1Password Review – onko se edelleen hintansa arvoinen? (Päivitetty: 2020)

Mitä yhteistä on "Open Sesame" ja "Joshua"??

He ovat joitain historian tunnetuimmat kuvitteelliset salasanat.


”Open Sesame” oli maaginen lause, jota Ali Baba käytti luolaan menemään luolaan, jossa neljäkymmentä varkautta keräsivät ja varastoivat varastetun ryöstönsä. Ihmiset ovat sanoneet ”Open Sesame” 10 vuosisataa.

Joshua oli keinotekoisen älyn rakenne, joka hallitsi ydinaseiden arsenaalia vuoden 1983 elokuvassa Sota pelit. Se tapahtui myös salasanana, jota käytetään takaoven pääsyyn turvalliseen verkkoon.

Näiden salasanojen suosio ja historia johtavat monet ihmiset valitsevat ne omiksi salasanoiksi.

minätietojenkalasteluhuijausn 2017, tietoturvatutkija kammasi yli 590 miljoonan joukon hakkeroitua Internet-tiliä ja havaitsi, että ”Open Sesame” ja “Joshua” olivat molemmat käytössä useita kertoja. 

Kuten olet jo todennut jo nyt, suosittujen elokuvien ja kansankertojen salasanojen käyttäminen ei ole osa hyvää online-tietoturvastrategiaa. Se ei ole aivan niin huono kuin käyttää ”123456” tai “qwerty123”, mutta saat idean.

Vahva salasanasuojaus on melko tärkeää, minkä vuoksi ohjelmisto, kuten 1Password, on olemassa. 

Miksi tarvitset vahvaa salasanasuojausta

Huhtikuussa 2019 stereolitografiatekniikkaa käyttävällä 3D-tulostimella aseistettu tietoturvatutkija pystyi huijaamaan Samsung S10 + sormenjälkitunnistimen oman etusormensa faksilla.

Kosketustunnus, kasvojentunnistus ja muut kehittyvät tekniikat ovat tähän mennessä olleet ei pystynyt todistamaan olevansa valmis korvaamaan käyttäjänimen ja salasanan yhdistelmät.

Siirtyminen tilin käyttöoikeustiedoista biometrisiin tietoihin on jotain, jota ei tapahdu yön yli; itse asiassa sen toteuttaminen voi viedä vuosikymmeniä, koska se vaatii a paradigman muutos laitteiston ja digitaalisen verkkoarkkitehtuurin suhteen.

Salasanat eivät katoa pian, ja tämä vaatii strategisen ja kätevän salasanasuojauksen käyttöä. Salasanat eivät vain todista digitaalista henkilöllisyyttäsi, vaan myös estää luvattoman pääsyn online-tileille jotka ovat todella tärkeitä online-olemassaolollesi.

Me puhumme pankkitilit, sähköposti, pikaviestisovellukset, sosiaaliset verkostot, ja muut. Tilien luvaton käyttö on aina ollut haitallisen hakkeroinnin eturintamassa; itse asiassa salasanan murtauttajat, henkilöt, joilla on tapana määrittää salasanoja, arvostetaan erittäin tietoverkkorikollisuuden piireissä.

vahva salasanasuojausParas tapa suojata salasana hakkereilta on Käytä pitkiä ja monimutkaisia ​​kirjain-, numero- ja symbolijonoja. Salasanat ovat kuin avaimet taloon. Ei ole väliä, onko seinänne tehty teräslevystä ja betonista parhaalla kodin turvajärjestelmällä, jonka voi ostaa, jos ovien lukot eivät toimi. 

Heikon salasanan, kuten ”123456”, käyttäminen on kuin pudottamalla avaimet ja lautaselle kirjoitetun kotiosoitteesi paikallisessa baarissa, jossa murtovarkauden tiedetään olevan hengailla.

Samojen kirjautumistietojen käyttäminen eri tilillä on yksi tehottomimmista toimenpiteistä, joita voit käyttää myös verkkoturvallisuuden kannalta. Ongelmana on se, että verkkoja on rikottu, ja jotkut näistä tapauksista ovat johtaneet käyttäjän ja salasanan yhdistelmien varkauksiin..

Kuvittele, että hakkeri saa hallussaan Gmail-osoitteen ja salasanan, jota käytät myös pankki-, luottokortti- ja Facebook-tiliesi käyttämiseen.

Et todennäköisesti halua, että niin tapahtuu. Tämän vuoksi Sinun on ehdottomasti käytettävä hyvää salasananhallintaa näinä päivinä.

Esittelyssä 1Password, todella turvallinen salasanojen hallinta

1Passwordin historia juontaa juurensa vuoteen 2005, jolloin kaksi kaupallista web-kehittäjää tajusi, että he tarvitsevat turvallisen ja tehokkaan tavan hallita ja jakaa lukuisia salasanoja, joita he ovat luoneet asiakkaidensa puolesta..

Tästä tarpeesta tuli sisäinen koodausprojekti, joka toimi suunnitellusti, johtaen siten Roustem Karimov ja David Teare miettiä, kuinka he voisivat jakaa tämän idean Internetin käyttäjien kanssa ympäri maailmaa.

Siirtyessään verkkokehityksestä kuluttajakeskeiseen tietoturvayritykseen, Teare ja Karimov perustivat AgileBits Inc. -yhtiön. Apple PowerBooksilla ja vahvalla Java-ohjelmointitiedolla varustetulla ohjelmoijalla kooderit sekoitettiin suureen määrään online-muotoja, joita Internetin käyttäjät kohtaavat. 2000-luvun puolivälissä.

Ajatus mahdollisuudesta tallentaa lomakekentätiedot valtakirjojen kanssa edistyi salasananhallitsijaksi, jota monet tekniikan arvioijat ja toimittajat pitävät paras.

Siirtyessään verkkokehityksestä kuluttajakeskeiseen tietoturvayritykseen, Teare ja Karimov perustivat AgileBits Inc. -yhtiön. Apple PowerBooksilla ja vahvalla Java-ohjelmointitiedolla varustetulla ohjelmoijalla kooderit sekoitettiin suureen määrään online-muotoja, joita Internetin käyttäjät kohtaavat. 2000-luvun puolivälissä, ja ajatus mahdollisuudesta tallentaa lomakekentätiedot valtakirjojen kanssa edistyi salasananhallitsijaksi, jota monet tekniikan arvioijat ja toimittajat pitävät parhaiden joukossa.

On mielenkiintoista huomata, että projekti aloitettiin salasananhallinnana Mac OS X: lle. Yrityksen alkuvuosina ainoat paikat, joista voit löytää 1Password -arvostelun, olivat Apple Macille omistetut verkkosivustot. Alusta alkaen 1Password-ohjelmaa pidettiin hyvänä salasananhallitsijana, tosin vain Mac-käyttäjille.

AgileBitsille kesti noin 10 vuotta ratkaisujen tarjoamiseen salasananhallintaratkaisujen kasvavalle kysynnälle kaikilla alustoilla. Nykyään yritys tarjoaa luotettavan palvelun, joka on saatavana macOS-, iOS-, Windows- ja Android-laitteille.

Ymmärtäminen, mitä 1-salasana tarjoaa

Hyvä salasanan hallinta luo, tallentaa, salaa, ja noutaa monimutkaiset käyttäjätunnukset / salasanat. Syy, jonka vuoksi tarkistamme 1-salasanaa, johtuu siitä rasti kaikki nämä ruudut

Se menee jopa muutaman askeleen eteenpäin edistyneillä ominaisuuksilla, jotta käyttäjien online-elämä olisi helpompaa ja turvallisempaa.

Palvelun ytimessä on strategia, josta on tullut yleinen Internet-tietoturvan kannalta: erittäin vahvojen ja ainutlaatuisten salasanojen käyttäminen kaikille tileille. 

Vahvien kirjaimien, numeroiden ja symbolien yhdistelmien luominen, jonka salasanahakkurilla on erittäin vaikea tulkita jopa vahvoilla salauksen purkutyökaluilla, on asia, jonka voisit oppia muutamassa minuutissa..

Ongelmana on, että sellaisia ​​salasanoja, joita on melko mahdoton muistaa. 

Alla lueteltujen kaltainen salasana vie Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuusviraston tiedusteluasiantuntijat vuosisatojen ajan murtumaan:

Salasanan murtoaikakaavio

Yllä olevan kaltaisten salasanojen muistaminen ei ole asia, jonka tavallinen ihminen voi suorittaa. Kuvittele nyt yrittävän eri vahvoja salasanoja useille verkkosivustoille ja tileille. Sitä ei vain tule tapahtumaan.

Monimutkaisten salasanojen kirjoittaminen muistikirjoihin ja muistiinpanoihin on epäkäytännöllistä. Jopa muistomerkkilaitteet eivät auta muistamaan monimutkaisia ​​merkkijonoja, joita nykyaikaiset online-tilit vaativat.

Pohjimmiltaan salasanaholvi kerää kaikki online-käyttäjätiedot, auttaa sinua parantamaan niitä tietoturvan suhteen, tallentaa ne erittäin turvalliseen holviin ja hakee ne vain yhdellä painalluksella ja yksi salasana. Aika siisti.

Meidän arvostelu 1Passwordista

Kun tarkastelet salasananhallintaa, katsot periaatteessa kahta asiaa, jos olet normaali ihminen.

 1. Pidätkö käyttöliittymästä?
 2. Toimiiko se?
 3. Paljonko se maksaa?

Jos olet tyytyväinen näihin kolmeen kysymykseen, haluat todennäköisesti käyttää ohjelmistoa. Vastaan ​​näihin kysymyksiin sinulle nyt. 

 1. Suurimmalla osalla salasanojen hallintaa on melko mukavia rajapintoja. Pidämme ehdottomasti 1Password-käyttöliittymää yhtä paljon kuin muita siellä olevia vaihtoehtoja ja useimmissa tapauksissa jopa enemmän.
 2. Kyllä, se toimii melko hyvin.
 3. Ohjelmiston käyttäminen ei maksa yli 5 dollaria kuukaudessa. Saamme lisätietoja hinnoittelusta myöhemmin.

Jos et tiedä mitään kryptografiasta, luultavasti lopetat. Jos haluat tietää enemmän siitä, kuinka 1Password suojaa tavarasi, meillä on se sinulle alla:

 • Nolla tietämysprotokolla: Tämä älykäs käyttäjän todennus tarkoittaa, että salasanoja ei vaihdeta, mikä puolestaan ​​tarkoittaa sitä salasanan varastaminen ei ole mahdollista.
 • Salainen avain: Kuten nimestä voi päätellä, palvelun käyttämiseen on muistettava vain yksi salasana, mutta salainen avaintoiminto lisää uuden suojauskerroksen, joka vie NSA-agentit, jotka on aseistettu vahvoilla tietokoneilla useita vuosikymmeniä, salaamaan.
 • WebCrypto: Tämä on JavaScript-sovellusohjelmointirajapinta, joka pitää viestintä sovellusten ja yrityksen palvelimien välillä salattu ja suojattu joten sinun ei tarvitse huolehtia keskitason ihmisten hyökkäyksistä tai muusta hienostuneesta hakkeroinnista online-tilassa.
 • AES-GCM: Vuodesta 2011 AgileBits on käyttänyt 256-bittisiä Advanced Encryption Standard -näppäimiä tehdäkseen asiat todella vaikeiksi verkkorikollisten, valtion tukemien hakkereiden ja salasanojen hakkereiden kohdalla. Oletetaan, että roistovaltio pystyy murtautumaan 1Password-säilösi palvelintason tasolla; murtaa Galois / Counter-moodi lohkojen salauksista, joita käytetään tietojen salaamiseen, se veisi miljoonia vuosia.
 • Epäsymmetrinen salaus: Tämä on tietoturvastandardi, joka yhdistää kaksi avainta, toisen tunnetun ja toisen salaisuuden todentaa verkkotapahtumat kuten pääsy salasanalla suojatut verkkosivustot.

CBC-moodin salaus

Kuinka perustaa 1 salasana

1-salasana voidaan asentaa muutamalla tapaa. 

Kuten voitte kuvitella, kaksi suosituinta ovat iOS- ja Android-laitteiden mobiilisovellukset. 1Password-sovellus tuo sinulle mielenrauhan pitämällä salasanasi turvallisina ja lähellä sinua aina. 

Sinulla on myös mahdollisuus asentaa sovelluksia Windows, macOS, Chrome OS, ja jopa Linux. Jälkimmäisessä käyttöjärjestelmässä voit valita graafisen käyttöliittymän tai komentorivisovelluksen, jota voit käyttää päätteestä.

1 salasanan lataus

Asennettuaan sovellukset vievät sinut läpi suojatun pääsalasanan määrittämisprosessin ja vinkit muistaaksesi sen. 

Sinun ei tarvitse tallentaa kaikkia käyttäjänimeäsi ja tilisi käyttöoikeustietoja manuaalisesti kerralla. Verkkoselaimen laajennusominaisuus tulee tallenna nämä tiedot turvallisesti, kun kirjaudut tilillesi. Automaattinen lomakkeen täyttö antaa pääsyn tilillesi yhdellä painalluksella tai yhdellä napsautuksella. 

1Parasana voi myös tallentaa enemmän kuin vain salasanoja. Se pystyy tallentamaan arkaluontoisia asiakirjoja, äänitallenteita ja digitaalisia videoita henkilökohtaiseen holviin.

Oletetaan, että käytät Android-älypuhelinta ja iPadia henkilökohtaisiin tarkoituksiin, palvelu antaa sinun synkronoida tiedot saumattomasti laitteiden välillä. Voit jopa laajentaa tämän toiminnon tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen työssä.

1Sanan hinnoittelu ja lisäominaisuudet

Lupasin, että annan sinulle lisätietoja hinnoittelusta, ja tässä me olemme!

AgileBits-tietoturvapilviholvi toimitetaan palveluna toimitettavana ohjelmistoperusteena, mikä tarkoittaa, että maksat muutaman dollarin kuukaudessa tilauksesta. 

Paras ratkaisu on perheen liittymissuunnitelma, joka on myös vain muutama dollari kuukaudessa laskuttaessaan vuosittain. Viisi jäsentä kuuluu tämän suunnitelman piiriin, joka sisältää mahdollisuuden kutsua enintään viisi vierasta rajoitetusti jakamaan salasananhallintapalvelua. 

Kaikki tilaukset ovat rajattomia laitteita, ja he sisältävät asiakaspalvelu ympäri vuorokauden.

1 salasanan perheen hinnoittelu

Pienyritystiimien erikoissuunnitelmat ja yritysratkaisut ovat myös saatavana kohtuullisin liittymämaksuin. 

Uusia edistyneitä ominaisuuksia ovat matkatila, jonka avulla käyttäjät voivat hallita henkilökohtaisten tietokoneidensa laitteisiin tallennettuja arkaluontoisia tietoja ollessaan liikkeellä. 

Aikana, jolloin Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden osasto on tullut ylenmääräiseksi etsimään elektroniikkaa kansainvälisten lentokenttien saapumisosastoilla, 1Password Travel Mode -ominaisuus on varmasti tervetullut. Käyttö voidaan palauttaa yhdellä napsautuksella kun käyttäjät ovat tullinneet.

Viimeiset ajatukset 1-salasanalla

Salasanan hallitsijoiden arvioinnin aikana saatat kohdata 1Password -katsauksen, jossa valitetaan paikallisen holvin varastoinnin lopettamista pilvipohjaisen vastineensa hyväksi. 

AgileBitsin tietoturva-asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti pilviholveja, koska hakkereiden on usein helpompi murtautua yksittäisiin laitteisiin kuin erittäin turvallisiin AgileBits-palvelimiin..

Jos älypuhelimesi katoaa tai varastetaan tilitietojen noutaminen on helppoa 1Password-verkkosivustolla niin kauan kuin sinulla on pääsalasana.

Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan 1 salasanaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

K: Onko salasananhallinnat turvallisia?

V: Vahvalla pääsalasanalla ja kohtuullisilla turvatoimenpiteillä salasananhallinnat ovat turvallisimpia paikkoja arkaluontoisten tietojen tallentamiseen.

K: Voidaanko 1 salasana hakkeroida?

V: Mitä tahansa tietotekniikkajärjestelmää voidaan hakkeroida. Esimerkiksi Shadow Brokers -verkkorikollisuusryhmän uskotaan pääsyä kansallisen turvallisuusviraston ylläpitämiin palvelimiin kybersodan aseiden varastamista varten, mutta niiden tarkka menetelmä on edelleen tuntematon. Vaikka AgileBits-palvelimet olisivat vaarantuneet, hakkereilta tulisi vuosisatojen ajan halkeaa AES-GCM-salaus, joka suojaa tietojasi, olettaen, että heillä on pääsy arktisella alueella sijaitsevaan voimakkaaseen tietokeskukseen ja riittävästi rahaa maksamaan tuhansia dollareita sähkölaskuja. kuukausi.

K: Mikä on 1Password Watchtower?

V: Tämä on tietopalvelu, joka ilmoittaa tietojen rikkomuksista verkkosivustoilla, joilla sinulla on tilejä. Oletetaan, että Yahoo-sähköpostitilisi käyttäjätiedot ovat vaarantuneet; 1Password Watchtower ilmoittaa heti sinulle, jotta voit vaihtaa salasanasi ennen kuin käyttöoikeustietosi myydään maanalaisissa hakkerointifoorumeissa.

K: Toimiiko 1Password sovellusten kanssa?

V: Paranna lomakkeiden automaattista täyttämistä ja yhteyden muodostamista AgileBits-sovellusliittymään on asia, jonka monet sovelluskehittäjät ovat omaksuneet. Expedia ja Starbucks ovat tässä yhteydessä kaksi esimerkkiä; toiset sisältävät Chase-mobiilipankin ja suositun Evernote-organisaatiosovelluksen, joka on erittäin suositeltava.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me