenting sau streaming. Pentru mai multe informații despre viteză, citiți ghidul nostru excelent pentru a vă face Internetul mai rapid.

Deci, ce VPN-uri sunt cele mai bune pentru torrenting în 2018? Am aruncat o privire atentă la toate VPN-urile majore de pe piață (și la unele dintre cele minore pe care veți dori să le evitați cu orice preț) și le-am evaluat în funcție de viteză, funcții, criptare, punct de preț, servicii pentru clienți și, majoritatea important, intimitatea.

Concluzie

Cred că sunteți de acord cu utilizarea avantajelor VPN.

Cu un VPN puternic, veți putea evita totul, de la atacurile Wi-Fi și atacurile Honeypot, până la Firesheep și ransomware, în timp ce descărcați și încărcați conținut în mod anonim.

Chiar dacă doriți doar să vă conectați cu prietenii sau rudele, VPN-urile au primit spatele, protejându-vă parolele și conversațiile personale de ochii indurerați ai corporațiilor, hackerilor și instituțiilor guvernamentale..

Acum că ați văzut cele șase alegeri ale noastre, poate aveți probleme să vă rezolvați doar într-unul. Dacă acesta este cazul, vă recomand să încercați unul sau două pentru a vă da seama că unul se potrivește nevoilor dvs..

Dacă ar trebui să-mi aleg primii trei, euM-aș duce cu siguranță la NordVPN, Surfshark, și ExpressVPN. Fiecare dintre ele oferă viteze bune, suport fiabil, criptare solidă rock și oferte speciale pentru cei care se înscriu pentru prima dată.

VPN-urile sunt o resursă vitală și acum aveți cunoștințele de care aveți nevoie pentru a începe cumpărăturile pentru o soluție VPN viabilă. Transmitere fericită.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me