Parhaat Australian Internet-palveluntarjoajat

kuva hidas internet nopeusKuten useimmat aussialaiset, olen kamppaillut kotipohjaisen Internet-yhteyteni kanssa.

Tämän blogin ja muutamien muiden verkkoyritysten rakentamisen aikana on ollut aikoja, jolloin hidas Internet-yhteyteni on aiheuttanut minulle vakavia turhautumisia.

Puhumme näppäimistöni purkamisesta pöydällä, kuten turhautumista. Tällainen tällainen ��

Tutkiessani ja yrittäessäni optimoida kotitoimistoni nopeutta olen tehnyt paljon tutkimusta Australian Internet-palveluntarjoajista ja NBN-suunnitelmista.

Australialaisten Internet-palveluntarjoajien maailma


Elävää elämää on vaikea kuvitella ilman jatkuvaa pääsyä Internetiin. Vuodesta 2020 lähtien yli 14,7 miljoonalla australialaisella on Internet kotonaan tai yrityksessään. Tämä tarkoittaa, että noin 88 prosenttia kodeista ja yrityksistä on yhteydessä toisiinsa.

Internetin käyttö on jakautunut tasaisesti kaikkialle Australiaan, ja Tasmanian ihmiset käyttävät vähemmän Internetiä kuin suurin osa maasta. Telstra Corporation Limited on maan suurin televiestinnän, mukaan lukien Internet, tarjoaja.

Australialla on maine siitä, että sen Internet-nopeus on alhaisinta kehittyneiden maiden joukossa. Se on sellaisten maiden takana, kuten Venäjä, Unkari ja Kenia. Useimpien Internet-tilaajien nopeudet ovat välillä 24–100 Mb / s.

Äskettäin tehdyn tutkimuksen mukaan australialainen on 62. hitain Internet maailmanlaajuisesti. Voi ��

Vaikka Telstra Corporation Limited on suurin nimi televiestinnässä, saarella toimii useita uusia ja vakiintuneita Internet-palveluntarjoajia. Oikean valitseminen voi olla vaikeaa. Olemme koonnut joitain tietoja Australian tietoliikenteen suurimmista toimijoista tavoitteena auttaa sinua saamaan paremman käsityksen markkinoista ja tekemään hyvän päätöksen.

Sen lisäksi, että tarkastelimme lyhyesti näitä yrityksiä, olemme sisällyttäneet joitain asiaankuuluvia tietoja Australiassa käytettävissä olevista Internet-vaihtoehdoista ja siitä, kuinka nämä voivat vaikuttaa vastaanotettuun palveluun..

���� Kymmenen suosituinta Internet-palveluntarjoajaa Australia ����

Esittelemme Australian kymmenen suosituinta Internet-palveluntarjoajaa. Aloitamme joistakin tunnetuimmista nimistä ja puhumme sitten eräistä vähemmän suosituista vaihtoehdoista..

1. Telstra - paras yleinen yhteys / nopeus

Kun australialaiset ajattelevat Internetiä, ajattelemme Telstraa. Itse asiassa yli 40 prosenttia Australian Internet-yhteyksistä on Telstra-yhteydellä.

Telstra tarjoaa joitain kalleimmista Internet-vaihtoehdoista. Hinnoittelu alkaa noin 70 dollaria kuukaudessa 100 Gt: n paketista, joka tulee ADSL 2+: n, NBN: n tai kaapelin mukana.

Tämä on huomattavasti kalliimpaa kuin mitä jotkut muut tarkistamat yritykset tarjoavat.

Telstra on hyvä valinta, jos etsit vanhaa yritystä, jolla on maine laadusta ja johdonmukaisesta palvelusta. Telstra tarjoaa hyvät NBN-illanopeudet. He mainostavat 80 prosenttia suurimmasta yhteyden nopeudesta ruuhka-aikoina.

Telstra-mobiilisuunnitelmat tarjoavat pääsyn nopeaan 4GX-verkkoon. Jotkut ovat päättäneet käyttää mobiililaajakaistaa kotisi korvikkeena.

Joitakin asiakkaidensa ylimääräisiä etuja ovat halvat elokuvaliput, presell-konserttiliput ja alennusliput joihinkin urheilutapahtumiin.

2. Optus - loistava palvelu / nopeudet

Jos Telstra on Australian televiestinnän kuningas, kruunu on Optus. Se on maan toiseksi tunnetuin Internet-palveluntarjoaja. Sen maine oli jotain, jonka rakentaminen kesti vuosia. Se perustettiin alun perin vuonna 1981 nimellä AUSSAT. Vuonna 2001 se otti vastaan ​​ohjaaja Optuksen.

Optus tarjoaa asiakkaille täydellisen valikoiman palveluita, mukaan lukien NBN- ja ADSL-suunnitelmat. Saatavilla on mobiilisuunnitelmia ja mobiililaajakaistosuunnitelmia. Optus on luonut maineen tarjota korkealaatuista asiakaspalvelua. He keskustelevat innokkaasti asiakkaidensa kanssa puhelimitse, sosiaalisessa mediassa, chat-ohjelmissa ja heidän myymälöissään.

Optus tunnetaan ensisijaisesti perinteisten kiinteiden Internet-suunnitelmien ja matkapuhelimien tarjoajana. Ne ovat kuitenkin haarautumassa ja tarjoavat enemmän kodin langattomia tuotteita. Heidän suunnitelmansa ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja, ja monet ovat nähneet langattomat vaihtoehtonsa houkuttelevana vaihtoehtona ADSL: lle, NBN: lle tai kaapeli-Internetille..

3. TPG - Kiinteä NBN-kimpun valinta

Kun australialaiset ajattelevat TPG: tä, yksi ensimmäisistä mieleen tulevista sanoista on halpaa. TPG: llä on joitain halvimmista saatavilla olevista NBN-suunnitelmista. TPG tarjoaa yli kaksi miljoonaa asiakasta palvelusuunnitelmissa. Suunnitelmien suosio on kasvanut alhaisten lähtöhintojen takia eikä lisättyjen lisäominaisuuksien vuoksi.

Halvan lisäksi TPG NBN -palvelu on nopea. Vuonna 2020 tehdyt suorituskykytestit osoittivat, että NBN: n TPG-palvelut tarjosivat asiakkaille noin 86 prosentin latausnopeuden heidän ilmoittamastaan ​​enimmäismäärästä. Tämä on yhtä hyvä kuin ellei parempi kuin heidän kilpailijansa. Tietenkin nämä luvut voivat vaihdella säännöllisesti.

TPG tarjoaa asiakkaille kolme NBN-nopeustasoa:

 • Perus NBN 12
 • Standard Plus NBN 50
 • Premium NBN 100

Nämä suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman tiedon. Kohtuulliseen hintaan käyttäjät voivat lisätä lankapuhelimia ja matkapuhelimia.

4. iiNet

iiNet on hyvä vaihtoehto sinulle, jos haluat viihdesuunnitelman Internetin mukana. Kun ostat rajaton datan iiNet-suunnitelman, sinulla on pääsy Fetch TV -sovittimeen. Yksi tämän yrityksen houkuttelevimmista ominaisuuksista on, että ne tarjoavat Naked DSL -palveluita. Tämä tarkoittaa, että voit saada DSL-Internetin maksamatta ylimääräisestä puhelinlinjan vuokrauksesta. Monet australialaiset rakastavat tätä, koska suurin osa ihmisistä luopuu lankaverkostaan ​​ja käyttää vain matkapuhelimia.

5. Dodo

Vaikka Dodo ei kaappaa samoja markkinoita kuin jotkut sen suuremmista kilpailijoista, Dodo on rakentanut suuren asiakaskunnan. Vocus Communications -yrityksen tytäryhtiönä se omistaa sama yritys, joka hallinnoi iPrimuusta ja muita viestintäyrityksiä.

Dodo tarjoaa koti-Internet-, matkapuhelinsuunnitelmia sekä kodin energia- ja vakuutustuotteita. Tarjoamansa Internet-palvelun lisäksi ihmisiä houkuttelee Dodoon se, että he voivat tarjota kotitaloudelle suurimman osan avainpalveluistaan ​​yhdellä laskulla.

Dodon tarjoama ydin on laajakaista Internet. Heillä on täydellinen tuotevalikoima, mukaan lukien NBN, ADSL 2+ ja mobiili Internet-palvelut. Internet-paketteja on saatavana useita ja vain Internet-suunnitelmat. Dodo tarjoaa saaren halvimpia laajakaistavaihtoehtoja.

6. Vodafone

Useimmat ihmiset eivät ajattele Internet-palveluita ajatellessaan Vodafonea. Tämä yritys on rakentanut nimensä matkaviestinyritykseksi. Viime vuosina Vodafone kuitenkin aloitti NBN-suunnitelmien tarjoamisen heittämällä hatunsa Internet-liiketoimintapeliin.

Vodafonella on suoraviivainen hinnoittelumalli. Kaikilla heidän suunnitelmillaan on rajoittamatonta tietoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on määrittää nopeus ja hinta, jonka haluat maksaa. Vaihtoehdot vaihtelevat NBN 25: stä NBN 100: een. Jos teet vähän kaivaa, huomaat, että Vodafonella on halpa NBN 12 -suunnitelma. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos etsit Internetiä budjetilla.

7. Kuulua

Belong on yksi nimeä, joka saa kaikki tuntemaan olonsa tervetulleeksi, ja se on yksi uudemmista Internet-palveluntarjoajista Australiassa. Se käynnisti vuonna 2013 tarjoamalla ADSL 2+ -suunnitelmille joko 50 dollaria kuukaudessa tai 65 dollaria kuukaudessa. Nämä suunnitelmat tarjosivat vastaavasti 70 Gt ja 250 Gt. Valitettavasti vain Sydneyn pääkaupunkiseudulla asuvat ihmiset voisivat hyötyä palvelusta markkinoille saattamisen yhteydessä.

NBN: n kattavuuden kasvaessa Belong kuitenkin aloitti NBN-suunnitelmien ja ADSL-suunnitelmien tarjoamisen koko Australian laajemmalla alueella. Vuodesta 2020 lähtien Belong on pysynyt suoraviivaisessa yksinkertaisessa tarjouksessaan. On yksi rajoittamaton datasuunnitelmavaihtoehto, kolme vaihtoehtoa NBN-palvelulle, kaksi ADSL 2+ -suunnitelmaa ja kolme Sim-mobiilisuunnitelmaa.

Australiassa on enemmän laajakaistan tarjoajia kuin koskaan ennen, joten uudempien palveluntarjoajien, kuten Belongin, on pitänyt löytää tapoja murtautua markkinoille. Belongin väite kuuluisuudesta on, että se tarjoaa tehokkaan tavan Netflixin suoratoistoon budjetissa. Kahden tai kolmen hengen kotitalous voi helposti suoratoistaa Standard Plus 40 Mbps -palvelun avulla. Suuremmat kodit, jotka etsivät keskeytymätöntä 4K / UHD-suoratoistoa, hyötyisivät Premium-suunnitelmasta 80 Mbit / s.

Vaikka Belongin tarjoamat perussuunnitelmat ovat houkuttelevia, asiakaspalvelussa ne ovat puutteellisia. Huonosta viestinnästä ja hitaasta vastausajasta on useita valituksia.

8. Aussie-laajakaista

Aussie Broadband on uusi tulokas Internet-palveluntarjoajille Australiassa. Mitä heiltä puuttuu nimien tunnustamisessa, ne lisäävät nopeasti mainetta. Aussie Broadband -asiakkaat kommentoivat usein, kuinka tämä Internet-palveluntarjoaja on huolissaan palvelunsa suorituskyvystä. Se on aktiivisesti mukana asiakkaidensa kanssa, kuten käy ilmi heidän viestinnästään asiakkaiden kanssa foorumeilla.

9. Exetel

Vuonna 2001 perustettu Exetel on kasvanut yli 300 000 yritys- ja yksityisasiakkaaseen täällä Australiassa. Tämä on yritys, joka on tehnyt kovat telakat ja toiminut jo useita vuosia.

Kilpailijoidensa tavoin he tarjoavat useita NBN-suunnitelmien tasoja, alkaen NBN 50 -suunnitelmasta NBN 100 -suunnitelmaan saakka. He eivät tarjoa NBN 25- tai NBN 12 -suunnitelmia, mutta ovat päättäneet kaapata budjettiasiakkaita langattomalla laajakaistapalvelullaan. 12 kuukauden sopimuksella saat modeemin, eikä sinun tarvitse maksaa perustamismaksua. Noin 40 dollaria kuukaudessa saat 250 Gt tietoa.

Käyttäjät, jotka ovat ujoja sitoutumaan, voivat saada saman laajakaistapalvelun ilman sopimusta, mutta joudut maksamaan modeemista noin 100 dollaria. Kun käytät näitä vaihtoehtoja, sinun on tarkkailtava tietosi jakamista. Jos siirryt jakoa yli, sinulta veloitetaan 10 dollaria 10 Gt. Ja nopeutesi laskee 12 Mbit / s - 256 kbps: iin.

Exetel tarjoaa asiakkailleen myös ADSL-, kuitu- ja mobiililaajakaistosuunnitelmia. Kuten monissa tarkistetuissa Internet-palveluntarjoajissa, Exetel tarjoaa kotiin toimitetun VoIP-paketin, mobiilisuunnitelmat ja kotilinjan suunnitelman pakattuina pakettina.

10. SpinTel

SpinTel on yksi parhaimmista Internet-palveluntarjoajista Australiassa, josta et ole luultavasti koskaan kuullut. Tunnetut talouslehdet, kuten Money Magazine, ovat palkineet SpinTelin useita kertoja alhaisen kustannustason Internet-vaihtoehtojen tarjoamisesta.

Kuten monet kilpailijat, SpinTel tarjoaa erilaisia ​​palveluja, kuten NBN, mobiililaajakaistosuunnitelmat ja ADSL 2+. Heidän kotona langattomat laajakaistapalvelut tarjoavat sinulle laajakaistan vallan modeemin kautta. Tämän avulla voit jakaa Internetin koko talossa. Koska SpinTel myy puhelinsuunnitelmia, voit niputtaa BYO-puhelinsuunnitelman ostaessasi Internetiä.

Mitä eri Internet-palvelutyypit tarkoittavat?

Katsauksessamme parhaimpiin Internet-palveluntarjoajiin Australiassa olemme puhuneet:

 • ADSL Internet
 • Kaapeli-Internet
 • NBN
 • Kodin langaton laajakaista
 • Kiinteä langaton
 • Satelliitti NBN

Kaikki nämä termit voivat olla hämmentäviä. Tarvitsemme muutaman minuutin, jotta voimme selvittää, mitä kukin näistä ehdoista tosiasiallisesti tarkoittaa, ja selvittää, miten ne vaikuttavat saamaanne Internet-palveluun.

Mikä on ADSL Internet?

kuva, joka näyttää adsl-Internet-linjat AustraliassaADSL Internet, joka tunnetaan myös nimellä epäsymmetrinen digitaalinen tilaajalinja, on tekniikka, joka on luotu tarjoamaan nopeita yhteysnopeuksia perinteisillä puhelinlinjoilla. Tämä sallii nopeudet, jotka olivat monta kertaa nopeampia kuin puhelinverkkoyhteyden tarjoamat nopeudet.

ADSL-tekniikka on mahdollistanut laajakaistan nopeuden. Se on Web 2.0: n takana oleva voima.

Joissakin osissa maailmaa ADSL-Internet on korvattu kuitu-Internet-yhteyksillä. Silti monissa paikoissa Australiassa ADSL on nykypäivän tekniikka. Ymmärtäminen, mikä se on ja miten se toimii, voi auttaa sinua valittaessa yhteyttä kotiisi tai yritykseesi.

Mikä on ADSL-linja?

Kuituoptiset tekniikat vaativat valokuitukaapeleita. Vertailun vuoksi ADSL on joustava tekniikka. Se käyttää kuparipuhelinlinjoja, joita on käytetty lankapuhelimissa vuosikymmenien ajan. Tietoja lähetetään kuparilinjojen kautta suurella nopeudella, jolloin käyttäjät voivat katsella Netflixiä, lähettää sähköpostia ja työskennellä verkossa.

Teknologia otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1988, mutta tekniikan juurtuminen kesti vuosia, koska sen käyttöönotto on kallista. Tarvittiin intuitiivista signaalinkäsittelyä, mikä vaati erikoistuneiden laitteiden kehittämistä ja tuotantoa. 2000-luvun alkuun mennessä suurin osa alueista oli päivitetty ADSL-tekniikkaan.

ADSL-verkon kattavuusKuinka ADSL toimii?

ADSL on monimutkainen järjestelmä, joka vaatii useita tekniikoita toimiakseen harmonisesti. Kodissasi tarvitset ADSL-modeemin. Kotisi modeemi on kytketty kierretyn parin kuparipuhelinjohtojen, yleensä luokan viiden tai luokan kuuden kaapelin, välityksellä, jotka on kytketty paikalliseen puhelinkeskukseen. Sieltä kotisi kuparilanka ja alueesi kotojen ja yritysten kuparilangat on kytketty DSLAM: iin tai digitaaliseen tilaajalinjakäyttöön..

Kodissasi oleva modeemi lähettää ja vastaanottaa tietoja DSLAMiin ja sieltä. Edestakaisin lähetettävät signaalit käyttävät eri taajuutta kuin puhelinpuhelimessa käytetyt. Siksi puhelut ja Internet-signaalit voidaan lähettää samanaikaisesti saman linjan kautta. Kun signaalit saavuttavat keskuksen, ne jaetaan ja käsitellään eri verkkotekniikoilla. Tämän avulla voit kommunikoida puhelimen kautta tai kommunikoida toisessa päässä olevan web-palvelimen kanssa.

Mitä vaikutuksia ADSL-Internet-nopeuteen?

ADSL-Internet-nopeus ei voi ylittää 50 Mbit / s yhteyteen käytettävien kuparilankojen rajoitusten vuoksi. On myös muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa ADSL-yhteyksiin, joista suuri osa ei ole kuluttajan valvonnassa.

Jos yhteytesi on "rajoittamaton", se maksimii nopeudella noin 10 Mbit / s. Asutulla alueella useita paikallisia yhteyksiä vedetään samasta kaistanleveydestä. Tämä tarkoittaa, että on enemmän ihmisiä, jotka yrittävät käyttää rajoitettua määrää kaistanleveyttä.

Rajoitetulla ADSL-yhteydellä puolestaan ​​on rajoituksia samanaikaisten yhteyksien lukumäärälle alueella. Ne voivat saavuttaa jopa 40 Mbit / s nopeuden, koska saman linjan käyttäjillä ei ole niin paljon käyttäjiä.

ADSL-nopeuteen vaikuttaa etäisyys kodisi ja puhelinkeskuksen välillä. Mitä kauempana etäisyys, sitä hitaampi yhteys ja sitä vähemmän luotettava yhteys voi olla. Silmukkalaajennimia voidaan käyttää lisäämään signaalin voimakkuutta pitkillä linjoilla. Lyhyemmät linjat ovat kuitenkin aina parempia.

ADSL-linjojen parannukset ovat tehneet nopean Internetin toimittamisen pitemmillä matkoilla luotettavammaksi. Silti yhteydet, jotka on erotettu vähintään 10 mailia, kärsivät vaurioitumisesta ja nopeuden menetyksestä etäisyyden vuoksi.

Mikä on kaapeli-Internet?

kuva, joka selittää kaapeli-Internetin toimivuudenKaapeli-Internet käyttää samaa koaksiaalikaapelia ja verkkoa, jota käytetään kaapelin toimittamiseen kotiisi Internetin tarjoamiseksi. Internet-palveluntarjoajasi lähettää datasignaalin koaksiaalikaapelin kautta. Signaali välitetään modeemillesi.

Modeemisi kautta ethernet-kaapeli on kytketty tietokoneeseen tai reitittimeen. Täältä saat nopeaa Internet-yhteyttä. Reitittimesi lähettää Wi-Fi-signaalin koko kodissa.

Kaapeli-TV-palvelu käyttää vain pientä osaa koaksiaalikaapelin kaistanleveydestä. Siksi Internet-palvelu voi toimia samalla verkolla. Kaapeliverkot ovat levinneet ympäri maata ja niitä käytetään yhdistämään Australia Australian muuhun maailmaan. Kaapeli-Internet mahdollistaa signaalin tasaisen jakautumisen yksittäisten käyttäjien kesken. Sen avulla käyttäjät, jotka maksavat enemmän, saavat suuremman kaistanleveyden, mikä tarkoittaa nopeampaa nopeutta.

Kuinka kaapeli-Internet eroaa muista Internet-muodoista??

Satelliitti, valokuitu, kaapeli ja ADSL jakavat useita samankaltaisuuksia. Kaapeli-Internet voi olla parempi kuin satelliitti-Internet, koska satelliitti-Internet tarjoaa epäsuoran signaalin, mikä tarkoittaa, että lähetyksen aikana saattaa olla häiriöitä. Kaapeli-Internetillä on suora yhteys, mikä tarkoittaa luotettavaa signaalia suurella nopeudella.

Kuituoptiset Internet-kaapelit voivat saavuttaa lähetysnopeuden, joka vaihtelee 50 Mbit / s aina 2000 Mbit / s. Tämä on huomattavasti nopeampaa kuin mitä saat kaapeli-Internetistä. Haittapuoli on se, että kuituverkot laajentuvat edelleen ja eivät ole niin saatavissa kaikkialla Australiassa, etenkin maaseutualueilla.

Kuka on kaapeli-Internet hyvä?

Kaapeli-Internet tarjoaa nopean laajakaistayhteyden. Se voi olla jopa 10 kertaa nopeampi kuin DSL-palvelut. Kaapeli-Internet on hieno niille, jotka haluavat jatkuvan palvelun pelatessaan videopelejä ja käyttäessään live-videotekniikkaa verkossa. Joitakin puhelinpalveluita, joita tarjotaan tällä hetkellä kaapeli-Internetin välityksellä, tarjoavat selkeät yhteydet murto-osalla perinteisten puhelinlinjojen kustannuksista..

Mikä on NBN?

Aika epäonnistuisi meissä, jos yrittäisimme kuvata perusteellisesti, mitä NBN on. Tässä on Reader's Digest -versio. Kansallinen laajakaistaverkko on verkko, jonka Australian hallitus on asteittain ottanut käyttöön. NBN: n tarkoituksena on tarjota nopea yhteys jokaiseen kotiin ja toimistoon Australiassa. Se sallii myös puhelinten ja Internet-palveluntarjoajien toimittaa viihdettä, sähköistä terveyttä, turvallisuutta ja paljon muuta kodeille ja yrityksille.

Mitä tekniikoita NBN käyttää?

NBN käyttää useita tekniikoita, mukaan lukien:

 • Kuidut tiloihin
 • Kuitu solmuun
 • Kuitu rakennukseen
 • Hybridi kuitunkoaksiaali
 • Kiinteä langaton
 • Satelliitti

Suurin osa asukkaista ja yrityksistä aikoo käyttää yhtä kolmesta ensimmäisestä tekniikasta.

NBN: n luoma verkko on suunniteltu edistämään Australian taloutta eteenpäin tarjoamalla parempia yhteyksiä muuhun maailmaan. Useimmat ihmiset käyttävät NBN-tapaa muodostaa yhteyden Internetiin, olla yhteydessä ystävien ja perheen kanssa ja katsella suoratoistopalveluita.

Kun koti tai yritys on kytketty NBN: ään, asunnonomistajien on ostettava uusi NBN-suunnitelma ja modeemi. NBN: n avulla käyttäjät voivat jatkaa hakua verkosta kuten aina, mutta vakaammalla verkolla ja nopeammalla.

NBN myy neljä nopeusastetta Internet-palveluntarjoajille, jotka pakkaavat ne uudelleen ja myyvät yleisölle. Vaihtoehtoihin sisältyy:

 • NBN 12
 • NBN 25
 • NBN 50
 • NBN 100

NBN: n jälkeiset numerot viittaavat megabittiin sekunnissa. Pohjimmiltaan tämä numero kertoo kuinka nopeasti voit ladata asioita. Mitä suurempi numero, sitä nopeammin voit ladata tietoja. Jos ostat NBN 50 -suunnitelman, Internet-nopeus on nopeampaa kuin vanhat ADSL-suunnitelmat. Riittää, että neljän-perheen annetaan vapaasti käyttää Internetiä.

Kuka hyötyy NBN-satelliitista ja kiinteistä langattomista suunnitelmista?

Langattomat signaalit ovat ihanteellisia niille meistä, jotka asuvat Australian maaseutualueilla. Hintavastaava on kaapeleiden johtaminen kodeihimme asti, joten langattomat signaalit antavat meille mahdollisuuden hyötyä Internetistä suorituskykyä kärsimättä.

Voit verrata sitä puhelimen mobiili-Internetiin. Maassa on suuria siirtotornia, jotka ovat osa NBN: tä. Talossasi on antenni tai vastaanotin. Jos asut asutulla alueella, voi olla yksi siirtotorni, joka palvelee useita kotia samanaikaisesti.

Jos asut syrjäisissä osissa maata, NBN-palvelusi toimitetaan Sky Muster -nimisen satelliitin kautta. Kodin katolla on antenni ja signaali kulkee kotiisi avaruudesta. Teknologia vaikuttaa futuristiselta. Koska signaali kulkee suuria matkoja, signaalin nopeuteen voi olla rajoituksia.

Kuka hyötyy kotona olevasta langattomasta laajakaistasta?

Vaikka Australia jättää paljon toivomisen varaa maan internetinopeuksille, Australialla on kuitenkin joitain planeetan parhaimmista matkapuhelinverkoista. Monet ihmiset ymmärtävät, että on paljon parempi käyttää langatonta laajakaistaa kuin yhdistämistä kiinteään palveluun, kuten NBN.

Kodin langattomalla laajakaistosuunnitelmalla on monia yhtäläisyyksiä mobiililaajakaistosuunnitelmiin. Langattomilla suunnitelmilla on kuitenkin enemmän tietoa, ja ne tarjoavat jopa 200 Gt kuukaudessa. Lisäksi langattomissa laajakaistosuunnitelmissa on Wi-Fi-reititin, joka on verrattavissa siihen, jota käyttäisit NBN: ään kytkettäessä. Nämä ovat tehokkaita laitteistokappaleita, joiden avulla voit saada signaalia kodin jokaisessa huoneessa.

Langattomat laajakaistosuunnitelmat ovat vähän kalliimpia kuin mitä maksaisit NBN-suunnitelmista. Koska yhä useammat ihmiset alkavat käyttää niitä, on odotettavissa, että näiden suunnitelmien hinta alkaa laskea.

FAQ: Kuinka valita paras Internet-suunnitelma?

Meillä on ollut lyhyt katsaus Australian parhaista Internet-palveluntarjoajista. Nyt haluamme keskustella joistakin asioista, jotka sinun tulee ottaa huomioon valittaessa uutta Internet-suunnitelmaa kotiisi. Sinun tulisi ottaa huomioon kolme päätekijää. Ne sisältävät:

 • Tarvittava tietomäärä
 • NBN-suunnitelmasi nopeus
 • Sopimuksen allekirjoittaminen vai ei

Kuinka paljon tietoa tarvitsen ISP-suunnitelmalle?

Vastaus tähän kysymykseen vaihtelee kotitaloudesta toiseen. Vuonna 2018 keskimääräinen australialainen kotitalous käytti noin 85 Gt laajakaistadataa kuukaudessa. Useimmat ihmiset näkevät Internetin kuitenkin apuohjelmana. Kukaan ei halua ostaa kiinteää määrää sähköä tietäen, että jos he ylittävät kiinteän määrän, sähkö katkaistaan. Samoin suurin osa ihmisistä haluaa Internetin olevan aina päällä. Siksi useimmat valitsevat rajoittamattoman tiedon.

Kuinka paljon tietoja käytät tällä hetkellä?

Jos mielestäsi rajoittamaton data ei ole sinulle sopivaa, paras tapa selvittää, kuinka suuri tarvitsemasi tietosuunnitelma on, katsoa vanhoja Internet-laskuja. Näillä on yleensä kuukausittainen käyttö. Jos sinulla ei ole paperikopiota, sinun pitäisi pystyä löytämään nämä tiedot Internet-palveluntarjoajan verkkosivustolta.

Vaiheet tiedon käytön minimoimiseksi

Jos olet järkyttynyt käyttämäsi tiedon määrästä ja haluat maksaa halvemmasta suunnitelmasta, voit tehdä joitain parannuksia Internetin käyttöön. Aseta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa videoita koskaan toistamaan automaattisesti. Lisäksi tarkista Netflix-streamisi laatu. Mitä parempi laatu, sitä enemmän tietoja käytät. Jos lataat elokuvia, lataa ne SD-muodossa HD-muodossa. HD-laatuinen elokuva iTunesissa on noin 4 Gt, kun taas SD-laatuinen elokuva on keskimäärin 1,5 Gt.

Kuinka nopea NBN-suunnitelmasi pitäisi olla?

Tämä voi olla hankala kysymys australialaisille, koska pisin aika emme voineet valita, kuinka nopea Internet-yhteys oli. NBN antaa kuitenkin nyt meille valinnan.

On kaksi tekijää, jotka meidän on otettava huomioon määritettäessä, kuinka nopea riittää meille. Ensimmäinen asia, jota haluamme ajatella, on NBN-nopeus siitä näkökulmasta, kuinka nopeasti pystymme lataamaan asiat. Sitten haluamme miettiä yhteyksidemme maksimikapasiteettia.

Oletetaan esimerkiksi, että valitsimme halvimman NBN 12 -suunnitelman. Meillä on 12 Mbit / s. Talossamme on kuitenkin kuusi ihmistä, jotka ovat usein Internetissä. Jos kaikki ovat verkossa samanaikaisesti, jokainen saa vain noin 2 Mbit / s, mikä ei ole mitään.

Useimmissa tapauksissa suosittelemme NBN 50 -suunnitelman hankkimista. Neljän perheen avulla tämä voi muodostaa yhteyden Internetiin nopealla nopeudella. Voit varmasti säästää muutamia ylimääräisiä dollareita ostamalla hitaamman palvelun. Kuitenkin, kun kaikki perheenjäsenet taistelevat Netflixin suoratoistoa, videoiden katsomista YouTubessa tai online-pelien pelaamista varten, ymmärrät, että muutamat säästösi ylimääräiset dollarit eivät ole sen arvoisia.

Pitäisikö meidän saada ISP-suunnitelma sopimuksesta?

Vastaus riippuu siitä, mitä haluat Internetistä.

Ilmaisen sopimuksen tekemisen edut

Haluat ehkä sopimattoman kuukausittaisen suunnitelman, koska et ole lukittu siihen pitkällä matkalla. Sinun on todennäköisesti maksettava perustettu maksu, ja sinua todennäköisesti veloitetaan reitittimestäsi ja modeemista. Voit kuitenkin peruuttaa palvelusi vapaasti. Jos et pidä palveluntarjoajastasi, voit siirtyä eteenpäin milloin tahansa. Tämä on hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka harkitsevat uuden palveluntarjoajan kokeilua, johon he eivät ole varmoja.

Voit myös helposti vaihtaa palveluntarjoajia, jos löydät paremman tarjouksen. Jos löytämäsi uusi sopimus on myös asetettu kuukausittain, joudut todennäköisesti maksamaan uuden kalliin perustamismaksun. Täällä Australiassa laajakaistamarkkinat eivät ole yhtä vahvat kuin älypuhelinmarkkinamme. Tämä tarkoittaa, että kilpailua on vähemmän, joten et todennäköisesti näe suurta hintavaihtelua toimittajalta toiselle, ellei sopimusta ole tehty.

Sopimuksen saamisen edut

Jos siirryt sopimusreitille, Internet-palveluntarjoajasi lukitsee sinut 12–24 kuukaudeksi. Säästät todennäköisesti kuitenkin rahaa ajan myötä. Joihinkin sopimuksen allekirjoittamiseen liittyviin etuihin voi kuulua maksamasta perustamismaksua, ilmaisen tai alennetun modeemin hankkiminen ja halvemman kuukausittaisen hinnan hankkiminen..

Pitkäaikaisiin sopimuksiin liittyy yleensä jonkin tyyppisiä bonuksia. Ne voivat sisältää television, kannettavan tietokoneen tai pääsyn muihin palveluihin. Vaikka kaikki Internet-palveluntarjoajat käyttävät sopimuksia, vain muutama työskentelee kuukausittain.

Toivomme sinun nauttivan arvosteluistamme Australian kymmenen parhaan Internet-palveluntarjoajan joukosta. Kuten aina, me rakastamme kuulla lukijamme. Kerro meille kokemustasi käyttämistäsi Internet-palveluntarjoajista alla olevassa kommenttiosassa.

Lisää oma arvostelu:

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme yksittäiset arvostelut, jotka ovat informatiivisia ja ei-mainostavia. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

--- Ole hyvä ja valitse Nopeus ---
Keskiverto
Hidas
Nopeasti
?>

--- Valitse käytettävyys ---
Helppokäyttöinen
Lievästi monimutkainen
Erittäin monimutkainen
?>

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn käyttöehdot.

LISÄÄ ARVOSTELU

0
6858

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me