Parhaat luottokortit Australiassa

kuva, jossa näkyy luottokortin lompakkoViimeisen 4 vuoden aikana minusta on tullut kaikenlaista luottokortin kerääjää. Lompakkoni on siirtynyt normaalikokoisesta yhdeksi niistä ylisuurista tiileistä, joihin mahtuu tuskin taskussa.


Sorta näin ... mutta vähemmän rahaa. ��

Ja vaikka meillä aussialaisilla ei ehkä olekaan tunnetta silmiinpistäville ilmoittautumisbonuksille, joita Yhdysvaltojen ystävämme nauttivat, olen katsonut korkeita ja matalia löytääkseni todella uskomattomia tarjouksia.

Olen matkan varrella oppinut heckuva paljon siitä, kuinka saada parhaat hinnat, kuinka välttää maksuja, ja olen myös onnellinen matkalla lähinnä pisteisiin viimeisen neljän vuoden ajan..

Olen onnistunut aloittamaan useita verkkopohjaisia ​​yrityksiä turvallisuustilassa ja digitaaliset maksut ovat olleet asia, josta olen oppinut paljon.

Kuinka arvioin nämä kortit ✅

Lukuun ottamatta WestPacin mustaa, olen käyttänyt kaikkia tämän katsauksen kortteja. Voisi ajatella, että useimpien näiden tuotteiden maksut, pisteet ja takaisinotot olisivat melko tasaisia, mutta niin ei vain ole.

Jotkut näistä korteista vaihtelevat suuresti palkkioiden, takaisinmaksun ja korkojen perusteella. Olen tehnyt parhaani lajitellaksesi kaikkien tiedot ja auttaen sinua ymmärtämään naurettavan pitkä hieno painatus jokaisessa korttisovelluksessa (cuz tiedän, ettet aio lukea sitä ��).

Tämä sivu on keskeneräinen työ, mutta olen avoin kaikille lisäehdotuksille. Kiitos kaikille!

Contents

Erilaiset luottokortit erilaisiin tarpeisiin

Kuten aiemmin mainitsin, kortteja ei tehdä tasa-arvoisiksi, ja mitä et tiedä kantamassasi luottokortista, voi satuttaa sinua.

Pankit ja korttien liikkeeseenlaskijat käyttävät näitä ominaisuuksia erottaakseen kilpailunsa lisäksi kohdistaakseen tietyn asiakasprofiilin.

Toisin sanoen, jokaisella kortilla on markkinarako, johon se erikoistuu. Tätä silmällä pitäen kortin liikkeeseenlaskijat suunnittelevat tuotteitaan houkutellakseen kohdennettuja asiakkaita. Alla olevassa osassa �� Olen yrittänyt lajitella ne luokan mukaan.

Siksi asiakkaasi vastuulla on löytää tarjotusta joukosta kortti, jonka avulla voit hyödyntää menojasi saadaksesi palkkion nautinnollisesta elämäntyyliäsi. Yksinkertaisesti sanottuna, valitse luottokortti, joka toimii sinulle paremmin kuin sinua vastaan.

Tämän tavoitteena on saavuttaa tämä Australian paras luottokortti -teos. Vihaamme nähdä teidät vaihtuneiksi yksinkertaisesti siksi, että et valitse oikeaa korttia tietämättömyyden perusteella.

Täydellisen luottokortin löytäminen itsellesi

Lisäksi, koska markkinoilla on niin paljon luottokortteja, ei ole kaikille sopivaa korttia..

Antaaksesi sinulle parasta, olemme kirjoittaneet perusteellisen selityksen, mihin kortteihin pidämme rodunsa parhaita, sekä syyt, jotka tekevät kustakin näyttävästä.

Alla on eritelty luokitukset, joita käyimme luokittelemalla luottokortit australiassa. Pidä sitä sekä ääriviivana että viiteluettelona, ​​joten siirry vapaasti mihin tahansa napsauttamalla kohdetta.

Luottokortti pisteille
Luottokortti pisteille

Yrityksen luottokortti
liiketoiminta

Qantas-pisteet
Qantas-pisteet

Matkakortti
Matkustaa

Palkitse kortti
Palkinto

nopeuskortti
Nopeus

Koroton
Koroton

Saldo siirrot
Saldo siirrot

Ei vuosimaksua
Ei vuosimaksua

Korko-kortti
Matala korko

Disclosure: Yksityisyyden suoja Australia tukee yhteisöä. Saatamme ansaita palkkion, kun kirjaudut luottokorttiin tämän viestin kautta. Käytän tätä rahaa maksamaan tämän sivuston ylläpidosta ja tuen myös lisätutkimuksia ja tukea australialaisille, jotka oppivat digitaalisesta yksityisyydestä. Privacy Australia on aktiivinen tuki useille yksityisyyden suojaa edistäville ryhmille, mukaan lukien Electronic Frontiers Foundation ja MAPS. Lue lisää.

Aloittaminen - Jos tarvitset edelleen näitä tietoja, vaikka et ole aloittelija:

Olemme sisällyttäneet Aloitus-osan, jonka avulla luottokortilla alkavat henkilöt voivat tutustua luottokorttien toimintaan. Tässä osassa selitämme, kuinka luottokortit toimivat, miten luottohistoriasi kulkee määrittämään luottopisteesi, käytettävissä olevien luottokorttityyppien.

Koska se on suunnattu aloittelijoille, siirry vapaasti eteenpäin osioihin, jotka löydät tarpeitasi vastaavammat.

Se voi kuitenkin toimia jatkokurssina niille, jotka haluavat päivittää tietämystä luottokorttien perusteista.

hyvää ruokahalua!

Paras 3 luottokorttia (Australia))

Kortteja, jotka pääsivät tähän parhaaseen kokonaisluokkaan, ei välttämättä valittu, koska he olivat minkä tahansa ominaisuuden tai ominaisuuden erinomaisia ​​johtajia (vaikka melkein kaikki voittivat riippumattomien elinten palkintoja).

He ovat täällä, koska heillä on tehokas yhdistelmä arvokasta hyöty-kustannussuhdetta sekä tukeva palkinto ja mukavuus, joka erottaa heidät karjasta.

1. American Express Velocity Platinum -kortti

Ostohinta: 20,74% p.a..

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: 375 dollaria p.a.

Maksuviivästysmaksu: $ 30

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. ensimmäisten 12 kuukauden aikana 1%: n saldonsiirtomaksulla.

Tämä on kortti, joka on suunniteltu prototyyppisen matkustajan mielessä. Jos joudut usein matkustamaan liike- tai lomamatkalla ja sinulla on melko kuluttavat tulot ja ansaintakyky, sinun pitäisi hyppää mahdollisuudesta hankkia tämä kortti.

Ansaita nopeuspisteitä

Se teki tämän harvinaisen luettelon, koska sen lisäksi, että tarjotaan yksi korkeimmin ansaitsevista nopeuspisteistä, siinä on vielä paljon tehtävää. Hyväksyttyjen luettelo sisältää kaksi ilmaista paluuta Economy-kotimaanlennot Virgin Australiassa joka vuosi Virgin Australiaan suuntautuvien vierailujen lisäksi. American Express -tila on myös mukana palkintopaketissa, samoin ehdoin.

Jokaisesta dollarin käytöstä kortinhaltija ansaitsee 2,25 nopeuspistettä. Tämä jakautuu seuraavasti: 1,25 nopeuspistettä ansaitaan jokaisesta käytetystä dollarista. Ainoa poikkeus on Australian valtion virastoissa, joissa tuottoprosentti on 0,5 pistettä / 1 dollari.

Jos ostot tehdään Virgin Australiassa, ansaitset yhden ylimääräisen nopeuspisteen jokaisesta käytetystä dollarista. Toisin kuin useimmissa korteissa, nopeuspisteiden lukumäärälle, jota kortinhaltija voi mahdollisesti ansaita, ei kuitenkaan ole ylärajaa, ja korkopisteensä siirretään heti tililleen kuukaudessa.

Ja emme ole vielä edes päässeet parhaimpaan osaan. Tämä kortti sammuu 100 000 bonus nopeuspistettä, jos haet, ja hyväksytään 12. helmikuuta 2020 tai ennen sitä. Tämän jälkeen sinun on käytettävä vähintään 3 000 dollaria kortille kolmen ensimmäisen hyväksymiskuukauden aikana etuuden kertymiseksi.

Sen ilmainen matkavakuutus kattaa kotimaan ja kansainväliset lennot. Matkahaitovakuutuksesi kattaa menetetyt yhteydet, lennon viivästykset ja viivästyneet matkalaukut. Koko jäsenyytesi aikana, jos käytät 50 000 dollaria, saat 100 nopeuden kanta-asiakastilinpistettä.

Voit päättää korottaa pisteiden ansaintatasoa lisäämällä 4 ylimääräistä korttia ystäville tai perheelle ilman lisämaksua.

Vuosittaiset maksut?

Jotkut saattavat rypistää tarran shokissa maksamalla 375 dollarin vuosimaksu, mutta kun harkitset sen tarjoamia etuja, kuten anteliaita palkintopisteitä, ilmaisia ​​kotimaisia ​​lentoja ja lounge-passia, olet enemmän kuin olet väittänyt kohtuuttoman vuosimaksun..

Muista, että jotkut kotimaiset paluulennot maksavat vähintään 375 dollaria, mikä tarkoittaa, että voit palauttaa vuosimaksun yhdellä kierroksella.

2. Bankwest More World -kortti

Ostohinta: 19,99% p.a..

Korottomat päivät: 44 päivää

Vuosimaksu: 270 dollaria p.a.

Maksuviivästysmaksu: $ 25

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. ensimmäisten 6 kuukauden aikana 1%: n saldonsiirtomaksulla, sitten se palaa takaisin 19,99%: iin

Tämä kortti on löytänyt erityisen kyvyn yhdistää hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät sekä pistekeräilijöistä että matkustajista iloisia. Tämä premium-luottokortti on erinomainen valinta usein matkustaville, joita motivoi myös ajatus ansaita korkeammat ansiotason kuin tavalliset Platinum- tai Classic-kortit.

Bankwest More World Mastercard -keila on aidat, tarjoamalla huomattavan 2,5 pistettä jokaisesta käytetystä dollarista ilman ylärajaa kulutusrajoille. Se sopii erinomaisesti niille, joilla on keinot viettää iso, tarjoamalla 115 000 bonuspistettä vuodessa kun vähimmäisvuosikulut on saavutettu.

Bonuksen asettaminen perspektiiviin tarkoittaa Davis Jonesin 300 dollarin lahjakortin lunastamista 100 000 pisteellä. Ensin punastua, se näyttää olevan todellinen bummer että sinun on vietettävä paljon - vähintään 84 000 dollaria saadaksesi nämä bonuspisteet. Bankwest More käyttää kuitenkin vuosibonustaan ​​porrastetulla järjestelmällä kortin tilan mukaan, joten sinun pitäisi pystyä löytämään toinen kortti tasolle, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi.

Lisäbonukset

Kuitenkin, se on melko kätevä muovikappale, joka on mukana matkalla, veloittamatta mitään ulkomaisia ​​transaktiomaksuja ja varustettuna matkavakuutuksella, joka kattaa sekä kotimaan että ulkomaan matkat. Bankwest More tarjoaa 10 ilmaista vierailua lentokentän aulassa joka vuosi lisäetuna, joka antaa sinulle ja vieraillesi pääsyn yli 1000 oleskelutilaan maailmanlaajuisesti LoungeKey-palvelun avulla.

Vaikka Bankwest More tarjoaa 0% saldonsiirroista 6 kuukauden ajan, ota huomioon, että et ansaitse pisteitä tästä tapahtumasta. Mutta valoisalla puolella voit ainakin käyttää tätä matalaa korkoa olemassa olevan velan maksamiseen.

3. Pankin ensimmäinen Visa Platinum -luottokortti

Ostohinta: 0% p.a. Ensimmäisen kuuden kuukauden ajan

Korottomat päivät: 44 päivää

Vuosimaksu: 99 dollaria p.a.

Maksuviivästysmaksu: $ 20

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. ensimmäisten 6 kuukauden aikana 1%: n saldonsiirtomaksulla, sitten se nousee takaisin 19,99%: iin

Mikä tekee tästä kortista erityisen ja osa sen ainutlaatuista vetovoimaa, on sen historia. Bank First on keskinäinen yhteisö, joka viittaa siihen, että sillä on yhteisöllistä keskittymistä, joka on kudottu sen ominaisuuksien ja käytäntöjen kautta.

Koska kourallinen opettajia aloitti sen, Bank Firstin sitoutuminen asiakkaisiinsa heijastuu sen palkkioissa, eduissa ja kokemuksessa. On kuitenkin huomattava, että se palvelee kaikkia australialaisia, joten sinun ei tarvitse olla koulutuksessa saadakseen heidän korttinsa tai lainansa.

Bonusominaisuudet

Bank First Visa Platinum on yksi harvinaisista tarjoamista kortteja ilmaiset korot sekä ostoille että saldonsiirroille. Tämä nykyinen etu on voimassa, jos kortinhaltija hakee viimeistään 31. joulukuuta 2019.

Bank First Visa Platinum -luottokortti sisältää 99 dollarin kilpailukykyisen vuosimaksun, johon lisätään alhainen 9,84%, joka peritään koroista johdanto-osan jälkeen, ja muut alhaisimmat kustannukset..

Tämä yhteisöllinen ajattelutapa heijastuu sellaisiin käytäntöihin kuin maksuttomat pankkipaketit, jotka ovat suunniteltu hoitamaan kouluja avustusten suunnittelun ja järjestämisen helpottamiseksi..

Kortinhaltijana olet iloisesti yllättynyt siitä, että sen etuisuudet, kuten ilmainen matkavakuutus jopa kansainvälisillä lennoilla samoin mukana tulee ympäri vuorokauden toimivia platina-concierge-etuja, jotka käsittelevät viihdettä ja elämäntapaa koskevia pyyntöjäsi.

Yksi harvoista virheistä tässä kortissa on, että sillä on ei palkinto-ohjelmaa, Vaikka jäsenet ilmoittautuvat automaattisesti Visa Entertainment -ohjelmaan, tarjotaan yksinoikeudellisia alennuksia elämäntapateemoille, kuten urheilu ja musiikki.

Parhaat Australian luottokortit - luokituksen perusteella

Alta löydät luettelon parhaista luottokorteista erityistarpeita varten tai parhaimmista tietyissä kategorioissa:

# 1 - NAB Qantas palkitsee allekirjoituskortin

Paras luottokortti pisteille

Ostohinta: 19,99% p.a..

Korottomat päivät: 44 päivää

Vuosimaksu: 295 dollaria p.a. ensimmäisen vuoden ajan, jonka jälkeen se hyppää 395 dollariin

Maksuviivästysmaksu: $ 15

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. ensimmäisten 6 kuukauden aikana 2%: n saldonsiirtomaksulla, sitten se nousee takaisin 21,74%: iin

Oli taistelu valita joko tämän luokan NAB Qantas Rewards Signature Card tai Qantas Premier Platinum luottokortti. Mutta lopulta päätimme mennä NAB Qantasin kanssa, kun osoitimme Qantas Premier Platinum -luottokortin luokan parhaaksi Qantas-pisteiksi.

Mutta se oli tiivis kutsu, koska molemmat kortit ovat painavia painoarvojen pisteluokassa, ja ansaitusti niin.

Kulutusvaatimukset

NAB Qantas antaa sinulle mahdollisuuden hanki jopa 120 000 bonus Qantas-pistettä, kun pystyt täyttämään sen menovaatimukset. Yksi näistä vaatimuksista edellyttää, että sen on voitava pitää auki 12 kuukauden ajan.

Vaatimukset jakautuvat seuraavasti: Jos kortinhaltija täyttää 60 päivän kuluessa vaatimuksen kuluttaa 3000 dollaria (vain tukikelpoisiin ostoihin), hän saa 90 000 bonus Qantas-pistettä. Loput (30 000 bonuspistettä) annetaan sitten käyttöön 13. kuussa kortin avaamispäivästä lukien.

Ensimmäisen vuoden jälkeen kortinhaltijat voivat nauttia alennettu vuosimaksu 295 dollaria, minkä jälkeen se palaa 395 dollariin. Siitä huolimatta vuosimaksu on edelleen melko kohtuuton kummallakin tavalla.

Vaikka saat palkitsemispisteen jokaisesta käytetystä dollarista, tämä on valitettavasti enimmäismäärä vain 20 000 dollaria ja kerätyt pisteet eivät ole vastaavia kullekin 1 dollarin menolle. Ensimmäisestä 5000 dollarista ansaitset 1 Qantas-pisteen 1 dollarilla, mutta myöhemmin se muuttuu 0,5 Qantas-pisteeksi per 1 000 dollaria, joka on käytetty välillä 5 001 - 20 000 dollaria jokaiselta tiliotekaudelta..

Kuten näette, kulutusvaatimukset ja humalat, jotka sinun täytyy käydä läpi saadaksesi bonuspisteitä, ovat hiukan turhia. Lisäksi kortissa ei ole joitain luotettavia etuja, joita muilla korteilla on, kuten matkaluotot tai lounge-passit.

Valoisa kohta on, että jos voit ansaita 120 000 bonuspistettä, tämä riittää lentää sinut Melbournesta tai Sydneystä Hongkongiin ja takaisin premium-luokan turistiluokkaan..

Hyödyt säännölliselle lentämiselle

Tämä on kortti, joka on suunniteltu hyödyttämään kanta-asiakaskortteja, jotka haluavat kerätä pisteitä kuluttaessaan kortin lisäksi hyödyntääkseen monia muita kortin ominaisuuksia. Tosiasia, että kyseessä on Visa-kortti, jossa virtuaalisesti kaikki myyntipisteet hyväksyvät tämän korttityypin, tarjoaa uuden lisäparannuksen palkitsemiseen.

Muita kortin kohokohtia ovat Ympärivuorokautisen NAB Concierge -palvelun tarjoaminen avustaa matka- ja muissa palveluissa. Ilmainen vakuutus kattaa ulkomaille suuntautuvat matkat, joita tarjotaan, kun käytät vähintään 500 dollaria kortillasi ennakkoon varattuihin matkaostoksiin.

# 2 - American Express Business Explorer

Paras yritysluottokortti

Ostohinta: 16,99% p.a..

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: $ 395

Maksuviivästysmaksu:

Saldosiirtonopeus: N / A

Valtavat edut ja yritysuskollisuusbonukset ovat vain joitain etuja, joita on tarjolla yrityksille, jotka päättävät mennä American Express Business Explorer -luottokortille.

Käytä tätä korttia lisätäksesi yrityksen ostovoimaa, varsinkin jos joudut tekemään kalliita ja kalliita yritysostoja joka kuukausi. Yritykset saavat jopa 100 000 bonusbonuspistettä.

Se toimii tarjoamalla 2 jäsenpalkkiopistettä jokaisesta käytetystä dollarista, jos korttia haetaan 15. tammikuuta 2020 tai ennen sitä, ja vähintään 3 000 dollarin kulutusmalli vahvistetaan joka kuukausi 3 kuukaudeksi. Vertailun vuoksi suurin osa sen kaaderen korteista sallii vain 2 kuukauden aikajakson.

Nykyisiä kortinomistajia ei myöskään suljeta pois bonuspelistä 50 000 bonuspistettä heille myönnetään etuja, kun he käyttävät vähintään 100 000 dollaria kortilleen 12 kuukauden välein. Toinen salaisuus kastikkeelle on, että voit nopeuttaa palkkioiden ansaitsemista nopeammin lisäämällä työntekijäkortteja tilillesi ilman lisäkustannuksia.

Matalalla korolla (16,99% p.a), mahdollisuudella lisätä jopa 99 työntekijän korttia, tämä on yksi monipuolisimmista yrityksesi luottokorteista, joita yritykselläsi on. Ja voi, se mahdollistaa yrityksesi kulujen seurannan kätevästi Australian MYOB-liiketoimintaohjelmistoratkaisun avulla, ja kaikki työntekijäkulut on konsolidoitu yhdelle tilille.

Annettujen seurannan lisäksi ansaittuja jäsenpisteitä voidaan käyttää matkoihin sekä lentokentän lounge-passiin ja ilmaiseen vakuutukseen. Mikä parasta, sinulla on laaja valikoima, kuinka käyttää näitä palkintopisteitä.

Voit päättää siirtää pisteitä valintasi joukosta joukko 8 lentoyhtiökumppania. Tai ehkä haluat levittää laajan valikoiman palkintoja lukuun ottamatta lentoja, kuten online-ostoksia David Jonesissa, lahjakortteja, lentokentän lounge-passia tai hyödyntää niitä maksamaan korttisi saldo.

Lentokenttätiloihin sisältyy 2 merkintää, joista mahdollisuus valita American Express Loungessa joko Melbourne tai Sydney International Airports.

Toisin kuin muut luottokortit, sen avulla voit kerätä näitä pisteitä ilman selkeitä korkkeja, jotka rajoittavat hankittavien pisteiden määrää, eikä sillä ole voimassaoloaikaa.

Vaikka se tarjoaa runsas tervetuliaisbonuksen, sen vuosimaksu 395 dollaria on silti suhteellisen korkea eikä se ole kovin kilpailukykyisesti hinnoiteltu.

# 3 - Qantas Premier Platinum -luottokortti

Paras luottokortti Qantas-pisteille

Ostohinta: 19,99% p.a..

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: $ 199

Maksuviivästysmaksu:

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. 18 kuukauden ajan (Huomaa kuitenkin, että korottomia päiviä ei sovelleta uusiin ostoihin, kun kortinhaltijalla on saldonsiirtovelka.)

Qantas Premier Platinum -luottokortti yksinkertaisesti rokkaa! Tämä kortti tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaitse mahtava 120 000 bonus Qantas-pistettä. Tarvitseeko sanoa enempää?

Jos et ole vakuuttunut, miten eteemme, että sen mukana tulee alennettu ensimmäisen vuoden vuosi ja voit ansaita jopa 2 pistettä jokaisesta 1 dollarista, jonka kulutat tukikelpoisiin kohteisiin. Tämä kortti on rakennettu tarjoavat ylellisiä etuja ja palkkioita kanta-asiakasille, bonuspisteillä sekä yksinomaisilla Qantas-tarjouksilla.

Tämä lähes rajoittamaton Qantas-pisteiden potentiaali perustuu kuitenkin vähintään 1500 dollarin sallittujen ostojen käyttämiseen kuukaudessa saadaksesi yhteensä 120 000 bonuspistettä ensimmäisen 6 kuukauden aikana.

Se jakautuu kortinhaltijalle, joka saa 20 000 pistettä kuukaudessa, kun hän täyttää kulutusvaatimukset, alkaen kortin hyväksymishetkestä (lähestyen enintään 120 000 bonus Qantas-pistettä). Joten vaikka bonustarjous on korkea, sinun on silti kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta voit noudattaa määriteltyjä ehtoja.

Bonus etuudet

Sen etuihin sisältyy 2 ilmaista kutsua kansainvälisille liiketiloille, joiden on oltava joko Qantas Club tai Qantas ylläpitämä laitos vuosittain..

Muut edut, jotka on integroitu Qantas Premier Platinum -luottokorttiin, ovat ilmainen matkavakuutus, Sen lisäksi, että kortinhaltijalle ja jopa 8 matkustajalle säästät 20% valitsemillaan Qantas- ja QantasLink-kotimaan lennoilla.

Yksi arkaluontoinen huomautus tämän kortin suhteen on, että vaikka se tarjoaa 0%: n koron ensimmäisten 18 kuukauden aikana saldonsiirroista, korko palaa vastaamaan käteisvarojen ennakkomaksua tämän lisäajan päätyttyä..

Lisäksi sen vähimmäisluottoraja on 6 000 dollaria, mikä varmistaa, että kortti tarjoaa jäsenille paljon kulutustuntaa. Kääntöpuolella kuitenkin tämä korkea luottotaso voisi estää ihmisiä, jotka ovat todella kiinnostuneita osallistumisesta, jos heidän luotonsa eivät ole tähtitieteellisiä.

Saadaksesi parhaan mittarilukeman tästä kortista, on suositeltavaa hyödyntää sen kilpailukykyinen korko ja lisätä saamiasi palkkiobonuksia.

Kunniamerkki

Olemme jo nimittäneet The Qantas American Express Ultimate Card -kortin yhdeksi kolmesta parhaasta kortista, joten emme ole varmoja, onko kyse ylisuuresta. Mutta ei ole epäilystäkään siitä, että Qantas American Express Ultimate -kortti on saanut oikeuden mainita täällä johtavana kategorian kilpailijana.

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

Paras matkakortti

Ostohinta: 17,99% p.a..

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: $ 0

Ulkomainen transaktiomaksu: $ 0

Maksuviivästysmaksu: $ 30

Saldosiirtonopeus: 2,99% p.a. saldonsiirroista ensimmäisen 9 kuukauden aikana.

Matkustaminen on itsessään riittävän haastavaa, koska haittaa on poistua maantieteelliseltä mukavuusvyöhykkeeltäsi ja käsitellä erilaisia ​​hintoja kuin et ole yleensä tottunut..

Onneksi australialaisille on olemassa kortti, joka vähentää matkustamisen vaivaa tarjoamalla ei tuplaa, mutta a kolminkertainen uhka kustannussäästöjä, ilmaisia ​​etuisuuksia ja alhaisen saldon siirtoja.

Kun Bankwest Zero Platinum Mastercard kuvasi asiaa osuvasti sivustollaan, hän haluaa sinun nauttivan "leuan pudottavista maisemista, ei leukojen pudottamismaksuista verkko- ja ulkomaanostoissa".

Matkustaminen ulkomaille

Tämä on epäilemättä paras matalan kortin seuralainen ulkomaille. Näyttely A: se on yksi niistä harvinaisista rotujen korteista, jotka tulevat mukana ei vuosimaksua eikä ulkomaista transaktiomaksua yhtä hyvin. Muita maksuja voidaan kuitenkin periä, myös käytettäessä ulkomailla olevia pankkiautomaatteja.

Tämä antaa sinulle paljon vahvemman taloudellisen aseman matkoillasi, koska sinun ei tarvitse huolehtia ulkomaisista transaktiomaksuista, jotka polttavat aukon taskussa.

Bankwest Zero Platinum Mastercard tarjoaa myös mielenrauhan vieraassa maassa, kun sinulla on ilmainen ulkomainen vakuutusturva sekä valtioiden välinen lentohaittavakuutus. Sillä on myös 6000 dollarin vähimmäisluottoraja, joka varmistaa, että sinulla on merkittävä likviditeettivaimennus ulkomailla.

Tämän luottolimiitin hyväksymisvaatimuksen täyttäminen voi kuitenkin olla vaikeaa suhtautuaksesi siihen, jos luottoluokitus ei ole erityisen tähtitieteellinen.

Bankwest Zero Platinum Mastercard ei veloita merentakaisista ATM-nostomaksuista, vaikka se vaatii 2 prosenttia tai 4 dollaria, sen mukaan kumpi on suurempi sekä paikallisista että ulkomailta suoritettavista ennakkomaksuista. Johdantojakson päätyttyä kortti jatkaa kortinhaltijoiden lataamista.

# 5 - American Express Westpac Altitude Platinum -paketti

Paras palkkio luottokortti

Ostohinta: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Korottomat päivät: Jopa 45 päivää

Vuosimaksu: Westpac Altitude Platinum Mastercardille, 150 dollaria ensimmäisenä vuonna (199 dollaria p.a. myöhemmin). American Express Westpac Altitude Platinum -kortilla 0 dollaria ensimmäisenä vuonna, 49 dollaria veloitetaan sen jälkeen.

Enintään ilmaisia ​​päiviä: N / A

Maksuviivästysmaksu: $ 30

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. saldonsiirroista 12 ensimmäisen kuukauden ajalta

American Express Westpac Altitude Platinum Bundle varmistaa, että sinulla on useampi kuin yksi kortti ansaitaksesi sen korkeuspisteet. American Expressin (Amex) lisäksi Mastercard-kortin haltijat voivat ansaita myös korkeuspisteitä, jotka vaihtelevat välillä 1–3 korkeuspistettä jokaisesta käytetystä dollarista.

Toisin sanoen kortinhaltija voi saada yhteensä 110 000 bonuspistettä kuluttamalla 3 000 dollaria kolmen ensimmäisen kuukauden aikana (90 päivää) jokaisella kortilla. Jos kuitenkin arvelet, että koko kulutusvaatimusten täyttäminen voi olla sinulle ongelma, keskitä ostoksesi ehkä vähemmän tiukkoihin Mastercard-vaatimuksiin. Mastercardilla kortinhaltijat saavat kuitenkin 80 000 pistettä, mikä on paljon pienempi bonus vastaavalle määrälle ja ajanjaksolle.

Erilliset palkkitilit

Toinen huomioitava asia on, että vaikka molemmat kortit on linkitetty samaan palkkio-ohjelmaan ja tiliin, ne ovat eri liikkeeseenlaskijayhtiöitä. Koska Amex on peräisin American Expressistä ja Westpac on Mastercardin myöntämä, sinun on pakko hankkia kaksi erilaista luottokorttitiliä. Tämä edellyttää erilaisten palkkioiden, maksuaikataulujen ja erillisten tiliotteiden hallintaa.

Yläpuolet kuitenkin ylittävät nämä pienet haitat. Kortinhaltijat voivat ansaita korkeuspisteitä jokaisesta dollarista, jonka he kuluttavat ostoihin, jotka ovat kelvollisia, ja säästää lisäksi 49 dollaria dollarilla alennettu vuosimaksu 150 dollaria ensimmäisenä vuonna. Heille annetaan myös pääsy platinaperusteisiin, jotka sisältävät ilmaisen matkavakuutuksen.

Tämä ilmainen vakuutus kattaa muun muassa laajennetut takuut, ulkomaille suuntautuvat matkat ja muut eksoottiset palvelut, kuten ostoturvallisuuden kauttakulkuonnettomuudet. Koska American Express Westpac Altitude Platinum -kortti niputtaa yhteen kaksi korttia, jokaisella on omat ansaintakoronsa, palkkionsa ja korkonsa. Ne ovat päällekkäisiä joillakin alueilla, mutta sinun tulisi tunnistaa alueet, joista ne eroavat.

# 6 - American Express Westpac -korkeus
Musta luottokorttipaketti® (nopeus)

Parhaat nopeusluottokortit

Ostohinta: 20,49% p.a

Korottomat päivät: Jopa 45 päivää

Vuosimaksu: Tätä alennetaan ensimmäisen vuoden aikana - 399 dollaria p.a. ensimmäisenä vuonna (Amexille - 99 dollaria, kun taas Mastercardille - 250 dollaria, mukaan lukien 50 dollarin vuotuinen nopeuspalkkiomaksu).
Toisena vuonna - 499 dollaria p.a., (199 dollaria pp. American Expressille sekä 250 dollaria p.a. Mastercard®: lle, sisältäen 50 dollaria, joka on vapaaehtoinen palkkio Velocity Rewards -palvelusta).

Enintään ilmaisia ​​päiviä: N / A

Maksuviivästysmaksu: $ 15

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. saldonsiirroista 12 ensimmäisen kuukauden ajalta

Tämä yhdistää hauskanpidon kaksinkertaiseen lajikkeeseen sen kaksikorttisessa Amex- ja Westpac-paketissaan ja ansaitset jopa 100 000 rekisteröintibonuksen nopeuspistettä. Voit saada tämän, kun haet ennen 31. maaliskuuta 2020.

Kun olet täyttänyt vaatimukset ja myöhemmin hyväksynyt, saat kortin ei vuosimaksuja kiinni siihen. Kortinhaltijat voivat myös ansaita 1,25 nopeuspistettä jokaisesta kuluttamastaan ​​dollarista. Voit ansaita 160 000 pistettä pelkästään ensimmäisen 12 kuukauden aikana.

Westpac Altitude Black Mastercard® tasoittaa tietä kortinhaltijoille ansaita jopa 80 000 nopeusbonuspistettä. Tätä varten heidän on käytettävä 4 000 dollaria sallittuihin ostoksiin, kaikki 90 päivän kuluessa hyväksynnästä.

Toisaalta 20 000 bonusta on saatavana American Express Westpac Altitude Black Card -jäsenille, jotka käyttävät vähintään 3 000 dollarin arvosta tukikelpoisia ostoja, kunhan tili on hyväksytty 90 päivän kuluessa..

Lisätty bonuksia

Tämän kortin mukana toimitetaan lukuisia etuisuuksia, kuten kaksi ilmaiset Economy-istuimen päivityskupongit. Vaikka niihin pääsee vuosittain, niitä voi hankkia vain silloin, kun kortinhaltija viettää sen Virgin Australia -lennoille Mastercard-kortillaan käytettäväksi valituilla kotimaan lennoilla..

Kortinhaltijat saavat jopa 2 ilmaista loungekäyntiä vuodessa American Expressillä Australian kansainvälisillä lentokentillä. Musta Mastercard ansaitsee sinulle 2 ilmaista käyntiä Virgin Australian kotitaloushuoneeseen. Tukikelpoisuuskriteerejä sovelletaan tietysti edelleen molempiin.

Tämän korttipaketin haittapuoli on se, että ensimmäisen vuoden jälkeen kuherruskuukausi alkaa heikentyä. Kortinhaltijoiden kokemus a huomattava vuosimaksun nousu 499 dollaria p.a. Tämä hajoaa 199 dollaria p.a. American Express -korttien osalta (nousi edellisen vuoden 99 dollaria p.a.); 250 dollaria p.a. Mastercard®: lle. Lisäksi Velocity Rewards -opiskelumaksuun sisältyy lisäksi 50 dollaria, mutta tämä näyttää olevan vain Mastercard®-jäsenille.

Vaikka niillä on joitain samankaltaisuuksia, esimerkiksi ostojen korko on sama, 20,24% vuodessa (Mastercard® luettelee muuttuvan ostokoronsa), paketin molemmat kortit poikkeavat toisistaan ​​merkittävällä tavalla: Amexin vähimmäisluottoraja on 3 000 dollaria. kun taas Mastercard® on huomattavasti merkittävämpi 15 000 dollarilla.

# 7 - Kansainyhteisöpankin alhaisen maksun kulta

Paras intressi ilmainen luottokortti

Ostohinta: 0% p.a. Palautuen 19,74%: iin lisäajan jälkeen 15 kuukauden aikana.

Korottomat päivät: Jopa 55 päivää

Vuosimaksu: 0 dollaria ensimmäisenä vuonna, sitten 89 dollaria sen jälkeen, jos et kuluta vähintään 10 000 dollaria edellisenä vuonna.

Enintään ilmaisia ​​päiviä: N / A

Maksuviivästysmaksu: $ 20

Saldosiirtonopeus: 5,99% p.a. mutta vain viiden kuukauden ajan, jonka jälkeen se palaa takaisin 21.24 p.a..

Tarjoaa anteliaita säästöjä 0% korko ostoille huomattavaksi 15 kuukauden ajaksi, jos haet hakemusta 29. helmikuuta 2020 tai ennen sitä. Tämä on yksi harvoista korteista, jotka tarjoavat molemmat ilmaiset korot 0 dollarin lisäksi ensimmäisen vuoden vuotuisissa palkkioissasi.

On myös muita hyödyllisiä ehtoja, jotka kortinhaltijoiden tulee pitää mielessä ja hyödyntää.

Mitä muuta odottaa

Jäsenet, jotka hyödyntävät tätä sopimusta, saavat vain tämän ilmaisen vuosimaksun lisäajan, mutta kortin myöntäjä luopuu edelleen vuosimaksustaan ​​joka vuosi, jos kortinhaltija pystyy ylläpitämään vähintään 10 000 dollaria menoja edellisenä vuonna.

Menot koskevat vain käteisennakkoja ja ostoja. Ellet tee niin, vuosimaksu palautuu vuosittain 89 dollariin. Vaikka he eivät pysty laajentamaan tätä vuosimaksumaksutusta, kortinhaltijat ovat varastossa muiden arvoisten ilmaisten mehiläisten ja etujen, kuten maksamisen, varalta 0% kansainvälisistä maksuista (kattaa myös verkkokaupat), plus ilmainen matka- ja ostovakuutus.

Valitettavasti lopputuloksena on kompromissi tälle alhaiselle tai olemattomalle kansainväliselle maksulle kaipaa muita kalliimpien korttien tarjoamia etuja kuten palkinto-ohjelmat, joiden tarkoituksena on parantaa matkakokemusta.

Korko palaa 19,74 prosenttiin p.a ensimmäisen 15 kuukauden kuluttua. Tavallinen koroton vapaa aika.

Muut ominaisuudet

Tämä on Mastercard-tyyppi palkittuja verkko- ja mobiilisovelluksia joka tarjoaa kätevän pääsyn pankkipalveluihisi. Sen, jonka ulkomainen matkavakuutus kattaa sinut 3 kuukautta, ja sen mukana tulee vankka vakuutussuoja, kuten ostossuoja, joka korvaa tai korjaa ostoksesi, jos ne sattuvat varastetuksi, kadonneiksi tai vahingoittuneiksi 90 kuukauden kuluessa..

Vaikka tämä kortti on hyvä kiinnostuksen kiinnostuksensa ja vuosipalkkioidensa ansiosta, muut kortit ovat kilpailukykyisempiä, jos sinulla on tasapaino, jonka haluat vahvistaa. Lisäksi sen nykyiset ostokorot (19,74%) ja käteisennakot (21,24%) ovat korkealla puolella.

Koska sen ostoprosentti on korkea, sinun tulee tarttua tähän korttiin vain, jos pystyt varmistamaan, että maksat saldosi kokonaan kuukausittain.

# 8 - Westpac Low Rate -kortti

Parhaat luottokortit saldonsiirroille

Ostohinta: 13,74% p.a..

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: 59 dollaria p.a.

Maksuviivästysmaksu: $ 15

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. saldonsiirrot ensimmäisen 16 kuukauden ajalta.

Miksi sinun on tehtävä saldonsiirto? NerdWalletin henkilökohtaisen rahoituksen edustajien mukaan "saldonsiirron avulla voit siirtää velkaa yhdestä luottokortista toiseen korttiin, jolla on alhaisempi korko - mieluiten 0%."

Mikä on juuri mitä Westpac Low Rate -kortti auttaa sinua tekemään sen 0%: n saldonsiirtonopeudella. Alhaisella vuosimaksulla sen kilpailukykyinen tasapainonsiirto, ja SmartPlan-maksuvaihtoehdot, se tarjoaa kortinhaltijoilleen mahdollisuuden säästää valtavasti kustannuksia.

Muut huomioon otettavat kustannukset

Vaikka tasapainottoman siirtonopeus kestää 16 kuukautta, sen arsenaalissa on muita kustannussäästöominaisuuksia, kuten suhteellisen alhainen 13,74%: n ostoprosentti. Tämä kortti on täydellinen ihmisille, jotka haluavat kortin, jolla on vähän lisäominaisuuksia Rock pohja maksut mukana useimmissa muissa liiketoimissa, kuten 2%: n ennakkomaksu, joko paikallisesti tai ulkomailla.

Haittapuolena on kuitenkin, että tämä haluttu nollatasapainonsiirto lopulta palaa arvoon a korkea ennakkomaksu 21,49% p.a. aloitusjakson päätyttyä. Mutta ainakin tätä makeuttaa melko vaatimaton 59 dollarin vuosimaksu.

# 9 - American Express -luottokortti

Paras luottokortti ilman vuosimaksua

Ostohinta: 8,99% p.a., 0% intro APR ostoksille 15 kuukauden ajan, sitten muuttuva APR, 14,49% - 25,49%.

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: $ 0

Enintään ilmaisia ​​päiviä: N / A

Maksuviivästysmaksu: $ 30

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. ensimmäisen 15 kuukauden saldonsiirroista, sen jälkeen 1 prosentilla.

Mikä on nimessä, Shakespeare kysyi kuuluisasti. Jos minkä tahansa muun nimen nousi haisee silti makealta, niin American Express Alhainen taso Luottokortti täyttää edelleen lupauksensa auttaa sinua pitämään kustannukset alhaalla yhdistämällä politiikan, jonka mukaan vuotuiset palkkiot eivät ole vähäisiä.

Vaikka se ei ole turhamainen kortti, siinä on kuitenkin vaatimattomia etuisuuksia sekä osto- ja palautussuojavakuutuksia.

Matalaan etuun kudottu pyrkimys nostaa myös tämän edun ensimmäistä kertaa käyttäville kortinhaltijoille, jotka sitä yleensä tarvitsevat enemmän kuin toiset. Tämä kortti tarjoaa johdanto 0% p.a. korko ensimmäisten 12 kuukauden aikana, kun uusi Amex -kortinhaltija pyytää saldonsiirtoa hakemuksensa tekohetkellä.

Tarjous on kertaluonteinen ja palautetaan 1%: n saldonsiirtomaksu myöhemmin. Sen enimmäis saldonsiirtoraja on 10 000 dollaria. Sen mukana tulee myös vähintään 1 000 dollarin luottolimiitti, joka on yleensä riittävä ensimmäistä kertaa kortinhaltijoille jotka luultavasti vielä oppivat vastuuta luottokustannusten hallinnasta.

Asioita, joista on huolehdittava

Nämä yhdistelmäominaisuudet tekevät siitä yhden kilpailukykyisimmistä edullisimmista luottokorteista. Siitä huolimatta sillä on haittoja, kuten lyödä sinua suhteellisen huomattava 30 dollarin viivästysmaksu sakko jos unohdat minimimaksut.

Toinen haitta tämän kortin omistamiselle on se, että America Express (Amex) -kortit eivät ole saaneet yhtä laajaa hyväksyntää kuin Visa tai Mastercard. Kasvava määrä myymälöitä, kuten ravintoloita, suuria vähittäiskauppiaita, kuten tavarataloja ja supermarketteja.

Vaikka se sillä ei ole palkitsemisohjelmaa, se tulee eräiden yksinomaisten ostos- ja tarjoustarjousten kanssa American Express -verkon kautta. Se tarjoaa mobiilimaksuja Samsung Pay-, Apple Pay- tai Google Pay -järjestelmien kautta.

Muita etuja ovat online-petostentorjunta, ympäri vuorokauden tapahtuva tiliturvallisuus. Sen avulla voit lisätä tilille 4 ilmaista kortinhaltijaa.

# 10 - NAB Low Rate -kortti

Paras matalan koron luottokortti

Ostohinta: 0% p.a. ensimmäisten 15 kuukauden ajan, sen jälkeen palautuu 13,99 prosenttiin.

Korottomat päivät: 55 päivää

Vuosimaksu: $ 100

Enintään ilmaisia ​​päiviä: N / A

Maksuviivästysmaksu: $ 30

Saldosiirtonopeus: 0% p.a. taseensiirroissa 6 kuukaudeksi, mutta 2% maksu. Balance Transfer Revert Rate -asetus palauttaa ennakkomaksun 21,74% p.a..

NAB Low Rate Platinum -kortilla on yksi alhaisimmista hinnoista 13,99%, eikä se ole sen paras ominaisuus. Ensimmäisten 15 kuukauden aikana, kun omistat korttia, maksat tosiasiallisesti nollakorkoinen korko ostoille.

Vain 100 dollarin vuotuisella maksulla tämä kortti on ihanteellinen niille, joilla on luottokorttiluottoja, jotka voivat hyödyntää 0% p.a. tasapainonsiirto. Niiden, jotka yrittävät hyödyntää tätä, tulisi kuitenkin varmasti strategisesti maksaa se pois ennen kuuden kuukauden saldoajanjakson päättymistä..

Tämän ajanjakson jälkeen käteisvarojen ennakkomaksu palaa takaisin korkealle 21,74%: lle, ja mahdollisesti jäljellä olevat saldot alkavat houkutella korkoa normaalikorolla. Lisäksi veloitetaan 2%: n saldonsiirtomaksu.

Milloin ei saada NAB

Jos sinulla on kuitenkin suuri velka, saattaa olla parempi, että harkitset yli 6 kuukautta pidempää korttia velan maksamiseen, varsinkin jos kortilla on suhteellinen vapaa saldonsiirto. Mutta vaikka valitset mennä NAB Low Rate Platinum -kortilla etkä pysty maksamaan velkaa kuuden kuukauden kuluessa, kortin suhteellisen alhainen ostoprosentti, 13,99% pitäisi silti olla hyvä uutinen sinulle.

Kilpailukykyiset korot yhdessä tekevät NAB-luottokortista premium-kortin, jolla on etuisuuksia, kuten henkilövakuutus, matkavakuutus ja henkilökohtainen concierge-palvelu. Sen avulla voit lisätä uuden kortin ilman lisäkustannuksia ja se on täydennetty NAB-petosuojauksella.

Tämä NAB puolustussuoja toimii ennakoivasti petosten havaitsemiseksi ja ansaitsemasi mielenrauhan saavuttamiseksi. Siinä on kuitenkin platina-kortin omituisuus, jolla ei ole palkkio-ohjelmaa.

Onko se hyvä matkoille?

Tämä kortti on myös ihanteellinen matkakumppani vankka ilmainen matkavakuutus suojelemaan sinua poissa ollessasi. Jos kortinhaltija käyttää vain 500 dollaria majoitus- tai kuljetuskustannuksiin, kun suunnittelet NAB Low Rate Platinum -korttia, silloin heidät korvataan ulkomailla tapahtuvista lääketieteellisistä kuluista ja muista mahdollisista tapauksista, kuten kadonneesta matkalaukusta ja matkan peruuntumisesta.

Kortin mukana tulee valikoima laaja-alaista, ilmaista vakuutusta, yhteensä yhteensä seitsemän. Nämä vakuutukset kattavat valtioiden väliset lentohaitat, liikenneonnettomuudet, hinnasuojan ja kotimaan hotellien murtovarkaudet.

Sen hinta- / ostosuojavakuutus on melko nerokas kuin tulee antaa sinulle mahdollisuuden napata parhaat tarjoukset Voit löytää NAB: n siellä, että se palauttaa sinulle maksetun hinnan ja mainostetun hinnan erotuksen, jos se on alhaisempi. Australialaisen valmistajan uusien kodinkoneiden takuun lisäksi NAB: lla on laajennettu takuuvakuutus, joka myöntää jäsenilleen 12 kuukauden lisäaikaa.

Luottokortin osto-opas

Kun ostat luottokortteja, on otettava huomioon useita asioita. Tarkastellaan yleisiä luottokorttityyppejä, huomioitavia ominaisuuksia ja usein kysyttyjä kysymyksiä:

Luottokorttityypit

Niiden tarjoamiin luottoihin perustuu yleensä kolme päätyyppiä:

 • Vaihtuva luotto: Niillä on enimmäisrahoitusraja, ja sinulla on oikeus tehdä ostoksia tämän rajan yläpuolelle. Olet kuitenkin velvollinen suorittamaan vähimmäismaksun joka kuukausi. Maksamasi summa voi olla mikä tahansa osa maksamatta olevista maksuista, kokonaissummaan saakka. Jos suoritat osittaisen maksun, siirrät loput saldosi tai kierrät velat. Useimmat luottokortit lasketaan uusiin luottoihin.
 • Maksukortit: Jälleenmyyjät ovat myöntäneet nämä kortit aikaisemmin yhteisillä perusteilla käytettäväksi yksinomaan niiden toimipaikoissa. Maksukortit ovat kuitenkin tällä hetkellä melko harvinaisia. Vaikka maksukortteja käytetään samalla tavalla kuin luottokortteja, mutta ne eivät salli sinun kantaa saldoa: kaikki maksut on maksettava kokonaisuudessaan kuukausittain.
 • Palvelukortit: Kuten nimi merkitsee, nämä kortit käsittelevät monenlaisia ​​palveluntarjoajia, kuten sellaisia, jotka tarjoavat apuohjelmia ja mukavuuksia, kuten sähköä, kaasua, kuntosalia, matkapuhelinta, kaapelia, Internetiä ja niin edelleen. Nämä palvelut tarjotaan yleensä siten, että ne maksetaan kuukausittain. Useimmat CRB- ja luotto-pisteytysjärjestelmät sisältävät nyt näiden palvelumaksujen historian osana lopputulosta.

Luottokorttien vertailu

Luottokortteja voidaan verrata monien ominaisuuksien ja ominaisuuksien perusteella. Olemme lisänneet joitain lyhyitä kommentteja aiheista, joita on syytä tutkia tarkemmin:

 • Suositeltava luottoluokitus
 • Suuri
  • Matkustaa
   • Kortit ansaitsevat palkkioita lentokentillä ja hotelleilla
  • Saldo siirto
   • Hyvä luottokorttiluoton maksamiseen, etenkin nolla tai alhainen korko
  • palkintoja
   • Tarjoaa etuisuuksia, kuten rahana takaisin ja matkapalkkiot
  • Bonustarjoukset
   • Liittymisbonukset tarjoavat rajoitetun ajan tarjouksia rahaa tai etuja varten
  • Vaihtorahat
  • Kaasu
  • Huono luotto
  • Alhainen korko / nolla prosenttia
   • Käytä tätä korttia vanhojen velkojesi vakuuttamiseen tai isojen ostoerien maksamiseen
 • Vuosimaksu
  • Ilmainen, 0 dollaria
  • Ensimmäisen vuoden luopuminen
 • Bonustarjous
  • Nauti kertaluonteinen bonus
 • Palkitsemisaste
 • Johdanto huhtikuu
 • Lähtevä huhtikuu
 • Ostohinta

Luottokortti UKK

Aloittaminen - Miten luotto toimii?

Kun minkä tahansa tarkoitus ymmärretään väärin, väärinkäytön todennäköisyys kasvaa. Siksi luottokortin tehokkaan ja vastuullisen käytön ensimmäinen askel on ymmärtää, kuinka se on suunniteltu toimimaan.

”Luottokortti on eräs muoto vakuudettomasta henkilökohtaisesta lainasta.” Vaikka luottokortilla sattuu olemaan muovia, luottokorttiin on suhtauduttava samalla tavalla, että antaisit kaksiteräisen miekan. Koska aivan kuten jälkimmäinen, se voi auttaa tai satuttaa sinua riippuen siitä, kuinka päätät käyttää sitä.

Koska lainalla ei ole vakuuksia, ainoa tapa, jolla pankki arvioi luottokelpoisuutesi ja minimoi siten sen altistumisriskin, on arvioimalla maineesi hoitamalla taloudellisia velvoitteitasi..

Kuten sanotaan, menneisyys on paras indikaattori tulevaisuuden käyttäytymiselle. Siksi hyvän luottotuloksen ja historian ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää, koska se osoittaa mahdollisille lainanantajille - tässä tapauksessa luottokortin myöntävälle yritykselle -, että sinulla on hyvä lainanotto ja takaisinmaksu.

Hyvä tai erinomainen luotto on tärkeä portti monille rahaa säästäville mahdollisuuksille. Koska luotto perustuu luottamukseen ja maineeseen, hyvien luottotietojen reseptit ovat velvollisuuksien täyttäminen maksamalla laskut ajoissa ja vähentämällä jäljellä oleva velka minimiin..

Joten jos opit vain yhden asian tästä osiosta, olkoon niin, että luottokorttien tarjoamien säästö- ja palkitsemismahdollisuuksien hyödyntämiseksi sinun on elettävä vastuullisesti kunnioittamalla velvoitteitasi..

Luottopisteesi määrittämiseen käytetyt tiedot sisältävät joitain näistä historiallisista yksityiskohdista:

 • Nimesi avattujen luottokorttitilien lukumäärä ja niihin liitetyt taloudelliset yksityiskohdat, kuten luotonottolimiitit ja näiden tilien jäljellä oleva saldo.
 • Kuinka paljon kuukausimaksut maksettiin nopeasti, myöhästyivät tai laiminlyöivät kokonaan.
 • Onko sinulla taloudellisia takaiskuja ja niiden vakavuutta, kuten konkursseja, autojen takaisinottoja ja asuntolainan sulkemista.
 • Sinun ottamat lainat ja missä määrin ne on maksettu takaisin.

Tämä luettelo ei ole tyhjentävä, mutta sen pitäisi antaa sinulle ohjeet asioista, joita sinun tulee seurata pitääksesi pisteet terveinä.

Kuinka löydän luottopisteeni Australiassa?

Pyydä tätä varten vain luottotiedot kansalliselta luottotietoelimeltä (CRB), jotka ovat Australian hallintoviraston verkkosivustolla luetellut akkreditoidut yhteisöt..

Tällä hetkellä luetellut ovat seuraavat:

 • Equifax, puhelinnumero: 138 332
 • Experian, puhelinnumero: 1300 783 684
 • illion, puhelinnumero: 1300 734 806

Equifax (entinen Veda) on Australian suurin luottotiedotustoimisto, ja se antaa sinulle pisteytys Equifax-pistemäärän perusteella, joka on luku välillä 0–1200.

Sinun on annettava tunnistetiedot, jotta he voivat tunnistaa sinut, mutta se on yleensä nopea prosessi, ja sinun pitäisi saada välitön palaute ja tulos, joka näyttää koko luottotietosi.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me