Cele mai bune 15 politici de înregistrare a companiilor VPN – Sunt sigure?

Nu făceam nimic într-o zi, așa că am decis să investigăm realitatea vieții private în principalele VPN-uri de astăzi. Iată ce am găsit.


O VPN sau o rețea privată virtuală este anunțată ca soluție la problemele de confidențialitate online dar cât de bine se menține comportamentul lor sub controlul anchetatorilor noștri?

Când vă înscrieți la un abonament la un serviciu VPN, fie unul gratuit, fie plătit, trebuie să creați un cont cu un nume de utilizator și o parolă. Ca parte a acestui proces, dumneavoastră va fi necesar să accepte termenii și condițiile serviciului, cunoscută și sub denumirea de politică de confidențialitate.

În cadrul acestui document, furnizorul VPN trebuie să detalieze în mod explicit ce tip de informații vor urmări despre utilizatorii lor și cât timp vor păstra astfel de înregistrări. Multe companii vor pretinde în materialul lor de marketing că au un nicio politică de logare. În realitate, însă, acesta este mai rar cazul.

Ceea ce ar trebui să conteze cu adevărat este tipul de jurnalele pe care le urmează o gazdă VPN. Unele tipuri de înregistrare sunt necesare în scopuri administrative și de depanare, în timp ce altele vor trece pe teritoriul invaziei de confidențialitate.

Utilizarea unei VPN este adesea considerată o soluție de rezolvare pentru a evita monitorizarea unui furnizor de servicii de internet (ISP), dar ar trebui să înțelegeți compania politica de logare completă înainte de a investi în serviciul lor VPN.

În scopul acestui articol, vom rupe conceptul de logare în trei domenii separate:

Jurnalele de eroare

Jurnalele care sunt capturate cu privire la probleme sau probleme cu serviciul VPN. Aceste jurnale pot include unele informații personale, cum ar fi numele de utilizator sau adresa IP, dar sunt utilizate exclusiv pentru rezolvarea erorilor și îmbunătățirea performanței VPN.

Jurnal de conexiune

Unele companii aplică restricții privind serviciile lor, cum ar fi durata cât poate dura o conexiune sau câte conexiuni simultane sunt permise. Urmărind jurnalele de conectare, o companie poate ține evidența fiecărei sesiuni pe serviciul lor și le poate gestiona în mod corespunzător.

Jurnalele de activitate

Serverele VPN sunt responsabile de dirijarea întregului trafic care vine prin rețeaua sa, astfel furnizorii tehnici au capacitatea de a monitoriza fiecare cerere web care este trimisă sau primită. Aceasta înseamnă că o gazdă VPN poate urmări întreaga activitate web pentru fiecare utilizator și chiar poate determina ce tipuri de fișiere sunt descărcate.

Un furnizor VPN își poate seta nivelurile de înregistrare din mai multe motive. Aceștia pot fi pur și simplu interesați să limiteze propriul trafic de bandă largă pentru a asigura performanțe maxime pentru toți utilizatorii. Dar, desigur, există o șansă ca activitatea dvs. web ar putea fi în pericol de a fi vândute agenților de publicitate sau altor părți interesate. Mai jos veți găsi un ghid util pentru multe dintre soluțiile VPN cele mai importante și modul în care politicile lor de logare se acumulează una pe alta.

NordVPN

 • Serverele pentru NordVPN sunt găzduite în Panama. Aceasta înseamnă că există șanse mici ca activitatea dvs. să fie împărtășită agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru NordVPN prevede că serviciul are un politica completă fără jurnaluri.
 • NordVPN nu va urmări jurnalele de erori, conexiuni sau activități. Datele dvs. personale, inclusiv numele, adresa de e-mail și adresa IP, vor fi păstrate în anonimat.

IPVanish

 • Serverele pentru IPVanish sunt găzduite în Statele Unite. Deoarece America are o alianță de date cu o serie de alte țări, inclusiv Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă, există șanse ca activitatea dvs. VPN să fie împărtășită agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru IPVanish prevede că serviciul are o abordare zero jurnal.
 • IPVanish nu va urmări jurnalele de erori, conexiuni sau activități. Fiecare utilizator de pe serviciu este tratat ca o entitate anonimă. IPVanish sprijină, de asemenea, Electronic Frontier Foundation (EFF), care luptă pentru protejarea confidențialității online.

StrongVPN

 • Serverele pentru StrongVPN sunt găzduite în Statele Unite. SUA au un acord de securitate pe internet cu o serie de alte țări, inclusiv Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Aceasta înseamnă că există șansele ca datele dvs. să poată fi distribuite agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru StrongVPN prevede că serviciul nu stochează jurnalele de trafic.
 • StrongVPN nu va urmări jurnalele de erori, conexiuni sau activități. Puteți fi sigur că utilizarea dvs. online nu va fi stocată deloc pe serverele lor.

ExpressVPN

 • Serverele pentru ExpressVPN sunt găzduite în Insulele Virgine Britanice. Ca entitate independentă, aceasta înseamnă că există șanse mici ca activitatea dvs. să fie împărtășită agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru ExpressVPN prevede că nu monitorizează activitatea utilizatorului sau nu urmărește utilizarea lățimii de bandă.
 • ExpressVPN nu va urmări jurnalele de activitate. Cu toate acestea, serviciul stochează o cantitate limitată de informații pentru jurnalele de conectare. Aceasta include data fiecărei sesiuni VPN și ce server a fost utilizat. Adresa dvs. IP nu este inclusă în aceste date.

HideMyAss

 • Servere pentru HideMyAss sunt găzduite în Marea Britanie. Marea Britanie are un acord de securitate pe internet cu o serie de alte țări, inclusiv Canada, Statele Unite, Australia și Noua Zeelandă. Acest lucru înseamnă că există șanse ca datele dvs. ar putea fi partajat în legătură cu un incident de securitate națională.
 • Politica de confidențialitate pentru HideMyAss explică faptul că serviciul nu va stoca nicio informație specifică despre site-urile web pe care le vizitați în timpul utilizării clientului VPN.
 • HideMyAss stochează jurnalele minime de activitate, dar acestea urmăresc diferite tipuri de jurnale de conexiune, inclusiv adresa dvs. IP originară, durata fiecărei sesiuni VPN și cantitatea de lățime de bandă folosită..

CyberGhost

 • Servere pentru CyberGhost sunt găzduite în România. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la distribuirea datelor dvs. personale între agențiile de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru CyberGhost precizează că serviciul nu stochează date statistice.
 • CyberGhost nu va stoca jurnalele de activitate detaliate. Jurnalele de conectare ale acestora sunt păstrate anonim și sunt utilizate doar pentru a monitoriza problemele de încărcare a serverului și depanare.

VyprVN

 • Serverele pentru VyprVN sunt găzduite în Elveția. Aceasta înseamnă că există șanse mici ca activitatea dvs. să fie împărtășită agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru VyprVN prevede că serviciul nu va înregistra date despre trafic legate de activitatea utilizatorului sau de descărcări.
 • Cu toate că VyprVN nu vor stoca jurnalele de activitate, ci păstrează un jurnal de date de conexiune. Aceste informații vor include adrese IP sursă, calendarul sesiunilor și cantitatea de date transferate.

Acces la internet privat

 • Serverele pentru acces la internet privat sunt găzduite în Statele Unite. SUA au o alianță de securitate cu o serie de alte țări, inclusiv Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Aceasta înseamnă că există șansele ca datele dvs. să poată fi distribuite agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru Accesul la internet privat este oarecum vagă, precizând că niciun registru de trafic VPN nu este capturat în serviciul lor.
 • Acces la internet privat pare să aibă o adevărată politică zero-log. Acest lucru înseamnă că nu stochează jurnalele de erori, conexiuni sau activități, inclusiv orice informații care ar putea identifica unul dintre clienții lor.

TorGuard

 • Serverele pentru Torguard sunt găzduite în Statele Unite. Din cauza locației acestor servere și a acordurilor pe care SUA le are cu alte țări, Datele VPN ar putea fi confiscate într-un caz de securitate națională.
 • Politica de confidențialitate pentru TorGuard indică faptul că respectă o adevărată politică fără jurnal.
 • TorGuard nu va urmări jurnalele de erori, conexiuni sau activități. Orice date cu caracter personal legate de contul dvs. VPN sunt tratate ca fiind pe deplin anonime.

Buffered

 • Servere pentru Buffered sunt găzduite în Gibraltar. Aceasta înseamnă că există șanse mici ca activitatea dvs. să fie împărtășită agențiilor de securitate națională din alte țări.
 • Politica de confidențialitate pentru Buffered prevede că clienții vor niciodată activitatea lor de navigare sau descărcare nu a fost monitorizată.
 • Buffered nu stochează jurnalele de activitate, dar captează unele informații de conectare, inclusiv adrese IP primite, ore de sesiune și dimensiunea datelor. Aceste jurnale de conexiune sunt păstrate doar pentru maximum 30 de zile.

VPN Goose

 • Serverele pentru GooseVPN sunt găzduite în Olanda. Deoarece Olanda face parte din anumite alianțe internaționale de securitate, există unii riscă ca informațiile dvs. VPN să fie expuse în cadrul investigațiilor referitoare la securitatea națională.
 • Politica de confidențialitate pentru GooseVPN indică faptul că serviciul nu va urmări niciodată jurnalele de activitate cu informații personale.
 • Deși GooseVPN nu stochează jurnalele de activitate, acestea au practici de logare în jurul informațiilor de conectare, cum ar fi sistemul de operare și locația geografică. Adresele IP nu sunt incluse în aceste jurnale.

Scutul Hotspot

 • Serverele pentru Hotspot Shield sunt găzduite în Elveția. Legile din Elveția nu permit împărtășirea activității pe internet cu alte țări.
 • Politica de confidențialitate pentru Hotspot Shield prevede că jurnalele de conexiune sunt urmărite, dar apoi șterse la sfârșitul fiecărei sesiuni VPN.
 • Scutul Hotspot a recunoscut că fac activitate de navigare agregată în jurnalele lor. Adresele IP nu sunt incluse în jurnalele, dar acest lucru înseamnă că comportamentul dvs. online este în continuare urmărit.

Astrill

 • Servere pentru Astrill sunt găzduite în Seychelles. Țara nu are alianțe internaționale legate de schimbul de date pe internet.
 • Politica de confidențialitate pentru Astrill admite acest lucru jurnalele de conexiune sunt păstrate pe serverele lor.
 • Deși Astrill nu captează jurnalele de activitate, datele de conectare ale acestora includ adrese IP și informații generale despre dispozitiv. Acesta este utilizat pentru a monitoriza conexiunile simultane dintr-un singur cont.

ZoogVPN

 • Servere pentru ZoogVPN sunt găzduite în Isle of Man. Aceasta înseamnă că există șanse mici ca activitatea dvs. să fie împărtășită agențiilor de securitate naționale.
 • Politica de confidențialitate pentru ZoogVPN susține că compania are un politica zero-log.
 • În mod evident, ZoogVPN nu stochează jurnalele de activitate, dar serverele lor captează informații cu privire la câtă lățime de bandă este utilizată pentru fiecare sesiune VPN.

Anonimizator

 • Servere pentru Anonimizator sunt găzduite în Statele Unite. SUA au un set de acorduri de securitate pe internet cu alte țări, inclusiv Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă. Aceasta înseamnă că există șansele ca datele dvs. să poată fi solicitate sau partajate ca parte a unei anchete de securitate națională.
 • Politica de confidențialitate pentru Anonymizer prevede că serviciul va captura toate jurnalele că este legal permis să stocheze pe serverele lor.
 • Politica de confidențialitate a anonimizatorului este contrară afirmațiilor formulate de materialul de marketing, care spune că vedeți sau urmăriți activitatea dvs. online. Politica de confidențialitate prevede, de asemenea, că compania își poate partaja datele de jurnal cu alte entități.
David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me