VPN-huijausluettelo: Palvelut eivät ole aikaasi arvoisia (päivitys 2020)

Virtuaaliset yksityiset verkot ovat olleet olemassa jo vuosikymmenien ajan.

Kun niitä pidettiin lähinnä yritysten käyttämänä resurssina, ne ovat nyt yleisiä pienemmille yrityksille ja jopa yksityishenkilöille. Parhaimmissa maailmoissa, VPN tarjoaa paremman yksityisyyden, helpottaa kotiverkon, julkisten verkkojen tietoturvan hallintaa ja estää tietoja pääsemästä vääriin käsiin.

Valitettavasti kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa samanlaista palvelua ja tukea. He saattavat olla hyviä ottamaan rahaa, mutta tarjoavat vähemmän kuin mitä he väittävät tarjoavan. Jos aiot investoida VPN-verkkoon tai mahdollisesti siirtyä toiseen palveluun, astu huolellisesti.

Tässä on joitain resursseja, jotka auttavat sinua olemaan tietoisia suosituimmista VPN-huijauksista ja jopa ehdotuksia pahimmista VPN-palveluista välttääksesi.

VPN-huijauksen ilmaisimet

Tietojen helpon saatavuuden vuoksi ihmiset voivat nyt tehdä tietoisempia ostopäätöksiä. Toisinaan heidän sanomansa ei kuitenkaan ole sitä, mitä he aina tekevät.


Ensi silmäyksellä VPN-yrityksen tarjoamat sopimukset saattavat tuntua rehellisiltä ja kohtuullisin hinnoin. Mutta tarkemman tarkastelun jälkeen monia näistä lupauksista on selvästi liian vaikea pitää ... Kun VPN: llä on palveluistaan ​​laajat lausunnot - pikemminkin kuin konkreettisia, konkreettisia yksityiskohtia - se on varoitusmerkki.

Kun jokin näyttää hiukan liian hyvältä ollakseen totta, on olemassa kohtuullinen mahdollisuus, että jokin ei ole aivan oikein.

Nämä ovat joitain nykyään suosituimmista huijauksista, ja se on syystä. Nämä kaikki on suunniteltu pettämään asiakkaita tavalla tai toisella. Joten älä odota, että kaikki käy ilmi aluksi.

Kaikkien VPN: n ei kerrotta sinulle kaikkea suoraa

Internet phisingTuotekuvauksissa näet lausunnot, jotka saavat sinut ajattelemaan, että tarkasteltavana oleva VPN tekee hienoa työtä suojaaksesi sinua ja yritystäsi. Palvelusta puhutaan paljon siitä, kuinka palvelu ei pidä toimintalokkeja, mutta mitä myyntimateriaalissa sanotaan muun tyyppiset lokit?

  • Pitääkö palvelu yhteyslokeja jonkin aikaa?
  • Sisältävätkö nämä lokit alkuperäisen IP-osoitteesi tai muut tiedot, jotka voidaan kohtuudella jäljittää sinulle?
  • Onko palvelun pitämissä lokissa jotain, joka ilmaisee, millaisia ​​tiedostoja jaoit tai latasit?

Kuten minkä tahansa tyyppisessä tutkimuksessa, kannattaa pitää viisi W: tä mielessä ennen sitoutumista mille tahansa VPN: lle. Kysy aina: kuka, mitä, milloin, missä ja miksi.

Jos et saa vastauksia, se on hyvä merkki toisin NordVPN jolla on selkeä kirjautumisen estämiskäytäntö, toinen VPN ei tee online-toimintasi suojaamiseksi yhtä hyvin kuin myyntitiimi haluaisi sinun ajattelevan.

Tämä ilmainen VPN saattaa lopulta maksaa melko vähän

Tiedät jo, että on ilmaisia ​​VPN-palveluita sekä maksupohjaisia ​​palveluita. Ennen kuin oletat, että ilmainen riittää tarpeisiisi, varmista, että ymmärrät, mitä se aikoo tarjota, sillä se pitää tietosi turvassa eikä pidä lokit yllä..

maksettu vs ilmainen vpn

On varmasti ilmaisia ​​VPN-palveluita, jotka tekevät erinomaista työtä Surfshark. Toiset eivät ole turvallisuuden suhteen kovin vahvoja, ja heillä voi olla jopa toiminnallisia haasteita, jotka jättävät sinut ilman kykyä kirjautua sisään, kun olet poissa kaupungista. Se jättää sinut ja mitä tahansa vuorovaikutusta, jota harjoitat verkossa, ilman paljon suojaa.

Ota selvää mitä järjestelmäkatkoksista voi saada ja millaista turvallisuutta VPN-tiimi käyttää rikkomusten estämiseen.

Se auttaa myös selvittämään, pitävätkö he minkään tyyppisiä lokit edes päivän. Se voi tarkoittaa yrittää saada suoria vastauksia kysymyksiisi. Jos saat vain veropetoksia, ota se merkiksi siirtyäksesi toiselle palveluntarjoajalle.

Suoratoiston ja muiden toimintojen rajoitukset

Tiesitkö, että kaikki VPN-palvelut eivät mahdollista suoratoistoa joistakin suosituimmista sivustoista, kuten Netflix.com?

Viime vuosina jotkut näistä sivustoista ovat ryhtyneet oikeustoimiin estääkseen kyseisen pääsyn tai vaativat jonkinlaista korvausta sen sallimiseksi. valitettavasti, kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tiedä, mitä sivustoja ei voi suoratoistaa tai jos sovelletaan tietynlaista maksua.

netflix -virheviesti

Mieti tilannetta, jossa myöhäisillan esitysten suoratoisto on osa perheesi viikonloppua. Koska olet varovainen, päätät pitää liikenteen nimettömänä.

Koska VPN-palveluntarjoajasi ei kuitenkaan maininnut, että et voi lähettää suoratoistoa käyttämällesi suositulle sivustolle, menetät tämän tärkeän perhesidonta-ajan..

Näyttääkö hiukan triviaalia? Emme usko niin ...

VPN-palvelut on suunniteltu salaamaan ja suojaamaan online-toimintaasi, johon sisältyy suoratoisto. VPN: n tarkoitus ei ole uhrata tietosuojaasi yksinkertaisesti videosisällön suoratoistamiseksi verkossa.

Viihteen suoratoiston rajoitukset sen jälkeen, kun VPN-palveluntarjoaja on luvannut rajoittamattoman suoratoiston, on iso punainen lippu. Jos huomaat VPN-palveluntarjoajan väittävän tarjoavan pääsyn, mutta se ei ole, tai jos joudut maksamaan maksuja, kun toisin luvattiin, on aika siirtyä toiselle palveluntarjoajalle.

Kaikki laitteet eivät toimi VPN: n kanssa

miten vpn-reititin toimii

Olet rekisteröitynyt VPN: ään, koska se väitti olevan yhteensopiva kaikkien laitteidesi ja kaikkien niiden käyttöjärjestelmien kanssa.

Se on erityisen tärkeää, jos sinä tai joku työntekijöistäsi matkustaa. Mitä tapahtuu ensimmäisen kerran ollessasi matkalla etkä voi yhdistää puhelintasi VPN: ään? Se estää sinua tekemään työtä, joka vaatii korkeampaa turvatasoa?

Varo pyyhkäisemistä, että VPN toimii kaikkien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa. Mene palvelun kanssa, joka selvittää, mitä laitteita ja mitä järjestelmiä tuetaan VyprVPN jolla on selkeät yksityiskohdat yhteensopivuudesta.

Tätä suurta VPN: ää voidaan käyttää luomaan BotNet

Mikä on bottiverkko? Bottiverkko on Internet-yhteensopivien laitteiden verkko, joka on vangittu haittaohjelmilla ja jota ohjain käyttää sitten omistajien tietämättä mitä tapahtuu.

Usko tai älä, VPN-haavoittuvuudet voivat vaarantaa tietokoneesi ja muodostaa osan bottiverkkojen armeijasta. Tämä tarkoittaa, että osaa resursseistasi voidaan käyttää muiden tyhjentämiseen käteisestä lähettämällä sähköpostia tai lukitsemalla lunastusjärjestelmiä.

Tämä on toinen syy kysyä alustan turvallisuudesta. Jos palvelu ei päivitä suojauksia säännöllisesti, olet vaarassa, vaikka he eivät pitäisikään lokkeja. Reaaliaikainen toiminta riittää tekemään sinusta mahdollisen uhrin. 

Elinikäiset tilaukset, jotka vanhenevat

Olet nähnyt VPN-palveluita, jotka tarjoavat elinikäisiä tilauksia. Mutta tekevätkö he todella?

… Jotkut VPN: t pysyvät tämän tarjouksen ulkopuolella niin kauan kuin palvelu pysyy toiminnassa. Toiset voivat pudottaa sinut vuoden tai kahden kuluttua, joskus ilman erillistä ilmoitusta.

VPN: n elinikäisen tilauksen huijaus

Jos VPN-palveluntarjoajasi lopettaa nykyisen elinajan tilauksen, sinulla ei ole suojausta eikä yksityisyyttä. Uuden sopivan palvelun löytäminen vie aikaa, joten sinä täytyy olla varovainen valitsemalla VPN-palveluntarjoajasi ja paketit, joihin luotat.

Ennen kuin päätät, että elinikäinen tilaus on todellinen kauppa, miettiä ehtoja. Mikä mahdollistaisi tilauksen peruuttamisen? Jos et pidä löytämästäsi epävarmoja, etsi toinen palvelu.

Pahamaineinen VPN-huijaussovellus

Kaikille älypuhelimille on kehitetty VPN-sovelluksia. Myymälöistä Androidiin Appliin asti on paljon vaihtoehtoja, mutta kaikki eivät ole laillisia.

Jonkin aikaa sitten Apple poisti VPN-sovelluksen, jota käytettiin huijaamaan ihmisiä suuremmista rahasummista. Tässä tapauksessa tarjolla oli ilmainen kokeilu ja tiedot automaattisesta uusimisesta koeajan lopussa, joka oli vähemmän kuin selvää. Ennen sovelluksen poistamista Apple-kaupasta, sadat ihmiset maksoivat kohtuuttomia hintoja ja heillä oli vaikeuksia päästä sopimuksesta pois.

Jos ehdot eivät ole selkeät, sovellus ei ole aikaasi arvoinen. Siirry eteenpäin kaikkiin maksuihin ja maksuihin liittyviin kysymyksiin ja siihen, kuinka poistua käytöstä ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä.

Liikenteessäsi on silmiä, vaikka aktiivisuuslokeja ei olisi

silmävalvontaToinen huijaus liittyy reaaliaikaiseen pääsyyn tietoihisi. Pohjimmiltaan haittaohjelma on siellä ja sieppaa selaamista, tiedostojen lataamista, videon katselua ja muuta toimintaa sen ollessa käynnissä. Tämä voi vaikuttaa yhteen tai useampaan VPN-sisäänkirjautumiseen käytetystä laitteesta.

Aktiivisuuslokeja sinänsä ei ole, mutta toimiasi käytetään myöhemmin kohdistetun markkinoinnin luomiseen sähköpostien, tekstiviestien ja mainosten näyttämisen muodossa. Riippuen siitä, mitä olet tehnyt verkossa, näitä tietoja voidaan käyttää myös jonkinlaisena yrityksenä kiristää rahaa.

Etsitkö VPN-palvelua? Rajat poistetaan listalta!

Tarvitaan vain yksi nopea online-haku, josta löydät enemmän VPN-palveluita kuin mitä olet koskaan kuvitellut olevan olemassa. Jotkut näistä ovat itse asiassa VPN-liittymispalveluita, joista viime kädessä ei ole mitään hyötyä.

Toiset todella toimivat, mutta eivät tavalla, jonka he väittävät. Paras veto on aina etsiä online-arvosteluita, kysy ja katso, mitä sosiaalisen tai yritysverkostosi ihmiset saattavat tietää mistä tahansa VPN: stä, jota harkitset.

Tässä on muutama esimerkki aloittamisesta scammy VPN-palvelut, jotka EI ole todennäköisesti mitä tarvitset.

Liberty VPN

Liberty VPN -logoVPN-palvelu, joka on haluton ilmoittamaan sinulle, mihin se perustuu, ei ole aikaasi arvoinen. Napsauta hämmentäviä palveluita, koska sinulla ei ole kykyä estää suoratoistopalvelujen estämistä. Voit olla varma, että kauppa ei ole hyvä..

Kun kuukausikustannukset eivät tarjoa paljon kaistanleveyttä ja palautuskäytäntö on harkittuja enemmän kuin käyttöehdot, on hyvä aika etsiä muualta.

Liberty VPN tarjoaa kaikki edellä mainitut. Jos tarvitset vielä lisää kannustimia et kirjaudu sisään.

  • Sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Skypeä tietyiltä kansakunnilta
  • Ei samanaikaisia ​​yhteyksiä
  • On joitain kysymyksiä siitä, mitä laitteita tuetaan ja missä määrin
  • He pudottavat sinut varoittamatta, jos satut rikkomaan jotakin niistä vaikeasti ymmärrettävistä ehdoista
  • Vielä pahempaa, sinusta arvioidaan huomattava maksu "pudottamisesta"

Betternet VPN

Betternet VPN -logoBetternet VPN: llä on toivottava nimi, jonka tarkoituksena on herättää luottamusta. Valitettavasti se sattuu olemaan ilmaisia ​​VPN-palveluita, joissa on vähemmän kuin inspiroivia suojaustoimenpiteitä.

Käyttäjät ovat ilmoittaneet haittaohjelmiin liittyvistä ongelmista ja niistä aiheutuneista ongelmista. Tämä tarkoittaa, että tietojasi kerätään ja todennäköisesti myydään eniten tarjoavalle.

Älä ole yllättynyt, jos et pysty saamaan vastauksia teknisiltä tai tukitiimiltä. Heitä ei tunneta olevan asiakasystävällisimpiä ihmisiä.

Ota huomioon, että vaikka Betternet mainostaa nollapolkikäytäntöä, he ylläpitävät yhteyslokeja. On epäselvää, kuinka kauan näitä lokit pidetään.

Puolustus VPN

Puolustuksen VPN-logoMitä hyötyä on VPN: stä, jos se ei pysy yllä? Se on yksi puolustuksen VPN: n ensisijaisista ongelmista. Heidän seisonta-ajat ovat huomattavasti kilpailua suuremmat ja on kysymys siitä, kuinka turvallisia asiakkaita tapahtuu, vaikka verkko onkin toiminnassa.

Jotkut asiakkaat ilmoittavat myös suoratoisto-ongelmista ja huomaavat roskapostin nousun, joka näyttää omituiselta liittyvän selaustoimintaan verkkoon kirjautuessaan. Toiset huomauttavat, että heidän asiakastuensa ei näytä olevan silmukassa, kun ongelmia esiintyy, jolloin kaikki eivät ole varmoja siitä, mitä tapahtuu.

Ellei nautti kaaosta ja pidät ajatuksesta miettiä, kuka on saanut tietosi, olisi parasta etsiä palveluita muualta.

Dot VPN

dotvpn-logoMitä mieltä olet VPN: stä, joka perustuu yhteen maahan, mutta käyttää pääasiassa palvelimia yhdessä maassa, joka kuuluu Five Eyes -sopimukseen?

Miten palvelimet maassa, jolla on jonkin verran vastavuoroisuutta tiedon jakamisessa muiden kansakuntien kanssa? Ellet tiedä miten se vaikuttaa yksityisyyteesi ja olet hyvin siinä, Dot VPN: n kaltaisen palvelun valitseminen EI ole sinulle.

Hongkongissa sijaitsevilla palvelimilla Saksassa voit lyödä vetoa siitä, että yhteys- ja käyttölokeja ylläpidetään. Tässä VPN: ssä se tarkoittaa, että tietueet ovat käytettävissä jopa kaksi vuotta.

Yhdistä se maine huonosta suorituksesta ja sinun täytyy ihmetellä, miksi kuka tahansa riskiisi ilmoittautua.

OneVPN

onevpn-logoEtkö ole tyytyväinen suorituskykyyn tai siihen, että OneVPN pitää yhteyslokeja ajatellessaan nollapolkikäytäntöä? Loppujen lopuksi lokit eivät tarkoita mitään lokit.

Se on liian huonoa. Heillä on tapoja kiertää rahat takaisin -takaustaan, joka on jättänyt jotkut käyttäjät vihaisiksi ja köyhemmiksi.

Koska he eivät ole yhteydessä etukäteen yhteyden lokiin, ja heidän väitteensä olla yksi nopeimmista VPN-palveluista ympärillä, sinun täytyy miettiä, mitä muuta he päättävät olla kertomatta sinulle. Rekisteröidy omalla vastuulla.

Pohjaviiva

Siellä on paljon laillisia VPN-palveluita, jotka tarjoavat hyvää palvelua, kertovat sinulle mitä he voivat ja eivät pysty tarjoamaan ja veloittavat kohtuulliset maksut.

Ohita ne, jotka jättävät sinulle paljon kysymyksiä, ja keskity palveluntarjoajiin, jotka ovat poissa tiensä ollakseen rehellisiä potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Pitkällä tähtäimellä saat enemmän etuja ja vähemmän päänsärkyä.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me