CyberGhost – hyvä, mutta ei upea (täydelliset testituloksemme)

Tämä on aika hyvä. Ei täydellinen, ota huomioon, mutta aika hyvä. Voisit tehdä pahempaa paljon enemmän rahaa.


Cyberghost ilmoittaa verkkosivustollaan olevansa ”kansalaisoikeuksien, vapaan yhteiskunnan ja sensuroimattoman Internet-kulttuurin tärkeä kannattaja ja edistäjä”.

Mielestämme se on aika hyvä paikka aloittaa.

Tämä romanialainen yritys perustettiin vuonna 2011, mutta Crossrider Limited ja Robert Knapp ostivat sen äskettäin. Sellaisenaan ne näyttävät olevan valmiita tarjoamaan jatkuvasti parantavia palveluita, jotka voivat auttaa yritystä olemaan entistä korkeampi VPN-palveluiden rankingissa. CyberGhost väittää tarjoavansa palveluitaan yli 20 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Lisäksi CyberGhost tarjoaa vankkoja protokollia muun muassa OpenVPN: n ja IPSecin kanssa. AES-256-bittisellä salauksella on helppo nähdä, että yksityisyys ja nimettömyys taataan tällä palvelulla.

CyberGhost on suunniteltu piilottamaan IP-osoitteesi tehokkaasti surffailun aikana, ja tappavan kytkimen sisällyttäminen tarkoittaa, että voit selata murehtimatta paljastamasta todellista sijaintiasi ja henkilöllisyyttäsi.

Sinulla voi olla jopa seitsemän laitetta samanaikaisesti kytkettynä CyberGhostiin, mikä sopii kaikille, joilla on useita tietokoneita, tabletteja ja älypuhelimia.

Cyberghost-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Ei lokikäytäntöä
Palvelimen koko: 3000 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 59 maata
Tuki: Live chat
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, L2TP ja IPSec-protokolla; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori: Romania
Hinta: $ 2,75 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.cyberghostvpn.com

Monialustoystävällinen ratkaisu

miten verkkomaailma toimiiKäytetäänkö laitteissasi Mac, Windows, iOS tai Android, ne ovat yhteensopivia CyberGhostin kanssa. Kokenut käyttäjät arvostavat kykyä myös kytkeä Linux-laitteitaan ja yhdistää palvelu reitittimeen.

Vaikka CyberGhost ei olekaan niin laaja kuin muut alan johtajat, siinä on myös suhteellisen vakaa valikoima palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Kaikki tämä on saatavana edulliseen hintaan, mutta se ei todellakaan ole ilmainen vpn.

Muut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat hieman parempia suojausprotokollia ja jonkin verran nopeampia tiedonsiirtonopeuksia laajempien palvelinverkkojen lisäksi. Kuitenkin, CyberGhost on epäilemättä vankka valinta.

Suojaus ja salaus

crack-aes-256

Vaikka CyberGhost ei ryhdy turvatoimiin äärimmäisyyksiin, joita jotkut muut palveluntarjoajat tekevät, ne tarjoavat silti toimialan johtavan suojauksen. Tämä sisältää erilaisia ​​VPN-protokollia, mukaan lukien erittäin edullinen OpenVPN-protokolla. IPSec ja L2Tp ovat saatavana myös muutamien muiden kanssa. Mahdollisuus valita sopiva protokolla on suuri plus monille edistyneemmille käyttäjille.

Luotettavien protokollien lisäksi saat AES-256-bittisen salauksen. Se on sellainen salaus, jota hallitus ja armeija käyttävät laajasti. Voit luottaa siihen, että verkkoliikenteesi tulee olemaan salattu käytännössä murtumattomalla tasolla.

Jos haluat käyttää TOR: ta VPN: n lisäksi, CyberGhost on hyvä valinta sinulle. Tämä VPN on täysin yhteensopiva TOR: n kanssa. Ne, jotka kokevat vielä suuremman tietoturvan tarpeen, haluavat tutustua kaksoissalausominaisuuteen, mikä tarkoittaa, että sekä todennus- että VPN-tiedot ovat salattuja.

CyberGhostin palvelinpaikat

Tällä hetkellä CyberGhost tarjoaa yhteensä 3 066 palvelinta. Tämä on paljon enemmän kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat voivat tarjota, mutta ei aivan yhtä hyvä kuin mitä on saatavana joidenkin parhaiden VPN-yritysten kautta. CyberGhostin palvelimia on jaettu 59 maahan, ja yritys sanoo yrittävänsä jatkuvasti tuoda lisää palvelimia verkossa kasvavassa monimuotoisuudessa.

Yhdysvalloissa CyberGhost hallitsee yli 500 palvelinta, lisäksi 89 Kanadassa. Heillä ei ole palvelimia Meksikossa, mutta Costa Ricassa on 10. Kattavuus Etelä-Amerikassa on melko hyvä verrattuna muihin tarjoajiin. Palvelimet sijaitsevat Kolumbiassa, Brasiliassa ja Chilessä.

Kuten monien muiden VPN-yritysten kanssa, kattavuus Afrikassa on melko vähäistä. Siitä huolimatta palvelimia löytyy Etelä-Afrikasta ja Keniasta. Lähi-itä on myös aliedustettuna: Israelista löytyy yhdeksän palvelinta ja Pakistanista 10 palvelinta, mikä on epätavallinen sisällytys monien VPN-palveluntarjoajien joukossa..

Palvelimet kaikkialla

cyberhost-palvelimen sijainnit

Eurooppa on katettu kattavasti Portugalista Ukrainaan ja Islannista Kreikkaan. Jopa pienemmät maat, kuten Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Valkovenäjä, Kypros, Viro, Liettua, Latvia, Moldova, Makedonia, Serbia, Slovenia ja Slovakia.

Palvelimet, joita löytyy Hongkongista, Indonesiasta, Intiasta, Japanista, Etelä-Koreasta, Malesiasta, Singaporesta, Thaimaasta ja Vietnamista, tarkoittavat, että Aasian alue on edustettuna. Vastaavasti Uusi-Seelanti ja Australia kattavat satoja palvelimia.

Jotkut VPN-palveluntarjoajat käyttävät fyysisten ja virtuaalisten palvelimien yhdistelmää. Fyysiset palvelimet sijaitsevat tosiasiallisesti siinä maantieteellisessä paikassa, johon ne on osoitettu. Virtuaalipalvelimia voi kuitenkin olla missä tahansa, ja niihin voi ladata ohjelmistoja, joiden avulla näyttää siltä, ​​että ne sijaitsevat maassa, josta VPN-palvelu sanoo palvelimen löytyvän.

Tässä käytännössä ei ole mitään luonnostaan ​​vikaa. Jotkut VPN-käyttäjät ovat huolissaan siitä, minkä maan kautta heidän verkkoliikennettä ohjataan. Heidän mielestään he mieluummin käsittelevät vain fyysisiä palvelimia, jotta he tietävät tarkalleen missä heidän tietonsa ovat menossa.

CyberGhost käyttää fyysisten ja virtuaalisten palvelimien yhdistelmää. Yrityksen edustaja toteaa, että suurin osa sen palvelimista on fyysisiä. Heillä on kuitenkin virtualisointiaste lähes 350 palvelimellaan. Käyttäjät, joille tämä on huolenaihe, saavat mielellään tietää, että nämä virtuaalipalvelimet tosiasiallisesti sijaitsevat maassa kuvatun mukaisesti.

BitTorrentin tai P2P: n käyttö CyberGhostin kanssa

tiedostojenjakovektoriCyberGhostin ihmiset näyttävät haluavan asiakkaidensa saavan mahdollisimman paljon vapautta verkkokokemuksensa aikana. Tämän seurauksena P2P-tiedostojen jakaminen ja BitTorrent ovat sallittuja tämän palvelun kautta. Toiset tarjoajat voivat rajoittaa käyttäjiä tiettyihin palvelimiin tätä tarkoitusta varten tai toiset kieltävät tämän toiminnan kokonaan, CyberGhost ei käytä tällaisia ​​rajoituksia.

Monet ihmiset myös mielellään tietävät, että CyberGhost käyttää edelleen palvelimia, jotka on erityisesti suunniteltu parantamaan suoratoistokokemusta. Tämä on hieno uutinen ihmisille, jotka haluavat käyttää VPN-verkkoa katsellen Netflix-, Amazon Prime- tai muita suoratoistopalveluita..

CyberGhost Speed ​​Test -tulokset

Kaiken kaikkiaan CyberGhost tarjoaa melko hyvän paketin ominaisuuksia. Asiat näyttävät hajoavan hieman nopeusosastolla. Benchmark-testaus ennen VPN: n kytkemistä päälle antoi siirtonopeuden 98,71 Mbps ja siirtonopeuden 53,00 Mbps. CyberGhostin kytkeminen päälle tarkoitti, että asiat menivät monumentaalisesti hitaammin. Yhdistäminen Yhdysvaltain palvelimeen New Yorkissa tuotti latausnopeuden 18,41 Mbps ja lähetysnopeuden 7,12 Mbps..

cyberhost-nopeustestin tulosJos tiedonsiirtonopeus on alhainen, saatat myös käyttää ilmaista VPN-verkkoa. Asiat paranivat, kun käytettiin Amsterdamissa sijaitsevaa palvelinta. Latausnopeus parani 51,10 Mbps: iin, kun taas lähetysnopeus muuttui 21,10 Mbps: iin.

Hongkongin ja Lontoon nopeustestausten tulokset olivat huonommat. Hongkongin lataus- ja lähetysnopeudet olivat lähes identtiset 4,0 Mbps, kun taas Lontoon latausnopeudet olivat keskimäärin 5,63 Mbps ja lähetysnopeudet 15,65 Mbps..

CyberGhostin kirjauskäytäntö

Yksi kriittisistä ominaisuuksista, joita kuka tahansa VPN-palveluntarjoaja voi tarjota, on, että he eivät pidä kirjaa asiakkailleen. Loppujen lopuksi syy siihen, miksi ihmiset päättävät käyttää VPN: ää, on minimoida yksityisyyttään tunkeutumiset. He haluavat tietää, etteivät heidän arkaluontoiset tietonsa ole vaarassa ja että kukaan ei tarkkaile tarkkaan kuinka he viettävät aikansa verkossa.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska jos VPN-palveluntarjoajat pitäisivät kirjaa Internet-palveluntarjoajien tapaan, se menettäisi VPN: n tarkoituksen. Jos lainvalvontaviranomaiset tai muut valtion viranomaiset päättävät vaatia VPN-yritykseltä asiakastietoja, on aina parempi, jos heillä on vähän tai ei lainkaan tietoja.

Siksi ei ole epätavallista, että VPN-palvelut ylpeillä "ei kirjaudu" -käytännöistä. Näitä politiikkoja noudatetaan harvoin missään suppeassa merkityksessä. Sen sijaan tietosuojakäytäntöä tai palvelusehtoja tarkastelemalla paljastuu, että jotkut VPN-palveluntarjoajat pitävät tosiasiallisesti melko kattavia tietueita.

cyberhost-kommenttiTämä on EI tapaus CyberGhostin kanssa. Heidän sijainti Romaniassa auttaa varmasti tilannetta, koska tämä maa ei kuulu 14 Eyes -verkkoon. He eivät jaa paljon tietoja muiden kansakuntien kanssa, ja heidän tietojaan ja arkistointia koskevat lait ovat käytännössä nolla. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että online-aktiviteettejasi ei valvota eikä tallenneta jonnekin, josta ne voidaan käyttää myöhemmin.

CyberGhost tekee verkkosivuillaan melko selväksi, etteivät he pidä seurantatietoa. Tämä ei tarkoita, että käyttäjän selaushistoriaa, käyttäjän tietojen sisältöä tai jopa hakuasetuksia ei tallenneta. Yhtiö ei edes pidä yhteyslokeja, joten kukaan ei seuraa, milloin ja kuinka kauan kirjaudut Internetiin.

CyberGhostin hinnoitteluvaihtoehdot

Kaikkiin CyberGhost-laskutusvaihtoehtoihin sisältyy pääsy jokaisen yrityksen palvelimelle ja mahdollisuus yhdistä jopa seitsemän laitetta kerralla. Asiakastukea tarjotaan ympäri vuorokauden, ja käytettävissä on sovelluksia, jotka ovat yhteensopivia Macin, Windowsin, iOS: n, Androidin ja muiden kanssa..

cyberhost-hinnoittelu

Asiakkaat, jotka haluavat maksaa kuukausittain, maksavat 11,99 dollaria kuukaudessa. Alennukset ovat saatavilla ihmisille, jotka ostavat vuoden tai enemmän palvelua etukäteen. Yhden vuoden paketti maksaa 4,99 dollaria kuukaudessa, kun taas kaksivuotinen paketti maksaa 3,79 dollaria kuukaudessa. Kolmevuotisen paketin halvin hinta on 2,75 dollaria kuukaudessa.

Koska CyberGhostin tiedonsiirtonopeus on suhteellisen hidas, ei välttämättä ole järkevää investoida yhden, kahden tai kolmen vuoden sitoumukseen, ennen kuin olet varma, että tuote on sinulle todella käyttökelpoinen. Ehkä on parasta ostaa kuukauden tilaus, jotta sinulla on aikaa kokeilla palvelua ennen suuremman paketin ostamista. Vaihtoehtoisesti 30 päivän palautus on saatavana kaikista paketeista, jos et halua pitää palvelua.

Maksuvaihtoehdot sisältävät PayPalin ja luottokortit. Jos haluat pysyä todella nimettömänä, niin voit myös maksaa Bitcoinilla.

Onko CyberGhost suositeltu - Kyllä

VPN-verkkona CyberGhost tarjoaa paljon tehtäväänsä. Sen tietoturva on vakaa AES-256-bittisellä salauksella, ja on varmasti mukavaa, että sinulla on erilaisia ​​VPN-protokollia, joista valita. Se, että nämä protokollat ​​sisältävät OpenVPN: n ja IPSecin, on hieno uutinen turvallisuudesta huolta herättäville ihmisille. Lisäksi kaksinkertaisen salauksen mahdollisuus voi olla erityisen arvokas ihmisille, jotka haluavat välttää totalitaaristen hallitusten uteliaita silmiä.

cyberghost proToinen asia, joka tekee CyberGhostista houkuttelevan VPN-vaihtoehdon, on positiivinen käyttökokemus. Se on erittäin helppo asentaa ja käynnistää, mikä tarkoittaa, että pystyt olemaan käynnissä alle viidessä minuutissa.

Käytettävyys on hienoa, kun olet CyberGhost-sovelluksessa. Kaikki näyttää olevan sormenpäässäsi, ja sinun ei tarvitse tehdä paljon metsästystä selvittääksesi kuinka suorittaa kaikkein perustoiminnot. Jos käyttäjät sitä haluavat, sovellus on mahdollista konfiguroida niin, että se käynnistyy automaattisesti yhdellä napsautuksella.

Ei myöskään CyberGhostin kirjautumiskäytäntö varma plus, etenkin niille, jotka ovat todella herkkiä yksityisyyttä ja online-nimettömyyttä koskeville kysymyksille. Tämä yritys kuitenkin kompastuu nopeuden suhteen. VPN, jolla on yli 3000 palvelimen verkko, pitäisi pystyä toimittamaan parempia siirtonopeuksia. Hieman hidastumista odotetaan aina, kun VPN: tä käytetään, mutta CyberGhost-nopeustestitulokset ovat vain pettymys.

Muista, että käyttökokemukset voivat vaihdella suuresti tietokonejärjestelmästä ja käyttäjän sijaintipaikasta maailmassa riippuen. Epäilemättä CyberGhostilla on tuhansia asiakkaita, jotka ovat täysin tyytyväisiä selauskokemuksensa nopeuteen. Tässä esitetyt testitulokset osoittavat yksinkertaisesti, että haluat ehkä pitää CyberGhostin palautuskäytäntöä mielessä, jos et ole tyytyväinen palveluun.

Nopeusasiat sivuun, CyberGhost tarjoaa kaikki ominaisuudet ja turvallisuus, joita voit odottaa maksetulta VPN-palvelulta. Siksi CyberGhost suositellaan.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me