Yksityisen tunnelin VPN-arvostelu – onko se todella sen arvoinen?

VPN, joka laskuttaa asiakkaitaan oikeudenmukaisesti? Voisiko se todella olla totta?


Se on kysymys, jonka aloin pohtia kuullessani ensin Private Tunnel VPN: stä. Olin pitkään etsinyt VPN-verkkoja, jotka tarjosivat rajoittamatonta tietoa, koska kuluttajina luulen, että olemme langattomia näkemään sanat "rajoittamaton" ja "ei rajoja" merkkinä siitä, että saamme enemmän paukutusta vastineeksi.

Mutta sitten kuulin Private Tunnelin ainutlaatuisista laskutuskäytännöistä ja aloin miettiä, onko "rajaton" todella kaikki mitä se on murtunut.

Mutta sitten kuulin Private Tunnelin ainutlaatuisista laskutuskäytännöistä ja aloin miettiä, onko "rajaton" todella kaikki mitä se on murtunut.

Selitetään: Yksityinen tunneli, OpenVPN Technologiesin kaupallinen spin-off, veloittaa vain käyttämästään tiedosta. Ja jopa uudet tulokkaat, jotka päättävät kokeilla ilmaista kokeilua, saavat mahtavia 2 keikkaa.

Joten saatat kysyä: "Mikä on saalis?"

Kysyin samaa asiaa ennen kuin testaa ne itselleni.

Tässä katsauksessa jaan heidän palvelunsa nopeustestin tulokset, heidän helppokäyttöisyytensä, arvosanan, jonka annan heidän asiakastuelle ja yleisen kokemukseni tästä VPN: stä.

Mutta ennen kuin hyppäämme suoraan siihen, tässä on pieni tausta Private Tunnelista ja tämän upean ylimmän tason VPN-palvelun takana olevista ihmisistä.

Yksityisen tunnelin VPN-yleiskatsaus

FeaturesInformation
Käytettävyys: Erittäin helppo käyttää
Kirjauskäytäntö: Pieni kirjaaminen
Palvelimen koko: 50 ++ palvelinta
Palvelimen jakelu: 12 maata
Tuki: Lippujärjestelmä
Torrenting: Ei sallittu
Suoratoisto: Ei sallittu
VPN-protokolla ja salaus: OpenVPN-protokolla; 128-bittinen AES-GCM-salaus
pääkonttori: Kalifornia, Yhdysvallat
Hinta: $ 6 / kk
Virallinen nettisivu: https://www.privatetunnel.com/

Yksityisen tunnelin tausta

Yksityinen tunneli on James Yohanin ja Francis Dinhan, joka on Kaliforniassa toimivan OpenVPN Technologies, Inc. -yrityksen perustaja, yhdistävä sarja huippuluokan verkko- ja ohjelmistoteknologioita.

Heillä on yli 3,6 miljoonaa asiakasta ja laskenta.

Heidän verkkosivustollaan on puhdas ja ammattimainen suunnittelu, ja heidän ohjelmistoillaan on yksinkertainen, helposti ymmärrettävä käyttöliittymä.

Heidän sivustonsa väittää rohkeasti estävän miljoonan verkkouhkan joka päivä. Vaikka heidän olisi vaikea todistaa tämä yleisölle pitämättä jonkinlaista rekisteriä estämistä uhista - ja siten pitämällä lokit verkkotoimintasi -, se näyttää täysin mahdollista.

Loppujen lopuksi se on hullu, hullu maailma, jossa elämme juuri nyt, jossa verkkohyökkäykset uhkaavat kaikkia pankeista ja valtion tiloista yksityishenkilöille.

Kuten lokakuussa 2017 näimme, verkkorikolliset ovat kohdistaneet jopa äidimme ja isiemme. Ei käytössä on turvallista ... ainakaan ei, jos he eivät aio käyttää VPN-verkkoja.

Yksityinen tunneli näyttää ja kuulostaa lailliselta, mutta kaikki tiedämme, että ulkonäkö voi olla petollinen.

Yksi asia, joka käyttäjien tulee pitää mielessä, on missä he ovat. Yksityinen tunneli on perustuu Hacienda-yrityspuistoon Pleasantonissa, Kalifornia, USA.

Miksi sillä on merkitystä?

Koska Yhdysvallat kuuluu neljääntoista silmään, joukko maita, jotka ovat tehneet monenvälisen yhteistyösopimuksen signaalintiedustelun alalla.

Tämä synonyymi UKUSA-sopimukseen, tämä maailmanlaajuinen kollektiivinen salakuuntelu kansalaisille, jotka käyttävät Echelonia, ohjelmisto-ohjelmaa, jonka avulla he voivat siepata viestimme riippumatta siitä, onko kyseessä rento online-toiminta, sähköpostin lähettäminen, tekstiviestien lähettäminen, lataaminen tai pankkitoiminta.

Täällä Australiassa parlamentti on hyväksynyt useita tarkistuksia tiukempien tietojen säilyttämistä koskevien lakien hyväksi, mikä tarkoittaa, että teleyrityksemme voivat kaivoa henkilökohtaisia ​​tietojamme omiin tarkoituksiin tai hallituksen valvontaan..

Ainoa tapa estää palveluntarjoajamme (Internet-palveluntarjoajat) keräämällä tätä metatietoa on käyttää kiinteää salausta sisältävää VPN: tä. Lisätietoja 100-prosenttisesti turvallisen online-tilassa pitämisestä löydät syvällisen oppaan jokaisesta tietosuojatyökalusta.

Mutta kun se tulee Kun valitset VPN: n, se on paljon kuin kiinteistöjen myynti- kyse on paikasta! Sijainti! Sijainti!

Yksityistunnelin ja sitä vastaavien yritysten ongelma on, että ne toimivat maasta, jolla on heidän laillinen oikeus vaatia, että VPN luovuttaa tietyn tutkimuksen kannalta merkitykselliset tiedot.

Tämä ei tarkoita, että Yksityistunneli noudattaisi mielellään kaikkia hallintoelimiä heti. Päinvastoin, he väittävät, että heillä ei ole toimintalokkeja, mutta he ovat myös etukäteen tosiasiassa, että ne tallentavat joitain yhteyslokeja.

Oletettavasti näitä lokit pidetään vain suorituskyvyn ja ylläpidon valvomiseksi, mutta maineikkaimmissa VPN-tiloissa on tiukat kieltosäännöt.

On melko itsestään selvää, että Yksityinen tunneli voidaan pakottaa luovuttamaan käyttäjälokit, jos heille toimitetaan haaste tai käsky.

Plussapuolena ei ole ollut tapauksia, joissa VPN: t olisivat mielivaltaisista syistä luovuttaneet tietoja valtion laitoksille. Aina kun VPN on tullut uutisiin luovuttaakseen tällaisia ​​tietoja, se koski rikosasiaa, yleensä tietoverkkorikollisuutta, joka käytti VPN-palveluntarjoajan palveluita haitallisiin tarkoituksiin (mahdollisesti pimeässä verkossa)..

Joten missä Private Tunnel on sijoitettu vertaistulonsa joukkoon VPN-markkinoilla? No, he ovat saaneet melko erinomaisia ​​pisteitä asiakkailta ja todella upeita arvosteluja.

TechRadar on kutsunut heitä ”Mielenkiintoinen spin VPN: ssä,”Hurraa heidän pay-as-you-go-vaihtoehdostaan, mutta he huomaavat myös rajoitetun sijaintivalintansa, epäluotettavan suorituskykynsä ja erittäin perusasiakkaan.

Perustuen omaan palvelun testaamiseen, sanoisin, että he ovat ehdottomasti parantuneet nopeuteensa viimeisen vuoden aikana, ja yhteysongelmat olivat vain ajoittaisia.

Mutta ennen kuin tutkimme Yksityistunnelin nopeuksia ja ominaisuuksia, puhutaan yhteensopivuudesta, koska se on siellä missä he saavat sen menemään.

Mitä yksityinen tunneli tarjoaa? & yhteensopivuus

Yksityinen tunneli antaa sinun surffata verkossa nimettömästi piilottamalla IP-osoitteesi ja sijaintisi.

Vaikka suuri osa heidän palvelustaan ​​on melko kierteetöntä, he valitsevat kaikki oikeat ruudut voimakkaan salauksen yhteydessä. Heidän OpenVPN-protokollaa on vaikea lyödä.

Ominaisuuksiin ei sisälly toiminnan kirjaamista, ainutlaatuisia datasuunnitelmia ja rajoittamattoman kaistanleveyden omaavaa vuosisuunnitelmaa.

Tämä VPN-palvelu tukee myös näitä käyttöjärjestelmiä ja laitteita:

 • iOS
 • Android
 • Linux
 • Windows
 • mac
 • USB-TV-tikut
 • TV-laatikot
 • Erikoistabletit

Ehkä mielenkiintoisin tässä VPN: ssä on heidän sitoutumisensa kehitykseen ja evoluutioon. OpenVPN, Inc. tukee nyt OSTIF: n Bug Bounty -ohjelmaa - palkkiopohjaista ohjelmaa, joka maksaa kehittäjille, kun he havaitsevat ratkaisevia puutteita avoimen lähdekoodin ohjelmissa..

Haittapuoli on rajoitettu määrä palvelimia rajoitetussa määrässä sijainteja. Koska uskon aina, että paras tapa testata VPN on matkustaa, Käytin yksityistä tunnelia matkustettaessa Sydneystä New Yorkiin ja takaisin.

Mittaamalla käytin yhtä heidän kolmesta New Yorkin palvelimesta 26 MB ladattavaksi ja 16 Mbit / s lähetystä varten. Viive nosti sen lähes 79 ms: iin. Kummaltakin, huomasin, että nuo numerot kasvoivat, kun kosketin Australiassa.

Siellä pystyin lyömään 50 Mbit / s lataukset ja Lataa 43 Mbit / s 25 ms: n pingilla. Ei paha palvelulle, jonka on tiedetty olevan hitaampi kuin osa kilpailustaan.

Valitettavasti Yksityistunnelissa ei ole tappokytkintä, joten käyttäjät ovat alttiita tarkastuksille, jos yhteys epäonnistuu, kun he harjoittavat online-toimintaa.

Lisäominaisuuksia

Jos Yksityisellä tunnelilla on yksi valtava haitta, se on heidän ominaisuuksiensa suhteellinen puute. Jotkut parhaista VPN-verkoista tarjoavat lisäominaisuuksia, kuten URL-osoitteiden suodattamista, mainosten estämistä jne.

Yksityisellä tunnelilla on vain yksi huomion arvoinen ominaisuus - tunkeutumisen estävä ohjelmisto. Tämä estää haitallisten hyökkäysten, kuten haittaohjelmien ja vastaavien, suorittamisen, mutta juuri siellä herkut päättyvät.

Tämän lisäksi heillä on vain 12 sijaintia 9 maassa. Tämä kohtuullinen palvelimien määrä on melko heikentävä verrattuna palvelimien runsauteen, joita tarjoavat mm NordVPN tai Surfshark.

Ne kuitenkin korvaavat tämän puutteen tukemalla laitteita, joita monet muut VPN: t eivät ole, mukaan lukien edellä mainitut USB-TV-tikut.

hinnoittelu & suunnitelmat

Tässä yksityinen tunneli loistaa. Kuten aiemmin mainittiin, he tarjoavat ilmaisen kokeilun, jossa on 2 Gb dataa. Lisäksi heillä on kaksi datarajoitettua suunnitelmaa ja vuotuinen paketti, jossa on rajaton määrä tietoja.

He kohtuudella hinnoiteltu suunnitelma alkaa 20 Gt ja käyttäjät maksavat vain käyttämästään.

Vaihtoehtoisesti heidän vuosisuunnitelmansa tarjoaa käyttäjälle 10 samanaikaista yhteyttä, ylivoimaisesti eniten yhteyksiä, joita olen nähnyt VPN-tarjouksen.

Yksityisessä tunnelissa on yhdistelmä täydellisiä ja suhteellisia rahat takaisin -takuita, ja ne hyväksyvät erilaisia ​​maksutapoja perinteisistä tavoista, kuten pankkisiirrolla tai luottokortilla, salausvaluutoihin kuten Bitcoin.

Yksityisen tunnelin ammattilaiset

pro-kuvakeYksityisen tunnelin emoyhtiö on toiminut vuodesta 2002, mikä tarkoittaa, että tästä vastuussa olevat ihmiset VPN ovat vakiintuneita.

Saat huipputason salauksen yritykseltä, joka on sitoutunut huipputeknisiin ohjelmistoratkaisuihin.

Kuten olemme nähneet, niiden yhteensopivuus on laaja ja asennus on helppoa.

Monet käyttäjät arvostavat myös sitä, että tilausta ei tarvita. Voit maksaa kirjaimellisesti käydessäsi.

turvallisuus & yksityisyys

Tämä on suurin huolenaihe niille, jotka etsivät VPN: tä. Haluat nimettömyyttä ja turvallisuutta ja haluat tietää, että saat sen todella.

Turvallisuuden kannalta OpenVPN-protokolla on loistava maine verkkoyhteisön keskuudessa. Siitä huolimatta sijaintiin liittyy ongelma. En voi korostaa sitä osaa tarpeeksi.

Yksityisen tunnelin sijainti Yhdysvalloissa saattaa aiheuttaa todellisen ongelman käyttäjille, jotka haluavat tehdä joitain torrentia. Vaikka voit yhdistää heidän sovelluksensa ja käyttää tiedostojen jakamiseen BitTorrent-sovellusta, useimmat yhdysvaltalaiset yritykset paheksuttavat tätä käytäntöä, eikä mitään kerrota, mitä kyseisen tyyppisen toiminnan lokille voi tapahtua..

Tallennettua viestintää koskevan lain kaltainen lainsäädäntö antaa todellisen vallan Amerikan liittohallituksen käsiin.

Joten, vaikka Private Tunnelin 128-bittinen AES-GCM-salaus suojaa tiedonsiirtoa, on syytä teorioida, että aktiviteettisi saattaa joutua vääriin käsiin, jos harjoitat P2P-jakamista. Lisätietoja salauksesta oppaassamme.

Onko torrenting sallittu?

Markkinoilla on tuhansia VPN: iä. Kaikki he kilpailevat yrityksesi puolesta. Tämä voi johtaa siihen, että jotkut VPN: t lupaavat paljon, mutta tarjoavat vähän. Tästä syystä arvostamme todella yksityisen Internet-yhteyden tarjoamaa rehellisyyttä, yksinkertaisuutta ja avoimuutta. Niiden hyvin toteutettu salaus ja nollalokkikäytäntö yhdistettynä halvempaan hintaan ovat muutamia syitä miksi suosittelemme tätä VPN-palvelua.

Jos torrent-ystävällinen VPN on mitä olet valmis - lue paras vpns for torrent -artikkeli.

Voinko käyttää yksityistä tunnelia Netflixiin?

Tätä kirjoitettaessa Yhdysvaltain Netflix- ja BBC iPlayer -sovelluksia ei voida käyttää. Siellä on useita premium-VPN-suunnitelmia suoratoistoa varten, mutta tämä ei ole yksi niistä. Emme suosittele tätä Netflixille (tässä on joitain parempia vaihtoehtoja).

Kirjauskäytäntö

Kuten aiemmin totesin, yksityisellä tunnelilla on parhaimmillaan epävarma hakkuupolitiikka. Vaikka he väittävät, että he eivät pidä lokitietoja käyttäjän toiminnasta, ne tallentavat yhteyslokeja epämääräisiin tarkoituksiin.

Yhteysnopeudet

Monet VPN-palvelut ylpeilevät niiden "salamannopeasta" nopeudesta, mutta Private Tunnel ei edes edes tee tällaista vaatimusta. On selvää, miksi kuka tahansa käyttäjä kertoo, että hän on kokenut viiveitä useammassa kuin yhdessä tilanteessa.

Omassa kokemuksessani minulla oli sekava kokemus. Ne näyttivät olevan kunnollinen transatlanttinen vaihtoehto, mutta ottaen huomioon, että ne sijaitsevat Yhdysvalloista, olen enemmän kuin hieman järkyttynyt pienistä nopeuksista, jotka saavutin käydessäni New Yorkissa.

Tässä ovat tulokset nopeustestistäni tekemisen jälkeen matkustettaessa:

 • Yhdysvaltain palvelin

  • Ping: 25 ms
  • Lataa: 26 Mbit / s
  • Lataa: 16 Mbit / s
 • EU-palvelin

  • Ping: 40 ms
  • Lataa: 65.46 Mbps
  • Lataa: 46,51 Mbps

En voi sanoa, että olin innoissani tuloksista, ainakaan en Yhdysvalloissa ollessani. Luuletko, että Yhdysvalloissa sijaitsevalla palvelulla olisi parhaat nopeudet kaikista. Kotikenttäetu, sellaisena kuin se oli. Mutta niin ei vaikuttanut olevan yksityistunnelin tapauksessa.

Lisätietoja yhteysnopeuksista löytyy heidän kysymyssivultaan täältä.

Käytettävyys

Minun on annettava Private Tunnel-rekvisiitta tässä osastossa. Vaikka niiden käyttöliittymä on vähemmän kuin esteettisesti miellyttävä, käytettävyys oli huippuluokkaa. Erittäin johdonmukainen, erittäin helppo käyttää eikä siinä ole todellisia ongelmia.

Heidän yksinkertaiset asennusohjeet löytyvät täältä. Kuten huomaat, se on melko yksinkertainen vaihe vaiheelta tietokoneen ja mobiililaitteen käyttäjille.

Yksityiset tunnelin haitat

Vaikka minulla oli riittävästi aikaa käyttää Private Tunnelia satunnaiseen surffailuun, en voi sanoa, että minusta siitä olisi puhunut minua..

Nopeudet olivat kunnossa, mutta ne eivät olleet mitään erityistä. Salaus oli vakaa, mutta kaikki VPN-verkkoja käyttäneet odottavat jo OpenVPN: n olevan mahtava.

Heidän ainutlaatuiset hinnasuunnitelmansa ovat mielenkiintoisia, mutta olen edelleen aidan päällä siitä, onko se todella parempi tai huonompi kuin yhden heidän kilpailijansa rajoittamaton premium-paketti. Ja lopuksi, heidän täydellinen edistyneiden ominaisuuksien puute jättää paljon toivomisen varaa.

Yksi haittapuoli, joka hyppäsi minulle suoraan heti, kun aloin testata niitä, oli seuraava:

Rajoitettu asiakastuki - Uh Oh….

neutraali-hymiöKuten Trust.Zone, Private Tunnel ei tarjoa asiakastukivaihtoehtoja, joita monet meistä ovat odottaneet hyvästä VPN: stä. He tarjoavat vain lippujärjestelmän, jonka avulla jätät heille viestin ja odotat heidän palauttavan sinuun.

Testattuaan tätä järjestelmää, huomasin, että heillä kului yli 24 tuntia vastaamiseen kysymykseeni ja heidän vastauksensa olivat kaukana ystävällisestä ja erittäin informatiivisesta vastauksesta, jonka saan yleensä työntekijöiltä NordVPN.

Kuvittele sitä? Useimmat legit VPN-verkot tarjoavat 24/7-live-chatin. Sen sijaan, Yksityinen tunneli vie yli 24 tuntia palataksesi sinuun. Tämä on toinen heidän räikeistä haitoistaan, ja heidän on korjattava ne pian, jos he haluavat pysyä läsnä näillä erittäin ylikylläisillä markkinoilla.

Suosittelenko yksityistä tunnelia?

Kyllä ja ei ... mutta enimmäkseen ei.

Suosittelen kiinnostuneita katsomaan NordVPN ja Surfshark erinomaisina valinnoina suunnilleen samassa hinnassa.

Huolimatta vähemmän tähtikokemuksesta minun on sanottava, että tämä on hyvä valinta aloittelijoille. Jos olet joku, joka vain oppii VPN: iä ja haluat jotain yksinkertaista harjoittaa, tämä on oikea VPN sinulle.

Kuten olen jo sanonut, heidän käyttöliittymässä on helppo navigoida, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon satunnaiselle käyttäjälle, joka haluaa vain katsella urheilua tai viestiä ystävälle ilman, että häntä vakoillaan.

Lisäksi se on melko edullinen vaihtoehto, ja voit aina hyödyntää heidän ilmaista kokeilua nähdäksesi mielipiteesi.

Mutta kaikille muille, käytä tätä VPN: tä varoen. Muista, se on ei aina paras idea käydä Yhdysvalloissa sijaitsevan VPN: n kanssa tai mikä tahansa muista neljätoista silmän muodostavasta maasta.

PLUSSAT

 Yhteensopiva USB-TV-tikkujen kanssa
 Edullinen hinnoitteluvaihtoehdot
 Kohtalaiset nopeudet
 Hyvin suojattuna
 Ei toimintalokeja
 Helppokäyttöinen

HAITTOJA

Tallentaa yhteyslokit
Ainoa asiakastukivaihtoehto on lippujärjestelmä
Ominaisuuksien puute
Ei salli Netflix: ää tai vastaavia suoratoistopalveluita
Epäselvä torrentipolitiikka

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me