Hide.Me VPN Review – hyvä valinta, mutta hitaasti (testitulokset)

Hide.me tekee muutamia asioita hyvin. Valitettavasti he tekevät ne nopeudella - hyvin, uh .. Kuva laiskuu uimassa maapähkinävoi-altaassa. Itse asiassa kukaan ei tee sitä.

hide.me -logoVuonna 2012 perustettu Hide.me on suhteellisen uusi pelaaja VPN-pelissä. Kaikilla sen perustajilla on kokemusta korkeapainealueiden IT-osastoista, kuten suuryrityksistä, joilla on toimistoja useissa maissa, ja liittovaltion hallituksissa. Tämä tarkoittaa, että heillä on hyvä pätevyys suunnitella palveluita, joiden tarkoituksena on suojata asiakkaiden yksityisyyttä.

Tästä sukutaulusta huolimatta, Hide.me ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Yrityksen pääkonttori on Malesiassa, maassa, joka ei ole viiden silmän tai edes 14 silmän jäsen. Tämä on erinomainen uutinen ihmisille, jotka haluavat olla varmoja siitä, etteivät heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan luovuteta ensimmäiselle lainvalvonta- tai hallitusjärjestölle, joka koputtaa Hide.me-oven.

Katso totalitaarinen-raskas lista alla ja jatka sitten lukemista saadaksesi selville mitä todella ajattelemme Hide.me-sivustosta

vpn-käyttäjä maittain

Piilota.Minun VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko: 160 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 55 maata
Tuki: Ympärivuorokautinen tuki live-chatin, sähköpostin ja lipunmyyntijärjestelmän kautta
Torrenting: rajallinen
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP-protokollat; 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Malesia
Hinta: $ 5,41 / kk
Virallinen nettisivu: https://hide.me

Ihmisarvoinen suojaus ja salaus

Myös Hide.me: n suosiossa ovat sen käyttämät VPN-protokollat. OpenVPN-protokolla on monien käyttäjien ensimmäinen valinta, koska tämä salaus on avoin lähdekoodi. Avoimen lähdekoodin tuote on se etu, että sitä käyttää enemmän ihmisiä, mikä tarkoittaa, että sitä on todennäköisesti tutkittu perusteellisemmin haavoittuvuuksien suhteen kuin vastaavia tuotteita. Muita käytettävissä olevia protokollia ovat IKEv2, SSTP ja PPTP. Kaksi viimeksi mainittua ovat vanhentuneita eivätkä tarjoa samantasoista salausta kuin OpenVPN: n ja IKEv2: n mukana tulee, joten käytä niitä varoen..

Lisäksi SoftEther-protokolla on saatavana Hide.me-sivustosta. Useimmissa muissa VPN-verkoissa ei ole tätä tekniikkaa saatavana. Tavoitteena on tehdä Internet-liikenteestä entistä vaikeampi havaita. Monissa muissa VPN-verkoissa on kuitenkin ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään käyttäjän online-liikkeiden seurannasta käytännössä mahdotonta, joten tämä ei yksin ole syy Hide.men VPN-palveluiden valitsemiseen..

Piilota.me-palvelimen sijainnit

Verrattuna muihin kilpailijoihin, kuten NordVPN, Hide.me: llä on suhteellisen vähän palvelimia. Kaikkiaan palvelimia on vain 150. Ne sijaitsevat 34 maassa 45 eri paikassa. Muilla, kehittyneemmillä VPN-palveluntarjoajilla on tuhansia palvelimia sadoissa maissa, antaen käyttäjille paljon enemmän vaihtoehtoja.

Ei tarpeeksi palvelimia vastaamaan globaalia kysyntää

hide.me -palvelimen karttaTällaisen suhteellisen pienen palvelimien määrän ansiosta useamman käyttäjän on täydennettävä samaan palvelimeen. Jokainen henkilö saa kirjautumisen yhteydessä melko pienen kaistanleveyden, ja tämä vaikuttaa suorituskykyyn. Tämä saattaa olla vain yksi syy siihen, miksi Hide.me ei suorita yhtä hyvin nopeustesteissä kuin muut VPN-yritykset.

Palvelimen sijaintien monimuotoisuus voi myös olla kriittinen suorituskyvylle. Yleisesti, tiedonsiirtonopeudet ovat nopeampia, kun käyttäjät voivat kirjautua sisään VPN-palvelimeen, joka on suhteellisen lähellä heidän todellista maantieteellistä sijaintiaan.

Täydelliset palvelimet ja monien palvelimien puute eri paikoissa tarkoittaa hitaita tiedonsiirtonopeuksia ja pakko valita palvelin toisella mantereella vain yhteyden muodostamiseksi. Tämä voi johtaa toistuvaan turhautumiseen tavallisille käyttäjille.

Hide.me tekee kunnollisen työn monipuolisuuden takaamiseksi sijaintien mukaan. Siinä on kuusi Yhdysvaltain ja Kanadan palvelinta, yksi Meksikossa ja yksi Brasiliassa. Suurin osa sen palvelimista sijaitsee Euroopassa ja Isossa-Britanniassa, ja niiden sijainnit ovat Marokossa ja Islannissa. Muut Hide.me-palvelimet sijaitsevat Melbournessa ja Sidneyssä, Australiassa, Intiassa, Singaporessa, Hongkongissa, Etelä-Koreassa ja Japanissa. Tällä hetkellä palvelulla ei ole palvelimia Venäjällä, mutta niillä on palvelimia Ukrainassa ja Turkissa.

BitTorrentin tai P2P: n käyttö Hide.me: n kanssa

Hide.me ei mahdollista BitTorrent- ja P2P-tiedostojen käyttöä tietyillä palvelimilla. Yhdysvaltojen, Meksikon, Ison-Britannian ja Australian palvelimet ovat merkittäviä poikkeuksia tähän lupaan. Hide.me väittää verkkosivustollaan, että SOCKS-välityspalvelimen käyttäminen P2P-torrentiliikenteessä nopeuttaa siirtonopeutta. On vähän todisteita tämän väitteen tueksi. Kuitenkin SOCKS5-välityspalvelin on tappaa kytkin joka mahdollistaa torrentien turvallisemman lataamisen.

Piilota.me VPN-nopeustestitulokset

Minkä tahansa VPN: n käyttäminen vaikuttaa tiedonsiirtonopeuteen. Pohjimmiltaan, kun käytät VPN: tä, kaikkien online-pyyntöjen on siirryttävä ylimääräisten kehien ja ventureiden läpi kauempana kuin mitä muuten vaadittaisiin..

hide.me -testitulosNopeuden testit Hide.me VPN -palvelu tuotti vähemmän vaikuttavia tuloksia. Käyttämällä New Yorkin palvelinta latausnopeus oli 17,17 Mbit / s, kun lähetysnopeus oli innostamaton 10,10 Mbit / s.

Luvut paranivat käytettäessä palvelinta Amsterdamissa. Tässä latausnopeus oli 27,60 Mbps, kun lähetysnopeus oli 19,92 Mbps.

Ison-Britannian palvelimen käyttäminen Lontoossa tuotti samanlaisia ​​numeroita. Lataus tapahtui nopeudella 28,69 Mbps, kun lataus oli 20,41 Mbps.

Hongkongin suorituskykyinen palvelin oli erityisen surkea. Latausnopeudella 11,71 Mbps ja latausnopeudella 3,19 Mbps on melko selvää, että tämä ei ole sellainen nopeus, jota hienostuneet käyttäjät odottavat.

Muista, että suorituskykysi voivat vaihdella. Minkä tahansa nopeustestauksen tulokset kuvaavat pääasiassa hetkeä parempaan tai huonompaan. Tämä tarkoittaa, että saatat saada parempia tai huonompia tuloksia laitteillasi.

Piilota.me: n kirjauskäytäntö

Hide.me tarjoaa tiukan puunkorjuukäytännön. Kiitos, että sen pääkonttori sijaitsee Malesiassa, maassa, jossa ei ole lakeja tietojen pakollisesta säilyttämisestä, tämä on yksi harvoista VPN-palveluista, joissa tämä ylpeys pätee. Tämä on kriittistä, etenkin kun pohditaan tapoja, joilla ihmiset viettävät aikaa verkossa. Lue lisää VPN-kirjaamisesta täältä.

vpn-kirjauskäytäntöjen tuloskaavio

Vaikka monet ihmiset väittävät nopeasti, että heillä on "ei mitään salattavaa" verkossa, tämä väite on harvoin totta.

Todellisuus on, että kukaan ei halua, että joku muu nostaa heidän sähköpostinsa läpi, käyttää heidän pankki- tai muita taloudellisia tietojaan tai "kuuntelee" yksityisiä keskusteluja..

Siksi on tärkeää käyttää parasta VPN-tietosuojaa ja varmistaa, että kukaan ei seuraa henkilökohtaisia ​​online-liikkeitasi

Onko Hide.Me piilottaa heidän hakkuupolitiikkansa?

Pyrkiessään välttämään laillista vastuuta Hide.me sanoo, että he eivät kirjaa minkään käyttäjän henkilökohtaisia ​​tietoja eivätkä ylläpidä mitään tietueita palvelimilleen. Hide.me ilmoittaa myös, että he eivät millään tavoin valvo käyttäjien tekemiä virtuaalimaailmassa. He ovat todella ottaneet melko epätavallisen askeleen tullakseen kuulumattoman tietoturva-analyytikon sertifikaattiksi, joka ilmoitti, että Hide.me ei pidä kirjaa asiakkailleen.

Yrityksen julkaisujen mukaan he eivät edes kirjaa käyttäjien todellista IP-osoitetta, eikä yhteydellä ole aikaleimaa. Koska yksityisyys on yksi suurimmista syistä VPN: n käyttöön, Hide.me: n puunkorjuukäytäntö on yksi ominaisuus, joka on erittäin suotuisa yrityksen eduksi.

Hide.me-hinnoitteluvaihtoehdot

Toinen kohta tässä VPN-palveluntarjoajassa on se, että he tarjoavat palvelunsa ilmaiseksi. On kuitenkin joitain merkittäviä poikkeuksia ja rajoituksia käyttäjille, jotka valitsevat ilmaisen Hide.me-version. Asiakkaiden ei tarvitse kirjoittaa luottokorttitietojaan vapaa suunnitelma, mutta heillä on pääsy vain kolmeen palvelinpaikkaan. Lisäksi niiden käyttö on rajoitettu yksi laite kerrallaan. Jos etsit ilmaista, tässä on joitain parempia ilmaisia ​​VPN-vaihtoehtoja.

Toinen turhauttava rajoitus on, että ilmaiset asiakkaat rajoittuvat vain kahteen gigatavuun dataa kuukaudessa, mikä on uskomattoman pieni määrä. Hide.me-ilmainen versio on myös hulluilta hidasta huolimatta yrityksen lupauksesta tehdä parhaansa pitääkseen asiat liikkeessä vähintään kolmella Mbps: llä. Vapaat käyttäjät eivät myöskään pidä siitä, että käytettävissä olevat VPN-protokollat ​​ovat rajoitettu IPSEC-, SSTP-, PPTP- ja L2TP-protokolliin. IPSEC, joka sisältää IKEv1: n ja 2: n, on luotettava vaihtoehto, mutta muut uusimmat ja parhaat protokollat ​​on varattu maksaville asiakkaille.

hide.me hinnoittelu

Plus-suunnitelma on saatavana noin 4,99 dollarilla kuukaudessa. Tiedonsiirron enimmäismäärä nostetaan huomattavasti 75 Gt: ään, mutta käyttäjät tällä tasolla on edelleen rajoitettu vain yhteen yhteyteen kerrallaan. Jäsenillä on pääsy kaikkiin palvelinpaikkoihin ja kaikkiin VPN-protokolliin. SOCKS proxy on edelleen saatavana tämän paketin mukana.

Premium-suunnitelma kaksinkertaistaa kuukausihinnat 9,99 dollariin kuukaudessa, mutta käyttäjät saavat rajoittamattoman tiedonsiirron ja voivat yhdistää jopa viisi laitetta kerralla. Tämä ohjelma sisältää myös kaiken, mitä Plus-suunnitelma tarjoaa kiinteän IP-osoitteen ja dynaamisen portin edelleenlähetysten lisäksi.

Sekä Plus- että Premium-suunnitelmissa on 14 päivän rahojen palautustakuu, jos käyttäjät eivät ole tyytyväisiä. Tämä on suhteellisen lyhyt aika, mutta sen pitäisi olla riittävä säännöllisten käyttäjien määrittämiseksi, toimiiko palvelu heille vai ei.

Onko Hide.me suositeltava?

Nopeuden puutteesta ja liian suuresta suunnitelmasta aiheutuvat kustannukset, Emme voi tällä hetkellä suositella Piilota.me: tä. Jos tavoitteesi on löytää kustannustehokkain ratkaisu, sinun on parempi käyttää Surfshark, joka tarjoaa enemmän toimintoja halvemmalla.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me