Hola VPN – Suuri valinta BAD-tietoturvalle ja -nopeudelle

Milloin VPN ei ole VPN? Kun se on Hola VPN. Vakavasti. Mielenkiintoinen tapa käyttää P2P-verkkoa.

hola vpn -logoHola VPN on jotain poikkeavuutta alalla. Se ei tarkalleen tarjoa perinteisiä VPN-palveluita, koska sen sijaan, että ohjataan verkkoliikennettä eri paikoissa sijaitsevien erillisten palvelimien kautta, Hola VPN on vertaisverkkojärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että kun käyttäjät kirjautuvat sisään Hola VPN: ään, heidän verkkoliikenne on reititetty muiden käyttäjien yhteyksien kautta.

Tällä lähestymistavalla voi olla muutamia etuja. Esimerkiksi Holan käyttäminen vaikuttaa tuskin tiedonsiirtonopeuteen. Käyttäjät, jotka ovat tottuneet salamannopeisiin latausaikoihin, eivät tule pettymään. Vertaisverkon (VPN) käyttäminen tarkoittaa myös sitä, että verkkosivustot eivät yleensä pysty havaitsemaan, että selaat VPN: n kautta. Tämä tarkoittaa, että saatat saada pääsyn Netflixin kaltaisiin palveluihin, vaikka tämä näyttää toimivan harvoin Holan kanssa.

Myös Hola VPN: ää voidaan käyttää ilmaiseksi. Jos olet todella tietoinen kustannuksista, tämä voi olla hyvä asia. Mikään näistä vain tuskin positiivisista näkökohdista ei kuitenkaan ylitä tämän palvelun luontaisia ​​negatiivisia puolia. Se ei ole myöskään suositeltava valinta ilmaisille vpns-tiedostoille.

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Jotkut kirjauskäytännöt
Palvelimen koko: n / a
Palvelimen jakelu: n / a
Tuki: Yhteydenottolomake
Torrenting: Ei sallittu
Suoratoisto: Ei sallittu
VPN-protokolla ja salaus: Olematon
pääkonttori: Israel
Hinta: Vapaa
Virallinen nettisivu: https://hola.org/
Joten mikä on tekemistä Holan kanssa??

hola vpn-yhteisöKun kirjaudut Holaan, sinä anna muiden jäsenten käyttää järjestelmääsi ja verkon resursseja. Hola-julkaisuissa sanotaan, että he tekevät tämän vain, kun laitteesi ovat lepotilassa ja kytkettynä virtalähteeseen. Lisäksi yritys sanoo, että keskimääräinen liikenne, jota tyhjäkäyttäjä kokee tyypillisenä päivänä, on pienempi kuin YouTube-leike, joka kestää vain muutaman sekunnin. Se voi olla jopa neljä-viisi megatavua.

Vielä huolestuttavampaa on se, että sinulla ei ole mitään keinoa tietää, mitä muut Holan käyttäjät tekevät, kun he käyttävät resurssejasi. Tietokoneestasi voi tulla poistumispalvelin jonkun toisen pahasta tarkoituksesta. Roskapostista hakkerointiin, saatat jonain päivänä huomata, että IP-osoitteesi on kytketty joihinkin ikäviin juttuihin.

Suojaus ja salaus

Suojaus ja salaus ovat käytännössä olemattomia Hola VPN: n kanssa. Vaikka alan johtajat käyttävät AES-256: tä ja Open VPN-protokollaa henkilöllisyytesi ja yksityisyytesi suojelemiseen, Hola ei käytä kumpaakaan näistä.

Oletetaan, että haluat kirjautua Internetiin Holan kautta Australiassa. Kun kytket Holan päälle, kirjaudut sisään muiden, käyttämättömien käyttäjien kautta Australiassa. Tämän vuoksi näyttää siltä, ​​että muodostat yhteyden toisen IP-osoitteen kautta. Hola vaatii, että tämä lähestymistapa tarjoaa asiakkaille "korkealaatuisen VPN-palvelun, jolla on minimaaliset taustalla olevat kustannukset". Argumentti on, että koska yritys ei maksa ostamalla ja ylläpitämällä joukkoa kalliita palvelimia ympäri maailmaa, he voivat tarjota palvelun sinulle. ilmaiseksi tarjoamalla kuluttajille silti yksityisyyttä ja suojaa, joka vastaa perinteisten VPN-palveluntarjoajien tarjoamia suojauksia.

symmetrinen lohkosalake

Tämä argumentti ei yksinkertaisesti soi totta. Salausprotokollat, kuten AES-256 ja Open VPN, tarjoavat sotilaallista salausta, jota supertietokoneet eivät pysty murtaamaan. Lisäksi, Hola myöntää, että sen järjestelmässä on haavoittuvuuksia. He kirjoittavat siitä, että "pahantekijät" pystyvät "kaappaamaan WiFi-hotspotisi", sanoen sulkevansa nämä "kiertotavat" heti, kun he ovat löytäneet.

Sillä välin olette haavoittuvia. Hola VPN ei käytä lainkaan VPN-protokollaa. Tietosi siirtyy a välityspalvelinyhteys ilman salausta. Älä tee virhettä. Tämä asettaa arkaluontoiset henkilökohtaiset tietosi vaaraan.

Hola VPN: n palvelinpaikat

vpn-palvelimen sijaintivektoriHolalla ei ole palvelimia, ja vaikka yritys väittää, että tämä on etu, on varmasti vaikeaa pitää sitä tällä tavalla. Tätä palvelua käyttävät asiakkaat ovat itse asiassa palvelimia. Jos et pidä ajatusta antaa muukalaisten käyttää IP-osoitteitasi, Hola antaa sinun kieltäytyä käytöstä.

Tämä tarkoittaa, että joudut maksamaan premium-tilauksesta. Jopa maksullisella tilauksella, sinun pitäisi ei odota merkittäviä etuisuuksia. Ainoa asia, jonka saat, on muiden ihmisten poissaolon jäljittäminen kaikkialla IP-osoitteessasi. Ensiluokkaisella tilauksella ei edelleenkään ole salausta ja totta VPN-tyylisille ominaisuuksille on vain vähän.

Käyttämällä BitTorrent tai P2P Hola VPN: n kanssa

Vaikka Hola tarjoaa maailman ensimmäisen vertaisverkko-palvelun, älä odota pystyvänsä lataamaan torrenteja tai jakamaan tiedostoja tämän järjestelmän kautta. Vaikka mikään Hola-kirjallisuudessa ei kieltäisi ehdottomasti tiedostojen jakamista, testaus paljasti sen Holan kanssa houkuttaminen ei vain toimi.

Älä myöskään odota pääsevän Netflixiin muilla alueilla Holan kautta. Tätä testattiin viiden eri yhteyden kautta, eikä se koskaan onnistunut.

Hola VPN -testin tulokset

Tämä on melkein ainoa mittari, jota Hola VPN käyttää. Tiedonsiirtonopeudet palvelun kanssa eivät aina olleet erityisen erotettavissa perustasosta, kun ei käytetä VPN-tiedonsiirtonopeuksia. Yhdysvaltojen Hola-tilaajien avulla latausnopeudet olivat suhteellisen kunniallisia VPN: lle nopeudella 32,47 Mbps. Latausnopeus 7,97 Mbit / s on tuskin hyväksyttävä. Tämä on uskomattoman hidas verrattuna parhaimpiin siellä oleviin VPN-verkkoihin.

hola vpn -testin tulos

EU: n käyttäjien menestys oli hiukan parempi. Latausnopeus oli 84,61, mikä ei ole ollenkaan huono verrattuna vertailuarvoon 97 Mbps. Lähetykset olivat melko vähän hitaampia kuin vertailuindeksi. Ne olivat vastaavasti 38,83 ja 53.

hola vpn nopeustestin tulos

Nopeustesteissä nämä tulokset eivät ole huonoja. Nämä nopeustasot saavutetaan kuitenkin kaikenlaisen salauksen tai todellisen turvallisuuden kustannuksella. Jos et käyttänyt yhtään VPN-verkkoa, saat nopeammat siirtonopeudet ja suunnilleen saman suojaustason vaarantamatta järjestelmääsi muiden käyttäjien kannalta.

Hola VPN: n kirjauskäytäntö

Useimmat VPN-palveluntarjoajat ovat ylpeitä kirjautumattomuudesta. Loppujen lopuksi yksi VPN: n käytön tärkeimmistä kohdista on uteliaiden silmien välttäminen ja online-elämäsi pitäminen mahdollisimman yksityisenä.

Vaikka useat VPN-yritykset kehuvat nopeasti siitä, kuinka he eivät pidä lokia, tosiasiat tukevat näitä ylpeyttä harvoin. Monet VPN-palvelut pitävät rajoitettua kirjaa käyttäjistään. Tietysti teollisuudessa on huippuluokan tarjoajia, jotka antavat pisteelle tiukan kirjautumattomuuden politiikan, ja he tarkoittavat sitä ehdottomasti.

Viime kädessä juuri tällaisen VPN-palveluntarjoajan haluat. Parhaat VPN-palveluntarjoajat yleensä sijaitsevat maasta, joka ei kuulu viiden silmän, yhdeksän silmän tai 14 silmän valvontaliittoihin. Lisätietoja tällaisesta on VPN-kirjauskäytäntöjen oppaassa.

Israel - ei niin suuri henkilökohtaisessa tietosuojassa

Naton liitto

Hola VPN: n pääkonttori on Israelissa, joka ei ole näiden liittojen jäsen. Siitä huolimatta on elintärkeätä huomata, että Israelin tiedetään olevan "yhteistyöhaluinen" näiden valvontayhdistysten kanssa. Toisin sanoen Israel tekee tiivistä yhteistyötä kansojen kanssa, jotka ovat näiden ryhmien jäseniä. Jos heitä painostetaan jakamaan älykkyyttä, he todennäköisesti tekevät niin.

Tämä on huono uutinen VPN-käyttäjille, jotka etsivät todella yksityistä ja tuntematonta verkkokokemusta. huolestuttavan, Hola ei anna verkkosivustollaan todellista, deklaratiivista lausumaa hakkuukäytäntöistään. Yhtiöllä on tietosuojakäytäntö, jossa ne mainitsevat lokitiedot. Lopullisesti politiikkaan merkitään se, että he kirjaavat kaiken käytetystä selaimesta, käydyistä verkkosivustoista, kuinka paljon aikaa kuluu kullekin verkkosivustolle sekä käyttöpäivämäärä ja -aika.

Se ei kuitenkaan ole loppu. Hola seuraa myös kunkin jäsenen henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä sisältää kaikki tiedot, jotka voivat tunnistaa sinut, mukaan lukien nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä IP-osoitteesi.

hola vpn-tiedonkeruu

Se ei lopu siihen. Tietosuojakäytännössä todetaan edelleen, että he voivat paljastaa asiakkaiden henkilökohtaiset tiedot "luotettaville kolmansien osapuolien palveluntarjoajille tai yhteistyökumppaneille". He myös ennakoivasti ilmoittavat jakavansa tietosi lain tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi.0.

Toisin sanoen tämä VPN ei ole ollenkaan VPN.

Hinnoitteluvaihtoehdot Hola VPN: lle

hola vpn hinnoittelu

Ilmeisesti Hola on ilmainen palvelu. Heillä on premium-tilaussuunnitelma, joka on saatavana 11,95 dollaria kuukaudessa. Tarjoukset ajetaan usein ostamaan kuusi kuukautta, vuosi tai kaksi vuotta etukäteen. Nämä ovat paljon halvempia vaihtoehtoja, mutta saat rahaa vain vähän.

Onko Hola VPN suositeltavaa?

Hola VPN: llä on niin paljon ongelmia, että on vaikea tietää mistä aloittaa. Jos nopeus on vain sinulle tärkeä asia, niin Hola voi olla oikea vastaus. Ilman minkäänlaista tietoturvaa tai salausta sinun on kuitenkin paljon parempi vain surffata verkossa ilman mitään VPN: tä. Se johtuu siitä, Jos käytät Holaa, jätät järjestelmäsi alttiiksi käyttäjille, joilla on törkeä tarkoitus. Et todellakaan halua antaa IP-osoitteesi liittyvän hakkerointiin, roskapostin lähettämiseen tai mihinkään muuhun laittomaan tai ainakin huomaavaiseen toimintaan.

Paljon parempia VPN-palveluita, kuten NordVPN ja Surfshark Ovat saatavilla. Suurin osa niistä tarjoaa armeijan luokan salausa, fyysisiä palvelimia, jotka peittävät henkilöllisyytesi ja sijaintisi ja pitävät tietosi turvassa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me