BetterNet-arvostelu – PYSYY KAIKKI, jos arvostat yksityisyyttä

Jos luulet, että jokin VPN, jopa ilmainen, on parempi kuin ei ollenkaan, ajattele uudelleen. Joidenkin hullukerroin on aivan liian korkea.


Kun luet arvosteluitamme, siellä on yhteinen säie, jonka näet. Se on niin melko usein mikään VPN ei ole parempi kuin ilmainen VPN. Betternet on ilmainen VPN-palvelu, joka jälleen kerran vahvistaa mielipiteemme.

Betternet vpn -logoIlmaiset VPN: t voivat tarjota sinulle kaikki etuja maailmassa. On kuitenkin syytä, miksi he ovat ilmaisia. He ansaitsevat rahaa jotenkin. Yleensä se tapahtuu myymällä tietosi tai näyttämällä sinulle tonni mainoksia. Heidän palvelut eivät yleensä ole turvallisia, heillä on rajoitettu määrä palvelimia, ja he eivät vain toimi hyvin.

Sen luotto, Betternet suojaa tietosi paremmin kuin jotkut muut tarkistamamme ilmaiset VPN: t. Mutta kun luet tätä katsausta, huomaat, miksi emme sisällyttäneet Betternetia parhaiden ilmaisten VPN-luetteloomme.

Kuka on Betternet?

Tämä voi olla ensimmäinen kerta, kun olet kuullut Betternetistä. Se on todennäköistä, koska he ovat suhteellisen uusi yritys, joka tuli näyttämölle vuoden 2015 puolivälissä. Yrityksen perustamisesta lähtien ne ovat kasvaneet vähitellen.

betternet vpn -edutEnsisijainen syy siihen, miksi ihmiset houkuttelevat heitä, on tietysti, koska VPN on täysin ilmainen. Sitä voidaan käyttää useilla alustoilla, Androidista Maciin Windowsiin. On jopa laajennuksia, joita voidaan käyttää Chromen selaimessa ja Firefoxissa. Saat kaiken tämän maksamatta edes penniäkään. Hienoa on, ettei rekisteröintiä tarvita, joten heillä ei ole henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten nimesi tai sähköpostiosoitteesi.

Plussat:

 • Ilmainen VPN

Haittoja:

 • Sovelluksessa on haittaohjelmia
 • Säilyttää tietyt tiedot
 • Antaa kolmansille osapuolille pääsyn tietoihin
 • IPv6 ja IPv4 vuotavat
 • DNS vuotaa
 • Hidas nopeus
 • Usein katkenneet yhteydet

Kuinka Betternet VPN ansaitsee rahaa?

betternet-asennus

Betternet-verkkosivuston mukaan tämä palvelu on ilmainen, koska ne tarjoavat ilmaisia ​​sponsoroituja sovelluksia. Kun lataat mobiilisovelluksen, näet “asenna sovellus” -painikkeen. Napsauttamalla painiketta saat ilmoituksia muista sovelluksista, jotka voit asentaa. Joka kerta kun asennat sovelluksen, Betternet ansaitsee rahaa.

He tarjoavat videoita. Kun asennat sovelluksen, näet painikkeen, jonka sanoma on “katso lyhyt video”. Katsomalla videota autat Betternetiä ansaitsemaan rahaa.

betternet vpn-rahaa

Betternet väittää, että tämä malli toimii heille hyvin. Käyttäjät asentavat suositellut sovellukset, ja Betternet pystyy pitämään valot päällä. He lupaavat pitää palvelunsa ilmaisena ikuisesti asiakkaidensa tuen ja uskollisuuden ansiosta. He myös väittävät, että heidän tarkoituksenaan ei ole tuottaa voittoa, vaan niiden tarkoituksena on vain kattaa heidän ylläpitokulut.

Mielenkiintoista on, että Betternet julkisti äskettäin premium-versionsa. Tämä palvelu luotiin kattamaan kulut, joita ilmainen palvelu ei kata. Se on suunniteltu auttamaan palvelimien lisäämisessä ja tarjoamaan käyttäjille korkealaatuista palvelua.

Meillä on tässä useita asioita. On hyvin yleistä kuulla ihmisten sanovan, että kun käytät ilmaista VPN: tä, olet tuote. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä mitä ilmaiset VPN-verkot, kuten Betternet myydä, ovat tietosi. He myyvät todellisia asiakkaitaan. Ne antavat mainostajille pääsyn sinulle. Tämä tarkoittaa, että painopiste ei ole tarjota sinulle hyvää tuotetta, vaan sen sijaan tarjota mainostajille pääsy hyvään tuotteeseen, rahaasi.

Haittaohjelmat Galore

betternet vpn-ranking

Akateemisessa tutkielmassa, jonka otsikko on ”Android VPN -lupaa käyttävien sovellusten yksityisyys- ja tietoturvariskin analyysi”, hahmotellaan juuri kuinka vaarallinen Betternet VPN on haittaohjelmien suhteen.

Akateeminen tutkimus osoitti, että Betternet osoitettiin olevan positiivinen haittaohjelmia 13 eri viruksentorjuntaohjelmasta. Tämä tutkimus korostaa, että on tärkeää tarkastella luokittelujen ulkopuolella palvelua kuten Google Play. Käyttäjät saattavat arvioida ohjelmistoa erittäin korkealta, mutta se johtuu siitä, että he eivät tiedä vaurioita, joita ohjelmisto mahdollisesti heille ja heidän yksityisyyttään aiheuttavat.

Pitäisikö luottaa Betternetin VPN: ään?

betternet yksityisyyttäNyt tiedät todennäköisesti, kuinka tunnemme asiaa. Haluaisimme kuitenkin kestää muutaman minuutin, katsoa Betternetin tietosuojakäytäntöä ja nähdä, kuinka se verrattuna parhaimpiin tarkistettuihin VPN-verkkoihin.

Heti lepakko, katsoessamme tietosuojakäytäntöä näemme joitain asioita, jotka antavat meille syytä huoleen. Betternet VPN: n mukaan he eivät tunnista sinua. He sanovat kuitenkin jatkavan, että he keräävät jakamasi tietoja, joita he käyttävät tuotemainonnan tukemiseen. Toisin sanoen, he ottavat tietosi ja antavat ne muille.

betternetin kolmannen osapuolen käytäntöKun luet heidän käyttöehtojensa .2 .2, niissä todetaan selvästi, että ilmaista palvelua käytettäessä henkilökohtaiset tietosi voivat olla kolmannen osapuolen sisällöntuottajan saatavilla. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen tuotetta tai palvelua tai olla millään tavalla vuorovaikutuksessa näiden osapuolten kanssa, Betternet VPN: llä ei ole minkäänlaista vastuuta turvallisuudesta.

No, ainakin he varoittavat sinua.

Miksi Betternet sallii haittaohjelmien ja seurannan sovelluksissaan?

Näiden työkalujen avulla he voivat kerätä tietojasi. Tämä on paras tapa ansaita rahaa ilmaisesta VPN-sovelluksestaan. Kun tietosi on kerätty, niitä voidaan myydä tai niitä voidaan käyttää kohdistamaan sinulle mainostesi mukaan, jotka on räätälöity havaittujen tykkäyksiesi mukaan. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa tulot Betternetistä. Totta puhuen, tämä on liiketoimintamalli useimmille lataamillesi ilmaisille sovelluksille.

Se on ilmainen palvelu, onko maksullinen palvelu parempi?

Jotta pääset pääsyyn premium-Betternet VPN-verkkoon, sinun on ensin ladattava ilmainen VPN. Kun se on asennettu, sinulle annetaan tarvittavat vaiheet asennusprosessin läpi.

Tässä sinulle annetaan mahdollisuus aloittaa seitsemän päivän kokeilu. Ennen kuin voit aloittaa oikeudenkäynnin, sinun on kuitenkin tehtävä tarjota Betternetille joukko henkilökohtaisia ​​tietojasi.

betternet vpn ilmainen kokeilu

Maksamasi hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan tilaat tuotteen. Mitä kauemmin tilaat, sitä suurempi kanta-asiakasalennus on. Sinulla on mahdollisuus tilata kuukausi, kuusi kuukautta tai yksi vuosi.

Kuukauden hinta on 11,99 dollaria. Kuitenkin, jos maksat vuodesta etukäteen, kuukausittainen hinta putoaa 2,99 dollariin. Jos valitset seitsemän päivän kokeilujakson etkä peruuta tilaustasi, tilauksesi uusitaan automaattisesti 11,99 dollarin kurssilla.

Kun syötät maksutavan, määrität automaattisesti toistuvan laskutusprosessin. Jos unohdat peruuttaa sopimuksen ennen tilauksen päättymistä, Betternet veloittaa sinulta toisen ajanjakson, kuukausi, kuusi kuukautta tai vuosi.

Betternetin hyvityskäytännön mukaan voit saada hyvityksen nykyisestä tilauksesi maksumäärästäsi. Jos tili lopetetaan käyttöehtojen rikkomisen takia, hyvityksiä ei ole saatavana. Kaikki palautukset annetaan Betternetin, ja he pidättävät oikeuden evätä hyvityksesi mistä tahansa syystä tai ilman mitään syytä.

Turvallisuusasetukset

Kun olet asentanut Betternet VPN -asiakkaan, saatat olla yllättynyt kuullessasi, että siellä ei ole tappauskytkintä, käynnistysohjausta eikä vuodonsuojausvaihtoehtoja.. Otetaanko se, koska heillä on nolla turvallisuus?

Kuten mainittiin, kirjautuessasi ilmaiseen seitsemän päivän kokeiluversioon sinun on käsiteltävä maksutiedot. Tämä on huolestuttavaa, koska sinulla ei ole tiliä Betternetissä. Ei ole paikkaa, johon aiot kirjautua sisään tarkistaaksesi maksusi, tarkistaaksesi laskut tai peruuttaaksesi palvelun.

On olemassa mahdollisuus peruuttaa tilaukset mobiililaitteelta. Mutta entä jos maksat työpöydällä? Jos päätät käyttää kokeiluversiota ja maksaa luottokortillasi, testaa palvelu turvallisuussyistä päiväksi tai kahdeksi ja peruuta se sitten heti, jos se mielestäsi on välttämätöntä. Tämä antaa sinulle aikaa käydä läpi rigmarole, jonka avulla voit vapautua palvelusta.

Missä Betternetin palvelimet sijaitsevat?

betternet-sijainnit

Kun käytät ilmaista palvelua, palvelinta, johon yhdistät, ei voida valita. Kun käytät premium-vaihtoehtoa, voit yhdistää palvelimet, jotka sijaitsevat:

 • Yhdysvallat
 • Kanada
 • Alankomaat
 • Saksa
 • Japani
 • Iso-Britannia

Et voi valita tiettyjä palvelimia, vain alueita.

Palvelimen nopeus

betternetin nopeustulosPalvelimen nopeus oli ongelmallista, oliko kyseessä ilmainen versio tai maksettu versio. Alla on verkon arviointiperustanopeustesti.

betternetin nopeustulos 2Ja tässä se on kytketty optimaaliseen palvelimeen Betternetissä.

Yritätkö sitten muodostaa yhteyden palvelimiin Euroopassa tai Yhdysvalloissa, saat usein DNS-virheens. Kun pystyt muodostamaan yhteyden heidän palveluunsa, saamasi tulokset ovat erittäin epäjohdonmukaisia.

Mikä on lopullinen tuomio?

Voi, rakastamme ehdottomasti Betternetiä ja ajattelemme, että kaikkien tulisi käyttää maksettua palvelua. Ota aseesi ja ampu myös omaa jalkaasi ollessasi siinä.

Ei, mutta vakavasti, Betternet on yksi huonoimmista VPN-verkoista, joita olemme koskaan tarkistaneet. Palvelimet eivät ole luotettavia. Heillä on vähän tukea tai ei mitään tukea. Ei ominaisuuksia, ja on olemassa joukko yksityisyyttä koskevia huolenaiheita. Suoratoisto-sivustojen lukituksen poistamisen tulokset olivat parhaimmillaan kyseenalaisia. Ja vaikka pystyisimmekin kiertämään maantieteellisiä rajoituksia, palvelimen nopeus oli niin hidas, että suoratoisto oli kaikkea muuta kuin mahdotonta.

Meistä tuntuu pahasti niille, jotka ovat houkuttaneet ilmaisia ​​karkkeja, vain päätyäkseen inkiväärileipätaloon. Älä ole yksi niistä ihmisistä

Toinen vaihtoehto - NordVPN

Jos etsit laadukasta VPN-palvelua, suosittelemme NordVPN: tä. NordVPN: llä on yli 5000 palvelinta ympäri maailmaa, sillä ei ole selvää puunkorjuuta koskevaa käytäntöä, se tarjoaa vertaansa vailla olevan asiakastuen, sillä on palvelimet, jotka on erityisesti suunniteltu kiertämään maantieteellisiä rajoituksia, ja se on kohtuuhintainen.

NordVPN on käyttäjäystävällinen ja siinä on yksinkertainen ohjelmisto. He ovat sitoutuneet suojelemaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Tämän kanssa ylimmän tason VPN, sinun ei tarvitse murehtia piilotettuja maksuja tai lausekkeita. He eivät yritä myydä tuotteita, ja voit käyttää palvelua jopa viidessä laitteessa yhdellä tilauksella.

Jokainen NordVPN: n palvelimista välttää maantieteelliset rajoitukset palveluille, kuten Netflix. Koska ne sijaitsevat Panamassa, olet suojattu useilta valtion valvontaohjelmilta, jotka uhkaavat vaarantaa yksityisyytesi.

NordVPN on tähtitieteellinen asiakastuki ja tarjoaa 24/7-live-chatin.

Se mahdollistaa P2P-palvelut ja tarjoaa suunnitelmat, jotka vaihtelevat 2,99 dollarista kuukaudessa 11,99 dollariin kuukaudessa. Ja vaikka tämä hinta saattaa olla hiukan kalliimpi kuin jotkut muut markkinoilla olevat VPN: t, on tärkeätä muistaa, että VPN: n avulla saat mitä maksat.

Joskus, ilmainen tulee vieläkin halvemmalla hinnalla. Ota yksityisyyttäsi vakavasti ja sijoita hyvään VPN: ään. Estä tapahtuma, joka voi olla suuri katastrofi. Mennä jonkun kanssa NordVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me