Hotspot Shield Review: o VPN rapidă cu probleme de securitate și confidențialitate

Această companie suferă de o cantitate jenantă de scurgeri. Scurgere DNS care este. Dacă confidențialitatea online este scăzută în lista de priorități, aceasta nu poate fi o problemă.

Dacă gândul la datele dvs. private online - inclusiv tranzacțiile financiare, istoricul căutării pe internet, e-mailurile și multe altele - a fi furat vă face stomacul stânjenitor, s-ar putea să fie timpul pentru o rețea privată virtuală (VPN).

Sunt aproximativ o sută de trilioane servicii dintre care să le alegem și le examinăm pe rând, pe rând.

Revizuirea noastră Hotspot Shield vă va arăta dacă această rețea privată virtuală, folosită de peste 600 de milioane de oameni de pe glob, vă poate ajuta să vă controlați confidențialitatea și să vă protejați identitatea.


Prezentare generală

Hieldpot Shield de la AnchorFree este un serviciu VPN utilizat pe scară largă, care oferă un cont gratuit, precum și un serviciu plătit.

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 2500+ servere
Distribuție server: 27 de țări
A sustine: Sistem de bilete
torrenting: Permis
Streaming: Foarte limitat
Protocolul VPN și criptarea: Catapult Hydra; Criptare AES pe 128 biți și 256 biți AES
Sediu: Statele Unite ale Americii
Preț: 7,99 € / lună
Site oficial: https://hotspotshield.com
confidențialitate vpnBeneficiile scutului Hotspot:
 • Viteze de descărcare rapide
 • Preț scăzut
 • Șapte zile de încercare gratuită
Conturile scutului Hotspot:
 • Locații limitate pe server
 • Opțiuni de configurare limitate
 • Incapacitatea de a vă conecta la servicii de streaming precum Netflix și Hulu din afara Statelor Unite
Caracteristici disponibile cu abonament Elite:
 • Servere în 25 de țări
 • 45 zile garanție înapoi
 • Ucide întrerupătorul
 • Conectare automată la protecția Wi-Fi
 • Comunicare IPv6 și web în timp real
 • Conectați cinci dispozitive simultan
 • Blocator de reclame, blocant cookie, blocant tracker
 • Tunelarea despărțită
 • Tehnologie îmbunătățită de protocol de transport
 • Conexiunile inter pares sunt permise
 • Date nelimitate și lățime de bandă nelimitată cu abonament Elite
 • Mai multe limbi disponibile

Hotspot Shield poate fi de încredere?

HotSpot Shield se mândrește cu oferirea confidențialității, anonimatului și încrederii utilizatorilor. Cu toate acestea, există un numărul de domenii de îngrijorare asta poate determina o persoană care este sinceră despre securitate să se gândească de două ori înainte de a utiliza acest serviciu.

notificare prin e-mail pe mobilCând vă înscrieți la serviciu, Hotspot Shield solicită o adresă de e-mail și o parolă. Acesta este un tarif standard pentru majoritatea serviciilor VPN. Hotspot Shield permite utilizatorilor să introducă parole slabe și nu îi solicită pe utilizatori să utilizeze parole mai sigure.

O confirmare este trimisă la adresa dvs. de e-mail pentru a confirma că sunteți proprietarul adresei de e-mail înainte de a vă acorda acces la tabloul de bord Hotspot Shield..

Hotspot Shield acceptă plata cu card de credit, PayPal, precum și o serie de alte sisteme de plată. Există nicio capacitate de a efectua plăți anonime sau plăți semi-anonime folosind numerar sau criptomonede precum BitCoin. Cu toate acestea, există opțiunea de a utiliza carduri cadou, inclusiv cele de la Target, Best Buy și Starbucks.

plata hotspotshield

Politica de confidențialitate a Hotspot Shield spune că nu vă vor stoca adresa IP pe termen lung. Cu toate acestea, ei colectează date despre site-urile web pe care le vizitați și aplicațiile pe care le utilizați. AnchorFree, compania-mamă din spatele Hotspot Shield, spune că aceste informații sunt colectate doar în scopuri de analiză și depanare. Aceștia afirmă că informațiile pe care le colectează nu sunt folosite pentru a vă identifica. Acest lucru poate fi suficient de bun pentru unii utilizatori. Cu toate acestea, dacă sunteți conștient de confidențialitate, este posibil ca Hotspot Shield să nu fie opțiunea potrivită pentru dvs..

Hotspot Shield va aduna informații precum versiunea de sistem de operare pe care o utilizați, browserul pe care îl utilizați, informații din rețeaua dvs. mobilă, precum și hardware-ul pe care îl utilizați. Hotspot Shield spune că aceste informații nu sunt asociate niciodată cu dvs. și sunt utilizate doar în scopuri analitice.

Persoanele care folosesc versiunea gratuită prezintă riscul ca informațiile lor personale să fie filtrate către agenții de publicitate. Versiunea Premium a Hotspot Shield nu prezintă acest risc. Cu toate acestea, este bine să rețineți acest lucru, mai ales dacă utilizați serviciul acceptat de anunțuri și doriți să vă mențineți confidențialitatea.

Centrul pentru Democrație și Tehnologie a depus o plângere la FTC, precizând că Hotspot Shield, contrar promisiunilor lor, colectează datele utilizatorilor. Acestea fac acest lucru prin injectarea activă a codului JavaScript pentru publicitate. Apoi interceptă traficul și redirecționează utilizatorii către anumite site-uri de comerț electronic.

După ce analizați politica de confidențialitate a Hotspot Shield și analizați istoricul acestora, va trebui să stabiliți dacă nivelul de securitate pe care îl oferă este suficient pentru a avea încredere în ele. Dacă problema dvs. principală este să vă criptați navigarea, astfel încât să puteți naviga în siguranță indiferent de locul în care vă aflați, atunci Hotspot Shield este răspunsul corect Pentru dumneavoastră.

Unde sunt amplasate serverele de protecție hotspot?

Hotspot Shield Review: o VPN rapidă cu probleme de securitate și confidențialitateHotspot Shield are mai mult de 2.500 de servere în 27 de țări. Serviciul Hotspot Shield Elite este un serviciu rapid și fiabil. Oferă utilizatorilor posibilitatea de a accesa o serie de adrese IP bine criptate. Serviciul face o treabă bună în ascunderea datelor care sunt transmise.

Hotspot Shield are mai multe servere în Statele Unite. Cu toate acestea, locația serverelor și adresa IP nu sunt furnizate de către serviciu. Membrii Hotspot Shield Elite li se promite lățime de bandă nelimitată, cu toate acestea, pot întâmpina limitări din cauza regulilor de la ISP-ul lor. Trebuie să vă amintiți că viteza serviciului dvs. de internet când utilizați Hotspot Shield este determinată parțial de locația reală a serviciului dvs. de internet..

Hotspot Shield este ușor de utilizat?

Hotspot Shield și-a conceput serviciile pentru a fi simple și ușor de utilizat. Vă puteți schimba locația doar cu un clic pe un buton și vă puteți conecta la sistem și puteți schimba locația, după cum este necesar. Sistemul arată clar când sunteți protejat și când nu sunteți.

După ce vă conectați, veți vedea un ecran care vă arată timpul, lățimea de bandă, adresa IP virtuală și locația curentă. pe care le poți schimba.

test de conectare la hotspotshield

Când priviți în colțul din stânga sus, veți vedea meniul pliabil. Când faceți clic pe acest meniu, există doar câteva elemente de selectat. Puteți regla modul în care funcționează aplicația. De exemplu, puteți selecta dacă doriți ca aplicația să se lanseze automat atunci când porniți sistemul de operare, dacă doriți să activați un comutator de oprire sau dacă doriți să activați sau să dezactivați scurgerea IP.

Angajații Shield Shield:
 • Criptare AES pe 128 biți
 • Criptare AES de 256 biți
 • Protocolul patentat Catapult Hydra pentru compresia datelor

Cât de rapid este scutul Hotspot?

AV - Test a efectuat un studiu independent unde a evaluat securitatea, viteza și performanța VPN și a comparat Hotspot Shield Elite cu competiția..

Graficul rezultatelor latenței vpn

Testul a examinat latența diferitelor servicii VPN. Latency este timpul necesar unui pachet de date pentru a ajunge la server. Evident, cu cât utilizatorul și serverul sunt mai departe unul de celălalt, cu atât latența este mai mare. Cu cât latența este mai mică, cu atât este mai rapidă conexiunea și mai rapidă conexiunea percepută.

Graficul de mai sus stabilește latența medie pe săptămână pentru diferitele VPN-uri. Deoarece conexiunile criptate SSL și non-SSL criptate nu au arătat o diferență mare în latență, mediile au fost combinate, oferind rezultatul general.

Pentru a crea cazuri de test egale pentru toate produsele, serverele VPN au fost alese manual pentru a fi aceleași în toate produsele. Coasta de Vest a fost selectată pentru VPN-urile din Statele Unite, iar Marea Britanie a fost selectată pentru VPN-urile din UE. În acest test au fost luați în considerare diferiți factori. De exemplu, aceștia ar face ca un utilizator UE să se conecteze la un alt utilizator UE prin intermediul unui server VPN din SUA. Aceasta a însemnat că conexiunea va trebui să traverseze Atlanticul de două ori.

După cum puteți vedea, a fost nevoie de cel mai rapid VPN aproape de două ori pentru a ajunge la serverul desemnat ca referință, care nu a fost conectat la o VPN. Hotspot Shield Elite a intrat într-o secundă, făcându-l unul dintre cele mai rapide servicii VPN disponibile.

Viteza fluxului

Același studiu a arătat că Hotspot Shield Elite are o rată de transfer bună. Aceasta face o opțiune bună pentru persoanele care doresc să se bucure de un flux clar și fluid. Când priviți viteza fluxului în kilobiți pe secundă, veți observa că Hotspot Shield Elite este doar puțin mai lent decât viteza de referință, care nu a fost conectată la o VPN.

Graficul rezultatelor vitezei fluxului vpn

Viteza torrentului

O utilizare populară a VPN-urilor ascunde identitatea unuia când utilizează servicii peer-to-peer. Există mai multe motive pentru a face acest lucru. Unii furnizori de servicii Internet vor limita protocolul torrent sau îl vor bloca cu totul. Alții ar putea să-și facă griji că vor primi notificări din cauza încălcării legilor titularului dreptului de proprietate intelectuală. Poate fi dificil să torrent și să aibă o viteză de descărcare decentă. Citiți VPN-urile noastre pentru torrenting.

Graficul rezultatelor vitezei torrentului vpn

După cum arată graficul de mai sus, Hotspot Shield Elite este cu aproximativ 20% mai rapid decât următorul grup de produse.

de downlink

Viteza de descărcare are un impact direct asupra rapidității conținutului de pe internet pe dispozitiv. Acesta este cel mai important factor atunci când determinăm cât de performant este un VPN. Influențează direct cât de rapid veți putea deschide pagini web, descărcați conținut etc..

Diagrama de rezultate vpn downlink

După cum puteți vedea clar în grafic, testele de conectare care au fost efectuate cu Hotspot Shield Elite s-au clasat drept cel mai bun VPN cu o viteză care a fost cu aproximativ o treime mai lentă decât referința, care nu avea un VPN atașat la acesta.

Legăturii Ascendente

Viteza de legătură ascendentă este viteza prin care datele sunt trimise de la utilizator către servere pentru a fi plasate pe Internet. Această viteză va determina cât de rapid puteți accesa servicii cloud, încărca copii de rezervă sau servere gazdă sau partajați informațiile pe care doriți să le publicați pe social media.

Diagrama de rezultate vpn uplink

Hotspot Shield funcționează cu Netflix?

conexiunea netflix a eșuatUnul dintre principalele motive pentru care oamenii caută VPN-uri, mai ales dacă locuiesc în afara Statelor Unite sau a Marii Britanii, este să obțină acces la streaming premium precum Netflix.

Am testat Hotspot Shield și am fost nu se poate conecta la Netflix. Am primit de mai multe ori temutul ecran de eroare proxy Netflix.

Aceasta înseamnă că Netflix a fost capabil să detecteze VPN-ul nostru și ne-a împiedicat să accesăm serviciul lor.

Prețuri

Hotspot Shield oferă o serie de opțiuni de prețuri, începând cu planul lor lunar de lună, care costă 12,99 USD pe lună, până la planul lor pe trei ani care costă 3,49 USD pe lună. Acest lucru face ca Hotspot Shield unul dintre VPN-urile mai scumpe de pe piață.

Singura diferență între ceea ce obțineți pentru fiecare plan este durata în care puteți utiliza VPN-ul Hotspot Shield. Mai jos este cea mai recentă defalcare a prețurilor lor.

prețuri hotspotshield

Prețul lor este destul de simplu. Nu există taxe ascunse, puteți accesa momentele VPN după ce ați plătit și nu există nicio încercare de a vă supăra. În plus, dacă nu sunteți mulțumit de serviciu în primele șapte zile, puteți anula cu ușurință gratuit. Dacă înainte de 45 de zile nu sunteți mulțumit de serviciu, vă vor rambursa banii în totalitate. Nu se pun întrebări. Facilitatea de a obține o rambursare pentru clienții lor.

Serviciu clienți

operatorii de chatPentru noi, acesta este un domeniu în care Hotspot Shield s-a îmbunătățit definitiv cu timpul. Nu cu mult timp în urmă, singura opțiune disponibilă pentru depunerea unei reclamații era prin intermediul unui bilet de asistență. Hotspot Shield a avut o reputație îndoielnică în ceea ce privește viteza și eficiența cu care au răspuns la biletele de asistență.

Acum, au un chat live. L-am folosit de mai multe ori pentru a pune o varietate de întrebări și am primit un răspuns la întrebările noastre în câteva secunde de la plasarea întrebărilor. Răspunsurile au fost oneste, directe și la obiect.

Pe lângă chat-ul lor live, Hotspot Shield are o serie de bloguri informative, articole și întrebări frecvente, concepute pentru a instrui utilizatorii cu privire la cea mai bună utilizare a produsului lor.

Scutul Hotspot este în valoare de bani?

Eventual. După cum vedeți în recenziile noastre, acestea oferă viteze extrem de rapide, o experiență simplificată și clară a utilizatorului și o serie de funcții. Acestea fiind spuse, dacă motivul dvs. principal pentru achiziționarea unui VPN este să vă protejați confidențialitatea în timp ce navigați pe web, este posibil ca această companie să nu fie opțiunea potrivită pentru dvs..

Au existat un numărul de activități discutabile care implică această companie și capacitatea sau dorința lor de a proteja confidențialitatea clienților lor. Sunt informații de logare, iar politica lor de confidențialitate este lăsată intenționat ambiguă, ceea ce ne face să punem la îndoială în continuare angajamentul lor față de confidențialitatea clientului lor.

Hotspot Shield vă va ascunde adresa IP. Cu toate acestea, suferă de scurgeri DNS, care ar putea pune riscul vieții private. Este o opțiune decentă cu tone de potențial. Cu toate acestea, există și alte opțiuni care sunt la același preț sau mai ieftine (gândește-te NordVPN) că ne simțim mai bine să încadrăm factura.

Evaluăm Hotspot Shield trei din cinci stele.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me