Kuinka saada American Netflix Australiaan

Netflixillä on enemmän kuin 158 miljoonaa tilaajaa (ja lasketaan ...).  


Tämä on luultavasti enemmän kuin mitä yrityksen perustajat voisivat haaveilla, kun he aloittivat yrityksen videoiden vuokrauspaikkana jo vuonna 1998. Tuolloin Netflix tuli kuuluisaksi osittain johtuen siitä, että yritys tarjosi rajoittamattomia DVD-levyjä, jotka olisivat lähetetään taloon.

avaa netflixKun tämä ajatus tuli ensimmäisen kerran paikalle, se oli mullistava. Ajatus siitä, ettei sinun tarvitse mennä Blockbusteriin vuokraamaan DVD: tä, muutti kaiken. Amerikkalaiset tarttuivat konseptiin.

Vuonna 2002 Netflixillä oli vain 700 000 tilaajaa. Vuoteen 2005 mennessä heidän tilauksensa oli noussut 3,6 miljoonaan. Mitä Netflix ja ohjelman faneja eivät ymmärtäneet, on, että ulkona oli jotain vielä parempaa.

Vuonna 2007 Netflix julkaisi suoratoisto-ominaisuutensa. Joten sinun ei tarvinnut odottaa DVD: n saapumista kotiisi. Sinulla voisi olla valintasi elokuva pyynnöstä. Netflixin perustajat kertoivat olevansa kiinnostuneita suoratoiston aloittamisesta paljon aikaisemmin, mutta tuolloin Internetin nopeudet eivät antaneet mahdolliseksi. Se on totta - he olivat aikaansa edellä.

Kun Netflix-suoratoiston suosio alkoi kasvaa, sitä alettiin tukea pelikonsoleissa, kannettavissa laitteissa ja televisioissa. Mielenkiintoista on, että tuolloin suoratoistopalvelut Netflixin kanssa olivat saatavilla vain Yhdysvalloissa.

Se kaikki muuttuisi vuonna 2010, kun Latinalainen Amerikka ja Kanada sekä Karibia vuonna 2011 pääsivät Netflix-suoratoistopalveluun. Samana vuonna Netflix alkoi tuottaa omaa alkuperäistä sisältöä. Vuonna 2013 House of Cards debytoi. Se oli kiistaton hitti.

Näytti siltä, ​​että Netflixillä oli yksi menestys toisensa jälkeen. Katsokaa vain ohjelmia kuten:

 • Stranger asiat
 • Oranssi on uusi musta
 • Kruunu

netflix-ohjelmointi

Vuonna 2012 Netflix suoritti hyppyjen lampun yli ja tuli saataville Iso-Britanniassa. Pian sen jälkeen kun Netflixistä tuli saatavana useimmilla markkinoilla ympäri maailmaa.

TL; DR - hanki VPN (Virtual Private Network).

�� TD; LR - Ainoa oikea ratkaisu pysyvän toimintaratkaisun saamiseen Netflix-pääsyyn on VPN: n käyttö. Vaikka muutama verkkosivusto suosittelee välityspalvelimien tai jopa TOR: n käyttöä, he eivät kerro sinulle tarinaa kokonaan. Välityspalvelimista puuttuu VPN: n tarjoama salaus ja tietoturva TOR: n käytön aikana. Tällöin nopeus laskee täysin vain kt / s.
�� Mutta ole hyvä ja ole hyvä ja ole hyvä ja vältä mitä teet, vältä "ilmaisia" VPN-verkkoja. Jopa parhaat ilmaiset VPN: t ovat tusina senttiä. Suosittelemme sinua pysy poissa ilmaisista VPN-verkkoista koska ne eivät yleensä ole parhaita ratkaisuja Netflixille. Heidän tietosuojakäytäntönsä ovat usein kauhistuttavia, ja ne voivat tehdä laitteestasi alttiita hyökkäyksille. Heidän nopeutensa ovat erittäin hitaita. Heillä on kamala kirjauskäytäntö, joten he seuraavat sivustoja, joissa vierailet ja mitä teet online-tilassa.

Jos haluat parhaat VPN: t, suosittelemme mitä tahansa kolmesta:

 1. Lue koko NordVPN-arvostelu tai käy NordVPN
 2. Katso tulokas Surfshark, tarjoaa suoratoistopalveluita Netflixin lisäksi myös HBO: lle, Hululle, Amazon Primelle ja noin 12 muulle myyntipisteelle. Käy Surfsharkissa tai lue arvostelu.
 3. Jos budjetti ei ole yhtä huolestuttava, mene mukaan ExpressVPN. Ne ovat hiukan nopeammat Nordissa ja SurfSharkissa, ja niillä on mukavammat käyttöliittymät mobiili- ja työpöytäsovelluksissaan.

Rehellisesti sanottuna et voi mennä pieleen yhdessäkään yllä mainituista kolmesta VPN-palvelusta. Ne kaikki toimivat suunnilleen samoin ja antavat sinun katsella suosikki Netflix-esityksiäsi mistä tahansa Australiasta.

Tarvitsetko lisätietoja? Jatka lukemista..

Yhdysvaltain Netflix ei ole ”maailmanlaajuinen” Netflix

Yhdysvalloista tulevat matkustajat ovat usein yllättyneitä, kun he haluavat katsoa amerikkalaista Netflixiä Australiassa eivätkä näe monia suosikki-esityksiään. Syynä tähän on se, että amerikkalainen Netflix Australiassa on estetty.

Toki, voit katsella Netflixiä, mutta kun olet Australiassa kaipaat paljon sisältöä. Saat myös melko paljon sisältöä riippuen siitä, kuinka katsot sitä.

Netflix Australialla on runsas elokuvakirjasto. Australialaiset pääsevät Netflixin alkuperäiseen sisältöön. Tähän sisältyy TV-ohjelmia, elokuvia, lastenohjelmia, dokumentteja ja komediaerikoisuuksia.

Lisäbonuksena australialaiset käyttäjät saavat pääsyn australialaisiin nimikkeisiin, joita Yhdysvaltain katsojat eivät ole nähneet ja useimmissa tapauksissa eivät ole koskaan kuulleet. Lopuksi, joissain tapauksissa australialaiset katsojat voivat suoratoistaa esityksiä uusien jaksojen saapuessa, kun taas Yhdysvaltain tilaajien on odotettava, kunnes koko kausi on valmis.

Suurin ero, joka näet, on tarkasteltaessa lisensoitua sisältöä. Esimerkiksi, Ystävät, uskomattoman suosittu yhdysvaltalainen TV-sarja, saatavilla Yhdysvaltain Netflixissä. Mutta sitä ei löydy Netflix Australiasta. Sama pätee näyttelyihin kuten:

 • Rikolliset mielet
 • Breaking Bad
 • Kävelevä kuollut
 • Yliluonnollinen

Totta, voit nähdä joitain ohjelmia kilpailevilla stream-alustoilla. Ei vain Netflix. Tämä on totta myös jos katsot katsomista Kostajat: Ääretön sota ja Uskomattomat 2.

Kustannusvertailu: Yhdysvaltain Netflix vs. Australian Netflix

Mielenkiintoinen tosiasia on, että australialaiset eivät maksa vähemmän kuin Yhdysvaltain asukkaat Netflixistä. Australian asukkaat voivat ostaa lähtöpaketin 9,99 dollarilla kuukaudessa. Heillä voi olla suoraa suoratoistoa 13,99 dollaria kuukaudessa. Hintaan 17,99 dollaria kuukaudessa australialaiset voivat saada alueen parhaimmat Netflix-tarjoukset kaikilla lisätyillä kelloilla ja pillillä.

Yhdysvalloissa vuosi 2020 tuo mukanaan 18 prosentin nousun tavallisen Netflix-paketin hinnassa. Se nousee 10,99 dollarista kuukaudessa 12,99 dollariin kuukaudessa. Palkkiojärjestelmä siirtyy 13,99 dollarista kuukaudessa 15,99 dollariin kuukaudessa. Ja perussuunnitelma menee 7,99 dollarista kuukaudessa 8,99 dollariin kuukaudessa.

Ollakseni rehellinen, Netflix pyrkii saamaan sisältönsä maailmanlaajuiseksi. On kuitenkin olemassa useita lisenssikysymyksiä. Joten kysymys kuuluu, kuinka australialaiset, jotka haluavat katsoa Yhdysvaltain Netflixiä, pääsevät Yhdysvaltojen kirjastoon? On olemassa pari vaihtoehtoa.

Kuinka Netflix Geo-Block -sisältöä toimii?

Maantieteellinen esto pähkinänkuoressa tapahtuu, kun katsottava sisältö estetään maantieteellisessä sijainnissasi, samalla tavalla kuin verkkosivustot estetään. Netflix käyttää maantieteellistä estämistä tapana jakaa maailma markkinasegmentteihin. Tämän ansiosta he voivat myydä tuotteitaan eri hinnoilla, mikä kasvattaa voittoaan verrattuna siihen, että heillä on yksi hinta ja yksi politiikka maailmanlaajuisesti.

Netflix ei ole ainoa suoratoistoyritys, joka tekee tämän. Ja se ei aina toimi Yhdysvaltojen hyväksi. Esimerkiksi Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaat Yhdysvalloissa voivat olla järkyttyneitä, kun BBC iPlayer ei toimi.

Kuinka Netflix tietää missä maassa olet? Perustuu IP-osoitteeseesi. Jokaisella tietokoneella tai Internetiin kytketyllä laitteella on IP-osoite. Joten kun vierailet verkkosivustoilla, IP-osoite kertoo Internetille, mihin tiedot lähetetään.

Toinen hieno esimerkki tässä on Youtube, joka myös estää sisältöä maantieteellisestä sijainnistasi riippuen. Youtube USA ei ole Youtube Australia, vaikka se näyttääkin siltä. (Lue lisää: Poista YouTube-esto)

IP-osoitteesi antaa Internet-palveluntarjoaja tai Internet-palveluntarjoaja. Samoin kuin fyysinen osoite kertoo maailmalle, missä olet, joten IP-osoitteesi näyttää sijaintisi, joten on helppo seurata sinua.

Suoratoistopalvelut voivat käyttää näitä tietoja päättäessään, mitä sisältöä käyttäjien on sallittava nähdä sijaintinsa perusteella. Jos yrität muodostaa yhteyden estettyyn IP-osoitteeseen, saat pelätyn Netflix-virheruudun.

netflix epäonnistui

Näin tapahtuu, vaikka maksat Netflixin kaltaisesta palvelusta. Amerikkalaiset, jotka matkustavat lomalle tai liikematkalle, ovat nähneet tämän omakohtaisesti.

Rajoittamaton pääsy Netflixiin

Pitkä ja lyhyt se on, että sinun on löydettävä tapa saada streaming-palvelu uskomaan, että olet eri maantieteellisellä sijainnilla. Täällä on muutama toteuttamiskelpoinen tapa, mutta keskitymme vain parhaaseen ratkaisuun Netflix USA: n hankkimiseksi.

Muista, että haluat olla oikea työkalu oikeaan työhön. Esimerkiksi parhaan salasananhallinnan avulla ei voida tehdä mitään suojataksesi kirjautumistasi väärälle kädelle. Joten rahan käyttäminen väärään ratkaisuun kiertääksesi maantieteellisen eston on vain turhautunut tai pahempaa, vahingoittaa online-tietosuojaasi.

Bottom line, hanki jokin alla testatuista VPN-verkoista. Nämä ovat Netflixin parhaat VPN: t.

# 1 NordVPN - paras Netflix-suoratoistoratkaisu

NordVPN on aina ollut huipulla niiden alkamisesta lähtien. Yli 5000 palvelimella ympäri maailmaa sijaitseva NordVPN kattaa valtavan maantieteellisen alueen, joka kattaa 6 maanosaa ja tarjoaa palveluita kaikille suojausta tarvitseville..

Heidän omistamillaan SmartPlay-tekniikka, useimmat, elleivät kaikki heidän 5000 palvelimestaan ​​pääse pääsyyn US Netflixiin ja mihin tahansa muuhun Netflixiin, ja suoratoistaa ilman virheitä. Et saa tätä minkään muun VPN-palveluntarjoajan kanssa.

Plussat

 • SmartPlay-tekniikka
 • Poista Netflixin esto mistä tahansa maasta
 • OpenVPN-protokolla AES-256-bittisellä salauksella
 • Ilmainen kokeilu
 • Rahat takaisin takuu
 • Nollakirjauskäytäntö

Haittoja

 • Nopeus voi olla toisinaan melko epäjohdonmukaista

NordVPN on sitten kalliimpi kuin monet maksetut VPN: t. Kun olet alkanut tutkia heidän käytettävissä olevia suunnitelmiaan, huomaat kuitenkin, kuinka paljon säästät aloittaessasi pidempiä ehdotuksia. Itse asiassa kuukausikustannukset laskevat niin paljon, että ne ovat lopulta yksi halvimmista VPN-suunnitelmista, joita voit koskaan saada, kun tarkastelet heidän 3-vuoden suunnitelmaa.

 • Kuukausittain - 11,95 dollaria kuukaudessa.
 • Vuotuinen - 83 dollaria vuodessa tai 6,99 dollaria kuukaudessa.
 • 2-vuoden suunnitelma - 95,75 dollaria kahdeksi vuodeksi. Tämä hajoaa 3,99 dollariin kuukaudessa.
 • 3-vuoden suunnitelma - Ennakkomaksu on 107,55 dollaria eli noin 2,99 dollaria kuukaudessa.

Hienoa on se Kaikissa NordVPN-suunnitelmissa on 7 päivän ilmainen kokeilu. Sillä on myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et halua ensimmäisen kolmenkymmenen päivän aikana näkemäsi, voit sammuttaa sen ja saada kaikki rahat takaisin

Voit luottaa NordVPN: ään pitääksesi yksityisyytesi yksityisenä. Tämä ei ehkä ole niin iso juttu puhuttaessa elokuvista, joita suoratoistat Yhdysvaltain Netflixissä. Se voi kuitenkin olla isompi juttu puhuttaessa muusta verkkotoiminnasta.

nordvpn-kirjauskäytäntö

Tilintarkastusyhteisöt ovat tarkastaneet NordVPN: n, ja nämä yritykset todistavat tosiasian, että kun he sanovat, etteivät pidä lokia, ne eivät pidä lokit.

# 2 Surfshark - halvin Netflix-suoratoistoratkaisu

NordVPN tunnetaan Netflix-streaming-areenalla suuren palvelimien määrän vuoksi. Koska monet palvelimet vaikeuttavat Netflixiä estämään mitään niistä.

NordVPN maksaa hyvän muutospaikan verrattuna toiseksi parhaimpaan valintaan tässä luettelossa. Surfsharkilla ei ole ongelmia Netflixin käyttämiseen, ja se on noin puoli NordVPN: n hintaa. Kun Netflix nostaa hintojaan silloin tällöin, tuntuu hyvältä käyttää VPN: ää, joka ei maksa lähes yhtä paljon kuin itse Netflix-tilaaminen.

Plussat

 • halpa
 • Poista Netflixin esto mistä tahansa maasta
 • Edellä toimialan standardin mukainen salaus
 • Zero Logging Policy
 • Helppokäyttöinen

Haittoja

 • Vähemmän palvelimia kuin muita vaihtoehtoja

Kun valitset uudemman yrityksen suorittamaan yhtä tärkeätä palvelua kuin maantieteellisten rajoitusten poistaminen Netflixiä käytettäessä, on järkevää olla skeptinen. Uuden lapsen etsiminen korttelilta voi tuntua vaaralliselta siirtöltä. Kun se tulee Surfsharkista, se on oikeastaan ​​aika turvallinen.

Surfshark on loistava valinta ihmisille, jotka haluavat kiertää maantieteellisiä rajoituksia maksamatta periaatteessa uutta Netflix-tilausta. On oikeudenmukaista, että muut VPN: t perivät palvelustaan ​​palkkion, koska ne ovat tarjonneet laadukkaita salaustunneleita vuosien ajan. On myös reilua, että Surfshark tuli sisään ja tarjosi saman laadun palvelun murto-osan hinnasta.

Suosittelemme tutustumaan Surfsharkin verkkosivustoihin heidän nykyisen esittelyhintansa suhteen. Jos olet edelleen skeptinen VPN: n suhteen, tutustu koko Surfsharkin arvosteluun saadaksesi lisätietoja.

# 3 ExpressVPN - erinomainen nopeuden ja turvallisuuden tasapaino

Jos NordVPN ei jostain syystä ole käyttökelpoinen vaihtoehto sinulle, seuraava suosituksemme luettelossa on ExpressVPN. Tämä on Ison-Britannian Neitsytsaaret VPN-palvelu. Se tarjoaa useita uskomattomia ominaisuuksia ja sillä on ilmiömäinen voima.

Samoin kuin NordVPN: n ulottuvilla, ExpressVPN: llä on myös valtava verkko, jolla on tällä hetkellä 3000 palvelinta 160 kaupungissa 90 maassa. Niille, jotka ovat kiinnostuneita katsomaan Netflixiä Yhdysvalloissa, tiedät mielelläni, että Yhdysvalloilla on joitain parhaimmista kattavuuksista tähän VPN: ään.

Plussat

 • Nopeat nopeudet
 • Vahva salaus
 • Toimii useimmilla alustoilla
 • Fenomenaalinen tuki
 • Toimii yhdessä Yhdysvaltain Netflixin kanssa

Haittoja

 • Voit kytkeä vain kolme laitetta samanaikaisesti
 • Hieman kalliimpi jopa heidän pisimmässä suunnitelmassaan
 • Täsmällinen yhteys Netflix Australiaan

Yksi ExpressVPN-puolusta on se, että voit yhdistää vain kolme laitetta yhdellä tilillä. Edes tämä ei ole niin suuri haittapuoli. Ajattele, kuinka monta laitetta useimpien ihmisten on oltava yhteydessä VPN-verkkoon samanaikaisesti? Yleensä vain yksi. Ja jos joudut yhdistämään koko talosi, ExpressVPN tarjoaa VPN-reitittimen tukea. (Lue lisää: Paras VPN-reititin)

Toinen haittapuoli on hinta. ExpressVPN on yksi kalleimmista VPN-verkkoista, joita etsit. Jos ostat heidän palvelun kuukausittain, käytät 12,95 dollaria kuukaudessa. Jos käytät heidän kuuden kuukauden palvelua, maksat 59,95 dollaria etukäteen, mikä keskimäärin on 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos siirryt heidän 15 kuukauden ohjelmaan, maksat etukäteen 99,95 dollaria. Tämä hajoaa 6,67 dollariin kuukaudessa.

Kaksi muuta asiaa, jotka pidämme ExpressVPN: stä, ovat heidän asiakaspalvelu ja heidän 30 päivän rahat takaisin takuu. ExpressVPN on niin varma tuotteestaan, että vaikka maksat tuotteesta, sinulla on 30 päivää aikaa saada rahasi takaisin ilman kysymyksiä.

ExpressVPN: n asiakaspalvelu on eräs parhaimmista, mitä olemme nähneet. Olemme käyneet useita keskusteluja heidän teknisen tuensa kanssa ja olemme aina todenneet heidän olevan asiantuntevia, avuliaita ja erittäin helposti saavutettavissa olevia.

ExpressVPN asiakaspalvelun vaihtoehdot

Lisäämällä vielä yksi höyhen ExpressVPN: n korkkiin, heidän tietosuojakäytäntönsä on moitteeton. Kerta toisensa jälkeen hallitukset ovat yrittäneet saada tietoja asiakkaistaan. Koska ExpressVPN on totta lupaukselleen, se ei pidä kirjautumista asiakkailleen.

ilmaista vpn-tietosuojakäytäntö

Joten kun hallitukset tai muut instituutiot yrittävät saada käsiksi näistä lokista, ExpressVPN voi rehellisesti sanoa, että niitä ei ole olemassa.

# 4 VyprVPN - uskomattoman toimivuus + nopeus ja turvallisuus

VyprVPN on Sveitsissä toimiva VPN, joka keskittyy yksityisyyteen. Ne tarjoavat yli 700 palvelinta ja yli 70 palvelinpaikkaa. Tärkeä plus tähän VPN: ään on, että he omistavat ja hallitsevat kaikkia omia palvelimia. He eivät käytä mitään kolmansia osapuolia.

Heidän palvelu toimii useilla alustoilla, mukaan lukien Apple TV ja Android TV. Riippumaton tarkastus on osoittanut, että VyprVPN ei pidä lokit.

VyprVPN: llä on suhteellisen yksinkertaiset hinnasuunnitelmat. Näiden suunnitelmien avulla voit valita, maksatko vuosittain vai maksatko kuukausittain.

Plussat

 • Kameleoniprotokolla
 • Ei ole todistettu puunkäsittelykäytäntöä
 • Live chat-tuki
 • Toimii yhdysvaltalaisen Netflixin kanssa
 • 3 päivän ilmainen kokeilu

Haittoja

 • Ei rahat takaisin -takuuta
 • Ongelmat yhteydenpidossa Kiinassa
 • Ongelmia heidän Windows-asiakkaansa kanssa

Kuukausittaisen perussuunnitelman valitseminen on 9,95 dollaria kuukaudessa. Tämän avulla kolme laitetta voi muodostaa samanaikaisen yhteyden palveluun. Jos maksat koko vuoden, saat saman palvelun 60 dollarilla vuodessa tai viidellä dollarilla kuukaudessa.

Jos valitset heidän premium-suunnitelman, sinulla on mahdollisuus maksaa 12,95 dollaria kuukaudessa kuukausittain tai tilata vuodeksi 80 dollaria vuodessa, mikä hajoaa 6,67 dollariin kuukaudessa. Premium-suunnitelman avulla voit kytkeä viisi laitetta ja hyödyntää niitä omistettu Chameleon-protokolla suunniteltu kiertämään palveluita, jotka on tarkoitettu estämään VPN-verkot suoratoiston aikana.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa?

Kun käytät VPN: tä kiertääksesi Netflix-geosuojauksen, sinulla on lisäetu, kun pystyt yhdistämään laitteen palvelimeen tai muuhun laitteeseen suojatun yhteyden kautta.

Voit jatkaa selaamista ja suoratoistoa tietäen, että kaikki verkossa välitetyt tiedot ovat salattuja ja niitä ei voi siepata. Kolme tarkistettua VPN-palvelua tarjoavat tähtienopeuden, tähtien palvelun ja ovat täysin sitoutuneita auttamaan sinua yksityisyyden ylläpidossa. Mikä parasta, ne on testattu ja osoitettu toimivan Yhdysvaltain Netflixin kanssa.

On VPN: n ainoa vaihtoehto?

Rahojemme mukaan VPN: n hankkiminen on paras tapa liikkua Netflixin maantieteellisessä estämisessä. Se ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehtosi. Älykkäät DNS-välityspalvelimet on suunniteltu reitittämään liikenne, joka on paikkatietoinen. Tämä tarkoittaa, että kun liikenteesi on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella, se ohjataan Yhdysvaltoihin. Älykkäillä DNS-välityspalvelimilla reititettyä liikennettä ei ole salattu. Tällä voi olla joitain lisäyksiä, kun puhutaan suoratoistosta.

 • Koska vain pieni osa liikenteestäsi ohjataan uudelleen, kaistanleveysnopeus säilyy.
 • Asennus on erittäin helppoa, vaikka et olisikaan hyvä tietokoneiden kanssa.

Palvelu toimii korvaamalla Internet-palveluntarjoajan määrittämä DNS-osoite uudella, jolla ei ole tietoja todellisesta maantieteellisestä sijainnistasi.

Kuinka fiksu DNS toimiiYhteyspyyntösi verkkosivustoon, johon haluat päästä, on sieppattu. Maantieteelliseen sijaintiisi mahdollisesti vuotavat tiedot korvataan uusilla tiedoilla, jotka osoittavat sijaintiin, josta haluat käyttää geo-estettyä sisältöä. Keskustelujemme vuoksi kaikki tiedot, jotka tunnistavat sinut Australiassa tai muussa maassa, korvataan tiedoilla, joiden perusteella näyttää siltä, ​​että olet Yhdysvalloissa.

Niin kannattavaa kuin tämä saattaa kuulostaa, se ei toimi jatkuvasti. Toki, saatat saada pääsyn, mutta vasta yrittäessään vaihtaa sijainteja monta kertaa, joka kerta, kun yrität katsella.

Lopulliset ajatukset

Netflixillä on paljon hämmästyttävää sisältöä. Lisensointirajoitusten takia American Netflixiä Australiassa ei ole saatavana. Jos olet turhautunut näihin rajoituksiin, on olemassa vaihtoehtoja. Älykäs DNS saattaa toimia. Paras veto on kuitenkin rahojemme suhteen käyttää VPN: tä. VPN aikoo piilottaa IP-osoitteesi ja salaa samalla lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot.

Neljästä tarkistetusta VPN: stä, NordVPN on paras kun avaat Netflixin. Kaksi muuta tekevät kuitenkin myös hyvää työtä. Haluaisimme kuulla sinusta. Mihin toimiin olet ryhtynyt suoratoistaa Netflix US Australiassa? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa. Katso myös UKK-osiosta vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin Netflix US: n suoratoistosta Australiassa. Kiitos käsittelystä.

FAQ

K: Onko VPN-laillinen Australiassa?

V: Joo. VPN: t ovat laillisia Australiassa. Kun käytät VPN: tä kiertääksesi maantieteellisesti estettyjä materiaaleja, kuten US Netflix, saatat tehdä niin vastoin oikeudenhaltijoiden toiveita. Maantieteellisten rajoitusten kiertäminen ei kuitenkaan ole samaa kuin hiipiminen naapuruston parhaan kodinturvajärjestelmän ohi ja murtautuminen kotiin. Kuten useimmat verkkoteknologiat, myös Australian lainsäädäntö on hieman epämääräinen sen suhteen, mikä on ja mikä ei ole sallittua. Tällä hetkellä Australiassa ei ole lakeja, jotka estävät sinua käyttämästä VPN: tä. Maantieteellisten rajoitusten ohittaminen ei ole myöskään laitonta.

K: Mikä ilmainen VPN toimii Netflixin kanssa?

V: Ei mitään. Ilmaiset VPN: t eivät ole sen arvoisia. Heidän palvelu on hidasta, joten vaikka he pystyisivät kiertämään Netflixin maantieteellisiä rajoituksia, et voi suoratoistaa videota. Ilmaiset VPN-palvelut näkevät sinut tavaroina. He varastavat yksityiset tietosi ja käyttävät niitä usein ansaitakseen rahaa itselleen.

K: Voinko katsoa American Netflixiä Australiassa ilman VPN: tä?

V: Älykäs DNS saattaa antaa sinun mahdollistaa katsella Yhdysvaltain Netflixiä Australiassa käyttämättä VPN: tä. Näin ollen turvallisin ja varmin tulipalo on VPN: n, kuten NordVPN, ExpressVPN tai VyprVPN, käyttäminen..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me