VeraCrypt Review: Upea avoimen lähdekoodin levyjen salausohjelmisto

Jos etsit salausratkaisua ja avoimen lähdekoodin ohjelmisto on sinun juttusi, älä etsi enää.

veracrypt-logosuunnitteluJos sinulla on kutina joidenkin tietojen salaamiseksi, VeraCrypt on avoimen lähdekoodin levyjen salausohjelmisto, joka vain saattaa tarjota pelastuksen.

Joitakin sen pääominaisuuksia ovat:

 • Mahdollisuus luoda virtuaalinen salattu levy tiedoston sisään ja asentaa sitten virtuaalinen salattu levy ikään kuin se olisi oikea levy
 • Salaa koko osio tai tallennuslaite, kuten flash-asema tai kiintolevy
 • Mahdollisuus salata osio tai asema, jos Windows on asennettu
 • Putkilinja ja rinnakkaisuus mahdollistavat datan lukemisen ja kirjoittamisen samalla nopeudella kuin jos asemaa ei salattu
 • Nykyaikaiset prosessorit mahdollistavat salauksen nopeuttamisen kovalla johdolla
 • Antaa uskottavaa kieltäytymistä, jos sinua pakotetaan paljastamaan salasanasi. Piilotetut levyt ja piilotetut käyttöjärjestelmät tarjoavat lisäsuojaa

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Sukellaan syvemmälle ja tee siitä kristallinkirkas.

Mitä VeraCrypt tekee sinulle?

veracrpyt-vuokaavioVeraCrypt parantaa ja parantaa algoritmien turvallisuutta käytetään, kun järjestelmät ja osiot ovat salattuja. Heistä tehdään käytännössä immuuni uuden kehityksen suhteen raa'iden joukkojen hyökkäyksissä.

Tämä on avoimen lähdekoodin ilmainen salausohjelma. Se voi salata kansioita, tiedostoja ja järjestelmiä. Se antaa sinulle ylimääräisen suojan tietojen varkauksilta ja tietovuotoilta. Se luotiin tapa käsitellä joitain TrueCryptissä havaittuja turvallisuusongelmia ja haavoittuvuuksia.

Muita VeraCrypt-ominaisuuksia ovat:

 • Suojaus kylmäkäynnistyksiltä
 • Ei takaoven pääsyä
 • Luo lennossa salausmääriä
 • Pysäyttää tietovuodot
 • Estää datavarkauksia

Mahdollisuus tuottaa lennossa -salausmääriä tarkoittaa, että tietosi salataan automaattisesti juuri ennen niiden tallentamista. Ja tietosi puretaan heti, kun ne ladataan. Sinulta ei tarvita lisätoimenpiteitä. Mitään salatun talteen tallennettua tietoa ei voi purkaa tai lukea, jos käyttäjällä ei ole oikeaa salasanaa, salausavaimia tai avaintiedostoa. Voit salata koko arkistointijärjestelmän, mukaan lukien kansioiden nimet, tiedostonimet, kaikkien tiedostojen kaiken sisällön, metatiedot, vapaan tilan ja paljon muuta.

Miksi suosimme VeraCrypt-ohjelmaa kilpailuun nähden?

VeraCrypt ja BitLocker kilpailevat keskenään. Suosimme VeraCrypt-sovellusta, koska se on avoimen lähdekoodin ja helppo käyttää. BitLockerin kanssa sinun on käytettävä Windows 10 Prota, ennen kuin edes voit ajatella ohjelman käyttöä. Useimmat ihmiset, jotka menevät ulos ostamaan uuden tietokoneen, saavat jotain, jossa on Windowsin kotiversio. VeraCrypt-sovellusta voidaan helposti käyttää ja asentaa Windowsiin sekä moniin muihin käyttöjärjestelmiin.

veracrypt-volyymin luontitoiminto

VeraCrypt on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain asentaa ohjelma ja käydä läpi asennusprosessi. Jopa ei-tech-taitava yksilö voi selvittää sen. Se ei ole avaimet käteen -tuotetta. Tällä tarkoitamme, että tuotteen työhön saamiseksi ei ole kyse vain valintaruudun kytkemisestä. Sinun on mentävä palautuslevyn luomisprosessiin, jos kaikki menee pieleen.

VeraCrypt antaa sinun luoda houkutuskäyttöjärjestelmän. Jos pakotat purkamaan salauksen, sinun on purettava vain käyttöjärjestelmäsi, mutta tietosi voivat pysyä salattuina. Pohjimmiltaan meillä on vain se, että VeraCrypt on tehokas ohjelma. Saadaksesi kaiken irti, sinun on oltava halukas todella oppimaan ja käyttämään sitä. Mutta kun ymmärrät vain muutaman yksinkertaisen prosessin, pystyt käyttämään sitä pienellä tai ylimääräisellä vaivalla.

benchmark

VeraCrypt on varustettu työkalulla, jonka avulla voit vertailla tuettuja salausalgoritmeja. Tällä tavalla tiedät, mitkä algoritmit tulevat tarjota sinulle paras suorituskyky.

Voit valita tuetun salausalgoritmin, jonka haluat, kun luot uusia säilöjä tai salaa levyjä järjestelmässä. Suosittelemme, että valitset yhden nopeista algoritmeista, koska se nopeuttaa salausprosessia huomattavasti.

VeraCrypt: Tuote, joka keskittyy turvallisuuteen

veracrypt -muoto

Salausvälineet ovat vain niin hyviä kuin niiden tarjoama tietoturva. VeraCrypt tukee useita salausmenetelmiä. Siinä on vahvat suojausavaimet. Yksi syy VeraCryptin vahvalle turvallisuudelle on se samat henkilöt, jotka kehittivät VeraCryptin, kehittivät myös TrueCryptin.

TrueCrypt-ohjelmassa oli joitain tietoturvaongelmia. Nämä turvallisuuskysymykset käsiteltiin VeraCryptissä tuotteen valmistuksessa entistä turvallisempaa.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että VeraCrypt olisi täydellinen tuote. Haittaohjelmiin liittyy huolenaiheita ja fyysiseen käyttöoikeuteen liittyviä ongelmia. Ja vaikka olemme tyytyväisiä siihen, että VeraCrypt-kehittäjät ovat tehneet paljon puuttuakseen ongelmiin, jotka tekivät TrueCryptistä vähemmän turvallisen kuin he toivoivat sen olevan, VeraCryptillä on edelleen joitain tietoturvaongelmia, joihin kehittäjän on puututtava.

VeraCrypt-kehittäjät eivät tue TMP: tä. Tämä johtuu siitä, että TMP on vaarantunut aiemmin. Se ei ole helppo tehtävä, mutta se on tehty. Siellä on joukko hyviä salausohjelmia. Tosiasia, että VeraCrypt on vahvempi. Se tarjoaa saumattoman ja läpinäkyvän vaihtoehdon levyn salauksesta kiinnostuneille.

Uskottavan kieltäytymisen voima

veracrypt-salausasetuksetYksi VeraCryptin tehokkaimmista eduista on, että sinulla on uskottava kieltäytyminen. Toisin sanoen voit kieltää tietoisuutensa arkaluonteisista tiedoista tietokoneellasi, koska mikään ei voi todistaa kyseisten arkaluontoisten tietojen olemassaoloa tietokoneellasi. Tietysti sinua syyttävä henkilö tai organisaatio voi olettaa, että koska salaat tietojasi, suojaat jotain arkaluonteista. Mutta sitä ei voida todistaa.

VeraCrypt tekee mahdolliseksi uskottavan poistamisen mahdollistamalla piilottaaksesi yhden tilavuuden toisen näkymättömän levyn sisälle. VeraCrypt antaa sinun myös luoda salatun käyttöjärjestelmän. Ei siis ole mitään keinoa todistaa piilotetun levyn tai piilotetun käyttöjärjestelmän olemassaoloa.

Laitteessa, joka on salattu käyttämällä VeraCrypt-ohjelmaa tai salattua osiota, tulee olemaan satunnaisia ​​tietoja ilman minkäänlaista allekirjoitusta, joka osoittaisi, että sen sisältämät tiedot eivät ole sattumanvaraisia. Ja on kaikkea muuta kuin mahdotonta todistaa, että salattu osio tai salattu laite on salattu VeraCrypt-taltio.

Mikä on piilotettu käyttöjärjestelmä?

Piilotetun käyttöjärjestelmän luominen mahdollistaa uskottavan poistamisen mahdollistavuuden. Niin kauan kuin noudatat piilotetun käyttöjärjestelmän luomisohjeita, käyttöjärjestelmän olemassaolon pitäisi olla mahdotonta todistaa. Mahtava tapa varmistaa uskottava piilevyys piilotetun käyttöjärjestelmän suhteen on houkutusjärjestelmän luominen.

veracrypt-salausmääräVeraCrypt luo käynnistyslataimen, joka tallennetaan VeraCrypt-palautuslevylle tai jonnekin järjestelmään, mutta sitä ei ole salattu. Joten on selvää, että jos käynnistyslataus on olemassa, siellä on oltava myös järjestelmä, jonka VeraCrypt on salannut jossain tietokoneella.

VeraCrypt auttaa sinua kiertämään tämän antamalla sinulle mahdollisuuden luoda toinen salattu käyttöjärjestelmä, kun luot todellista piilotettua käyttöjärjestelmää. Houkutusjärjestelmällä ei olisi mitään arkaluontoista tietoa siitä. Sitä ei ole asennettu piilotettuun taltioon, joten olemassaolo on selkeästi kaikkien nähtävissä. Jos joku yrittää pakottaa sinut paljastamaan käynnistystä edeltävän todennuksen salasanan, voit. Ainoa mitä paljastat on houkutuksesi.

Nyrkkisääntönä, jos aiot luoda houkutusjärjestelmän, sinun on käytettävä sitä usein tai muuten jokin saattaa näyttää epäilyttävältä. On hyvä idea käyttää houkutusjärjestelmääsi, kun harjoitat toimintaa, jolla ei ole mitään tekemistä arkaluonteisen tiedon kanssa. Viimeinen asia, jonka haluat, että henkilö, joka yrittää paljastaa arkaluontoiset tietosi, huomaa, että houkutusjärjestelmääsi käytetään tuskin, mikä voi aiheuttaa heidän epäilyttävän siitä, että tietokoneessa on piilotettu järjestelmä..

veracryp-houkutusosioVoit tallentaa tietosi houkutusosioon ja olla huolta siitä, että piilotettu levysi vahingoittuvat ollenkaan, koska houkutusjärjestelmää ei ole asennettu ulkoiseen taltioon. Tämä tarkoittaa sitä, että laitteesi tulee kaksi käynnistystä edeltävää todennussalasanaa, jotka ovat täysin erillisiä. Yksi antaa pääsyn houkutusjärjestelmään, ja toinen on laitteellesi piilotettuun käyttöjärjestelmään.

Tämä tarkoittaisi myös, että sinulla olisi kolmas salasana ulkoiselle taltiolle. Tämä on tavallinen VeraCrypt-taltio salasana, jonka voit antaa kenellekään ilmoittamatta heille piilotetun taltion tai piilotetun käyttöjärjestelmän olemassaolosta. Yhteensä sinulla on kolme salasanaa. Kaksi niistä voidaan antaa kenellekään paljastamatta käyttöjärjestelmää, jota käytetään arkaluontoisten salattujen tietojen suojaamiseen.

johtopäätös

VeraCrypt on loistava tietosuojatyökalu. Se tarjoaa korkeatasoisen tietoturvan, sitä on helppo käyttää ja se on avoimen lähdekoodin ohjelma, joten se on ilmainen. VeraCrypt-sovellusta voidaan käyttää Windows-, Mac OSx- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

VeraCrypt-sovelluksella yhteen salattuun taltioon voidaan päästä samanaikaisesti useista käyttöjärjestelmistä verkon kautta. Silti VeraCrypt ei yksinään tarjoa samaa suojaa, jonka saisit parhailta ympäröiviltä VPN: iltä.

Ylin VPN pitää yrityksesi tai henkilökohtaiset tietosi turvassa. VPN salaa viestinnän palvelimien välillä. Kun tietosi siirretään, ne koodataan, joten ulkopuoliset eivät voi lukea niitä.

Yhdistämällä Veracrypt ja NordVPN - maksimaalinen turvallisuus + nimettömyys

Paikallinen laitteesi saattaa olla salattu, mutta Internet-liikenteesi ei vieläkään ole. Jos etsit täydellistä paria, niin suosittelemme NordVPN: tä. NordVPN tarjoaa tuhansia palvelinpaikkoja tärkeimmillä alueilla ympäri maailmaa. Heillä on selkeä puunkorjuukäytäntö ja vertaansa vailla oleva asiakastuki.

NordVPN on käyttäjäystävällinen ja yksinkertainen ohjelmisto, joka heijastaa yrityksen sitoutumista asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseen. Tällä ensisijaisen tason VPN: llä ei ole piilotettuja maksuja tai lausekkeita. He eivät yritä myydä tuotteita, ja voit käyttää palvelua jopa 6 laitteessa yhdellä tilauksella.

Tärkeä piirre NordVPN: ssä on niiden käyttämä patentoitu tekniikka, jonka avulla suurin osa palvelimistaan ​​voi kiertää Netflixin kaltaisten palveluiden maantieteellisiä rajoituksia.. Voit suudella geo-estettä näkemiin.

Koska heidän lainkäyttövaltaansa kuuluu Panama, olet suojattu monilta hallitusten valvontaohjelmilta, jotka uhkaavat vaarantaa yksityisyytesi.

 • NordVPN: llä on ilmiömäinen asiakastuki, joka tarjoaa 24/7 live-chatin
 • NordVPN: llä on erityisiä palvelimia, jotka sallivat torrentin
 • NordVPN: n suunnitelmat vaihtelevat 2,99 dollarista kuukaudessa 11,95 dollariin kuukaudessa

NordVPN saattaa olla hiukan kalliimpi kuin jotkut muut markkinoilla olevat VPN: t, mutta on tärkeätä muistaa, että VPN: n avulla saat mitä maksat.

Älä tuhlaa aikaa tai rahaa alaosa VPN-verkkoihin, jotka parhaimmillaan eivät toimi tai pahimmassa tapauksessa vaarantavat yksityisyytesi ja tietoturvasi.

Lisää oma arvostelu:

Teemme parhaamme tutkiaksemme tuotteita itsenäisesti auttaaksemme lukijoitamme paremmin tekemään päätöksiä. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Hyväksymme informatiiviset ja ei-mainostavat yksittäiset arvostelut. Täytä alla oleva lomake ja julkaisemme arvostelu. Yritysten itse myynninedistämiskatsauksia ei julkaista. Kiitos!

--- Ole hyvä ja valitse Nopeus ---
Keskiverto
Hidas
Nopeasti
?>

--- Valitse käytettävyys ---
Helppokäyttöinen
Lievästi monimutkainen
Erittäin monimutkainen
?>

Napsauttamalla alla olevaa painiketta, voin lukea ja hyväksyn käyttöehdot.

LISÄÄ ARVOSTELU

0
1859

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me