Kuinka katsella HBO: ta Australiassa

HBO on ollut viihde- ja kulttuurillinen ilmiö Yhdysvalloissa ja monissa muissa maissa vuosikymmenien ajan. Tällä hetkellä yli 100 miljoonaa tilaajaa ympäri maailmaa, tämä on kaukana 365 tilaajasta, joita sillä oli Pennsylvanian alueen ympärillä, kun se debytoi vuonna 1972.

Ensimmäisen vuoden aikana kasvu oli hidasta. HBO: n kasvua varten tarvittavaa infrastruktuuria ei ollut. Samanaikaisesti he joutuivat vastustamaan suuria televisioverkkoja pelkäämällä, että kaapeli ryöstää heidän yleisönsä ja varastaa tuloja. 70-luvun lopun ja 80-luvun alun välillä tapahtui kuitenkin joukko parannuksia infrastruktuuriin sekä muutokset riita-asioihin, jotka suosivat kaapelitelevisiota ja HBO: ta.

HBO-logoVuoteen 1982 mennessä HBO: lla oli 8,9 miljoonaa tilaajaa, 440 miljoonaa dollaria myyntiä ja 100 miljoonaa dollaria voittoa. Vuoteen 1983 mennessä tämä määrä oli kasvanut 13,4 miljoonaan tilaajaan. Juuri tällä kertaa HBO pääsi luomaan alkuperäisiä komediaohjelmia. 80-luvun lopulla ja 90-luvun alkupuolella näytti siltä, ​​että HBO olisi menettänyt osan vaikutusvaltaansa. Tämä johtui osittain kotielokuvien vuokraamisen suosiosta.

HBO vastasi useilla strategioilla ja aggressiivisilla mainoskampanjoilla. He hakivat lisenssiä urheiluohjelmien suunnitteluun. Ja vuoteen 1993 mennessä niiden tilaajakanta oli ollut 24,7 miljoonaa.

Suoratoisto HBO

HBO: n suoratoisto on nyt todellisuutta. Heidän HBO Go- ja HBO Now -palvelunsa ovat uskomattoman suosittuja. HBO-Now antaa kaikille, joilla on Internet-yhteys, liittyä tähän premium-palveluun ja nauttia HBO: n sisällöstä.

HBO GO -logoHienoa on, että HBO-Now-ohjelmassa on melkein kaikki ohjelmoinnit, jotka henkilö, joka tilaisi kaapelikanavan, saisi. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia ohjelmista, kuten True Blood, True Detective, Game of Thrones ja muut.

Tämä kaikki kuulostaa hyvältä niin kauan kuin asut Yhdysvalloissa. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, kuten Australiassa, sinulla ei ole suoraa tapaa katsoa tätä sisältöä. Älä anna epätoivoon. Valmistaudu, koska tässä oppaassa etsimme tapoja kiertää maantieteellisiä esteitä, jotta voit nauttia tästä HBO: sta Australiassa.

�� TL; DR - Jos haluat lyhyen ja suloisen version tästä. Suosittelemme katsomaan SurfSharkia. Tämä VPN-tilan tulokas tarjoaa nopean ja nopean palvelun Netflixin lisäksi myös HBO: lle, Hululle, Amazon Primelle ja noin 12 muulle myyntipisteelle.. Käy Surfsharkissa tai lue arvostelu. ��

Kuinka suoratoistaa HBO Australiassa

Saatat ajatella itse, eikö se kuulosta paljolti välityspalvelimelta? Näiden kahden välillä on joitain yhtäläisyyksiä. Yksi suurimmista eroista on se, että VPN-tunnelissa sinun yhteys on salattu. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi siepata eteenpäin lähettämiäsi tietoja. VPN-tunneli on turvallisempi, tarjoaa paremmat nopeudet ja tuottaa parempia tuloksia.

VPN antaa sinulle mahdollisuuden luoda suojattu yhteys laitteen ja toisen verkon välille Internetin kautta.

Pohjimmiltaan se antaa sinun selata Internetiä palvelimen verkon kautta, joka on eri puolilla maailmaa. Jos olet Australiassa ja yrität käyttää HBO: n sisältöä Yhdysvaltojen palvelimen avulla, HBO-palvelimet uskovat olevansa Yhdysvalloissa, joten saat pääsyn sisältöön.

Nyt kysymys on, mikä on parhaat VPN-palvelu HBO: n suoratoistoon vuonna 2020? Tässä ovat ehdotukseni:

1. NordVPN - nopeat nopeudet, suuri palvelinmäärä

NordVPN suhtautuu yksityisyyteesi vakavasti. Tällä hetkellä heillä on 5230 palvelinta ympäri maailmaa. Kaikkien heidän suunnitelmiensa avulla voit kytkeä kuusi laitetta samanaikaisesti. Jos et ole tyytyväinen heidän tuotteeseesi, heillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Plussat
 • Yli 5 200 palvelinta
 • Ainutlaatuiset erikoistuneet palvelimet
 • Mahdollistaa kuuden samanaikaisen yhteyden
 • Vahva asenne asiakkaiden yksityisyyteen
 • Toimii HBO: n ja muiden maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalveluiden kanssa
Haittoja
 • Muita samanaikaisia ​​yhteyksiä ei voi ostaa

Yksi valituksista, joita ihmisillä on NordVPN: stä, on niiden hinta, ts. Heidän kuukausittainen suunnitelmansa on kalliimpi kuin jotkut muut VPN-vaihtoehdot. Hinta muuttuu huomattavasti halvemmaksi kuukaudessa, sitä pidempään sitoudut. Se jakautuu seuraavasti:

 • Kuukausittainen suunnitelma maksaa sinulle 11,95 dollaria kuukaudessa.
 • Jos tilaat vuodeksi, maksat yhteensä 83,88 dollaria vuodessa. Tämä hajoaa 6,99 dollariin kuukaudessa.
 • Jos tilaat kahden vuoden suunnitelman, maksat 95,75 dollaria etukäteen. Tämä on vain hiukan enemmän kuin mitä maksat vuodessa suunnitelmasta. Jakelu on 3,99 dollaria kuukaudessa.
 • Jos tilaat kolmivuotisen suunnitelman, maksat 107,55 dollaria etukäteen. Saat kolme vuotta 2,99 dollarilla kuukaudessa.

SmartPlay on ainutlaatuinen palvelu, jota tarjoaa NordVPN. Sen avulla on helpompaa käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ympäri maailmaa. Siinä yhdistyvät VPN: n ja älykkään DNS: n parhaat ominaisuudet. SmartPlay-tekniikan avulla sinun ei tarvitse miettiä mitään kokoonpanoja. Sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys NordVPN-palvelimiin ja voit nauttia eduista.

Viimeinkin, NordVPN on sitoutunut suojelemaan yksityisyyttäsi. Heillä on testattu ja kunnioitettu puunkorjuukäytäntö. Tämä tarkoittaa, että he eivät kirjaa mitään tietoja sinusta tai siitä, mitä katsot verkossa. Jos haluat lisätietoja, tutustu kokonaan NordVPN-arvostelu.

2. Surfshark - korkeat nopeudet, alhaiset hinnat

HBO-palvelut saattavat tulla kalliiksi, ja kun sinun on käytettävä VPN: ää päästäksesi suosikki-esityksiisi, sinun ei tarvitse kuluttaa liian paljon enemmän rahaa. Siellä Surfshark tulee sisään. Käytä kaikkia suosikkielokuvasi ja HBO-ohjelmasi muutamalla ylimääräisellä dollarilla kuukaudessa sen sijaan, että tuplaat HBO-hintalappua..

Plussat
 • Yli 800 palvelinta
 • Alan paras hinta
 • Pääkonttori sijaitsee Britannian Neitsytsaaret
 • Helppokäyttöinen
 • Nopeat nopeudet
 • Toimii HBO: n ja muiden maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalveluiden kanssa
Haittoja
 • Uusi tulokas ja suhteellisen todistamaton
 • Hidas sähköpostituki ajoittain

Rahan säästö ei ole ainoa syy käyttää Surfsharkia - vaikkakin 1,99 dollarilla kuukaudessa se on melkein tarpeeksi hyvä syy kokeilla heitä - palvelu tarjoaa myös nopeuden ja turvallisuuden kannalta.

Ei ole myöskään mitään pahempaa kuin istuen sohvallesi katsomaan uudelleen koko Entouragea vain tervetulleeksi maantieteellisen rajoitussanoman avulla. Kuten muutkin tämän luettelon VPN: t, Surfshark vapauttaa HBO: n huoletta.

Surfshark ei myöskään tallenna tietoja toiminnasta, IP-osoitteista, nimestä, sijainnista, historiasta, aikaleimoista, kaistanleveydestä tai liikenteestä. Olet todella turvallisissa käsissä, ja sinulla on alan parhaat salausstandardit ja kirjautumattomuuskulttuuri.

Jos olet aita aikeissa antaa uuden lapsen korttelille mahdollisuuden, tutustu koko Surfsharkin arvosteluun antaaksesi itsellesi vähän lisätietoja.

3. ExpressVPN - nopein luotettava VPN

ExpressVPN on maininnut olevansa yksi parhaimmista VPN-palveluista planeetalla. Heidät tunnetaan yksityisyyden ohjaamana. Heitä kohtaan on ollut useita merkittäviä tapauksia, joissa hallitukset ja muut virastot yrittivät saada henkilökohtaisia ​​tietoja ExpressVPN: n käyttäjistä. Koska he eivät kuitenkaan pidä näitä tietoja siellä, tietoja ei löytynyt.

Plussat
 • Brittiläiset Neitsytsaaret
 • Lokit eivät pidetä
 • Nopea ja vahva salaus
 • Toimii HBO: n ja muiden maantieteellisesti rajoitettujen suoratoistopalveluiden kanssa
Haittoja
 • Hinta
 • Tukee vain kolmea samanaikaista yhteyttä

ExpressVPN: llä on hyvät palvelimen nopeudet. Tämä on totta myös kaukoliikenteessä. ExpressVPN-sovellus on käyttäjäystävällinen ja toimii kaikilla käytettävissä olevilla alustoilla tarjoamalla vahva salaus ja upeat turvaominaisuudet.

Samoin kuin NordVPN, ExpressVPN on hinnoittelupuolella.

 • Jos maksat kuukausittain, ExpressVPN veloittaa sinulta 12,95 dollaria kuukaudessa.
 • Jos ostat heidän kuuden kuukauden suunnitelmansa etukäteen, maksat 9,99 dollaria kuukaudessa.
 • Jos ostat 15 kuukauden suunnitelman, maksat periaatteessa 6,67 dollaria kuukaudessa.

ExpressVPN tarjoaa 160 VPN-palvelinpaikkaa 94 maassa, joissa on yli 3000 VPN-palvelinta ympäri maailmaa, ja niiden asiakaspalvelu on vertaansa vailla. Jos haluat lisätietoja palvelusta, lue kokonaisuudessaan ExpressVPN-arvostelu.

Käytä välityspalvelinta

kuinka välityspalvelin toimiiVälityspalvelin toimii välittäjänä laitteen ja verkon välillä. Kun käytät välityspalvelinta, näyttää siltä, ​​että tekemäsi pyynnöt tulevat välityspalvelimesta. Välityspalvelimen etuna on, että ne voivat tallentaa välimuistiin verkkosivustoja, joissa on käynyt aiemmin, mikä tekee nopeammaksi vierailulle tulevaisuudessa.

Välityspalvelimen avulla voit kiertää HBO: n maantieteellistä estämistä osan ajasta. Ongelma on siinä valtakirjoilla ei ole turvallisuutta. Lähetettyä tietoa ei ole salattu, joten se voidaan siepata. Toiseksi, monet välityspalvelimet, etenkin ilmaiset, ovat kyllästyneitä käyttäjiin. Joten Internet-nopeutesi tulee olemaan hidas.

Toinen välityspalvelimen ongelma on, että jos käytät HTTP-yhteyksiä, henkilö tai laitos, joka välityspalvelun omistaa, näkee todellisen IP-osoitteesi (Lue lisää: Piilota IP-osoitteesi).

Käytä älykästä DNS: tä

Kuinka fiksu DNS toimiiÄlykäs DNS tai DNS-välityspalvelin ei piilota IP-osoitteitasi. kuitenkin, se piilottaa DNS-osoitteen, jonka Internet-palveluntarjoajasi on määrittänyt sinulle. DNS-osoitteessasi on tietoja, joiden avulla muut sivustot, tässä tapauksessa HBO, tietävät missä olet planeetalla. Älykäs DNS korvaa määritetyn DNS: n sellaisella, joka on sijainnista, jolla ei ole maantieteellistä rajoitusta.

Älykäs DNS tai DNS-välityspalvelin sieppaa yhteyspyynnöt ja poistaa sitten pyynnöistä tiedot, jotka voidaan linkittää mihin olet. Sitten se korvaa poistetut tiedot toiseen maantieteelliseen sijaintiin linkitetyillä tiedoilla.

Samanlainen valtakirja, älykäs DNS ei käytä salausa. Plussapuolelta tietoa voidaan siirtää vähentämättä Internetin nopeutta. Haittapuoli on se, että verkossa välitettävät tiedot ovat haavoittuvia, koska yhteys ei ole salattu.

Käytä TOR

Kuinka tor toimii?Tor on palvelu, joka piilottaa IP-osoitteesi Internet-yhteyden ollessa. Verkkoliikenteesi pomppii useiden eri palvelimien välillä. Tuloksena on digitaaliset jalanjälkesi ovat piilossa. Tor tekee hyvää työtä piilottaaksesi IP: n ja kiertääksesi joitain georajoituksia. Kuitenkin, kun Internet-viestinnän kimppuun käyttämät releet löydetään, Internet-palveluntarjoajat voivat estää ne. Torin kanssa koet a hitaampi Internet-nopeus.

HBO-ohjelmat, joita voit katsella

HBO on ollut kotona televisio-ohjelmien suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista ohjelmista. He ovat luoneet kulttuurillisen ilmiön, joka on muuttanut tapaa, jolla ihmiset puhuvat, ovat vuorovaikutuksessa ja tarkastelevat maailmaa. Seuraavat ovat vain muutamia suosituimmista ohjelmista, jotka tämä kaapeliverkko julkaisee.

Lanka

Tämä karkea poliisidraama tutki huumekohtausta Baltimoressa. Se teki niin lainvalvonnan kuin huumekauppiaiden näkökulmasta. Tämä ohjelma oli pelinvaihtaja, koska se ei vain esittänyt lainvalvontaa hyviksi miehiksi tai huumekauppiaita rikollisiksi. Sen sijaan se pyrki osoittamaan ongelman vivahteen kaikista näkökulmista, mukaan lukien tarkastelemalla poliitikkojen, toimittajien ja yhteisön roolia jengin väkivallassa ja jengisodassa. Tämä oli huomaavainen ainutlaatuinen sarja, joka kesti viisi vuodenaikaa ja 60 jaksoa.

Sopranot

Sopranot ansaitsivat 21 Emmy-palkintoa 111 ehdokkaalla. Tämä on yksi HBO: n suosituimmista ohjelmista. Se oli uraauurtava sarja, joka sekoitti perheen vuorovaikutuksen ja rikoksen syndikaatin järjestämiseen liittyvän voimakkaan väkivallan sekoitukset. Ohjelman päähenkilö Tony Soprano työskenteli tasapainottaakseen perhettä, elää lähiöissä, suojella avioliittoaan, lyödä vihollisiaan ja paeta FBI: ltä. Paniikkikohta sai hänet etsimään hoitoa. Tämä yhdessä hänen virheellisen, mutta rakastetun luonteensa kanssa teki Tony Sopranosta konna, johon ihmiset juurtuivat. Tämän televisio-sarjan sarjafinaali oli yksi historian polarisoivimmista. Show näytti kuusi vuodenaikaa ja oli 86 jaksoa.

Valtaistuinpeli

Tämä valtava sarja, joka perustuu George RR Martinin Song of Ice and Fire -kirjasarjaan, on yksi osa poliittista pelitaitoa, yksi osa lohikäärmeitä, yksi osa fantasiaa ja yksi osa sotaeposta. Sarjassa on useita toistuvia hahmoja, jotka kaikki tekevät osansa puolustaakseen Rautavaltaistuinta. Joko henkilö on fantasian fani vai ei, tarina kutsuu. Se on monimutkainen. Ja niin paljon käänteitä se on järkyttävää. Valtaistuimien pelit tunnetaan myös runsaasta määrästä väkivaltaa ja kohtuuttomia seksiä. Vuonna 2020 Game of Thrones tuli kahdeksas ja viimeinen kausi.

Kuinka HBO rajoittaa niiden sisältöä

Olemme keskustelleet siitä, kuinka sisältö on maantieteellisesti rajoitettu. Mutta miljoonan dollarin kysymys on, miten tämä tapahtuu? Sillä on paljon tekemistä sen kanssa, miten Internet-yhteydessä olevat laitteet kommunikoivat keskenään.

Jotta voit katsoa HBO: ta Australiassa, sinun on saatava HBO: n palvelimet uskomaan, että olet Yhdysvalloissa. Miten teet tämän? Sinun on vaihdettava IP-osoitteesi. Onneksi on olemassa useita työkaluja, joiden avulla voit kiertää HBO: n maantieteellistä estämistä ja suoratoistaa haluamaasi sisältöä.

Jokaisella laitteella, joka kommunikoi toisen laitteen kanssa Internetissä, on oltava IP-osoite. Voit ajatella IP-osoitetta, kuten postiosoitteesi todellisessa maailmassa. IP-osoitteesi antaa muiden Internet-palvelimien tietää, mihin paketit pitäisi toimittaa. Nämä tietopaketit voivat olla verkkosivuja tai esityksiä, jotka suoratoistetaan Internetissä.

Jos yrität katsella HBO: ta Australiassa, HBO: n palvelimille kerrotaan, että pyyntö tulee Yhdysvaltain ulkopuolelta tulevalta laitteelta. HBO-palvelimet vastaavat lähettämällä virheviesti HBO-suosikkiohjelmasi sijasta.

Miksi HBO rajoittaa suoratoistoa

Se voi olla melko turhauttavaa ulkomailla matkustavalle yhdysvaltalaiselle, joka on jo HBO Go- tai HBO-Now -palvelun tilaaja, kun he yrittävät käyttää suoratoistopalvelua ulkomailla ja ymmärtävät, että he eivät voi. Ensimmäinen kysymys, jota useimmat ihmiset kysyvät, on miksi?

On monia syitä, miksi HBO estää kansainvälisiä katsojia katsomasta suoratoistosisältöään. Suuri osa siitä liittyy television jakelusopimuksiin Yhdysvaltojen sisällä. Monissa tapauksissa nämä sopimukset on suunniteltu sallimaan vain sisällön näyttäminen amerikkalaisille katsojille Yhdysvalloissa. Sama pätee Netflix-rajoituksiin.

Kuten useimmissa asioissa, syy tämän tekemiseen hajoaa rahaksi. Ohjelman luojat suojaavat tuotteensa taloudellista kannattavuutta paremmin kuin paras koditurvajärjestelmä suojaa superrikkaan ja yksityisyyden takaavan henkilön kotia. Suositulle näytölle voidaan myöntää lisensointi eri tavalla toisessa maassa, mikä lisää tuloja, joita ohjelman tekijät saavat.

Toinen syy on, että yhden hallituksen luokitusjärjestelmä voi olla täysin erilainen kuin toisen hallituksen. Joten sellainen ohjelma, kuten Game of Thrones, joka tunnetaan kauhistuttavasta väkivallasta ja graafisesta seksuaalisesta sisällöstä, on hyväksyttävä Yhdysvalloissa, mutta muut maat eivät ehkä hyväksy tätä sisältöä. Näyttää, että HBO-lähetykset ovat suunniteltu sopimaan amerikkalaisten lähetystoimistojen laatimiin ohjeisiin. Koska HBO ei näytä sisältöään ulkomailla, he ei tarvitse huolehtia siitä, että yritän myös sopeutua muiden maiden politiikkaan.

Tietenkin, vain koska politiikka tai hallitus ei pidä sisällöltään sopivaa maalleen, tämä ei tarkoita, että kansalaisilla ei olisi halua siihen. Internet levittää ideoita ja kulttuureja, etenkin niitä, joita esitellään suositussa mediassa kuten HBO, ympäri maailmaa. Joten tämä sisältö on nälkä muualla. Lisäksi on joukko ihmisiä, jotka ovat maksaneet tilauksistaan ​​kotona ja haluavat voida käyttää niitä ulkomaille matkustettaessa.

Lopulliset ajatukset

HBO on luonut ilmiömäistä sisältöä viimeisen viiden vuosikymmenen ajan. Yhdysvaltojen katsojat ovat voineet suoratoistaa HBO: lla, kun taas ulkopuolella olevat ovat jättäneet yrittää löytää kiertotavan. Vaikka maantieteellistä estämistä on olemassa useita vaihtoehtoja, suosittelemme, että käytät VPN: tä, olipa se sitten NordVPN, Surfshark tai ExpressVPN. Nämä kolme palvelua ovat turvallisia, nopeita, luotettavia ja ovat parhaita VPN-verkkoja myös Netflixille.

Jos Internet on edelleen hiukan liian hidas Netflixin suoratoistoon, tutustu NBN-suunnitelmien erittelyyn. Kiitos!

Kuten aina, haluaisimme mielellämme kuulla sinusta. Kerro meille, mitä mieltä olet tästä arvostelusta, ja lisää kaikki ehdotuksesi, jotka sinulla on alla olevassa kommenttiosassa.

FAQ

K: Miksi HBO on vain Foxtelissa?

V: Foxtel teki 1. tammikuuta 2017 sopimuksen, joka antoi sille laajat oikeudet HBO: n kirjastoon. Seurauksena Foxtelista tuli kiistaton HBO: n koti.

K: Kuinka paljon HBO-suoratoisto maksaa?

V: HBO-Now maksaa 15 dollaria kuukaudessa. Se on itsenäinen tilaus, joka ei vaadi HBO-tilausta. HBO Go on ilmainen, kunhan sinulla on HBO-tilauksesi.

K: Mitä eroa on HBO GO: n ja HBO-Now: n välillä??

V: Molemmat streaming-palvelut tarjoavat saman sisällön. HBO Go on henkilöille, joilla on HBO-kaapelitilaus. HBO-Now maksaa 15 dollaria ja on tarkoitettu niille, joilla ei ole HBO-kaapelitilausta.

K: Voinko katsoa Game of Thronesia HBO-Now -palvelussa?

V: Joo. Uusia jaksoja on saatavana HBO: lla. Nyt ne ilmestyvät kaapelikanavalla.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me