15 suosituinta VPN-yritysrekisteripolitiikkaa – ovatko ne turvallisia?

Emme tehneet mitään yhtenä päivänä, joten päätimme tutkia nykypäivän johtavien VPN-verkkojen tietosuojatilanteita. Tässä on mitä löysimme.

VPN-verkkoa tai virtuaalista yksityistä verkkoa mainostetaan nimellä ratkaisu yksityisyyttä koskeviin online-huolenaiheisiin mutta kuinka hyvin heidän käyttäytymisensä pysyy tutkijoiden valvonnassa?

Kun tilaat VPN-palvelun tilauksen, joko ilmaisen tai maksetun, sinun on luotava tili käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Osana tätä prosessia, sinä vaaditaan hyväksyä palvelun ehdot, joita kutsutaan myös yksityisyyden suojaksi.

Tässä asiakirjassa VPN-palveluntarjoajan on määriteltävä selvästi, millaisia ​​tietoja he seuraavat käyttäjistään ja kuinka kauan he säilyttävät tällaiset tietueet. Monet yritykset väittävät markkinointimateriaalissaan, että heillä on a ei kirjauskäytäntöä. Todellisuudessa tämä kuitenkin on harvoin tapaus.

Aivan sinun pitäisi olla sinulle tärkeä lokien tyyppi, jota VPN-isäntä seuraa. Joitakin lokityyppejä tarvitaan hallinnollisiin ja vianetsintätarkoituksiin, kun taas toiset tunkeutuvat yksityisyyden loukkausten alueelle.


VPN: n käyttämistä pidetään usein kiertotapana välttää Internet-palveluntarjoajan (ISP) valvontaa, mutta sinun on ymmärrettävä yrityksen täydellinen kirjauskäytäntö ennen sijoittamista VPN-palveluun.

Tämän artikkelin tarkoituksia varten me jaamme puunkorjuun käsitteen kolmeen erilliseen alueeseen:

Virhelokit

Lokit, jotka on kaapattu VPN-palvelun ongelmista tai ongelmista. Nämä lokit voivat sisältää joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten käyttäjänimi tai IP-osoite, mutta niitä käytetään yksinomaan virheiden vianetsintään ja VPN: n suorituskyvyn parantamiseen.

Yhteysloki

Jotkut yritykset asettavat palveluilleen rajoituksia, kuten kuinka kauan yhteys voi kestää tai kuinka monta samanaikaista yhteyttä sallitaan. Seuraamalla yhteyslokeja yritys voi seurata jokaista palvelunsa istuntoa ja hallita niitä asianmukaisesti.

Toimintalokit

VPN-palvelimet vastaavat kaiken verkon kautta tulevan liikenteen reitittämisestä, joten teknisesti palveluntarjoajilla on mahdollisuus seurata kaikkia lähetettyjä tai vastaanotettuja verkkopyyntöjä. Tämä tarkoittaa, että VPN-isäntä voi seurata kunkin käyttäjän kaikkia verkkotoimintoja ja jopa määrittää, minkä tyyppisiä tiedostoja ladataan.

VPN-palveluntarjoaja voi asettaa lokitasonsa monista syistä. He saattavat olla kiinnostuneita rajoittamaan omaa laajakaistaliikennettä kaikkien käyttäjiensä parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. Mutta tietysti on mahdollista, että verkkotoimintasi voi olla vaarassa myydään mainostajille tai muille kiinnostuneille. Alta löydät hyödyllisen oppaan monille johtaville VPN-ratkaisuille ja kuinka niiden kirjauskäytännöt pinottuvat toisiinsa.

NordVPN

 • NordVPN-palvelimia palvellaan Panamassa. Tämä tarkoittaa, että on vähäinen mahdollisuus, että aktiviteettisi jaetaan kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • NordVPN: n tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelulla on täydellinen ei-kirjautumiskäytäntö.
 • NordVPN ei seuraa virhe-, yhteys- tai toimintalokeja. Henkilötietosi, mukaan lukien nimi, sähköpostiosoite ja IP-osoite, pidetään kaikki nimettöminä.

IPVanish

 • IPVanish-palvelimia isännöidään Yhdysvalloissa. Koska Amerikalla on data-allianssi useiden muiden maiden, kuten Kanadan, Ison-Britannian, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa, on mahdollista, että VPN-aktiviteettisi voidaan jakaa kansallisten turvallisuusvirastojen kesken..
 • IPVanishin tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelu vie nollalokkien lähestymistapa.
 • IPVanish ei seuraa virhe-, yhteys- tai toimintalokeja. Jokaista palvelun käyttäjää kohdellaan nimettömänä kokonaisuutena. IPVanish tukee myös sähköistä rajarahastoa (EFF), joka taistelee yksityisyyden suojaamiseksi verkossa.

StrongVPN

 • StrongVPN-palvelimia isännöidään Yhdysvalloissa. Yhdysvalloilla on Internet-tietoturvasopimus useiden muiden maiden, kuten Kanadan, Ison-Britannian, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa. Tämä tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus, että tietosi voidaan jakaa kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • StrongVPN: n tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelu ei tallenna liikennelokeja.
 • StrongVPN ei seuraa virhe-, yhteys- tai toimintalokeja. Voit olla varma, että online-käyttöäsi ei tallenne ollenkaan heidän palvelimilleen.

ExpressVPN

 • ExpressVPN-palvelimia palvellaan Ison-Britannian Neitsytsaarilla. Itsenäisenä kokonaisuutena tämä tarkoittaa, että on vähäinen mahdollisuus, että aktiviteettisi jaetaan kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • ExpressVPN: n tietosuojakäytännössä todetaan, että ne eivät seuraa käyttäjän toimintaa tai seuraa kaistanleveyden käyttöä.
 • ExpressVPN ei seuraa toimintalokkeja. Palvelu tallentaa kuitenkin rajoitetun määrän tietoja yhteyslokeista. Tämä sisältää kunkin VPN-istunnon päivämäärän ja käytetyn palvelimen. IP-osoitteesi ei sisälly näihin tietoihin.

HideMyAss

 • Palvelimet HideMyAss isännöidään Isossa-Britanniassa. Yhdistyneellä kuningaskunnalla on Internet-tietoturvasopimus useiden muiden maiden, kuten Kanadan, Yhdysvaltojen, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa. Tämä tarkoittaa, että tiedoillasi on mahdollisuus voitaisiin jakaa kansallisen turvallisuustilanteen yhteydessä.
 • HideMyAssin tietosuojakäytännössä selitetään, että palvelu ei tallenna mitään erityisiä tietoja verkkosivustoista, joissa käyt heidän VPN-asiakasohjelmansa aikana.
 • HideMyAss tallentaa minimaaliset toimintalokit, mutta ne seuraavat erityyppisiä yhteyslokeja, mukaan lukien alkuperäinen IP-osoitteesi, kunkin VPN-istunnon kesto ja käytetty kaistanleveys..

CyberGhost

 • CyberGhost-palvelimia isännöidään Romaniassa. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että henkilötietosi jaetaan kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • CyberGhostin tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelu ei tallenna tilastotietoja.
 • CyberGhost ei tallenna yksityiskohtaisia ​​toimintalokeja. Heidän yhteyslokejaan pidetään nimettöminä, ja niitä käytetään vain palvelinten kuormituksen seuraamiseen ja ongelmien vianmääritykseen.

VyprVN

 • VyprVN-palvelimia palvellaan Sveitsissä. Tämä tarkoittaa, että on vähäinen mahdollisuus, että aktiviteettisi jaetaan kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • VyprVN: n tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelu ei tallenna käyttäjän toimintoihin tai latauksiin liittyviä liikennetietoja.
 • Siitä huolimatta VyprVN eivät tallenna toimintalokit, ne pitävät kuitenkin yhteystietojen lokin. Nämä tiedot sisältävät lähteen IP-osoitteet, istunnon ajoitukset ja siirretyn datan määrän.

Yksityinen Internet-yhteys

 • Yksityisen Internet-yhteyden palvelimia isännöidään Yhdysvalloissa. Yhdysvalloilla on turvallisuusliitto useiden muiden maiden kanssa, kuten Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Australia ja Uusi-Seelanti. Tämä tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus, että tietosi voidaan jakaa kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • Yksityisen Internet-yhteyden tietosuojakäytäntö on jonkin verran epämääräinen, sillä siinä todetaan, että VPN-liikennelokeja ei tallenneta heidän palveluunsa.
 • Yksityinen Internet-yhteys näyttää olevan todellinen nollapolkikäytäntö. Tämä tarkoittaa, että he eivät tallenna virhe-, yhteys- tai toimintalokkeja, mukaan lukien tiedot, jotka voisivat tunnistaa yhden heidän asiakkaistaan.

TorGuard

 • Torguard-palvelimia palvellaan Yhdysvalloissa. Koska nämä palvelimet sijaitsevat ja Yhdysvaltojen kanssa on tehty sopimuksia muiden maiden kanssa, VPN-tiedot voidaan tarttua kansalliseen turvallisuuteen liittyvissä tapauksissa.
 • TorGuardin tietosuojakäytäntö osoittaa, että he noudattavat todellista kirjautumattomuuskäytäntöä.
 • TorGuard ei seuraa virhe-, yhteys- tai toimintalokeja. Kaikkia VPN-tiliisi linkitettyjä henkilötietoja käsitellään täysin nimettöminä.

puskuroitu

 • Palvelimet puskuroitu isännöidään Gibraltarilla. Tämä tarkoittaa, että toimintasi jakaminen muiden maiden kansallisten turvallisuusvirastojen kesken on heikko.
 • Puskuroidun tietosuojakäytännön mukaan asiakkaat tulevat Älä koskaan valvo heidän selaamista tai lataamista.
 • Puskuroitu ei tallenna toimintalokeja, mutta ne kaappaavat joitain yhteydetietoja, mukaan lukien saapuvat IP-osoitteet, istuntoajat ja datan koon. Näitä yhteyslokeja säilytetään vain enintään 30 päivää.

Hanhen VPN

 • GooseVPN-palvelimia palvellaan Alankomaissa. Koska Alankomaat on osa tiettyjä kansainvälisiä turvallisuusliittoja, niin on jokin riski siitä, että VPN-tietosi voivat paljastua kansallista turvallisuutta koskevissa tutkimuksissa.
 • Käyttäjän yksityisyydensuojakäytäntö GooseVPN tarkoittaa, että palvelu ei koskaan seuraa toimintalokkeja, joissa on henkilökohtaisia ​​tietoja.
 • Vaikka GooseVPN ei tallenna aktiviteettilokeja, niillä on yhteyskäytännön, kuten käyttöjärjestelmän ja maantieteellisen sijainnin, ympärillä olevia lokitietoja. IP-osoitteita ei sisälly näihin lokiin.

Hotspot-kilpi

 • Hotspot Shield -palvelimia ylläpidetään Sveitsissä. Sveitsin lait eivät salli Internet-toiminnan jakamista muiden maiden kanssa.
 • Hotspot Shieldin tietosuojakäytännössä todetaan, että yhteyslokeja seurataan, mutta ne poistetaan kunkin VPN-istunnon lopussa.
 • Hotspot-kilpi on myöntänyt, että he suorittavat aggregoidut selaustoiminnot lokissaan. IP-osoitteita ei sisälly lokiin, mutta tämä tarkoittaa, että online-käyttäytymistäsi seurataan edelleen.

Astrill

 • Palvelimet Astrill isännöidään Seychelleillä. Maalla ei ole Internet-tiedon jakamiseen liittyviä kansainvälisiä liittoutumia.
 • Astrillin tietosuojakäytäntö myöntää sen yhteyslokeja pidetään heidän palvelimillaan.
 • Vaikka Astrill ei kaappaa aktiviteettilokeja, niiden yhteysdata sisältää IP-osoitteita ja yleisiä laitetietoja. Tätä käytetään samanaikaisten yhteyksien seuraamiseen yhdestä tilistä.

ZoogVPN

 • Palvelimet ZoogVPN isännöidään Mansaaressa. Tämä tarkoittaa, että on vähäinen mahdollisuus, että aktiviteettisi jaetaan kansallisten turvallisuusvirastojen kesken.
 • ZoogVPN: n tietosuojakäytännössä väitetään, että yrityksellä on nolla-lokikäytäntö.
 • ZoogVPN ei selvästikään säilytä toimintalokkeja, mutta niiden palvelimet tallentavat tietoja siitä, kuinka paljon kaistanleveyttä käytetään VPN-istuntoa kohti.

Anonymizer

 • Palvelimet Anonymizer isännöidään Yhdysvalloissa. Yhdysvalloilla on joukko Internet-tietoturvasopimuksia muiden maiden, kuten Kanadan, Ison-Britannian, Australian ja Uuden-Seelannin kanssa. Tämä tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus, että tietosi voidaan pyytää tai jakaa osana kansallista turvallisuutta koskevaa tutkimusta.
 • Anonymizerin tietosuojakäytännössä todetaan, että palvelu kaappaa kaikki lokit että on laillisesti sallittua tallentaa heidän palvelimilleen.
 • Anonymizerin tietosuojakäytäntö on ristiriidassa väitteiden kanssa, joita se esittää markkinointimateriaalissa, jossa sanotaan, että tarkastele tai seuraa online-toimintaa. Tietosuojakäytännössä todetaan myös, että yritys voi jakaa lokitietojaan muiden yksiköiden kanssa.
David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me