Salasanaturvallinen arvostelu – yksi parhaista avoimen lähdekoodin salasanojen hallintatyökaluista

Salasanaturvallinen arvostelu - yksi parhaista avoimen lähdekoodin salasanojen hallintatyökaluista

Työskentelen tekniikassa, mutta vastustin salasananhallintatyökaluja pitkään. Viime aikoihin asti. Tuntui tarpeettomalta lisävaiheelta, kun tärkeät salasanani tallennettiin Post-It-kansioon lompakkossani. Ennen kuin kiristät liian syvästi, tiedä, että ne olivat todella varastoituneet päähäni, koska minulla on hyvä muisti (tai niin ajattelin), ja lompakko oli vain varmuuskopio, jos sain aivotärähdystä rugbystä.


Sitten tuli päivä, jolloin yksi Juuri verkossa tekemäni WordPress-sivustot hakkeroitiin. Työkaveri huomautti, että minun olisi otettava omat neuvojani ja tiukennettava salasanani tavalliseen suositeltuun standardiin: vähintään kahdeksan merkkiä, jotka koostuvat isoista ja pienistä kirjaimista, numeroista, erikoismerkeistä, blah blah.

Häpeättäen tajusin, että salasanani olivat katoamatta raa'at voimahyökkäykset. Niiden parantaminen vaatisi jotain parempaa kuin aivovoimani.

"Hanki salasanan hallinta", kaverini sanoi. Olin niin vihainen hakkerosta, että päätin, että se ei sattuisi tutkimaan muutamaa.

Löysin noin miljardin ja yhden vaihtoehdon, mutta niin monilta puuttuu tarvittavia ominaisuuksia tai he tarvitsevat tilaamisen saadaksesi täydet käyttöoikeudet todella tarvitsemasi ominaisuuksiin, ja maksat sitten tavaraa et halua tai ei koskaan käytä.

Tiivistettynä. Olen asettunut salasanasuojaukseen ja tästä syystä.

Salasanasuojattu yleiskatsaus

Vaikka Salasanasuojattu käyttöliittymä on helppo käyttää, älä anna sen huijata sinua ajattelemaan, että se on ohjelman vitsi, koska se ei ole. Aktiivinen rakennus- / kehittäjäyhteisö auttaa sinua, kun asiat menevät pieleen. Nykyään on olemassa jopa epävirallisia sovelluksia Androidille ja iOS: lle, mikä vaikuttaa minusta erittäin hienolta.

Plussaa - mitä rakastat
  • Intuitiivinen ja helppo käyttää
  • Tukee elinvoimainen avoimen lähdekoodin yhteisö
  • Täysin ilmainen
  • Pystyy käsittelemään useita holvoja
  • Paikallinen tietojen salaus
Miinukset - mitä voidaan parantaa
  • Vain kourallinen tuontivaihtoehtoja
  • Rajoittuu vain salasanojen tallentamiseen

Onko salasana turvallinen?

Joo. Ohjelmassa on suunniteltu paljon ominaisuuksia, jotka tekevät siitä avoimen ja turvallisen.

turvalukko

Se on avoimen lähdekoodin. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ottaa suunnittelijan sana evankeliumina, että ohjelma on turvallinen. Voit helposti ladata lähdekoodin, tarkistaa sen itse tai pyytää jotain, jolla on alueen asiantuntemusta. Jos sinulla on teknisiä paloja, voit jopa koota ohjelman yhdessä ladattujen lähdetiedostojen kanssa salasanasuojattujen tiedostojen sijasta.

Myös Password Safe -järjestelmässä ei ole palautusmekanismia eikä takaovia - mikä on hyvä. Se tarkoittaa, että ellei henkilöllä ole pääavainta, hänen on mahdotonta käyttää salasanasi. Tämä sisältää kehittäjät ja käyttäjät.

Tiedostojen eheyden tarkistukset tarkoittaa, että hyökkääjä ei voi muokata suojattuja tiedostoja tietämättä pääsalaketta. Varmuuskopiot aiemmista tietokannoista tehdään automaattisesti. Käyttäjillä on täydellinen hallinta varmuuskopioiden määrää samoin kuin missä ne varastoidaan.

Kuinka käyttää salasanasuojausta

Salasanaturvallinen antaa sinulle mahdollisuuden tallenna kaikki salasanasi yhteen salasanatietokantaan, tai voit luoda erilaisia ​​tietokantoja eri tarkoituksiin, jos haluat. Näen missä voi olla hyödyllistä olla tietokanta työtä varten ja toinen henkilökohtaiseen käyttöön.

Tietokantoja voidaan siirtää järjestelmien välillä niin kauan kuin kukin järjestelmä käyttää samaa salasanaturvallisen version versiota. Otetaan nopeasti läpi ohjelmiston asennus.

Kun käytät salasanaa turvallisesti ensimmäistä kertaa, niin valitse uusi tietokantapainike.

salasanalla turvallinen uusi merkintä

Seuraavaksi sinua pyydetään Valitse sijainti, johon haluat tallentaa uuden tietokannan sekä nimi, jonka haluat määrittää tietokantaan.

pwsafe db sijainti

Sinua pyydetään antamaan pääsalasana. Tätä käytät salaamaan ja lukitsemaan uuden tallelokeron sisällön.

salasanalla turvallinen merkintä

Tallennetun salasanan käytön kannalta on olemassa useita työkaluja. Monet näistä edellyttävät tietojen liittämistä leikepöydälle ja toiset sallivat automaattisen tyyppitoiminnon automatisoi salasanojesi siirron web-lomakkeisiin.

Voit käyttää tallennettuja salasanoja avaa Salasanasuojattu. Seuraavaksi valitse käyttäjänimi ja salasana, jota haluat käyttää.

pwsafe tallennettu kirjautuminen

Valitse työkalurivin käyttäjänimi-kuvake. Toisaalta voit napsauttaa hiiren kakkospainikkeella näyttöä ja valitse ”kopioi käyttäjänimi leikepöydälle”. Toinen vaihtoehto on käyttää pikanäppäintä Control + U ja liittää sitten käyttäjänimi haluttuun kenttään.

pwsafe käyttäjänimi -kuvake

Valitse oikea salasana, napsauta työkalurivin salasanakuvaketta tai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja sitten Valitse ”kopioi salasana leikepöydälle”. Toinen vaihtoehto on käyttää Control + C -sovellusta salasanan liittämiseen haluttuun kenttään.

pwsafe-salasanakuvake

Lisäominaisuuksia

pwsafe-räätälöinti

Salasanaturvallinen on helppo luoda ja muokata kirjautumisia, koska tarvitset vain käyttäjänimen, salasanan ja sijainnin, johon uuden tietoryhmän tulisi tallentaa.. Voit asettaa salasanoillesi vanhenemispäivät, joka tarjoaa ylimääräisen suojauskerroksen muuttamalla niitä usein.

Ehkä vaivaa, mutta hieno idea.

On mukautettavia salasanakäytäntöjä, joiden avulla voit vaihtaa salasanoja säännöllisesti valitsemallasi taajuudella.

Automaattisen täytön ja automaattisen sisäänkirjautumisen avulla salasanojen käyttö on kätevää. Salasanageneraattori luo monimutkaisia ​​ja vahvoja salasanoja automaattisesti asettamasi kriteerien perusteella.

Niin vahva ja niin monimutkainen, että en edes vaivaudu yrittämään muistaa niitä. Se ei ole vaivan arvoista.

Muutamia muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat mahdollisuus asentaa ohjelmisto USB-asemaan ja varmuuskopiointitoiminto, jonka avulla voit varmuuskopioida koko tietokannan ja tallentaa sen turvalliseen sijaintiin, jos jokin menee pieleen.

rajoitukset

Salasanaturvallinen on hieno työkalu, joka ei maksa mitään, ja sen lataaminen ja asettaminen voi kestää vain muutaman sekunnin. Ainoa haittapuoli on tällä hetkellä saatavana vain Windows-järjestelmiin. Älä myöskään tuhlaa aikaa päivitysten etsimiseen, koska niitä ei ole. Yleensä tämä koskee minua, mutta asia on niin kuollut yksinkertainen ja helppo käyttää, että nykyinen versio pitäisi toimia hienosti pitkään, pitkään.

Salasanaturvallinen logoTällöin rajoitukset päättyvät kaikkiin käytännön tarkoituksiin. Sana asiakaspalvelusta; koska se on avoimen lähdekoodin ratkaisu, pääasiallinen tukimenetelmä on foorumeilla, mikä ei ole huono asia. Minä haluaisin mieluummin valita aivot ihmisiltä, ​​jotka tosiasiallisesti käyttävät tuotetta, kuin niiden, jotka yritys on palkannut puhumaan siitä. Vain mielestäni.

Kun olen asentanut ohjelmiston ja kokeillut sitä muutaman päivän ajan, sanon täällä, että en löydä yhtäkään syytä jatkaa etsimistä. Salasanaturvallinen on salasanojen hallinta, jota en ole koskaan ajatellut haluavani, mutta joka on kiinnittynyt omituisesti.

Laajan henkilökohtaisen testauksen jälkeen voin sanoa sen Salasanasuojaus on erinomainen salasanan hallinta joka kilpailee jopa kuratoidun luettelomme suorituskyvystä parhaat salasananhallinnat. En usko, että sinun pitäisi etsiä muualta valtaosan käyttäjien tarpeita varten.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me