1Password Review – Mai merită prețul? (Actualizat: 2020)

Ce au în comun „Sesam deschis și„ Iosua ”?

Ele sunt unele dintre cele mai cunoscute parole de ficțiune folosite de-a lungul istoriei.

„Sesame Deschis” a fost fraza magică folosită de Ali Baba pentru a intra în peștera în care cei patruzeci de hoți s-au strâns și și-au depozitat lotul furat. Oamenii au spus „Open Sesame” pentru 10 secole.

Joshua a fost un construct de inteligență artificială care a controlat un arsenal de arme nucleare în filmul din 1983 Jocuri de razboi. De asemenea, s-a întâmplat să fie parola folosită pentru a obține acces în backdoor la rețeaua securizată.

Popularitatea și istoria acestor parole conduc multe persoane să le aleagă ca parolă proprie.

euinfracțiune virtualăn 2017, un cercetător în domeniul securității informațiilor s-a pieptănat printr-o groază de peste 590 de milioane de conturi de internet hacked și a constatat că „Open Sesame” și „Joshua” au fost amândouă folosite de mai multe ori. 

După cum v-ați dat seama până acum, utilizarea parolelor din filme populare și povești populare nu face parte dintr-o strategie bună de securitate online. Nu este chiar atât de rău ca să folosești „123456” sau „qwerty123”, dar ai ideea.

Securitatea puternică a parolelor este destul de importantă, motiv pentru care există programe precum 1Password. 

Contents

De ce ai nevoie de o securitate puternică a parolelor

În aprilie 2019, un cercetător în domeniul securității informației înarmat cu o imprimantă 3D care folosește tehnologia stereolitografiei a fost capabil să păcălească senzorul de amprentă Samsung S10 + cu un fax al propriului index.

Touch ID, recunoașterea facială și alte tehnologii emergente au fost până acum nu a reușit să demonstreze că sunt gata de înlocuire combinații de nume utilizator / parolă.

Trecerea de la datele de identificare ale contului la biometrie este ceva care nu se va întâmpla peste noapte; de fapt, poate dura decenii până la îndeplinire, deoarece necesită un schimbare de paradigmă din punct de vedere al arhitecturii hardware și a rețelei digitale.

Parolele nu vor dispărea în curând, iar acest lucru necesită utilizarea securității strategice și convenabile a parolelor. Parolele nu numai că vă stabilesc identitatea digitală, ci și împiedica accesul neautorizat la conturile online care sunt cu adevărat importante pentru existența dvs. online.

Vorbim despre conturi bancare, e-mail, aplicații de mesagerie instant, rețele sociale, si altii. Obținerea accesului neautorizat la conturi a fost întotdeauna în fruntea activității de hacking rău intenționat; de fapt, crackerele de parole, persoanele care au un avantaj pentru determinarea parolelor, sunt foarte respectate în cercurile informatice.

securitate puternică a parolelorCel mai bun mod de a vă proteja împotriva crackerelor cu parolă este să folosiți șiruri lungi și complexe de litere, numere și simboluri. Parolele sunt ca cheile casei tale. Nu contează dacă pereții tăi sunt din oțel armat și beton cu cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe, se pot cumpăra dacă încuietorile de pe ușile tale nu funcționează.. 

Utilizarea unei parole slabe, cum ar fi „123456” este ca. aruncând cheile împreună cu adresa de acasă scrisă pe un șervețel la un bar local, unde se știe că spărgătorii sunt spânzurați.

Utilizarea acelorași certificate de autentificare în diverse conturi este una dintre cele mai ineficiente măsuri pe care le puteți utiliza și în ceea ce privește siguranța online. Problema cu aceasta este că rețelele au fost încălcate, iar unele dintre aceste incidente au dus la furtul combinațiilor de nume de utilizator și parolă..

Imaginați-vă că un hacker a pus mâna pe adresa Gmail și parola pe care o utilizați și pentru a accesa contul dvs. bancar, cardul de credit și Facebook.

Probabil nu veți dori să se întâmple asta. De-aceea este obligatoriu să folosești un bun manager de parole în aceste zile.

  Lista de escrocherii VPN: Serviciile care nu merită timpul dvs. (actualizare 2020)

Prezentare 1Password, un Manager de parole cu adevărat sigur

Istoricul 1Password datează din 2005, când doi dezvoltatori web comerciali și-au dat seama că au nevoie de o metodă sigură și eficientă pentru a gestiona și partaja numeroasele parole pe care le creau în numele clienților lor.

Această necesitate a devenit un proiect de codare intern, care a funcționat așa cum era prevăzut, conducând astfel Roustem Karimov și David Teare să se gândească la modul în care aceștia ar putea împărtăși această idee cu utilizatorii de internet din întreaga lume.

În tranziția de la dezvoltarea web la o firmă de securitate a informațiilor orientată către consumator, Teare și Karimov au fondat AgileBits Inc. Înarmați cu Apple PowerBooks și o cunoștință puternică a programării Java, codificatorii au fost flummoxed la cantitatea mare de formulare online pe care utilizatorii de internet le întâmpinau. la mijlocul anilor 2000.

Ideea de a putea salva datele câmpului formularului împreună cu datele de acreditare a progresat într-un manager de parole pe care mulți recenzori și jurnaliști consideră că sunt cel mai bun.

În tranziția de la dezvoltarea web la o firmă de securitate a informațiilor orientată către consumator, Teare și Karimov au fondat AgileBits Inc. Înarmați cu Apple PowerBooks și o cunoștință puternică a programării Java, codificatorii au fost flummoxed la cantitatea mare de formulare online pe care utilizatorii de internet le întâmpinau. la mijlocul anilor 2000, iar ideea de a putea salva datele câmpului de formular împreună cu datele de acreditare au progresat într-un manager de parole pe care mulți recenzori și jurnaliști îl consideră a fi printre cei mai buni.

Este interesant de menționat că proiectul a început ca manager de parolă pentru Mac OS X. În primii ani ai companiei, singurele locuri în care puteți găsi o recenzie 1Password au fost site-urile dedicate Apple Mac. De la început, 1Password a fost considerat un bun manager de parole, deși numai pentru utilizatorii Mac.

AgileBits a durat aproximativ 10 ani să ofere soluții pentru cererea din ce în ce mai mare de soluții de administrare de parole pe toate platformele. În aceste zile, compania oferă un serviciu de încredere disponibil pentru dispozitivele macOS, iOS, Windows și Android.

Înțelegerea a ceea ce oferă 1Password

Un bun manager de parole generează, stochează, criptează, și recuperare preia nume de utilizator / parolă complexe. Motivul pentru care examinăm 1Password este din cauză bifează toate acele cutii

Chiar merge cu câțiva pași mai departe cu funcții avansate pentru a face viața online a utilizatorilor mai ușoară și mai sigură.

În centrul serviciului, veți găsi strategia care a devenit universală în ceea ce privește securitatea internetului: folosind parole foarte puternice și unice pentru toate conturile. 

Crearea unor combinații puternice de litere, numere și simboluri pe care crackerele cu parole vor avea o perioadă foarte dificilă descifrarea chiar și cu instrumente puternice de decriptare este ceva ce probabil ați putea învăța în câteva minute.

Problema este că parole de genul acesta sunt aproape imposibil de reținut. 

O parolă precum cele enumerate mai jos va lua experți de informații de la Agenția de Securitate Națională a Statelor Unite ale Americii secole pentru a crapa:

Graficul de timp de cracare prin parolă

Amintirea parolelor ca cea de mai sus nu este un lucru pe care persoana obișnuită îl poate realiza. Acum imaginați-vă că încercați să modificați parole puternice pentru mai multe site-uri web și conturi. Doar nu se va întâmpla.

Scrierea parolelor complexe în caiete și note lipicioase nu este practic. Chiar și dispozitivele mnemonice nu vă vor ajuta să vă amintiți șirurile complexe de caractere pe care le necesită conturile moderne online.

  Ce este neutralitatea netă și cum vor schimba lucrurile?

În esență, seif-ul cu parolă colectează toate datele de acreditare online, vă ajută să le îmbunătățiți din punct de vedere al securității, le stochează într-un seif ultra-sigur și le recuperează cu o singură atingere și o singură parolă. Destul de curat.

Recenzia noastră despre 1Password

Când te uiți la un manager de parole, te uiți la două aspecte dacă ești o persoană normală.

 1. Îți place interfața?
 2. Funcționează?
 3. Cat costa?

Dacă sunteți mulțumit de aceste trei întrebări, probabil că veți dori să utilizați software-ul. Voi răspunde acum la aceste întrebări. 

 1. Majoritatea administratorilor de parole au interfețe destul de frumoase. Cu siguranță ne place interfața 1Password la fel de mult ca celelalte opțiuni de acolo și, în multe cazuri, chiar mai mult.
 2. Da, merge destul de bine.
 3. Nu vă va costa mai mult de 5 USD pe lună pentru a utiliza software-ul. Vom intra în detalii mai multe în ceea ce privește prețul.

Dacă nu știți nimic despre criptografie, probabil că acolo vă veți opri. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre modul în care 1Password vă protejează lucrurile, le avem mai jos:

 • Protocol de cunoaștere zero: Această autentificare inteligentă a utilizatorului înseamnă că nu sunt schimbate parole, ceea ce la rândul său înseamnă că furtul de parolă nu este posibil.
 • Cheie secreta: După cum sugerează și numele său, trebuie să vă amintiți o singură parolă pentru a utiliza serviciul, dar funcția de cheie secretă adaugă un alt nivel de securitate care va lua agenți NSA înarmați cu computere puternice câteva decenii pentru a descifra.
 • WebCrypto: Aceasta este o interfață de programare a aplicațiilor JavaScript care păstrează comunicațiile dintre aplicații și serverele companiei criptate și securizate astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji pentru atacurile „om-la-mijloc” sau alte activități sofisticate de hacking în timp ce sunteți online.
 • AES-GCM: Începând cu anul 2011, AgileBits folosește cheile standard avansate de criptare de 256 biți pentru a face lucrurile cu adevărat dificile pentru cybercriminali, hackeri sponsorizați de stat și crackers de parole. Să presupunem că un stat necinstit este capabil să intre în containerul dvs. 1Password la nivel de server; pentru a sparge modul Galois / Counter al cifratelor bloc utilizate pentru criptarea informațiilor, ar dura milioane de ani.
 • Criptografie asimetrică: Acesta este un standard de securitate computer care împerechează două chei, una cunoscută și cealaltă secretă autentificați tranzacțiile online cum ar fi accesul site-uri web protejate prin parolă.

Criptarea modului CBC

Cum să configurați 1Password

Există câteva moduri de a instala 1Password. 

După cum vă puteți imagina, două dintre cele mai populare sunt aplicațiile mobile pentru dispozitive iOS și Android. Aplicația 1Password vă va oferi liniște sufletească păstrând parolele în siguranță și aproape de dvs.. 

De asemenea, aveți opțiunea de a instala aplicațiile pe Windows, macOS, Chrome OS, și chiar Linux. În ceea ce privește cel din urmă sistem de operare, puteți alege între o interfață grafică sau o aplicație de linie de comandă la care puteți accesa terminalul.

Descărcare 1password

Odată instalate, aplicațiile vă vor lua prin procesul de configurare a unei parole principale sigure, împreună cu sfaturi pentru a vă ajuta să vă amintiți-o. 

Nu trebuie să stocați manual toate numele de utilizator și datele de autentificare ale contului simultan. Funcția de extensie a browserului web va înregistrați în siguranță aceste date când vă conectați la conturi. Completarea automată a formularului vă va oferi un singur acces sau un singur clic la conturile dvs.. 

1Password poate stoca mai mult decât simple parole. Este capabil să stocheze documente sensibile, înregistrări audio și videoclipuri digitale în seiful personal.

Să presupunem că utilizați un smartphone Android plus un iPad în scopuri personale, serviciul vă va permite să sincronizați datele perfect între dispozitive. Puteți extinde chiar și această funcționalitate la un computer sau laptop la locul de muncă.

  Lista de escrocherii VPN: Serviciile care nu merită timpul dvs. (actualizare 2020)

1 Prețuri de cuvinte cheie și funcții avansate

Am promis că vă voi oferi mai multe informații despre prețuri și iată!

Vault-ul securizat de la AgileBits este livrat pe o bază de software ca serviciu, ceea ce înseamnă că plătiți câțiva dolari pe lună pentru un abonament. 

Cea mai bună ofertă este planul de abonament familial, care este de asemenea doar câțiva dolari pe lună, atunci când este facturat anual. Cinci membri sunt incluși în acest plan, care include opțiunea de a invita până la cinci invitați pentru partajarea limitată a serviciului de administrare a parolelor. 

Toate abonamentele sunt pentru dispozitive nelimitate, și includ serviciul clienți în permanență.

Preț familial 1password

Planuri speciale pentru echipe de afaceri mici și soluții pentru întreprinderi sunt, de asemenea, disponibile pentru taxe de abonament rezonabile. 

Noile funcții avansate includ Modul de călătorie, care permite utilizatorilor să gestioneze în siguranță stocate sensibile pe dispozitivele de calcul personale atunci când sunt în mișcare. 

Într-un moment în care Departamentul de Securitate Interioară al SUA a devenit excesiv de căutat în electronice în secțiunile de sosire pe aeroporturile internaționale, funcția 1Password Travel Mode este cu siguranță binevenită.. Accesul poate fi restabilit cu un singur clic odată ce utilizatorii au lichidat vamele.

Gânduri finale pe 1Password

În cursul evaluării managerilor de parole, puteți găsi o revizuire 1Password care regretă întreruperea spațiului de stocare local în favoarea omologiei sale bazate pe cloud. 

Specialiștii în securitatea informațiilor de la AgileBits recomandă cu tărie cămăruțele cloud, deoarece hackerii găsesc adesea mai ușor să intre în dispozitive individuale decât pe serverele AgileBits ultra-sigure..

Dacă smartphone-ul dvs. este pierdut sau furat preluarea informațiilor despre cont se poate realiza cu ușurință de pe site-ul 1Password atâta timp cât ai parola principală.

Cu siguranță vă recomandăm să încercați 1Password.

întrebări frecvente

Î: Administratorii de parolă sunt în siguranță?

A: Cu o parolă principală puternică și măsuri rezonabile de securitate, administratorii de parole sunt cele mai sigure locuri pentru a stoca informații sensibile.

Î: Poate fi hacked 1Password?

A: Orice sistem de tehnologie informațională poate fi hacked. Grupul de cibernetici Shadow Brokers, de exemplu, se crede că a câștigat intrarea pe serverele întreținute de Agenția de Securitate Națională în scopul furtului armelor de război cibernetice, dar metodologia lor exactă rămâne necunoscută. Chiar dacă serverele AgileBits sunt compromise, ar fi nevoie de hackeri secole pentru a sparge criptarea AES-GCM protejându-vă datele, presupunând că acestea au acces la un centru de date puternic situat în Arctica și suficienți bani pentru a plăti mii de dolari în facturile de energie electrică fiecare lună.

Î: Ce este 1Password Watchtower?

A: Acesta este un serviciu de informare care vă avertizează cu privire la încălcările datelor pe site-urile web unde aveți conturi. Să presupunem că datele de autentificare ale contului dvs. de e-mail Yahoo sunt compromise; 1Password Watchtower vă va anunța imediat, astfel încât să puteți schimba parola înainte ca datele dvs. de acreditare să fie vândute pe forumurile de hacking subteran.

Î: Funcționează 1Password cu aplicații?

A: Îmbunătățirea completării automate a formularelor și conectarea la API-ul AgileBits este un lucru pe care mulți dezvoltatori de aplicații l-au înglobat. Expedia și Starbucks sunt două exemple în această privință; altele includ Chase pentru serviciile de servicii bancare mobile și aplicația organizațională populară Evernote, care este foarte recomandată.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me