Hotspot Shield -katsaus: nopea VPN-suojaus- ja tietosuojaongelmat

Tämä yritys kärsii kiusallisesta määrästä vuotoja. DNS-vuoto, joka on. Jos yksityisyyttä verkossa on vähän prioriteettiluettelossasi, tämä ei ehkä ole ongelma.


Jos ajatus yksityisistä online-tiedoistasi - mukaan lukien taloudelliset tapahtumat, Internet-hakuhistoria, sähköpostiviestit ja muut - varastetaan, tekee vatsastasi rauhallisen, saattaa olla aika luoda virtuaalinen yksityinen verkko (VPN).

On noin sata biljoonaa palveluita, joista valita, ja tarkistamme niitä kaikkia kerrallaan.

Hotspot Shield -katsauksemme näyttää sinulle, voi tämä virtuaalinen yksityinen verkko, jota yli 600 miljoonaa ihmistä käyttää ympäri maailmaa, auttaa sinua hallitsemaan yksityisyyttäsi ja suojaamaan henkilöllisyyttäsi.

Yleiskatsaus

AnchorFree's Hotspot Shield on laajalti käytetty VPN-palvelu, joka tarjoaa ilmaisen tilin sekä maksullisen palvelun.

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Ei kirjauskäytäntöä
Palvelimen koko: 2500+ palvelinta
Palvelimen jakelu: 27 maata
Tuki: Lippujärjestelmä
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: Hyvin rajoitettu
VPN-protokolla ja salaus: Catapult Hydra; 128-bittinen AES ja 256-bittinen AES-salaus
pääkonttori: Yhdysvallat
Hinta: 7,99 € / kk
Virallinen nettisivu: https://hotspotshield.com
vpn yksityisyysHotspot-suojan plussat:
 • Nopea latausnopeus
 • Alhainen hinta
 • Seitsemän päivän ilmainen kokeilu
Miinukset Hotspot Shield:
 • Rajoitettu palvelimen sijainti
 • Rajoitetut määritysvaihtoehdot
 • Kyvyttömyys muodostaa yhteyttä streaming-palveluihin, kuten Netflix ja Hulu, Yhdysvaltojen ulkopuolelta
Ominaisuudet, jotka ovat saatavana Elite-tilauksella:
 • Palvelimet 25 maassa
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Tapa kytkin
 • Automaattinen Wi-Fi-suojaus
 • IPv6- ja web-reaaliaikainen viestintä
 • Kytke viisi laitetta samanaikaisesti
 • Mainosten esto, evästeiden estäjä, seurannan esto
 • Jaettu tunnelointi
 • Parannettu kuljetusprotokollatekniikka
 • Vertaisyhteydet ovat sallittuja
 • Rajoittamaton data ja rajaton kaistanleveys Elite-tilauksella
 • Useita kieliä saatavilla

Voidaanko Hotspot-kilpiin luottaa?

HotSpot Shield on ylpeä tarjoamalla käyttäjille yksityisyyttä, nimettömyyttä ja luottamusta. On kuitenkin olemassa huolenaiheita se voi aiheuttaa turvallisuudesta vilpitöntä henkilöä ajattelemaan kahdesti ennen tämän palvelun käyttöä.

sähköposti-ilmoitus matkapuhelimellaKun kirjaudut palveluun, Hotspot Shield pyytää sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Tämä on normaali hinta suurimmalle osalle VPN-palveluista. Hotspot Shield antaa käyttäjille syöttää heikkoja salasanoja eikä kehota käyttäjiä käyttämään turvallisempia salasanoja.

Sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistus, jolla varmistetaan, että olet sähköpostiosoitteen omistaja, ennen kuin hänelle myönnetään käyttöoikeus Hotspot Shield -hallintapaneeliin..

Hotspot Shield hyväksyy maksut luottokortilla, PayPalilla sekä useilla muilla maksujärjestelmillä. On Ei kykyä tehdä nimettömiä maksuja tai osittain nimettömiä maksuja käteisellä tai salausvaluutoilla, kuten BitCoin. Lahjakortteja on kuitenkin mahdollista käyttää, mukaan lukien Target-, Best Buy- ja Starbucks-lahjat.

hotspotshield-maksu

Hotspot Shieldin tietosuojakäytännössä sanotaan, että he eivät tallenna IP-osoitteesi pitkäaikaisesti. He kuitenkin keräävät tietoja käytetyistä verkkosivustoista ja käyttämistäsi sovelluksista. Hotspot Shieldin takana oleva emoyhtiö AnchorFree sanoo, että nämä tiedot kerätään vain analyyttisiin ja vianetsintätarkoituksiin. He toteavat, että keräämiä tietoja ei käytetä tunnistamaan sinua. Tämä saattaa olla tarpeeksi hyvä joillekin käyttäjille. Jos olet tietoinen yksityisyydestä, Hotspot Shield ei välttämättä ole oikea vaihtoehto sinulle.

Hotspot Shield kerää tietoja, kuten käyttämäsi käyttöjärjestelmäversio, käyttämäsi selain, matkapuhelinverkon tiedot sekä käyttämäsi laitteistot. Hotspot Shield sanoo, että näitä tietoja ei koskaan liitetä sinuun ja että niitä käytetään vain analyyttisiin tarkoituksiin.

Ilmaista versiota käyttävät henkilöt ovat vaarassa, että heidän henkilökohtaisia ​​tietojaan vuotaa mainostajille. Hotspot Shieldin premium-versiossa ei ole tätä riskiä. On kuitenkin hyvä pitää tämä mielessä, varsinkin jos käytät mainosten tukemaa palvelua ja haluat ylläpitää yksityisyyttäsi.

Demokratian ja teknologian keskus teki valituksen FTC: lle, jossa todettiin, että Hotspot Shield kerää käyttäjän tietoja, toisin kuin heidän lupauksensa. He tekevät tämän lisäämällä JavaScript-koodin aktiivisesti mainontaan. Sitten he sieppaavat liikenteen ja ohjaavat käyttäjiä tietyille verkkokauppasivustoille.

Tutkittuaan Hotspot Shieldin tietosuojakäytäntöä ja tarkastellessaan heidän historiaa, sinun on selvitettävä, riittääkö heidän tarjoama tietoturvataso luottamukseen. Jos ensisijainen huolenaihe on salata selailusi niin, että voit surffata turvallisesti riippumatta siitä, missä olet, niin Hotspot-kilpi on oikea vastaus sinulle.

Missä hotspot-suojapalvelimet sijaitsevat?

Hotspot Shield -katsaus: nopea VPN-suojaus- ja tietosuojaongelmatHotspot Shieldillä on enemmän kuin 2500 palvelinta 27 maassa. Hotspot Shield Elite -palvelu on luotettava ja nopea palvelu. Se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää useita hyvin salattuja IP-osoitteita. Palvelu tekee hyvää työtä toimittamiensa tietojen piilottamisessa.

Hotspot Shieldillä on useita palvelimia Yhdysvalloissa. Palvelu ei kuitenkaan tarjoa palvelimien sijaintia ja IP-osoitetta. Hotspot Shield Elite -jäsenille luvataan rajoittamaton kaistanleveys, he voivat kuitenkin kokea rajoituksia Internet-palveluntarjoajansa sääntöjen vuoksi. Sinun tulee muistaa, että Internet-palvelusi nopeus käytettäessä Hotspot Shieldiä määritetään osittain Internet-palvelun todellisen sijainnin perusteella.

Onko Hotspot Shield helppo käyttää?

Hotspot Shield on suunnitellut heidän palvelunsa yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi. Voit muuttaa sijaintiasi vain yhdellä napin painalluksella, ja voit muodostaa yhteyden järjestelmään ja muuttaa sijaintiasi tarpeen mukaan. Järjestelmä näyttää selvästi, milloin olet suojattu ja milloin et ole.

Kun olet muodostanut yhteyden, näet ruudun, joka näyttää ajan, kaistanleveyden, virtuaalisen IP-osoitteen ja nykyisen sijainnin. jonka voit muuttaa.

hotspotshield-yhteystesti

Kun katselet vasemmassa yläkulmassa, näet kokoontaitettavan valikon. Kun napsautat tätä valikkoa, valitse vain muutama kohde. Voit säätää kuinka sovellus toimii. Voit esimerkiksi valita, haluatko sovelluksen käynnistyvän automaattisesti, kun käynnistät käyttöjärjestelmän, haluatko aktivoida tappauskytkimen vai haluatko ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä IP-vuodon.

Hotspot-kilven käyttöönottajat:
 • 128-bittinen AES-salaus
 • 256-bittinen AES-salaus
 • Catapult Hydra -suojattu protokolla tietojen pakkaamiseen

Kuinka nopea on hotspot-kilpi?

AV - Test suoritti riippumattoman tutkimuksen, jossa arvioitiin VPN: n turvallisuutta, nopeutta ja suorituskykyä ja verrattiin Hotspot Shield Elite -kilpailua kilpailuun.

vpn-latenssin tuloskaavio

Testissä tutkittiin eri VPN-palvelujen viivettä. Latenssi on aika, joka tietopaketin kuluu palvelimelle saavuttamiseen. On selvää, että mitä kauempana käyttäjä ja palvelin ovat toisistaan, sitä korkeampi viive on. Mitä matalampi viive, sitä nopeampi yhteys ja sitä nopeampi yhteys havaitaan.

Yllä oleva kaavio esittää keskimääräisen viiveen viikossa eri VPN-verkkoille. Koska SSL-salatut ja muut kuin SSL-salatut yhteydet eivät osoittaneet suurta eroa latenssissa, keskiarvot yhdistettiin, mikä antoi kokonaistuloksen.

Jotta kaikille tuotteille voitaisiin luoda yhtäläiset testitapaukset, VPN-palvelimet valittiin manuaalisesti samoiksi kaikissa tuotteissa. Länsirannikko valittiin VPN: ksi Yhdysvalloissa ja Yhdistynyt kuningaskunta valittiin VPN: ksi EU: ssa. Tässä testissä otettiin huomioon eri tekijät. Esimerkiksi, he saavat EU-käyttäjän yhteyden toiseen EU-käyttäjään yhdysvaltalaisen VPN-palvelimen kautta. Tämä tarkoitti, että yhteyden on ylitettävä Atlantti kahdesti.

Kuten voitte nähdä, nopeimman VPN: n kuluminen melkein kaksi kertaa niin kauan saavutti määritettyyn palvelimeen kuin viite, jota ei ollut kytketty VPN: ään. Hotspot Shield Elite tuli sisään pian, joten se oli yksi nopeimmista saatavilla olevista VPN-palveluista.

Suoran nopeus

Sama tutkimus osoitti, että Hotspot Shield Elite: llä on hyvä siirtonopeus. Tämä tekee siitä hyvän vaihtoehdon henkilöille, jotka haluavat nauttia selkeästä, juoksevasta virtauksesta. Kun tarkastelet virran nopeutta kilotavuina sekunnissa, huomaat, että Hotspot Shield Elite on vain hiukan hitaampi kuin referenssinopeus, jota ei ollut kytketty VPN: ään.

vpn-streamin nopeustulokset-kaavio

Torrentin nopeus

VPN-verkkojen suosittu käyttö on identiteetin piilottaminen vertaistyyppisiä palveluita käytettäessä. Tähän on useita syitä. Jotkut Internet-palveluntarjoajat rajoittavat torrent-protokollaa tai estävät sen kokonaan. Toiset saattavat olla huolissaan siitä, että he saavat ilmoituksia immateriaalioikeuksien haltijoiden lakien rikkomisesta. Se voi olla haastava torrentilla, ja sillä on kunnollinen latausnopeus. Lue VPN: t torrentia varten.

vpn-torrentin nopeuden tuloskaavio

Kuten yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, Hotspot Shield Elite on noin 20 prosenttia nopeampi kuin seuraava tuoteryhmä.

downlink

Latausnopeudella on suora vaikutus siihen, kuinka nopeasti sisältö kulkee Internetistä laitteeseesi. Tämä on tärkein tekijä määritettäessä VPN: n suorituskykyä. Se vaikuttaa suoraan siihen, kuinka nopeasti pystyt avaamaan verkkosivuja, lataamaan sisältöä jne.

vpn laskevan siirtotien tuloskaavio

Kuten kaaviosta voit selvästi nähdä, Hotspot Shield Elite -sovelluksella suoritetut yhteystestit luokiteltiin parhaaksi VPN: ksi nopeudella, joka oli noin kolmanneksen hitaampi kuin referenssillä, johon ei ollut kiinnitetty VPN: ää.

Uplink

Uplink-nopeus on nopeus, jolla tiedot lähetetään käyttäjältä Internetiin sijoitettaville palvelimille. Tämä nopeus määrittää, kuinka nopeasti pääset pilvipalveluihin, lataa varmuuskopioita tai isäntäpalvelimia tai jaat haluamiasi tietoja sosiaalisessa mediassa.

vpn uplink-tuloskaavio

Toimiiko Hotspot Shield Netflixin kanssa?

netflix epäonnistuiYksi ensisijaisista syistä, miksi ihmiset etsivät VPN-verkkoja, etenkin jos he asuvat Yhdysvaltojen tai Ison-Britannian ulkopuolella, on pääsy premium-suoratoistoon, kuten Netflix.

Testasimme Hotspot Shieldiä ja olimme ei voi muodostaa yhteyttä Netflixiin. Saimme pelätyn Netflix-välityspalvelimen virheenäytön useita kertoja.

Tämä tarkoittaa, että Netflix pystyi tunnistamaan VPN: n ja estää meitä pääsemästä heidän palveluunsa.

hinnoittelu

Hotspot Shield tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka alkavat kuukausittain suunnitelmaltaan, joka maksaa 12,99 dollaria kuukaudessa ja jatkuu heidän kolmivuotiseen suunnitelmaansa, joka maksaa 3,49 dollaria kuukaudessa. Tämä tekee Hotspot Shieldistä yksi markkinoiden kalleimmista VPN-verkoista.

Ainoa ero kustakin suunnitelmasta saamiesi välillä on se, kuinka kauan Hotspot Shieldin VPN: ää voi käyttää. Alla on viimeisin erittely niiden hinnoittelusta.

hotspotshield-hinnoittelu

Niiden hinnoittelu on melko suoraviivaista. Ei ole piilotettuja maksuja, voit käyttää VPN-hetkiä maksamisen jälkeen, eikä sinua ole yritetty myydä. Jos et ole tyytyväinen palveluun seitsemän ensimmäisen päivän aikana, voit peruuttaa sen ilmaiseksi. Jos et ole tyytyväinen palveluun ennen 45 päivää, hän palauttaa rahat kokonaan. Kysymyksiä ei ole. He tekevät palautuksen saamisen asiakkailleen helppoa.

Asiakaspalvelu

chat-operaattoritMeille tämä on yksi alue, jolla Hotspot Shield on ehdottomasti parantunut ajan myötä. Viime aikoina ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto valituksen tekemiselle oli tukilippu. Hotspot Shieldillä oli kyseenalainen maine, kun se koski nopeutta ja tehokkuutta, jolla he vastasivat tukilippuihin.

Nyt heillä on suora keskustelu. Käytimme sitä useita kertoja kysyäkseen erilaisia ​​kysymyksiä, ja saimme vastauksen kysymyksiimme muutaman sekunnin sisällä kysymysten asettamisesta. Vastaukset olivat rehellisiä, suoria ja tosiasiallisia.

Hotspot Shield tarjoaa live-keskustelun lisäksi myös joukon informatiivisia blogeja, artikkeleita ja usein kysyttyjä kysymyksiä, joiden tarkoituksena on ohjeistaa käyttäjiä heidän tuotteensa parhaasta käytöstä.

Onko Hotspot-kilpi rahan arvoinen?

Mahdollisesti. Kuten arvosteluistamme näette, ne tarjoavat erittäin nopeita nopeuksia, virtaviivaista ja selkeää käyttökokemusta sekä useita ominaisuuksia. Tärkeää on, että jos ensisijainen syy VPN: n hankkimiseen on yksityisyytesi suojeleminen Internetissä selatessasi, tämä yritys ei ehkä ole oikea vaihtoehto sinulle.

Siellä on ollut a kyseenalaista toimintaa, johon tämä yritys liittyy ja heidän kykynsä tai halunsa suojata asiakkaidensa yksityisyyttä. He kirjaavat tietoja, ja heidän tietosuojakäytäntönsä on jätetty tahallisesti epäselväksi, mikä saa meidät edelleen kyseenalaistamaan heidän sitoutumisensa asiakkaan yksityisyyteen.

Hotspot Shield piilottaa IP-osoitteesi. Se kärsii kuitenkin DNS-vuodoista, jotka saattavat vaarantaa yksityisyytesi. Se on kohtuullinen vaihtoehto, jolla on paljon potentiaalia. On kuitenkin muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat saman hinnan tai halvemman (ajattele NordVPN), jonka mielestämme sopii paremmin laskuun.

Arvioimme Hotspot Shield kolme viidestä tähdestä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me