Nord VPN vs. PIA – Voittaja = Nord

Paras VPN-palvelu ei tapahdu koskaan sattumalta. Tyypillisesti se on tulosta tyhjentävästä tutkimuksesta, jossa verrataan esimerkiksi VPN: n kotipaikan maata, VPN: n nopeutta ja palvelinverkkoa.

Ehkä tärkeintä, asiakkaiden on tiedettävä, ovatko heidän tietonsa turvallisia tuolla VPN: llä. Jakaako palveluntarjoaja todennäköisesti keräämänsä tiedot vai noudattaako hän todella tiukkaa "kirjautumattomuutta" -käytäntöä, joka lupaa käyttäjälle täydellisen nimettömänä?

Keskivertokuluttajan ei ole helppoa viettää paljon aikaa vertaamalla eri VPN-palveluntarjoajia. Siksi tämän kaltaiset vertailut ovat niin tärkeitä. Otamme kaksi suhteellisen tunnettua VPN-palveluntarjoajaa päätä vastaan ​​-kilpailuun, jossa vain yksi voi tulla voittajaksi.

Katsotaanpa tarkemmin NordVPN vs. Yksityinen Internet-yhteys, tai PIA.

Johdanto NordVPN: ään

Panamassa sijaitseva tämä on yksi VPN, joka todella noudattaa "ei kirjaudu" -käytäntöä. Tämä tekee siitä poikkeuksellisen suositun, ja nopeustesti paljastaa joitain vaikuttavia tuloksia. Muita arvokkaita ominaisuuksia ovat mainosten esto-ohjelmistot, ympäri vuorokauden tapahtuva reaaliaikainen tuki chatin välityksellä, palvelimet, jotka sallivat TOR-over-VPN-käytön, ja kaksois-VPN-kokoonpanot. Heidän 30 päivän rahat takaisin -takuut ovat edelleen kiitettäviä.

nordvpn-logo

Johdanto PIA: han

Ihmiset, jotka etsivät yksinkertaista, edullista VPN-verkkoa, voivat olla tyytyväisiä yksityiseen Internet-yhteyteen. Se sijaitsee Yhdysvalloissa, jonka monet ihmiset tunnustavat haittana, koska tämä maa on osa Five Eyes -verkostoa. PIA: n palautuskäytäntö on vähemmän antelias kuin Nordin, ja se kestää vain seitsemän päivää. Lisäksi PIA: n asiakastuki näyttää heikentyneen viime kuukausina.

yksityisen verkkoyhteyden logo

Tuomioistuimen vertailu

NordVPN: llä on kiistatta etuna tässä. Se sijaitsee Panamassa, joka on ei osa viiden silmän, yhdeksän silmän tai 14 silmän verkosta. Vertaa tätä PIA: n kanssa, joka perustuu Yhdysvaltoihin. Yhdysvallat on osa kaikkia näitä vakoojaverkkoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tiedustelutiedot ovat peräisin kansalaisten vakoilusta voidaan jakaa viranomaisten kanssa.

Pohjimmiltaan nämä verkot mahdollistavat yhden jäsenmaan vakoojatoimistot tutkimaan muiden jäsenmaiden kansalaisten verkkotoimintaa. He voivat tehdä niin laillisesti jäsenten välisten sopimusten ansiosta. Vaikka Yhdysvaltain laki rajoittaa amerikkalaisten vakoojien toimimista heidän kotialueellaan ilman todennäköistä syytä, oikeuksia ja muita laillisia mukavuuksia, Australian vakoojalla ei ole samoja rajoituksia.

Jos Australia sattuu saamaan hyödyllisiä tietoja Yhdysvaltain kansalaisten online-toiminnasta, he jakavat sen Yhdysvaltojen viranomaisten kanssa, jotka voivat sitten ryhtyä toimiin. Tietenkin päinvastainenkin on totta. Kun Yhdysvaltojen vakoojat löytävät tietoja Australian kansalaisista, jotka saattavat kiinnostaa, se jaetaan Australian viranomaisten kanssa.

Vastaavasti Yhdysvaltoihin perustuva VPN ei välttämättä pysty suojaamaan asiakkaitaan viranomaisten tekemältä hyökkäykseltä. Tällainen VPN on myös jollei Yhdysvaltain laeista muuta johdu tietojen säilyttämistä sekä näiden tietojen jakamista viranomaisten kanssa.

Panamalla sitä vastoin ei ole sellaisia ​​tietojen säilyttämistä koskevia lakeja. He eivät myöskään ole osapuolina kansainvälisissä vakoojasopimuksissa, jotka pakottaisivat heitä jakamaan tietoja muiden kansakuntien kanssa. Tämä tekee Panamasta erinomaisen valinnan VPN-palvelimen ylläpitämiseksi.

Mikä VPN on nopeampi?

Ei väliä kuinka viettää aikaa verkossa, VPN-nopeus on kriittinen. Hidas nopeus häiritsee selaimen suorituskykyä, jolloin sivujen latausnopeudet viivästyvät. Katso alla olevista VPN-testituloksista, mikä palvelu on nopeampi.

VPN-palveluntarjoajan vertailu

NordVPN tarjoaa vankan verkon, joka ei vaihtele liikaa. Se auttaa, että Nord yhdistää käyttäjät automaattisesti käyttäjän valitsemassa maassa vähiten ylikuormittuneeseen palvelimeen. Vähemmän tungosta palvelin johtaa aina nopeampaan selailuun.

Siitä huolimatta NordVPN: n nopeudet eivät olleet vaikuttavia. Tokiossa palvelimen käytön aikana suoritettujen latausten määrä oli vain 1,05 Mbps. Paras tulos saavutettiin Amsterdamissa latausnopeudella 16,36 Mbps.

PIA: n nopeustestitulokset olivat parempia. Latausnopeus Tokiossa oli 13,74 Mbps ja Alankomaissa 20,38 Mbps, mikä oli PIA: n nopein nopeus. Alkuyhteydessä PIA näyttää menettävän suurimman osan nopeudestaan, vaikka sen johdonmukaisuus oli hyvä kaikkialla.

Se tarkoittaa, että PIA: lla on nopeuden reuna, mutta sen pääsy streaming-alustoihin on parhaimmillaan arvaamaton. Vastaavasti käyttäjät voivat silti mieluummin luotettavampi NordVPN kun suoratoisto.

Millä VPN: llä on laajempi verkko?

Suuren suorituskyvyn varmistamiseksi verkon koko ja jakelu ovat erittäin tärkeitä. Mitä enemmän palvelimia VPN tarjoaa, sitä vähemmän tungosta nämä palvelimet todennäköisesti ovat. Lisäksi on toivottavaa, että palvelimien maantieteellinen jakauma on hyvä, jotta he ovat riippumatta siitä, missä asiakkaat voivat olla maailmassa voi löytää palvelimen, joka on suhteellisen lähellä. Tämä varmistaa nopeamman suorituskyvyn, mutta se tarkoittaa myös, että käyttäjillä on paljon enemmän valintoja, kun he haluavat huijata sijaintiaan.

nordvpn eurooppalaiset palvelimet

NordVPN on kädet alas -voittaja tässä kategoriassa sen kanssa enemmän kuin 5000 palvelinta sijaitsee 61 maassa. PIA ylpeilee hieman 3 100 palvelinta sijoitettu 33 maahan.

Turvallisuuden vertailu

Turvallisuus on tärkein syy siihen, miksi ihmiset käyttävät VPN-verkkoja. Yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita VPN-verkkoista turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi ja tietoturvariskejä uhkaavien otsikoiden lukumäärä lyö uutissivustoihin melkein joka ikinen päivä.

Tässä kategoriassa on mahdotonta voittaa NordVPN: ää. Heillä on luotettava käytäntö kirjaamista vastaan, ja heidän salaus on huippuluokan, kun saat OpenVPN-protokollan ja AES 256-bittisen salauksen. Lisäksi Nord mahdollistaa kaksinkertaisen VPN: n ja sisältää CyberSec, joka auttaa käyttäjiä välttämään robottiverkkoja. Testaus paljasti lisäksi, että NordVPN: llä ei ollut vuotoja.

nordvpn cybersec

PIA: n kanssa ei ole kaksinkertaista VPN: ää, ja oletusyhteys käyttää AES: n 128-bittistä salausta. Voit silti valita AES 256-bittisen salauksen, ja voit myös valita NUIJA, mikä ei ole yhtä hyvä kuin Nordin CyberSec, mutta ainakin tarjoaa jonkin verran suojaa.

yksityinen Internet-yhteys

Kilpailu tässä kategoriassa on lähellä, mutta Nord tulee eteenpäin.

yhteensopivuus

Kun kyse on VPN: n käytöstä, haluat käyttää Internetiä turvallisesti kaikista laitteistasi. VPN: n käyttöönotto laitteella voi olla vaivaa monissa tilanteissa. Jos aikaa säästää helposti asennettavilla VPN-toiminnoilla on sinulle tärkeää, niin NordVPN olisi sinun valintasi.

PIA tarjoaa kaikki tärkeimmät käyttöjärjestelmät: Windows, MacOS, iOS, Android, Linux ja mahdollisuuden käyttää VPN: ää reitittimissä. Ongelma on - suurten alustojen ulkopuolella se on hämmentävää VPN: n käyttöä muissa laitteissa.

NordVPN tarjoaa kaikki suuret käyttöjärjestelmät, joita PIA tekee. Siinä on myös käteviä oppaita VPN: n käyttämiseen Android TV -laatikoissa, joukko eri merkkejä reitittimiä ja satunnaisia ​​laitteita.

Yksityinen Internet-yhteys on voittanut NordVPN: n useissa laitteissa, jotka voit olla yhteydessä yhdellä kertaa. PIA tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää 10 samanaikaista yhteyttä kun taas NordVPN sallii vain 6: n.

Jos tarvitset todella niitä 4 ylimääräistä liitosta, PIA siirtäisi neulan täällä, mutta muuten NordVPN tulee huipulle, kun on kyse yhteensopivuudesta.

VPN: n valitseminen

Tässä vertailussa NordVPN vs. PIA, Nord on selvä voittaja. Siitä huolimatta PIA tarjoaa luotettavia palveluita ja sitä on järkevää käyttää tietyissä tilanteissa.

Molemmat tarjoavat rahat takaisin -takuita, joten on paljon järkeä kokeilla molempia vaihtoehtoja ilmaiseksi testataksesi sijaintinopeutta, ellet jo ole jo myyty yhdellä tai toisella. Jos NordVPN ylläpitää PIA-nopeuksia, suosittelemme käyttämään NordVPN: ää hyödyntääkseen heidän ylivoimaista turvallisuutta, lainkäyttövaltaa ja ominaisuustarjouksia.

nordvpn-logoyksityisen verkkoyhteyden logo

Sijaintisi saattaa tehdä jompikumpi näistä hyvä valinta. Jos olet Tokiossa, NordVPN: n nopeudet eivät vain lisää luottamusta palveluun ja tekevät PIA: sta paljon paremman vaihtoehdon. Ainoa aika, jolloin NordVPN todella voittaa PIA: n, on tietyllä sijaintinopeudella missä olet maailmassa, vaikuttaa suuresti valintaasi.

Ohje

K: Onko NordVPN yksityinen?

V: Kyllä, NordVPN sallii kuitenkin torrentin ja P2P: n vain tietyssä määrin heidän palveluitaan. Näkeminen siitä, kuinka rentouttava on yleensä sitä, mitä ihmiset haluavat pitää yksityisenä, voi olla ongelma joillekin ihmisille.

K: Onko NordVPN: llä tappikytkin??

V: Kyllä, yksi heidän parhaista ominaisuuksista on heidän automaattinen tappakytkin. Jos tietosi paljastuvat sekunniksi, ne lopettavat käyttämäsi ohjelman automaattisesti tai katkaisevat yhteyden käyttämästäsi laitteesta.

K: Onko PIA VPN hyvä?

V: Kyllä, koska se on yksi markkinoiden suosituimmista palveluista tänään, se tarjoaa korkeatasoista palvelua.

K: Mikä on turvallisin VPN-palvelu?

V: NordVPN ottaa kakun tähän luokkaan. Vaikka NordVPN ei aina ole nopein, se tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden.

K: Ovatko ilmaiset VPN: t turvassa?

V: Suurimmaksi osaksi ei. Joissakin maksutetuissa palveluissa on ilmaisia ​​ohjelmistoversioita, jotka ovat suhteellisen turvallisia. Saatavana on parempia budjettivaihtoehtoja, jotka sopisi sinulle paremmin. Katso paras ilmainen VPN-oppaamme.

Lisää oma arvostelu:

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme yksittäiset arvostelut, jotka ovat informatiivisia ja ei-mainostavia. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

--- Ole hyvä ja valitse Nopeus ---
Keskiverto
Hidas
Nopeasti
?>

--- Valitse käytettävyys ---
Helppokäyttöinen
Lievästi monimutkainen
Erittäin monimutkainen
?>

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn käyttöehdot.

LISÄÄ ARVOSTELU

0
4415

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me