VPN: n kokonaismäärä – välttää tätä (vakavia palvelinongelmia)

VPN: n kokonaismäärä - välttää tätä (vakavia palvelinongelmia)

Korkeat hinnat ja huono palvelu ja ominaisuudet. Tällä VPN-palvelulla ei ole paljon tarpeeksi sitä.

totalVPN-logoTotal VPN tarjoaa yllättävän ystävällisen käyttöliittymän. Se on niin ystävällinen, että VPN-maailman aloittelijoilla ei pitäisi olla vaikeuksia käyttää sitä. Valitettavasti tällä palvelulla ei ole paljon myönteisiä asioita sen helppokäyttöisyyden lisäksi.

Tämä palveluntarjoaja on suhteellisen uusi tulokas VPN-markkinoilla. Siitä huolimatta heidän palvelut ovat kiillotettuja ja hienostuneita. Total VPN käyttää luotettavia VPN-protokollia, kuten Open VPN, mutta sen kirjauskäytäntö on huolestuttava ja heidän data siirtonopeudet jättävät toivomisen varaa. Pahemmat palvelut ovat siellä, mutta se ei tee Total VPN: stä valittua palvelua edistyneille käyttäjille.

Yleinen VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Helppokäyttöinen
Kirjauskäytäntö: Kyseenalainen kirjauskäytäntö
Palvelimen koko: 60 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 30 sijaintia ympäri maailmaa
Tuki: 24/7 live chat- ja lippujärjestelmä
Torrenting: sallittu
Suoratoisto: rajallinen
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla;
pääkonttori: Yhdysvallat
Hinta: $ 4.99
Virallinen nettisivu: https://www.totalvpn.com/

Yhteensä VPN - jättiläinen yksikön pieni tytäryhtiö

Total VPN: n omistaa Endurance International Group, jonka pääkonttori sijaitsee Burlingtonissa, Massachusettsissa, Yhdysvalloissa. Organisaatio on emoyhtiö sellaisille tunnistettaville teknologiayrityksille kuin Bluehost, HostGator ja Constant Contact. Total VPN: n pääkonttori oli alun perin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sekä Yhdysvaltojen että Ison-Britannian katsotaan olevan vähemmän kuin ihanteelliset paikat, joissa VPN-palvelu löytyy.

5 silmän liitto

Tämä johtuu siitä, että molemmat maat ovat viiden silmän tarkkailusopimuksen osapuolia, ja myös näiden maiden rekisterien säilyttämistä koskevista laeista. Ihmiset, jotka ovat huolissaan yksityisyyden ja nimettömyyden ylläpitäminen kehotetaan hakemaan VPN-palveluntarjoajaa, joka ei ole viiden silmän jäsen.

Voit siis luottaa siihen, että jos lainvalvontaviranomainen koputtaa Total VPN: n oviin, kaikki ne tiedot, jotka he ovat keränneet sinusta, jaetaan. Tämän vahvistaa yrityksen tietosuojakäytäntö, jota tutkitaan tarkemmin myöhemmin.

VPN on yhteensä ehdottomasti ei Australian parhaiden VPN-luetteloomme. Lue lisää saadaksesi selville miksi.

Suojaus ja salaus

Ainakin käyttäjät saavat kunnollisen salauksen Total VPN: llä. Tämä johtuu suurelta osin siitä, että tarjolla on useita vaihtoehtoja. Yksi näistä on OpenVPN, protokolla, jota pidetään parhaaksi käytettävissä toistaiseksi. OpenVPN on avoimen lähdekoodin ansiosta käyttäjille maailmanlaajuisen tukijärjestelmän etu. Lähdekoodi on kaikkien saatavissa, minkä ansiosta sitä on mahdollista muokata tai parantaa tiettyyn tarkoitukseen sopivaksi.

VPN-suojaus

Lisäksi Total VPN tukee myös PPTP: tä (point-to-point tunneling Protocol), joka on vanhempi protokolla, joka on ei enää suositella. Valitettavasti Total VPN on olettanut tätä protokollaa. Tämä tarkoittaa, että vähemmän kehittyneet käyttäjät voivat poistua itsestään alttiita hakkereille ja muille hyökkäyksille. Muut vaihtoehdot, joihin kuuluvat IkeV2 ja L2TP / IPSec, ovat paljon turvallisempia ja tarjoavat paremman suojauksen. Saat lisätietoja lukemalla täydellisen oppaan aloittelijoiden salaukseen.

VPN: n palvelinpaikat yhteensä

Total VPN on verkkosivustollaan ylpeä siitä, että sillä on palvelimia kaikilla seitsemällä mantereella. Sitten sanotaan, että sillä ei todellakaan ole palvelimia Etelämantereella, koska se on liian kylmä. Ilmeisesti yritys ei tunnusta Etelä-Amerikan olevan manner, koska sen mukaan niillä ei ole siellä palvelimia.

totalvpn-palvelimen sijaintiHeillä on kuitenkin 17 palvelinta Pohjois-Amerikassa. Ne sijaitsevat paikoissa Yhdysvaltoja, mukaan lukien New York City, Los Angeles, Seattle, Miami ja Chicago. Torontossa, Kanadassa, on myös yksi palvelin. Euroopassa käyttäjät löytävät 20 palvelinta. Dublinista ja Lontoosta Varsovaan ja Bukarestiin yrityksen kattavuus tällä mantereella on melko kattava - ainakin suhteessa sen palvelimien kokonaismäärään.

Aasia saa viisi palvelinta Singaporessa, Hongkongissa, Tel Avivissa, Tokiossa ja Mumbaissa. Toisin kuin monet muut VPN-yritykset, Total VPN ei unohda Afrikkaa, vaikka niillä on siellä vain yksi palvelin, joka löytyy Johannesburgista, Etelä-Afrikasta. Oseania kattaa yhden palvelimen Sydneyssä, Australiassa.

3000 palvelinta vs. 17 palvelinta

Palvelimien ollessa hiukan yli 30 sijaintipaikassa tämä tarjoaa kunnollisen kattavuuden tämän kokoiselle VPN-yritykselle. Se on kuitenkin epäilemättä tuntematon verrattuna alan tärkeimpien toimijoiden tarjoamaan kattavuuteen. Jotkut jopa ylpeillä yli 3000 palvelinta jotka sijaitsevat yli 150 maassa ympäri maailmaa. Jos matkustat usein tai haluat erinomaisen valikoiman palvelimia, sinun kannattaa valita yksi eliitin tarjoajista.

Käyttämällä BitTorrent- tai P2P-protokollaa Total VPN: n kanssa

vpn ip osoittaa verkkoaMikään ei nimenomaisesti estä tiedostojen jakamista tai BitTorrent-sivustojen käyttöä kirjautuneena Total VPN: ään. Itse asiassa se sisältyy käyttöehtoihin, joihin asiakkaiden on hyväksyttävä kirjautuessaan.

Yhtiö lupaa jopa P2P-palvelimelle, joka sijaitsee Alankomaissa, mutta useimmat käyttäjät sanovat, että se tarjoaa väärin suorituskykyä.

Jos tiedostojen jakaminen on ensisijainen huolenaihe verkkokäytössäsi, toinen VPN tyydyttää todennäköisemmin tarpeesi.

VPN-nopeuden koetulokset yhteensä

Total VPN: ää käytettäessä suoritetut nopeustestit osoittivat yleisesti ottaen kohtuullisen, vaikkakin heikkoa tiedonsiirtonopeutta. Käytetyn palvelimen mukaan oli kuitenkin huomattavia eroja. Ihmiset, jotka kirjautuvat Total VPN -palvelun ilmaiseen versioon, kärsivät todennäköisesti uskomattoman hitaista siirtonopeudesta. Tämä johtuu siitä, että ilmaiset käyttäjät voivat muodostaa yhteyden vain kolmeen palvelimeen, jotka sijaitsevat Singaporessa, Islannissa ja Amsterdamissa. Ellet sijaitse jollain näistä alueista, voit odottaa jatkuvasti hidasta suorituskykyä. Jos haluat käyttää mahdollisuuksiasi päivittää tiedonsiirtonopeuksia, joudut maksamaan premium-hinnan.

Lataus- ja latausaikojen testaaminen

totalvpn-nopeustulosNew Yorkin New Yorkin tietokoneen yhdistäminen San Jose - palvelimeen sai aikaan latausajat 31,52 Mbit / s ja lähetysajat 7,88 Mbit / s.

Siirtoajat olivat ennustettavasti nopeampia, kun muodostettiin yhteys New Yorkin palvelimeen. Latausnopeus nousi 59,61 Mbit / s, kun taas lataus nousi hieman 10,81 Mbit / s.

Menemällä kauemmas Lontooseen tuotti hitaampia korkoja. Latausnopeudet 35,64 Mbps ja latausnopeudet 8,85 Mbps eivät olleet tuskin vaikuttavia.

Ylivoimaisesti hitaimmat siirtonopeudet tallennettiin Tokion palvelinta käytettäessä, mikä ei ole yllättävää ottaen huomioon Japanin ja tietokoneen todellisen maantieteellisen sijainnin välinen etäisyys. Sekä lataus että lataus olivat surkeita nopeudella 11,88 Mbps ja 4,03 Mbps, vastaavasti.

Keskimäärin, Total VPN -sovelluksen käyttö pidentää lataamiseen kuluvaa aikaa noin 76 prosentilla, kun taas latausajat lisääntyivät noin 59 prosentilla. Nämä numerot ovat merkittäviä, joten jos nopeus on tärkeimpiä muuttujia, tämä ei ehkä ole VPN-palvelu sinulle.

Kokonais VPN-kirjauskäytäntö

vpn-kirjauskäytäntöjen tuloskaavioÄlä tee virhettä, Yhteensä VPN seuraa henkilöllisyyttietojasi. Tämä todetaan ilman yksiselitteisyyttä emoyhtiön Endurance International Group -yrityksen tietosuojakäytäntöjen sivulla. Kaikki, mitä annat heille rekisteröinnin aikana, säilytetään. Nämä tiedot voivat sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, luottokorttitiedot ja maantieteellisen sijainnin. Tiedot tallennetaan myös, jos otat yhteyttä yritykseen asiakastukea varten.

Pahempaa kuin tämä on yrityksen politiikka, joka koskee "Palveluiden käyttöä, verkkosivustovierailuja ja tukea". Käytännön mukaan tiedot, jotka liittyvät käyttäjän IP-osoitteeseen, käyttäjän käyttämään selaimeen, hänen tarkastelemiinsa sivuihin ja käyttäjän maantieteelliseen sijaintiin sijainti kaikki on kerätty.

Lisäksi yritys seuraa, kuinka saavuit heidän palvelusivulleen ja mitkä linkit käytät poistuaksesi sivulta. Jopa sosiaalisessa mediassa tekemäsi vuorovaikutus saattaa olla merkitty Total VPN: n toimesta.

Suuren osan tästä tiedonkeruusta sanotaan käytettävän palveluiden parantamiseen ja järjestelmien toiminnan seuraamiseen. He väittävät myös seuraavansa online-liikkeitasi diagnosoidaksesi tarjoamiesi palveluiden mahdolliset ongelmat. He toteavat kuitenkin myös, että heidän säilyttämänsä tiedot auttavat heitä markkinoimaan kolmansien osapuolien tuotteita ja palveluita sinulle. Tietoja voidaan jakaa myös valittujen kumppanien ja tuotemerkkien kanssa, jotka liittyvät Endurance International -konserniin, kolmansiin osapuoliin tai ”laillisista syistä”.

Tulos on se yksityisyyttäsi ja nimettömiäsi tuskin varmistetaan Total VPN: llä. Jos olet omistautunut suojelemaan itseäsi verkossa, tämä palvelu ei ole sinulle oikea.

Hinnoitteluvaihtoehdot koko VPN: lle

yhteensä-VPN-hintaKokonais VPN on ehdottomasti ei yksi kohtuuhintaisemmista palveluista siellä. Se voi tarjota ilmaisen palvelun, mutta tämä versio on rajoitettu vain kolmen palvelimen käyttöön ja siihen sovelletaan tietolippuja. Yhtiön premium-tilauksen tavallinen hinta on 14,97 dollaria kuukaudessa, mikä ei todellakaan ole yhtä edullinen kuin monet kilpailijat. Tarjouksia tarjotaan usein noin puolella kuukauden hinnasta.

Yhden vuoden tilauksen voi ostaa noin 5,99 dollaria kuukaudessa, ja asiakkailta, jotka kasvavat vielä kaksivuotisella tilauksella, veloitetaan noin 4,99 dollaria kuukaudessa. Muista, että nämä ovat johdantokappaleet. Yrityksen palvelusehdot antavat heille mahdollisuuden jatkaa sopimusta täysimääräisellä korolla kauden lopussa, joten ole varovainen.

On suositeltavaa VPN: n kokonaismäärää?

Suhteellisen hitaiden nopeuksien ja kalliiden hinnoittelurakenteiden vuoksi Total VPN ei voida suositella tällä hetkellä. Monet muut VPN-palvelut, kuten NordVPN ja Surfshark ovat saatavilla markkinoilla tänään. Jos Total VPN haluaa olla todella kilpailukykyinen, heidän on parannettava tarjontaansa huomattavasti.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me