Recenzie TorGuard – Nu este rău, dar nu este grozav

Dacă sunteți un mare fan al lucrărilor medii din pachetul mediu din pachet, veți dori ceea ce vedeți în această recenzie a serviciului VPN..

TorGuard își îndeplinește promisiunile înalte? Pentru că ceea ce pretind sună destul de bine.

TorGuard oferă clienților săi o serie întreagă de opțiuni de confidențialitate, inclusiv proxy-uri inteligente DNS, adrese IP partajate și adrese IP dedicate. În această revizuire TorGuard, vom examina dacă această companie este în măsură să livreze ceea ce promite și să ofere confidențialitate și navigare anonimă pentru clienții săi.

Logo TorGuard

Prezentare generală

TorGuard este un program care a fost creat inițial pentru cei interesați de torrenting. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune VPN-uri pentru semănătorii și lipitorii BitTorrent pentru a-și asigura traficul web. Datorită numeroaselor sale caracteristici de securitate și testelor peste medie din ultimii ani, produsul a atras un public mai mare și este utilizat ca VPN global.


FeaturesInformation
Usability: Interfață de utilizator slabă
Politica de logare: Fără politică de jurnal
Dimensiunea serverului: 3.000 de servere ++
Distribuție server: 50 de țări
A sustine: Apel 24/7, chat live și bilete
torrenting: Permis
Streaming: Permis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN; Criptare AES pe 256 biți
Sediu: Statele Unite ale Americii
Preț: $ 9.99 / luna
Site oficial: https://torguard.net/
Pro TorGuard:
 • Ușor de utilizat și de configurat
 • P2P permis
 • Plată anonimă acceptată
 • Alegerea protocoalelor VPN
 • Server DNS privat
 • Șapte zile garanție înapoi
 • 1.600 de servere din 50 de țări
 • Blocant malware
Contra TorGuard:
 • Fluctuația vitezei de performanță
 • Posibilă eroare de prevenire a scurgerilor IPv6
 • Versiunea de bază nu se poate conecta la Netflix cu restricții geo

TorGuard poate fi de încredere?

TorGuard pare să aibă o politică de înregistrare în avans. Când te uiți la termenii și pagina lor de politică de confidențialitate, ei spun că nu vor stoca jurnalele sau nicio utilizare a traficului. Aceștia afirmă că vor colecta informațiile dvs. atunci când le achiziționați produsele, dar acestea sunt. Teoretic, asta ar însemna că ei nu ar avea nicio informație a ta pentru a le vinde agenților de publicitate sau pentru a le preda oficialilor guvernamentali dacă apar cu un mandat.

politica de confidențialitate torguard

Cu toate acestea, o privire mai atentă la politica lor de confidențialitate arată asta TorGuard poate colecta mai multe informații despre tine decât v-ați dori. De exemplu, pe pagina lor de confidențialitate, acestea afirmă clar că adresele de e-mail sunt stocate și utilizate pentru a trimite informații despre abonamente, opțiuni de plată și pentru a trimite oferte promoționale.

Datele de plată sunt utilizate pentru a gestiona înregistrările, plățile și anulările clientului. Acestea fiind spuse, ei promit asta datele private precum numerele cărților de credit nu sunt stocate.

Ei spun că jurnalele de server web Apache sunt purjate regulat. Totuși, acest lucru sună puțin vag. Ce înseamnă în mod regulat? O singura data astăzi, odata săptămână, odata an?

5eyesÎn plus, politica lor de confidențialitate prevede că nu sunt furnizate date unei terțe părți, dacă nu li se solicită acest lucru prin lege. Acest lucru este înfricoșător, deoarece adresa de e-mail pentru TorGuard este înăuntru Orlando, Florida, în Statele Unite. Statele Unite fac parte din mai multe acorduri internaționale de partajare a informațiilor. Unul dintre acestea se numește alianța „Five Eyes”. Din păcate, publicul în ansamblu se află în întuneric atunci când vine vorba de informațiile care sunt distribuite de Statele Unite și de alți participanți la alianța „Five Eyes”. Din acest motiv, suntem doar servicii VPN care au sediul în Statele Unite.

Securitate

TorGuard utilizează la maxim tehnologia modernă cu scopul de a vă păstra datele în siguranță. Un mod în care face acest lucru este prin sprijinirea unui număr de protocoale VPN, inclusiv:

 • selectarea protocolului torguardOpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2

Utilizatorii experimentați pot vedea nevoia de a comuta între protocoale. Cu toate acestea, majoritatea se vor descurca mai bine respectând standardul OpenVPN din industrie.

TorGuard oferă criptare AES - 256. Acesta este standardul folosit de guverne și organizații de securitate din întreaga lume atunci când doresc să cripteze informații confidențiale sau private.

TorGuard vine cu servere DNS sigure, precum și o caracteristică de protecție DNS și IPv6 încorporată. Acest lucru adaugă un alt strat de securitate. Comutatorul de omor încorporat vă oferă posibilitatea de a vă deconecta automat de la Internet atunci când TorGuard nu rulează. Aceasta înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji pentru a uita accidental de a activa VPN-ul.

TorGuard vă permite să protejați dispozitivele Android, Mac, Windows și iOS. Puteți utiliza acest serviciu și pe routere DD - WRT și Tomato. Nu contează de unde provine traficul, puteți să vă protejați folosind TorGuard.

Prețuri

tabel de prețuri de torguard

TorGuard are un plan de prețuri destul de simplu. Pentru 9,99 dolari, puteți achiziționa un plan lunar și vă puteți incrementa drumul până la un plan anual care este de 59,99 USD. După cum vă așteptați, achiziționarea planului anual va fi cea mai economică opțiune.

Un abonament vă va permite să conectați cinci dispozitive la serviciu. Puteți adăuga dispozitive suplimentare pentru un dolar pe dispozitiv pe lună. Posibilitatea de a conecta cinci dispozitive cu un abonament este destul de mare pentru curs cu servicii VPN plătite. TorGuard are cele mai bune prețuri pentru adăugarea conexiunilor de dispozitiv suplimentare.

Există și alte suplimente pe care le puteți achiziționa, inclusiv o adresă IP dedicată static, o adresă IP protejată DDoS în țara României, precum și adrese IP rezidențiale din Statele Unite..

torguard 7 zile de încercare gratuită

TorGuard nu este cel mai ieftin serviciu VPN de acolo, dar nici nu este cel mai scump. Ce este frumos este că ei promit o garanție de înapoiere de șapte zile.

Credem că merită menționat faptul că pe pagina lor de destinație oferă o probă gratuită de șapte zile. Am încercat să ne înscriem la proba gratuită și nu am văzut nicio modalitate de a face acest lucru. Așa că ne-am obișnuit cu chatul lor live să întrebăm despre proces. Ni s-a spus că nu este o încercare gratuită de șapte zile, ci în schimb o garanție de înapoiere de șapte zile. Am fost apoi încurajați să cumpărăm produsul și ni s-a spus că ne vom dori.

Nevrând să plătim ceva și să nu ne înapoiem banii, am întrebat cât timp va dura pentru a obține o rambursare dacă anulăm produsul. Răspunsul a fost o solicitare pentru a deschide un bilet.

Inutil să spun, acea interacțiune nu ne-a umplut de încredere.

metode de plată de tip torguard

TorGuard acceptă o serie de tipuri de plată diferite, inclusiv toate cardurile majore de credit, PayPal, Criptomonedă, precum și un număr de carduri cadou din magazin.

TorGuard și Torrenting

TorGuard este un serviciu creat pentru torent. Unele servicii VPN vor percepe un cost suplimentar pentru clienții lor pentru a avea acces la serverele torrent. TorGuard păstrează lucrurile simple oferind lățime de bandă nelimitată și utilizare nelimitată în rețeaua lor Ei păstrează zero înregistrări despre ceea ce se întâmplă pe VPN-urile torrent și serverele lor proxy. Aceasta înseamnă că clienții au siguranța că se pot descărca în confidențialitate completă.

TorGuard este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să-și țină „fratele cel mare” sau pentru cei care erau doar preocupați de împiedicarea ISP-ului să-și aglomereze banda.

Netflix va lucra cu TorGuard?

Există un război constant între Netflix și VPN-uri. Oameni din întreaga lume doresc acces la râvnitul conținut de streaming Netflix din SUA. Când folosiți TorGuard prima dată pentru a încerca să accesați Netflix, veți fi probabil întâmpinat cu temutul ecran de eroare Netflix.

conexiunea netflix a eșuat

Acest lucru se datorează faptului că TorGuard și-a dat seama că încercarea de a lupta împotriva blocării constante a Netflix a IP-ului partajat a fost o luptă aproape de netrecut. Era ceva cu care nu puteau ține pasul. Așa că au venit cu o soluție ingenioasă. În loc să le ofere utilizatorilor săi IP-uri partajate, au început să ofere utilizatorilor lor IP-uri dedicate de streaming în exclusivitate cu scopul de a ocoli blocarea geologică Netflix. Deoarece obțineți o adresă IP dedicată pe care o utilizați doar, șansele ca acea adresă IP să devină listată neagră sunt puține.

Desigur, trebuie să plătiți un pic suplimentar în fiecare lună pentru o adresă IP dedicată, dar aceasta poate fi soluția exactă pe care o căutați, mai ales dacă motivul pentru care obțineți un VPN este să obțineți acces la streamingul geo-restricționat conținut precum Netflix.

Unde sunt amplasate serverele TorGuard?

locații server torguardUn lucru la care analizăm furnizorii VPN este un număr de servere pe care le au la dispoziție. Evident, cu cât sunt mai multe servere disponibile, cu atât ai șanse mai mari să găsești unul care nu este foarte aglomerat, oferindu-ți puțin mai multă lățime de bandă.

TorGuard are peste 3.000 de servere și se poate lăuda cu o distribuție geografică robustă. Aceasta înseamnă că, dacă călătoriți în întreaga lume, vă va fi mai ușor să găsiți un server cu latență mai mică și performanță îmbunătățită. Am fost încântați să observăm că TorGuard a avut servere din Africa, Orientul Mijlociu și India.

Test de viteză

test de viteză mai rapid

Testele de viteză au fost efectuate utilizând o conexiune de fibre de 50 Mbps cu cel mai puternic cifru AES-256 / HMAC SHA512 / RSA-2048. Serverul VPN din SUA a fost testat folosind serverul de testare bazat pe New York, iar serverele VPN din Marea Britanie și Olanda au fost testate folosind serverul din Marea Britanie.

După cum arată graficele, VPN s-a descurcat bine cu viteza, mai ales că au fost utilizate cele mai puternice setări de criptare.

Concluzie

TorGuard arată niște promisiuni. Are un preț relativ la nivel de intrare și o serie de suplimente care vă permit să vă personalizați experiența. Există o serie de servere disponibile, iar VPN-ul este optimizat pentru torrenting.

Nu am fost impresionați de anumite aspecte ale politicii de confidențialitate, precum și de stabilirea prețurilor înșelătoare. Aplicația în sine este simplă, dar îi lipsește ușurința de utilizare pe care multe dintre celelalte VPN-uri pe care le-am revizuit. Acesta este cu siguranță un VPN axat pe confidențialitate.

Vom spune că suportul și serviciul pentru clienți par să fie de înaltă calitate. Când am pus întrebări despre stabilirea prețurilor, am primit un răspuns aproape imediat. În total, TorGuard este un VPN peste medie care a mai rămas din ce în ce mai mare de făcut le oferim 3,5 stele din 5.

Deși câțiva dintre voi s-ar putea să fiți mulțumiți de un VPN precum TorGuard, nu vă putem da vina dacă tot doriți să privim în jur. Din fericire, avem câteva recomandări care sunt practic standardul de aur la care se străduiește orice altă companie. Salvați-vă de ore de cercetare și consultați recenziile noastre NordVPN și Surfshark. Promitem că nu veți fi dezamăgiți de ceea ce găsiți.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me