Cele mai bune cărți de credit din Australia

imagine care prezintă portofelul cardului de creditÎn ultimii 4 ani am devenit un colecționar de cărți de credit. Portofelul meu a trecut de la o dimensiune obișnuită la una dintre acele cărămizi supradimensionate pe care abia le poți încadra în buzunar.


Sorta ca asta ... dar cu mult mai puțini bani. ��

Și, cu toate că noi, austriecii, nu putem fi în siguranță cu bonusurile de înscriere atractive de care se bucură prietenii noștri din state, am căutat în sus și jos pentru a găsi câteva oferte cu adevărat uimitoare.

Pe parcurs, am învățat multe despre Hckuva despre cum să obțineți cele mai bune tarife, cum să evitați taxele și, de asemenea, am avut norocul să călătorească mai ales pe puncte în ultimii patru ani..

Am avut norocul să încep mai multe afaceri bazate pe web în spațiul de securitate, iar plățile digitale au fost ceva despre care am învățat multe despre.

Cum am evaluat aceste cărți ✅

Cu excepția WestPac Black, am folosit toate cărțile din această recenzie. S-ar putea crede că taxele, punctele și reculurile pentru majoritatea acestor produse ar fi echitabile, dar nu este cazul.

Unele dintre aceste carduri variază foarte mult în funcție de taxe, cashback și plăți de dobândă. Am făcut tot posibilul să selectez datele pentru toată lumea și să vă ajut să înțelegeți tipărirea ridicol de lungă pe fiecare aplicație de card (pentru că știu că nu veți citi asta ��).

Această pagină este o lucrare în curs, dar sunt deschisă la orice sugestii suplimentare. Multumesc tuturor!

Contents

Carduri de credit diferite pentru nevoi diferite

După cum am menționat înainte, cărțile nu sunt egalizate, iar ceea ce nu știți despre cardul de credit pe care îl transportați vă poate răni.

Băncile și emitenții de carduri folosesc aceste caracteristici pentru a se distinge de concurența lor, pe lângă vizarea unui anumit profil de client.

Cu alte cuvinte, fiecare card are o piață de nișă în care se specializează. În acest sens, emitenții de carduri își proiectează produsele pentru a face apel la acei clienți vizați. În secțiunea de mai jos, am încercat să le sortez în funcție de categorie.

Prin urmare, responsabilitatea dvs. în calitate de client este să găsiți un card printre multitudinea oferită care vă permite să vă efectuați cheltuielile, astfel încât să primiți recompensă pentru stilul de viață de care vă bucurați. Pur și simplu puneți, selectând un card de credit care va funcționa pentru dvs., mai degrabă decât împotriva dvs..

Aceasta este ceea ce urmărește să obțină această piesă de cele mai bune cărți de credit din Australia. Urăm să vă vedem scurt schimbați pur și simplu pentru că nu puteți alege cardul potrivit bazat pe ignoranță.

Găsirea unui card de credit perfect pentru tine

În afară de aceasta, cu atât de multe cărți de credit pe piață, nu există o carte unică pentru toate.

Pentru a vă oferi cele mai bune, am scris o expunere în profunzime pe care cărțile le considerăm cele mai bune din rasa lor, împreună cu motivele care fac ca fiecare să fie spectaculos.

Mai jos este prezentarea clasificărilor pe care le-am folosit pentru clasificarea cărților de credit în australiană. Luați în considerare atât un contur cât și o listă de referință, așa că nu ezitați să săriți la orice, făcând clic pe un element.

Card de credit pentru puncte
Card de credit pentru puncte

Carte de credit de afaceri
Afaceri

Puncte Qantas
Puncte Qantas

Card de călătorie
Călătorie

Card de recompensă
Recompensă

card de viteză
Viteză

Interes-Free
Interes-Free

Transferuri de sold
Transferuri de sold

Fără comision anual
Fără comision anual

Carte de interes
Interes scăzut

Dezvăluire: Confidențialitate Australia este suportată de comunitate. Este posibil să câștigăm un comision când vă înscrieți pe un card de credit prin intermediul acestei postări. Folosesc acești bani pentru a plăti pentru întreținerea acestui site și, de asemenea, susțin cercetări și asistență pentru australienii care învață despre confidențialitatea digitală. Confidențialitate Australia este un susținător activ al mai multor grupuri de advocacy pentru confidențialitate, inclusiv Electronic Frontiers Foundation și MAP. Aflați mai multe.

Noțiuni introductive - Dacă mai aveți nevoie de aceste informații, chiar dacă nu sunteți începător:

Am inclus o secțiune Noțiuni introductive pentru a-i ajuta pe cei care încep doar cu cărți de credit să se familiarizeze cu modul în care operează cărțile de credit. În această secțiune, vă explicăm cum funcționează cărțile de credit, cum merge istoricul dvs. de credit pentru a determina scorurile dvs. de credit, tipurile de carduri de credit disponibile, printre altele.

Deoarece este adresat începătorilor, nu ezitați să treceți mai departe către secțiunile pe care le considerați mai relevante pentru nevoile dvs..

Cu toate acestea, poate servi totuși ca curs de perfecționare pentru cei care doresc să își actualizeze cunoștințele cu privire la fundamentele cardurilor de credit.

poftă bună!

Cele mai bune 3 cărți de credit în general (Australia) ����

Cărțile care au ajuns la această categorie generală în ansamblu nu au fost neapărat selectate, deoarece erau lideri remarcabili în orice caracteristică sau caracteristică unică (deși aproape toate au câștigat premii de la organisme independente).

Sunt aici pentru că au o combinație puternică a unui raport benefic-cost de înaltă valoare, alături de o distribuție susținută de recompense și comoditate care le separă de efectiv.

1. American Express Velocity Card Platinum Card

Rata de achiziție: 20,74% p.a..

Zile libere de interes: 55 zile

Taxă anuală: 375 USD p.a..

Taxa de plată târzie: $ de 30

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. pentru cele 12 luni inițiale, cu taxă de transfer de 1%.

Acesta este cardul conceput în minte pentru călătorul prototip. Dacă trebuie să călătorești frecvent pentru afaceri sau plăcere și ai un venit destul de cheltuibil și o capacitate de câștig, atunci ar trebui să sari la ocazia de a obține acest card.

Câștigarea punctelor de viteză

Aceasta a făcut această listă rarificată, deoarece, în afară de a oferi una dintre cele mai mari rate de câștig pentru punctele de viteză, încă mai are multe pentru asta. Lista avantajelor include două zboruri interne de retur economice gratuite cu Virgin Australia în fiecare an, pe lângă vizitele în salon în Virginia Australia. Lounge-ul American Express este, de asemenea, inclus în pachetul de recompense, aplicându-se condiții similare.

Pentru fiecare dolar cheltuit deținător de card, câștigă 2,25 puncte de viteză. Aceasta se descompune astfel: 1.25 Puncte de viteză sunt obținute pentru fiecare dolar cheltuit. Singura excepție este în cazul agențiilor guvernamentale din Australia, unde rata de rentabilitate este de 0,5 puncte pe 1 dolar.

Dacă cumpărăturile se fac cu Virgin Australia, atunci veți câștiga 1 punct de viteză suplimentar pentru fiecare dolar cheltuit. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea cardurilor, nu există nicio limită în ceea ce privește numărul de puncte de viteză pe care un deținător de card le poate câștiga, punctele de rată fiind transferate imediat în contul lor în fiecare lună..

Și nici măcar nu am ajuns la partea cea mai bună. Această carte se elimină 100.000 de puncte de viteză bonus dacă aplicați, și sunteți aprobat la 12 februarie 2020 sau înainte de aceasta. Ulterior, trebuie să cheltuiți cel puțin 3.000 USD pe card în primele trei luni de aprobare pentru a acumula beneficiul.

Este asigurare de călătorie gratuită acoperă zborurile interne și internaționale. Asigurarea dvs. pentru inconveniente de călătorie acoperă conexiunile pierdute, întârzierile de zbor și bagajele întârziate. De-a lungul abonamentului dvs. în fiecare an, dacă cheltuiți 50.000 de dolari, veți obține 100 de credite de stare frecventă a flyerului.

Puteți decide să vă măriți rata de câștig în puncte adăugând 4 cărți suplimentare pentru prieteni sau familie fără taxă suplimentară.

Taxe anuale?

Unii s-ar putea supăra șocul autocolant al plății Taxa anuală de 375 USD, dar, atunci când luați în considerare gama de beneficii pe care le oferă, de la puncte de recompensă generoase, zboruri interne gratuite și transferuri de lounge, sunteți mai mult decât compensați pentru taxa anuală presupusă exorbitantă.

Rețineți că unele zboruri de întoarcere interne costă 375 USD și mai mult, ceea ce înseamnă că vă puteți recupera taxa anuală într-o singură bandă.

2. Bankwest More World Mastercard

Rata de achiziție: 19,99% p.a..

Zile libere de interes: 44 zile

Taxă anuală: 270 USD p.a..

Taxa de plată târzie: $ de 25

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. pentru 6 luni inițiale cu o taxă de transfer de 1%, apoi revine la 19,99%

Acest card a găsit abilitatea specială de a combina caracteristici deosebite care îi fac fericiți atât pe colecționari cât și pe călători. Acest card de credit premium este o alegere excelentă pentru călătorii care sunt, de asemenea, motivați de ideea de a obține rate de câștig mai mari decât cardurile normale Platinum sau Classic.

Bankwest More World Mastercard se bazează pe garduri, oferind un remarcabil 2,5 puncte pentru fiecare dolar cheltuit, fără limită pentru limitele de cheltuieli. Este ideal pentru cei care au mijloacele de a cheltui mare, oferind 115.000 puncte bonus anual când s-a realizat o cheltuială anuală minimă.

Pentru a pune bonusul în perspectivă, echivalează cu răscumpărarea unui card cadou Davis Jones în valoare de 300 USD cu 100.000 de puncte. La început fardul, pare să fie un adevărat bătaie care va trebui să cheltuiți mult - minimum 84.000 USD pentru a obține aceste puncte bonus. Totuși, Bankwest More își operează bonusul anual pe un regim de egalitate în funcție de starea cardului, deci ar trebui să poți găsi un alt card la un nivel care să se potrivească situației tale financiare.

Bonusuri suplimentare

Cu toate acestea, este destul de bucată de plastic la îndemână în timpul călătoriei, care nu percepe taxe de tranzacții străine și este echipat cu o asigurare de călătorie care acoperă atât călătoriile interne, cât și cele străine. Bankwest More oferă 10 vizite gratuite de acces la lounge în aeroport în fiecare an, cu avantajul suplimentar de a vă permite dvs. și oaspeților dvs. accesul la peste 1000 de saloane la nivel mondial cu LoungeKey.

În timp ce Bankwest More oferă 0% din transferurile soldului pentru o durată de 6 luni, trebuie doar să știți că nu veți câștiga puncte în această tranzacție. Dar pe partea strălucitoare, cel puțin ai putea utiliza această rată scăzută pentru a plăti datoria existentă.

3. Cardul de credit Visa Platinum First Bank

Rata de achiziție: 0% p.a. Pentru șase luni inițiale

Zile libere de interes: 44 zile

Taxă anuală: 99 USD p.a..

Taxa de plată târzie: $ de 20

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. pentru 6 luni inițiale cu o taxă de transfer de 1%, apoi se întoarce la 19,99%

Ceea ce face această carte specială și care face parte din atracția sa unică este istoria sa. Bank First este o societate mutuală, ceea ce sugerează că are un angajament orientat către comunitate țesut prin caracteristicile și practicile sale.

Deoarece a fost inițiat de o mână de profesori, angajamentul Bank First față de clienții săi se reflectă în taxele, beneficiile și experiența sa. Cu toate acestea, trebuie menționat că servește toți australienii, deci nu trebuie să fiți în educație pentru a obține cardul sau împrumutul.

Caracteristici bonus

Banca First Visa Platinum este una dintre rarele rase de carduri care oferă rata dobânzii gratuite atât pentru achiziții, cât și pentru transferuri de sold. Această prestație curentă este valabilă dacă deținătorul cardului se aplică la 31 decembrie 2019 sau înainte.

De la taxa anuală competitivă de 99 USD, la care se adaugă un nivel scăzut de 9,84% perceput din ratele dobânzilor care depășesc perioada de grație introductivă și alte cheltuieli de fond, cardul de credit First Visa Platinum include definiția valorii clienților pentru bani.

Această etică care se gândește la comunitate se reflectă în astfel de practici precum pachetele bancare care sunt fără taxe, depozite la termen concepute pentru a veni în întâmpinarea școlilor pentru a facilita planificarea și aranjarea subvențiilor.

Ca deținător de card, veți fi plăcut surprins de avantajele sale, cum ar fi asigurare de călătorie gratuită chiar și pe zboruri internaționale În egală măsură, vine cu beneficii de portier pentru platină, ceasornic, pentru a face față solicitărilor dvs. de divertisment și stil de viață.

Unul dintre puținele cusururi de pe acest card este că se laudă nici un program de recompense, deși membrii sunt înscriși automat în programul Visa Entertainment, oferind reduceri exclusive la articole tematice de stil de viață, precum sport și muzică.

Cele mai bune carduri de credit australiene - revizuite pe categorii

Mai jos, puteți găsi o listă cu cele mai bune cărți de credit pentru nevoi specifice sau excelent în anumite categorii:

# 1 - Cardul de semnătură Nant Qantas Rewards

Cel mai bun card de credit pentru puncte

Rata de achiziție: 19,99% p.a..

Zile libere de interes: 44 zile

Taxă anuală: 295 USD p.a. pentru primul an, după care sare la 395 dolari

Taxa de plată târzie: $ de 15

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. pentru 6 luni inițiale cu 2% taxa de transfer de sold, apoi revine la 21,74%

A fost o bătălie pentru a alege între cardul de semnătură NAB Qantas Rewards sau cardul de credit Qantas Premier Platinum pentru această categorie. Dar în cele din urmă am decis să mergem cu NAB Qantas în timp ce am atribuit cardul de credit Qantas Premier Platinum drept cel mai bun din categorie pentru punctele Qantas.

Dar a fost o convorbire strânsă, deoarece aceste două cărți sunt greutăți din categoria punctelor de recompense, și meritat.

Cerințe de cheltuieli

NAB Qantas vă permite să dobândiți până la 120.000 puncte Qantas bonus, odată ce puteți îndeplini cerințele sale de cheltuieli. Una dintre aceste cerințe prevede că trebuie să poți să o menții deschisă timp de 12 luni.

Defalcarea răspândirii cerințelor este următoarea: dacă în termen de 60 de zile, deținătorul de card îndeplinește o cerință de a cheltui 3.000 USD (doar pentru cumpărături eligibile), atunci vor primi 90.000 de puncte Qantas bonus. Restul (30.000 de puncte bonus) este apoi pus la dispoziție în a 13-a lună de la durata deschiderii cardului.

După primul an, deținătorii de carduri sunt eligibili să se bucure de taxa anuală redusă de 295 dolari, după care revine la 395 dolari. Cu toate acestea, taxa anuală rămâne oarecum exorbitantă.

Deși obțineți un punct de recompensă pentru fiecare dolar cheltuit, din păcate acest lucru este plafonat la doar 20.000 USD iar punctele obținute nu rămân echivalente pentru fiecare cheltuială de 1 dolar. Pentru primii 5.000 de dolari, veți câștiga 1 punct Qantas pentru 1 dolar, dar ulterior, acesta va reveni la 0,5 puncte Qantas la 1 USD cheltuit între 5.001 și 20.000 USD pentru fiecare perioadă de declarație..

După cum puteți vedea, cerințele de cheltuieli și hamei pe care trebuie să le parcurgeți pentru a obține punctele bonus sunt un pic dificile. În plus, cardul nu vine cu unele dintre avantajele de încredere pe care le au alte carduri, cum ar fi creditul de călătorie sau permisele de lounge.

Punctul luminos este că dacă puteți câștiga cele 120.000 de puncte bonus, acest lucru este suficient pentru a vă deplasa de la Melbourne sau Sydney la Hong Kong și înapoi în clasa premium de economie..

Beneficii pentru zboruri frecvente

Acesta este un card destinat să beneficieze de pliante frecvente care doresc să adune puncte pe măsură ce cheltuiesc pe card, pe lângă faptul că profită de o serie de alte caracteristici ale cardului. Faptul că este un card Visa cu toate punctele de vânzare acceptate virtual acest tip de card oferă un alt impuls pentru recompense cheltuielilor.

Alte aspecte importante ale cardului includ furnizarea serviciului de portier NAB pentru a ajuta cu călătoriile și alte servicii. Asigurarea gratuită acoperă călătoriile de peste mări, care sunt furnizate atunci când utilizați cel puțin 500 USD pe cumpărăturile de călătorie pre-rezervate.

# 2 - American Express Business Explorer

Cel mai bun card de credit de afaceri

Rata de achiziție: 16,99% p.a..

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: $ 395

Taxa de plată târzie:

Rata de transfer a soldului: N / A

Beneficiile uriașe și bonusurile de loialitate pentru afaceri sunt doar câteva dintre avantajele disponibile pentru întreprinderile care decid să acționeze cu cardul de credit American Express Business Explorer..

Utilizați acest card pentru a stimula puterea de cumpărare a companiei dvs., mai ales dacă trebuie să efectuați achiziții de afaceri costisitoare și costisitoare în fiecare lună. Întreprinderile primesc până la 100.000 de puncte bonus de recompense de membru.

Funcționează oferind 2 puncte de recompensă pentru fiecare dolar cheltuit, dacă cardul este solicitat până la 15 ianuarie 2020 sau înainte și se stabilește un nivel minim de cheltuieli de 3.000 USD în fiecare lună, timp de 3 luni. În comparație, majoritatea cărților din cadrele sale permit doar un interval de timp de 2 luni.

De asemenea, deținătorii de carduri actuale nu sunt excluse din bonusul de bonus 50.000 de puncte bonus beneficiile extinse pentru ei atunci când cheltuiesc cel puțin 100.000 USD pe cardul lor la fiecare 12 luni. Un alt secret al sosului său este că vă puteți accelera puterea câștigând puterea mai rapid prin adăugarea cardurilor angajaților în contul dvs. fără costuri suplimentare.

Cu rata sa scăzută de dobândă de 16,99% p.a., posibilitatea de a adăuga până la 99 de carduri de angajați, aceasta este una dintre cele mai versatile cărți de credit de afaceri pe care le ai în arsenalul companiei tale. Și oh, vă permite să urmăriți în mod convenabil cheltuielile de afaceri prin intermediul soluției de software MYOB din Australia, cu toate cheltuielile angajaților consolidate într-un singur cont.

În plus față de urmărirea cheltuielilor oferite, punctele de membru obținute pot fi acordate atât călătoriilor, cât și permiselor de la aeroport și asigurării gratuite. Cel mai bun dintre toate, aveți o gamă largă de opțiuni despre cum să folosiți aceste puncte de recompensă.

Puteți decide să transferați puncte la alegerea dvs. o serie de 8 parteneri aerieni. Sau poate că preferați să vă răspândiți într-o gamă largă de recompense, în afară de zboruri, cum ar fi cumpărăturile online la David Jones, carduri cadou, transferuri de la aeroport sau să le folosiți pentru a reduce soldul de pe cardul dvs..

Saloanele aeroportului includ 2 intrări, cu posibilitatea de a alege la American Express Lounge, fie în Melbourne sau Sydney International Airport.

Spre deosebire de celelalte cărți de credit, vă permite să acumulați aceste puncte fără plafoane perceptibile care să limiteze punctele pe care le puteți achiziționa, pe lângă faptul că nu dețineți o dată de expirare.

Deși oferă un bonus generos de bun venit, taxa anuală de 395 USD este încă relativ mare și nu are un preț foarte competitiv.

# 3 - Cardul de credit Qantas Premier Platinum

Cel mai bun card de credit pentru punctele Qantas

Rata de achiziție: 19,99% p.a..

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: $ 199 de

Taxa de plată târzie:

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. timp de 18 luni (cu toate acestea, rețineți că zilele fără dobândă nu se aplică cumpărăturilor noi, în timp ce deținătorul de card are o datorie de transfer de sold.)

Cardul de credit Qantas Premier Platinum este pur și simplu roșit! Acest card vă oferă o oportunitate de a câștiga un bonus extraordinar de 120.000 de puncte Qantas. Trebuie să spun mai multe?

În cazul în care nu sunteți convins, cum ar fi să aruncăm faptul că vine cu un discount anual de primul an și vă permite să câștigați până la 2 puncte pentru fiecare 1 USD pe care îl cheltuiți pentru articolele eligibile. Acest card este creat pentru ofera beneficii de lux si recompense premium pentru flyere frecvente, împreună cu puncte bonus plus oferte Qantas exclusive.

Acest potențial aproape neexploatat pentru punctele Qantas este totuși preconizat să cheltuiască cel puțin 1.500 USD cumpărături permise în fiecare lună, pentru a obține total 120.000 puncte bonus în perioada inițială de 6 luni.

Se descompune la deținătorul cardului care primește 20.000 de puncte în fiecare lună, care îndeplinesc cerințele de cheltuieli, începând cu momentul aprobării cardului (apropiindu-se de maximum 120.000 de puncte Qantas bonus). Așadar, deși oferta bonus este mare, trebuie totuși să acordați o atenție deosebită, astfel încât să puteți respecta condițiile specificate.

Avantaje bonus

Avantajele sale includ 2 invitații gratuite în saloanele de afaceri internaționale, care trebuie să fie fie o unitate Qantas Club, fie o unitate Qantas în fiecare an.

Alte avantaje integrate cu cardul de credit Qantas Premier Platinum sunt asigurare de călătorie gratuită, pe lângă o economie de 20% la zborurile interne Qantas și QantasLink alese pentru deținătorul cardului și până la 8 călători.

O notă gravă cu acest card este faptul că, deși oferă o dobândă de 0% pentru primele 18 luni la transferurile soldului, rata dobânzii revine la oglindirea ratei avansului în numerar după ce această perioadă de grație s-a încheiat.

De asemenea, are o limită minimă de credit de 6.000 de dolari, ceea ce asigură că cardul oferă membrilor un număr mare de cheltuieli. Pe partea de flip, însă, acest lucru podea de credit ridicat ar putea împiedica persoanele care sunt cu adevărat interesate să se califice dacă creditul lor nu este bun.

Pentru a obține cel mai bun kilometraj din acest card, este recomandat să profitați de tariful său competitiv și să stimulați bonusurile de recompensă pe care le puteți obține.

Mențiune de onoare

Am numit deja cartea finală Qantas American Express Ultimate ca una dintre cele 3 cele mai bune cărți generale, astfel încât nu suntem siguri dacă aceasta este o cantitate prea mare. Însă, ceea ce nu ne îndoim este de faptul că cardul Qantas American Express Ultimate a câștigat dreptul de a fi menționat aici drept un concurențiu de categorie de frunte..

# 4 - Bankwest Zero Platinum Mastercard

Cel mai bun card de credit pentru călătorii

Rata de achiziție: 17,99% p.a..

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: $ cu 0

Taxa de tranzacție străină: $ cu 0

Taxa de plată târzie: $ de 30

Rata de transfer a soldului: 2,99% p.a. privind transferurile de sold pentru primele 9 luni.

Călătoria este destul de dificilă singură, cu inconvenientul de a părăsi zona de confort geografic și de a face față cu o gamă de prețuri decât în ​​mod obișnuit.

Din fericire pentru australieni, există un card care reduce dificultățile de a călători, oferind nu o dublă, ci o performanță de acțiune cu amenințare tripla de economisire a costurilor, beneficii gratuite și transferuri de sold scăzute.

Așa cum au descris-o în mod adecvat pe site-ul lor, Bankwest Zero Platinum Mastercard dorește să vă bucurați de „peisaje care aruncă maxilarul, nu de comisioanele de la scăderea maxilarului la cumpărăturile online și de peste mări”.

Călătorind în străinătate

Acesta este, fără îndoială, cel mai bun însoțitor de card scăzut pentru călătoria dvs. în străinătate. Expoziția A: este una dintre acele rase rare de cărți care vin fara comision anual si fara comision de tranzactie externa de asemenea. Cu toate acestea, se pot aplica alte taxe și taxe, inclusiv atunci când utilizați bancomate de peste mări.

Acest lucru vă aduce o poziție financiară mult mai puternică atunci când călătoriți, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de tranzacție străină care arde o gaură în buzunar..

Pentru a vă liniștește în timp ce vă aflați într-o țară străină, Bankwest Zero Platinum Mastercard vă oferă o acoperire de asigurare gratuită peste mări, precum și o asigurare de neplăceri de zbor interstatal. De asemenea, are o limită minimă de credit de 6.000 de dolari, ceea ce te asigură că ai un amortizare substanțială a lichidității cheltuielilor când este peste hotare.

Cu toate acestea, în funcție de modul în care îl priviți, îndeplinirea cerinței de aprobare pentru această limită de credit ar putea fi dificilă dacă ratingul dvs. de credit nu este deosebit de bun.

Bankwest Zero Platinum Mastercard nu percepe nicio taxă de retragere a bancomatelor de peste mări, deși solicită 2% sau 4 USD, oricare dintre acestea este mai mare atât pentru facilitățile de avans în numerar locale, cât și de peste mări. După terminarea perioadei introductive, cardul va relua încărcarea posesorilor de carduri.

# 5 - American Express Westpac Altitude Platinum Bundle

Cel mai bun card de credit cu recompensă

Rata de achiziție: 20,49% p.a. (American Express: 20,24% p.a., Mastercard: 20,49% p.a.)

Zile libere de interes: Până la 45 de zile

Taxă anuală: Pentru Westpac Altitude Platinum Mastercard, 150 USD pentru primul an (199 USD p.p. mai târziu). Pentru cardul American Express Westpac Altitudine Platinum, 0 dolari în primul an, apoi 49 USD încărcați după aceea.

Zile maxime gratuite: N / A

Taxa de plată târzie: $ de 30

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. privind transferurile de sold pentru primele 12 luni

Pachetul de platină American Express Westpac Altitude Platinum vă asigură că aveți mai multe carduri pentru a câștiga puncte de altitudine. În afară de American Express (Amex), deținătorii Mastercard pot câștiga și puncte de altitudine, cuprinse între 1 și 3 puncte de altitudine pentru fiecare dolar cheltuit.

Cu alte cuvinte, un deținător de card poate obține un total de 110.000 de puncte bonus cheltuind 3.000 $ în primele trei luni (90 de zile) pe fiecare carte. Cu toate acestea, dacă credeți că ar putea fi problematic pentru dvs. să îndepliniți toate cerințele de cheltuieli, atunci concentrați-vă cumpărăturile pe cerințele Mastercard mai puțin riguroase. Cu Mastercard, cu toate acestea, deținătorii de carduri obțin 80.000 de puncte, ceea ce reprezintă o bonus mult mai mic pentru suma și perioada echivalente.

Conturi de recompensă separate

Un alt lucru de remarcat este faptul că, deși ambele carduri sunt legate cu același program de recompense și cont, sunt de la companii emitente diferite. Prin urmare, având în vedere că Amex este de la American Express și Westpac este emis de Mastercard, veți fi obligat să obțineți două conturi diferite de carduri de credit. Aceasta implică gestionarea unui set diferit de taxe, planificări de plată și extrase de cont.

Cu toate acestea, situațiile superioare depășesc aceste mici inconveniente. Deținătorii de carduri pot câștiga puncte de altitudine pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiesc pentru cumpărături eligibile, pe lângă economisirea a 49 de dolari cu un taxa anuală actualizată de 150 $ în primul an. De asemenea, li se acordă acces la avantajele de platină care includ asigurarea de călătorie gratuită.

Această asigurare gratuită acoperă lucruri precum garanții extinse, călătorii în străinătate și alte facilități exotice, cum ar fi accidentele de tranzit de securitate de cumpărare. Deoarece American Express Westpac Altitude Platinum Card îmbină două cărți, fiecare are propriile lor rate de câștig, taxe și rate ale dobânzii. Ele se suprapun în anumite zone, dar ar trebui să identificați zonele în care se diverg.

# 6 - American Express Westpac Altitude
Black Bundle® de card de credit (viteză)

Cele mai bune carduri de credit cu viteză

Rata de achiziție: 20,49% p.a.

Zile libere de interes: Până la 45 de zile

Taxă anuală: Aceasta este redusă pentru primul an - 399 USD p.a. în primul an (pentru Amex - 99 dolari, în timp ce Mastercard - 250 USD, inclusiv taxa anuală de recompense pentru viteză 50 USD).
În cel de-al doilea an - 499 USD p.a., (199 USD p.a. pentru American Express plus 250 USD pe Mastercard®, inclusiv 50 USD, care este taxa de opțiune pentru Velocity Rewards).

Zile maxime gratuite: N / A

Taxa de plată târzie: $ de 15

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. privind transferurile de sold pentru primele 12 luni

Acest lucru combină distracția dublei varietăți în pachetul său de două cărți de Amex și Westpac și vă permite să câștigați până la 100.000 în bonus de înregistrare Velocity Points. Vă calificați pentru acest lucru atunci când depuneți cererea înainte de 31 martie 2020.

După ce îndepliniți cerințele și aprobarea ulterioară, veți primi un card cu fara taxe anuale atașat de ea. De asemenea, deținătorii de carduri sunt eligibili pentru a câștiga 1,25 puncte de viteză pentru fiecare dolar cheltuit. Puteți câștiga potențial 160.000 de puncte doar cu primele 12 luni.

Westpac Altitude Black Mastercard® deschide calea pentru posesorii de carduri să câștige până la 80.000 de puncte bonus de viteză. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să cheltuiască 4.000 de dolari pentru achiziții permise, toate în 90 de zile de la aprobare.

Pe de altă parte, un bonus de 20.000 este disponibil pentru membrii American Express Westpac Altitude Black Card care cheltuiesc cel puțin 3.000 USD pentru cumpărături eligibile atât timp cât se încadrează în 90 de zile de la aprobarea contului..

Bonusuri adăugate

Cu acest card sunt prevăzute numeroase avantaje Două Tichete de actualizare a scaunelor pentru economie gratuite. Deși acestea sunt accesibile în fiecare an, acestea pot fi obținute doar atunci când deținătorul cardului îl cheltuie pe zborurile Virgin Australia din Mastercard pentru a le utiliza pe zboruri interne selectate.

Deținătorii de carduri obțin chiar ceea ce este descris ca fiind 2 vizite de lounge gratuite în fiecare an cu American Express în aeroporturile internaționale din Australia. Un Mastercard negru vă va câștiga 2 vizite gratuite în lounge-ul domestic al Virginiei Australiei. Desigur, criteriile de eligibilitate se aplică în continuare celor două.

Dezavantajul acestui pachet de carduri este că după primul an, luna de miere începe să se estompeze. Deținătorii de carduri au experiență a majorare substanțială a taxei anuale de 499 USD p.a. Aceasta se descompune la 199 USD p.a. pentru cardurile American Express (a crescut de la 99 USD p.a. anul precedent); 250 USD p.a. pentru Mastercard®. Mai mult, există o taxă suplimentară de opt-in pentru Velocity Rewards, în valoare de 50 de dolari, dar acest lucru pare doar pentru membrii Mastercard®.

Deși împărtășesc unele similitudini, de exemplu, rata dobânzii lor la achiziții este aceeași la 20,24% pa (Mastercard® le listează ca fiind rata de achiziție variabilă), ambele carduri din pachet diferă în alte moduri semnificative: limita minimă de credit pentru Amex este de 3 000 USD în timp ce Mastercard® este mult mai substanțial la 15.000 USD.

# 7 - Banca Commonwealth Gold cu tarife mici

Cel mai bun interes Card de credit gratuit

Rata de achiziție: 0% p.a. În primele 15 luni, revenind la 19,74% după perioada de grație.

Zile libere de interes: Până la 55 de zile

Taxă anuală: 0 USD în primul an, apoi 89 USD încasați ulterior dacă nu cheltuiți cel puțin 10.000 USD în anul precedent.

Zile maxime gratuite: N / A

Taxa de plată târzie: $ de 20

Rata de transfer a soldului: 5,99% p.a. dar numai 5 luni, după care se întoarce la 21.24 p.a..

Oferă economii generoase cu un 0% rata dobânzii la cumpărături pentru o durată considerabilă de 15 luni, dacă depuneți cerere la 29 februarie 2020 sau înainte de aceasta. Aceasta este una dintre puținele carduri care oferă atât rate de dobândă gratuite, în plus față de 0 USD în taxe anuale pentru primul an..

Există și alte condiții benefice pe care deținătorii de carduri trebuie să le țină cont și să le valorifice.

Ce altceva să te aștepți

Membrii care profită de acest acord nu vor primi doar această perioadă de grație anuală gratuită, dar emitentul cardului va continua să renunțe la taxa anuală în fiecare an, dacă deținătorul cardului poate menține cheltuieli minime de 10.000 USD pentru anul precedent..

Cheltuielile se aplică numai avansurilor și achizițiilor în numerar. Dacă nu faceți acest lucru, taxa anuală se întoarce la 89 USD. Chiar dacă nu pot extinde acest avantaj anual de taxe, deținătorii de carduri sunt în magazin pentru alte gratuități și beneficii demne, cum ar fi plata 0% pentru taxe internaționale (acoperă și achizițiile online), plus asigurarea gratuită de călătorie și de cumpărare.

Din păcate, compensarea acestor taxe internaționale scăzute sau inexistente este că în cele din urmă veți ajunge pierdeți alte avantaje oferite de cărți mai scumpe cum ar fi programele de recompensă care sunt orientate pentru îmbunătățirea experienței de călătorie.

Rata dobânzii revine la 19,74% p.a după trecerea primelor 15 luni. Cu toate acestea, perioada fără dobândă standard.

Alte caracteristici

Acesta este un tip Mastercard cu aplicații online și mobile premiate care oferă comoditatea accesării serviciilor dvs. bancare. A cărei asigurare de călătorie în străinătate te acoperă timp de 3 luni și vine cu o poliță de asigurare robustă, cum ar fi protecția de cumpărare care îți înlocuiește sau reparează cumpărăturile dacă se întâmplă să fie furate, pierdute sau deteriorate în termen de 90 de luni..

În timp ce acest card este un bun element pentru dobânzile și rambursările de taxe anuale, alte cărți sunt mai competitive dacă aveți un sold pe care doriți să îl consolidați. Mai mult, ratele actuale la achiziții (19,74%) și avansurile în numerar (21,24%) sunt în top.

Deoarece rata de achiziție a acesteia este ridicată, ar trebui să apucați acest card numai dacă vă puteți asigura să vă plătiți soldul complet în fiecare lună.

# 8 - Cardul cu tarife mici Westpac

Cele mai bune carduri de credit pentru transferuri de sold

Rata de achiziție: 13,74% p.a..

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: 59 USD p.a..

Taxa de plată târzie: $ de 15

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. transferuri de sold pentru primele 16 luni.

De ce trebuie să efectuați un transfer de sold? Potrivit oamenilor de finanțe personale de la NerdWallet, „Un transfer de sold vă permite să mutați datoriile de la un card de credit la un alt card cu o rată a dobânzii mai mică - de preferință 0%.”

Aceasta este exact ceea ce vă ajută cardul cu rata scăzută Westpac, cu rata de transfer a echilibrului de 0%. Cu o taxă anuală scăzută, aceasta transferul de echilibru competitiv, și opțiunile de instalare SmartPlan, oferă posesorilor de carduri posibilitatea de a economisi extrem de mult costurile.

Alte costuri de luat în considerare

Deși rata de transfer fără sold durează 16 luni, are alte caracteristici de economisire a costurilor în arsenalul său, cum ar fi o rată de cumpărare relativ scăzută de 13,74%. Acest card este perfect pentru persoanele care doresc un card cu suplimente minime, cu rtaxează fundul care însoțește cea mai mare parte a celorlalte tranzacții, cum ar fi comisioane de avans în numerar de 2%, pe plan local sau de peste mări.

Cu toate acestea, un dezavantaj este că acest râvnit transfer de sold zero revine în cele din urmă la rata avansului mare a numerarului de 21,49% p.a. după expirarea perioadei introductive. Dar cel puțin acest lucru este îndulcit prin taxa anuală destul de modestă de 59 USD.

# 9 - Cardul de credit cu rată scăzută American Express

Cel mai bun card de credit fără taxe anuale

Rata de achiziție: 8,99% p.a., 0% introducere APR la cumpărături timp de 15 luni, apoi o variabilă APR, 14,49% la 25,49%.

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: $ cu 0

Zile maxime gratuite: N / A

Taxa de plată târzie: $ de 30

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. la transferurile de sold pentru primele 15 luni, apoi cu 1% ulterior.

Ce este pe nume, a întrebat faimos Shakespeare. Dacă un trandafir cu orice alt nume miroase încă dulce, atunci American Express Rată scăzută Cardul de credit își îndeplinește în continuare promisiunea de a vă ajuta să mențineți costurile, combinând o politică fără taxe anuale cu un plus suplimentar.

Deși este un card fără vopsele, cu toate acestea are avantaje modeste, alături de asigurări de protecție pentru achiziție și rambursare.

Înglobat în beneficiul său cu o rată scăzută este impulsul de a aduce acest avantaj și deținătorilor de carduri pentru prima dată, care, de obicei, au nevoie mai mult decât alții. Acest card oferă un introductiv 0% p.a. rata dobânzii pentru cele 12 luni inițiale, când un nou deținător de carduri Amex solicită un transfer de sold la momentul solicitării.

Există o ofertă unică, revenind ulterior la taxa de transfer de 1%. Are o limită maximă de transfer de sold în valoare de 10.000 USD. De asemenea, vine cu o limită minimă de credit de 1.000 USD, care este de obicei adecvat pentru posesorii de carduri pentru prima dată care probabil învață încă responsabilitatea gestionării cheltuielilor de credit.

Lucruri de privit

Aceste caracteristici combinate îl fac una dintre cele mai competitive cărți de credit low-cost. Cu toate acestea, are dezavantajele sale, cum ar fi să te lovești cu un relativ Pedeapsă de întârziere substanțială de 30 USD dacă ratezi plățile minime.

Un alt dezavantaj al deținerii acestui card este faptul că cardurile America Express (Amex) nu au obținut aceeași acceptare largă ca Visa sau Mastercard. Cu toate acestea, un număr din ce în ce mai mare de magazine, cum ar fi restaurantele, marii retaileri, cum ar fi magazinele și supermarketurile.

Desi nu are un program de recompense, vine cu câteva oferte și promoții exclusive de cumpărături prin intermediul rețelei American Express. Oferă plăți mobile prin sisteme precum Samsung Pay, Apple Pay sau Google Pay.

Alte avantaje includ o garanție a protecției online împotriva fraudei, accesul la securitatea contului non-stop. De asemenea, vă permite să adăugați 4 titulari de carduri gratuite în cont.

# 10 - Card de platină NAB cu rată redusă

Cel mai bun card de credit cu dobândă scăzută

Rata de achiziție: 0% p.a. pentru primele 15 luni, apoi revine la 13,99%.

Zile libere de interes: 55 de zile

Taxă anuală: $ de 100

Zile maxime gratuite: N / A

Taxa de plată târzie: $ de 30

Rata de transfer a soldului: 0% p.a. la transferurile de sold pentru 6 luni, dar taxa de 2%. Rata de revenire a transferului de sold implicit înapoi la rata avansului de numerar de 21,74% p.a..

Cardul de platină NAB cu rată scăzută are una dintre cele mai mici rate pentru o carte la 13,99% și aceasta nu este cea mai bună caracteristică a acesteia. Pentru primele 15 luni de la deținerea cardului, veți plăti efectiv o rata dobânzii zero la achiziții.

Cu o taxă anuală de doar 100 de dolari, acest card este ideal pentru cei cu datorii de pe cardul de credit, care pot profita de 0% p.a. transferul soldului. Cu toate acestea, cei care încearcă să valorifice acest lucru ar trebui să fie siguri de strategie pentru a-l achita înainte de sfârșitul perioadei de transfer de sold de 6 luni..

După această perioadă, rata avansului în numerar va reveni la nivelul ridicat de 21,74%, iar restul soldurilor va începe să atragă dobândă la rata normală. În plus, există și taxa de transfer de sold în proporție de 2%.

Când să nu obțineți NAB

Dacă sunteți împovărat cu o datorie imensă, poate fi mai bine să luați în considerare o carte cu o durată mai lungă de 6 luni pentru a achita datoria, mai ales dacă are un transfer de echilibru proporțional. Dar chiar dacă alegeți să accesați cardul NAB cu rată joasă Platinum și nu puteți achita datoria în termen de 6 luni, cardul este relativ rata scăzută de achiziție de 13,99% ar trebui să fie încă o veste bună pentru tine.

Ratele dobânzilor competitive, împreună cu cardul de credit NAB este un card premium cu avantaje precum asigurarea personală, asigurarea de călătorie și un serviciu de concierge personal. Vă permite să adăugați un alt card fără costuri suplimentare și este fortificat cu protecția împotriva fraudei NAB.

Acest Protecția apărării NAB funcționează proactiv pentru a detecta frauda și pentru a vă oferi liniștea sufletească pe care o meritați. Cu toate acestea, prezintă caracterul ciudat al unei cărți de platină, lipsită de orice program de recompense.

Este bine pentru călătorii?

Acest card este, de asemenea, un partener ideal de călătorie, cu asigurare de călătorie gratuită pentru a te proteja în timp ce ești plecat. Dacă un deținător de card cheltuiește doar 500 USD pentru cheltuieli de cazare sau de transport în timp ce plănuiește cu cardul NAB cu tarif scăzut Platinum, atunci acestea vor fi acoperite pentru cheltuielile medicale de peste mări și alte eventualități precum bagajele pierdute și anularea călătoriei..

Cardul este livrat cu o gamă largă de asigurări gratuite, care în total sunt șapte. Aceste asigurări acoperă neplăcerile de zbor interstatale, accidentele de transport, protecția prețurilor și efracția internă a hotelului.

Asigurarea sa pentru preț / achiziție este destul de ingenioasă, așa cum o va face vă împuternicește să apucați cele mai bune oferte puteți găsi că NAB este acolo pentru a vă restitui diferența dintre prețul plătit și prețul publicizat, dacă este mai mic. În afară de garanția producătorului australian pentru noile aparate electrocasnice, NAB are o asigurare extinsă de garanție care acordă membrilor săi o prelungire suplimentară de 12 luni.

Ghid de cumpărare card de credit

Când cumpărați cărți de credit, există diverse lucruri de luat în considerare. Haideți să aruncăm o privire asupra tipurilor comune de carduri de credit, a caracteristicilor de căutat și a întrebărilor frecvente:

Tipuri de carduri de credit

În general, există trei tipuri majore de carduri de credit pe baza creditului pe care îl oferă:

 • Credit revizuitor: Acestea vin cu o limită maximă de împrumut și vi se permite să faceți achiziții până la această limită. Cu toate acestea, sunteți obligat să efectuați o plată minimă în fiecare lună. Suma pe care o plătiți poate reprezenta orice porțiune din taxele restante, până la valoarea totală. Dacă efectuați o plată parțială, veți reporta restul soldului sau veți transforma datoria. Majoritatea cărților de credit sunt considerate drept credit rotativ.
 • Carduri de încărcare: Aceste carduri au fost emise anterior de comercianți cu amănuntul pentru a fi utilizate exclusiv în unitatea lor. Cu toate acestea, cardurile de taxă sunt în prezent destul de rare. Deși cardurile de taxă sunt utilizate în mod similar ca carduri de credit, dar acestea nu vă permit să efectuați un sold: toate taxele trebuie plătite integral în fiecare lună.
 • Carduri de servicii: Așa cum se numește numele, aceste carduri tratează o gamă variată de furnizori de servicii, precum cele care oferă utilități și facilități precum electricitate, gaz, sală de gimnastică, telefon mobil, cablu, internet și altele. Aceste servicii sunt de obicei oferite cu înțelegerea faptului că vor fi plătite lunar. Majoritatea CRB-urilor și sistemelor de notare a creditelor includ acum istoricul acestor plăți de servicii ca parte a punctajului final.

Compararea cărților de credit

Cardurile de credit pot fi comparate pe o serie de caracteristici și caracteristici. Am adăugat câteva comentarii succinte despre subiectele care necesită o elaborare suplimentară:

 • Scorul de credit recomandat
 • Mare pentru
  • Călătorie
   • Cardurile vă permit să câștigați recompense cu aeroporturile și hotelurile
  • Transferul soldului
   • Bun pentru plata datoriei cardului de credit, în special cu zero sau cu rate mici
  • recompense
   • Oferă avantaje, precum încasări înapoi și recompense de călătorie
  • Oferte bonus
   • Bonusurile de înscriere oferă oferte de timp limitat pentru a câștiga numerar sau beneficii
  • Încasare înapoi
  • Gaz
  • Credit necorespunzător
  • Interes scăzut / procent zero
   • Utilizați acest card pentru a vă consolida datoria existentă sau pentru a plăti articole de achiziție mari
 • Taxă anuală
  • Gratis, 0 dolari
  • Renunțare la primul an
 • Ofertă bonus
  • Bucurați-vă de un bonus unic
 • Rata recompenselor
 • Introducere APR
 • APR care iese
 • Rata de cumpărare

Întrebări frecvente despre cardul de credit

Noțiuni introductive - Cum funcționează creditul?

Când scopul a orice este înțeles greșit, probabilitatea de abuz crește. Prin urmare, primul pas în utilizarea eficientă și responsabilă a unui card de credit este de a înțelege modul în care este proiectat să funcționeze.

„Un card de credit este o formă de împrumut personal negarantat.” Deși se întâmplă să fie plastic, o carte de credit ar trebui să i se acorde aceeași precauție pe care i-ai acorda-o unei sabii cu două tăișuri. Pentru că la fel ca acesta din urmă, acesta vă poate ajuta sau răni în funcție de modul în care alegeți să îl utilizați.

Fiind un împrumut care nu este garantat de nicio garanție, singurul mijloc în care o bancă îți evaluează bonitatea și, prin urmare, minimizează riscul de expunere este prin evaluarea reputației tale în gestionarea obligațiilor tale financiare.

După cum se spune, acțiunea trecută este cel mai bun indicator al comportamentului viitor. De aceea, menținerea unui punctaj de credit și a istoriei bune este esențială, deoarece arată creditorilor potențiali - compania emitentă a cardului de credit în acest caz - că aveți un record bun al împrumutului și rambursării fondurilor.

Un credit bun sau excelent este o poartă principală pentru o mulțime de oportunități de economisire a banilor. Deoarece creditul se bazează pe încredere și reputație, onorarea obligațiilor dvs. prin plata facturilor la timp și reducerea datoriilor restante la minimum sunt rețetele pentru o istorie bună a creditului.

Așadar, dacă înveți un singur lucru din această secțiune, să fie faptul că pentru a beneficia de oportunitățile de economii și recompense oferite de cardurile de credit, trebuie să trăiești responsabil respectându-ți obligațiile..

Informațiile utilizate pentru a determina scorul de credit includ câteva dintre aceste detalii istorice:

 • Numărul de conturi de carduri de credit deschise în numele dvs. și detaliile financiare care le sunt atașate, cum ar fi limitele lor de împrumut și soldul restant pe care aceste conturi le-au acumulat.
 • Măsura în care plățile lunare au fost plătite prompt sau au întârziat sau au fost ratate în totalitate.
 • Indiferent dacă ați întâmpinat vreo situație financiară și gravitatea acestora, cum ar fi falimentele, reluările de mașini și excluderile ipotecare..
 • Împrumuturile acordate de dvs. și în ce măsură au fost rambursate.

Această listă nu este exhaustivă, dar ar trebui să vă ofere o indicație despre lucrurile pe care ar trebui să le monitorizați pentru a vă menține scorul sănătos.

Cum îmi găsesc scorul de credit în Australia?

Pentru a face acest lucru, solicitați pur și simplu un raport de credit de la un raport național de raportare a creditului (CRB) care sunt entități acreditate listate pe site-ul agenției guvernamentale australiene.

Cele enumerate în prezent sunt următoarele:

 • Equifax, număr de telefon: 138 332
 • Experian, număr de telefon: 1300 783 684
 • ilion, număr de telefon: 1300 734 806

Equifax (fosta Veda) este cel mai mare birou de raportare a creditelor din Australia și te notează pe baza punctajului său Equifax, care este între 0 și 1200.

Trebuie să furnizați informații de identificare, astfel încât să vă poată identifica, dar este de obicei un proces rapid și ar trebui să obțineți un feedback imediat și un rezultat care să vă prezinte raportul complet de credit..

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me