Kadonnut VPN-arvostelu – kyseenalainen nopeus ja turvallisuus

VanishedVPN on australialainen VPN-palvelu, joka on ollut toiminnassa vain hieman yli vuoden. Sellaisenaan ne ovat melko testaamattomia eivätkä ole tarkalleen tunkeutuneet markkinoille muiden VPN-palveluntarjoajien tapaan.


Heidän iso mainetta väitti oli Lifehackerin tulppa joka kutsui heitä suosikki VPN: ksi Yhdysvaltain Netflix-yhteyden saamiseksi.

Vaikka kourallinen yrityksiä elää hypeen, ja Useimmiten heistä ei ole. VanishedVPN on ollut valokeilassa tämän Lifehacker-liitännän jälkeen. Hyppäämme siihen nähdäkseni, vastaavatko he hypeä!

Katsotaanpa tarkemmin! tai käy VanishVPN: n verkkosivustolla.

Kadonnut VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Moniselitteinen puunkorjuukäytäntö
Palvelimen koko: 1300 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: julkistamatonta
Tuki: Sähköposti
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: julkistamatonta
pääkonttori: Australia
Hinta: $ 8.33 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.vanishedvpn.com/

Mikä on VanishedVPN?

VanishedVPN on hiukan enemmän kuin tehtaan VPN: n keskimääräinen ajo. Itse VPN-palvelua mainostetaan olevan ihanteellinen ulkomailla tapahtuville ostoksille, verkkopeleille, urheilulle ja suoratoistolle. Palvelu on virtuaalinen yksityinen verkkoratkaisu pois suosikkipaikastamme Australiassa.

Jos sinulla on kyse siitä straya-ylpeydestä, istu alas, upota kookaburran naurua, siirry Internetiin ja aloita surffaaminen VanishedVPN: n kanssa.

Sen lisäksi, että VanishVPN on Aussie-VPN, se ei ole vain VPN. Se on myös luonut Invizbox.

Kadonnut VPN-arvostelu - kyseenalainen nopeus ja turvallisuus

Invizbox on minireititin, jonka avulla käyttäjät voivat yhdistää Smart TV: n, Playstationin tai Xboxin VPN-palvelimeen. Se on melko nerokas laite, joka vie tämän VPN-palvelun normaalista Australiassa sijaitsevasta VPN: stä sellaiseen, joka ajattelee laatikon ulkopuolella..

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Invizboxista ja sen vaikutuksista, kun sen on sijaittava Australiassa.

Kadonneet VPN-suojatut VPN-ratkaisut Web-selailuun

VanishedVPN: n plussat

VanishedVPN on kaukana täydellisestä VPN-palvelusta. VanishedVPN: n positiivisia otsikoita on kolmella pääkohdalla: Geo-unblocking, Invizbox ja helppokäyttöisyys. Heillä on myös yli 1300 palvelinta ja ne sallivat torrentin jopa 3 samanaikaisella yhteydellä.

Geo-vapauttava ratkaisu

Maantieteellisellä estämisellä tarkoitetaan sivustoja, jotka estävät muiden maiden ihmisiä näkemästä rajoitettua sisältöä.

Jos olet asunut Australiassa jonkin aikaa, tiedät, että maantieteelliset rajoitukset ovat todellinen tappaja sisällön nautinnolle, jonka muualle englanninkielisessä maailmassa on helppo käyttää. Aussieille, jotka haluavat katsella suosikki amerikkalaisia ​​televisio-ohjelmiaan, VanishedVPN näyttää olevan toteuttamiskelpoinen vaihtoehto.

VanishedVPN -sovelluksella voit seurata Troonien pelin uusimpia jaksoja ja nauttia vanhoista haikoista, kuten Dexter, Breaking Bad tai Netflix-show, oranssi on uusi musta. VanishedVPN pystyy pääsemään BBC iPlayer-, ITV-, Hulu-, Crackle- ja muihin geosuojattuihin suoratoistopalveluihin..

Invizbox

Tämän on tarkoitus kattaa kaikki VanishedVPN: n VPN-palvelut, mutta Invizbox on liian viileä, jotta se ei syventyisi. Henkilökohtaisesti tämä on suosikki asiamme VanishedVPN: ssä. Vaikuttaa melkein siltä, ​​että VanishedVPN: n luojat loivat Invizboxin ja loivat sitten VPN-palvelun mennäkseen heidän laitteistonsa mukana. Kaikella, mitä he ovat saaneet oikein Invizboxilla, uskon, että VanishedVPN korjaa ongelmat, joihin joudun käsittelemään myöhemmin.

Invizboxin kanssa sinun tarvitsee vain kytkeä se reitittimeesi. Kun se on kytketty reitittimeesi, voit aloittaa laitteiden käytön kuten normaalisti. Vain kytkemällä Invizboxiin kaikki Internet-liikenteesi on salattu.

Laitteen toimintatapa on aika tyylikäs, koska voit käyttää 4 erilaista VPN-palvelinta kerralla. Tämä on erittäin hyvä erilaisen sisällön suoratoistoon.

Invizbox ei ole täydellinen, mutta se on melko innovatiivinen ja kannattaa ehdottomasti tarkistaa.

Kuinka käyttää VanishedVPN: tä

Yksi hyvistä asioista, jotka voimme sanoa VanishedVPN: stä, on, että ne ovat kokoonpanon suhteen informatiivisia. Ne tarjoavat yksityiskohtaiset asennusoppaat iPhonelle, iPadille, Macille, Windowsille, Androidille, ATV: lle, PS4: lle, PS3: lle, urheilulle, Chromecastille, Surfacelle, reitittimille ja muulle.

Jos olet päättänyt mennä VanishedVPN: n kanssa, kirjautumis- / asennusprosessi on melko yksinkertainen. Rekisteröit vain tilisi antamalla sähköpostiosoitteesi ja luomalla salasanan. Kun olet kirjautunut sisään, heidän asennusoppaat opastavat sinua pääsemään käyttäjien käyttöliittymään useilla yhteensopivilla laitteilla.

Windows-käyttäjille, sinun on ladattava OpenVPN-sovellus ja käytä VanishedVPN openVPN -määritystiedostoja. Tämä vie noin viisi minuuttia.

Sieltä se on todella melko helppoa.

 1. Lataa ja asenna OpenVPN-ohjelmisto osoitteesta openvpn.net. Varmista salli TAP-ohjaimet asentaa, kun saat ponnahdusikkunan myöhemmin asennuksen aikana.
 1. Lataa täältä haluamasi palvelimen VanishedVPN OpenVPN -määritystiedosto (ts. Usa.ovpn Yhdysvaltain VPN: lle Yhdysvaltojen Netflix-tarkkailun kannalta).
 1. Siirrä lataamasi tiedosto (esimerkissämme USA.ovpn) OpenVPN-konfigurointikansioon osoitteessa (C: \ Program Files \ OpenVPN \ config). Napsauta Jatka, kun sinulta kysytään järjestelmänvalvojan oikeuksia jatkaaksesi.
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella OpenVPN-käyttöliittymän pikakuvake -kuvaketta työpöydälläsi ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana.
 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella näytön alareunan tehtäväpalkin OpenVPN-kuvaketta.
 2. Valitse haluamasi yhteys (esimerkissämme USA) ja valitse avattavasta valikosta Yhdistä.
 1. Kopioi ja liitä VPN-käyttäjänimesi (sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi, jotka näet sivustoni Oma tili -hallintapaneelissa. Nämä ovat kirjainkoolla.
 1. Kuvakkeen tulee muuttua vihreäksi osoittaaksesi, että olet yhteydessä.
 2. Voit testata, että olet yhteydessä, kokeile ja toista jotain sisältöä siitä paikasta, johon olet nyt yhteydessä (esimerkiksi jos olet muodostanut yhteyden Yhdysvaltoihin, siirry netflix.com-sivulle ja sinun pitäisi nähdä Yhdysvaltain luettelo).

Olet valmis, kaveri!

VanishedVPN: n negatiiviset puolet

Haluamme rakastaa VanishedVPN: ää enemmän kuin mitä tahansa muuta VPN: ää, koska se perustuu kotimaamme. Sillä on kuitenkin vielä paljon asioita, jotka on ratkaistava. On sanottava, että palvelu on suhteellisen uusi, joten heillä on vielä aikaa vahvistaa itsensä isoksi toimijaksi.

Australian VPN?

Asuminen Australiassa on hienoa ja kaikenlaista, mutta se ei tarkoita meille aussialaisille, koska Australia kuuluu Fourteen Eyes -yhtiöön, joka on monikansallinen osuuskunta, joka kerää signaalitiedot ja jakaa sen keskenään. Se tarkoittaa, että arkaluontoiset tietosi eivät koskaan ole turvallisia, riippumatta siitä, käytätkö VPN: ää vai et.

Suurimmalla osalla hyvämaineisia VPN-verkkoja on tiukka "ei kirjaudu" -käytäntö, joka varmistaa käyttäjille, että heidän istuntojaan ei tallenneta eikä myydä kolmansille osapuolille. VanishedVPN myöntää avoimesti tallentamalla tietosi 30 päivän ajaksi. Tämä sisältää lähde-IP-osoitteen ja yhteyden aloitus- ja lopetusajan. Lue lisää VPN-kirjaamisesta täältä.

VanishedVPN väittää, että hän ei koskaan kirjaa käyttäjän liikennettä tai käyttäjän viestinnän sisältöä, mutta onko tämä todella väite, jonka he voivat tehdä hyvällä omatunnolla?

UKUSA-sopimuksen ja siihen liittyvien muutosten nojalla, Australian hallitus voi tarjota VPN: lle haasteita tai etsintämääräyksiä, ja että VPN olisi velvollinen jakamaan käyttäjien lokit.

Mikä on kadonneen VPN: n hinta??

VanishedVPN: llä on vain kaksi hinnoitteluvaihtoehtoa, joista kumpikaan ei ole kovin jännittävä.

He tarjoavat vakiosuunnitelman tai ”parhaan tarjouksen” suunnitelman (vuosittainen).

 • Vakiosuunnitelma
  • $ 11.99
  • Laskutetaan joka kuukausi
  • 3 samanaikaista yhteyttä
 • Paras tarjous ”-suunnitelma
  • $ 8.33 / kk
  • Laskutetaan vuosittain 99,99 dollaria
  • Säästöjä 43,89 dollaria
  • 3 samanaikaista yhteyttä

Rehellisesti sanottuna emme ole niin kiinnostuneita Standard vs. Best Offer -paketeista, koska haluamme "maksaa niin kuin käytät", ja emme voi todella luottaa VPN: ään, joka ei tarjoa rahat takaisin -takuuta tai ilmaista kokeiluversiota.

Jopa jotkut ympäristön pahimmista VPN-verkoista antavat sinulle vähintään 3 päivän ilmaisen kokeilujakson joten voit tutustua heidän palveluunsa ja kertoa, ovatko he oikeutettuja.

VanishedVPN-palvelun peruuttaminen

Emme sano, että haluat peruuttaa, mutta näin se toimii, jos koskaan teet.

Kaikki käyttäjät voivat peruuttaa palvelunsa milloin tahansa, mutta on tärkeää pitää mielessä, että palautuksia ei myönnetä. Koska VanishedVPN ei myönnä hyvityksiä, käyttäjille, jotka ovat ostaneet vuositilauksen, ei makseta korvausta tililleen jääneestä ajasta.

Ainoa tapa saada hyvitystä vuotuisesta tilaussuunnitelmasta on peruuttaa ensimmäisen 30 päivän aikana palvelun. Peruutus tulee voimaan heti, kun VanishedVPN saa ilmoituksen siitä, että haluat peruuttaa.

On VanishedVPN turvallinen?

VanishedVPN: n ”Ominaisuudet” -sivu näytti tyhjältä viimeksi kun käytimme sitä. Siksi meillä ei ollut tapaa vahvistaa, että heidän palvelunsa on turvallista. Toisin kuin käytännöllisesti katsoen kaikki muut käytettävissä olevat VPN: t, he eivät mainitse tarkkaa protokolliaan tai salaustaan.

Vain todellinen drongo tunteisi, että he voisivat vaeltaa verkossa vapaasti VPN: llä, joka ei paljasta salausmenetelmäänsä. Tämä on varma tapa saada kiinni vanhoihin grundieihin.

VanishedVPN Speed ​​Test

Henkilökohtaisesti tämä on suurin ongelmani VanishedVPN: n kanssa. Heillä ei vain ole nopeita palvelimia.

Tämän tarkistuksen tarkkuuden takaamiseksi päätimme suorittaa nopeustestin Speedtest.net: llä 100 Mbit / s palvelimella AU: ssa. Tätä näkökulmasta tarkasteltuna olimme tuolloin Sydneyssä. Joten suorituskykyyn eivät vaikuttaneet karkeat olosuhteet tai mikään muu.

Tässä ovat testin tulokset:

 • AU-palvelin (Sydney)
  • ping: 49 ms
  • Latausnopeus: 9,37 mbps
  • Latausnopeus: 0,47 Mbps
 • Yhdysvaltain palvelin (New York)
  • ping: 140 ms
  • Latausnopeus: 29.74 mbps
  • Latausnopeus: 2,07 Mbit / s

Näistä havainnoista on selvää, että nopeus ei ole VanishedVPN: n vahva makuItse asiassa, nopeus näytti “kadonnut”. Missään verkkosivustossaan he eivät anna potentiaalisille asiakkaille tietää mitään palvelimistaan ​​tai protokollistaan. He valitsivat läpinäkymättömimmät yksityiskohdat. Saatat myös sanoa, että se "katosi".

Useimmat VPN: t ovat ylpeitä siitä, että luetellaan palvelimien monipuoliset sijainnit. VanishedVPN ei paljasta mitään näitä tietoja.

Asiakastuen laatu

asiakaspalveluVanishedVPN ei tarjoa 24/7 -keskustelua kuten joitain markkinoiden parempia VPN-ratkaisuja. Päinvastoin, sinulla on vain sähköpostivaihtoehto valituksen tekemiseksi tai teknisten kysymysten esittämiseksi.

Heidän asiakastukitiiminsä ovat riittävän osaavia, mutta tämä ei ole läheskään niin suurta kuin palvelut NordVPN tai Surfshark. Jotkut sivustot luottavat vain lippujärjestelmään, kun taas toiset ovat verkossa auttamassa sinua reaaliajassa. Valitettavasti VanishedVPN ei ole yksi jälkimmäisistä.

Suosittelemmeko VanishedVPN?

VanishedVPN on kaukana pahimmasta tai kalleimmasta VPN: stä. Itse asiassa monet arvioijat ylistävät hintaa, vaikka olemme nähneet paljon parempia tarjouksia muualla. Suosittelemme kuitenkin tätä VPN: tä, jos etsit vain jotain, joka voi kiertää maantieteellisiä rajoituksia, tai jos olet todella ajatellut ostaa Invizboxia.

Hintavaihtoehtoihin on tässä suhteellisesti puutetta. Monet VPN-sivustot tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita ja 3 kuukauden paketteja. VanishedVPN tarjoaa vain kuukausittaisen tai vuosittaisen laskutussuunnitelman, kumpikaan niistä ei ole erityisen huomattava hintapisteen suhteen. Markkinoilla on varmasti edullisempia VPN-verkkoja, joista monilla on vankka maine ja avoimuuden aikaisemmat kokemukset.

Sen sijaan VanishedVPN tarjoaa vähän tietoja heidän käytännöistään ja politiikoistaan. Mutta vaikka edistyneiden ominaisuuksien niukkuus on haittapuoli tämän kokenut VPNerin silmissä, voimme nähdä, kuinka se saattaa houkutella vähemmän kokeneita käyttäjiä, jotka haluavat vain VPN: n yksityisyyden ja turvallisuuden satunnaiseen surffailuun tai ajoittaiseen suoratoistoon.

Kaikille muille käyttäjille suosittelemme voimakkaasti, että valitset vakiintuneemmat ja täysin varustetut palvelut, kuten NordVPN. Jos haluat sadon kerman, olet onnekas. Olemme tarkistaneet yli 80 erilaista VPN-verkkoa, jotka sijaitsevat eri puolilla maailmaa, ja olemme suodattaneet ne alas kultahilanteisiin. Tässä on parhaiden VPN-palveluiden suosikkivalikoimamme.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me