Cum să vizionezi HBO în Australia

HBO a fost un fenomen de divertisment și cultural în Statele Unite și în multe alte țări de zeci de ani. În prezent, peste 100 de milioane de abonați de pe glob, aceasta este departe de cei 365 de abonați pe care i-a avut în jurul zonei Pennsylvania când a debutat în 1972.


În primii ani, creșterea a fost lentă. Nu exista infrastructura necesară pentru creșterea HBO. În același timp, s-au confruntat cu o anumită opoziție din marile rețele de televiziune, de teamă că cablul le va jeuda audiența și le va fura veniturile. Cu toate acestea, până la sfârșitul anilor '70 până la începutul anilor '80 au existat o serie de îmbunătățiri în infrastructură, precum și modificări ale litigiilor care au favorizat televiziunea prin cablu și HBO.

Logo HBOPână în 1982, HBO avea 8,9 milioane de abonați, 440 milioane dolari în vânzări și 100 milioane USD profit. Până în 1983, acest număr a ajuns la 13,4 milioane de abonați. În acest moment, HBO a ajuns la activitatea de a crea programe originale de comedie. Până la sfârșitul anilor 80 și începutul anilor 90, părea că HBO își pierde o parte din influență. Acest lucru s-a datorat în parte popularității închirierii de filme de casă.

HBO a răspuns cu o serie de strategii și campanii publicitare agresive. Au căutat licența pentru programarea sportivă. Și până în 1993, baza lor de abonați a atins 24,7 milioane.

Streaming HBO

Transmiterea pe HBO este acum o realitate. Serviciile lor HBO Go și HBO Now sunt incredibil de populare. HBO-Now permite oricui are o conexiune la Internet să se înscrie la acest serviciu premium și să se bucure de conținutul HBO.

Logo HBO GOLucrul frumos este că HBO-Now are aproape toate programările pe care le va primi un individ care s-ar abona la canalul de cablu. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de programe precum True Blood, True Detective, Game of Thrones și multe altele.

Totul sună minunat atâta timp cât locuiți în Statele Unite. Dacă sunteți în afara SUA, ca și în Australia, nu există nicio modalitate directă de a urmări acest conținut. Nu da în deznădejde. Pregătiți-vă, deoarece în acest ghid vom analiza modalitățile de a vă evita blocarea geografică, astfel încât să vă puteți bucura de acest HBO în Australia.

�� TL; DR - Dacă doriți versiunea scurtă și dulce a acestui lucru. Vă recomandăm să aruncați o privire la SurfShark. Acest nou venit în spațiul VPN oferă servicii de streaming și viteză rapidă pentru nu numai Netflix, ci HBO, Hulu, Amazon Prime și aproximativ 12 alte puncte de vânzare. Accesați Surfshark sau citiți recenzia noastră. ��

Cum să difuzezi HBO în Australia

S-ar putea să vă gândiți, nu sună foarte mult ca un proxy? Există unele asemănări între cele două. Una dintre diferențele majore este că, cu un tunel VPN, dvs. conexiunea este criptată. Aceasta înseamnă că nimeni nu poate intercepta informațiile pe care le trimiteți înainte și înapoi. Un tunel VPN este mai sigur, oferă viteze mai bune și produce rezultate mai bune.

Un VPN face posibilă crearea unei conexiuni sigure între dispozitivul dvs. și o altă rețea prin Internet.

În esență, vă permite să navigați pe Internet folosind rețeaua unui server care se află într-o altă parte a lumii. Dacă sunteți în Australia și încercați să accesați conținutul HBO folosind un server în Statele Unite, serverele HBO cred că sunteți în SUA, astfel încât să obțineți acces la conținut.

Acum, întrebarea este, care este Cel mai bun Serviciu VPN pentru fluxul HBO în 2020? Iată sugestiile mele:

1. NordVPN - viteze rapide, număr mare de server

NordVPN vă ia în serios confidențialitatea. În prezent, au 5.230 de servere în întreaga lume. Toate planurile lor vă permit să conectați șase dispozitive în același timp. Dacă nu sunteți nemulțumit de produsul lor, au o garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Pro-uri
 • Peste 5.200 de servere
 • Servere specializate unice
 • Permite șase conexiuni simultane
 • Poziție puternică asupra confidențialității clienților
 • Funcționează cu HBO și alte servicii de streaming geo-restricționate
Contra
 • Nu se pot achiziționa conexiuni simultane suplimentare

Una dintre reclamațiile pe care oamenii le au cu privire la NordVPN este prețul lor, adică planul lor lunar este mai scump decât unele dintre celelalte opțiuni VPN. Prețul devine drastic mai ieftin pe lună, cu cât se angajează mai mult. Se descompune după cum urmează:

 • Un plan lunar va costa 11,95 USD pe lună.
 • Dacă vă abonați pentru un an, veți plăti în total 83,88 USD pe an. Aceasta se descompune la 6,99 USD în fiecare lună.
 • Dacă vă abonați la planul pe doi ani, veți plăti 95,75 USD în avans. Aceasta este doar ceva mai mult decât ceea ce plătiți pentru planul de anul. Defalcarea este de 3,99 USD pe lună.
 • Dacă vă abonați la planul de trei ani, veți plăti 107,55 USD în avans. Ai trei ani la 2,99 USD pe lună.

SmartPlay este un serviciu unic oferit de NordVPN. Îți facilitează accesul la conținut geo-restricționat din întreaga lume. Acesta combină cele mai bune caracteristici ale unui VPN și ale unui Smart DNS. Cu tehnologia SmartPlay, nu trebuie să vă gândiți la nicio configurație. Tot ce faceți este să vă conectați la serverele NordVPN și vă puteți bucura de beneficii.

În cele din urmă, NordVPN se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Aceștia au o politică de logare testată și respectată. Acest lucru înseamnă că nu vor înregistra nicio informație despre dvs. sau despre ceea ce vedeți online Dacă doriți să aflați mai multe informații consultați datele noastre complete Recenzie NordVPN.

2. Surfshark - viteze mari, prețuri mici

Serviciile HBO pot primi prețuri și, atunci când trebuie să utilizați un VPN pentru a accesa emisiunile preferate, nu doriți să cheltuiți prea mulți bani. Acolo intervine Surfshark. Accesați toate filmele preferate și emisiunile HBO pentru câțiva dolari în plus pe lună, în loc să vă dublați cu prețul HBO.

Pro-uri
 • Peste 800 de servere
 • Cel mai bun preț din industrie
 • Cu sediul în Insulele Virgine Britanice
 • Ușor de folosit
 • Viteze rapide
 • Funcționează cu HBO și alte servicii de streaming geo-restricționate
Contra
 • Nou venit și relativ nedovedit
 • Asistență lentă prin e-mail uneori

Economisirea unor bani nu este singurul motiv pentru a utiliza Surfshark - deși, la 1,99 USD pe lună, este aproape un motiv suficient de bun pentru a le încerca - serviciul oferă și viteză și securitate..

Nu este, de asemenea, nimic mai rău decât să stai pe canapeaua ta pentru a returna întregul Anturaj doar pentru a fi primit cu un mesaj de restricție geografică. La fel ca și celelalte VPN-uri din această listă, Surfshark deblochează HBO fără griji.

Nu numai că, Surfshark nu stochează informații cu privire la activitate, adrese IP, nume, locație, istoric, timbre de timp, lățime de bandă sau trafic. Sunteți cu adevărat în mâini sigure, cu cele mai bune standarde de criptare din industrie și o cultură fără loguri.

Dacă sunteți pe gardul de a oferi șansa noului copil de pe bloc, consultați recenzia noastră completă de Surfshark pentru a vă oferi mai multe informații.

3. ExpressVPN - Cel mai rapid VPN de încredere

ExpressVPN și-a făcut un nume pentru a fi unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe planetă. Sunt cunoscuți pentru faptul că sunt conduse de confidențialitate. Au existat o serie de cazuri cu profil înalt care le-au implicat în cazul în care guvernele și alte agenții au încercat să obțină informații personale despre utilizatorii ExpressVPN. Cu toate acestea, din moment ce nu păstrează aceste informații acolo, nu a fost găsită nicio informație.

Pro-uri
 • Competența Insulelor Virgine Britanice
 • Nu sunt păstrate jurnalele
 • Viteză rapidă cu criptare puternică
 • Funcționează cu HBO și alte servicii de streaming geo-restricționate
Contra
 • Preț
 • Nu acceptă decât trei conexiuni simultane

ExpressVPN are viteze bune de server. Acest lucru este valabil chiar și în cazul conexiunilor pe distanțe lungi. Aplicația ExpressVPN este ușor de utilizat și funcționează pe toate platformele disponibile, oferind criptare puternică și caracteristici excelente de securitate.

Similar cu NordVPN, ExpressVPN este pe partea de preț.

 • Dacă plătiți lună după lună, ExpressVPN vă va percepe 12,95 USD pe lună.
 • Dacă achiziționați planul inițial de șase luni, veți plăti echivalentul a 9,99 USD pe lună.
 • Dacă achiziționați planul de 15 luni, veți plăti practic 6,67 USD pe lună.

ExpressVPN oferă 160 de locații de server VPN în 94 de țări cu peste 3.000 de servere VPN din întreaga lume, iar serviciul pentru clienți nu este egal cu nimic. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest serviciu, citiți integral Recenzie ExpressVPN.

Utilizați un proxy

cum funcționează proxyUn proxy funcționează ca un intermediar între dispozitivul dvs. și web. Când utilizați un proxy, se pare că solicitările pe care le faceți provin de la proxy. Avantajul unui proxy este că pot memora în cache site-urile web care au fost vizitate în trecut, ceea ce face mai rapid pentru a le vizita în viitor.

Un proxy vă poate permite să vă deplasați geo blocând o parte din timp. Problema este că mandatarii nu au siguranță. Informațiile transmise nu sunt criptate, deci pot fi interceptate. În al doilea rând, multe proxies, în special cele care sunt gratuite, sunt saturate de utilizatori. Deci viteza dvs. de Internet va fi lentă.

O altă problemă a unui proxy este că dacă utilizați conexiuni HTTP, adresa dvs. IP reală poate fi văzută de persoana sau instituția care deține proxy (Citiți mai mult: Ascundeți adresa dvs. IP).

Utilizați DNS inteligent

Cum funcționează DNS inteligentUn DNS inteligent sau un proxy DNS nu vă vor ascunde adresa IP. in orice caz, acesta va ascunde adresa DNS pe care ti-a atribuit-o furnizorul de servicii Internet. Adresa dvs. DNS conține informații care permit altor site-uri web, în ​​acest caz HBO, să știe unde vă aflați pe planetă. Un DNS inteligent va înlocui DNS-ul alocat cu unul care provine dintr-o locație care nu are restricție geografică.

Un Smart DNS sau un proxy DNS vor intercepta cererile de conectare și apoi vor elimina din acele solicitări informații care pot fi legate de locul în care vă aflați. Apoi înlocuiește datele pe care le-a eliminat cu date legate de o altă locație geografică.

Similar cu un proxy, un Smart DNS nu utilizează criptarea. În plus, informațiile pot fi transferate fără reducerea vitezei de internet. Dezavantajul, informațiile care sunt transmise online sunt vulnerabile, deoarece nu există criptare la conexiune.

Folosiți TOR

Cum funcționează torulTor este un serviciu care îți ascunde adresa IP în timp ce te afli pe Internet. Traficul dvs. online este recuperat între mai multe servere diferite. Rezultatul este că amprentele tale digitale sunt ascunse. Tor face o treabă bună în a vă ascunde IP-ul și a evita unele restricții geografice. Cu toate acestea, atunci când releele pe care le folosește pentru a salta comunicarea dvs. prin Internet sunt descoperite, ISP-urile le pot bloca. Cu Tor, veți experimenta o viteza de internet mai mica.

HBO arată că poți urmări

HBO a fost acasă la unele dintre cele mai populare și influente programe la televizor. Au creat un fenomen cultural care a schimbat modul în care oamenii vorbesc, interacționează și văd lumea. Următoarele sunt doar câteva dintre cele mai populare programe lansate de această rețea de cablu.

Firul

Această dramă politică cruntă a examinat scena drogurilor din Baltimore. A făcut acest lucru atât din perspectiva aplicării legii, cât și a traficanților de droguri. Acest program a fost un schimbător de jocuri, deoarece nu a prezentat pur și simplu forțele de ordine ca buni buni sau traficanții de droguri ca infractori. În schimb, a lucrat pentru a arăta nuanța problemei din toate perspectivele, inclusiv examinarea rolurilor pe care politicienii, jurnaliștii și comunitatea o joacă în violența în bandă și în războiul de bande. Aceasta a fost o serie atentă care a durat cinci sezoane și 60 de episoade.

Soprano

Soprano a câștigat 21 de premii Emmy, cu 111 de nominalizări. Acesta este unul dintre cele mai apreciate programe pe care le-a produs HBO. A fost o serie inovatoare care a amestecat complexitatea interacțiunilor familiale cu violența intensă asociată cu conducerea unui sindicat. Protagonistul emisiunii, Tony Soprano, a lucrat pentru a echilibra familia, trăind în suburbii, protejându-și căsătoria, lovind inamicii și fugind din FBI. Atacurile de panică l-au determinat să caute terapie. Acest fapt, alături de natura sa defectuoasă, dar îndrăgită, l-a făcut pe Tony Soprano să fie răufăcătorul pe care oamenii l-au înrădăcinat. Finalul de serie al acestei emisiuni de televiziune a fost unul dintre cele mai polarizante din istorie. Spectacolul a durat șase sezoane și a avut 86 de episoade.

Urzeala tronurilor

Această serie extinsă bazată pe seria de cărți Song of Ice and Fire a lui George RR Martin este o parte politică, o parte dragoni, o parte fantezie și o parte epopee de război. Seria are o serie de personaje recurente, toate făcându-și partea lor pentru a căuta tronul de fier. Indiferent dacă o persoană este fană sau nu, povestea este primitoare. Este complex. Și sunt atât de multe răsuciri, încât este șocant. Games of Throne este cunoscut și pentru o cantitate mare de violență și sex gratuit. În 2020, Game of Thrones a intrat în cel de-al optulea și ultimul sezon.

Cum HBO își restricționează conținutul

Am discutat despre modul în care conținutul este restricționat geografic. Dar întrebarea de milioane de dolari este, cum se întâmplă asta? Are multe de-a face cu modul în care dispozitivele conectate la Internet comunică între ele.

Pentru a urmări HBO în Australia, trebuie să faceți ca serverele HBO să creadă că vă aflați în Statele Unite. Cum faci acest lucru? Trebuie să vă schimbați adresa IP. Din fericire, există o serie de instrumente care vă pot permite să ocoliți blocarea geografică a HBO și să transmiteți conținutul dorit.

Fiecare dispozitiv care comunică cu un alt dispozitiv de pe Internet trebuie să aibă o adresă IP. Vă puteți gândi la o adresă IP precum adresa dvs. poștală din lumea reală. Adresa dvs. IP permite celorlalte servere de pe Internet să știe unde trebuie livrate pachetele. Aceste pachete de informații ar putea fi pagini web sau emisiuni care sunt transmise pe internet.

Dacă încercați să urmăriți HBO în Australia, serverelor HBO li se spune că o solicitare vine de la un dispozitiv din afara SUA. Serverele HBO răspund trimițând un mesaj de eroare în loc de emisiunile dvs. HBO preferate.

De ce HBO limitează difuzarea

Poate fi destul de jignitor pentru un rezident din SUA care călătorește în străinătate, care este deja un abonat plătit la HBO Go sau HBO-Acum, atunci când încearcă să acceseze serviciul de streaming în străinătate și își dau seama că nu pot. Prima întrebare pe care o pun majoritatea oamenilor este de ce?

Există o serie de motive pentru care HBO împiedică telespectatorii internaționali să privească conținutul lor transmis. O mare parte din aceasta are legătură cu contractele de distribuție de televiziune în Statele Unite. În multe cazuri, aceste acorduri au fost concepute astfel încât să permită afișarea conținutului telespectatorilor americani din Statele Unite. Același lucru este valabil și pentru restricțiile Netflix.

La fel ca în majoritatea lucrurilor, motivul pentru care se face acest lucru se descompune la bani. Creatorii de programe protejează viabilitatea financiară a produsului lor mai bine decât cel mai bun sistem de securitate la domiciliu protejează locuința unei persoane super bogate și conștiente de confidențialitate. Un spectacol popular poate fi licențiat diferit într-o altă țară, crescând veniturile pe care le obțin creatorii programului.

Un alt motiv este că sistemul de rating dintr-un singur guvern poate fi complet diferit de un alt guvern. Deci, un program precum Game of Thrones, care este renumit pentru violența sa groaznică și conținutul grafic grafic, este acceptabil în Statele Unite, dar alte țări ar putea să nu accepte acest conținut. Emisiunile care sunt transmisiile HBO sunt concepute pentru a se potrivi orientărilor formulate de agențiile americane de radiodifuziune. Deoarece HBO nu își arată conținutul în străinătate, ei nu trebuie să vă faceți griji pentru a încerca, de asemenea, să vă încadrați în politicile din alte țări.

Desigur, doar pentru că o politică sau un guvern nu consideră conținut adecvat țării lor, acest lucru nu înseamnă că cetățenii nu vor dezvolta apetitul pentru aceasta. Internetul răspândește idei și culturi, în special cele prezentate pe mass-media populare precum HBO, în întreaga lume. Deci, există foame de acest conținut în altă parte. În plus, există o serie de persoane care și-au plătit abonamentele acasă și doresc să le poată folosi atunci când călătoresc în străinătate.

Gânduri finale

HBO creează conținut fenomenal în ultimele cinci decenii. Telespectatorii din Statele Unite au reușit să transmită streaming pe HBO, în timp ce cei din afara au fost lăsați să încerce să găsească o soluție. În timp ce există o serie de opțiuni pentru a vă ocoli blocarea geografică, vă recomandăm să utilizați un VPN, fie el NordVPN, Surfshark sau ExpressVPN. Aceste trei servicii sunt sigure, rapide, fiabile și sunt și cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

Dacă Internetul dvs. este încă un pic prea lent pentru a transmite Netflix, consultați defalcarea planurilor NBN. Mulțumiri!

Ca întotdeauna, ne-ar plăcea să auzim de la tine. Spuneți-ne ce părere aveți despre această recenzie și includeți oricare dintre sugestiile pe care le aveți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Întrebări frecvente

Î: De ce este HBO doar pe Foxtel?

A: La 1 ianuarie 2017, Foxtel a încheiat un acord care îi dădea drepturi extinse asupra bibliotecii HBO. Drept urmare, Foxtel a devenit „Casa de HBO” incontestabilă.

Î: Cât costă streaming-ul HBO?

A: HBO-Acum costă 15 dolari pe lună. Este un abonament autonom care nu necesită abonament HBO. HBO Go este gratuit, atât timp cât aveți un abonament HBO.

Î: Care este diferența dintre HBO GO și HBO-Now?

A: Ambele servicii de streaming oferă același conținut. HBO Go este destinat persoanelor care au un abonament prin cablu HBO. HBO-Acum costă 15 USD și este pentru cei care nu au abonament la cablu HBO.

Î: Pot viziona Game of Thrones pe HBO-Now?

A: Da. Noile episoade sunt disponibile pe HBO Acum, în același timp, apar pe canalul de cablu.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me