Hanki NordVPN-kuponki

Internetissä lentäviä VPN-palveluntarjoajia ja tarjouksia on niin paljon, että on joskus vaikea päättää, mihin mennä. Usein se tulee hintaan. Hyvä uutinen on, että yksi parhaimmista, NordVPN, tarjoaa syväpaketteja alennuksilla, joihin pääset suoraan verkkosivustoltamme. ole varuillasi! Näet myös paljon vääriä kuponkeja ja napsauttamalla syötti tarjouksia siellä houkutella sinua.


Lue edelleen oppia välttämään vääriä tarjouksia ja kuinka voit käyttää linkkejämme saada laillinen sopimus NordVPN: stä.

Onko NordVPN-kuponki väärennös?

Nopea Google-haku osoittaa, kuinka helppoa on pettää napsauttamalla kumppanilinkkejä, jotka on sidottu vääriin NordVPN-alennuskoodeihin. Jotkut näistä tarjouksista uskomattomia tarjouksia jopa 100 prosentilla. Näiden harhaanjohtavien linkkien käyttäminen ei anna sinulle parempia tarjouksia kuin voit löytää täältä.

Joten miten tiedät onko kuponkikoodi väärennös? Tässä on mitä löysimme:

70% ja 90% OFF-Todella?

70% ja 90%, jälleen. Miksi et vain anna sitä ilmaiseksi?

8 kuukautta ilmaiseksi? Oletko varma?

Mikä tahansa kuponki, jonka löydät verkkosivustolta tai hakukoneen tuloksista sivuja, jotka tarjous uskomattoman korkea tai epärealistinen tarjous on väärennös. Napsauttamalla mitä tahansa alennus teaser-linkkiä, joka tarjoaa 80, 90 tai 100 prosenttia alennuksia, voit joko lähettää sinut NordVPN-kassasivulle ja säännöllisen alennuksen tai ohjata sinut väärennettylle aloitussivulle, jolla he yrittävät myydä sinulle jotain muuta.

Koska NordVPN on paras VPN tänään, ei ole yllättävää, että monet yrittäisivät hyödyntää tätä kunniaa. Eikö sinun olisi mieluummin käydä kaupassa rehellisen yrityksen kanssa, joka uskoo täydelliseen avoimuuteen, kuin otat mahdollisuuden harhaan harhaanjohtavia tarjouksia käyttävän yrityksen kanssa saadaksesi yrityksesi?

Kuinka saada laillinen NordVPN-alennus

Kuinka helppoa on saada NordVPN-alennuskuponki? Se on hetkellinen. Yksinkertaisesti vierailla NordVPN: ssä, valitse sinulle sopiva suunnitelma ja valitse sitten haluamasi suunnitelma. NordVPN on niin varma, että olet tyytyväinen heidän palveluunsa, he tarjoavat viikon ilmaisen kokeilujakson ja a 30 päivän rahat takaisin takuu. Todellisuudessa NordVPN ei tarjoa alennuskuponkeja, koska se on jo integroitu paketteihin. Niiden säästöjen, jotka saat NordVPN: n suunnitelmien avulla, ovat vain tytäryhtiöidensä uudet sanat, jotta näyttäisi siltä, ​​että säästöt tulevat heiltä.

Ennen kuin lähdet matkalle, tutustu hetki niiden tarjoamiin suunnitelmiin ennen päätöksentekoa.

(Lue lisää: NordVPN-arvostelu)

Kuukausittainen NordVPN-palvelu

Tämä suunnitelma on tarkoitettu niille, jotka pelkäävät sitoutumista. Nautit kaikista yrityksen tarjoamista ominaisuuksista pay-as-you-go -kuukausikoron avulla. Hinnoittelu on 11,99 dollaria kuukaudessa, laskutetaan 30 päivän välein aktiivisesta päivästäsi, ja voit jättää palvelun milloin haluat. Mikä parasta, voit silti hyödyntää heidän ilmaista kokeiluversiotaan ja rahat takaisin -takuita tämän suunnitelman avulla.

NordVPN: n vuositilaus

Kukaan ei tiedä mitä tulevaisuus omistaa. Jos haluat nauttia säästöistä kuukausipalvelun kautta ilman, että kirjaudut pitkäaikaiseen sopimukseen, vuoden tilaus on viisas valinta. Suunnitelma maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa, laskutettavissa etukäteen 83,88 dollarilla. Se on 41 prosentin säästö kuukausipalvelussa. Mikä parasta, voit silti kokeilla sitä ilmaiseksi tai saada rahat takaisin, jos et ole tyytyväinen palveluun.

NordVPN 2-vuoden tilaus

Tämä suunnitelma tarjoaa hienon keskitieteen, jonka avulla voit välttää kuukausittaisten tai vuosittaisten uusimisten vaivatta sitoutumatta kokonaan kolme vuotta. Sillä on oikeus ilmaiseen kokeiluversioon ja rahat takaisin -takuuseen se on vain 3,99 dollaria kuukaudessa. Korttisi tai muu maksutapa laskutetaan etukäteen kahden vuoden välein, yhteensä 95,75 dollaria. Tämä on 66 prosentin säästö verrattuna kuukausittaiseen pay-as-you-go-palveluun.

NordVPN 3-vuoden tilaus

Kolmen vuoden suunnitelma on paras tapa nauttia NordVPN-säästöistä samalla kun lukitset alhaisen koron tilauksen ajan. Tämä suunnitelma maksaa vain 2,99 dollaria kuukaudessa, maksetaan etukäteen kokonaishintaan 107,55 dollaria. Se on mahtava 75 prosentin säästö muihin suunnitelmiin verrattuna.

Kuinka voin maksaa NordVPN: stä?

NordVPN tarjoaa useita käteviä tapoja maksaa. Kaikille heidän suunnitelmilleen voidaan myöntää rahojen palautustakuu niin kauan kuin otat heihin yhteyttä viimeistään 29 päivänä tilauksen alkamisen jälkeen..

Voit maksaa:

 • Tärkein luotto- / maksukortti
 • Bitcoin
 • Alipay
 • GiroPay
 • Sofort-pankkitoiminta

NordVPN-ilmainen kokeilu

Useimmat yritykset tarjoavat rahat takaisin -takuun, mutta NordVPN on yksi harvoista premium-VPN-palveluista, jotka tarjoavat ilmaisen kokeilujakson. Tämän avulla voit kokeilla palvelua kaikilla sen toiminnallisuuksilla koko viikon ennen sitoutumista. Yritys vaatii sinua käyttämään luottokorttia ilmaisen kokeilun turvaamiseen. Jos olet tyytyväinen kokemukseesi, voit uusia kuukausipalvelutilauksen, vuositilauksen, kahden vuoden suunnitelman tai hankkia kolmen vuoden sopimuksen samoilla alennushinnoilla, jotka on lueteltu yllä.

NordVPN-asiakaspalvelu

Niistä monista ansioista, joista nautit, kun valitset NordVPN: n, heidän asiakaspalvelunsa on lähellä huippua. Ne ovat käytettävissä 24/7/365 live-chatin kautta. Asiakaspalvelun edustajat eivät vain auta sinua optimoimaan yhteyksiäsi, vaan saat apua seuraavissa asioissa:

 • Ongelmien karttoittaminen
 • Laskutus
 • Tilauksen peruuttaminen
 • Palvelimen valitseminen
 • Palautuksen saaminen

NordVPN ja laite

Yksi parhaimmista asioista NordVPN: ssä on joustavuus. Yhtiöllä on yli 5000 palvelinta sijaitsee 60 maassa ympäri maailmaa. Tämän avulla on helppo löytää nopein palvelin sisällön suoratoistoon ja katseluun mistä tahansa sijainnista. Ne tarjoavat myös liitettävyyden useilta reitittimiltä ja alustoilta, mikä tekee siitä parhaan VPN-laitteen mobiililaitteille. Voit jopa asentaa sen suoraan reitittimellesi tai käyttää TOR-Over-VPN: ää melkein täydellisen nimettömyyden saavuttamiseen.

Kaikkiaan tärkeän killswitchin lisääminen tarkoittaa, että yksityisyyttäsi suojataan, vaikka Internet-yhteys katoaa yhtäkkiä. Heidän premium-palvelu sisältää yhteydet jopa kuudelle eri laitteelle tiliä kohden.

VPN-palvelun valitseminen

Kuinka vpn toimiiRiippumatta siitä, minkä VPN-palveluntarjoajan valitset, on joitain asioita, joita sinun pitäisi etsiä korkealaatuisesta yksityisestä verkosta. Suurin osa ihmisistä käyttää VPN: tä kahdesta syystä: päästäkseen estettyyn sisältöön tai suojaamaan laitteitaan hakkereilta ja vakoilulta.

Koska useimmat perheet käyttävät useampaa kuin yhtä laitetta Internet-yhteyden muodostamiseen, hyvän palveluntarjoajan tulisi tarjota useampi kuin yksi yhteys tiliä kohti. Haluat myös uusimmat salausprotokollat, tuen useille käyttöjärjestelmille ja alustoille sekä DNS-vuodonsuojauksen.

Kelloja ja pillejä syrjään, on olemassa useita välttämättömiä asioita, jotka ovat ehdottomasti välttämättömiä yksityisessä verkossa:

 • Paljon palvelimia ja sijainteja
 • Vastuullinen asiakaspalvelu ja edulliset hinnat
 • Korkealaatuinen suojaus ja salaus; AES 256-bittinen ja SSL ovat nykyinen standardi; NordVPN menee askeleen eteenpäin käyttämällä 2048-bittistä Diffie-Hellman-avainta
 • Ei tiukkoja kirjauskäytäntöjä
 • Killswitch
 • Luotettavat yhteydet suurilla nopeuksilla

Internetissä on paljon VPN-huijauksia ja harhaanjohtavia palveluita. Tavoitteenamme on tarjota uskollisille lukijoille uusimmat tiedot verkkoturvallisuudesta, yksityisyyttäsi koskevista laeista ja arvosteluista, joiden avulla voidaan selvittää, mitkä yritykset tarjoavat sinulle parhaiten ansaitsemasi palvelun. Katso artikkelistamme, mitä asioita sinun tulisi välttää ostaessasi yksityisiä verkkopalveluita.

Lopulliset ajatukset

Jopa täydellä hinnalla, NordVPN tarjoaa sinulle turvallisimman ja luotettavan yksityisen verkon ympäri. Linkkiemme säästöt antavat sinulle parhaan palvelun alhaisimpaan hintaan, joka on käytettävissä kaikkialla. Varo vääriä alennuksia. Voit napsauttaa linkkiämme ja lukita tilauksesi hinnan nyt saadaksesi parhaat NordVPN-säästöt ja palvelu koko sopimuksen ajan.

FAQ

K: Onko NordVPN: llä alennuskuponkeja??

V: Joo. Ainoat lailliset kuponkikoodit ovat yrityksen itse tarjoamia. Voit käyttää näitä koodeja myös "Hae se nyt" -painike verkkosivustollamme. Jos löydät kuponki, joka tarjoaa erilaisen säästöprosentin kuin viralliset Nord-kupongit, se on väärennös. Riippumatta siitä, mitä kuponki sanoo, saat silti virallinen NordVPN-alennuskorko.

K: Onko NordVPN halvin VPN?

V: NordVPN ei tarjoa halvinta kuukausipalvelua, mutta sillä on sopimussuunnitelmissa alhaisimmat hinnat. Mihin tahansa menee, NordVPN antaa sinulle paras hinta-laatusuhde minkä tahansa muun palveluntarjoajan. Huomaat nauti huipputurvallisuudesta käynnistyä.

K: Onko NordVPN: n kuukausisuunnitelma sen arvoinen?

V: Heidän kuukausittainen pay-as-you-go-suunnitelma on jossain keskellä, hinta-viisas. Saat silti samat ominaisuudet ja toiminnot lukitsemmatta itsesi pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Se on myös hyvä vaihtoehto, jos sinulla ei ole 50 dollaria tai 100 dollaria dollaria etukäteen maksaaksesi tilauksen. Yhtiö tarjoaa ilmainen kokeilu seitsemän päivän ajan, mikä on paljon aikaa päättää, pitäisitkö heidän palvelustaan. NordVPN on yksi parhaimmista VPN-palveluntarjoajista ympäri, etkä tiedä millaisia ​​hintoja tulee olemaan tulevaisuudessa. Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin takuu. Miksi et kirjaudumme premium-tilaukseesi tänään ja saat suuren hinnan, joka on taattu seuraavalle kolmelle vuodelle?

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me