Paras halpa isäntä Australia

Jos olet kuin me, näkemällä sanat "ilmainen" ja "halpa" saa sinut istumaan ja kiinnittämään huomiota.


Kaikki pitävät edullisista hinnoista?

Jotkut asiat eivät kuitenkaan ole edullisia hinnoista. Tämä pätee erityisesti isäntäyrityksiin. Jälleenmyyjien ja ympäri Australiaa ilmestyvien lentokilpailujen välillä melkein kuka tahansa voi laittaa verkkosivuston ja tarjota ilmaisen tai melkein ilmaisen verkkosivuston isännöinnin..

Ihmiset antavat paljon lupauksia. Mutta mitä saat oikein johdonmukaisuuden ja tuen suhteen noihin edullisiin kellarikorkoihin?

Meidän tehtävämme on seuloa hölynpöly ja löytää parhaat halvat isännöintipalvelut Australiassa. Se mitä etsimme, on kohtuuhintaisia ​​hosting-palveluita arvostetuilta yrityksiltä, ​​jotka tarjoavat paljon vastineeksi.

WEB-PALJONNOSTUMINEN
1. Hostinger $ 0.99 / mo 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2,95 / kk 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2,95 / kk 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2,95 / kk 1,765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ Kanssa 1.00 / kk 1,941 ms 4 ★★★★★

Miksi sinun tulisi välttää erittäin halpaa tai "ilmaista" isännöintiä

Nopea verkkosivustohaku ilmaiselle hosting-palvelulle Australiassa yhdistää sinulle useita tulossivuja. Jotkut ovat tuotemerkeistä, joita tunnet jo jonkin aikaa. Toiset ovat uusia yrityksiä, jotka haluavat nimetä, tai ihmiset, jotka haluavat helppoa passiivista tuloa.

Se on ilmaisen tai erittäin halvan isännöinnin ongelma.

Liiketoiminta on liiketoimintaa. Infrastruktuurin, päivitysten, tietoturvan ja muiden alustan ylläpitämiseen liittyvien osien välillä tekniikka voi tulla kalliiksi. Kukaan ei aio tarjota kaikkea tätä sydämensä hyvyydestä. Jos he eivät tuota tuloja laskuttamalla sinua palvelustaan, he ansaitsevat sinusta selän takana.

Kuinka he tekevät sen?

Monta kertaa se tapahtuu keräämällä tietosi aluksesta ja myymällä ne kolmansille osapuolille. Kohdennettu markkinointi ei kuitenkaan ole ainoa syy välttää sopimuksia, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta. Useimmat ilmaiset verkkoisäntäkoneet ansaitsevat rahaa volyymilla heittämällä satoja - ehkä tuhansia - asiakkaita samalle palvelimelle, jolla heillä on pääsy samoihin rajoitettuihin resursseihin ja identtiseen IP-osoitteeseen.

Tämän ongelma on:

 • Bad️ Huonot naapurit. Halvat tai ilmaiset palvelut ovat usein roskapostittajien ja huijareiden suosikkeja, koska heidän ei tarvitse investoida paljon ja he voivat eksyä joukosta. Mutta voit olla varma, että nämä resurssikodat aiheuttavat verkkosivustosi toimivuuden ja kaatuvat usein.
 • ⚠️ Paljon seisokkeja. Huonot naapurit johtavat liiallisiin seisokkeihin, jotka voivat maksaa asiakkaillesi, tuotemerkin maineen ja rahalla. Jokainen yritys, joka takaa vähemmän kuin 99 prosenttia käyttöaikaa, on ohi.
 • ⚠️ Niitä on helppo hakata. Tietoverkkorikolliset kohdistuvat palveluihin, joilla on jaetut IP-osoitteet, koska he tietävät tietoturvan olevan heikkoa ja valittavissa on satoja kohteita.
 • ⚠️ On helppo levittää sekasortoa. Heikon tietoturvan ja vangitun yleisön vuoksi haitalliset koodit ja virukset voivat levitä pitkälle ja leveälle nopeasti.
 • ⚠️ Google rankaisee sinut. Hyvä vai ei, Google-indeksoijat arvioivat sinut yrityksen mukaan, jota pidät (tai käytät). Ylläpitopalvelut, joissa on liian paljon seisokkeja ja suuri osa hakkeroitavista tai roskasisällisistä verkkosivustoista, eivät osoita hyviä tuloksia tai korkeita SERP-pisteissä.
 • ⚠️ Huono - tai ei - tuki. Useimmissa ilmaisissa tai erittäin alennetuissa isännöintisuunnitelmissa on tukea, johon on vaikea päästä, joka ei vastaa tai on vain huono. Et saa tietokantaa, vain sähköpostiosoitetta, jolla on hidas läpimenoaika, tai puhelinnumeroa, joka jättää sinut automaatio helvettiin tai pitoon pitkään. Turvallisuus ei myöskään ole kovin hyvä. Jopa perusasioita, kuten SSL, tarjotaan vain palkkiona, jos ollenkaan.

Usein saat tietää todellisen kaupan vasta hyvitysajan päätyttyä, ja on liian myöhäistä päästä eroon pitkästä sopimuksesta, jonka allekirjoittit saadaksesi alennetun hinnan. Voit oppia paljon lukemalla pienimuotoisen painotuotteen, joka tarkoittaa niiden palvelusehtojen (TOS) tai palvelutasosopimusten (SLA) kaatamista ennen sopimuksen allekirjoittamista. Ei monet ihmiset ole halukkaita tekemään niin, varsinkin kun nämä sopimukset ovat niin pitkiä ja hämmentäviä.

Voit myös hyödyntää ilmaisia ​​kokeiluversioita selvittääksesi yrityksen oikeutuksen. Mutta jolla on aikaa henkilökohtaisesti yrittää hylätä suunnitelma suunnitelman jälkeen etsimään parasta?

Se on meidän tehtävämme!

Halpa australialainen web-hosting-opas

Olemme pyrkineet tarjoamaan sinulle ratkaisevan valinnan halvalla web-hosting-palvelulla yrityksiltä, ​​jotka antavat sinulle suuren tuoton melko vaatimattomalta investoinnilta. Tiimimme on kokeillut kymmeniä hosting-palveluita, verrannut ominaisuuksia ja suunnitelmia ja tarkistanut niiden nopeuden ja turvallisuuden. Loppujen lopuksi olemme todenneet, että seuraavat kuusi yritystä ovat todella toimittaneet kriteerimme suhteen.

Kaikki eivät ole parhaita samoista syistä. Jotkut ovat edullisempia tarjouksia tai parasta WordPress-isännöinnille, kun taas toiset tarjoavat edistyneitä ominaisuuksia ja erinomaisen tuen.

Ilman enempää, tässä on meidän valintamme. Saat lisää hosting-hauskaa lukemalla oppaamme parhaaseen web-hosting-palveluun.

HUOMAUTUS: Kaikki nopeudet kirjataan millisekunnissa (ms).

Halpa web-hosting - suositukset vuodelle 2020

1. Hostinger: Edullinen, täydellinen

Keskimääräinen käyttöaika: 99,87%
Keskinopeus: 585 ms

Hinta: Suunnitelmat alkavat vain 0,99 dollaria kuukaudessa, ja saat paljon tästä hinnasta. Ainoa haittapuoli on, että sinun on hyväksyttävä 48 kuukauden sopimus saadaksesi korko. Kustannukset nousevat 7,99 dollariin kuukaudessa, kun uusit. Hostinger tarjoaa myös eniten tapoja maksaa. Voit käyttää suurta luottokorttia, PayPalia tai kryptovaluuttaa.

Alin hinta tinkimättä laadusta ✅

Miksi Hostinger on luettelomme kärjessä? Voit verrata hintaa, joka on melkein kolmanneksella alempi kuin lähin kilpailija. Vaikka suosittelemme pysymistä poissa palveluista, jotka veloittavat alle 1 dollarin kuukaudessa, meidän on tehtävä poikkeus Hostingerin dieen luotettavuuteen ja suorituskykyyn. He jopa nauttivat vankasta kustannustehokkaasta isännöintivaihtoehdosta, joka ei vaaranna laatua. Curt maksat heille kryptovaluutalla.

Huippuluokan hinnoittelusta huolimatta ne eivät aiheuta samoja resurssien jakamisen, seisokkien tai tietoturvan huolenaiheita, joita koet muilla erittäin edullisilla hosting-suunnitelmilla. Niissä on korkein käytettävyysprosentti ja nopein nopeus, ja asiakaspalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, riippumatta sijainnistasi.

Hostinger on paras valinta niille, jotka haluavat laittaa henkilökohtaisen blogin tai perussivuston ilman vaivaa ja huoltoa. Voit käynnistää WP-sivuston muutamassa minuutissa. Hostinger antaa sinulle ilmaisen SSL- ja verkkotunnuksen rekisteröinnin jokaisella tilillä.

Parhaat ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Korkea käyttöaika
 • Alhaisin hinta kaikista
 • Ilmainen verkkotunnus, sähköpostitili ja tietokanta (korkeammat tasot saavat rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, sähköpostitilejä, tallennustilaa, SSL: ää ja kaistanleveyttä)
 • Suuri asiakastuki
 • Laaja tietokanta

2. HostPapa: Paras halpa / premium-hosting

Keskimääräinen käyttöaika: 99,95%
Keskinopeus: 475 ms

Hinta: Hinnat alkavat 2,95 dollarista ja nousevat vastaavasti 8,99 dollariin tai 13,99 dollariin, kun uusit sopimuksesi. HostPapa Business Pro -suunnitelma on 11,95 dollaria kuukaudessa alkuperäiselle kolmivuotiselle sopimukselle, jonka hinta on säännöllisesti 21,95 dollaria kuukaudessa. Voit maksaa palvelusta Visa-, MasterCard- tai American Express -palvelulla.

alennukset: Ne tarjoavat tavallisen alennuksen 2,95 dollaria kuukaudessa sekä tavanomaisesta jaetusta isännöintisuunnitelmastaan ​​että keskitason yritysmajoituksesta. HostPapa tarjoaa 30 päivän rahojen palautustakuun.

Kun etsit parasta yleistä hosting-palvelua ja halvinta liiketoimintasuunnitelmaa, sinun on tarkistettava HostPapa. Se on loistava vaihtoehto web-hosting-palveluun Australiassa, koska sen hinta on korkea ja nopea, reagoiva asiakastuki. HostPapa sijaitsee Kanadassa, mutta sillä on palvelimia ympäri maailmaa. Yhtiö tarjoaa myös loistavan nopeuden ja yhden korkeimmista käyttöaikaprosenteista.

Sitten on ominaisuuksia, kuten satoja sovelluksia, markkinointityökaluja ja ilmaisia ​​ylenpalttisia. Olitpa sitten henkilökohtaisen blogin tai yrityssivuston luominen, löydät kaiken tarvitsemasi nopeaa liikkumista varten, vähemmän huolta seisokkeista tai hakkereista.

Parhaat ominaisuudet:

 • Ilmainen asennus, siirrot ja verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Ilmainen mukautettu sähköpostiosoite
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja CDN
 • Ilmaiset markkinointityökalut
 • Maksuton yksitellen koulutus
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki ja suorakeskustelu
 • Ilmainen SSL
 • Yli 400 ilmaista sovellusta
 • Mittaamaton kaistanleveys

3. HostGator - paras alennus pilvipalveluihin

Keskimääräinen käyttöaika: 99,68%
Keskinopeus: 6,57 ms

Hinta: Heidän Hatchling-suunnitelma alkaa 2,95 dollaria kuukaudessa kolmen vuoden sopimuksella. Sitten se palaa 6,95 dollariin kuukaudessa, kun sopimuksesi uusitaan. Ylin palvelutaso, HostGator-liiketoimintasuunnitelma, on 5,95 dollaria kuukaudessa alkuperäiselle palvelusajallesi. Voit maksaa tärkeimmällä luottokortillasi tai PayPal-tililläsi.

alennukset: Löydät HostGator-alennuskoodeja ja kuponkeja kaikkialta Internetistä. Ne tarjoavat myös kaikkein anteliaimman rahat takaisin -takauksen antamalla sinulle 45 päivää mieltäsi.

HostGator on hiukan kalliimpi kuin muut luettelossa, mutta saat premium-ominaisuuksia suhteellisen edulliseen hintaan. Se on vertailukelpoinen nopeuden, suorituskyvyn ja käytettävyyden suhteen, mutta edistyneet käyttäjät rakastavat suurta joukko ominaisuuksia, jotka sisältyvät vakiona.

Yhtiö tarjoaa ilmaisen web-rakennuksen, ja he ovat työskennelleet ahkerasti parantaakseen WordPress-isännöintinsä. Se on loistava ratkaisu verkkokauppaympäristöille, koska tarjoaa SEO ja auttaa sekä Google Adwordsia että Bing-mainontaa.

HostGatorin avulla turvallisuus ratkaistaan ​​ilmaisten SSL-varmenteiden ja automatisoitujen varmuuskopioiden avulla. Asiakkaat saavat myös mittaamaton kaistanleveys ja tallennustila, ilmaiset verkkotunnukset ja yhden napsautuksen asennuksen.

Ominaisuudet:

 • Yhden napsautuksen asennukset
 • Ilmaiset automatisoidut varmuuskopiot
 • 100 dollaria Google Adwords -kuponki
 • Mittaamaton kaistanleveys ja tallennustila
 • Ilmainen verkkotunnus (rajoittamaton verkkotunnus korkeammalla tason suunnitelmilla)
 • Ilmainen SSL
 • Muokattu sähköpostiosoite
 • Tuki useille alustoille

4. Bluehost: Luotettavin palvelu

Keskimääräinen käyttöaika: 99,74%
Keskinopeus: 1,765 ms

Hinta: Voit saada käynnistyssuunnitelman, jonka hinta on 3,95 dollaria kuukaudessa 36 kuukauden sopimuksella, ja tarjolla on alennus 2,95 dollaria, jos yrität poistua verkkosivustolta ilman sitoumusta. Hinta palaa 7,99 dollariin kuukaudessa uusinnan yhteydessä. Bluehost ottaa kaikki tärkeimmät luottokortit.

alennukset: Saat ponnahdusikkunan tarjouksen 2,95 dollarin teaserkorkoon yritykseltä muutaman minuutin kuluttua yrityksen verkkosivustolta. Bluehost tarjoaa myös 30 päivän rahojen palautustakuun.

Bluehost on ollut olemassa muodossa tai toisessa niin kauan kuin Internet on ollut asia. Yhtiö perusti vuonna 1996, mutta se kastettiin virallisesti nimellä Bluehost vuonna 2003. Ne ovat kalliimpia kuin muut palvelut, mutta saat paljon vastineeksi.

Yhtäältä yrityksen, joka on toiminut pitkään ja pitää miljoonia asiakkaita, on tehtävä jotain oikein. Heillä on myös datakeskuksia ympäri maailmaa, mikä on hieno uutinen australialaisille, jotka etsivät nopeita latausaikoja.

Jos etsit palvelua, joka on helppo oppia ja käyttää, on vaikea voittaa Bluehost. Yrityksellä on valtava tietokanta, joka on täynnä oppaita ja oppaita. Olitpa aloittelija tai kehittäjä, jolla on paljon verkkorakentamista, löydät Bluehostista jotain rakastettavaa. Niillä on myös yksi korkeimmin taattu käyttöaika.

Bluehostin haittapuoli on ulkomailla sijaitseva sijainti, mikä tekee asiakastuesta australialaisille hieman haastavamman.

Parhaat ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Ilmainen SSL
 • Yhden napsautuksen WordPress asentaa
 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Jopa 100 ilmaista mukautettua sähköpostiosoitetta
 • 200 dollaria ilmaisia ​​AdWords-hyvityksiä
 • Tuki cPanelille

5. iPage: Hyvä palvelun ja hinnan suhde

Keskimääräinen käyttöaika: 97,77%
Keskinopeus: 1,941 ms

Hinta: Suunnitelmat alkavat 1,00 dollaria kuukaudessa, sinun on lalattava 36 kuukauden sopimus tälle korolle, ja hinta palautuu 7,99 dollariin kuukaudessa uusimisen yhteydessä. Yhtiö hyväksyy kaikki tärkeimmät luottokortit ja PayPalin.

alennukset: Löydät alennuksia ja kuponkikoodeja verkkosivustoilta, kuten Coupns.com. Groupon ja RetailMeNot, sinun täytyy kaivaa niitä löytääksesi. iPage tarjoaa myös tavanomaisen 30 päivän rahojen palautustakuun.

Vaikka iPagella on useita negatiivisia arvosteluja, suurin osa liittyy asiakaspalveluun eikä suorituskykyyn tai luotettavuuteen. Ongelma on heidän sijainti Yhdysvalloissa, mikä vaikeuttaa australialaisten tavoittamista heihin työaikana. Perussuunnitelman asiakkaiden on myös maksettava SSL-sertifikaatista, jonka suurin osa valinnoistamme tarjoaa ilmaiseksi.

Lisäksi verkkotunnuksesi on ilmainen ensimmäisen vuoden ajan, ja saat runsaasti lisäominaisuuksia. Ne tarjoavat myös rajoittamattoman tallennustilan ja yli 1 000 mallia, jotka auttavat sinua räätälöitynä suunnitteluna.

Parhaat ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti
 • Yli 1000 ilmaista mallia
 • Ilmaiset mukautetut sähköpostiosoitteet
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • Ilmainen SSL-sertifikaatti (korkeammat tasot)
 • Rajoittamaton tallennustila

6. A2-hosting: Premium-palvelu, edullinen hinta

Keskimääräinen käyttöaika: 99,4%
Keskinopeus: 601 ms

Hinta: Alkaa 3,92 dollarilta kuukaudessa jaetulle isännöinnille, ja korkeimman palvelutason hinta on 99,59 dollaria. Sinun on allekirjoitettava 36 kuukauden sopimus saadaksesi diskontattu hinta tavallisessa jaetussa isännöinnissä, joka palautuu normaalihintaan 7,99 dollaria kuukaudessa sopimuksen päättyessä. He käyttävät suurimpia luottokortteja, PayPalia ja Skrilliä.

alennukset: Yhtiö tarjoaa uusille asiakkaille runsaasti kannustimia, joita päivitetään säännöllisesti. A2 tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun sekä "milloin tahansa" -suoritetun rahat takaisin -tarjouksen, jos täytät tietyt ehdot.

Tämä hosting-yritys on viimeisin luettelossamme, ei suorituskyvyn tai ominaisuuksien vuoksi, vaan heidän korkeamman johdantohintansa takia. Itse asiassa he ylittävät yleensä muut palvelut. Jos olet budjettitietoinen, on kuitenkin halvempia yrityksiä, joilla on vain vähän heikommat ominaisuudet ja toiminnallisuus.

Edes niiden halvimmalla vaihtoehdolla saat kuitenkin ilmaisia ​​suojausominaisuuksia ja hakkereiden estämistä. A2 tarjoaa myös ilmaisia ​​varmuuskopioita, korkeat käyttöaikaprosentit ja paljon nopeutta.

Parhaat ominaisuudet:

 • Ilmaiset automaattiset varmuuskopiot
 • Optimoitu WordPress-, Drupal- ja Joomla-sovelluksille
 • Turbo-palvelimia saatavilla
 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Hakkerointi
 • Paljon edistyneitä ominaisuuksia

Bonuksen valinta ja sana verkkokaupan ylläpidosta

Luettelomme pyörii rajoittamattoman isäntänä kohtuuhintaan. Jos sinulla on blogi tai yritys, nämä ovat hyviä vaihtoehtoja. Verkkokauppa on kuitenkin aivan erilainen pallopeli. Olemme täällä antaaksesi sinulle alennuksen yrityksestä, joka ei ole tehnyt lopullista leikkausta rajoittamattomaan yleiseen tai yrityksen isännöintiin, mutta on ihanteellinen alusta Australian verkkokauppasivustollesi..

Tuo yritys on Siteground

Miksi SiteGround on niin hyvä verkkokauppasivustollesi?

Ensimmäinen syy on niiden korkea käytettävyysprosentti, joka on taattu 99,95 prosenttiin. Kun käytät verkkokauppasivustoa, aika on rahaa. Jokaisesta tunnistasi, jonka verkkosivusto on alhaalla, menetät noin 100 000 dollaria tuloja. Puhumattakaan aineettomista menetyksistä, kuten maineesta ja palautuksen kustannuksista.

Seuraavaksi sinun on harkittava resurssien käyttöä. Monet verkkokauppasivustot käyttävät dynaamista suunnittelua ja niissä on paljon resursseja, kuten korkearesoluutioisia kuvia, streaming video ja interaktiivinen media. Saat myös ilmaisia ​​siirtoja ja verkkotunnuksen rekisteröintiä, yhden napsautuksen WP-asennuksia, rajoittamattomia ilmaisia ​​mukautettuja sähköpostiosoitteita ja rajattomia aliverkkotunnuksia.

Turvallisuudesta jopa alkeellisin suunnitelma antaa sinulle ilmaisia ​​SSL-varmenteita, ilmaisia ​​automaattisia varmuuskopioita ja ympärivuorokautisen sivuston seurannan. Pelkästään se säästää jopa 80 dollaria vuodessa ja paljon päänsärkyä.

Lopuksi heidän asiakastukensa on vertaansa vailla. He reagoivat erittäin hyvin puhelimitse, sähköpostitse tai chatin kautta ja opastavat sinut vaiheittaiset asiat läpi.

SiteGround tarjoaa kaiken tämän ja muut edullisimpaan hintaan jakamattomalle isännöintisuunnitelmalle. Ne tarjoavat myös WordPress-hallintapalveluita vain 3,95 dollaria kuukaudessa yhden vuoden sopimuksella. Hinta nousee 11,95 dollariin alkuperäisen toimikauden lopussa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivustojen ylläpidosta Australiassa

Tervetuloa UKK-osioon, josta löydät nopeita vastauksia yleisiin kysymyksiisi web-sivuston ylläpidosta Australiassa. Tässä on muutamia kysymyksiä, joita saamme paljon.

Mikä on halvin tapa saada web-hosting?

Vastaus: Mikään valintamme ei ole ilmainen, mutta voit saada rahojen palautustakuun jokaiselle. Emme suosittele ilmaista majoitusta, mutta Bluehostin kaltainen yritys tarjoaa sinulle loistavan isännöinnin vain muutamalla dollarilla kuukaudessa.

Kuinka paljon web hosting yleensä maksaa?

Vastaus: Se riippuu palvelutasosta ja valinnaisista ominaisuuksista. Turvallisen ja halvan isännöinnin keskihinta on 3–5 dollaria kuukaudessa, ja se maksetaan sopimuksen voimassaoloaikana.

Onko hyvä ilmainen isännöintipalvelu??

Vastaus: Jotkut hosting-suunnitelmat ovat täysin ilmaisia, mutta emme suosittele niitä turvallisuus- ja suorituskykyongelmien takia. Jotkut näistä "ilmaisista" palveluista ovat ilmaisia ​​vain rajoitetun ajan, ja päivityskustannukset eivät ole investoinnin arvoisia. Löydät melkein ilmaisen premium-palvelun arvostetuilta yrityksiltä, ​​kuten Hoatinger, joka on vain 0,80 dollaria kuukaudessa.

Hallitaan WordPress-isännöintisuunnitelmia?

Vastaus: WordPressin suosion takia monet hosting-yritykset tarjoavat ilmaisia ​​WordPress-asennuksia ja erittäin edullisia hallittuja WP-hosting-palveluita.

Mikä on paras cPanel-hosting-palvelu?

Vastaus: Suurin osa valinnoistamme tukee cPanel-hosting-palvelua, ja Internetissä on paljon tietoa siitä, kuinka käyttää tätä suosittua alustaa.

Mikä on nopein isäntäyritys Australiassa?

Vastaus: Nopeustestejemme mukaan ehdottomasti nopein hosting-alusta on Siteground. Yleensä muokattu virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti on nopein tapa edetä, koska sinulla on resursseja ja joustavuus. Tämä vaihtoehto vaatii kuitenkin kohtuullisen määrän teknistä tietämystä ja aikaa, koska kaikki hallinta ja mukauttaminen on sivuston omistajan tehtävä eikä isäntä.

Lopulliset ajatukset

Rakastamme säästää rahaa yhtä paljon kuin seuraava henkilö. Ilmaiset tai erittäin halvat eivät kuitenkaan aina ole toivottuja alennuksia.

Joskus saat mitä maksat.

Tarvitsetko tosiasioita? Annamme sinulle tosiasiat. Tavoitteenamme on antaa sinulle kattava katsaus edullisimpiin isännöintisuunnitelmiin Australiassa hintapisteiden perusteella ominaisuuksien ja tuen suhteen. Kuinka käytät näitä tietoja, sinun on päätettävä.

Löysitkö tästä oppaasta apua? Kerro meille siitä tai jaa kokemuksia hosting-yritysten kanssa.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me