Cel mai bun gazduire ieftin din Australia

Dacă sunteți ca noi, a vedea cuvintele „gratuit” de „ieftin” vă va face să stați în picioare și să acordați atenție.

Tuturor le place o afacere, nu?

Cu toate acestea, unele lucruri nu sunt o ofertă la orice preț. Acest lucru este valabil mai ales în cazul companiilor de găzduire. Între revânzători și serviciile de tip fly-by-night apar în toată Australia, aproape oricine poate pune la dispoziție un site web și poate oferi un site web gratuit sau aproape gratuit de găzduire.

Oamenii fac multe promisiuni. Dar, ce obțineți cu adevărat în ceea ce privește coerența și sprijinul la aceste tarife de la subsol de afaceri?

Sarcina noastră este să analizeze prostiile și să găsești cele mai bune servicii ieftine de găzduire din Australia. Ceea ce căutăm este găzduirea la prețuri accesibile de la companii de renume care oferă multe în schimb.


HOSTPRICESPEEDRATING WEB
1. Hostinger $ 0,99 / lună 585 ms 5 ★★★★★
2. HostPapa $ 2,95 / lună 475 ms 5 ★★★★★
3. HostGator $ 2,95 / lună 6,57 ms 4 ★★★★★
4. Bluehost $ 2,95 / lună 1.765 ms 5 ★★★★★
5. iPage $ 1.00 / mo 1.941 ms 4 ★★★★★

De ce ar trebui să evitați gazduirea super-ieftină sau „gratuită”

O căutare rapidă pe web pentru „Găzduire gratuită în Australia” vă va aduce mai multe pagini de rezultate. Unele sunt de la branduri pe care le știți că sunt de ceva vreme. Altele sunt companii noi care doresc să facă un nume sau oameni care doresc un venit pasiv ușor.

Aceasta este problema cu găzduirea gratuită sau super ieftină.

Afacerile sunt afaceri. Între infrastructură, modernizări, securitate și alte elemente care intră în menținerea unei platforme, tehnologia poate deveni costisitoare. Nimeni nu va oferi toate acestea din bunătatea inimii lor. Dacă nu generează venituri prin faptul că vă taxează pentru serviciul lor, vă creează din spatele dumneavoastră.

Cum fac asta?

De multe ori, prin colectarea informațiilor dvs. pe om și vânderea către terți. Dar, marketingul direcționat nu este singurul motiv de a evita soluțiile care par prea bune pentru a fi adevărate. Majoritatea gazdelor web gratuite câștigă bani în volum aruncând sute - poate mii - de clienți pe același server, unde au acces la aceleași resurse limitate și la o adresă IP identică.

Problema cu asta este:

 • ⚠️ Vecini răi. Serviciile ieftine sau gratuite sunt adesea preferatele spammerilor și escrociilor, deoarece nu trebuie să investească mult și se pot pierde în mulțime. Dar, puteți fi sigur că aceste porci de resurse vor determina site-ul dvs. să funcționeze slab și să se prăbușească des.
 • ⚠️ Mult timp de oprire. Vecinii răi duc la perioade de oprire excesive care ar putea să vă coste clienții, reputația mărcii și bani. Orice companie care garantează timpul de funcționare mai mic de 99 la sută este un permis.
 • ⚠️ Sunt ușor de piratat. Infractorii cibernetici vizează serviciile IP cu adrese IP partajate, deoarece știu că securitatea este slabă și există sute de ținte din care să aleagă.
 • ⚠️ Este ușor de răspândit cenușă. Datorită securității slabe și a unei audiențe captive, codurile și virușii răuvoitori se pot răspândi departe și în foarte mult timp.
 • ⚠️ Google te va pedepsi. Corect sau nu, indexatorii Google te vor judeca după compania pe care o păstrezi (sau o folosești). Servicii de găzduire cu timp de oprire excesiv și un procent ridicat de site-uri web hackabile sau spammy nu au un punctaj bun sau nu se clasează în topul SERP-urilor..
 • ⚠️ Suport sărac - sau nu -. Majoritatea planurilor de găzduire gratuite sau super-reduse vin cu un suport greu de atins, care nu răspunde sau care este simplu rău. Nu veți primi nicio bază de cunoștințe, doar o adresă de e-mail cu timp de transformare lent sau un număr de telefon care vă lasă în automatizare sau în așteptare pentru o perioadă lungă de timp. De asemenea, securitatea nu este foarte bună. Chiar și elementele de bază precum SSL sunt oferite doar la un nivel premium, dacă este deloc.

Adesea, veți afla oferta reală numai după ce a trecut perioada de rambursare și este prea târziu pentru a ieși din contractul lung pe care l-ați semnat pentru a obține un preț redus. Ați putea învăța multe citind tipăritul mic, ceea ce înseamnă să vă confruntați cu termenii de serviciu (TOS) sau cu acordurile de nivel de serviciu (SLA) înainte de a semna un contract. Nu multe persoane sunt dispuse să facă asta, mai ales atunci când aceste acorduri sunt atât de lungi și confuze.

De asemenea, puteți profita de încercări gratuite pentru a afla dacă o companie este legitimă. Dar, cine are timp să încerce personal și să arunce planul după plan în căutarea celor mai buni?

Aceasta este treaba noastră!

Ghid ieftin australian de găzduire web

Am plecat pentru a vă oferi opțiuni decisive pentru găzduire web ieftină de la companii care vă oferă un profit extraordinar pentru o investiție destul de modestă. Echipa noastră a încercat zeci de servicii de găzduire, a comparat funcțiile și planurile și a verificat viteza și securitatea fiecăruia. În cele din urmă, am stabilit că următoarele șase companii sunt cele care s-au livrat cu adevărat în conformitate cu criteriile noastre.

Nu toate sunt cele mai bune din aceleași motive. Unele sunt mai bune oferte sau sunt cele mai bune pentru găzduirea WordPress, în timp ce altele oferă funcții avansate și suport superior.

Fără alte detalii, iată alegerile noastre. Pentru mai multe distracții de găzduire, citiți ghidul nostru pentru cele mai bune găzduire web.

NOTĂ: Toate vitezele sunt înregistrate în milisecunde (ms).

Gazduire Web ieftina - cele mai bune alegeri pentru 2020

1. Hostinger: Cele mai accesibile, Full-Stop

Durata medie de funcționare: 99,87%
Viteza medie: 585 ms

Preț: Planurile încep de la doar 0,99 USD pe lună și primești mult pentru acel preț. Singurul dezavantaj este că trebuie să fiți de acord cu un contract de 48 de luni pentru a obține această rată. Costul crește până la 7,99 USD pe lună când reînnoiești. Hostinger oferă, de asemenea, cele mai multe modalități de plată. Puteți utiliza un card de credit major, PayPal sau criptocurrency.

Cel mai mic preț fără sacrificarea calității ✅

De ce este Hostinger în partea de sus a listei noastre? Ați putea compara prețul, care este cu aproape o treime mai mic decât cel mai apropiat concurent. Deși vă recomandăm să stați departe de serviciile care percep mai puțin de 1 USD pe lună, trebuie să facem o excepție pentru ca Hostinger să moară datorită fiabilității și performanței sale. Vor beneficia chiar de o opțiune solidă de găzduire rentabilă care nu compromite calitatea. Curt îi plătești cu cripto-monedă.

În ciuda prețurilor din partea de jos, acestea nu provoacă aceleași îngrijorări cu privire la împărțirea resurselor, timpul de oprire sau securitatea pe care o veți experimenta cu alte planuri de găzduire super ieftine. Acestea prezintă unele dintre cele mai mari procente de funcționare și cea mai rapidă viteză, iar serviciul pentru clienți este disponibil 24/7, indiferent de locația dvs..

Hostinger este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să creeze un blog personal sau un site web de bază, fără prea multe probleme sau întreținere. Puteți lansa un site WP în câteva minute, iar Hostinger vă oferă gratuit SSL și înregistrare de domeniu cu fiecare cont.

Cele mai bune caracteristici:

 • Constructor de site-uri gratuit
 • Timp de funcționare ridicat
 • Cel mai mic preț dintre toate
 • Domeniu gratuit, cont de e-mail și bază de date (nivelurile superioare obțin site-uri web nelimitate, conturi de e-mail, stocare, SSL și lățime de bandă)
 • Suport excelent pentru clienți
 • Bază de cunoștințe

2. HostPapa: Cel mai bun gazduire ieftin / premium

Durata medie de funcționare: 99,95%
Viteza medie: 475 ms

Preț: Prețurile încep de la 2,95 USD și cresc până la 8,99 USD sau respectiv 13,99 USD atunci când vă reînnoiți contractul. Planul HostPapa Business Pro este de 11,95 USD pe lună pentru contractul inițial pe trei ani, care are un preț regulat de 21,95 USD pe lună. Puteți plăti serviciul cu Visa, MasterCard sau American Express.

reduceri: Acestea oferă o reducere standard de 2,95 USD pe lună, atât pentru planul lor standard de găzduire partajat, cât și pentru găzduirea de afaceri de nivel mediu. HostPapa oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Atunci când căutați cel mai bun serviciu general de găzduire, precum și cel mai ieftin plan de afaceri, trebuie să consultați HostPapa. Este o opțiune excelentă pentru găzduire web în Australia, datorită prețului avantajos și a asistenței clienților rapide și receptive. HostPapa este localizat în Canada, dar are servere peste tot în lume. De asemenea, compania oferă viteză rapidă de aprindere și unul dintre cele mai mari procente de funcționare.

Apoi, există funcțiile, inclusiv sute de aplicații, instrumente de marketing și jocuri gratuite. Indiferent dacă creezi un blog personal sau un site web de afaceri, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te pune în funcțiune rapid, cu mai puține griji în ceea ce privește timpul de dezactivare sau hackerii.

Cele mai bune caracteristici:

 • Configurare gratuită, transferuri și înregistrare de domenii
 • Adresa de e-mail personalizată gratuită
 • Constructor web gratuit și CDN
 • Instrumente de marketing gratuite
 • Antrenament gratuit unu la unu
 • Asistență 24/7 pentru clienți și chat live
 • SSL gratuit
 • Peste 400 de aplicații gratuite
 • Lățime de bandă neschimbată

3. HostGator - Cel mai bun gazduire cloud cu reduceri

Durata medie de funcționare: 99,68%
Viteza medie: 6,57 ms

Preț: Planul lor Hatchling începe de la 2,95 USD pe lună cu un contract pe trei ani. Apoi revine la 6,95 USD pe lună când contractul dvs. se reînnoiește. Nivelul de top al serviciului, planul de afaceri HostGator este de 5,95 USD pe lună pentru termenul inițial de serviciu. Puteți plăti folosind cardul principal de credit sau contul PayPal.

reduceri: Puteți găsi coduri și cupoane de reducere HostGator pe internet. De asemenea, oferă cea mai generoasă garanție de returnare a banilor oferindu-ți 45 de zile pentru a te gândi.

HostGator este puțin mai scump decât alții din listă, dar veți primi funcții premium la un preț relativ mic. Este comparabilă în ceea ce privește viteza, performanța și timpul de funcționare, dar utilizatorii avansați vor adora multitudinea de funcții incluse în standard.

Compania oferă un constructor web gratuit și au muncit din greu pentru a-și îmbunătăți găzduirea WordPress. Este o soluție excelentă pentru platformele de comerț electronic datorită SEO și asistenței sale atât cu reclame Google Adwords, cât și cu reclame Bing.

Cu HostGator, securitatea este rezolvată prin certificate SSL gratuite și copii de rezervă automatizate. Clienții vor primi, de asemenea, lățime de bandă și stocare nemodificată, domenii gratuite și instalare cu un singur clic.

Caracteristici:

 • Instalări cu un singur clic
 • Copii de rezervă gratuite automate
 • Cupon Google Adwords de 100 USD
 • Lățime de bandă și stocare neschimbată
 • Domeniu gratuit (domenii nelimitate cu planuri de nivel superior)
 • SSL gratuit
 • Adresa de e-mail personalizată
 • Asistență pentru mai multe platforme

4. Bluehost: Serviciul cel mai de încredere

Durata medie de funcționare: 99,74%
Viteza medie: 1.765 ms

Preț: Puteți obține un plan de pornire cu o rată de 3,95 USD pe lună cu un contract de 36 de luni, cu o reducere de 2,95 USD oferită dacă încercați să părăsiți site-ul fără un angajament. Prețul revine la 7,99 USD pe lună la reînnoire. Bluehost ia toate cărțile majore de credit.

reduceri: După câteva minute pe site-ul lor, veți primi o ofertă pop-up pentru rata lor de 2,95 USD teaser. Bluehost oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Bluehost a existat într-o formă sau alta, atât timp cât internetul a fost un lucru. Compania a fost lansată în 1996, dar a fost botezată oficial ca Bluehost în 2003. Sunt mai scumpe decât alte servicii, dar veți primi multe în schimb.

În primul rând, o companie care a rămas în acest timp și care păstrează milioane de clienți trebuie să facă ceva corect. De asemenea, au centre de date localizate în toată lumea, ceea ce este o veste excelentă pentru australienii care caută timp de încărcare rapidă.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu ușor de învățat și utilizat, este greu să învingi Bluehost. Compania are o bază uriașă de cunoștințe, completată de tutoriale și ghiduri. indiferent dacă sunteți un începător sau un dezvoltator cu multă experiență în domeniul construcției web, veți găsi ceva care să-i placă Bluehost. De asemenea, au una dintre cele mai ridicate garanții.

Dezavantajul pentru Bluehost este locația de peste mări, ceea ce face ca sprijinul clienților să fie ceva mai dificil pentru australieni.

Cele mai bune caracteristici:

 • Înregistrare de domeniu gratuită
 • SSL gratuit
 • Instalează WordPress cu un singur clic
 • Lățime de bandă nelimitată
 • Până la 100 de adrese de e-mail personalizate gratuite
 • 200 USD în credite gratuite AdWords
 • Suport pentru cPanel

5. iPage: raport bun între preț și servicii

Durata medie de funcționare: 97,77%
Viteza medie: 1.941 ms

Preț: Planurile încep de la 1,00 USD pe lună, va trebui să cântați un contract de 36 de luni pentru acea rată, iar prețul revine la 7,99 USD pe lună la reînnoire. Compania acceptă toate cardurile majore de credit și PayPal.

reduceri: Puteți găsi reduceri și coduri promoționale pe site-uri precum Coupns.com. Groupon și RetailMeNot, nuci, va trebui să săpați pentru a le găsi. De asemenea, iPage oferă garanția standard de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Deși iPage are mai multe recenzii negative, majoritatea sunt legate de serviciul pentru clienți și nu de performanță sau fiabilitate. Problema este locația lor din SUA, ceea ce îngreunează australienii să le ajungă în timpul programului de lucru. Clienții planului de bază trebuie să plătească și pentru un certificat SSL, pe care majoritatea alegerilor noastre îl oferă gratuit.

În afară de asta, domeniul dvs. este gratuit pentru primul an și veți beneficia de o mulțime de funcții avansate. De asemenea, vă oferă spațiu de stocare nelimitat și mai mult de 1.000 de șabloane pentru a vă ajuta cu designul personalizat.

Cele mai bune caracteristici:

 • Înregistrare de domeniu gratuită
 • Peste 1.000 de șabloane gratuite
 • Adrese de e-mail gratuite personalizate
 • Constructor de site-uri gratuit
 • Certificat SSL gratuit (niveluri superioare)
 • Depozitare nelimitată

6. Gazduire A2: Serviciu premium, preț ieftin (er)

Durata medie de funcționare: 99,4%
Viteza medie: 601 ms

Preț: Începe de la 3,92 USD pe lună pentru găzduire partajată, cu cel mai înalt nivel al serviciilor la 99,59 USD. Va trebui să vă înscrieți la un contract de 36 de luni pentru a obține prețul actualizat la găzduirea partajată de bază, care revine la prețul obișnuit de 7,99 USD pe lună la sfârșitul contractului. Ei iau majoritatea cărților de credit majore, PayPal și Skrill.

reduceri: Compania oferă numeroase stimulente pentru clienții noi, care sunt actualizați periodic. A2 oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile, precum și o ofertă de restituire a banilor „oricând”, dacă îndeplinești anumite condiții.

Această companie de găzduire este ultima pe lista noastră, nu datorită performanței sau caracteristicilor, ci datorită prețului lor introductiv mai mare. De fapt, acestea depășesc alte servicii, în general. Cu toate acestea, dacă sunteți conștient de buget, există companii mai ieftine, cu funcții și funcționalități marginal inferioare.

Cu toate acestea, chiar și cu opțiunea lor la cele mai mici prețuri, veți primi în continuare funcții de securitate gratuite și prevenirea hack-urilor. A2 oferă, de asemenea, copii de rezervă gratuite, procente ridicate de uptime și multă viteză.

Cele mai bune caracteristici:

 • Copii de rezervă automate gratuite
 • Optimizat pentru WordPress, Drupal și Joomla
 • Servere turbo disponibile
 • Certificate SSL gratuite
 • Prevenirea hack-urilor
 • O mulțime de funcții avansate

Alegerea bonusului și un cuvânt despre găzduirea comerțului online

Lista noastră se învârte în jurul găzduirii nelimitate la prețuri accesibile. Dacă aveți un blog sau o companie, acestea sunt opțiuni grozave. Cu toate acestea, eCommerce este un cu totul alt joc de minge. Suntem aici pentru a vă oferi reducerea la o companie care nu a făcut reducerea noastră finală pentru găzduire nelimitată generală sau de întreprindere, dar este o platformă ideală pentru site-ul dvs. online de comerț electronic..

Compania respectivă este Siteground

De ce este SiteGround atât de bun pentru găzduirea dvs. de comerț electronic?

Primul motiv este procentele ridicate ale acestora, care sunt garantate la 99,95%. Când executați un site web de comerț electronic, timpul înseamnă bani. Pentru fiecare oră, site-ul dvs. este în scădere, rămâneți să pierdeți aproximativ 100.000 USD din venituri. Nu mai vorbim de pierderile necorporale, cum ar fi reputația și costurile de recuperare.

În continuare, trebuie să luați în considerare utilizarea resurselor. Multe site-uri de comerț electronic utilizează un design dinamic și au caracteristici precum imagini cu rezoluție ridicată, streaming video și media interactivă care consumă o mulțime de resurse. Veți obține, de asemenea, transferuri gratuite și înregistrare de domeniu, instalări WP cu un singur clic, adrese de e-mail personalizate gratuite nelimitate și subdomenii nelimitate.

Când vine vorba de securitate, chiar și cel mai de bază plan vă oferă certificate SSL gratuite, copii de rezervă gratuite automate și monitorizare a site-ului 24/7. Doar asta vă va economisi până la 80 de dolari pe an și o mulțime de dureri de cap.

În cele din urmă, asistența lor pentru clienți este peste comparație. Acestea sunt foarte receptive prin telefon, prin e-mail sau prin chat și vă vor ajuta să parcurgeți toate problemele pas cu pas.

SiteGround oferă toate acestea și multe altele la cel mai accesibil preț pentru un plan de gazdă care nu este distribuit. De asemenea, aceștia oferă găzduire WordPress administrată la doar 3,95 USD pe lună pentru un contract de un an. Prețul crește până la 11,95 USD la sfârșitul termenului inițial.

Întrebări frecvente despre găzduirea de site-uri web în Australia

Bine ați venit la secțiunea noastră de întrebări frecvente, unde veți găsi răspunsuri rapide la întrebările dvs. generale despre găzduire web în Australia. Iată câteva întrebări pe care le primim foarte multe.

Care este cel mai ieftin mod de a obține găzduire web?

Răspuns: Niciuna dintre selecțiile noastre nu este gratuită, dar puteți obține o garanție de returnare a banilor pentru oricare dintre ele. Nu recomandăm găzduire gratuită, dar o companie precum Bluehost vă va oferi o găzduire excelentă pentru doar câțiva dolari pe lună.

Cât costă de obicei gazduirea web?

Răspuns: Aceasta depinde de nivelul de service și de funcțiile opționale. Prețul mediu pentru o găzduire sigură și ieftină este cuprins între 3 și 5 dolari pe lună, plătibil pentru perioada contractului în avans.

Există un serviciu gratuit de găzduire gratuit?

Răspuns: Există câteva planuri de găzduire care sunt complet gratuite, dar nu le recomandăm din cauza problemelor de securitate și performanță. Unele dintre aceste servicii „gratuite” sunt gratuite doar pentru o perioadă limitată de timp, iar costul modernizării nu merită investiția. Puteți găsi un serviciu aproape gratuit, premium, de la companii de renume precum Hoatinger, care este de doar 0,80 USD pe lună.

Sunt administrate planuri de găzduire WordPress care sunt bune?

Răspuns: Datorită popularității WordPress, multe companii de găzduire oferă instalări gratuite WordPress și găzduire WP gestionată foarte accesibil.

Care sunt cele mai bune servicii de găzduire cPanel?

Răspuns: Majoritatea alegerilor noastre acceptă găzduirea cPanel și există o mulțime de informații pe internet cu privire la modul de operare a acestei platforme populare..

Care este cea mai rapidă companie de găzduire din Australia?

Răspuns: Conform testelor noastre de viteză, cea mai rapidă platformă de găzduire este Siteground. În general, gazduirea serverului privat virtual modificat (VPS) este cea mai rapidă cale de urmat, deoarece ai resursele și flexibilitatea. Cu toate acestea, această opțiune necesită o cantitate corectă de cunoștințe tehnice și timp, deoarece toate managementul și personalizarea depind de proprietarul site-ului, mai degrabă decât de gazdă..

Gânduri finale

Ne place să economisim bani la fel ca următoarea persoană. Totuși, gratuit sau ultra ieftin nu sunt întotdeauna ofertele pe care le așteptați.

Uneori, primești ceea ce plătești.

Ai nevoie de fapte? Vă oferim fapte. Scopul nostru este să vă oferim o imagine de ansamblu cuprinzătoare a celor mai bune planuri de găzduire la prețuri accesibile din Australia, bazate pe puncte de preț în raport cu caracteristicile și suportul. Modul în care utilizați informațiile respective depinde de dvs..

Ați găsit util acest ghid? Povestește-ne despre asta sau împărtășește-ți experiențele cu companiile de găzduire.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me