Cele mai bune platforme de tranzacționare a stocurilor din Oz

imagine care prezintă un birou de tranzacționare a acțiunilorTranzacționarea pe zi nu necesită o platformă de tranzacționare nebună cu 20 de ecrane. ��


Cu toate acestea, necesită o platformă sigură de tranzacționare online care vă permite să segmentați datele mai eficient.

În ultimii 3 ani, am încercat o serie de platforme de tranzacționare online. Unele cu sediul în Australia și altele cu sediul în străinătate.

Am avut câteva experiențe grozave și, de asemenea, unele destul de rele. De la tranzacționarea criptelor până la tranzacționarea unor capace mici pe ASX am reunit o listă cu recomandările mele de top.

Dar înainte să intrăm în topul meu. Probabil că vă întrebați ce face un site web despre securitatea digitală despre scrierea platformelor de tranzacționare online. După cum vă puteți imagina, există o mulțime de suprapuneri între finanțele online și securitatea digitală, suficient încât în ​​ultimii ani în care am scris acest blog, am lucrat cu o serie de mici firme financiare australiene pentru a ajuta securitatea informațiilor despre clienți..

Securitatea digitală este extrem de importantă când vine vorba de tranzacționarea online.

Conturile compromise sunt o problemă majoră despre care se vorbește mai rar. Având în vedere acest aspect, să aruncăm o privire la unele dintre celelalte considerente pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când încercați să găsiți o platformă de tranzacționare de o zi.

Guide Ghidul de cumpărare al platformei de tranzacționare australiene ����

Cu toate că toate platformele de tranzacționare nu sunt create egale, ele au suficiente caracteristici suprapuse încât să poată fi făcută o evaluare corectă a punctelor forte și a datoriilor lor comparative..

Pentru a vă salva problemele, am cercetat și am evaluat adecvarea acestora prin diferitele lentile pe care un investitor tipic le-ar putea folosi pentru a le evalua, cum ar fi compararea comisioanelor, gama diverselor oferte pe care le oferă (fie ele cu discount sau servicii complete), caracteristicile lor și instrumente de tranzacționare.

 • Ce aveți voie să tranzacționați ✅: În timp ce unele platforme de tranzacționare permit accesul numai la acțiuni australiene, altele sunt mai cuprinzătoare, permițând atât tranzacții internaționale, cât și monede de instrumente mai sofisticate, CFD, valută, indici și multe altele.
 • Taxe percepute ✅: Practic toate platformele de tranzacționare online percep taxe pentru utilizarea platformei lor. Pentru tranzacțiile mai mari, unele sunt calculate ca procent din valoarea tranzacției. Aceste taxe sunt, de asemenea, prețuri în funcție de cât de des sunt plasate tranzacțiile.
 • Accesibilitate la datele de piață și cercetare ✅: O platformă de tranzacționare care oferă date dinamice, actualizate, în timp real, pe care investitorii le pot utiliza pentru informații acționabile este de neprețuit.
 • Ușor de utilizat ✅: Facilitatea de utilizare este importantă, indiferent dacă sunteți un veteran de investiții înfricoșat, dar mai mult decât dacă sunteți încă comerciant umed în spatele urechilor. Tranzacționarea pe piața de acțiuni este destul de complicată, deoarece sarcina este mai greoaie și dificilă de particularitățile platformei de tranzacționare.
 • Raportare ✅: Următorul lucru important pentru a face tranzacții eficiente este urmărirea eficientă a acestor tranzacții. Se păstrează un instrument de raportare
 • Împrumuturi de marjă ✅: La fel ca în afaceri, având acces la

Alți factori de luat în considerare sunt securitatea, educația, asistența pentru clienți, printre altele.

Rezumatul celor mai bune platforme de tranzacționare pe acțiuni din Australia

Online BrokerBest ForMobile AppIntl. TradingCosts Linia de fund
eToro Cea mai bună platformă de tranzacționare socială da da $ 8 Învățare socială urmărind alții cu înregistrări profitabile, alături de tranzacționarea criptomonedelor.
Piețele CMC Cel mai bun În general da da $ 11 Robust, versatil, cu sprijin puternic din partea comerțului local și internațional.
Tranzacționare pe acțiuni IG Cea mai bună platformă de tranzacționare da da $ 8 Furnizor de platformă de încredere, accesibil și stabilit
CommSec Cea mai bună bancă pentru tranzacționare de acțiuni da da $ de 10 Fără comision de inactivitate pentru acțiunile australiene, cu brokeraj ieftin, precum și comoditatea conectării la conturile CommBank.
SelfWealth Cel mai bun tranzacționat cu acțiuni fixe / cel mai ieftin broker online da Nu $ cu 0 Costuri continuă zero și comisioane de brokeraj forfetare, cu costuri reduse.

1. Cea mai bună platformă de tranzacționare socială - eToro

 • Brokeraj: 8,00 USD sau 0,1%.
 • Tipul de broker: numai online
 • Nume (produse): platforma de tranzacționare eToro și utilizează CopyPortfolios, cum ar fi Top Trader și Market CopyPortfolio
 • Produse ASX: Acțiuni
 • Piețele disponibile: 47 de împerecheri valutare globale, CFD-uri index, stocuri de mărfuri CFD, criptocurrency
 • Asistență: secțiunea de ajutor a site-ului web și chat-ul live.

eToro este o platformă de tranzacționare socială destinată investitorilor începători cu timp limitat. Cu mai mult de cinci milioane de membri activi, este cea mai mare rețea de tranzacționare socială din lume.

Deși nu este listat la nicio bursă, eToro își oferă serviciile australienilor printr-o entitate reglementată de Australian Securities and Investment Commission (ASIC).

Chiar dacă nu are o bancă-mamă și nu dezvăluie raportul său anual, eToro este considerat sigur, deoarece armele sale din Australia și Marea Britanie sunt reglementate de autorități financiare de top, precum ASIC.

imaginea tranzacției de zile cu etoroIntroducerea comerțului social cu eToro

Tranzacțiile sociale sunt relativ noi în peisajul investițiilor. Este un concept care permite investitorilor online să urmărească rolul principalilor investitori, învățând de la ei și imitând acțiunile lor.

Această nișă unică pe care și-a sculat-o singură, cu accentul său restrâns pe tranzacționarea socială și a copiilor a stimulat o creștere rapidă. Caracteristica distinctivă a platformei proprii a eToro este ușurința cu care permite unui singur investitor să-și implementeze tranzacționarea copiilor.

Modelul său se bazează pe disponibilitatea multor comercianți, în special a celor de succes care respectă regulile de control al riscurilor, pentru a fi copiate. Apoi oferă accesibilitate și proximitate comercianților de cont cu amănuntul pentru a imita și imita aceste strategii de tranzacționare și chiar tranzacțiile celor mai de succes investitori de pe platformă, atât automat, cât și în timp real.

Acesta nu este un concept cu totul unic, deoarece alte brokeraj au implementat tranzacționarea copiilor în diferite grade. Cu toate acestea, ceea ce distinge eToro de pachet este modul în care a integrat în mod corect comunicarea social media cu conceptul său.

În ceea ce privește avantajul, eToro simplifică și ușor să tranzacționeze CFD-uri, mărfuri, valută și criptomonedă, oferind investitorilor capacitatea de a-i urmări pe alții cu un bilanț profitabil.

Cu toate acestea, deși puteți folosi tehnologia CopyTrader ™ patentată pentru a vă conecta cu alți comercianți pentru a discuta despre strategiile de tranzacționare și pentru a copia automat performanța portofoliului de tranzacționare, nu este o garanție a succesului propriu. Se raportează că 75% din conturile CFD cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționați cu eToro.

Aceasta ar putea să nu fie complet eToro, deoarece există o vină suficientă, deoarece CFD-urile sunt instrumente complexe care prezintă un risc ridicat de a pierde bani rapid din cauza levierului.

Cu toate acestea, oportunitatea eToro vă oferă să filtrați în mod granular cei mai buni comercianți, să învățați de la ei în timp ce onorați-vă propriile abilități este de neprețuit.

eToro Australia oferă o gamă largă de versatilitate și abonaților săi, cu 47 de perechi / cotații valutare pe piețele valutare mondiale, inclusiv valute majore, cum ar fi EUR / USD, împreună cu o mare varietate de exotice.

În afară de reputația sa extraordinară pentru comunicații sociale, impactul criptocurrency nu a trecut neobservat, eToro a fost recunoscut drept cel mai bun broker pentru criptoane pentru 2020.

Caracteristici cheie

 • Oferă funcția de tranzacționare eficientă a copiilor
 • Cea mai mare rețea de tranzacționare socială din lume
 • Lipsa de varietate în monedă, deoarece în prezent este acceptat doar USD
 • Oportunități educaționale excelente prin tranzacționare de copii, date de pe piață și știri

Cel mai bun ansamblu - Piețele CMC

 • Brokeraj: 11 $ sau 0,10% pentru primele 10 tranzacții ale investitorilor.
 • Tipul de broker: numai online
 • Numele / produsele produsului:
 • Produse ASX: Opțiuni comerciale tranzacționate, Fonduri tranzacționate în schimb, Acțiuni, TRaCRS, IPO-uri / flotări, Garanții
 • Piețe disponibile: ASX, NASDAQ, NYSE, Bursa din Hong Kong, Bursa de valori din Tokyo, Bursa de la Londra, Euronext, AMEX și multe altele.
 • Asistență: chat în direct, e-mail și telefon.

CMC a fost pe piață de ceva timp - 30 de ani și numărare - și în acest proces și-a consolidat poziția de centru de servicii de tranzacționare. Acest dealer de instrumente derivate are birouri în centrele financiare majore și oferă australienilor o gamă largă de oferte prin intermediul contului de stocuri CMC Markets Stockbroking și al platformei de tranzacționare Next Generation.

Cel mai bun broker online din Australia este la pachet cu instrumente inovatoare la prețuri excelente. Este versatil și unic, oferind australianului capacitatea de a tranzacționa atât la nivel local, cât și internațional, fie că este vorba de acțiuni, obligațiuni, mărfuri, indici sau opțiuni de schimb valutar (ETO).

Excelent pentru tranzacționare atât pe piețele ASX, cât și în străinătate

Chiar dacă sunteți în afara granițelor Australiei, aceasta are un nivel internațional cu adevărat sofisticat. CMC asigură tranzacțiile online către schimb valutar pe piețele mondiale, pe lângă furnizarea de instrumente complexe, cum ar fi pariuri pe răspândire, contracte pentru diferențe (CFD) pentru comercianții mai avansați.

Drept urmare, CMC permite investitorilor australieni obișnuiți să acceseze o gamă mult mai largă de produse de investiții, atât la nivel local, cât și peste mări..

Această gamă largă de caracteristici utile este unul dintre motivele pentru care CMC a fost încoronat drept Brokerul Anului Canstar în ultimii opt ani. Creșterea în continuare a reputației sale de lider global incontestabil este faptul că a câștigat și alte premii multiple ale industriei pentru satisfacția clienților și valoarea totală pentru bani.

Acestea fiind spuse, recenziile noastre au surprins anumite domenii de nemulțumire a clienților, în special în ceea ce privește furnizarea de anumite facilități pe care ar trebui să le aibă o platformă de tranzacționare de calibrul său. La fel ca la momentul prezentului articol, îi lipsește o caracteristică care permite utilizatorilor să obțină pierderi / impozite pe câștigurile de capital la sfârșitul anului fiscal.

Au apărut alte frustrări în ceea ce privește timpul de transformare pentru manipularea documentelor. Din partea flip, utilizatorii apreciază faptul că este cel mai ieftin per comerț și rețin cu fericire că prețul este mai redus atunci când tranzacționați mai des pe acesta.

Dacă viteza este un avantaj competitiv, CMC Markets o are în spade. Oferă comercianților capacitatea de a executați tranzacții rapide cu brokeraj redus, împreună cu o serie de instrumente de cercetare integrate.

CMC ar trebui probabil să fie luată în considerare și pentru un premiu Casual Trader pentru contul său CMC Classics. Desemnat pentru investitorii care tranzacționează mai puțin de 10 ori pe lună, costă doar 11 USD sau 0,1% pe tranzacție, oricare cantitate este mai mare.

Dacă vă încadrați în această categorie de frecvență de tranzacționare, veți aprecia, de asemenea, rezerva substanțială a resurselor educaționale precum videoclipuri, cărți electronice, podcast-uri și articole..

În afară de suita sa impresionantă de resurse, contul Active Investor al CMC oferă și un nivel mai profund de servicii lider pe piață, cu adăugarea unui centru de asistență local. Acest cont este livrat cu versiunea Pro a platformei CMC și este adaptat pentru cei care efectuează 30 de tranzacții în fiecare lună cu un cost de 9,90 USD sau 0,08% pentru fiecare tranzacție, oricare dintre acestea este mai mare.

Caracteristici cheie și livrare de mâncare

 • Date de piață actualizate
 • Tranzacționare cu mai multe canale
 • Comandați tipuri pentru a ajuta riscul de acoperire
 • Cele 3 opțiuni ale sale de membru diversifică tipurile de cont în Classic, Active Investor și Premium Trader pentru a vă proteja riscurile.
  • Clasic - Aceasta este platforma standard a CMC Market care cuprinde în principal din comisioane de brokeraj mici, dar cu o serie de funcții utile pe o platformă de clasă mondială.
  • Investitor activ - Toate funcțiile Classic, plus acces gratuit la e-mailuri zilnice care furnizează analize tehnice și date, pe lângă rapoartele de cercetare eScreener.
  • Comerciant Premium - Toate caracteristicile Active Investor, pe lângă accesul exclusiv la evenimentele CMC Premium Client și resursele educaționale, impozitarea gratuită și raportarea portofoliului.
 • Un furnizor câștigător de premii cu o gamă largă de opțiuni de tranzacționare, cu o suită completă de opțiuni de investiții, de la acțiuni la fonduri administrate.

Cea mai bună platformă de tranzacționare - tranzacționare pe acțiuni IG

 • Brokeraj: 8,00 USD sau 0,1%.
 • Tipul de broker: numai online
 • Numele / produsele produsului:
 • Produse ASX: Acțiuni
 • Piețele disponibile: ASX, Bursa din Londra, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Asistență: chat în direct, e-mail și telefon.

De ce să tranzacționați acțiunile cu IG?

Ei bine, are o mulțime de lucruri pentru asta, și anume: este un furnizor consacrat, fondat în 1974 și se mândrește cu o platformă de tranzacționare excelentă, care este capabilă să meargă cu toții cu orice lider din industrie, în special aplicația sa mobilă care are unul dintre cele mai cuprinzătoare pachete de diagrame dintre toți brokerii.

Acest furnizor global de tranzacții de acțiuni online și-a dezvoltat o reputație solidă, percepând unele dintre cele mai mici comisioane de brokeraj pentru tranzacțiile de acțiuni australiene: 8,00 USD sau 0,1% pe tranzacție, indiferent de cifra mai mare.

În plus față de renunțarea la taxe lunare, spre deosebire de majoritatea platformelor de tranzacționare, aceasta îndulcește și potul prin stimularea comercianților cu puncte Qantas gratuite cu fiecare comerț.

Tranzacționarea de acțiuni IG prin platformele și aplicațiile sale intuitive vă permit să cumpărați și să vindeți acțiuni cu mult mai puțin și de pe o gamă largă de piețe internaționale. Lărgimea este de anvergură, oferind utilizatorilor săi acces la acțiuni australiene, precum și oportunitatea de a tranzacționa peste 11.000 de acțiuni internaționale la 10 USD pentru fiecare tranzacție și o rată de schimb de doar 0,3%..

UX excelent și design pentru tranzacționare de zi

Deși accesibilitatea și fiabilitatea sunt în primul rând ceea ce este cunoscut, experiența sa de distribuire este remarcabilă, combinată cu abilitate cu instrumente excelente de tranzacționare.

IG oferă o experiență consecventă și ușor de utilizat pe platforma sa de tranzacționare, care se extinde la aplicația sa mobilă. Acestea includ caracteristici excelente de analiză tehnică, împreună cu mecanisme de screening și grafică.

Această platformă de tranzacționare amestecă cercetarea fundamentală cu funcții și instrumente ale unor terți de înaltă calitate, cum ar fi Trading Central și Auto Chartist. Acestea au scopul de a oferi comercianților o perspectivă de neprețuit acționabilă pentru a plasa tranzacții mai bune, în special pentru începători.

Vorbind despre comercianți noi, începători, IG include, de asemenea, un segment de educație de excepție, care oferă webinarii săptămânale, cursuri de tranzacționare și sesiuni live. IG Academy poate fi accesat fie prin intermediul site-ului web, fie prin aplicația mobilă.

IG Academy este plin de cursuri de tranzacționare, care pot fi ușor accesate online, acoperind toate nivelurile de tranzacționare. Există webinarii săptămânale, împreună cu sesiuni live care sunt furnizate în fiecare zi săptămânală. Aceste cursuri sunt concepute pentru a economisi timp și pot fi digerate în perioade de timp convenabile, de obicei durează între 20-85 de minute pentru a fi finalizate.

IG permite investitorilor să tranzacționeze peste 9.000 de acțiuni în 19 burse internaționale, ETF-uri, trusturi de investiții și fonduri.

Caracteristici cheie

 • FX ieftin și rata de brokeraj
 • Un furnizor consacrat, respectat
 • Oferă puncte Qantas ca stimulente
 • Furnizează comerțul cu acțiuni atât australian, cât și internațional

Cea mai bună bancă pentru tranzacționare de acțiuni - CommSec.

 • Brokeraj: 10 USD.
 • Tipul de broker: numai online
 • Numele / produsele produsului: Cont de tranzacționare pe acțiuni CommSec.
 • Produse ASX: Opțiuni emise de companie, Acțiuni, garanții de dotare, garanții de tranșare, IPO-uri / flotări.
 • Piețele disponibile: ASX, AMEX, NASDAQ, NYSE
 • Asistență: e-mail și telefon.

Unul dintre cei mai mari brokeri online din Australia, CommSec este deținut în întregime de Commonwealth Bank, care servește ca braț de tranzacționare. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți un client al Commonwealth Bank pentru a deschide un cont de tranzacționare a acțiunilor CommSec.

Acest brand de încredere oferă expunere la tranzacționare pe piețele internaționale cu acces la 25 de schimburi în întreaga lume. Acesta are un mecanism simplu de înregistrare care vă permite să fiți în funcțiune cât mai rapid posibil, tranzacționând în cel puțin 5 minute de la începutul înregistrării.

Deși taxele de tranzacționare a acțiunilor sale sunt scumpe, CommSEC încearcă să echilibreze acest lucru, oferind comercianților o varietate valoroasă de instrumente de tranzacționare și de cercetare de piață, inclusiv știri și instrumente de monitorizare a datelor. În plus, nu percepe nicio taxă de inactivitate.

Odată cu lansarea CommSec Pocket, o nouă aplicație de micro-investire care transformă economii în investiții, CommSec semnalează un lider inovator,.

Comprimându-se ca un produs care oferă investiții simplificate oriunde și oricând, CommSec Pocket vă permite să începeți să investiți cu doar 50 USD. Această micro-investiție vizează, în principal, noii investitori cu taxe de intermediere foarte competitive, pe lângă cerințele sale minime de investiții.

Taxele de brokeraj ale CommSec Pocket încep de la doar 2 dolari, ceea ce se compară favorabil cu prima investiție minimă normală de 500 de dolari oferită de majoritatea platformelor de tranzacționare pentru comisioanele de tranzacționare de acțiuni și de brokeraj în jur de 10 - 25 USD. Deoarece este axat pe economiții care încă nu au făcut saltul în investiții, acesta oferă o listă de fonduri tranzacționate în schimb (ETF-uri) într-un format ușor de înțeles.

Cu toate acestea, dezavantajele sale nu includ asistența de chat în direct și taxarea pentru serviciile de diagrafie WebIRESS. care poate fi asociat și unificat cu un Cont de investiții directe Commonwealth (CDIA),

Prețurile și datele actualizate ale pieței sunt făcute posibile prin contul de tranzacționare pe acțiuni CommSec, care oferă aceste informații în timp real. De asemenea, vă permite să accesați videoclipuri, rapoarte și analize de la analiștii CommSec direct în platforma sa.

Acest hub de informații sunt concepute pentru a susține toate nivelurile de abilități printr-o analiză cuprinzătoare din partea unei echipe de analiști de piață și economiști.

Aceste idei educaționale permit investitorilor să își dezvolte și să-și perfecționeze abilitățile pe parcurs. Vorbind despre tranzacționare pe parcurs, aplicația gratuită CommSec Equities vă permite să rămâneți în vârful pieței oriunde v-ați afla și oricând doriți.

Caracteristici cheie

 • Conectare la un singur Commonwealth Bank - Această autentificare unică oferă o interfață unificată care ușurează trecerea între CommSec și NetBank, care ajută la integrarea tuturor finanțelor într-un singur loc. Va trebui să configurați un cont de tranzacții pentru contul de investiții directe Commonwealth (CDIA).
 • Acesta găzduiește atât investitori începători, cât și avansați printr-un set robust de caracteristici care sunt simultan simple pentru ambele categorii de înțeles.
 • Prețuri, știri și cercetări furnizate în timp real: eforturi depuse pentru a menține investitorii la zi cu actualizări zilnice și comentarii în direct de la experți din industrie cu cele mai recente știri de pe piețele de investiții australiene.
 • Nu se impune nicio cerință de tranzacționare minimă pentru conturile de acțiuni standard australiene.
 • Nu se percepe nicio taxă de inactivitate.
 • Taxele de intermediere pentru tranzacțiile de peste 1.000 de dolari tind să fie mari.
 • Aplicația CommSec Pocket oferă 7 opțiuni de investiții simplificate dintre care să alegeți, și anume: Aussie Top 200, Global 100, Piețe emergente, Aussie Dividende, Tech Savvy, lideri de sustenabilitate și Health Wise

Cel mai bun tranzacționat cu acțiuni fixe / cel mai ieftin broker online - SelfWealth

 • Brokeraj: 9,50 USD.
 • Tipul de broker: numai online
 • Numele / produsele produsului: Cont de tranzacționare pe acțiuni CommSec.
 • Produse ASX: numai acțiuni.
 • Piețele disponibile: ASX
 • Asistență: chat live și e-mail.

SelfWealth se consideră cel mai ieftin broker online din Australia și are premii pentru a-și susține cererea. În afară de pedigree-ul câștigător (Money Magazine l-a încununat cu cel mai bun premiu pentru cel mai ieftin broker online timp de trei ani la rând), a creat un instrument de tranzacționare online și mobil excepțional, care oferă investitorilor valoare pentru bani.

Printre alte premii ale sale de-a lungul anilor se numără cel mai bun cont de tranzacționare a acțiunilor Finder's pentru acțiuni australiene (2019), premiul Fintech Business of the Year (2016) pentru ușurința platformei lor online și câteva pentru inovarea software la premiile Australian Business ( 2016 și 2017).

SelfWealth permite investitorilor să cumpere și să vândă acțiuni pentru o taxă de brokeraj forfetară de 9,50 USD pe fiecare tranzacție. Cu toate acestea, apelul lor de clarificare este de a ajuta membrii lor să obțină profituri fără dezavantajul plăților de comisioane.

Transparența costurilor de tranzacție pe care le furnizează, fără comisioane ascunse este o parte uriașă a apelului SelfWealth. Un alt efect revigorant al acestei politici este faptul că investitorii pot prezice cu ușurință costurile de tranzacționare chiar înainte de a lua o poziție.

Acest lucru este conceput pentru a permite utilizatorilor platformei lor să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă SelfWealth este sau nu adecvat pentru situația lor particulară.

Partajând o oarecare similitudine cu funcția de tranzacționare a copiilor eToro, SelfWealth a fost conceptualizat la început, permițând investitorilor individuali să-și construiască un portofoliu țintă, comparativ cu propriul portofoliu față de cei considerați investitori cu idei similare pentru a reflecta modul în care tranzacționează.

Investitorii care caută idei de la alți investitori și monitorizează performanța semenilor lor sunt menite să înlăture blocajul îndoielilor cu privire la calitatea ideilor de acțiuni prezentate investitorilor.

SelfWealth oferă două produse și anume, INTELIGENȚA SelfWealth și TRADAREA SelfWealth.

Tranzacționarea copiilor menționate mai sus este facilitată de SelfWealth INTELLIGENCE, care oferă o serie de instrumente care să faciliteze evaluarea comparativă a unui cont în raport cu performanța investitorilor cu gândire similară. Include caracteristici care permit măsurarea performanței comparative și a riscului unui portofoliu, împreună cu posibilitatea de a revizui stocurile prezentate.

Pe de altă parte, SelfWealth TRADING acordă investitorilor posibilitatea de a tranzacționa acțiuni la un preț competitiv. Acesta aplică o taxă forfetară de 9,50 USD, indiferent de mărimea comerțului, oferind astfel beneficii clare tuturor investitorilor, dar mai ales celor care tranzacționează colete mari de acțiuni.

Din păcate, cei de la SelfWealth care doresc să-și lărgească portofoliul cu un tarif mai global, sunt încurajați, deoarece nu există nicio tranzacție internațională de acțiuni disponibilă.

Cu toate acestea, amploarea materialelor informative reprezintă un suflu de aer curat, întrucât SelfWealth permite vizualizarea performanțelor zilnice și a câștigurilor estimate, pe lângă stocurile de top ale zilei.

De asemenea, platforma emite un SafetyRating și WealthScore. Scorul SafetyRating vă permite să știți cât de divers este portofoliul dvs., în timp ce WealthScor reprezintă sănătatea portofoliului.

Caracteristici cheie

 • Transparența costurilor printr-o intermediere clară, fixă ​​și cu taxă fixă: Spre deosebire de platforme precum CommSec, unde orice tranzacție de peste 1.000 de dolari vă va costa în jur de 20 de dolari. Mai mult, dețineți acțiunile direct fără ca acestea să fie păstrate în custodie în numele dumneavoastră.
 • Cel mai ieftin din Australia, fără taxe și costuri ascunse pentru cont: SelfWealth nu percepe taxe lunare pentru cont, comisioane de dormit și comisioane ascunse. Aceasta vă garantează că majoritatea efortului dvs. de tranzacționare se acumulează pentru dvs..
 • Acces la datele de piață live gratuite disponibile membrilor
 • Instrumente de cercetare a stocurilor, împreună cu date puternice ale comunității din care puteți analiza și afla de la
 • Nu este necesar un sold minim.
 • Nu se percep comisioane

Legile austriece de tranzacționare pe acțiuni

Fiecare țară are reguli și reglementări cu privire la tranzacțiile financiare, în special în ceea ce privește activitățile volatile și cu risc ridicat, cum ar fi tranzacțiile online. Australia nu face excepție, cu Australian Securities Exchange (ASX) menținerea regulilor de funcționare menite să protejeze investitorii și să mențină bună credință și încredere pe piață.

O mare parte din legislația și reglementările în domeniul valorilor mobiliare din Australia se concentrează în jurul divulgării și comportamentului obligatoriu. Acestea sunt stabilite în mare măsură pentru a preveni practicile improprii legate de tranzacțiile frauduloase, tranzacțiile false și tranzacțiile privilegiate.

Cea mai mare parte a ceea ce am prezentat este o versiune sumară și puternic prescurtată. Pentru a obține o privire cuprinzătoare asupra întregului corp de reguli ASX, faceți clic aici.

Reguli de operare ASX

Există mai multe linii directoare și reglementări codificate în manualul regulilor de operare ASX, dar din cauza timpului și spațiului, ne vom concentra doar pe o mână care este fundamentală pentru accesarea pieței australiene și oferim reguli generale și de tranzacționare..

Acces la piața australiană

Cele trei mari categorii pe care ASX le folosește pentru a delimita actorii de pe piață sau participanții în ceea ce privește produsele de pe piața ASX sunt fie pentru a-i desemna ca participanți la piață, comerciant principal sau producător de piață.

În ceea ce privește platformele de tranzacționare, mesajele sunt permise să fie introduse doar pe o platformă de către cineva desemnat ca participant la tranzacționare.

Pentru a obține în mod legitim accesul pe piața australiană ca participant la piață, un potențial investitor trebuie să depună mai întâi o cerere pe un „formular prescris de ASX și să satisfacă ASX că” îndeplinește oricare dintre următoarele criterii (aceasta este o listare prescurtată, deci pentru condițiile și condițiile complete, accesați aici):

 • Dețineți o licență australiană pentru servicii financiare care autorizează titularul să își desfășoare activitatea ca participant la piață.
 • Dispuneți de resursele adecvate și necesare pentru a respecta și respecta obligațiile cerute de regulile ASX.
 • Dispune de resurse suficiente și procese adecvate pentru a preveni orice apariție, fie prin acțiune sau inacțiune care rezultă ca un Produs să nu fie corect și ordonat.
 • Fii o persoană cu o integritate ridicată în afaceri.

Modul în care este scrisă statura, devine evident că criteriile pentru Partenerul Trading / Participant subsumează rolului de Participant pe piață.

Cei care aspiră să devină participant la tranzacționare în cadrul platformei de tranzacționare ASX trebuie să demonstreze organismului că solicitantul are capacitatea de a păstra cunoștințele și capacitatea tehnică necesară pentru a executa permisiunea de tranzacționare solicitată..

Reguli de tranzacționare

Normele de tranzacționare sunt necesare pentru a asigura funcționarea lină și ordonată a pieței ASX. Aceste reguli acoperă lucruri cum ar fi modul de menținere a piețelor corecte și ordonate, gestionarea cererilor de anulări comerciale, comunicații cu platforma ș.a..

Mai jos sunt prezentate câteva reguli de tranzacționare:

 • Piețe corecte și ordonate: Toate mesajele de tranzacționare trebuie să reflecte acuratețea detaliilor. Participantul la tranzacționare este responsabil de menținerea integrității și a bunelor fide ale comunicării.
  • Dacă este trimis un mesaj de tranzacționare încorporat cu identificatorul unic al unui participant la tranzacționare, participantul la tranzacționare este responsabil pentru mesajul respectiv, deoarece sistemul va presupune că a fost trimis de către participantul la tranzacționare.
  • ASX poate lua orice acțiune necesară pentru a se asigura că o piață pentru unul dintre mai multe produse este echitabilă, echitabilă, ordonată și transparentă, inclusiv, dar nu se limitează la următoarele:
   • Anularea sau modificarea unei tranzacții
   • Suspendarea sau oprirea tranzacționării cu unul sau mai multe Produse pentru orice perioadă de timp considerată necesară pentru a remedia problema de bază
   • Instruirea unui participant pe piață să ia - sau nu - un anumit curs de acțiune în legătură cu piețele afectate.
   • Direcționarea faptului că produsele vor fi decontate la un alt preț decât cel prevăzut de reguli, în condițiile pe care ASX le stabilește.
  • Un participant la piață nu poate:
   • Profitați sau exploatați o defecțiune sau o defecțiune în sistemele sau procedurile de tranzacționare ASX.
   • Fă orice sau întreprinde orice acțiune care va duce la o piață a unui Produs nefiind corect sau ordonat.
 • Defecțiune tehnică: În situația în care accesul la o platformă de tranzacționare este afectat sau afectat din cauza unei defecțiuni de sistem sau de comunicare, atunci ASX poate decide
  • Impunerea restricțiilor, cum ar fi sesiunea, afirmă că consideră că este adecvat în ceea ce privește produsul
  • Suspendă sau restricționează tranzacționarea cu unul sau mai multe produse afectate.
  • ASX va face orice alte măsuri pe care le consideră necesare pentru a ameliora situația.

Găsirea platformei de tranzacționare de top

Tranzacțiile pe acțiuni sunt una dintre cele mai remarcabile invenții ale capitalismului, permițând investitorilor, în special comercianților activi, să ia și să dispună de participațiile de proprietate în alte afaceri. Cele mai bune platforme de tranzacționare bursieră din Australia vă permit să faceți acest lucru fără probleme, cu probleme minime, oferindu-vă în același timp resursele necesare pentru a lua cele mai informate decizii pe parcurs.

Dacă doriți să cumpărați acțiuni, în special prin tranzacționarea proprie, atunci trebuie să aveți o platformă de tranzacționare a acțiunilor care să ofere flexibilitatea și instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși.

Dacă sunteți deja un investitor activ, probabil că aveți o idee bună despre ceea ce doriți într-o platformă de brokeraj, cum ar fi „costuri reduse, cercetare premium, instrumente strategice inovatoare și o platformă de tranzacționare cuprinzătoare”.

Creșterea adopției mobile în arena financiară înseamnă, de asemenea, că acum puteți tranzacționa contul de brokeraj de pe o platformă online.

Deși aceste avantaje au crescut, precum oferirea de mai multe experiențe educaționale, instrumente de diagramă cuprinzătoare pentru comercianții de zi și o varietate mai largă de tipuri de comenzi pentru comercianții de opțiuni, totuși a adăugat un alt strat de complexitate prin stimularea unei varietăți de categorii de produse diferite..

Așadar, în timp ce există mai multe platforme de tranzacționare disponibile pentru australienii care caută să tranzacționeze acțiuni, această abundență vine provocarea de a găsi platforma de tranzacționare potrivită pe baza priorităților individuale.

Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți un investitor nou, unde contul de brokeraj corect este mult mai mult decât o simplă platformă pentru plasarea tranzacțiilor.

Cele mai bune platforme de tranzacționare oferă o bază solidă de investiții și sunt create pentru a funcționa ca un copilot de portofoliu pe tot parcursul vieții.

Sunt o platformă integrată de investiții și analiză care oferă oportunități de a învăța și consilia chiar dacă abilitățile, strategia dvs. se maturizează și evoluează.

Cei mai buni subliniază importanța de a avea instrumentele potrivite pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, astfel încât încorporează caracteristici care oferă comercianților o viziune la nivel înalt și granulară a operațiunilor de piață.

În rezumat, există o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare atunci când comparăm platformele de tranzacționare și le-am distilat în clasificarea noastră a celor mai bune platforme de tranzacționare de acțiuni din Australia..

Tranzacțiile de valori au început de pe vremea când singura modalitate de a investi în acțiuni era prin intermediul brokerilor de acțiuni autorizate, care erau singurii intermediari autorizați să poarte tranzacții în numele tău. Însă acest progres a adus împreună cu acesta urgența de a găsi platforma care oferă cel mai bun avantaj strategic pentru tipul tău de tranzacționare.

Deși există o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare atunci când alegeți o tranzacție online, totul se reduce la modul în care intenționați să utilizați platforma în cele din urmă. Pentru a străpunge ceata confuziei și a oferi claritate, în special pentru începători abia încep, există mai multe întrebări pe care trebuie să le puneți.

În ceea ce privește diversitatea portofoliului dvs., cumpărați doar acțiuni locale australiene sau pe plan global? Ești un investitor priceput, avansat sau ești un începător care doar îți aruncă picioarele în apă?

Răspunsurile clare la aceste întrebări vă vor ajuta să vă clarificați nevoile și să determinați tipul de platformă de tranzacționare a acțiunilor care va fi cel mai benefic în sprijinirea acestora.

Concluzie

Investiția în acțiuni este considerată o parte integrantă a strategiei globale a creatorilor de avere. Pentru comercianții activi care încearcă să bată piața, este important să aveți o idee clară a caracteristicilor pe care le doriți într-o brokeraj, cum ar fi strategia inovatoare, instrumente complete, cercetare premium și costuri reduse.

Există compromisuri în alegerea unei brokeraj online, însă cei mai buni din rasa reușesc să ofere avantaje competitive vitale pentru tipul de comerciant pe care îl au.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me