TorGuard-arvostelu – Ei paha, mutta ei upea

Jos olet suuri fani keskimäärin pakkauksen kaltaisista tavaroista, pidät siitä, mitä näet tässä VPN-palvelukatsauksessa.

Toteuttaako TorGuard antamansa korkeat lupaukset? Koska se, mitä he väittävät, kuulostaa melko hyvältä.

TorGuard tarjoaa asiakkailleen kokonaisen joukon yksityisyysvaihtoehtoja, mukaan lukien älykkäät DNS-välityspalvelimet, jaetut IP-osoitteet ja omistetut IP-osoitteet. Tässä TorGuard-katsauksessa tutkimme, pystyykö tämä yritys todella toimittamaan lupaamansa ja tarjoamaan yksityisyyttä ja nimettömiä selauksia asiakkailleen.

TorGuard-logo

Yleiskatsaus

TorGuard on ohjelma, joka alun perin tehtiin torrentista kiinnostuneille. Se on osoittautunut yhdeksi parhaimmista VPN-verkoista BitTorrent-kylvökoneille ja tutkijoille verkkoliikenteen turvaamiseksi. Monien turvaominaisuuksien ja viime vuosien keskimääräistä korkeampien testien ansiosta tuote on houkutellut laajemman yleisön ja sitä käytetään globaalina VPN: nä.


FeaturesInformation
Käytettävyys: Huono käyttöliittymä
Kirjauskäytäntö: Ei lokikäytäntöä
Palvelimen koko: 3000 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 50 maata
Tuki: 24/7 puhelu, live chat ja liput
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla; AES 256-bittinen salaus
pääkonttori: Yhdysvallat
Hinta: $ 9,99 € / kk
Virallinen nettisivu: https://torguard.net/
TorGuard Plussat:
 • Helppo käyttää ja asentaa
 • P2P sallittu
 • Anonyymi maksu hyväksytään
 • Valikoima VPN-protokollia
 • Yksityinen DNS-palvelin
 • Seitsemän päivän rahat takaisin -takuu
 • 1 600 palvelinta 50 maassa
 • Haittaohjelmien estäjä
TorGuard-haitat:
 • Suorituskykynopeuden vaihtelu
 • Mahdollinen IPv6-vuotojen estovirhe
 • Perusversio ei voi muodostaa yhteyttä Geo-rajoitettuun Netflixiin

Voidaanko TorGuardiin luottaa?

TorGuardilla näyttää olevan etukäteen kirjauskäytäntö. Kun tarkastelet heidän ehtojaan ja heidän tietosuojakäytäntönsä, he sanovat, etteivät ne säilytä lokkeja tai liikenteen käyttöä. He toteavat, että he keräävät tietosi ostaessasi heidän tuotteita, mutta siinä se on. Teoreettisesti, tämä tarkoittaisi sitä heillä ei olisi tietojasi, joita voit myydä mainostajille tai luovuttaa valtion virkamiehille jos he ilmestyvät optiolla.

torguard tietosuojakäytäntö

Yksityiskohtaisempi tarkastelu heidän yksityisyyden suojaansa osoittaa kuitenkin sen TorGuard saattaa itse asiassa kerätä sinusta enemmän tietoa kuin haluat. Esimerkiksi tietosuojasivullaan he ilmoittavat selvästi, että sähköpostiosoitteet tallennetaan ja niitä käytetään lähettämään tietoja tilauksista, maksutavoista ja lähettää tarjoustarjouksia.

Maksutietoja käytetään hallitsemaan asiakasrekisteröintejä, maksuja ja peruutuksia. Tästä huolimatta he lupaavat yksityisiä tietoja, kuten luottokorttinumeroita, ei tallenneta.

He sanovat, että Apache-palvelimen lokit puhdistetaan säännöllisesti. Tämä kuulostaa kuitenkin hieman epämääräiseltä. Mitä tarkoittaa säännöllisesti? Kerran tänään, kerran viikko, kerran vuosi?

5eyesLisäksi heidän tietosuojakäytännössään todetaan, että tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ellei heitä niin edellytä laki. Tämä on pelottavaa, koska TorGuard-postiosoite on Orlando, Florida Yhdysvalloissa. Yhdysvallat on osa monenlaisia ​​kansainvälisiä tiedustelutietojärjestelyjä. Yksi näistä on nimeltään “viiden silmän” liitto. Valitettavasti koko yleisö on pimeässä, kun on kyse Yhdysvaltojen ja muiden ”Viiden silmän” allianssin muiden jäsenten jakaman tiedon laajuudesta. Tästä syystä, me olemme leery VPN-palveluista, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa.

turvallisuus

TorGuard hyödyntää parhaiten nykyaikaista tekniikkaa tavoitteenaan pitää tietosi turvassa. Yksi tapa tehdä tämä on tukea useita VPN-protokollia, mukaan lukien:

 • torguard-protokollan valintaOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2

Kokeneet käyttäjät voivat nähdä tarpeen vaihtaa protokollia. Useimmat tekevät kuitenkin parhaiten noudattamalla OpenVPN: n teollisuusstandardia.

TorGuard tarjoaa AES - 256-salauksen. Tätä standardia käyttävät hallitukset ja turvallisuusjärjestöt ympäri maailmaa, kun ne haluavat salata luottamuksellisia tai yksityisiä tietoja.

TorGuard sisältää suojatut DNS-palvelimet sekä sisäänrakennetun DNS- ja IPv6-vuotosuojausominaisuuden. Tämä lisää uuden tason tietoturvaa. Sisäänrakennettu tap-kytkin antaa sinulle mahdollisuuden katkaista yhteys Internetiin automaattisesti, kun TorGuard ei ole käynnissä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että unohdat vahingossa unohtaa käynnistää VPN: n.

TorGuard antaa sinun suojata Android-, Mac-, Windows- ja iOS-laitteita. Voit käyttää tätä palvelua myös DD-WRT- ja Tomato-reitittimissä. Sillä ei ole merkitystä, mistä liikenne tulee, voit suojautua TorGuardilla.

hinnoittelu

torguard hinnoittelutaulukko

TorGuardilla on melko suoraviivainen hinnasuunnitelma. 9,99 dollarilla voit ostaa kuukausittaisen suunnitelman ja kasvattaa tietäsi vuositasoon, joka on 59,99 dollaria. Kuten odotit, vuosisuunnitelman ostaminen on edullisin vaihtoehto.

Yksi liittymä antaa sinun yhdistää viisi laitetta palveluun. Voit lisätä lisälaitteita yhdellä dollarilla per laite kuukaudessa. Mahdollisuus yhdistää viisi laitetta yhdellä tilauksella on melko tyypillistä kurssille maksettujen VPN-palveluiden kanssa. TorGuardilla on parhaat hinnat lisälaiteyhteyksien lisäämiseksi.

On joitain muita lisäosia, joita voit ostaa, kuten staattisen erillisen IP-osoitteen, DDoS-suojatun IP-osoitteen Romanian maassa sekä asuntojen IP-osoitteita Yhdysvalloissa..

torguard 7 päivän ilmainen kokeilu

TorGuard ei ole halvin VPN-palvelu siellä, mutta se ei myöskään ole kallein. On hienoa, että he lupaavat seitsemän päivän rahat takaisin -takuu.

Mielestämme on syytä mainita, että aloitussivullaan he tarjoavat seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson. Yritimme ilmoittautua ilmaiseen kokeiluversioon, emmekä näe keinoa tehdä niin. Joten olemme tottuneet heidän live-chattiin kysyäkseen oikeudenkäynnistä. Meille kerrottiin, että se ei ole seitsemän päivän ilmainen kokeilu, vaan seitsemän päivän rahat takaisin -takuu. Sitten meitä rohkaistiin ostamaan tuote ja kertoi, että haluaisimme sen.

Ei halua maksaa jostakin eikä saada rahat takaisin, kysyimme kuinka kauan hyvityksen saaminen kesti, jos peruutamme tuotteen. Vastaus oli pyyntö meille avata lippu.

tarpeetonta sanoa, tuo vuorovaikutus ei täyttänyt meitä itseluottamuksella.

torguard-maksutavat

TorGuard hyväksyy useita erityyppisiä maksutyyppejä, mukaan lukien kaikki tärkeimmät luottokortit, PayPal, kryptovaluutta, samoin kuin useita myymälöiden lahjakortteja.

TorGuard ja torrenting

TorGuard on sydämessään palvelu, joka tehtiin rentouttavaksi. Jotkut VPN-palvelut veloittavat lisämaksun asiakkailleen pääsystä torrent-palvelimille. TorGuard pitää asiat yksinkertaisina tarjoamalla rajoittamaton kaistanleveys ja rajoittamaton käyttö heidän verkossaan. He pitävät nollaa kirjaa siitä, mitä tapahtuu niiden torrent-VPN- ja välityspalvelimissa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat ovat vakuuttuneita siitä, että he voivat ladata täydellisessä yksityisyydessä.

TorGuard on loistava vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat pitää ”isovelensä” loitolla, tai niille, jotka olivat vain huolissaan estääkseen Internet-palveluntarjoajaa kuristamasta kaistanlevettään.

Will Netflix toimii TorGuardin kanssa?

Netflixin ja VPN: ien välillä käydään jatkuvaa sotaa. Ihmiset ympäri maailmaa haluavat pääsyn himoittuun Yhdysvaltain Netflix-streaming-sisältöön. Kun yrität käyttää TorGuardia ensimmäisen kerran Netflixiin pääsyyn, sinua tervehdit todennäköisesti pelätyssä Netflix-virheruudussa..

netflix epäonnistui

Tämä johtuu siitä, että TorGuard tajusi, että yrittäminen torjua Netflixin jatkuvaa jaetun IP: n estämistä oli melkein loputon taistelu. Se oli jotain mitä he eivät pystyneet seuraamaan. Joten he keksivät nerokkaan kiertotavan. Sen sijaan, että tarjoaisi käyttäjilleen jaettuja IP-osoitteita, he alkoivat tarjota käyttäjilleen omistettuja suoratoisto-IP: itä ainoana tarkoituksenaan kiertää Netflixin maantieteellinen esto. Koska saat omistetun IP-osoitteen, jota vain sinä käytät, IP-osoitteen todennäköisyys tulla mustalle listalle on melko vähäinen.

Tietysti joudut maksamaan hiukan ylimääräistä joka kuukausi osoitetusta IP-osoitteesta, mutta tämä voi olla tarkka ratkaisu, jota etsit, varsinkin jos VPN: n saamisen syy on pääsy geo-rajoitettuun suoratoistoon sisältöä, kuten Netflix.

Missä TorGuardin palvelimet sijaitsevat?

torguard-palvelimen sijainnitYksi asia, jota tarkastelemme tarkistaessamme VPN-palveluntarjoajia, on joukko palvelimia, joita heillä on käytettävissä. On selvää, että mitä enemmän palvelimia on käytettävissä, sitä paremmat mahdollisuudet on löytää sellainen, joka ei ole kovin täynnä, mikä antaa sinulle hieman enemmän kaistanleveyttä.

TorGuardilla on yli 3000 palvelinta ja voi ylpeillä vakaan maantieteellisen jakauman. Tämä tarkoittaa, että jos matkustat ympäri maailmaa, sinun on helpompi löytää palvelin, jolla on pienempi viive ja parempi suorituskyky. Meillä oli ilo huomata, että TorGuardilla oli palvelimia Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa.

Nopeustesti

torguard speedtest

Nopeustesti suoritettiin käyttämällä 50 Mbit / s kuituyhteyttä vahvimmalla salauksella AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Yhdysvaltain VPN-palvelin testattiin New York-pohjaisella testipalvelimella, ja Ison-Britannian ja Alankomaiden VPN-palvelimet testattiin käyttämällä brittiläistä palvelinta..

Kuten kuvaajat osoittavat, VPN menestyi nopeasti, etenkin koska käytettiin vahvoja salausasetuksia.

johtopäätös

TorGuard näyttää lupauksensa. Sillä on suhteellisen lähtötason hinta ja useita lisäosia, joiden avulla voit mukauttaa kokemustasi. Palvelimia on saatavana useita, ja VPN on optimoitu torrentia varten.

Emme ole vaikuttuneita joistakin tietosuojakäytännön näkökohdista ja harhaanjohtavasta hinnoittelusta. Itse sovellus on suoraviivainen, mutta siitä puuttuu helppokäyttöisyys monien muiden tarkistamiemme VPN-verkkojen kanssa. Tämä on ehdottomasti yksityisyyteen keskittyvä VPN.

Sanomme, että tuki ja asiakaspalvelu näyttävät olevan korkealaatuisia. Kun kysyimme hinnoittelusta, saimme melkein välittömän vastauksen. Kaiken kaikkiaan TorGuard on keskimääräistä suurempi VPN, jolla on jonkin verran kasvua jäljellä, joten annamme heille 3,5 tähteä viidestä.

Vaikka muutama teistä saattaa olla tyytyväinen TorGuardin kaltaiseen VPN: ään, emme voi syyttää sinua, jos haluat silti katsoa ympärilleen. Onneksi meillä on muutamia suosituksia, jotka ovat käytännössä kultastandardi, jota kaikki muut yritykset pyrkivät. Säästä itsesi tutkimuksen tunneista ja tutustu vain arvosteluihimme NordVPN ja Surfshark. Lupaamme, että et tule pettymään löytöihisi.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me