Cel mai bun VPN pentru Mac (recenzie 2020)

În sfârșit, aveți noul dvs. Mac. Au luat timpul să se laude cu asta prietenilor, le-a spus cât este de mai bine decât computerele lor, apoi s-au bazat un pic în superioritatea voastră. Cu toate acestea, este timpul să obțineți un VPN pentru a vă asigura noua mașină minune.


Ușor, nu? Ei bine, nu chiar.

Problema este - cu toate că este clar sistemul de operare - o mulțime de companii VPN au fost lente sau au neglijat în mod clar portarea pe Mac.

Multe dintre marile nume au început pe Windows și au decis să rămână acolo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un software terț pentru ca acestea să funcționeze pe Mac. Un astfel de software are o reputație îndoielnică, să spunem, și, dacă puteți evita acest traseu, ar trebui să o faceți.

Dar, mai degrabă decât să trebuiască să parcurgeți procesul de înfăptuire a inimii pentru a afla exact cât este de dezlănțuit VPN-ul dvs. nou Mac, am făcut efortul emoțional pentru dvs. Am călcat prin piața VPN Mac neiertătoare și am găsit companiile care vă vor trata corect sistemul de operare.

Logo Apple

TLDR

Mac poate fi un sistem de operare sigur, dar angajamentele sale de confidențialitate lasă mult de dorit.

De aceea, o VPN este atât de vitală pentru proprietarii de Mac, acest articol acoperă cele mai bune servicii VPN pe care le puteți găsi, Surfshark, NordVPN și ExpressVPN.

Am oferit lui Surfshark nodul pentru locul 1, datorită prețului și valorii sale fenomenale.

Surfshark oferă toate aspectele necesare unei VPN de calitate. Cu un cost rezonabil și bine optimizat pentru Mac, nu este nimic de neplăcut.

1. Surfshark - cea mai bună alegere generală

Ce este Surfshark?

Surfshark nu lasă sistemele Mac ca o întrebare ulterioară, punându-l la egalitate cu celelalte tipuri de sisteme de operare pe care le acceptă. Fiind un relativ nou venit al jocului VPN, Surfshark a avut grijă să nu renunțe la Mac OS, aplicația VPN pe care o oferă este un instrument bine adaptat, mai degrabă decât o copie prost portată..

Cu un serviciu de confidențialitate de calitate bazat pe Insulele Virgine Britanice și o largă compatibilitate Netflix, prețul scăzut al Surfshark este aproape prea bun pentru a fi adevărat; dar depinde de testări riguroase din fiecare categorie.

Să ne uităm la unele dintre caracteristicile sale definitorii:

 • Planuri la prețuri competitive: Doar 1,99 USD pe lună pentru un abonament complet de 2 ani și 5,99 USD lunar pentru un singur an, este unul dintre cele mai ieftine VPN-uri funcționale de pe piață
 • Mac Ușor de utilizat: cu funcții precum butonul „Conectare rapidă” pentru selectarea conexiunii instantanee, Surfshark este simplu și simplu de utilizat
 • Culori zburătoare: într-o varietate de teste de performanță, securitate, scurgere DNS și viteză, Surfshark iese întotdeauna cu un scor bun, singurul blip este neconcordanțele ocazionale cu viteza, dar acestea sunt îmbunătățite cu fiecare patch
 • Locația VPN perfectă: Insulele Virgine Britanice nu este liber de ceea ce este cunoscut sub numele de cei 14 ochi, o notorie zonă de colectare a datelor guvernamentale. Acesta nu este un pericol de care trebuie să vă faceți griji cu Surfshark. În esență, nu există legi care să-l oblige pe Surfshark să renunțe legal la datele tale.
 • Canarii tăcuți: Un canar de garanție este o modalitate de a informa utilizatorii dacă un guvern a emis o citație secretă asupra acestora, Surfshark folosește acest lucru ca o chestiune de transparență a datelor și îi informează pe toți utilizatorii dacă este eliberat. Din fericire, acest VPN se poate lăuda cu libertate că nu a trimis o singură Subpoena către ei, posibil ca urmare a utilizării lor prealabile a canarilor de mandat..
 • Fără date de logare: Pe lângă adresa de e-mail obligatorie, informațiile de facturare și rapoartele de diagnosticare, Surfshark nu ține niciunul dintre datele utilizatorilor săi înregistrați, ceea ce înseamnă că nu există niciun pericol ca această VPN să îți paseze datele de utilizare, deoarece nu au avut-o niciodată în primul rând!
 • Date rapide: deși inconsistentă pe servere, viteza datelor este în general mare și nu trebuie să rămâneți cu niciun decalaj enervant.
 • Comutator de ucidere: versiunea Mac are un comutator Kill încorporat, ceea ce înseamnă că este ușor să separe rapid conexiunile dubioase sau atacurile rău intenționate.

Recomand Surfshark pentru Mac?

Surfshark este o bijuterie rară care aduce peste toate caracteristicile care o fac atât de impresionantă pe Mac-urile altor sisteme de operare, iar toate pentru o afacere atât de bună, aceasta este cu siguranță una pe care am recomanda-o.

Pentru o ușoară creștere a prețului în comparație cu Surfshark, puteți obține tot ceea ce a făcut-o pe prima, cu câteva suplimente care ar putea schimba NordVPN pentru dvs..

2. NordVPN - Securitatea CIA

Ce este NordVPN?

NordVPN a fost mult timp doar bazat pe Windows, dar acum și-a integrat software-ul pentru o experiență Mac lină. De fapt, este atât de bine integrat încât puteți utiliza același pachet VPN pentru două dispozitive cu sisteme de operare diferite.

Deși este mai scump, palmaresul lung și eșalonarea a peste 5300 de servere din 59 de țări înseamnă că este încă un VPN demn de analizat dacă sunteți serios cu privire la protecție și confidențialitate pentru Mac.

Să ne uităm la unele dintre caracteristicile sale definitorii:

 • Cea mai mare selecție de server disponibilă: Există o selecție atât de mare de server pe care s-ar putea să te chinui să o decizi! Din fericire, NordVPN dispune de un sistem automat de selecție, în cazul în care volumul ales de dumneavoastră vă copleșește!
 • Compatibilitate largă Netflix: în timp ce serverele sale nu se pot lăuda cu o rată 100% compatibilă Netflix, la 95%, un server compatibil nu este niciodată mai mult decât un clic distanță.
 • Ușor de utilizat: interfața de utilizare este intuitivă și foarte ușor de navigat, harta drag-and-drop, de exemplu, este una dintre caracteristicile cu adevărat remarcabile pentru utilizatori
 • Criptarea gradului militar: Criptarea de securitate a Nordvpn este de același grad folosit de armata americană, deci o scurgere este extrem de puțin probabilă.
 • Fără logare: o cerință vitală pentru orice VPN. În lunga sa înregistrare, NordVPN nu a fost niciodată expus ca înregistrarea niciunei date, așa că nu există niciun motiv să presupunem că își vor încălca promisiunea acum
 • Bazat pe Panama: fără legile privind păstrarea datelor obligatorii în Panama, Nordvpn este liber din punct de vedere legal să vă direcționeze traficul fără a face o singură înregistrare, păstrând datele dvs. legal și protejate digital.
 • Servere duble: dacă nu este suficient de bună protecția oferită de Nordvpn de grad militar, atunci dublați-o! Acestea oferă un serviciu care rulează traficul dvs. prin intermediul a două VPN-uri separate înainte de a ajunge la destinație. Este extrem de dificil de urmărit printr-o singură VPN, dar două criptări simultane ale serverului sunt aproape imposibil de spart.

Recomand NordVPN pentru Mac?

Este unul dintre cele mai mari VPN-uri dintr-un motiv și o mare parte din acestea nu au neglijat clienții Mac. Chiar dacă o înregistrare dovedită nu te convinge până acum, proba gratuită și garanția de returnare a banilor înseamnă că merită să te uiți.

Nu uitați să consultați oferta lor fantastică de Crăciun, un contract pe 3 ani pentru doar 3,49 USD pe lună!

La No.3, ExpressVPN este încă un produs de calitate, oferind protecție serioasă și anonimat într-un pachet bine optimizat pentru un sistem de operare Mac. Principalele probleme ale acestuia sunt costurile suplimentare și incompatibilitatea de streaming.

3. ExpressVPN - Securitate și fiabilitate

Ce este ExpressVPN?

ExpressVPN este dedicat protecției și anonimatului dumneavoastră. Este produsul la alegere dacă aveți de-a face în mod regulat cu date valoroase.

În timp ce vine cu un cost mai mare și o compatibilitate cu un flux redus, aceasta este pe numărul 3 în această listă, este totuși un VPN de calitate. Mai important, nu are probleme cu compatibilitatea Mac. Menținerea vitezei, a forței și a ușurinței în utilizare a platformei originale în noua aplicație Mac.

Iată ce merită acest cost suplimentar:

 • Cel mai rapid VPN de pe web: ExpressVPN este extrem de rapid, folosiți orice test, cum ar fi SpeedTest.net sau Fast.com și veți fi distrus..
 • Gama mare de server: cu 3000 de servere în 160 de locații și 94 de țări, s-ar putea să nu bată Nordvpn în volum mare, dar în ceea ce privește gama și varietatea, este cu siguranță în vârful ligii.
 • Comutator de intuiție intuitiv: nu există niciun risc de scurgeri accidentale și, dacă pierdeți conexiunea cu VPN-ul (chiar dacă nu observați), comutatorul intuitiv va rupe rapid conexiunea
 • Primul client: ExpressVPN are o lungă istorie în ceea ce privește grija clienților săi. Cu un sistem de asistență rapid și receptiv, toate problemele pe care le aveți vor fi rezolvate rapid.
 • O securitate care să corespundă eticii lor: Cu un protocol de criptare de grad militar și care trece fiecare test Leak prin care am trecut, acesta este fără îndoială un sistem sigur. ExpressVPN se potrivește cu un angajament de a nu vă înregistra niciodată informațiile dvs. sensibile; și cu o bază în Insulele Virgine Britanice, acesta este un angajament legal obligatoriu.
 • Prețuri premium: dacă sunteți în căutarea unei VPN de bază ieftine, atunci ExpressVPN nu poate fi pentru dvs. Dar dacă sunteți în căutarea unuia dintre cele mai sigure sisteme de securitate VPN disponibile, atunci prețul este de 9,99 USD / lună pentru 6 luni sau 8,32 USD / lună pentru 12 luni..

Recomand ExpressVPN pentru Mac?

Dacă aveți de-a face în mod regulat cu date sensibile sau pur și simplu serioși cu privire la confidențialitatea dvs., aveți nevoie de ExpressVPN. Sistemele de securitate Ironclad, protecție legală și securitate inteligentă înseamnă că acesta este VPN-ul ales atunci când aveți nevoie de anonimat care depășește și nu numai.

Ce este un VPN?

Rețelele private virtuale creează un tunel care permite navigatorilor web trecerea în siguranță de pe dispozitivul lor la internet protejându-și activitatea de ochii indurerați. Asta înseamnă că, în timp ce lucrați pe drum, puteți accesa fișierele din rețelele de domiciliu sau de afaceri, având mai puține îngrijorări cu privire la faptul că cineva hacking în smartphone-ul dvs. sau accesarea datelor private. Înseamnă, de asemenea, că angajații dvs. pot lucrați la date sensibile de oriunde fără a pune în pericol integritatea datelor clienților.

ce este o diagramă vpn

Cele mai bune VPN-uri vor face să pară că activitatea dvs. de internet se desfășoară pe o altă rețea, dintr-o altă locație. Acest lucru vă permite să vizionați filme și emisiuni TV pe Netflix în Canada, în timp ce vă petreceți vacanța în Bahamas sau faceți să pară că smartphone-ul dvs. în Australia se află pe o rețea din New York. Înseamnă că persoanele care trăiesc în țări sau care vizitează țările în care cenzura și opresiunea sunt răspândite pot totuși să guste o mică libertate în lumea virtuală.

Pe scurt, orice motiv pentru care ai avea nevoie de un acces sigur și sigur la informații în timp ce navighezi pe internet sau utilizează contul tău bazat pe cloud este suficient de motiv pentru a utiliza o VPN.

Cele mai bune VPN-uri pentru Mac

După cum am spus, este un fapt trist că multe companii VPN neglijează pur și simplu calculatoarele Mac. Chiar și din cele 300 de VPN-uri dedicate Mac, există probleme considerabile. O bucată bună dintre ele au fost făcute pentru a umple vidul de pe piață cu un produs inferior; aplicații stricate, scurgeri de date și un catalog de alte probleme afectează aceste VPN-uri.

Cel mai bun VPN pentru Mac (recenzie 2020)

Din fericire, unele dintre cele mai respectate (dar inițial bazate pe Windows) VPN-uri au migrat cu succes către Mac și vă pot oferi protecție, precum și la orice alte dispozitive. Unele sisteme, cum ar fi NordVPN, sunt atât de bine migrate încât puteți sincroniza simultan o singură VPN cu un Mac și Windows.

În general, trebuie să fii vigilent atunci când cauți un VPN compatibil cu Mac. Există toate preocupările normale pentru confidențialitate și securitate, cum ar fi politicile de logare, locația furnizorului etc; în plus, o serie de probleme mai specifice.

Proiectul general al acestor probleme specifice este proliferarea furnizorilor VPN săraci. Chiar și companii mai mari, precum ProtonVPN, IPVanish și TunnelBear, s-au dovedit a fi slab adaptate pentru Mac. Ei suferă de conexiuni dodgy, securitate nesigură și un UI în general slab. Mac OS în sine este relativ solid pentru confidențialitate dacă este configurat corect, deci cea mai mare problemă este cu furnizorii VPN disponibili, mai degrabă decât cu software-ul.

Acesta este motivul pentru care am sugera unul dintre cei de pe lista noastră, pur și simplu nu merită cernut prin toate capcanele VPN-urilor Mac atunci când munca grea a fost deja făcută pentru tine! Surfshark, NordVPN și ExpressVPN reprezintă câteva dintre puținele exemple de furnizori VPN complet compatibili cu Mac.

VPN-urile gratuite sunt bune?

Este tentant să găsești doar o aplicație gratuită pe Google Play sau Apple Store. Probabil sunt sute dintre ele.

Cu toate acestea, aplicațiile VPN gratuite pot avea un cost ascuns.

Puțini dezvoltatori creează o aplicație din bunătatea inimilor lor. Cei mai mulți vor să câștige bani sau au nevoie să comercializeze un alt serviciu sau o aplicație și o fac în detrimentul datelor dvs. și al confidențialității online. Veți obține o viteză mai lentă și un acces restricționat dacă nu treceți la serviciul „premium” și vă asigură că vă vor informa frecvent cu solicitări pop-up. Sau vor vinde informațiile dvs. către agenții de publicitate terți. Mulți păstrează jurnalele activității dvs., iar IP-ul dvs. poate fi vizibil pentru alții.

Dacă compania folosește propriile servere de nume de domeniu, datele dvs. se pot scurge. Cu alte cuvinte, gratuit, rețeaua privată poate să nu fie atât de secretă sau gratuită. VPN-urile comerciale oferă un ROI bun. Pentru o taxă mică, veți avea acces la criptarea de grad militar, fără a fi sacrificate viteza sau confidențialitatea. Plata serviciului înseamnă, de asemenea, că veți putea de asemenea să evitați trackerele online, cookie-urile și anunțurile enervante.

Concluzie

Mac este plin de furnizori dodgy și produse sărace, așa că mergeți pentru un produs ieftin și de calitate, cum ar fi Surfshark, care nu vă va da jos. Vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru un Mac fără a pierde din calitățile principale ale securității, confidențialității și anonimatului VPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me