Avira Phantom VPN – Emme suosittele tätä (testitulokset)

Avira Phantom VPN - Emme suosittele tätä (testitulokset)

Liian vähän palvelimia, liian hitaita, ja - oi, muuten - entä nuo saksalaiset yksityisyyslakit?


Avira Phantom VPN: llä on paljon tehtävää. Se käyttää uusimpia ja parhaita VPN-protokollia ja AES-256-bittistä salausta. Lisäksi torrenting on sallittua ja Netflix näyttää olevan suurelta osin saatavana monilla palvelimilla. Avira Phantomissa on myös sisäänrakennettu tapikytkin ja kyky yhdistää useita laitteita kerralla.

Tämä positiivisten kokoelma ei riitä voittamaan tosiasiaa tiedonsiirtonopeudet ovat uskomattoman hitaita tämän palvelun kanssa. Yrityksen pääkonttori sijaitsee myös Saksassa, mikä saattaa olla ongelma käyttäjille, jotka ovat erityisen huolissaan tietojensa yksityisyydestä. Lisäksi hakumenettely voi olla poissulkeminen joillekin ihmisille.

Hajotamme sen.

avira-logo

Avira Phantom VPN -katsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö: Jotkut kirjauskäytännöt
Palvelimen koko: 40 palvelinta
Palvelimen jakelu: 20 maata
Tuki: Tietokanta
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-, IPSec- ja Ikev2-protokollat;
pääkonttori: Saksa
Hinta: $ 4.99 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.avira.com

Suojaus ja salaus

Avira Phantomilla on asiakkaita Windowsille, Androidille, macOS ja iOS. Kun muodostat yhteyden Android- tai Windows-käyttöjärjestelmään, käytät OpenVPN-protokollaa. Tämä on valituimpien käyttäjien valittu protokolla, koska sen etuna on avoimen lähdekoodin tekniikka. MacOS- tai iOS-käyttöjärjestelmää käyttävät hyötyvät IPSec-protokollasta. Hienostuneet käyttäjät voivat huomata, että tämän palvelun VPN-protokollien valinnasta puuttuu. Tavallinen käyttäjä ei kuitenkaan todennäköisesti huomaa.

VPN-salausprosessi

Avira Phantom VPN: llä on sisäänrakennettu tapikytkin, mutta tämä ominaisuus on saatavana vain maksaville asiakkaille, ei niille, jotka valitsevat tämän palvelun ilmaisen version. Tappikytkin on välttämätöntä, koska se estää tietokoneesi sovelluksia jatkamasta selaamista, kun VPN katkaisee yhteyden yhtäkkiä. Tämä varmistaa, että ylläpidät täydellistä yksityisyyttä koko selausistunnosi ajan.

Yksi merkki Avira Phantomin suosiossa on, että se tarjoaa DNS-suojauksia. DNS muuntaa ihmisten etsimät URL-osoitteet IP-osoitteiksi, jotka tietokoneet ymmärtävät helpommin. Sisäisen DNS-palvelun avulla Avira Phantom tekee siitä paljon enemmän kolmansien osapuolten on vaikea valvoa käyttäjän DNS-pyyntöjä.

Avira Phantom VPN: n palvelinpaikat

avira vpn-maiden luetteloYksi syy siihen, että Avira Phantom VPN on niin hidas, voi liittyä siihen pieni määrä palvelimia. Kaiken kaikkiaan sillä on vain 40 palvelinta 20 maassa. Suurin osa niistä sijaitsee Euroopassa esimerkiksi Itävallassa, Tšekin tasavallassa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa, Romaniassa, Alankomaissa, Puolassa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa ja Espanjassa. Koska pääkonttori on Saksassa, tämä eurooppalaisten palvelimien keskittyminen ei ole yllättävää.

Muut palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Australiassa, Brasiliassa ja Singaporessa. Yhdysvalloissa on tusina palvelinta, mutta vain yhdellä palvelimella Etelä-Amerikassa, ja Lähi-itä ja Afrikka jätetään kokonaan pois. Jos asut yhdessä näistä paikoista, voi olla viisasta etsiä toinen VPN-palveluntarjoaja.

Avira Phantomin verkkosivusto lupaa, että tulevaisuudessa lisätään uusia sijainteja, mutta ei ole tietoja siitä, milloin tämä saattaa tapahtua tai missä palvelimet voivat sijaita..

Miksi tämä suhteellisen pieni palvelimien lukumäärä on merkittävä??

Kun VPN-palveluntarjoaja tarjoaa käyttäjille vain muutaman palvelimen, joista valita, se tarkoittaa, että kunkin palvelimen liikenteen määrä kerrotaan. Kun palvelin tulee yhä täynnä, suorituskyky, etenkin tiedonsiirtonopeus, heikkenee.

Lisäksi mitä suurempi palvelinten sijainti on monimuotoisempi, sitä todennäköisemmin käyttäjät löytävät kodin lähellä olevan palvelimen, jonka pitäisi parantaa selaamisen nopeutta. Jos maantieteellisen sijaintisi piilottaminen on kriittistä, niin jos sinulla on enemmän palvelimia, joista valita, se tarkoittaa myös parempaa huijauskykyä.

Jos tarkastelet Australian VPN-palveluiden suosituksia, huomaat, että suurimmalla osalla korkealaatuisia palveluita on saatavana tuhansia palvelimia..

BitTorrent tai P2P -sovelluksen käyttö Avira Phantom VPN: n kanssa

Avira Phantomin asiakastukitiimin jäsenet ovat sanoneet, etteivät he tee eroa verkkoliikenteen välillä. Tämä tarkoittaa, että P2P ja torrentien lataaminen ovat sallittuja. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, tiedostojen jakaminen ei rajoitu tiettyihin palvelimiin.

Avira Phantom VPN -testin tulokset

Suurin osa VPN: tä aiemmin käyttäneistä tietää, että nämä palvelut voivat auttaa varmistaa nimettömyys ja yksityisyys verkossa. He tietävät myös, että hinta, jonka he maksavat tästä nimettömyydestä, on nopeus. Todella hyvämaineinen VPN-palveluntarjoaja, jolla on tuhansien palvelimien verkko ja palvelinpaikkojen monimuotoisuus, vähentää tiedonsiirtonopeutta.

avira phantom vpn -nopeustulosValitettavasti Avira Phantom VPN: lle heidän järjestelmänsä kärsii uskomattomasta palvelimien puutteesta. Tämä tarkoittaa uskomattoman hidasta tiedonsiirtonopeutta. Vertailuanalyysi testaus ilman VPN: n käyttöä antoi latausnopeuden 15% 98,71 Mbit / s ja lähetysnopeus on 53,00 Mbit / s. Kun Avira Phantom VPN otettiin käyttöön, latausnopeus laski vain 6,98 Mbps: iin kun taas lähetysnopeudet olivat sujuvasti 9,02 Mbps.

Tämä testi suoritettiin Aviran palvelimella Alankomaissa, joka on melko kaukana testitietokoneen todellisesta sijainnista. Testaus palvelimella Yhdysvalloissa oli vielä huonompi. Tämä tuotti tulokset 4,34 Mbps latauksille ja 2,23 Mbps latauksille. Se on latausnopeus noin 95% hitaammin kuin ilman VPN: tä saavutetut tulokset, ja latausnopeuksiin vaikutettiin samalla tavalla.

Verrattuna joihinkin suurempiin VPN-palveluntarjoajiin, nämä nopeustestaustulokset ovat melko surkeat. Kuvittele joutuvan odottamaan useita minuutteja verkkosivuston lataamiseen. Se olisi erittäin turhauttavaa. Olet luultavasti luopunut ja kävellä pois kauan ennen kuin olet suorittanut mitään.

Avira Phantom VPN: n kirjauskäytäntö

turvattu selailuMonet VPN-palveluntarjoajat ylpeilevät puunkorjuuta koskevasta käytännöstä, mutta osoittavat sitten tietosuojakäytännössään tai palvelusehdoissaan, että tosiasiallisesti seuraavat jonkin verran rajoitetusti asiakkaita koskevia tietueita ja ylläpitävät niitä. Avira Phantom VPN on erilainen siinä mielessä, että he ovat etukäteen tekemässään kirjaamisessa.

Yhtiö sanoo, että he pitää diagnostiikkaan liittyviä tietoja jotta he voivat pysyä eteenpäin virheistä ja muista ongelmista, jotka todennäköisesti häiritsevät käyttökokemusta. Avira voi myös seurata, maksetaanko tietyille käyttäjille maksettuja vai ilmaisia ​​asiakkaita, koska ilmaisen asiakkaan käytettävissä olevalle tiedolle on rajoitettu kuukauden kuluessa.

Tämän lisäksi yritys sanoo, että he eivät seuraa millä verkkosivustoilla asiakkaat käyvät tai heidän IP-osoitteitaan.

Hinnoitteluvaihtoehdot Avira Phantom VPN: lle

Avira Phantom tarjoaa palvelustaan ​​sekä ilmaisia ​​että maksullisia versioita. Ilmainen versio rajoittaa asiakkaiden vain 500 Mt kuukaudessa. Kaikki liikenne on salattu, ja maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin on mahdollista päästä. DNS-vuotojen estäminen on mukana, ja pääsy useiden laitteiden kautta on mahdollista.

avira vpn proMaksullisen version nimi on Phantom VPN Pro. Käyttäjät, jotka valitsevat tämän palvelun, pääsevät rajoittamattomaan tietoon samoin kuin kaikkiin ominaisuuksiin, jotka sisältyvät ilmaiseen suunnitelmaan. Maksullisessa palvelussa on kuitenkin kaksi pääominaisuutta, joita ei ole saatavana ilmaisille asiakkaille. Nämä ominaisuudet ovat tappikytkin ja asiakastuen käyttöoikeus.

Hyvin hinnoiteltu tai ylihintainen?

Oikein. Jokaisella, joka ei halua maksaa Avira Phantom VPN -sovelluksesta, ei ole etuna automaattista tappikytkintä, joka suojaa heitä siinä tapauksessa, että heidän VPN-palvelunsa ei ole käytettävissä. Lisäksi, ilmaisilla asiakkailla ei ole minkäänlaista pääsyä asiakastukeen.

Avira Phantom VPN -verkkosivustolla on tietopohja, mutta sillä ei välttämättä ole vastauksia, joita käyttäjät etsivät. Käytettävissä on myös käyttäjäfoorumeita, mutta kokemus osoittaa, että tämä ei ole tehokas tapa ratkaista palvelukysymyksiä.

Asiakastuen saaminen maksetun suunnitelman kanssa ei myöskään ole välttämättä paljon. Pääsy on saatavana puhelimitse tai sähköpostitse, ja tukea annetaan monikielisille puhujille. kuitenkin, vasteajat näyttävät olevan hitaita, ulottuen tunteihin tai päiviin. Kun vastauksia saadaan, ne eivät usein ole pisteessä, mikä edellyttää enemmän edestakaisin. Yksinkertaisen ongelman ratkaiseminen voi viedä viikon tai enemmän.

Maksettu tilaus maksaa 10 dollaria kuukaudessa. Tämä ei ole huono hinta, mutta asiakastuen puute ja hidas tiedonsiirtonopeus tarkoittavat, että palvelu ei ole kustannusten arvoinen. Yksi hieno asia on, että Avira Phantom VPN mahdollistaa rajoittamattoman määrän laitteiden kytkemistä toisiinsa. Tämä on erityisen hyvä uutinen yritysten omistajille tai ihmisille, joilla on paljon suojattavia laitteita.

Onko Avira Phantom VPN suositeltavaa?

Reitittimen VPNAvira Phantom VPN on ei suositeltu monista syistä. Vaikka tätä palvelua voidaan käyttää laitteissa, joissa on Windows, Mac, iOS ja Android, tätä palvelua ei voi määrittää reitittimelle, jotta kaikilla kytketyillä laitteilla on sama suoja. Lisäksi se on ei ole mahdollista käyttää Avira Phantomia TOR: n yhteydessä tarjota itsellesi lisätty suojakerros. SmartTV: t, pelikonsolit ja Linux-laitteet eivät vastaavasti ole yhteensopivia.

Tarjolla on parempia palveluita, joissa tiedonsiirtonopeus on paljon nopeampi ja kilpailukykyinen hinnoittelu helposti saatavissa. Jos haluat Tietosuoja Australia suositus, sitten tutustu arvosteluun NordVPN. Et tule pettymään.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me