Parhaat NBN-suunnitelmat verrattuna hintaan ja nopeuteen

Internetin nopeusEtsimme kaikki samaa asiaa ... hulluin nopeaa Internetiä. ��️


Tämä opas auttaa sinua ymmärtämään erilaisia ​​NBN-suunnitelmia.

Kun yrität valita kansallista laajakaistaverkkoa, joka tarjoaa nopean Internetin kohtuulliseen hintaan, voi olla vaikea löytää täydellistä suunnitelmaa. Huomaat paljon, että nopean nopeuden saavuttamiseksi sinun on maksettava enemmän. Kukaan ei halua videon suoratoistopalvelun alkavan puskuroida heidän katselemansa suosikkiohjelmien keskellä.

Alla luetaan paras yleinen suunnitelma, paras nopeusvaihtoehto ja useita rehellisempiä palveluntarjoajien arvosteluja. Kaksi tärkeintä ominaisuutta, joita verrattiin, olivat nopeus ja kustannukset. Halusimme tehdä asiat entistä helpommaksi puhumalla parhaasta NBN-palveluntarjoajasta jokaiselle suositulle Australian kaupungille. Viimeiseksi keskustelemme vähän siitä, mitä sinun pitäisi etsiä ostaessasi seuraavalle Internet-palveluntarjoajallesi.

Miksi luota minuun? ����

Nimeni on Will ja viimeisten kolmen vuoden ajan olen pitänyt tätä tietoturvablogia auttamalla australialaisia ​​ymmärtämään paremmin digitaalista yksityisyyttä (valtava opas täällä). Olen tehnyt yhteistyötä Australian ympäristössä toimivien yritysten kanssa auttamalla heitä suojaamaan verkkojaan ja verkkosivustojaan. Tämä matka on opettanut minulle myös yhden tai kaksi siitä, kuinka Internet-palveluntarjoajat toimivat.

Tämän oppaan tavoitteena on jakaa kokemukseni kirjaimellisesti kaikkien alla olevien NBN-suunnitelmien avulla luomalla turvallista IT-infrastruktuuria pienyrityksille Sydneyn ja Melbournen ympäristössä.

Tämä artikkeli on keskeneräinen työ, mutta ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua sopivan NBN-suunnitelman valinnassa. Kippis ��

Contents

�� Mikä on NBN? ��

Australia käyttää termiä NBN tai kansallista laajakaistaverkkoa puhuttaessa nopeita laajakaistayrityksiä, jotka tarjoavat Internet-palveluita Australian kansalaisille. Ne tarjoavat myös palveluita, kuten turvallisuus, viihde, mobiili ja jopa e-terveys.

On kourallinen erilaisia ​​tekniikoita, joita kansalliset laajakaistaverkot käyttävät palvelujen tarjoamiseen asiakkailleen, mutta puhumme siitä myöhemmin. NBN on samanlainen kuin mitä amerikkalaiset kutsuvat Internet-palveluntarjoajaksi, koska he ovat pohjimmiltaan sama asia, käyttämällä erityyppisiä tekniikoita.

�� Paras NBN-tarjoaja - 6 suunnitelmaa verrattuna ��

Hyvä kaikille, on katseluaika. Hihna ja aloitetaan Internet-terrifc-matkamme löytääksemme Aussie-Internet-palveluntarjoajan kohtauksen kuninkaan.

1. Paras yleinen valinta - Paras NBN-suunnitelman rajaton tieto

Australian paras NBN-suunnitelma, jolla on rajoittamaton data, on yleinen valinta. Tämä yritys on perustettu lähes 30 vuotta ja pääkonttori sijaitsee Adelaidessa, Australiassa. Internode on iiNetin haara. Ei ole epäilystäkään siitä, että he ovat ensisijainen valintamme, koska he ovat eniten käytettyjä Internet-palveluntarjoajia koko Australiassa.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 50–100 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: Puhelin, Internet-paketti, Hae, kanavapaketit

PLUSSAT

Laaja valikoima hintavaihtoehtoja
Maksu käymällä -vaihtoehtoja
Ei sopimusehtoa
Asiakaspalvelu on uskomatonta

HAITTOJA

Vähemmän kuin keskimääräinen MBps / s kuin muissa Australiassa

Ei sopimusta, ei ongelmaa

Hienoa siinä, että maksat kuukausittain kuukausittain palkka- ja laajakaistapalvelun. Sinun ei tarvitse tehdä monimutkaista sopimusta, ja tämä yritys on todella voittanut palkinnot asiakastyytyväisyydestään. Ilman vakionopeus on noin 44 Mbit / s. Tämä yritys tarjoaa rajattomasti tietoja noin 50 dollaria kuukaudessa.

Erilainen kuin muut

Vaikka saatat huomata, että saat noin 6 megabittiä sekunnissa vähemmän kuin jotkut muut kansalliset laajakaistaverkon tarjoajat, heillä on erinomainen asiakaspalvelu palvelun maksamiseen kuukausittain, ja mikään sopimus ei aseta yllä mainittua Internode Unlimited -suunnitelmaa loput. Ne tarjoavat myös liiketoimintasuunnitelmia ja muita televiestintäpalveluita.

Palkittu

Palkintojen osalta Internode on voittanut paljon. Heillä on yksi kuukauden Internet-palveluntarjoaja kesä-, heinä- ja elokuussa 2019. He ovat myös voittaneet vuoden kodin laajakaistapalveluntarjoajan palkinnon kaksi vuotta peräkkäin. Viimeiseksi he voittivat viestintäliiton innovaatiopalkinnon.

2. Paras nopeus - Aussie-laajakaista

Parhaan nopean NBN-suunnitelman suhteen olemme löytäneet sinulle yhden parhaista vaihtoehdoista. Alkaen meiltä sieltä on Aussie Broadband. Aussie Broadband perustettiin vuonna 2008 ja se on yksityisomistuksessa oleva yritys. Pääkonttori sijaitsee Morwellissä, Australiassa. Ne tarjoavat Internet- ja matkapuhelinpalveluita esimerkiksi Victorialle, Darwinille, Lynbrookille ja Morwellille.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä, jos teet sen itse
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä ​​(ja puhelimen vuokraus)
 • Suunnitelmat vaihtelevat 69–199 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: viihdepaketit

PLUSSAT

Salamanopeus
Ei maksamista taskusta
Ei tarvitse allekirjoittaa sopimusta
Helposti tavoitettavissa ympäri maata

HAITTOJA

Suunnitelmat voivat kallistua

Hullu nopea nopeus

Heillä on 100/40 rajoittamaton paketti. Tyypillinen illanopeutesi on vajaa 90 Mbit / s. Saat rajoittamatonta tietoa ja keskimääräinen hinta on noin 100 dollaria kuukaudessa. Tätä premium-suunnitelmaa on aika vaikea välittää. Keskimääräinen NBN-palveluntarjoajan nopeus Australiassa on noin 80 Mbit / s, kun taas Aussie Broadband on lähempänä 90 Mbit / s.

Se on riskitön

Tämä on myös loistava vaihtoehto, jos etsit jotain, joka on käytännössä riskitöntä. Sinun ei tarvitse sitoutua määräaikaiseen sopimukseen tai joutua maksamaan mistä tahansa tasosta mitään maksuja. Tämä on täydellinen, jos et ole varma tarvitsemastasi nopeudesta tai käyttämäsi tietomäärästä. Voit helposti vaihtaa suunnitelmia, jos tarvitset enemmän tai vähemmän jotain.

3. Paras Telstra NBN -suunnitelma

Telstra on yksi Australian tunnetuimmista ja käytetyimmistä kansallisista laajakaistaverkoista. He ovat olleet olemassa jo useita vuosia, ja niiden pääkonttori sijaitsee Melbournessa, Australiassa. Ne tarjoavat kourallisen yksinkertaisia ​​kimppuja, joista on helppo valita. Paras Telstra NBN -suunnitelma tulee ottaa huomioon, kuinka paljon tietoa tarvitset kuukaudessa.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 75–120 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: viihdepaketti, Xboxin kaikki käyttöoikeudet

PLUSSAT

Kilpailukykyiset nopeuspaketit
Saatavana ilmainen modeemi soveltuvin ehdoin
Ei puskuroiva Netflix

HAITTOJA

Se on kallis

Niput Galore!

Heidän paketit perustuvat saamasi tietomäärään. Ne tarjoavat 100 Gt: n suunnitelman, 200 Gt: n suunnitelman ja rajoittamattoman suunnitelman. Kuten monet muut palveluntarjoajat, ne tarjoavat myös lisäosia, kuten TV-palveluita, kuten Netflix. Jos meidän olisi valittava paras Telstra NBN -suunnitelma, meidän täytyisi noudattaa rajatonta suunnitelmaa. Tämän avulla maksat 90 dollaria laskutusjaksolta ja saat rajoittamatonta tietoa NBN-nopeudella 50.

Siellä on vakiona plus illanopeus, 216 dollarin modeemi, joka on ilmainen, kun käytät heidän palveluaan 24 kuukautta, alennukset liittymismaksuista ja jopa rajattomat paikalliset ja kansalliset puhelut mukana.

Lisäviihdevaihtoehtoja saatavilla

Telstra on hieno, koska heillä on paljon viihdevaihtoehtoja. Voit myös päivittää suunnitelmasi premium-nopeuteen NBN 100, jos olet kelvollinen. Viimeiseksi, ei ole lukitussopimusta. Tämä on hieno asiakkaille, jotka kamppailevat sitoutumisella tai jos liikut usein.

Asiakaspalvelu

Heidän asiakaspalvelu on myös asia, joka erottaa tämän yrityksen muista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Asiakaspalvelun edustajalta on useita tapoja. Voit puhua jonkun kanssa puhelimella, lähettää sähköpostia tai jopa live-chatin koulutetun asiakaspalvelun edustajan kanssa omassa kodissasi..

NBN-suunnitelma - Muut hienot valinnat

4. TPG NBN -suunnitelmat

TPG on toinen hämmästyttävä tarjoaja Australian asukkaille. Yrityksellä on yli 5000 työntekijää ja elokuusta 2015 alkaen se on Australian maan toiseksi suurin Internet-palveluntarjoaja. Yksi asia, jota ihmiset eivät ehkä tiedä yrityksestä, on se, että TPG on Total Peripherals Group. Tämä ryhmä perustettiin ja perustettiin aina vuonna 1986.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 60–90 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: Puhelin, Internet-paketti, viihde, urheilu

PLUSSAT

Tonnia lisävarusteita
Ei lukitussopimusta
Ilmainen asennus 18 kuukauden sopimukselle

HAITTOJA

Hitaampi kuin suunnitelman keskimääräinen nopeus

Laaja valikoima suunnitelmia

Ne tarjoavat erilaisia ​​suunnitelmia, joilla kaikilla on rajaton data. Ne vaihtelevat noin 60 dollarista kuukaudessa 90 dollariin kuukaudessa. Niiden tiedetään nopeaan suorituskykyyn illanopeuksilla keskimäärin 88 Mbit / s. Lisäksi halvemmalla paketilla saat rajoittamattoman tiedon, sopimusehdoton, 11,1 megabittiä sekunnissa tyypillinen illanopeus kaikilla 60 dollarilla kuukaudessa.

Heidän keskisuunnitelma 70 dollarilla kuukaudessa antaa sinulle rajoittamattoman tiedon, ei sopimusehtoa ja melkein 44 Mbit / s tyypillistä illanopeutta. Viimeisenä, 90 dollaria kuukaudessa tekemästään kalliimmasta paketista saat sopimusehdot ilman ehtoa, 78,2 Mbit / s tyypillistä illanopeutta ja tietysti rajatonta tietoa.

5. Vodafone NBN -suunnitelmat

Vodafone on tunnettu yritys kaikkialla Australiassa. Ironista kyllä, yritys sijaitsee Berkshirestä, Iso-Britannia. Itse yritys perustettiin vuonna 1982 Newburyssä, Iso-Britanniassa, mutta se on melko uusi Australiassa. Heillä on noin 2500 työntekijää, ja heidän pääkonttorinsa sijaitsevat Pohjois-Sydneyssä.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 59–69 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: Wi-Fi-keskitin, puhelin

PLUSSAT

Säästät rahaa niputtaessasi
Ilmainen Wi-Fi-keskitin
Yhdistä heti
4G-varmuuskopio

HAITTOJA

Suoratoisto on käytettävissä vain useissa laitteissa heidän kalliimpien suunnitelmiensa mukaisesti

Nopeat nopeudet alhaisilla hinnoilla

Heillä on käytettävissä neljä pääsuunnitelmaa, jotka ovat melko kustannustehokkaita. Heidän ensimmäinen suunnitelmansa maksaa sinulle noin 60 dollaria kuukaudessa ja saat rajoittamattoman tiedon, sopimuksettoman ajan ja 23 Mbit / s tyypillisen illanopeuden..

Seuraavaksi 70 dollaria kuukaudessa antaa sinulle 83 Mbit / s tyypillistä illanopeutta, rajatonta tietoa, ei sopimusehtoa. Usein löydät tämän suunnitelman 20 dollarin alennuksesta kuukaudessa. Viimeinen vaihtoehto, 70 dollaria kuukaudessa, antaa sinulle rajoittamattoman tiedon, uuden sopimuskauden ja 45 Mbit / s tyypillisen illanopeuden..

Se on uusi yritys

Tämä yritys on melko uusi, kun kyse on kansallisista laajakaistaverkoista, mutta ne ovat hienoja tekemisessään. Jos käytät Vodafonea mobiililaitteessasi, sanot välillä 5% - 20%, kun lisäät laajakaistasuunnitelman.

6. Tangerine Telecom NBN -suunnitelmat

Seuraavaksi meillä on Tangerine Telecom. Tämä yritys perustettiin vuonna 2013 ja sillä on noin 50 työntekijää. Yksi asia, jonka ihmiset sanovat erottuvan Tangerine Telecomin suhteen, on se, että heillä on 10 sekunnin puheluihin vastausaika aukioloaikoina. Tämä tarkoittaa, että kun soitat työaikana, puhut todellisen henkilön kanssa 10 sekunnissa. Menevät ovat päivät, jotka ovat odottaneet odotuksia ikuisesti.

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 64,90 - 89,90 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: mobiili sim, puhelin

PLUSSAT

14 päivän riskitön kokeilu
0 dollaria perustamismaksu
Usein järjestetään tarjouksia

HAITTOJA

Kallis modeemit
Hinnat nousevat ensimmäisen 6 kuukauden jälkeen

Rahan säästö tarjouksia

Heillä on usein myynninedistämistarjouksia ja jopa kahden viikon riskitön kokeilu, jonka avulla voit testata heidän palveluitaan. Yrityksen tarjoamat kolme suunnitelmaa, joissa on rajaton määrä tietoja, vaihtelevat noin 55 dollarista kuukaudessa lähes 80 dollariin kuukaudessa. Heidän halvempi suunnitelman hinta on 54,90 dollaria kuukaudessa ja tarjoaa rajoittamattoman datan, ilman sopimusehtoa ja 21 Mbit / s tyypillistä illanopeutta..

Kohtuulliset hinnat

Seuraavaksi 59,90 dollarilla kuukaudessa saat noottisopimuspalvelun, jolla on rajoittamaton data ja 42 Mbit / s tyypillinen illanopeus. Heidän kallein suunnitelma tulee olemaan 79,90 dollaria kuukaudessa. Tämä antaa sinulle rajoittamattoman tiedon, 83 Mbit / s tyypillistä illanopeutta ja ilman termiinisopimusta.

7. Exetel NBN -suunnitelmat

Viimeinen kunniamaininta, joka meillä on, on Exetel. Heidän pääkonttori sijaitsee Sydneyssä, Australiassa, ja yritys on toiminut vuoden 2001 syksystä lähtien. Ne ovat yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on noin 300 työntekijää tätä kirjoitettaessa..

TIEDOT

 • Ilmainen asennus käytettävissä: kyllä
 • Modeemin vuokraus- / ostovaihtoehto: kyllä
 • Suunnitelmat vaihtelevat 69–99 dollaria kuukaudessa
 • Bundle suunnitelmat saatavilla: kyllä
 • Lisäosat: puhelinpalvelu

PLUSSAT

Suunnitelmien muuttaminen on ilmaista
Ei lukitussopimusta
Nopeustarkistus saatavilla
Paljon kimppuvaihtoehtoja

HAITTOJA

Korkeammat kustannukset etukäteen

Luotettava australialainen yritys

Niiden kolme pääasiallista rajatonta suunnitelmaa vaihtelevat 69 dollarista kuukaudessa 99 dollariin kuukaudessa. Kalleimmalla suunnitelmalla saat rajoittamattoman tiedon ilman sopimusehtoa ja 77 Mbit / s tyypillistä illanopeutta alle 100 dollarilla..

Heidän keskisuunnitelma on 79 dollaria ja ne antavat sinulle 40 Mbit / s tyypillistä illanopeutta, rajoittamatonta dataa ja tiedän sopimuksen ehdot. Heidän kustannustehokkaimmalla vaihtoehdollaan rajoittamattomalla datalla on sopimusehdoton ja 20 Mbit / s tyypillinen illanopeus.

NBN-suunnitelmat kaupungin mukaan

Koska NBN-suunnitelmat näyttävät olevan erilaisia ​​sen mukaan, missä kaupungissa asut, halusimme hajottaa joitain vaihtoehtoja Australian suosituimmissa kaupungeissa. Monet NBN-palveluntarjoajat tarjoavat palveluja useisiin kaupunkeihin tai jopa suurimpaan osaan maata.

Parhaat NBN-suunnitelmat Melbournessa

1. Rajoittamaton kuuluminen

kuulu logo

Ensimmäinen NBN-suunnitelma, joka sopii hyvin Melbournessa asuville, on Unlimited Belong. Tällä suunnitelmalla ei ole normaalia aktivointimaksua, ja modeemimaksu on nolla dollaria, jos allekirjoitat 12 kuukauden sopimuksen.

Saat rajoittamatonta kuukausitietoa vakiona ja nopeudella 50 Mbit / s. Niiden lyhyin suunnitelma on 12 kuukautta pitkä ja mahdollistaa vain laajakaistayhteyden. Tämä maksaa sinulle noin 65 dollaria kuukaudessa. Ne tarjoavat myös 24 seitsemää asiakastukea.

2. TPG Plus

tpg-logo

TPG Plus on toinen hieno vaihtoehto Melbourne-asuinpaikkaan. Tämä suunnitelma antaa sinulle rajoittamattoman tiedon kuukausittain vajaa 60 dollaria kuukaudessa. Nopeudet ovat hiukan hitaammat, perusnopeudella 12 Mbit / s.

Tämän sanotun mukaan sen pitäisi silti olla riittävä nopeus useimmille ihmisille. Viimeinen sopimus on 18 kuukautta pitkä ja he tarjoavat pakettilaajakaista- ja kotipuhelinsuunnitelman.

3. Sumo Single Saver

sumo yhden säästäjä

Sumo Single Saver tarjoaa 50 Mbit / s rajoittamattoman palvelun kuukaudessa. Tämä vaihtoehto on hieno, koska sinun ei tarvitse allekirjoittaa sopimusta ja sen voimassaoloaika on kuukausittain.

Ne tarjoavat vain laajakaista-paketteja, joiden hinta on vain alle 65 dollaria kuukaudessa. Voit myös säästää viisi dollaria kuukaudessa, kun niputat laajakaistasuunnitelmasi johonkin Sumo Electricityn suunnitelmaan.

4. Dodo - Standard Plus -suunnitelma

Viimeinen vaihtoehto, josta aiomme puhua Melbournelle, on paketti Dodolta. Dodo lintu 70 dollaria kuukaudessa saat rajattoman datan nopeudella 50 Mbit / s. Heidän sopimus on 12 kuukautta pitkä ja he tarjoavat paketin laajakaista- ja kotipuhelimia. Tämä on uskomattoman nopea internet edulliseen hintaan, varsinkin jos se on paketti.

Parhaat NBN-suunnitelmat Perthille

Perthillä on kaikki Melbournen edellä mainitut suunnitelmat, mutta halusimme sisällyttää kourallisen Perthille ominaisen suunnitelman.

1. iiNet Rajoittamaton

iiNet Unlimited tarjoaa pakettipaketin laajakaista-Internet- ja kotipuhelinpalveluista. iiNet-logoSaat rajattoman datan ja 50 Mbit / s nopeuden. Heidän suunnitelmansa ovat kuuden kuukauden mittaiset ja ne maksavat sinulle noin 75 dollaria kuukaudessa.

2. Oma tasavallan rajoittamaton välttämätön suunnitelma

myrepublic-logo

Tasavallallani on rajoittamaton välttämättömyyssuunnitelma, josta Perthin ihmiset nauttivat. Tämän suunnitelman avulla maksat 75 dollaria kuukaudessa rajattomasta tiedosta. Heidän suunnitelmansa on 12 kuukautta pitkä ja he tarjoavat vain laajakaistayhteyttä. Kuten monet muut palveluntarjoajat, tämän suunnitelman vakio plus nopeus on 50 Mbit / s.

3. iPrimus Unlimited Plan

iprimus-logo

Seuraavaksi meillä on iPrimus Unlimited Plan. Tämä suunnitelma on paketti laajakaistayhteyttä ja kotipuhelinpalvelua. 80 dollaria kuukaudessa saat rajoittamattoman datan nopeudella 15 Mbps. Heidän suunnitelmansa ovat 12 kuukautta kerrallaan, ja linjavuokraus sisältyy hintaan.

4. Telstra Casual Unlimited

Telstra-logo

Jos etsit jotain kuukaudesta toiseen, Telstra Casual Unlimited -palvelussa on kiinnostava kotilaajakaistapaketti. Saat laajakaista-Internet- ja kotipuhelinpalvelun 90 dollarilla kuukaudessa. Heidän vakiona plus illanopeus on 50 Mbit / s.

5. Optus

optus-logo

Viimeiseksi Perthin osalta on Optus. Optus tarjoaa rajoittamattoman tiedonsiirtonopeuden 50 Mbps 90 dollarilla kuukaudessa. Tähän sisältyy laajakaistainen internet- ja kotipuhelinpaketti. Heidän palvelusaika on 24 kuukautta kerrallaan.

Parhaat NBN-suunnitelmat Adelaidelle

1. Rajoittamaton kuuluminen

kuulu logo

Mitkä ovat parhaat suunnitelmavaihtoehdot Adelaidessa asuville, on Unlimited Belong -laajakaistosuunnitelma. Saat 65 dollaria kuukaudessa, ja saat rajoittamatonta tietoa 12 kuukaudeksi. Tämä on vain laajakaista-paketti, ja siinä on vakiona plus nopeus 50 Mbit / s. Tämän suunnitelman avulla saat ilmaisen aktivoinnin, ilmaisen modeemin ja 24 seitsemän asiakastukea.

2. Sumo Single Saver

sumo yhden säästäjä

Sumo Single Saver tekee uuden ilmeen, tällä kertaa Adelaiden ihmisille. Tämän suunnitelman avulla maksat vain kuukausittain ja saat silti rajoittamattoman palvelun. Suunnitelmat maksavat vajaat 65 dollaria, ja on olemassa lisävaihtoehto säästää viisi ylimääräistä dollaria kuukaudessa, kun niputat vain laajakaista-suunnitelman Sumo Electricity -suunnitelmaan. Saat normaalin 50 Mbit / s tämän suunnitelman kanssa.

3. TPG Plus

tpg-logo

Tämä seuraava vaihtoehto on vähän pitkäaikaisempi ja nopeus on melko vähän hitaampi. TPG Plus -sovelluksen perussuunnitelman avulla saat nopeuden 12 Mbit / s. Tämä suunnitelma on 18 kuukautta pitkä ja sisältää rajoittamattoman tiedon. Tämä on kimppu kotipuhelinpalvelua ja laajakaistayhteyttä alle 60 dollaria kuukaudessa.

4. Optus

optus-logo

Optus tarjoaa Adelaiden asukkaille rajoittamattoman pakettisuunnitelman. Kuten todennäköisesti arvasit, tällä suunnitelmalla saat rajoittamatonta tietoa. Se sisältää laajakaistaisen Internet-palvelun ja kotipuhelimen. Suunnitelma on 24 kuukautta pitkä, maksaa 70 dollaria kuukaudessa, ja sen vakio plus nopeus on 50 Mbit / s.

5. Dodo

Dodo lintu

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä tämän Australian osan kanssa, Dodolla on myös suunnitelma saatavilla! Tämä on rajoittamaton suunnitelma, joka sisältää kotipuhelinlinjan vuokrauksen kotipuhelinpalvelun ja laajakaistayhteyden kimppuun. Suunnitelma on hiukan pidempi 24 kuukauden aikana. Saat 50 Mbps vakiona plus nopeuden 70 dollaria kuukaudessa.

Parhaat NBN-suunnitelmat Brisbanelle

1. iiNet Rajoittamaton

iiNet-logo

Ensimmäinen Brisbane-suunnitelma, josta puhutaan, on iiNet Unlimitedilta. Tällä suunnitelmalla on vain kuuden kuukauden pituinen sopimus, ja se maksaa sinulle alle 75 dollaria kuukaudessa. Saat paketti laajakaista-Internet- ja kotipuhelinpalveluita vakiona ja nopeudella 50 Mbit / s. Rajoittamaton data sisältyy hintaan.

2. Oma tasavallan rajoittamaton välttämätön suunnitelma

myrepublic-logo

Seuraavaksi meillä on Oma tasavallani. Rajoittamattoman välttämättömän suunnitelman avulla maksat vain 75 dollaria kuukaudessa rajattomasta tiedosta vakiona plus nopeudella 50 Mbps. Suunnitelma sisältää vain laajakaistayhteyden ja kestää 12 kuukautta.

3. Dodo

Dodo lintu

Dodo on loistava vaihtoehto Brisbanessa asuville. Saatavana on kaksi suunnitelman pituutta, 12 kuukautta ja 24 kuukautta. Molemmat maksavat 70 dollaria kuukaudessa ja sisältävät rajoittamattoman määrän tietoja. Siellä on kotipuhelinlinjan vuokraus molemmilla suunnitelmilla yhdessä 50 Mbit / s vakiona ja nopeudella. Tämä on pakettivaihtoehto laajakaista-Internet- ja kotipuhelinpalveluista.

4. Optus

optus-logo

Optus tarjoaa Brisbanen asukkaille joukon laajakaista- ja kotipuhelinpalvelusuunnitelmia, joissa on rajoittamaton data. 70 dollaria kuukaudessa 24 kuukauden ajan saat 50 Mbit / s tavallista ja nopeaa Internetiä.

5. Rajoittamaton kuuluminen

kuulu logo

Rajoittamaton kuuluminen tarjoaa 12 kuukauden vain laajakaista-suunnitelmat 65 dollaria kuukaudessa. Tämän avulla saat rajattoman datan nopeudella 50 Mbit / s normaalilla nopeudella, ilmaisen aktivoinnin, 24 seitsemän asiakaspalvelun ja ilmaisen Wi-Fi-modeemin..

Parhaat NBN-suunnitelmat Sydneylle

1. Telstra Casual Unlimited

Telstra-logo

Tämän rajattoman tietosuunnitelman avulla maksat 90 dollaria kuukaudesta toiseen. Pitkäaikaista sopimusta ei ole ja saat paketin laajakaistaisen Internet- ja kotipuhelinpalvelun suunnitelmasta. Vakiona plus illanopeus on 50 Mbit / s.

2. Rajoittamaton kuuluminen

kuulu logo

Rajoittamaton kuuluminen on helposti yksi parhaimmista vaihtoehdoista riippumatta siitä, missä olet maassa. Heidän edullisin suunnitelma sisältää rajoittamattoman tiedonsiirtonopeuden 50 Mbps vakiona ja nopeudella. Tämä on vain laajakaista-suunnitelma ja maksaa sinulle 65 dollaria.

Paras osa? Aktivointi on ilmaista, sinun ei tarvitse maksaa Wi-Fi-modeemista, ja voit tavoittaa asiakastuen aina.

3. TPG Plus

tpg-logo

TPG tekee listan jälleen kerran, tällä kertaa Sydneylle. Niiden peruspaketin avulla maksat 59,99 dollaria kuukaudessa sekä laajakaista- että kotipuhelinpalveluista. 18 kuukauden ajan saat rajoittamatonta tietoa 12 Mbps: n perusnopeudella.

4. iiNet Rajoittamaton

iiNet-logo

74,99 dollaria kuukaudessa, voit hankkia iiNet-paketin, joka sisältää sekä laajakaistaisen Internetin että kotipuhelinpalvelun. Niiden suunnitelmat ovat vain kuuden kuukauden mittaisia ​​ja tarjoavat vakiona plus nopeuden 50 Mbps.

5. Sumo Single Saver

sumo yhden säästäjä

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä Sydneylle, on suunnitelma Sumo Single Saverilta. Ne tarjoavat kuukausittaisen suunnitelman 64,95 dollaria kuukaudessa, jolla on rajoittamaton data ja vakio plus nopeus 50 Mbps. Heillä on myös rajoittamaton suunnitelma, joka on 70 dollaria kuukaudessa ja jonka perusnopeus on 12 Mbit / s, mutta miksi maksaa enemmän hitaammasta palvelusta?

Parhaat NBN-suunnitelmat Victorialle

1. Rajoittamaton kuuluminen

kuulu logo

Victoria rakastaa myös Unlimited Belongia. On olemassa vakio 12 kuukauden suunnitelma, joka maksaa 65 dollaria kuukaudessa. Tähän sisältyy vain laajakaista ja 50 Mbps vakio plus nopeus. Heillä on myös suunnitelma, joka on 70 dollaria kuukaudessa.

Tämä suunnitelma on vain kuukausittain rajoittamaton laajakaista-dataohjelma. Saat myös 50 Mbit / s vakiona ja nopeudella. Suurin ero näiden kahden suunnitelman välillä, lukuun ottamatta termiä, on, että halvemmalla vaihtoehdolla saat myös aktivoinnin ja ilmaisen Wi-Fi-modeemin. Molemmat suunnitelmat toimitetaan ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakaspalvelua.

2. My Republic Unlimited Essential Flexi -suunnitelma

myrepublic-logo

Oma tasavallan välttämätön Flexi-suunnitelma on 79 dollaria kuukaudessa kuukausittain. Tämä antaa sinulle vain laajakaistan, rajoittamattoman datan ja normaalin plusnopeuden 50 Mbit / s. Tämä yritys tarjoaa myös 12 kuukauden kauden neljällä dollarilla vähemmän kuukaudessa.

3. iPrimus

iprimus-logo

iPrimusilla on kaksi suunnitelmaa, joista molemmat maksavat 80 dollaria, sillä on rajoittamaton data, paketti laajakaista- ja kotipuhelinpalveluita, ja keskimääräinen illanopeus on 50 Mbit / s. Ainoa ero suunnitelmien välillä on, että toisella on 12 kuukauden palvelupituus, kun taas toisella on 24 kuukauden palvelupituus. Molemmissa suunnitelmissa on myös linjavuokraus.

4. Dodo

Dodo lintu

Dodo tarjoaa myös kaksi suunnitelmaa Victoriassa asuville. Nämä suunnitelmat maksavat 70 dollaria kuukaudessa, toimittavat rajoittamattoman datan, niiden vakio- ja nopeus on 58 Mbit / s, ja ne ovat sekä laajakaista- että kotipuhelinpalvelupaketteja. Niiden mukana tulee myös puhelinlinjan vuokraus, mutta yksi suunnitelma on 12 kuukautta pitkä ja toinen 24 kuukautta pitkä.

5. Optus

optus-logo

Optus tekee luettelon viimeisen kerran. Heidän suunnitelmansa on 24 kuukautta pitkä ja se maksaa sinulle 70 dollaria kuukaudessa. Näin saat rajoittamattoman määrän tietoja ja laajakaistapaketin kotipuhelimen kanssa. Siellä on vakiona plus nopeus 50 Mbit / s.

Australia NBN: n osto-opas

Voi olla vaikea tietää mitä etsiä, kun ostat seuraavaa NBN-palveluntarjoajaasi. Sinulla ei ehkä ole aavistustakaan, kuinka paljon tietoja käytät, jos se on sen arvoista saada kimppu, jos sopimuksissa on piilotettuja tietoja muiden asiaan liittyvien tekijöiden ohella. Siksi halusimme kertoa sinulle vähän siitä, mitä sinun pitäisi etsiä auttaaksesi sinua löytämään täydellinen suunnitelma sinulle. Alla on NBN-osto-opas, jota voit käyttää vertaamalla yhtä palveluntarjoajaa tai suunnitelmaa toiseen.

käyttötarkoitukset

Ensimmäinen asia, jota haluat harkita, on se, mihin käytät NBN: tä. Katsotaanpa mitä tarvitset alla oleviin eri luokkiin.

Internetin selaaminen

Jos olet joku, joka löytää itsesi selaamaan paljon verkkoa, käytät todennäköisesti 150–300 Mt tunnissa. Tämä koskee esimerkiksi sähköpostin tarkistamista, Internetissä selaamista, satunnaista sosiaalisen median tarkistusta tai lyhyitä suoratoistettavia YouTube-videoita.

Online-pelaaminen

Verkkopelaaminen voi vaihdella melko vähän sen mukaan, minkä tyyppistä peliä pelaat, ja jos suoratoistot yleisölle. Yleensä pelit vaativat yleensä noin 40 Mt tunnissa. Jos pelaat virtuaalitodellisuuspelejä, se on paljon korkeampi. Jos yhdistät pelin pelaamisen, uusien pelien lataamisen tai jo päivittämisen, tarvitset todennäköisesti noin 100 - 200 Gt / henkilö pelaamista kohti kuukaudessa. Tässäkin kategoriassa on paljon tekijöitä, joten käytetyn tiedon määrä voi vaihdella melko vähän.

poika, joka pelaa tietokonepeliä

Ajanvietto sosiaalisessa mediassa

Jos pidät itsesi joku, joka viettää kohtuullisen paljon aikaa sosiaalisen median avulla, kulutat todennäköisesti noin 120 Mt tunnissa. Tämän tarkoituksena on yksinkertaisesti postittaa tila, ladata kuvia tai videoita ja lähettää kuvia tai videoita. Kaiken tämän lisäksi, että lähetät ystävillesi ja rakkaillesi viestejä, tämä luokka ajaa sinut välillä 1,8 Gt / tunti - 3,5 Gt / tunti.

Videoiden suoratoisto

Kuka ei rakasta videoiden suoratoistoa? Katsotpa sitten Netflixiä, YouTubea tai Prestoa, streaming-videot vievät suurimman kaistanleveyden muihin luokkiin verrattuna. Tämä tietenkin vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon katsot ja minkä laadun katsot sitä. Videon suoratoisto käyttää keskimäärin noin 3,5 Gt tunnissa. Keskimäärin alhaisemmassa määrin kotitalous käyttää noin 320 Gt kuukaudessa.

Jos asut jonkun kanssa tai olet joku itse, joka viettää paljon aikaa verkossa, lukumäärä voi kasvaa melko vähän. Joku, joka käyttää Internetiä satunnaisesti, viettää siihen noin 32 tuntia kuukaudessa. Sosiaaliseen mediaan sijoitetut ihmiset voivat viettää reilusti yli 40 tuntia kuukaudessa. Viimeiseksi suurin osa kotitalouksista katselee helposti 60 tunnin verran videoita kuukaudessa.

data

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka määrittävät, minkä suunnitelman ostat, on tarvitsemasi tietotuki. Toivottavasti yllä oleva osa antaa sinulle paremman kuvan siitä, kuinka paljon sinä ja kotisi käytät kuukaudessa. Aikaisemmin lukemistasi NBN-vaihtoehdoista kaikilla oli rajaton datavaihtoehto.

multimedian lataus

Tämä on hieno valinta suurimmalle osalle ihmisistä hinnasta riippuen. Jos kotitaloudessasi on joku, joka suoratoistaa paljon videoita, lataa elokuvia tai pelaa paljon online-videopelejä, saat varmasti rahasi ansiota rajattomasta tietosuunnitelmasta.

Keskimääräinen australialainen viettää vähän alle 50 tuntia verkossa kuukausittain. Tekemästäsi riippuen voit käyttää paljon tietoja kuukaudessa ja tuskin seuraavana. On fiksu saada vähän enemmän tietoja kuin luulet käyttäväsi välttämään loppumista.

Talouden koko

Kun suoritimme tutkimuksemme nähdäksemme, mitkä suunnitelmat olivat parhaimpia Australian tärkeimmistä kaupungeista, meidän piti täyttää, kuinka monta ihmistä kotona oli. Jos asut yksin, käytät todennäköisesti paljon vähemmän tietoja kuin neljän hengen perhe. Se riippuu myös talossa olevien ihmisten iästä.

Jos sinulla on kolme lasta, joilla jokaisella on oma laite sarjakuvien suoratoistamiseen, se vie paljon tietoa. Jos asut joukon yliopisto-opiskelijoiden kanssa, he viettävät todennäköisesti paljon aikaa verkossa opiskeluun, sosiaaliseen mediaan, videoiden suoratoistoon ja vain yleensä surffailuun verkossa. Näetkö kuinka nopeasti tarvitsemasi tietomäärä voi muuttua? Viimeinen mielessä pidettävä asia on, kuinka usein kotitaloudesi ihmiset ovat kotona.

perhe, joka katselee jotain kannettavalla tietokoneella

Jos asut kourallisen aikuisten kanssa, jotka kaikki työskentelevät kokopäiväisesti, käytät paljon vähemmän tietoja kuin kotitalouksissa, joissa on paljon kotona olevia ihmisiä.

NBN-nopeudet

Seuraavaksi aiomme puhua vähän nopeudesta. Nopeus on ehdottoman tärkeä ominaisuus, joka on otettava huomioon ennen kuin kulutat rahaa pakettiin tai kimppuun. Useimmissa NBN-suunnitelmissa on kolme nopeuden kyynelä.

 • NBN-standardi: 25/5
 • NBN Standard Plus: 50/20
 • NBN Premium: 100/40

Kun monet palveluntarjoajat alkoivat tarjota asiakkailleen ensin suunnitelmia, NBN-standardisuunnitelmaa käytettiin yleisimmin. Koska tapa, jolla käytämme Internetiä ja kuinka paljon sitä käytämme, on muuttunut dramaattisesti vuosien mittaan, yritykset alkavat päästä eroon NBN: n vakiojärjestelmästä, koska vakio plus-suunnitelma on suosituin kaikilla aloilla..

Jotta se olisi hieman helpompi sulauttaa, kunkin suunnitelman yllä olevat fraktiot koostuvat kahdesta numerosta. Ensimmäinen numero on suhteessa latausnopeuteen. Esimerkiksi NBN-standardin plus-suunnitelman latausnopeus on 50 Mbit / s. Toinen numero on suhteessa latausnopeuteen. NBN-standardi plus -suunnitelman lähetysnopeus on 20 Mbit / s.

Internet-nopeustesti

Yksi asia, jonka voit selvittää, kuinka paljon tietoa tarvitset ja millä vauhdilla, on harkita kuinka monta laitetta käytetään talosi. Jos sinulla on kaksi tai vähemmän näyttöjä, NBN-standardin ja suunnitelman tulisi olla riittävä. Jos sinulla on enemmän kuin mitä, tarvitset todennäköisesti NBN-palkkiojärjestelmän.

Tärkeää on huomata, että suunnitelmasi nopeuden suhteen, jos et tiedä kuinka paljon tarvitset, on parempi olettaa pienempi kuin suurempi summa. Tämä johtuu siitä, että on paljon helpompaa pyytää yritystä lisäämään nopeuttasi kuin pienentämään sitä.

NBN-suunnitelman kustannukset

Meidän on tietenkin puhuttava rahasta. NBN-suunnitelmat tulevat useilla eri hinnoilla, kuten edellä on esitetty. Jotkut suunnitelmat maksavat 60 dollaria ja tarjoavat suurimman nopeuden 12 Mbit / s, kun taas toiset hinnoitellaan saman verran ja tarjoavat 50 Mbit / s. Siksi on tärkeää verrata suunnitelmia useiden erilaisten NBN-palveluntarjoajien välillä. Toinen asia kustannuksissa on etukäteen maksettavat kustannukset. Jotkut palveluntarjoajat saattavat vaatia käsirahaa tai periä lisämaksun palveluun liittyessään.

Vaikka joillakin NBN-palveluntarjoajilla ei ole ennakkomenoja, toisilla voi olla ennakkomaksu yli 200 dollaria. On myös palkkioita, jotka tulevat sopimuskausien pituudesta riippuen. Ei ole harvinaista huomata, että kun kirjaudut pidempään pituussuunnitelmaan, he todennäköisesti tarjoavat sinulle alennetun kuukausimaksun. Keskimääräinen australialainen maksaa noin 50 dollaria NBN-palveluistaan. On palveluntarjoajia, jotka veloittavat yli 100 dollaria kuukaudessa tietyistä paketeista ja paketeista.

käyttämällä wifi-suunnittelua

Nippuista puhuttaessa, jos saat tilauksia, voit maksaa jopa 3000 dollaria kahden vuoden palvelusta. Sinun kannattaa aloittaa kustannustehokkaammalla suunnitelmalla ja päivittää tarvittaessa. Tällä tavalla et maksa enemmän vähemmän käytöstä. Muista lukea hieno painatus ja älä ole ujo, kysyä palveluntarjoajilta kaikkia kustannuksiin liittyviä kysymyksiä.

NBN-sopimuksen pituus

Toinen asia, jonka haluat harkita, on sopimuksen pituus. Kuten olet lukenut yllä, NBN-palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ​​sopimuspituuksia. Jotkut tarjoavat kuukausittaisia ​​sopimuksia, kun taas toisilla on 24 kuukauden sopimuksia. On paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat mihin sopimukseen sinun tulisi kirjautua. Jos olet joku, joka liikkuu paljon, jolla on epävakaat tulot tai olet epävarma kotisi tiedonsiirron nopeudesta, kuukausittainen sopimus on loistava vaihtoehto.

Tämän avulla voit päivittää tai muuttaa tarvittaessa helposti. Toisaalta, paljon aikaa allekirjoittaessasi pidemmän sopimuksen saat alennetun hinnan. Jos aiot asua asuinpaikallasi tai kaupungissasi lähitulevaisuudessa, sinulla on tasaiset tulot ja tiedät jo tarvitsemasi tiedon ja nopeuden, tämä on hieno vaihtoehto.

Sopimuksen allekirjoittaminen riippumatta siitä kuinka kauan se voi olla pelottavaa ja pelottavaa. Mene minkä tahansa sopimuspituuden mukaan, joka tuntuu miellyttävältä, ja vältä antamasta palveluntarjoajille puhua sinua suunnitelman tai sopimuksen pituuteen vain, jotta he voivat ansaita enemmän rahaa.

modeemit

Modeemit voivat olla uskomattoman kalliita. Jos sinulla on jo oma, se säästää paljon rahaa. Jos et, niin voit todennäköisesti vuokrata sellaisen valitsemalta NBN-palveluntarjoajalta. On tärkeää huomata, että kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa modeemeja vuokrattavana, mutta suurin osa heistä tarjoaa. Jos haluat vuokrata yhden, on erittäin hyödyllistä tarkastella eri tarjoajien hintoja.

älykäs telstra-modeemi

Yksi voi tarjota ilmaisen modeemin, jolla on pidempi sopimus, kun taas toinen voi veloittaa sinulta 30 dollaria kuukaudessa, kun käytät yhtä heidän modeemeistaan. Oman edusi hankkiminen on sinun etuasi. Tällä tavalla et ole vastuussa osasta yrityksen laitteita ja se säästää paljon rahaa pitkällä tähtäimellä.

Asiakaspalvelu

Nyt voit tarkastella tätä ja ajatella, että asiakaspalvelu ei muuta päätöstäsi valitsemasi suunnitelman tai palveluntarjoajan suhteen. Vaikka tämä voi olla totta, toivomme, että otat asiakaspalvelun huomioon. Tapa, jolla yritys kohtelee asiakkaitaan, voi tehdä maailman muutoksesta, kun koet kokemuksiasi heidän kanssaan.

Tämä voi olla erityisen tärkeää, jos joudut vaihtamaan suunnitelmia, peruuttamaan suunnitelmasi tai tarvitset ammattilaista tulemaan kotiisi ja palvella modeemiasi. Kuinka voit tietää, onko palveluntarjoajalla hyvä asiakaspalvelu? On olemassa muutamia tapoja. Yksi helpoimmista tavoista tarkistaa on lukea arvosteluja.

Yritä välttää arvosteluiden lukemista heidän suoralla verkkosivustolla, koska ne todennäköisesti lähettävät negatiivisia arvosteluja. Tarkista paikallinen hakukone tai kirjoita vain palveluntarjoajan nimi ja sen jälkeen “arvostelut” nähdäksesi todellista ja rehellistä asiakaspalautetta. Toinen asia, jonka voit tehdä, on tarkistaa, ovatko he voittaneet mitään asiakaspalvelupalkintoja. Asiakkuudessa on kovaa asia, että se voi olla melko hankala. Asiakas voi olla räikeästi töyke, asiakaspalvelun edustajalla voi olla huono päivä tai jotain siltä väliltä.

asiakaspalvelun tuki älypuhelimella

Siksi on tärkeää lukea useita arvosteluja, jotka ovat sekä positiivisia että kielteisiä, jotta saat parhaan kuvan siitä, mihin itse pääset. Viimeiseksi, harkitse ystävien ja perheen kysymistä, mikä palveluntarjoaja heillä on ja mikä heidän kokemuksensa on ollut. Riippuen siitä, mikä NBN-palveluntarjoaja heillä on, tämä voi vaihdella kaupungeittain.

NBN-tekniikan tyypit

Suurin osa ihmisistä ei tiedä minkä tyyppistä tekniikkaa he jo omistavat. Jos olet kuin minä, voit ottaa yhteyttä helposti palveluntarjoajaasi. Voit myös siirtyä heidän verkkosivustoilleen ja kirjoittaa osoitteesi saadaksesi selville tekniikan ja yhteyden, jota kaupunki tarjoaa.

Koska tekniikka voi olla uskomattoman monimutkaista, halusimme sisällyttää muutamia yksinkertaisia ​​asioita, jotta sen ymmärtäminen olisi hieman helpompaa. Tarjoamme kolme erilaista NBN-tekniikkaa, ja puhumme siitä, mitä sinun pitäisi etsiä kotisi sisäpuolelta, kodin ulkopuolelta ja millaista pistorasiaa tarvitaan.

Kuitu toimitiloihin (FTTP)
 • Pistorasian tyyppi: Tämäntyyppinen NBN-tekniikka ei käytä puhelinpistoketta kodissasi.
 • Kodin sisällä: Kaksi laatikkoa on asennettava kodin sisälle.
 • Kodin ulkopuolella: Kuitu kulkee kotiisi ja kotiin NBN-katulaatikkoon yhdessä kodin ulkopuolelle asennetun laatikon kanssa.
Kaapeli (HFC)
 • Pistorasian tyyppi: Sisäkoteloa ei kiinnitetä seiniin, eikä siinä käytetä puhelinpistorasioita.
 • Kodin sisällä: Tarvitset taloon asennetun NBN-kaapelin, jos sinulla ei vielä ole sitä.
 • Kodin ulkopuolella: Koaksiaalikaapeli kulkee voimalinjoista solmurasiaan. Sitten kuitu yhdistää solmukentän NBN-kenttään.
Kuitu solmuun (FTTN)
 • Pistorasiatyyppi: Käytä puhelimesi seinäpistorasiaa talossa.
 • Kodin sisällä: Taloon on sijoitettu ADSL-tyyppinen modeemi.
 • Kodin ulkopuolella: Kuparilinjat johtavat kodistasi kadusolmuun. Sitten tulee kuitu, joka menee kadusolmusta NBN-laatikkoon.

Vaihtavat palveluntarjoajat

Jos harkitset palveluntarjoajan vaihtamista, niin hyvin tekeminen riippuu muutamista tekijöistä. Tärkein rooli roolissa on se, oletko tekemässä sopimusta. Jos olet yhdessä, sinun tulee keskustella nykyisen palveluntarjoajasi kanssa nähdäksesi, mikä on heidän peruutuskäytäntönsä ja onko niistä mitään lisämaksuja.

Orion-palveluntarjoaja

Jotkut yritykset veloittavat sinulta sopimukseesi jäljellä olevat kuukaudet plus peruutusmaksun. Muut yritykset eivät veloita sinulta mitään. Tätä voidaan tutkia ennen kuin edes valitset palveluntarjoajan. Kuinka vaihdat palveluntarjoajia, jos et ole tehnyt sopimusta? Tämä on paljon helpompaa kuin jos sinulla on sopimus.

Sinun on ensin otettava yhteyttä uuteen NBN-palveluntarjoajaan. Voit tehdä tämän verkossa, puhelimitse tai jopa henkilökohtaisesti. Hienoa tämän tekemisessä on, että uusi palveluntarjoajasi todennäköisesti puhuu vanhan tai nykyisen palveluntarjoajasi kanssa auttaaksesi sinua vaihtamaan vaivattomasti. Yleensä vanha suunnitelmasi pysyy aktiivisena kuukauden loppuun asti.

Missä asut

Missä asut, on myös osa NBN-palveluntarjoajaa, jota voit käyttää. Kaikilla kaupungeilla ei ole samoja vaihtoehtoja. Jos et tiedä kuka tarjoaa palvelun naapurustollesi tai naapurustollesi, johon muutat, voit mennä tarjoamasi verkkosivustolle, jota harkitset, ja kirjoittaa osoitteesi.

Jos sinulla ei ole palveluntarjoajia mielessä, käytettävissä on paljon sivustoja, joiden avulla voit kirjoittaa osoitteesi, ja ne hakevat erilaisia ​​vaihtoehtoja syötetyn osoitteen perusteella..

niputtaminen

Niputtaminen on toinen asia, joka sinun on harkittava, ennen kuin kulutat rahaa uudelle palveluntarjoajalle. Jotkut yritykset tarjoavat niputarjouksia, jotka tekevät kourallisesta kustannuksestasi hieman halvemman.

käsi osoittaa wifi

Jos sinulla on esimerkiksi matkapuhelinoperaattori, joka laskuttaa sinua 100 dollaria kuukaudessa puhelinpalvelustasi, ja NBN, joka veloittaa sinulta 75 dollaria palveluista, sinun kannattaa tarkistaa kyseiseltä NBN: ltä nähdäksesi, tarjoavatko he paketteja. Jos ei, voi olla syytä rahasi arvoinen vaihtaa sellaiseen, joka tekee. Saatat saada matkapuhelimen ja NBN-palvelut alle 100 dollaria kuukaudessa.

Tarjoustarjoukset

Suuri osa tarjoajista saa aikaan myynninedistämistarjouksia, joita haluat ehkä hyödyntää. Yleisin myynninedistämistarjous on alennettu hinta sopimuksen kuuden ensimmäisen kuukauden aikana.

Muut myynninedistämistarjoukset sisältävät asioita, kuten ilmaismaksuja tai jopa nopeampia palveluita vähemmän rahaa. Kysy mainostarjouksista kaikilta NBN-palveluntarjoajilta, joilta etsit palvelun ostamista. Kaikkia tarjouksia ei ole lueteltu verkkosivustoilla jatkuvasti.

Lisäosat

Lisäosat tai muu suosittu ominaisuus, joka monilla NBN-palveluntarjoajilla on asiakkailleen saatavilla. Suurin osa lisäosapaketeista liittyy viihteeseen. Tämä voi tarkoittaa, että palveluntarjoaja sisältää Netflix-tilauksen, tietyt televisiokanavat tai videopelitilaukset.

Netflix

Tällaiset palvelut ovat osa niputtamista. Paras suunnitelma, jonka voit löytää, olisi se, joka tarjosi Internet-, puhelin- ja streaming-palveluita. Vaikka tämä vaihtelee henkilöittäin, tämäntyyppinen kimppu olisi uskomattoman suosittu useimpien asiakkaiden keskuudessa.

NBN-suunnitelman UKK

K: Mikä on NBN: n tarkoitus??

V: NBN: n päätarkoitus on tuoda palveluita, kuten puhelin ja Internet, asiakkaille ympäri maata. Ne tarjoavat myös tukkumyyntilaajakaistaa suurten kaupunkien vähittäiskaupan palveluntarjoajille.

K: Onko NBN hyvä asia?

V: Emme olisi ylpeillä siitä, ellei sitä ei olisi! Kansallisen laajakaistaverkon nopeudet ovat paljon nopeammat kuin ADSL: n. Niiden tarjoamat hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja monet suunnitelmat sisältävät rajoittamattoman tiedon.

K: Mitä NBN-asennus tarkoittaa??

V: Jos kiinteistön ulkopintaa ei ole aiemmin määritetty NBN-asennusta varten, se on ensimmäinen askel. He tulevat asentamaan kaapeleita tai kuituja käytettävissä olevan tekniikan tyypistä riippuen. Sitten he asentavat kaapelin tarvittaessa kotiisi yhdessä laatikon tai kahden kanssa. Tarvittaessa he voivat auttaa sinua asentamaan Internetin niin, että olet valmis käyttämään sitä heti, kun he lähtevät!

K: Onko NBN-asennus ilmainen?

V: Jos etsit vain normaalia NBN-asennusta, kyllä, se on ilmainen! Tämä sisältää yllä luetellun asennusprosessin!

K: Voiko NBN: tä käyttää ilman aktiivista puhelinlinjaa?

V: Voit ehdottomasti. NBN: n toimintaan ei tarvita aktiivista puhelinlinjaa. Saatat pyytää yritystä asentamaan NBN: n käyttämällä kotisi kuparijohto- ja puhelinpistoketta, vaikka sitä ei kuitenkaan tehdä kaikilla teknologiatyypeillä.

K: Onko NBN: lle vaihtoehtoja??

V: Teknisesti kyllä. Mutta kun halutaan verrata asioita, kuten hinta, data ja nopeus, ei oikeastaan ​​ole muuta vaihtoehtoa, joka mittaaisi NBN: n tasoa..

Viimeiset sanat

No, siinä se on. Olet nyt asiantuntija kaikessa, joka liittyy kansallisiin laajakaistaverkkoihin. Toivomme, että löysit palveluntarjoajan, joka palvelee kaupunkiasi, hintatasot, jotka kuuluvat budjettiisi, ja jotka tarjoavat kilpailukykyisen nopeuden ja tiedonsiirtonopeuden. Ennen kuin käytät rahaa, muista tutkia palvelun tarjoajan kunkin suunnitelman pituus.

Varmista, että maksamasi summa ja saamasi tietomäärä ovat riittävät koko kotitaloudellesi. Muista myös, että riippuen siitä, kuinka sinä ja muut asut Internetin käytön suhteen, voi olla suuri ero tarvittavan tiedon määrässä. Voi olla parasta käyttää rajoittamatonta tietosuunnitelmaa, jonka illanopeus on välillä 30–50 Mbps. Toivottavasti olet askeleen lähempänä löytääksesi sinulle täydellisen NBN-palveluntarjoajan. Hyvää shoppailua!

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me