CyberGhost – Bun, dar nu mare (Rezultatele noastre complete de testare)

Acesta este destul de bun. Nu este perfect, minte-te, dar destul de bine. Ai putea face mai rău pentru mulți bani.


Pe site-ul său web, Cyberghost afirmă că sunt un „susținător și promotor major al drepturilor civile, al unei societăți libere și al unei culturi internet nescenzurate”.

În opinia noastră, acesta este un loc destul de bun pentru a începe.

Această companie românească a fost fondată în 2011, dar a fost achiziționată recent de Crossrider Limited și Robert Knapp. Ca atare, acestea sunt în măsură să ofere servicii de îmbunătățire continuă, care ar putea ajuta compania să se ridice și mai mult în clasamentul serviciilor VPN. CyberGhost pretinde că le oferă serviciile peste 20 de milioane de oameni din întreaga lume. În plus, CyberGhost oferă protocoale solide cu OpenVPN și IPSec, printre altele. Cu criptarea AES-256 biți, este ușor de observat că confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt asigurate cu acest serviciu.

CyberGhost este conceput pentru a ascunde în mod eficient adresa dvs. IP în timp ce navigați, iar includerea unui comutator de ucidere înseamnă că puteți naviga fără să vă faceți griji cu privire la expunerea adevărată dvs. locație și identitate.

Puteți avea chiar până la șapte dispozitive conectate simultan la CyberGhost, care este perfect pentru oricine are numeroase computere, tablete și smartphone-uri.

Prezentare generală a Cyberghost

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără politică de jurnal
Dimensiunea serverului: 3000 ++ servere
Distribuție server: 59 de țări
A sustine: Chat live
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN, L2TP și IPSec; Criptare AES pe 256 biți
Sediu: România
Preț: $ 2,75 / lună
Site oficial: https://www.cyberghostvpn.com

O soluție prietenosă cu mai multe platforme

cum funcționează cyberghost-ulIndiferent dacă dispozitivele dvs. rulează Mac, Windows, iOS sau Android, acestea sunt compatibile cu CyberGhost. Utilizatorii avansați vor aprecia posibilitatea de a conecta și dispozitivele lor Linux și de a conecta serviciul la un router.

Deși nu este la fel de extins ca alți lideri din industrie, CyberGhost oferă și o selecție relativ robustă de servere localizate în întreaga lume. Toate acestea sunt disponibile la un preț accesibil, dar cu siguranță nu este un VPN gratuit.

Alți furnizori VPN oferă protocoale de securitate ceva mai bune și rate de transfer de date ceva mai rapide, pe lângă rețelele de servere mai extinse. cu toate acestea, CyberGhost este o alegere fără îndoială solidă.

Securitate și criptare

fisura-aes-256

Deși CyberGhost nu ia măsuri de securitate la limitele pe care unii alți furnizori le fac, totuși oferă protecție lider în industrie. Aceasta include o varietate de protocoale VPN, inclusiv mult a preferat protocolul OpenVPN. IPSec și L2Tp sunt de asemenea disponibile împreună cu alte câteva. Posibilitatea de a alege protocolul adecvat este un mare avantaj pentru mulți utilizatori mai sofisticați.

Pe lângă protocoale de încredere, beneficiați de criptarea AES-256 biți. Acesta este tipul de criptare care este utilizat pe scară largă de guvern și de armată. Puteți avea încredere că va fi traficul dvs. web criptat la un nivel practic de rupere.

Dacă preferi să folosești TOR pe lângă VPN, CyberGhost este o alegere bună pentru tine. Acest VPN este perfect compatibil cu TOR. Cei care simt nevoia de și mai multă securitate pot dori să verifice funcția Double Encryption, ceea ce înseamnă că datele de autentificare și datele VPN sunt criptate..

Locațiile serverului CyberGhost

În prezent, CyberGhost se mândrește cu total 3.066 servere. Acest lucru este mult mai mult decât pot oferi majoritatea furnizorilor de VPN, dar nu la fel de bun ca ceea ce este disponibil prin unele dintre cele mai bune companii VPN. Serverele CyberGhost sunt distribuite în 59 de țări, iar compania spune că se străduiesc în mod constant să aducă mai multe servere online într-o diversitate tot mai mare de locații.

În SUA, CyberGhost gestionează peste 500 de servere, cu 89 suplimentare în Canada. Nu au servere în Mexic, dar sunt 10 în Costa Rica. Acoperirea în America de Sud este destul de bună în comparație cu alți furnizori. Serverele sunt situate în Columbia, Brazilia și Chile.

Ca și în cazul altor companii VPN, acoperirea în Africa este destul de limitată. Cu toate acestea, serverele se găsesc în Africa de Sud și Kenya. Orientul Mijlociu este în același timp subreprezentat, nouă servere fiind găsite în Israel și 10 localizate în Pakistan, o incluziune neobișnuită printre mulți furnizori VPN.

Servere peste tot

locațiile serverului cyberghost

Europa este acoperită în mod cuprinzător din Portugalia în Ucraina și din Islanda în Grecia. Sunt acoperite chiar națiuni mai mici precum Albania, Bosnia și Herțegovina, Belarus, Cipru, Estonia, Lituania, Letonia, Moldova, Macedonia, Serbia, Slovenia și Slovacia.

Servitorii găsiți în Hong Kong, Indonezia, India, Japonia, Coreea de Sud, Malaezia, Singapore, Thailanda și Vietnam înseamnă că regiunea asiatică este bine reprezentată. Noua Zeelandă și Australia sunt acoperite în mod similar de sute de servere.

Unii furnizori de servicii VPN folosesc o combinație de servere fizice și virtuale. Serverele fizice sunt de fapt găzduite în locația geografică căreia li se atribuie. Cu toate acestea, serverele virtuale pot fi oriunde și pot fi încărcate cu software care îl face să pară ca și cum ar fi localizate în țara în care serviciul VPN spune că serverul este găsit.

Nu este nimic greșit în mod inerent cu această practică. Cu toate acestea, unii utilizatori VPN sunt îngrijorați în ce țară este dirijat traficul lor web. Din perspectiva lor, ei ar trata mai degrabă cu serverele fizice doar pentru a ști exact unde se îndreaptă datele lor.

CyberGhost folosește o combinație de servere fizice și virtuale. Un reprezentant al companiei notează că majoritatea serverelor sale sunt fizice. Cu toate acestea, au un grad de virtualizare pe aproape 350 dintre serverele lor. Utilizatorii pentru care aceasta este o preocupare vor fi bucuroși să afle că aceste servere virtuale sunt de fapt localizate în țară așa cum este descris.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu CyberGhost

vector de partajare a fișierelorOamenii de la CyberGhost par să își dorească clienții să aibă cea mai mare libertate posibilă în timpul experiențelor lor online. Drept urmare, prin acest serviciu sunt permise schimbul de fișiere P2P și BitTorrent. În timp ce alți furnizori pot restricționa utilizatorii la anumite servere în acest scop, sau alții nu permit această activitate în întregime, CyberGhost nu utilizează astfel de restricții.

De asemenea, mulți oameni vor fi încântați să știe că CyberGhost utilizează în continuare serverele special concepute pentru a îmbunătăți experiența de streaming. Aceasta este o veste excelentă pentru persoanele care doresc să își poată utiliza VPN-ul în timp ce urmăresc Netflix, Amazon Prime sau alte servicii de streaming.

Rezultatele testului de viteză CyberGhost

În general, CyberGhost oferă un pachet destul de bun de funcții. Lucrurile par să se destrame puțin în departamentul de viteză. Testarea de referință înainte de a porni VPN a dat rate de transfer de 98,71 Mbps și rate de transfer de 53,00 Mbps. Activarea CyberGhost a însemnat că lucrurile au devenit mai lent. Conectarea la serverul american din New York a dus la viteze de descărcare de 18,41 Mbps și viteze de încărcare de 7,12 Mbps.

rezultatul testului vitezei ciberneticeDacă rata de transfer de date este scăzută, este posibil să utilizați și un VPN gratuit. Lucrurile s-au îmbunătățit atunci când utilizați un server situat în Amsterdam. Ratele de descărcare s-au îmbunătățit până la 51,10 Mbps în timp ce ratele de încărcare s-au modificat la 21,10 Mbps.

Rezultatele testelor de viteză din Hong Kong și Londra au fost mai slabe. Hong Kong a prezentat rate de descărcare și de încărcare aproape identice în domeniu de 4,0 Mbps, în timp ce ratele de descărcare au în Londra 5,63 Mbps și 15,65 Mbps pentru tarifele de încărcare.

Politica de logare a CyberGhost

Una dintre cele mai importante caracteristici pe care orice furnizor VPN le poate oferi este aceea că nu ține înregistrări la clienții lor. La urma urmei, motivul pentru care oamenii aleg să folosească un VPN în primul rând este să minimalizezi intruziunile asupra vieții private. Aceștia vor să știe că datele lor sensibile nu riscă și nimeni nu monitorizează îndeaproape modul în care își petrec timpul online.

Acest lucru este crucial pentru că, dacă furnizorii de VPN păstrează înregistrări în modul în care furnizorii de servicii Internet, ar învinge scopul VPN. Dacă forțele de ordine sau alte autorități guvernamentale decid să solicite înregistrări ale clienților de la o companie VPN, este întotdeauna de preferat dacă au puține sau deloc înregistrări de furnizat.

În consecință, nu este neobișnuit să vedem că serviciile VPN se laudă cu politicile lor de „fără logare”. Aceste politici sunt rareori urmate în vreun sens strict. În schimb, aruncând o privire asupra politicii de confidențialitate sau a termenilor serviciului dezvăluie faptul că unii furnizori VPN păstrează de fapt înregistrări destul de cuprinzătoare.

comentariu cyberghostAceasta este NU cazul cu CyberGhost. Locația lor în România ajută cu siguranță situația, deoarece această țară nu face parte din rețeaua de supraveghere a celor 14 ochi. Nu împărtășesc multe date cu alte națiuni, și legile lor cu privire la date și înregistrare sunt practic nule. Aceasta înseamnă că puteți avea încredere că activitățile dvs. online nu sunt monitorizate și stocate undeva de unde ar putea fi accesate ulterior.

CyberGhost precizează destul de clar pe site-ul lor web că nu dețin date de urmărire. Aceasta înseamnă că nu există înregistrări din istoricul de navigare al utilizatorului, conținutul datelor sau chiar preferințele de căutare ale acestora. Compania nu păstrează nici măcar jurnalele de conectare, așa că nimeni nu monitorizează când și pentru cât timp vă conectați la Internet.

Opțiuni de prețuri pentru CyberGhost

Toate opțiunile de facturare pentru CyberGhost includ acces la fiecare dintre serverele companiei și posibilitatea de a conectați până la șapte dispozitive simultan. Asistența clienților este oferită 24/7 și sunt disponibile aplicații compatibile cu Mac, Windows, iOS, Android și altele.

prețuri cibernetice

Clienții care aleg să plătească de la o lună la alta vor plăti 11,99 USD în fiecare lună. Reducerile sunt disponibile pentru persoanele care cumpără un an sau mai mult din serviciu în avans. Un pachet de un an costă 4,99 USD pe lună, în timp ce pachetul de doi ani costă 3,79 USD pe lună. Cea mai ieftină ofertă este să mergi cu pachetul de trei ani la 2,75 USD pe lună.

Având în vedere ratele de transfer de date destul de lente ale CyberGhost, este posibil să nu aibă sens să investești într-un angajament de un an, doi sau trei ani, până nu vei fi sigur că produsul este cu adevărat viabil pentru tine. Este posibil să fiți cel mai bine să cumpărați un abonament de o lună pentru a vă oferi timp să încercați serviciul înainte de a cumpăra un pachet mai mare. În mod alternativ, o rambursare de 30 de zile este disponibilă pe toate pachetele dacă decideți să nu păstrați serviciul.

Opțiunile de plată includ PayPal și carduri de credit. Dacă doriți să rămâneți cu adevărat anonimi, atunci de asemenea, puteți plăti folosind Bitcoin.

CyberGhost este recomandat - Da

Ca VPN, CyberGhost merge foarte mult pentru asta. Securitatea sa este solidă cu criptarea AES-256 biți și este cu siguranță frumos să ai o varietate de protocoale VPN din care să alegi. Că aceste protocoale includ OpenVPN și IPSec este o veste excelentă pentru persoanele preocupate de securitate. De asemenea, opțiunea pentru dubla criptare poate fi deosebit de valoroasă pentru persoanele care sunt nerăbdătoare să evite ochii indurerați ai regimurilor totalitare.

cyberghost proUn alt lucru care face din CyberGhost o opțiune VPN atractivă este experiență pozitivă pentru utilizatori. Este remarcabil de ușor de instalat și lansat, ceea ce înseamnă că puteți fi în funcțiune în mai puțin de cinci minute.

Utilizabilitatea este excelentă odată ce vă aflați în aplicația CyberGhost. Totul pare să fie corect la îndemână și nu va trebui să faceți o mulțime de vânătoare pentru a afla cum să finalizați cele mai de bază operațiuni. Dacă utilizatorii o doresc, este posibil să configurați aplicația astfel încât să se lanseze automat cu un singur clic.

Nu există nici o politică de logare a CyberGhost plus definit, în special pentru cei care sunt cu adevărat sensibili la problemele referitoare la confidențialitate și anonimat online. Cu toate acestea, această companie se poticnește cu adevărat atunci când vine vorba de viteză. Un VPN care se mândrește cu o rețea de peste 3000 de servere ar trebui să poată oferi rate de transfer mai bune. Se așteaptă un pic de încetinire ori de câte ori este utilizat un VPN, dar rezultatele testului de viteză CyberGhost nu sunt decât dezamăgitoare..

Rețineți că experiențele utilizatorului pot varia foarte mult în funcție de sistemul informatic și de locul în care acesta este situat în lume. Fără îndoială, CyberGhost are mii de clienți care sunt perfect mulțumiți de viteza experienței lor de navigare. Rezultatele testelor prezentate aici demonstrează pur și simplu că este posibil să doriți să țineți cont de politica de rambursare a CyberGhost dacă nu sunteți mulțumit de serviciu.

Probleme de viteză deoparte, CyberGhost oferă toate caracteristicile și securitatea la care te-ai aștepta de la un serviciu VPN plătit. În consecință, CyberGhost este recomandat.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me