Opera VPN -palvelu – ilmainen .. vai onko se todella? (Testitulokset)

Jos tuote on ilmainen, sinä olet tuote. Ainakin tietosi ovat.


Tähän mennessä suurin osa ihmisistä ymmärtää parhaan käytettävissä olevan VPN: n tärkeyden. He haluavat suojata yksityisyyttään. He haluavat pääsevänsä pääsyyn maantieteellisesti rajoitetun sisällön ja surffata verkossa ilman rajoituksia. Joten kun he kuulevat, että Opera tarjoaa ilmaisen VPN-palvelun rajoittamattomalla datalla, he hypätä siihen.

Pitääkö Oopperan palvelu todella hypellä?

Opera VPN -katsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Jotkut hakupolitiikat
Palvelimen koko: 10 palvelinta
Palvelimen jakelu: 5 maata
Tuki: Ei mitään
Torrenting: Ei sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: Olematon
pääkonttori: Kanada
Hinta: Vapaa
Virallinen nettisivu: https://www.opera.com

Ei aito VPN - se on välityspalvelin

Ensimmäinen asia, joka sinun on ymmärrettävä, on se Opera ei ole oikea VPN. Se on turvallinen välityspalvelin. Tämä tarkoittaa, että Opera salaa oman selainliikenteen reitittämällä sen palvelimen kautta, jota VPN ylläpitää Kanadassa. Opera on kuitenkin ei ole suunniteltu salaamaan liikennettä muilla selaimilla tai erilliset sähköpostiohjelmat. Jos Opera olisi tosi VPN, se salaa kaikki Internet-tiedot, jotka menevät laitteesta sisään ja ulos. Sillä ei ole väliä mikä sovellus käsittelee tietoja. Tämä tarkoittaa, että Opera on paljon vähemmän turvallinen kuin erillinen VPN-palvelu.

Plussat:
 • Täysin ilmainen
 • Ei kaistanleveysrajoituksia
 • Toimii Netflixin kanssa
 • Helppo asentaa ja helppo käyttää
Haittoja:
 • Loki kaikki tietosi
 • Kanadan lainkäyttövalta
 • Ei oikea VPN
 • Ei erillistä tuotetta
 • IP-vuodot havaittu
 • Hitaat nopeudet
 • Ei torrentteja
 • Vain kolme palvelinvaihtoehtoa
 • Ei asiakaspalvelua

Mitä pidimme Opera VPN: stä

ooppera vpn ilmaiseksiHalusimme aloittaa positiivisista asioista tästä “VPN: stä” ennen kuin sukelsimme sen moniin virheisiin. Yksi hyvä asia palvelussa on se se on täysin ilmainen. Sinun ei tarvitse kirjautua tilaukselle, eikä kaistanleveysrajoituksia ole.

On kuitenkin tärkeää muistaa se ilmaiset VPN-verkot ansaitsevat rahaaan jotenkin ja yleensä se ansaitsee tietosi. Siellä on sanonta, saat mitä maksat ”. Tässä tapauksessa se ei voisi olla totta. Joten jos haluat tosi kaupan ja olla samalla kustannustehokas, sinun on käytettävä melkein ilmaista palvelua. Tutustu parhaiden ilmaisten VPN-luetteloomme.

Se on rakennettu suoraan selaimeen, ja se on helppo aktivoida. Jos haluat aktivoida VPN: n, mene vain valikoihin / asetuksiin / tietosuojaan / VPN: ään. Kun prosessi on suoritettu, voit yksinkertaisesti käynnistää VPN-palvelun käytöstä ja pois päältä. Voit myös valita palvelimen sijainnin ja nähdä kuinka paljon dataa käytät.

vihdoin, yllätykseksi Opera työskenteli Netflixin kanssa. Se ei vain toiminut, mutta se toimi moitteettomasti. Jotkut saattavat kysyä, eikö kaikkien VPN-verkkojen pitäisi toimia Netflixin kanssa? Teoriassa kyllä. Vuosien mittaan Netflixistä on kuitenkin tullut erittäin tiukat ja se on käyttänyt tehokasta VPN-tekniikkaa havaitsemaan ja estämään parhaatkin VPN: t. Monet VPN: t, kun niitä käytetään maantieteellisesti rajoitetun sisällön suoratoistoon Netflixissä, kohtaavat pelätyn virheen.

netflix -virhenäyttö

Joten Opera on sen hyväksi.

Pitäisikö luottaa Operaan?

Saat vastauksen kysymykseen tarkastellessasi Oranan tietosuojakäytäntöä. Sieltä löydät useita lausekkeet, jotka saavat yksityishenkilöt ajattelemaan kahdesti.

Yksi esimerkki on se, että palvelu pidättää oikeuden kerätä käyttötietoja. Tämä tarkoittaa, että he voivat tallentaa vierailemasi verkko-osoitteita ja IP-sijainteja, mutta eivät välttämättä verkkosivujen sisältöä.

Tämä on paljon enemmän tietoa kuin muut VPN: t keräävät. Muistettavaa on, että palvelu ei ole millään tavoin yhteydessä nimesi tai sinun tietoihin. Se on kytketty käytettyyn laitteeseen. Tämä tarkoittaa, että Opera VPN ei rakenna selaushistoriaa.

Kun tarkastelet heidän tietosuojakäytäntöään, huomaat, että he keräävät tietoja käyttöjärjestelmästäsi, IP-osoitteestasi ja muista tiedoista, joita voidaan käyttää laitteidesi tunnistamiseen ajan myötä. Jälleen on tärkeää huomauttaa, että Opera VPN: llä ei ole tietoja, jotka linkittävät sinut IP-osoitteeseen.

Opera ansaitsee rahaa myymällä tietosi - varo

Surfeasy-oopperan vpnKun tarkastelemme palvelua kokonaisuutena, tunnemme, että Opera tekee sen, mitä odottaisit minkä tahansa ilmaisen palvelun tekevän. He keräävät tuntemattomia tietojasi ja myyvät niitä muille. Jos etsit nimettömyyttä ja täydellistä yksityisyyttä, tämä ei ehdottomasti ole VPN, johon sinun pitäisi luottaa. Sinun on jatkettava parhaan VPN: n etsimistä yksityisyyden ja suojauksen suhteen.

Opera-selain on teknisesti Norjassa toimiva yritys. Ongelmana on, että heidän VPN-palveluaan hallinnoi SurfEasy. Opera osti tämän kanadalaisyrityksen, muutama vuosi sitten. Kanada on 5 Eyes Surveillance Alliancen jäsen.

Tämä on tiedonkeruuliitto. Ajatuksena on, että useat maat voivat yhdistää voimavaransa yhdessä. Jos yhdellä ryhmän maalla on tietoa, he jakavat sen muiden neljän kanssa. Joten Opera-VPN: n valvontatoiminnan lisäksi myös Kanadan hallitus pyysi toimintaa, he ovat velvollisia luovuttamaan sen.

Selaimen VPN käyttää AES-256-algoritmia. Tiedämme myös, että se käyttää tavanomaista HTTPS-tietoturvaa. Emme nähneet webRTC-vuotoja testauksen aikana.

Oletetaan, että Opera VPN toimii kuten sen SurfEasy-kumppani. Mielestämme se käyttää OpenVPN: ää. Tätä on kuitenkin vaikea varmistaa. Se hyödyntää integroitua Google-julkista DNS-palvelua. Välityspalvelinpyyntö on VPN-palvelimilta.

VPN: n käyttö

Opera vpn -selaimen tunnus käytössäVPN: n käyttö seinäselaimessa on erittäin helppoa. Kun olet käynyt läpi VPN-palvelimen käyttöönoton, näet sinisen VPN-tunnuksen hakupalkissa. Napsauta VPN-tunnusta ohjataksesi sen päähallintapaneeliin.

Kojetaulu on helppo käyttää. Voit kytkeä VPN-palvelun päälle tai pois päältä. Saat näytön, joka näyttää viikon aikana käytetyn kaistanleveyden ja kuukauden aikana käyttämäsi kaistanleveyden. Voit muuttaa virtuaalisia sijainteja napsauttamalla nykyistä valintasi. Sinulle annetaan luettelo uusista sijainneista, joihin voit muuttaa. Valitse vain uusi sijainti, ja se muuttuu valitsemasi maan VPN-palvelimeksi.

Kuinka nopea on Opera VPN

Kaikki ymmärtävät, että jos aiot käyttää suojattua VPN-yhteyttä, menetät hieman Internet-nopeutesi. Se on vain parin kurssille. Ongelma tulee, kun huomaat valtavia pudotuksia suorituskyvyssä nimeltä ”Nimettömyys”.

ooppera vpn nopeus tulos zürichVielä pahempaa on, kun olet ei edes luvannut nimettömyyttä ja sinä olet pakko kärsimään hitaasta palvelusta.

Tämän saat Opera VPN: llä.

Täällä näet nopeuksia, jotka ovat laskeneet alas hyväksyttävällä alueella.

Tämä on hiukan parempi, mutta siitä ei ehdottomasti ole mitään, josta kirjoittaa kotona.

Tämä on yksi hitaimmista VPN-yhteyksistä, mitä olemme koskaan nähneet. Joten Opera VPN voi poistaa Netflixin eston. Mutta yhteys on niin hidas, että suosikkielokuvasi tai televisiosarjojesi suoratoisto Netflixissä siirtyy nautinnollisesta painajaiseksi.

Maksuvaihtoehdot

Opera VPN on ilmainen. Maksuvaihtoehtoja, päivityksiä ja aikarajoja ei ole. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia rahat takaisin -takuusta tai siitä, käyttävätkö he salaustekniikkaa yksityisyyden suojaamiseksi vai eivät..

Ilmaisten VPN-verkkojen ongelma

vpn haitatParas VPN ei ole koskaan ilmainen VPN. Ilmaiset VPN-verkot maksavat sinulle enemmän pitkällä tähtäimellä, koska ne eivät tarjoa yksityisyyttä tai turvallisuutta. Monet palvelut antavat kolmansien osapuolien etsiä henkilötietojasi tai vielä pahempaa.

Kun maksat VPN: stä, maksamasi yritys ansaitsee rahaa tilauksilla. Tämä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse myydä henkilökohtaisia ​​tietojasi muille. Ilmaiset VPN-verkot voivat olla vaarassa kokea vahingollisia asioita, kuten identiteettivarkauksia.

Ilmaisissa VPN-yhteyksissä on hidas yhteysnopeus. Ilmaisissa VPN: issä on vähän tai ei ollenkaan asiakaspalvelua. Ilmaisissa VPN: issä on pieni valikoima palvelimia, joista valita. Ilmaiset VPN: t tarjoavat sinulle alipaketti-VPN-protokollia.

Entä Torrenting?

Opera VPN: llä torrentit ovat poissa käytöstä. Käytät VPN-torrenttia, koska haluat suojata tietosi. Haluat estää ihmisiä mahdollisuudesta hakkeroida tietokoneesi. Torrentin yhteydessä muodostat yhteyden muiden henkilöiden tietokoneisiin ja järjestelmiin ja annat heille pääsyn omaan.

Maailmassa, jossa kaikki olivat hyviä ja ystävällisiä, tämä ei olisi ongelma. Valitettavasti pahat ihmiset käyttävät piinaa kyberrikollisuuteen. Jos käytät VPN: ää, voit suojautua.

tietojen rikkomustilastot

Tässä on ongelma. Opera ei salaa tietojasi. Joten vaikka torrentit olisivat kunnossa, et olisi turvassa. Ja muista, Opera VPN on selainpohjainen välityspalvelin. Joten se toimii vain niiden tietojen osalta, jotka siirretään varsinaisen selaimen kautta.

Torrentsilla olet yhteydessä ulkoisiin ohjelmiin, kuten uTorrent. Tämä tarkoittaa, että voit suudella vähän suojaa, niin sanottu VPN tarjoaa hyvästit.

Missä Opera VPN -palvelimet sijaitsevat?

vpn-palvelimen sijainnitOpera VPN -palvelimet sijaitsevat viidessä maassa. He ovat:

 • Yhdysvallat
 • Saksa
 • Kanada
 • Alankomaat
 • Singapore

Opera julkaisi suunnitelmansa laajentaa palvelinohjelmistonsa eri puolille maailmaa. Tällä hetkellä ne sallivat käyttäjien muodostaa yhteyden niihin, joita he kutsuvat “ensisijaisiksi palvelimiksi”. Nämä ovat palvelimia seuraavissa maissa:

 • Amerikat
 • Aasia
 • Eurooppa

Turhauttavaa on se sinulla ei ole aavistustakaan mihin kaupunkiin olet yhteydessä. Sinun täytyy kääriä noppaa ja toivoa parasta.

Kun olemme siinä, meidän on lisättävä, että tappajakytkintä ei ole. Tätä odottaa vain VPN: ltä. Tappikytkin katkaisee istunnon automaattisesti, jos IP-osoitteesi vuotaa.

Asiakaspalvelu

ooppera vpn-foorumiRehellisesti sanottuna meillä oli houkutus jättää tämä osa tyhjäksi. Loppujen lopuksi mistä on puhuttavaa? Kuinka paljon mistään saat?

Katso, jos haluat apua, Opera ei halua kuulla sinusta. Ohjepainikkeen napsauttaminen ei käynnistä suoraa keskustelua, se ei vie sinua yhteyslomakkeeseen, eikä se avaa ohjelippua. Ei mitään. Ainoastaan ​​se vie sinut sivulle, jolla voit lukea lisää siitä, mikä VPN on ja kuinka sen on tarkoitus auttaa sinua.

Operalla on tukifoorumi. Mutta tämä foorumi kattaa monenlaisia ​​aiheita, jotka käsittelevät selainta. Mikään ei suoraan puhu VPN: stä. Juuri toinen isku tätä vastaan subpar VPN -vaihtoehto.

Kiinalaiset sijoittajat

Kiinalla ei ole hyvää mainetta ilmaisen Internetin tai Internetin yksityisyyden suhteen. Äskettäin kiinalainen sijoitusryhmä teki yhteistyötä Opera-selaimen kanssa. Ilmeisesti tämä ei sisällä Opera Media Groupia tai Opera VPN -palvelua. Näyttää siltä, ​​että nyt nämä ovat alkuperäisen norjalaisen yrityksen käsissä. Siitä huolimatta, jos olet huolissasi yksityisyydestä, saatat ihmetellä, kuinka paljon kiinalaisilla on pääsy Opera VPN: ään ja sen keräämät tiedot.

Lopulliset ajatukset

Opera VPN näyttää hyvältä pinnalta. Tarkoitan, kuka ei aio innostua jostakin ilmaisesta ja vapauttaa Netflixin maantieteellisiä rajoituksia? Opera VPN on helppo käyttää. Sinun ei tarvitse tietää, kuinka VPN määritetään tai edes mitä VPN on, jotta hyödyt siitä. Kaistanleveydellesi ei ole mitään rajoituksia, ja siirrot salataan sotilaallisen luokan salauksella.

Jos olet kuitenkin jollain tavalla, muoto tai muoto huolissasi yksityisyydestä ja todellisesta turvallisuudesta, tämä ei ole sinulle vaihtoehto. Muista, että et osta markkinoiden parasta VPN-verkkoa. Tämä on ilmainen palvelu, joka toimii vain siirrettäessä tietoja Opera-selaimesta.

vpn käytössä ponnahdusikkunan vpn

Jos luet palveluun liittyvää tietosuojakäytäntöä tai käyttöehtoja, se saa vain tuntemaan olosi vähemmän turvalliseksi. Yhteysnopeudet ovat epänormaalit. Opera VPN ei vain kirjaa käyttöäsi, vaan saattaa myös myydä tietojasi. Epäselvän lainkäyttövallan ansiosta on hyvin mahdollista, että tämä yritys paljastaa tietosi lainvalvonnalle, jos heiltä sitä pyydetään..

Palvelu on ilmainen. Emme silti usko, että se on hintansa arvoinen.

Jos haluat VPN: n, hanki sitten oikea VPN

Haluatko kokeilun VPN-palvelun, joka suojaa kaikkia Internetin kautta lähettämiäsi tietoja? Sitten suosittelemme NordVPN: tä.

NordVPN: llä on tuhansia suojattuja palvelinpaikkoja ympäri maailmaa. Heillä ei ole selvää puunkorjuuta koskevaa politiikkaa ja tarjousta vertaansa vailla oleva asiakastuki.

Se on myös erittäin helppo käyttää, mikä heijastaa yrityksen sitoutumista tarjoamaan tuote, joka todella toimii. Ei ole piilotettuja maksuja tai lausekkeita. Voit suojata useita laitteita yhdellä tilauksella.

Kiitos heidän Panaman sijainnista, NordVPN suojaa sinua useilta valtion valvontaohjelmilta, jotka uhkaavat vaarantaa yksityisyytesi.

 • Tarjoaa ilmiömäistä asiakastukea ja a live chat, joka on käytettävissä 24/7
 • hehkuu torrentia
 • NordVPN-suunnitelmat vaihtelevat 2,99 dollaria kuukaudessa - 11,99 dollari kuukaudessa
 • NordVPN: llä on erityiset palvelimet, jotka on varattu auttamaan sinua pääsemään kiertämään palveluiden georajoituksia, kuten Netflix
David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me