UltraVPN-arvostelu

UltraVPN on uusi poika VPN-lohkossa. Jos meidän olisi määriteltävä, millainen uusi lapsi UltraVPN on, kutsumme sitä hienoksi poikaksi, jonka kanssa kaikki muut VPN-lapset haluavat olla ystäviä.

VPN-hakua varten on olemassa useita näkökohtia, jotka saattavat olla sinulle tärkeimpiä. Tarvitseeko sinun käyttää US Netflixiä Australiasta? Ehkä tarvitset nopeimman mahdollisen yhteyden missä tahansa. Joidenkin ihmisten on jopa pystyttävä puhumaan jonkun kanssa tunteistaan ​​VPN: n suhteen puhelimessa 24 tuntia vuorokaudessa 7 päivää viikossa..

Riippumatta VPN-tarpeistasi, UltraVPN kattaa suurimman osan emäksistä. Sinun olisi vaikea löytää perusteltu syy olla käyttämättä UltraVPN: tä. Tällä tulokkaalla ei todellakaan ole punaisia ​​lippuja.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

TL; DR

UltraVPN kattaa kaikki VPN: n perustat ja se on melko halpa verrattuna muihin suosituimpiin suosikkeihimme. Vaikka siinä ei välttämättä ole kaksinkertaista NordVPN-salausta tai ExpressVPN: n sulavia nopeuksia, se on silti erittäin turvallinen hyvillä nopeuksilla ja alhaisella hinnalla.

Et todellakaan voi mennä pieleen UltraVPN: n kanssa.

Yleiskatsaus

Yli 55 palvelinpaikalla UltraVPN tekee parhaansa varmistaakseen, että pääset läheiseen palvelimeen, olitpa sitten reppu Kaakkois-Aasian läpi tai istuessasi sohvalla Perthissä.

UltraVPN ei usko tietorajoihin, ja heidän pääasiallinen huolenaihe on pitää Internetissä kaikki tekemäsi luottamuksellisena ja turvallisena salaamalla selauksesi. Toinen hieno asia UltraVPN: ssä on, että he eivät pidä online-aktiviteettien välilehtiä ja pitävät selaamasi nimettömänä.

VPN-aloittelijat rakastavat myös UltraVPN: ää sellaisena kuin se on yksi yksinkertaisemmista käyttää VPN-verkkoja. Katso American Netflix ja soita UltraVPN: lle keskellä yötä, jos haluat puhua ystävällisellä äänellä VPN: istä.

Plussat

 • Erittäin helppo käyttää
 • Nopeat nopeudet
 • Poista Netflixin esto
 • 24/7 asiakastuki -
 • puhelin (!) ja chat
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Torrentin teokset
 • Tapa kytkin
 • Halvat vuosisuunnitelmat

Haittoja

 • Harvat edistyneet ominaisuudet
 • Vain 3 yhteyttä yhdellä kertaa

Tietosuoja- ja lokitiedot

Kun todella tarkastellaan VPN: n yksityisyys- ja kirjauskäytäntöä, sinun on esitettävä neljä kysymystä:

 1. Mitä yritys kertoo sinulle?
 2. Mitä yritys ei kerro sinulle?
 3. Mikä on VPN-yrityksen lainkäyttövalta?
 4. Mitä sinulla on kunnossa?
Ensimmäinen kysymys:

Aloitetaan numerolla 1, koska olisi outoa, jos aloittaisimme jollain muulla numerolla. Mitä UltraVPN todella kertoo meille heidän tietosuoja- ja kirjauskäytännöistään?

Heidän verkkosivustonsa kertoo meille, että sillä ei ole kirjauskäytäntöä. No, se on hyvä ensimmäinen askel, koska jos VPN sanoo, että heillä on muuta kuin nollakirjauskäytäntö, sinun pitäisi todennäköisesti poistua heidän verkkosivustostaan.

Yrityksen mukaan he eivät pidä välilehtiä missään online-toiminnassasi, joten selaustottumuksesi ovat nimettömiä. Tämä on hyvä yleinen asia tietää, mutta lähtökohtaisesti he sanovat: "Kyllä, olemme VPN".

Kaivataan vähän syvemmälle.

Niiden lokitietoihin ja tietosuojakäytäntöihin ei liity paljon yksityiskohtia. Ainoa havaittava asia on, että ne tosiasiallisesti kirjaavat yhden asian. Kun kirjaudut, se kerää alkuperäisen IP-osoitteesi. Suurimman osan ihmisistä ei pitäisi välittää siitä, mutta me kaivaamme asiaa syvemmälle lainkäyttöosassa.

Heidän verkkosivustonsa mukaan se merkitsee myös UltraVPN-palvelimien kautta tuottaman liikenteen määrän. Jos et ole kunnossa tämän kanssa, sinun on löydettävä erilainen palvelu. Tämän ei pitäisi vaikuttaa useimpiin ihmisiin, mutta se voi myös liittyä lainkäyttövaltaan, jossa yritys asuu.

Tärkeintä on, että sinun online-toimintaa ei tallenneta. UltraVPN-ystäväsi eivät tiedä mitä outoja tai tavallisia juttuja teet verkossa.

Toinen kysymys:

Mitä UltraVPN ei kerro sinulle? Toivottavasti yritys täyttää meidät kaikessa. Syy tähän kysymykseen on esitetty sillä, että joillakin VPN-yrityksillä on naurettavan pitkät ja yksityiskohtaiset tietosuojakäytännöt.

UltraVPN ei ole yksi näistä yrityksistä.

Pitäisikö tämän huolestuttaa sinua? Luultavasti ei.

Jotkut ihmiset ovat luontaisesti epäilyttäviä. Yksityisyyden suhteen emme syytä sinua syyllistyä liian varovaisuuteen. Jos tietosuojakäytäntöön ei vastata yksityisyyden ja kirjaamisen skenaarioihin, ei ole huono idea ottaa yhteyttä suoraan VPN-yritykseen antaaksesi sinulle lisää näkemyksiä.

Muista, että jos kyseinen pientä pientä ei ole tietosuojakäytännössä, voi olla vaikea pitää yritystä sen mukaan, mitä he kertovat sinulle.

Emme ole huolissamme UltraVPN: stä, mutta erittäin epäilyttävä tyyppi saattaa olla huolestuttava.

Kolmas kysymys:

Mikä on VPN-yrityksen lainkäyttövalta?

Monet ihmiset vähentävät tämän kysymyksen merkitystä. Syynä tähän kysymiseen on, että jotkut maat tarttuvat todennäköisemmin asiakastietoihin kuin toiset. Koska VPN on suunniteltu pitämään tietosi poissa uteliailta silmiltä, ​​tämä voi olla vähemmän kuin ihanteellinen.

UltraVPN-arvosteluKuten alussa mainitsimme, WindScribe toimii Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Seurauksena on, että heitä koskee Five Eyes -verkkoseurantaohjelma.

Tärkeintä on, että nämä kaksi maata ovat historiansa aikana tehneet mitä haluavat valvonnan suhteen. Jos Yhdysvaltojen hallitus halusi yrityksen omistamat tiedot, he katoavat ja saavat ne.

Tämä ei ole ongelma VPN-yrityksessä, joka ei säilytä kuluttajien tietoja.

Ainoa punainen lippu, ja se on pieni, on UltraVPN: n käytäntö ja pienen tietomäärän pitäminen.

Koska UltraVPN tarttuu IP-osoitteesi kirjautumisvaiheessa ja seuraa sitten kuinka paljon liikennettä tuot heidän palvelimiensa kautta, se on Yhdysvaltain hallitus voi saada nämä tiedot käyttöönsä.

Mitä he voivat tehdä kyseisillä tiedoilla?? Ei paljon.

Tämä johtaa meidät neljänteen kysymykseen.

Neljäs kysymys:

Mitä sinulla on kunnossa?

Tämä on hyvin henkilökohtainen kysymys.

Jos et välitä VPN-yrityksen lainkäyttövallasta tai IP-osoitteestasi, jonka VPN-yritys tietää, silloin sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia UltraVPN: n kanssa..

Sanoisin, että 99% ihmisistä ei välitä siitä. Jos kuulut välittäjään 1%, siellä on muitakin vaihtoehtoja. Tärkeintä muistaa, ettei VPN ole täydellinen.

Suojaus ja salaus

Monet ihmiset käyttävät VPN: ää vain palvelun tarjoamiin suojauksiin ja salaukseen. UltraVPN toimittaa tällä alueella isolla tavalla.

vpn-ikkunatProtokollien tai datan muotoilun ja siirtämisen verkon suhteen useimmat VPN-palvelut tarjoavat useita vaihtoehtoja, kuten SSTP, L2TP, IKEv2, PPTP ja OpenVPN. UltraVPN ei sekoita asiaa, vaan tarjoaa vain turvallisimman vaihtoehdon, joka on salattu 256-bittisillä avainpituusmenetelmillä. Tämä protokolla on OpenVPN.

UltraVPN: llä on myös omat DNS-palvelimet, mikä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi kirjata liikennettä tai hallitus voi seurata niitä. Toinen näkökohta, joka on pidettävä mielessä, onko tietosi vuotaa, kun tietosi käyvät läpi DNS-palvelimia. Vuotokokeet on suoritettava sen varmistamiseksi, että tietoja ei paljasteta. Onneksi UltraVPN on testattu ei vuotoja ilmoitettava.

Toinen tärkeä turvallisuusnäkökohta, joka UltraVPN: llä on, on tappauskytkin. Yhtiö kutsuu sitä ”palomuuriksi”. Periaatteessa, jos VPN-yhteytesi putoaa jostakin syystä, ohjelmisto lopettaa Internet-yhteytesi, joten todellinen IP-osoitteesi ei ole vaarantunut. Tästä on tullut suosittu ominaisuus VPN-yritysten keskuudessa, ja se on välttämätön tässä vaiheessa.

Nopeus

VPN-nopeudella on erittäin monia tietoisia tekijöitä. Paras tapa testata VPN-nopeutta on vain testata muutama palvelin. Haluamme testata palvelimia, jotka ovat lähinnä fyysistä sijaintia, ja testata sitten muutama palvelin, jonka tiedämme haluavan käyttää säännöllisesti.

Toinen ajateltava asia on, että kaikki palvelimet eivät ole yhtä tasaisia. Yhdessä kaupungissa voi olla kaksi palvelinta, mutta toinen voi olla nopeampi kuin toinen.

Täällä Australiassa olemme kaukana Yhdysvalloista ja Euroopasta, joten on tärkeää testata molemmat.

Kaiken kaikkiaan UltraVPN kilpaili nopeimpien VPN: ien kanssa. Onneksi palvelulla on palvelimia ympäri maailmaa.

nopeus

Australia: Kun olimme yhteydessä Australian palvelimiin, nopeus laski vain keskimäärin noin 10%. Tämä on todella hyvä verrattuna moniin muihin palveluihin siellä. Jos haluat salata tietosi, mutta pitää palvelimen lähellä, UltraVPN pitää ajan tasalla.

Kaakkois-Aasia: Jos IP-osoitteesi täytyy jostain syystä poistua mantereelta, Singapore on käytettävissäsi. Täällä olevat nopeudet kurasivat yhteytemme noin 20%, mikä taas on aika hyvää.

UK: Täältä asiat muuttuvat hiukan hämäräksi. Kun olimme yhteydessä Lontoon palvelimeen, nopeutemme laskivat noin 60%. Tämä oli täysin hieno, koska meillä oli silti melko nopea yhteys. Kun muodostamme yhteyden englantilaiseen palvelimeen, se on yleensä Netflixin katsomassa. Nämä nopeudet ovat hyviä suoratoistoon. Ongelma syntyi, kun muodossimme yhteyden Manchesterin palvelimeen. Nopeuttamme leikattiin vielä 20%. Ei ole niin, että meidän on muodostettava yhteys kyseiseen palvelimeen, mutta se osoitti meille, että kaikkia UltraVPN-palvelimia ei ole luotu tasa-arvoisiksi.

USA: Australiassa ei todellakaan ole mitään VPN-verkkoja, jotka antavat sinulle nopean nopeuden Yhdysvalloista. Koimme noin 10-15 Mbit / s, kun olimme yhteydessä heidän itärannikon palvelimiin. Nämä nopeudet sopivat suoratoistoon ja antavat sinun katsella Netflixiä ilman ongelmia.

UltraVPN on samanlainen kuin monet muut VPN: t. Joidenkin palvelimien nopeus on toisia parempi ja maantieteellinen sijainti vaikuttaa voimakkaasti nopeuteen. Tässä ei ole mitään uraauurtavaa. Nopeudet ovat hyvät ja palvelimen sijainti riittävä.

Netflix ja suoratoisto

Ainakin 50% syystä käyttää VPN: tä on mahdollisuus katsella eri maasta tulevaa Netflix-versiota. Näyttää kuten Avatar: The Last Airbender ei ole saatavana Yhdysvalloissa, mutta niitä on saatavana muissa maissa, kuten Thaimaassa.

Yleensä Yhdysvaltain Netflixillä on pääsy eniten nimikkeitä, mutta jokaisella maalla on pääsy erilaisiin elokuviin ja ohjelmiin. Mahdollisuus päästä näihin maihin antaa sinulle parhaan potkun vastineellesi Netflix-tilauksen suhteen. Tässä vaiheessa pidän VPN-verkkoa osana Netflix-kustannuksiani - ja se on sen arvoista.

Monet VPN-palveluntarjoajat kamppailevat kiertääkseen Netflixin maantieteellisiä rajoituksia. Ne todella torjuvat VPN-verkkoja ja jos he huomaavat, että palvelin tuo paljon liikennettä, he estävät sen, mikä tekee VPN: stäsi hyödytöntä Netflixille.

UltraVPN on Netflixin ylin taso, joka käyttää VPN-verkkoja. Heidän palvelimet ovat aina toimineet streaming-palvelun kanssa. Vaikka emme ole löytäneet Netflix-ongelmia mistään heidän palvelimistaan, UltraVPN: llä on oma Netflix-palvelin. Palvelimet toimivat myös kaikkien muiden kokeiltujen suoratoistopalveluiden kanssa BBC iPlayerin lisäksi (kovin suoratoistopalvelut halkeillaan).

paketit

Yksi UltraVPN: n hienoista asioista on hinta. Se on yksi halvemmista tarkistetuista VPN-verkoista. Toinen jännittävä näkökohta hinnoittelussa on, että saat 30 päivän rahat takaisin -takuun ja yritys rohkaisee sinua testaamaan palvelun riskittömästi. Heistä on mahtavaa mukavaa!

UltraVPN on jaettu kolmeen vaihtoehtoon. Jokainen vaihtoehto tarjoaa samat etuudet, mutta eri hintapisteissä.

UltraVPN-arvosteluJos päätät mennä kuukausittaiselle reitille, UltraVPN on oikeassa siinä, keskimääräisen hinnoiteltujen palveluiden hinta on 7,99 dollaria kuukaudessa. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa kuuden kuukauden välein $ 5.99 mikä on kunnollinen kauppa heidän täydestä hinnasta.

Missä asiat todella alkavat tulla halpoiksi ja missä UltraVPN haluaa selvästi sinun olevan heidän hinnasivulla, on vuosisuunnitelma.

at $ 3,75 kuukaudessa tai $ 45 vuodeksi, voit maksaa UltraVPN: stä vuodelle. Tämä on yli puolet heidän kuukausihinnastaan.

Jos haluat kokeilla VPN: tä, suosittelemme kokeilemaan vuosisuunnitelmaa, joka veloittaa vain luottokortiltasi 45 dollaria ja kokeile sitten palvelua riskittömästi. Jos pidät siitä, sinulla on loistava VPN vain vuodeksi $ 45. Jos huomaat, että et pidä siitä, ota yhteyttä yritykseen saada rahasi takaisin.

Torrenting ja P2P

Emme ehdottomasti suvaitse laittomia piinauksia. Todellisuus on laiton torrenting ei ole ainoa torrent tyyppi. Vertaisryhmien jakaminen saa edelleen huonon maineen laittomien torrentien vuoksi, mikä johtaa siihen, että monet palvelut eivät auta syytäsi.
(Lue lisää: Paras VPN torrentingille)

UltraVPN auttaa P2P: tä. Voit ladata torrentit turvallisesti, koska yhteys on täysin salattu. Jotkut VPN-palveluntarjoajat kurottavat kaistanleveyttä ja nopeutta, kun käyttäjät päättävät torrent mitään. UltraVPN on rento tilanteesta ja antaa sinulle vapaan hallinnan.

UltraVPN: n nopeat nopeudet eivät varmasti vahingoita kaikkia. Lataus- ja lähetysnopeudet ovat erittäin tärkeitä P2P-asetuksissa, ja UltraVPN on varmasti yksi nopeammista VPN-palveluista. Internet-palveluntarjoajien tiedetään kaasuttavan yhteyksiä, kun torrenting havaitaan, joten VPN: n käyttö on turvallinen veto nopeuden lisäämiselle, samalla kun nautitaan salattua tunnelia.

Lopulliset ajatukset

Vaikka UltraVPN on uusi lapsi blokissa, suosittelemme heidän palvelua.

Helppokäyttöisen käyttöliittymän ja kaiken, mitä VPN-verkko voi tarvita, avulla on vaikea sanoa, että joku ei käytä palvelua.

FAQ

K: Mikä on VPN-tappokytkin?

VPN-tappokytkin varmistaa, että jos VPN menee alas, todellinen IP-osoitteesi ei paljastu. Tämä on erittäin tärkeä osa mitä tahansa VPN: ää ja sen tulisi olla yksi edistyneistä ominaisuuksista, joita et uhra.

K: Piilottaako VPN torrentin?

V: Lyhyt vastaus on kyllä. VPN piilottaa torrentin Internet-palveluntarjoajalta. Tämä ei tarkoita, että sinulla on vapaa lupa ladata sisältöä laittomasti. Voit silti kiinni muilla tavoilla, emmekä suosittele sitä.

K: Onko elokuvan lataaminen laiton?

V: Elokuvan lataaminen ei ole laitonta. Tekijänoikeudella suojattujen elokuvien lataaminen on 100% laitonta. Torrentin avulla voidaan ladata ilmaisia ​​elokuvia, jotka eivät ole tekijänoikeuksien alaisia ​​rikkomatta lakia.

K: Hidastaako VPN torrentia?

V: Joissain tapauksissa kyllä, ja joissain tapauksissa se nopeuttaa torrentiasi. 

Skenaario, jossa se hidastuisi, on, jos saat täyden latausnopeuden torrentin aikana. VPN hidastaa sinänsä nopeutta, koska liikennettä ohjataan toisen palvelimen kautta.

Skenaario, jossa se nopeuttaa torrentiasi, on se, että Internet-palveluntarjoajasi nopeuttaa torrentteja, koska se on huolissaan laittomasta toiminnasta. VPN suojaa liikennettäsi eikä Internet-nopeuttasi käytetä. 

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me