Cum să obțineți American Netflix în Australia

Netflix are mai mult de 158 de milioane de abonați (și numărând…).  

Acest lucru este probabil mai mult decât ceea ce ar putea visa fondatorii companiei atunci când au început compania ca loc de închiriere a videoclipurilor online în 1998. În acel moment, Netflix a devenit celebru în parte datorită ofertei de DVD-uri nelimitate, care ar fi trimis în casa ta.

debloca netflixCând această idee a venit prima dată pe scena, a fost revoluționară. Ideea de a nu fi nevoie să mergi la un Blockbuster pentru a închiria un DVD a schimbat totul. Americanii au înțeles conceptul.

În 2002, Netflix avea doar 700.000 de abonați. Până în 2005, abonamentele lor au ajuns la 3,6 milioane. Ceea ce Netflix și cei care au fost fani ai programului nu au înțeles este că a existat ceva și mai bun în infracțiune.

În 2007, Netflix a lansat funcția de streaming. Așa că nu a fost nevoie să așteptați un DVD pentru a ajunge la dvs. acasă. Ați putea avea filmul la alegere la cerere. Fondatorii Netflix au spus că sunt interesați să înceapă să transmită streaming mult mai devreme, dar viteza internetului la acea vreme nu a făcut posibilă. Așa este - au fost înainte de timpul lor.

Pe măsură ce popularitatea streamingului Netflix a început să crească, a început să fie acceptată pe console de jocuri, dispozitive portabile și televizoare. Interesant, la acel moment, serviciile de streaming cu Netflix erau disponibile doar în Statele Unite.

Toate acestea s-ar schimba în 2010, când America Latină și Canada, precum și Caraibele în 2011, au putut accesa serviciul de streaming Netflix. În același an, Netflix a început să producă propriul conținut original. În 2013, House of Cards a debutat. A fost un hit indiscutabil.

Se părea că Netflix a avut un succes după altul. Nu uitați doar la programe precum:

 • Lucruri străine
 • Portocaliu este Noul Negru
 • Coroana

programare netflix

În 2012, Netflix a făcut saltul peste bazin, devenind disponibil în Regatul Unit. Curând după ce a devenit Netflix disponibil pe majoritatea piețelor din întreaga lume.

TL; DR - Obțineți o VPN (rețea virtuală virtuală).

�� TD; LR - Singura soluție adevărată pentru a obține o soluție de lucru permanent pentru acces Netflix este folosirea unui VPN. În timp ce câteva site-uri web recomandă utilizarea proxies sau chiar TOR, ei nu vă spun povestea completă. Proxy-urile nu au criptarea și securitatea pe care le oferă un VPN în timpul utilizării TOR, reduce viteza la maximum Kb / s.
�� Dar vă rog, VĂ rugăm, VĂ rugăm, Vă rugăm să faceți orice faceți, evitați VPN-urile „gratuite”. Chiar și cele mai bune VPN-uri gratuite sunt o sumă de zeci. Vă recomandăm cu tărie stați departe de VPN-urile gratuite deoarece în general nu sunt cele mai bune soluții pentru Netflix. Politicile lor de securitate sunt adesea atroce și vă pot face dispozitivul vulnerabil la atacuri. Vitezele lor sunt foarte lente. Au politici de jurnal oribile, astfel încât acestea monitorizează site-urile pe care le vizitați și ce faceți în timp ce sunt online.

Dacă doriți cele mai bune VPN-uri, vă recomandăm una dintre cele trei:

 1. Citiți integral Recenzie NordVPN sau vizitați NordVPN
 2. Consultați noul Surfshark, oferă servicii de streaming nu numai pentru Netflix, ci HBO, Hulu, Amazon Prime și pentru alte 12 puncte de vânzare. Accesați Surfshark sau citiți recenzia noastră.
 3. Dacă bugetul este mai puțin îngrijorător, mergeți mai departe ExpressVPN. Acestea sunt un pic mai rapide Nordul și SurfShark și au o interfață de utilizator mai bună pe aplicațiile mobile și pe desktop.

Pentru a fi sincer, nu poți greși cu niciunul dintre cele trei servicii VPN de mai sus. Toate funcționează aproximativ la fel și vă vor permite să vizionați emisiunile preferate de Netflix de oriunde în Australia.

Ai nevoie de mai multe informații? Continua să citești..

SUA Netflix nu este Netflix „la nivel mondial”

Călătorii din Statele Unite sunt adesea surprinși atunci când vor să urmărească Netflix-ul american în Australia și nu văd multe dintre emisiunile preferate. Motivul pentru asta este că Netflix-ul american în Australia este blocat.

Sigur, veți putea urmări Netflix, dar când veți fi în Australia, o să vă lipsească o tonă de conținut. De asemenea, obțineți destul de mult conținut, în funcție de modul în care îl priviți.

Netflix Australia are o bibliotecă generoasă de filme. Australienii au acces la conținutul original Netflix. Aceasta include emisiuni TV, filme, programe pentru copii, documentare și oferte speciale de comedie.

Ca bonus suplimentar, utilizatorii australieni au acces la titluri australiene despre care telespectatorii americani nu au văzut și, în cele mai multe cazuri, nu au auzit niciodată. În cele din urmă, în unele cazuri, telespectatorii australieni sunt capabili să transmită emisiuni la sosirea unor noi episoade, în timp ce abonații din SUA trebuie să aștepte până la finalizarea întregului sezon..

Cea mai mare diferență pe care o veți vedea este când priviți conținutul licențiat. Ca exemplu, Prieteni, incredibil de popular serial TV american, este disponibil pe Netflix din SUA. Dar nu poate fi găsit pe Netflix Australia. Același lucru este valabil și pentru spectacole precum:

 • Minti criminale
 • Breaking Bad
 • Zombie
 • Supranatural

Adevărat, puteți vedea unele dintre spectacole pe platformele de stream concurente. Doar nu Netflix. Acest lucru este valabil și dacă te uiți la vizionare Răzbunătorii: Războiul infinitului și Incredibile 2.

Comparație de costuri: Netflix SUA și Netflix australian

Un fapt interesant este faptul că australienii nu plătesc mult mai puțin decât rezidenții americani pentru Netflix. Locuitorii australieni pot achiziționa pachetul de pornire la 9,99 USD pe lună. Pentru 13,99 USD pe lună, acestea pot avea fluxuri de adâncime mare. La 17,99 USD lunar, australienii pot primi cel mai bun pachet oferit de Netflix din zonă cu toate clopotele și fluierele adăugate.

În Statele Unite, 2020 aduce cu sine o creștere de 18% a prețului pachetului Netflix standard. Va trece de la 10,99 USD pe lună la 12,99 USD pe lună. Planul premium va sări de la 13,99 dolari pe lună la 15,99 dolari pe lună. Iar planul de bază merge de la 7,99 dolari pe lună la 8,99 dolari pe lună.

Pentru a fi corect, Netflix lucrează din greu pentru a face conținutul lor global. Cu toate acestea, există o serie de probleme de licență care vin în joc. Așadar, întrebarea este: cum pot accesa australienii care doresc să urmărească SUA Netflix la biblioteca americană? Există câteva opțiuni.

Cum conține Netflix Geo-Block Content?

Blocarea geografică, pe scurt, apare atunci când conținutul pe care doriți să îl urmăriți este blocat în locația dvs. geografică, similar cu modul în care site-urile sunt blocate. Netflix utilizează blocarea geo ca o modalitate de a împărți lumea în segmente de piață. Acest lucru le permite să-și vândă produsele pentru prețuri diferite, crescând profitul, spre deosebire de a avea un preț și o politică la nivel mondial.

Netflix nu este singura companie de streaming care face acest lucru. Și nu funcționează întotdeauna în favoarea Statelor Unite. De exemplu, rezidenții din Marea Britanie din Statele Unite pot fi șocați atunci când BBC iPlayer nu funcționează.

De unde știe Netflix în ce țară vă aflați? Pe baza adresei dvs. IP. Fiecare computer sau dispozitiv conectat la Internet are o adresă IP. Așadar, atunci când vizitați site-urile web, adresa IP spune Internetului unde să trimiteți informațiile.

Un alt exemplu excelent aici este Youtube, care blochează și conținutul în funcție de locația dvs. geografică. Youtube SUA nu este Youtube Australia, chiar dacă apare așa. (Citește mai mult: Deblochează Youtube)

Adresa dvs. IP este furnizată de furnizor de servicii Internet sau de furnizorul de servicii Internet. În același mod în care o adresă fizică spune lumii în care vă aflați, astfel încât adresa dvs. IP să vă arate locația, ceea ce vă permite să vă urmăriți ușor.

Serviciile de streaming pot folosi aceste informații atunci când decid ce conținut ar trebui să fie permis utilizatorilor să vadă în funcție de locația lor. Dacă încercați să vă conectați folosind o adresă IP care este blocată, primiți ecranul de eroare Netflix temut.

conexiunea netflix a eșuat

Acest lucru se întâmplă chiar dacă plătiți pentru un serviciu precum Netflix. Americanii care călătoresc în vacanță sau de afaceri au văzut acest lucru de primă mână.

Acces nelimitat la Netflix

Long and short of it este că trebuie să găsiți o modalitate de a face serviciul de streaming să creadă că vă aflați într-o locație geografică diferită. Există câteva modalități viabile de a face acest lucru, dar ne vom concentra doar pe cea mai bună soluție de lucru pentru a obține Netflix SUA.

Amintiți-vă, doriți să aveți instrumentul potrivit pentru munca potrivită. Având cel mai bun manager de parolă, de exemplu, nu va face nimic pentru a vă proteja conectarea de la sfârșitul în mâinile greșite. Așadar, să cheltuiți bani pe soluția greșită pentru a obține blocarea geografică nu va face decât să vă lăsați frustrați sau mai răi, să vă dăunați confidențialității online.

Linia de jos, obțineți oricare dintre VPN-urile testate mai jos. Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

# 1 NordVPN - Cea mai bună soluție de streaming Netflix

NordVPN a fost întotdeauna în vârf de când au început. Cu peste 5.000 de servere pe tot globul, NordVPN acoperă o zonă geografică imensă care se întinde pe 6 continente, oferind serviciile tuturor celor care au nevoie de protecție.

Cu proprietarul lor Tehnologia SmartPlay, majoritatea, dacă nu toate cele 5.000 de servere ale acestora ar putea avea acces la Netflix și orice alt Netflix din SUA și să transmită flux fără să întâmpine erori. Nu veți obține acest lucru cu niciun alt furnizor VPN.

Pro-uri

 • Tehnologia SmartPlay
 • Deblochează Netflix din orice țară
 • Protocolul OpenVPN cu criptare AES-256 biți
 • Încercare gratuită
 • Banii inapoi garantat
 • Politica de logare zero

Contra

 • Viteza poate fi destul de inconsistentă uneori

NordVPN este mult mai scump decât multe dintre VPN-urile plătite. Cu toate acestea, după ce începeți să analizați planurile lor disponibile, veți observa cât de mult începeți să economisiți atunci când priviți în termeni mai lungi. De fapt, costul lunar scade atât de mult încât ajung să fie unul dintre cele mai ieftine planuri VPN pe care le poți obține vreodată dacă te uiți la planul lor de 3 ani.

 • Luna în lună - 11,95 USD în fiecare lună.
 • Anual - 83 USD pe an sau 6,99 dolari în fiecare lună.
 • Plan pe 2 ani - 95,75 USD pentru doi ani. Aceasta se descompune la 3,99 USD pe lună.
 • Plan pe 3 ani - Plata anticipată este de 107,55 USD sau aproximativ 2,99 USD pe lună.

Marele lucru este că toate planurile NordVPN vin cu o probă gratuită de 7 zile. De asemenea, are o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă în primele treizeci de zile nu îți place ceea ce vezi, poți să îl închizi și să-ți recuperezi toți banii

Puteți avea încredere în NordVPN pentru a vă păstra confidențialitatea. Este posibil să nu fie o ofertă atât de mare când vorbim despre filmele pe care le transmiteți pe Netflix-ul american. Cu toate acestea, poate fi o afacere mai mare atunci când vorbim despre alte activități online.

politica de logging nordvpn

NordVPN a fost auditat de firmele de contabilitate, iar aceste firme atestă faptul că atunci când spun că nu păstrează jurnalele, nu păstrează jurnalele.

# 2 Surfshark - Cea mai ieftină soluție de streaming Netflix

NordVPN este bine cunoscut în arena de streaming Netflix datorită numărului mare de servere. Având atât de multe servere, este dificil pentru Netflix să blocheze oricare dintre ele.

NordVPN costă o bucată de schimbare bună în comparație cu opțiunile noastre de top din această listă. Surfshark nu are probleme de acces la Netflix și este cam la jumătate din prețul NordVPN. Netflix își mărește prețurile din când în când, este bine să folosești o VPN care nu costă aproape la fel ca abonamentul la Netflix în sine.

Pro-uri

 • Ieftin
 • Deblochează Netflix din orice țară
 • Mai sus criptarea standardului industriei
 • Politica de înregistrare zero
 • Ușor de folosit

Contra

 • Mai puține servere decât alte opțiuni

Atunci când alegeți o companie mai nouă pentru a efectua un serviciu la fel de important precum deblocarea restricțiilor geografice atunci când utilizați Netflix, este logic să fiți sceptici. A merge pentru noul copil pe bloc poate părea o mișcare periculoasă. Când vine vorba de Surfshark, în realitate este destul de sigur.

Surfshark este o alegere fantastică pentru persoanele care încearcă să ocolească restricțiile geo fără să plătească practic un alt abonament Netflix. Este corect ca alte VPN-uri să perceapă o primă pentru serviciile lor, deoarece au furnizat ani de zile tuneluri de criptare de calitate. Este de asemenea corect că Surfshark a venit și a oferit același serviciu de calitate pentru o fracțiune din preț.

Vă recomandăm să aruncați o privire pe site-urile site-ului Surfshark pentru actualizarea prețurilor lor introductive. Dacă sunteți încă sceptic în legătură cu acest VPN, consultați recenzia completă Surfshark pentru mai multe informații.

# 3 ExpressVPN - Mare echilibru de viteză și securitate

Dacă, din anumite motive, NordVPN nu este o opțiune viabilă pentru dvs., următoarea noastră recomandare din listă ar fi ExpressVPN. Acesta este un serviciu VPN al Insulelor Virgine Britanice. Oferă o serie de caracteristici uimitoare și are o putere fenomenală.

Asemănător posibilității NordVPN, ExpressVPN are și o rețea masivă, care se află în prezent la 3.000 de servere din 160 de orașe răspândite în 90 de țări. Pentru cei interesați de vizionarea Netflix în Statele Unite, veți fi fericiți să știți că SUA are unele dintre cele mai bune acoperiri pentru acest VPN.

Pro-uri

 • Viteze rapide
 • Criptare puternică
 • Funcționează pe majoritatea platformelor
 • Suport fenomenal
 • Funcționează cu Netflix din SUA

Contra

 • Puteți conecta doar trei dispozitive simultan
 • Un pic mai scump chiar și în planul lor pe termen lung
 • Conexiune rapidă cu Netflix Australia

Unul dintre dezavantajele ExpressVPN este faptul că puteți conecta doar trei dispozitive cu un singur cont. Cu toate acestea, chiar și acest lucru nu este atât de mare dezavantaj. Gândiți-vă, cât de multe dispozitive trebuie să se conecteze simultan la un VPN simultan? De obicei, doar unul. Și dacă trebuie să conectați întreaga casă, ExpressVPN oferă suport pentru router VPN. (Citește mai mult: Cel mai bun router VPN)

Un alt dezavantaj este prețul. ExpressVPN este unul dintre cele mai scumpe VPN-uri pe care le veți găsi. Dacă achiziționați serviciul lor lunar, veți cheltui 12,95 USD în fiecare lună. Dacă utilizați serviciul lor de șase luni, veți plăti 59,95 USD în avans, ceea ce înseamnă o medie de 9,99 USD pe lună. Dacă mergeți pentru programul lor de 15 luni, veți plăti o taxă în avans de 99,95 USD. Aceasta se descompune la 6,67 USD pe lună.

Alte două lucruri care ne plac despre ExpressVPN sunt ale lor serviciu clienți si al lor 30 de zile garanție înapoi. ExpressVPN este atât de încrezător în produsul lor, încât chiar și după ce plătiți pentru produs, aveți 30 de zile pentru a vă recupera banii fără întrebări..

Serviciul pentru clienți cu ExpressVPN este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Am avut o serie de conversații cu suportul lor tehnic și le-am găsit întotdeauna cunoscătoare, de ajutor și foarte accesibile.

Opțiuni de servicii client ExpressVPN

Doar pentru a adăuga încă o pene în capacul ExpressVPN, politica lor de confidențialitate este dincolo de reproș. Din când în când, guvernele au încercat să acceseze informații despre clienții lor. Cu toate acestea, deoarece ExpressVPN este fidel promisiunii sale, nu păstrează jurnalele clienților săi.

exprimă politica de confidențialitate vpn

Deci, atunci când guvernele sau alte instituții încearcă să pună stăpânire pe aceste jurnale, ExpressVPN poate spune sincer că nu există.

# 4 VyprVPN - Funcționalitate uimitoare + viteză și securitate

VyprVPN este un VPN din Elveția, care se concentrează pe confidențialitate. Acestea oferă mai mult de 700 de servere și mai mult de 70 de locații de server. Un plus major pentru acest VPN este faptul că dețin și gestionează toate serverele proprii. Nu folosesc terți.

Serviciul lor funcționează pe o serie de platforme, inclusiv Apple TV și Android TV. Auditul independent a arătat că VyprVPN nu păstrează jurnalele.

VyprVPN are planuri de tarifare relativ simple. Aceste planuri vă permit să alegeți dacă veți plăti anual sau veți efectua plăți lunar după lună.

Pro-uri

 • Protocolul Chameleon
 • Nu s-a dovedit nicio politică de logare
 • Suport pentru chat în direct
 • Funcționează cu Netflix din SUA
 • Proces gratuit de 3 zile

Contra

 • Fără garanție de înapoiere
 • Probleme de conectare în China
 • Probleme cu clientul Windows

Alegerea planului lunar de bază va fi de 9,95 USD pe lună. Aceasta permite trei dispozitive să se conecteze simultan la serviciu. Dacă plătiți tot anul, primiți același serviciu pentru 60 de dolari pe an sau cinci dolari pe lună.

Dacă optați pentru planul lor premium, aveți opțiunea de a plăti lunar 12,95 USD lunar sau de a vă abona pentru un an la 80 USD pe an, ceea ce se reduce la 6,67 USD pe lună. Cu planul premium, puteți conecta cinci dispozitive și puteți profita de acestea protocolul Chameleon proprietar proiectat pentru a proteja serviciile care sunt făcute pentru a bloca VPN-urile în timp ce se transmit.

De ce ar trebui să utilizați un VPN?

Când utilizați un VPN pentru a vă deplasa geo-blocarea Netflix, aveți avantajul suplimentar de a vă putea conecta dispozitivul la un server sau un alt dispozitiv printr-o conexiune securizată.

Puteți continua navigarea și streamingul știind că orice informație transmisă online este criptată și nu poate fi interceptată. Cele trei VPN-uri pe care le-am analizat oferă viteze stelare, servicii stelare și sunt complet angajate să vă ajute să vă mențineți confidențialitatea. Cel mai bun dintre toate, au fost testate și dovedit că lucrează cu Netflix din SUA.

Este o singură opțiune VPN?

Pentru banii noștri, obținerea unui VPN este cea mai bună opțiune pentru a vă ocoli de geo-blocarea Netflix. Cu toate acestea, nu este singura dvs. opțiune. Proxy-urile DNS inteligente sunt concepute pentru a regrupa traficul care este cunoscut pentru locația geografică. Aceasta înseamnă că atunci când traficul dvs. este blocat în afara SUA, acesta va fi dirijat către SUA. Traficul rutat cu proxy-uri Smart DNS nu este criptat. Acest lucru ar putea avea unele plusuri atunci când vorbim despre streaming.

 • Deoarece doar o mică parte din traficul dvs. este redirecționat, viteza lățimii de bandă este păstrată.
 • Este foarte simplu de configurat, chiar dacă nu sunteți bun cu calculatoarele.

Serviciul funcționează prin înlocuirea adresei DNS care vi se atribuie ISP-ului cu una nouă, care nu are nicio informație care să dezvăluie locația dvs. geografică reală.

Cum funcționează DNS inteligentCererea de conectare la site-ul web la care doriți să accesați este interceptată. Orice informație care ar putea scurge geo-locația dvs. este înlocuită cu date noi care indică locația de unde doriți să accesați conținutul blocat geo. De dragul discuției noastre, toate informațiile care vă identifică ca fiind în Australia sau în orice altă țară sunt înlocuite cu informații care fac să pară că sunteți în Statele Unite.

Oricât de viabil poate suna, nu funcționează tot timpul. Sigur, este posibil să aveți acces, dar numai după ce încercați să schimbați locațiile de multe ori, de fiecare dată când încercați să urmăriți.

Gânduri finale

Netflix are o mulțime de conținut uimitor. Din cauza restricțiilor de autorizare, Netflix american în Australia nu este disponibil. Dacă sunteți frustrat de aceste limitări, există opțiuni. Un DNS inteligent ar putea funcționa. Cu toate acestea, pentru banii noștri, cel mai bun pariu este să utilizați un VPN. Un VPN va ascunde adresa dvs. IP și în același timp criptează informațiile pe care le transmiteți și le primiți.

Dintre cele patru VPN-uri am examinat, NordVPN este cel mai bun la accesarea Netflix. Cu toate acestea, și celelalte două fac o treabă bună. Ne-ar plăcea să auzim de la tine. Ce pași ați făcut pentru a transmite streaming Netflix US în Australia? Spuneți-ne în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru răspunsuri la unele dintre întrebările dvs. frecvente despre streamingul Netflix US în Australia. Mulțumesc pentru citit.

Întrebări frecvente

Î: Este un VPN legal în Australia?

A: Da. VPN-urile sunt legale în Australia. Când utilizați un VPN pentru a evita materialele geo-blocate, cum ar fi US Netflix, puteți face acest lucru împotriva dorințelor deținătorilor de drept. Cu toate acestea, eludarea restricțiilor geografice nu este aceeași cu a trece peste cel mai bun sistem de securitate pentru locuințe din cartier și a intra într-o casă. La fel ca majoritatea tehnologiilor online, legislația din Australia este puțin vagă în ceea ce este și nu este permisă. În prezent, nu există legi care să vă împiedice să utilizați un VPN în Australia. Nici nu este ilegal să ocoliți restricțiile geografice.

Î: Ce VPN gratuit funcționează cu Netflix?

A: Nici unul. VPN-urile gratuite nu merită. Serviciul lor este lent, așa că, chiar dacă sunt capabili să ocolească restricțiile geografice Netflix, nu puteți transmite video. Serviciile VPN gratuite vă văd ca marfă. Îți fură informațiile private și folosesc adesea aceste informații pentru a câștiga bani pentru ei înșiși.

Î: Pot urmări American Netflix în Australia fără VPN?

A: Un DNS inteligent poate face posibilă vizionarea US Netflix în Australia fără a utiliza VPN. Cu acest lucru, cel mai sigur și sigur mod de foc este să utilizați un VPN, cum ar fi NordVPN, ExpressVPN sau VyprVPN.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me