BetterNet Review – STEAȚI ÎNTREPRINDERE Dacă apreciați confidențialitatea

Dacă credeți că orice VPN, chiar unul gratuit, este mai bun decât niciunul, gândiți-vă din nou. Factorul de prostie pentru unii este doar prea mare.


Când citiți recenziile noastre, veți vedea un subiect comun pe care îl veți vedea. Este destul de des nicio VPN nu este mai bună decât o VPN gratuită. Betternet este un serviciu VPN gratuit care încă o dată ne validează opinia.

Sigla Betternet vpnVPN-urile gratuite vă pot oferi toate avantajele din lume. Cu toate acestea, există un motiv pentru care sunt gratuite. Câștigă bani cumva. De obicei, este prin vânzarea datelor sau prin afișarea unei tone de reclame. Serviciile lor de obicei nu sunt sigure, au un număr limitat de servere disponibile și pur și simplu nu funcționează bine.

Spre creditul său, Betternet face o treabă mai bună în protejarea datelor dvs. decât unele dintre celelalte VPN-uri gratuite pe care le-am analizat. În timp ce citiți această recenzie, veți vedea de ce nu am inclus Betternet în lista noastră cu cele mai bune VPN-uri gratuite.

Cine este Betternet?

Aceasta poate fi prima dată când auziți despre Betternet. Acest lucru este probabil pentru că sunt o companie relativ nouă care a venit pe scena la jumătatea anului 2015. De la crearea companiei, acestea au crescut puțin câte puțin.

beneficii pentru betternet vpnDesigur, principalul motiv pentru care oamenii sunt atrași de ei este pentru că VPN este total gratuit. Poate fi folosit pe o serie de platforme, de la Android la Mac la Windows. Există chiar și extensii care pot fi utilizate pe browserul Chrome și Firefox. Obțineți toate astea fără să plătiți nici măcar un ban. Ce este frumos este că nu este necesar să vă înregistrați, deci nu aveți nicio informație personală, cum ar fi numele dvs. sau adresa dvs. de e-mail.

Pro:

 • Un VPN gratuit

Contra:

 • Aplicația are malware
 • Păstrează anumite date
 • Oferă terților acces la date
 • Scurgeri IPv6 și IPv4
 • Scurgeri DNS
 • Viteza mica
 • Conexiuni frecvente

Cum câștigă bani VPN Betternet?

instalare betternet

Potrivit site-ului web Betternet, acest lucru serviciul este gratuit, deoarece oferă aplicații sponsorizate gratuit. Când descărcați aplicația pentru mobil, veți vedea un buton de „instalare a aplicației”. Făcând clic pe buton, primiți reclame pentru alte aplicații pe care le puteți instala. De fiecare dată când instalați o aplicație, Betternet face bani.

Acestea oferă videoclipuri. Când instalați aplicația, veți vedea un buton care spune „vizionați un videoclip scurt”. Vizionând videoclipul, îl ajutați pe Betternet să câștige bani.

bani betternet vpn

Betternet susține că acest model funcționează bine pentru ei. Utilizatorii instalează aplicațiile recomandate, iar Betternet este capabil să țină luminile aprinse. Ei promit să își păstreze serviciul gratuit pentru totdeauna datorită sprijinului și loialității clienților lor. Ei, de asemenea susțin că scopul lor nu este acela de a face profit, ci este de a acoperi pur și simplu costurile de întreținere.

Interesant este că Betternet și-a prezentat recent „versiunea premium”. Acest serviciu a fost creat pentru a acoperi cheltuielile pe care serviciul gratuit nu le acoperea. Este conceput pentru a ajuta la adăugarea de servere și pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate pentru utilizatori.

Avem o serie de probleme în acest sens. Este foarte comun să auziți oamenii spunând că atunci când utilizați un VPN gratuit, sunteți produsul. Practic, ceea ce înseamnă asta este că VPN-urile gratuite ca Betternet vând sunt datele dvs.. Își vând clienții reali. Acestea oferă agenților de publicitate acces la dvs. Acest lucru înseamnă că accentul nu vă oferă un produs bun, ci mai degrabă pe furnizarea agenților de publicitate la un produs bun, banii dvs..

Malware Galore

betternet vpn ranking

O lucrare academică intitulată „O analiză a riscului de confidențialitate și securitate a aplicațiilor activate pentru permis VPN Android” prezintă doar o prezentare cât de periculos este Betternet VPN când vine vorba de malware.

Lucrarea academică a arătat că Betternet a fost pozitiv pentru malware de 13 programe antivirus diferite. Acest studiu subliniază importanța de a privi dincolo de evaluările unui serviciu precum Google Play. Utilizatorii ar putea evalua software-ul foarte ridicat, dar se datorează faptului că nu știu daunele pe care le poate aduce software-ul și confidențialitatea acestora.

Ar trebui să ai încredere în VPN Betternet?

confidențialitate betternetPână acum probabil știți cum ne simțim pe această temă. Dar am dori să luăm câteva minute și să ne uităm la politica de confidențialitate a lui Betternet și să vedem cum se compară cu cele mai bune VPN-uri pe care le-am revizuit.

Îndepărtat liliacul, analizând politica de confidențialitate, vedem câteva lucruri care ne oferă motive de îngrijorare. VPN Betternet spune că nu vă identifică. Cu toate acestea, ei continuă să spună că colectează informații pe care le împărtășiți, pe care le folosesc pentru a susține publicitatea produselor. Cu alte cuvinte, îți iau informațiile și le dau altora.

politica terțelor părți din betternetCând citiți .8 .2 din Termenii și condițiile lor, aceștia afirmă clar că atunci când utilizați serviciul gratuit, informațiile dvs. personale pot fi disponibile unui furnizor de conținut terți. Dacă alegeți să utilizați un produs sau serviciu terț sau să interacționați în vreun fel cu părțile respective, Betternet VPN nu are nicio responsabilitate pentru securitatea dvs..

Ei bine, cel puțin ei te avertizează.

De ce Permite Betternet Malware și Urmărirea aplicațiilor lor?

Aceste instrumente le permit să colecteze datele dumneavoastră. Acesta este cel mai bun mod de a câștiga bani din aplicația lor VPN gratuită. După ce datele dvs. sunt colectate, acestea pot fi vândute sau pot fi folosite pentru a vă orienta cu reclame adaptate preferințelor dvs. percepute. La rândul său, asta înseamnă venituri pentru Betternet. Adevărul este spus, acesta este modelul de afaceri pentru majoritatea aplicațiilor gratuite pe care le descărcați.

Acesta este serviciul gratuit, este mai bine serviciul plătit?

Pentru a avea acces la VPN premium Betternet, trebuie să descărcați VPN-ul gratuit. După ce a fost instalat, vi se oferă pașii necesari pentru a parcurge procesul de instalare.

Aici, vi s-a oferit opțiunea de a începe procesul de șapte zile. Cu toate acestea, înainte de a putea începe procesul, trebuie să furnizați Betternet o mulțime de informații personale.

betternet vpn trial gratuit

Prețul pe care îl plătiți va varia în funcție de cât timp vă abonați la produs. Cu cât vă abonați mai mult, cu atât este mai mare reducerea de fidelitate. Vi s-a oferit opțiunea de a vă abona pentru o lună, șase luni sau un an.

Prețul pentru o lună este de 11,99 USD. Cu toate acestea, dacă plătiți pentru anul în avans, prețul lunar scade la 2,99 USD. Dacă optați pentru proba de șapte zile și nu vă anulați abonamentul, abonamentul dvs. se va reînnoi automat la rata de 11,99 USD.

Când introduceți metoda de plată, configurați automat un proces de facturare repetat. Dacă uitați să anulați acordul înainte ca abonamentul să se încheie, Betternet vă va percepe pentru o altă perioadă de timp, o lună, șase luni sau un an.

În conformitate cu politica de rambursare a lui Betternet, este posibil să primiți o rambursare proporțională a sumei curente de plată a abonamentului. Dacă contul este încheiat din cauza încălcării termenilor și condițiilor, nu există restituiri disponibile. Toate rambursările sunt oferite la discreția Betternet și ei își rezervă dreptul de a refuza restituirea dvs. din orice motiv, sau fără niciun motiv.

Setări de securitate

După instalarea clientului VPN Betternet, s-ar putea să fiți surprinși să aflați că nu există nici un comutator de ucidere, nu există control de pornire și nu există opțiuni de protecție împotriva scurgerilor. O luăm pentru că au ZERO securitate?

După cum am menționat, atunci când vă înscrieți la proba gratuită de șapte zile, trebuie să vă ocupați de detaliile de plată. Acest lucru se referă la faptul că nu aveți un cont cu Betternet. Nu există niciun loc în care să vă conectați pentru a analiza plățile, pentru a examina facturile sau pentru a anula serviciul.

Există opțiunea de a anula abonamentele de pe un dispozitiv mobil. Dar dacă ai plăti pe desktop? Din motive de securitate, dacă decideți să utilizați procesul și să plătiți cu cardul dvs. de credit, testați serviciul timp de o zi sau două și apoi anulați-l imediat dacă considerați că este necesar. Acest lucru vă va oferi timp pentru a parcurge rigmarole de a nu vă elibera de serviciu.

Unde sunt amplasate serverele Betternet?

locații betternet

Când utilizați serviciul gratuit, nu există nicio opțiune pentru a selecta serverul la care vă conectați. Când utilizați opțiunea premium, puteți conecta servere localizate în:

 • Statele Unite
 • Canada
 • Olanda
 • Germania
 • Japonia
 • Regatul unit

Nu aveți voie să alegeți anumite servere, ci doar regiuni.

Viteza serverului

rezultatul vitezei betternetViteza serverului a fost problematică dacă avem de-a face cu versiunea gratuită sau versiunea plătită. Mai jos este un test de viteză de bază care evaluează rețeaua.

viteza betternet rezultat 2Și aici este conectat la serverul optim de pe Betternet.

Indiferent dacă încercați să vă conectați la servere din Europa sau Statele Unite, primiți frecvent eroarea DNSs. Când vă puteți conecta la serviciul lor, rezultatele obținute sunt foarte inconsistente.

Care este verdictul nostru final?

O iubim absolut Betternet și credem că toată lumea ar trebui să utilizeze serviciul plătit. În timp ce vă aflați, luați o armă și trageți-vă și propriul picior.

Nu, dar serios, Betternet este una dintre cele mai grave VPN-uri pe care le-am revizuit vreodată. Serverele nu sunt de încredere. Ei nu au prea mult sprijin. Nu există funcții și există o serie întreagă de probleme de confidențialitate. Când vine vorba de deblocarea site-urilor de streaming, rezultatele au fost discutabile în cel mai bun caz. Și chiar dacă am reușit să ocolim geo-restricțiile, viteza serverului a fost atât de lentă, încât streamingul a fost cu toate acestea imposibil.

Ne simțim rău pentru cei care au fost ademeniți de bomboane gratuite, doar pentru a ajunge în casa de pâine cu ghimbir. Vă rugăm să nu fiți unul dintre acești oameni

O altă alternativă - NordVPN

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN de calitate, vă recomandăm NordVPN. NordVPN are peste 5.000 de servere în întreaga lume, nu are o politică clară de logare, oferă asistență clienților de neegalat, are servere special concepute pentru a evita limitările geo-restricționale și are un preț rezonabil.

NordVPN este ușor de utilizat și are un software simplu. Ei se angajează să protejeze confidențialitatea clienților lor. Cu asta VPN de nivel superior, nu trebuie să vă faceți griji pentru taxe sau clauze ascunse. Ei nu încearcă să îmbunătățească produsele și puteți utiliza serviciul pe până la cinci dispozitive cu un singur abonament.

Fiecare dintre serverele NordVPN se limitează la geo-restricții la servicii precum Netflix. Pentru că sunt localizate este în Panama, sunteți protejat de o serie de programe de supraveghere guvernamentală care amenință să vă compromită confidențialitatea.

NordVPN are asistență clienți stelar și oferă un chat live 24/7.

Permite servicii P2P și oferă planuri cuprinse între 2,99 USD pe lună și 11,99 USD pe lună. Și deși acest preț ar putea fi puțin mai scump decât unele dintre celelalte VPN-uri de pe piață, este important să rețineți că, cu VPN-urile, veți obține ceea ce plătiți.

Uneori, gratuit vine la un preț și mai ridicat. Luați-vă în serios confidențialitatea și investiți într-un VPN bun. Împiedicați ceea ce ar fi putut fi un mare dezastru să se întâmple. Mergi cu NordVPN.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me