Paras VPN Macille (vuoden 2020 arvostelu)

Olet vihdoin saanut uuden Macisi. Käytti aikaa kerskaa sitä ystävillesi, kertoi heille, kuinka paljon parempi se on kuin heidän tietokoneensa, ja nauti sitten paremmuutesi edestä. Kun kaikki on tehty, on aika hankkia VPN-suojaus uuden ihmekoneesi turvaamiseksi.

Helppoa, eikö? No, ei aivan.

Ongelma on - huolimatta siitä, että käyttöjärjestelmä on selvästi parempi - monet VPN-yritykset ovat olleet hitaita tai laiminlyöneet Maciin siirtämisen.

Monet suuret nimet aloittivat Windowsin ja päättivät pysyä siellä, mikä tarkoittaa, että tarvitset kolmannen osapuolen ohjelmistoja, jotta he voivat toimia Macissa. Tällaisilla ohjelmistoilla on, esimerkiksi sanottava, kyseenalainen maine, joten jos sinun kannattaa välttää sitä reittiä, niin sinun pitäisi.

Mutta sen sijaan, että joudut käymään sydäntä kiihdyttävän prosessin selvittääksesi kuinka VPN-rakasti uusi Macisi olemme, olemme tehneet sinulle henkisen työn. Olemme käyneet läpi anteeksiantamattomat Mac VPN -markkinat ja löytäneet yritykset, jotka kohtelevat käyttöjärjestelmääsi oikein.

Apple-logo

TLDR

Mac voi olla turvallinen käyttöjärjestelmä, mutta sen tietosuojavelvoitteet jättävät paljon toivomisen varaa.

Siksi VPN on niin tärkeä Mac-omistajille. Tämä artikkeli kattaa parhaat VPN-palvelut, joita voit löytää, Surfshark, NordVPN ja ExpressVPN.

Annoimme Surfsharkille nyökkäyksen ykköspaikalle sen ilmiömäisen hinnan ja arvon takia.

Surfshark toimittaa kaikilla ominaisuuksilla, joita vaaditaan laadukkaalta VPN: ltä. Kohtuullisilla kustannuksilla ja hyvin optimoidulla Macilla ei ole mitään, mitä pidät.

1. Surfshark - paras yleinen valinta

Mikä on Surfshark?

Surfshark ei jätä Mac-järjestelmiä jälkikäteen, asettamalla sen tasolle muiden sen tyyppisten käyttöjärjestelmätyyppien kanssa. Koska Surfshark oli suhteellisen uusi VPN-pelin tulokas, se ei varoittanut Mac OS: n hylkäämistä. Sen tarjoama VPN-sovellus on hyvin räätälöity työkalu eikä huonosti siirretty kopio..

Ison-Britannian Neitsisaarten ulkopuolella sijaitsevan korkealaatuisen yksityisyyspalvelun ja laajan Netflix-yhteensopivuuden ansiosta Surfsharkin alhainen hinta on melkein liian hyvä ollakseen totta; mutta se kestää tiukkaa testausta kaikissa luokissa.

Katsotaanpa joitain sen määrittelevistä ominaisuuksista:

 • Kilpailukykyisesti hinnoitellut suunnitelmat: Vain 1,99 dollaria kuukaudessa täyden 2-vuoden tilaukselta ja 5,99 dollaria kuukaudessa yhden vuoden aikana, se on yksi markkinoiden halvimmista toiminnallisista VPN-verkoista.
 • Mac-käyttäjäystävällinen: Surfshark on suoraviivainen ja helppokäyttöinen ominaisuuksilla, kuten Pikayhteys-painike välittömän yhteyden valintaa varten
 • Liehuvat liput: erilaisissa suorituskyky-, turvallisuus-, DNS-vuoto- ja nopeustesteissä Surfshark tulee aina hyvällä pistemäärällä, ainoa häiriö on satunnaisia ​​epäjohdonmukaisuuksia nopeuden kanssa, mutta niitä parannetaan jokaisella korjauksella
 • Täydellinen VPN-sijainti: Ison-Britannian Neitsytsaaret ovat vapaita tunnetuksi tunnetuksi 14 silmästä, pahamaineinen hallituksen tiedonkeruualue. Tämä ei ole vaaraa, josta sinun on huolehdittava Surfsharkin kanssa. Pohjimmiltaan ei ole lakeja, jotka voisivat pakottaa Surfsharkin luopumaan tiedoistasi.
 • Hiljaiset Kanariansaaret: Optio-kanaarikantaari on tapa ilmoittaa käyttäjille, jos hallitus on antanut heille salaisen haasteen, Surfshark käyttää tätä tiedon läpinäkyvyyteen ja ilmoittaa kaikille käyttäjille, jos sellainen myönnetään. Onneksi tämä VPN voi kuitenkin vapaasti ylpeillä siitä, ettei sillä ole ollut yhtään yhtään haastetta lähetetty heille, mahdollisesti johtuen heidän ennaltaehkäisevästä käytöstä optiokanarioilla.
 • Ei lokitietoja: Pakollisen sähköpostiosoitteen, laskutustietojen ja diagnostiikkaraporttien lisäksi Surfshark ei pidä ketään käyttäjistään kirjautuneena, mikä tarkoittaa, ettei ole vaaraa, että tämä VPN siirtää käyttödattasi, koska heillä ei koskaan ollut sitä!
 • Pika tiedot: Vaikka palvelimien välillä on epäjohdonmukaisuutta, tiedonsiirtonopeus on yleensä korkea, eikä sinulle saa jäädä mitään ärsyttävää viivettä.
 • Tappokytkin: Mac-versiossa on sisäänrakennettu Kill-kytkin, mikä tarkoittaa, että on helppo katkaista epäilyttävät yhteydet tai haitalliset hyökkäykset nopeasti.

Suosittelen Surfshark for Mac -sovellusta?

Surfshark on harvinainen helmi, joka tuo kaikki ominaisuudet, jotka tekevät siitä niin vaikuttavan muissa käyttöjärjestelmissä Macille, ja kaikille niin paljon, tämä on ehdottomasti yksi, jota suosittelemme.

Pientä hinnankorotusta verrattuna Surfsharkiin saat kaiken, mikä teki entisestä mahtavasta, muutamalla lisäominaisuudella, jotka saattavat kääntää NordVPN: n sinulle.

2. NordVPN - CIA: n turvallisuus

Mikä on NordVPN?

NordVPN oli pitkään vain Windows-pohjainen, mutta on nyt integroinut ohjelmistonsa myös sujuvaan Mac-käyttökokemukseen. Itse asiassa se on niin hyvin integroitu, että voit käyttää samaa VPN-pakettia kahdelle laitteelle, joilla on eri käyttöjärjestelmät.

Pitkä kokemus ja huikeat 5300+ palvelinta 59 maassa ovat kalliimpia, mutta se on edelleen VPN, joka kannattaa tutkia, jos olet vakavasti Macin suojaamisessa ja yksityisyydessä.

Katsotaanpa joitain sen määrittelevistä ominaisuuksista:

 • Suurin käytettävissä oleva palvelinvalinta: Siellä on niin suuri palvelinvalinta, josta saatat vaikeuksia päättää! Onneksi NordVPN: llä on automaattinen valintajärjestelmä, jos valittu tilavuus ylittää sinut!
 • Laaja Netflix-yhteensopivuus: Vaikka sen palvelimet eivät voi ylpeillä 100% Netflix -yhteensopivalla hinnalla, 95%: lla, yhteensopiva palvelin ei ole koskaan enemmän kuin napsautuksen päässä.
 • Käyttäjäystävällinen: käyttöliittymä on intuitiivinen ja erittäin helppo navigoida, esimerkiksi vetämällä ja pudottamalla kartta on yksi todella erottuvista käyttäjälähtöisistä ominaisuuksista
 • Sotilasluokan salaus: Nordvpn-suojaus on samaa luokkaa kuin Yhdysvaltain armeija, joten vuoto on erittäin epätodennäköistä.
 • Ei hakkuita: jokaisen VPN: n elintärkeä vaatimus. Pitkässä kokemuksessaan NordVPN: ää ei ole koskaan paljastettu minkään tiedon kirjaamiseksi, joten ei ole syytä olettaa, että ne rikkovat nyt lupauksensa
 • Panama perustuu: ilman pakollisia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja Panamassa, Nordvpn on laillisesti vapaa ohjaamaan liikennettä tekemättä yhtä tietuetta pitämällä tietosi laillisesti ja digitaalisesti suojattuna.
 • Tuplapalvelimet: Jos jo sotilaallisen luokan suojaus Nordvpn ei ole tarpeeksi hyvä, kaksinkertaista se! Ne tarjoavat palvelun, joka ohjaa Internet-liikennettäsi kahden erillisen VPN: n kautta ennen kuin se saavuttaa määränpäähänsä. Yhden VPN: n seuraaminen on erittäin vaikeaa, mutta kahta samanaikaista palvelimen salausta on lähes mahdotonta murtaa..

Suosittelenko NordVPN for Mac -sovellusta?

Se on syystä yksi suurimmista VPN-verkoista, ja suuri osa siitä, että he eivät ole unohtaneet Mac-asiakkaitaan. Vaikka todistettu tietue ei vielä vakuuttaisi sinua, ilmainen kokeilu ja rahat takaisin -takuu tarkoittavat, että sitä kannattaa tarkastella.

Älä unohda tarkistaa heidän fantastista joulutarjoustaan, 3-vuoden sopimus vain 3,49 dollaria kuukaudessa!

Nro 3: ssa ExpressVPN on edelleen korkealaatuinen tuote, joka tarjoaa vakavan suojan ja nimettömän paketin, joka on optimoitu Mac OS -käyttöjärjestelmää varten. Lisäkustannukset ja suoratoistoyhteensopimattomuus ovat sen pääkysymyksiä.

3. ExpressVPN - turvallisuus ja luotettavuus

Mikä on ExpressVPN?

ExpressVPN on omistettu suojauksellesi ja nimettömyydellesi. Se on valittu tuote, jos käsittelet säännöllisesti arvokasta tietoa.

Vaikka se tulee kalliimmaksi ja huono streaming -yhteensopivuus, se on 3. sijalla tässä luettelossa, se on silti laadukas VPN. Vielä tärkeämpää on, ettei Mac-yhteensopivuudessa ole mitään ongelmia. Pidä alkuperäisen alustan nopeus, vahvuus ja käyttäjäystävällisyys uudessa Mac-sovelluksessa.

Tässä on mikä tekee siitä lisäkustannuksen arvoinen:

 • Nopein VPN verkossa: ExpressVPN on erittäin nopea, käytä mitä tahansa testiä, kuten SpeedTest.net tai Fast.com, ja sinut puhalletaan pois.
 • Valtava palvelinvalikoima: 3000 palvelimella 160 paikkakunnalla ja 94 maassa se ei ehkä estä Nordvpn: ää pelkästään volyymissa, mutta kantaman ja monimuotoisuuden suhteen se on ehdottomasti liigassa.
 • Intuitiivinen tappikytkin: ei ole vahingossa tapahtuvien vuotojen vaaraa, ja jos menetät jopa sekunnin ajan yhteyden VPN: ään (vaikka et huomaa sitä), intuitiivinen tappikytkin katkaisee yhteyden nopeasti
 • Asiakas ensin: ExpressVPN: llä on pitkä kokemus asiakkaiden hoitamisesta. Nopean ja reagoivan tukijärjestelmän avulla kaikki ongelmasi ratkaistaan ​​nopeasti.
 • Turvallisuus, joka vastaa heidän etiikkaansa: Sotilaallisen salausprotokollan avulla ja jokaisen läpäisemämme testin läpäisemässä, tämä on epäilemättä turvallinen järjestelmä. ExpressVPN sopii tähän sitoutumiseen koskaan kirjata mitään arkaluontoisia tietojasi; ja sillä on tukikohta Britannian Neitsytsaaret, tämä on oikeudellisesti sitova sitoumus.
 • Ensiluokkainen hinnoittelu: jos etsit halpaa perus VPN: tä, ExpressVPN ei ehkä ole sinulle. Mutta jos etsit yhtä käytettävissä olevista ilmatiivisimmistä VPN-suojausjärjestelmistä, hinnoittelu on 9,99 dollaria kuukaudessa 6 kuukaudeksi tai 8,32 dollaria kuukaudessa 12 kuukaudeksi..

Suosittelenko ExpressVPN for Mac -sovellusta?

Jos käsittelet säännöllisesti arkaluontoisia tietoja tai olet vain vakavasti yksityisyytesi suhteen, tarvitset ExpressVPN: n. Raudanluettu turvallisuus, oikeudellinen suoja ja älykkäät turvallisuusjärjestelmät tarkoittavat, että tämä on valittu VPN, kun tarvitset anonymiteetin, joka ylittää ja ylittää.

Mikä on VPN?

Virtuaaliset yksityiset verkot luovat tunnelin, jonka avulla verkkoselailijat pääsevät turvallisesti kulkemaan laitteestaan ​​Internetiin suojaamaan heidän aktiivisuuttaan uteliailta silmiltä. Tämä tarkoittaa, että kun työskentelet tien päällä, pääset koti- tai yritysverkkojesi tiedostoihin vähemmän huolta siitä, että joku tunkeutuu älypuhelimeesi tai käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi. Se tarkoittaa myös, että työntekijäsi voivat työskentele arkaluontoisten tietojen kanssa mistä tahansa vaarantamatta asiakastietojen eheyttä.

mikä on vpn-kaavio

Parhaat VPN-verkon avulla näyttää siltä, ​​että Internet-aktiviteettisi tapahtuu toisessa verkossa, toisesta sijainnista. Tämän avulla voit katsella elokuvia ja televisio-ohjelmia Netflixissä Kanadassa loman aikana Bahamalla tai näyttää siltä, ​​että Australian älypuhelimesi on verkossa New Yorkissa. Se tarkoittaa sitä ihmiset, jotka asuvat maissa tai vierailevat maissa, joissa sensuuri ja sorto ovat vallassa, voivat silti maistaa hieman vapautta virtuaalimaailmassa.

Lyhyesti sanottuna mikä tahansa syy siihen, että tarvitset turvallista, suojattua pääsyä tietoihin Internetissä selatessasi tai pilvipohjaista tiliäsi käytettäessä, on riittävä syy käyttää VPN: ää.

Parhaat VPN-yhteydet Macille

Kuten totesin, on surullinen tosiasia, että monet VPN-yritykset vain laiminlyövät Mac-tietokoneet. Jopa noin 300 Mac VPN -verkosta on merkittäviä ongelmia. Hyvä palat heistä tehtiin täyttämään markkinoiden tyhjiö huonommalla tuotteella; rikkoutuneet sovellukset, tietovuodot ja luettelo muista ongelmista rikkovat nämä VPN: t.

Paras VPN Macille (vuoden 2020 arvostelu)

Onneksi jotkut arvostetuimmista (mutta alun perin Windows-pohjaisista) VPN-palveluista siirtyivät onnistuneesti Macille ja voivat tarjota sinulle suojauksen samoin kuin muissa laitteissa. Jotkin järjestelmät, kuten NordVPN, ovat niin hyvin siirrettyjä, että voit synkronoida yhden VPN: n Macille ja Windowsille samanaikaisesti.

Yleensä sinun on oltava erityisen valppaana etsiessäsi Mac-yhteensopivaa VPN-verkkoa. Yksityisyyttä ja tietoturvaa koskevat normaalit huolenaiheet, kuten kirjauskäytännöt, palveluntarjoajan sijainti jne.; plus joukko tarkempia aiheita.

Näiden erityisten aiheiden yleinen tavoite on huonojen VPN-palveluntarjoajien leviäminen. Jopa suurempien yritysten, kuten ProtonVPN, IPVanish ja TunnelBear, on osoittautunut olevan Mac-versiossa huonosti. He kärsivät epämääräisistä yhteyksistä, epäluotettavasta turvallisuudesta ja yleensä huonosta käyttöliittymästä. Itse Mac OS on suhteellisen vankka yksityisyydelle, jos se on määritetty oikein, joten suurin ongelma on käytettävissä olevissa VPN-palveluntarjoajissa ohjelmiston sijasta.

Siksi ehdottaisimme yhtä luetteloomme kuuluvista, ei ole vain syytä seuloa kaikkien Mac VPN: ien sudenkuoppia, kun kova työ on jo tehty sinulle! Surfshark, NordVPN ja ExpressVPN ovat joitain harvoista esimerkeistä täysin Mac-yhteensopivista VPN-palveluntarjoajista.

Ovatko ilmaiset VPN-verkot hyviä?

On houkuttelevaa löytää vain ilmainen sovellus Google Playsta tai Apple Store -kaupasta. Niitä on luultavasti satoja.

Ilmaisissa VPN-sovelluksissa voi kuitenkin olla piilotettu hinta.

Harva kehittäjä luo sovelluksen sydämensä hyvyydestä. Useimmat haluavat ansaita rahaa tai heidän on markkinoitava toista palvelua tai sovellusta, ja he tekevät niin tietosi ja online-yksityisyyden kustannuksella. Saat hitaamman nopeuden ja rajoitetun pääsyn, ellet siirry heidän premium-palveluunsa, ja he varmasti ilmoittavat sinulle usein ponnahdusikkunoilla. Tai he myyvät tietosi kolmansien osapuolien mainostajille. Monet pitävät toiminnasi lokitiedostoja, ja IP saattaa olla edelleen näkyvissä muille.

Jos yritys käyttää omia verkkotunnuspalvelimia, tietosi voivat vuotaa. Toisin sanoen ilmainen, yksityinen verkko ei välttämättä ole niin salainen tai ilmainen. Kaupalliset VPN-verkot tarjoavat hyvän sijoitetun pääoman tuoton. Pientä maksua vastaan, sinulla on pääsy sotilaslaatuiseen salaukseen ilman, että nopeutta tai yksityisyyttä uhrataan. Palvelun maksaminen tarkoittaa myös sitä, että pystyt myös kiertämään online-seurantoja, evästeitä ja ärsyttäviä mainoksia.

johtopäätös

Mac on täynnä haisevia tarjoajia ja huonoja tuotteita, joten hanki halpa, laadukas tuote, kuten Surfshark, joka ei petä sinua. Se tarjoaa kaiken, mitä tarvitset Macille menettämättä VPN: n ydinominaisuuksia - tietoturvaa, yksityisyyttä ja nimettömyyttä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me