Revizuire Hide.Me VPN – viteză bună, dar lentă (rezultatele testelor)

Hide.me face câteva lucruri bine. Din păcate, le fac cu viteza unui ... bine, uh .. Imaginați o înot năprasnică într-o piscină de unt de arahide. De fapt, nu face asta.


sigla hide.meÎnființată în 2012, Hide.me este un jucător relativ nou în jocul VPN. Fondatorii săi au toate experiență în departamentele IT ale sectoarelor de înaltă presiune, cum ar fi corporații majore, cu birouri în mai multe țări și guverne federale. Aceasta înseamnă că sunt bine calificați pentru proiectarea serviciilor menite să protejeze confidențialitatea clienților săi.

În ciuda acestui pedigree, Hide.me nu este atât de bun pe cât ar putea fi. În favoarea sa, compania are sediul în Malaezia, țară care nu este membră a celor cinci ochi sau chiar a celor 14 Ochi. Aceasta este o veste excelentă pentru persoanele care doresc să fie sigure că datele lor private nu vor fi transmise la prima organizație de aplicare a legii sau guvernamentale care vine să bată pe ușile lui Hide..

Vezi lista totalitar-grea mai jos și apoi continuați să citiți pentru a afla ce credem cu adevărat despre Hide.me

Utilizator vpn după țară

Prezentare generală a VPN-ului Hide.Me

FeaturesInformation
Usability: Ușor de folosit
Politica de logare: Fără politică de logare
Dimensiunea serverului: 160 ++ servere
Distribuție server: 55 de țări
A sustine: Asistență 24/7 prin chat live, e-mail și un sistem de ticketing
torrenting: Limitat
Streaming: Limitat
Protocolul VPN și criptarea: Protocoale OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP; Criptare AES de 256 biți
Sediu: Malaezia
Preț: $ 5,41 / lună
Site oficial: https://hide.me

Securitate decentă și criptare

De asemenea, în favoarea Hide.me sunt protocoalele VPN pe care le folosește. Protocolul OpenVPN este prima alegere pentru mulți utilizatori, deoarece această criptare este open source. Un produs open source are avantajul de a fi folosit de mai multe persoane, ceea ce înseamnă că a fost probabil examinat mai amănunțit pentru vulnerabilități decât produsele comparabile. Alte protocoale disponibile includ IKEv2, SSTP și PPTP. Cele două din urmă sunt în mare măsură depășite și nu oferă același nivel de criptare care vine cu OpenVPN și IKEv2, așa că folosiți-le cu atenție.

În plus, protocolul SoftEther este disponibil prin Hide.me. Majoritatea altor VPN-uri nu au această tehnologie disponibilă. Intenția din spatele său este de a face traficul pe internet și mai dificil de detectat. Cu toate acestea, multe alte VPN-uri vin cu funcții concepute pentru a face urmărirea mișcărilor online ale unui utilizator practic imposibilă, astfel încât acest lucru nu este un motiv pentru alegerea serviciilor VPN ale lui Hide.me..

Locații server ascunse

În comparație cu alți concurenți, cum ar fi NordVPN, Hide.me are relativ puține servere. În total, există doar 150 de servere. Sunt localizate în 34 de țări în 45 de locații variate. Alți furnizori de servicii VPN mai sofisticate au mii de servere în sute de țări, oferind utilizatorilor mult mai multe opțiuni.

Nu sunt suficiente servere pentru a răspunde cererii globale

harta serverului hide.meA avea un număr relativ mic de servere înseamnă că mai mulți utilizatori trebuie să fie înghesuiți pe același server. Fiecare persoană primește o bucată de bandă destul de mică atunci când se conectează, iar acest lucru afectează performanța. Acesta poate fi doar unul dintre motivele pentru care Hide.me nu funcționează la fel de bine în testele de viteză ca și alte companii VPN.

Diversitatea locațiilor serverului poate fi, de asemenea, esențială pentru performanță. În general, Ratele de transfer de date sunt mai rapide când utilizatorii se pot conecta la un server VPN care este relativ aproape de locația lor geografică reală.

Servere aglomerate și lipsa mai multor servere în locații diverse înseamnă o viteză lentă a transferului de date și a fi obligat să aleagă un server pe un alt continent doar pentru a te conecta. Acest lucru poate duce la frustrări repetate pentru utilizatorii obișnuiți.

În ceea ce privește locațiile, Hide.me face o muncă decentă care garantează diversitatea. Se mândrește cu șase servere americane și canadiene, unul în Mexic și unul în Brazilia. Majoritatea serverelor sale sunt situate în Europa și U.K., cu locații suplimentare în Maroc și Islanda. Celelalte servere ale Hide.me se găsesc în Melbourne și Sidney, Australia, India, Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud și Japonia. În prezent, serviciul nu are servere în Rusia, dar au servere în Ucraina și Turcia.

Utilizarea BitTorrent sau P2P cu Hide.me

Hide.me permite utilizarea BitTorrent și P2P pe anumite servere. Serverele din S.U.A., Mexic, S.U.A. și Australia sunt excepții notabile de la această permisiune. Pe site-ul său, Hide.me susține că utilizarea proxy-ului SOCKS pe traficul de torrent P2P face ca ratele de transfer să fie mai rapide. Există puține dovezi care să susțină această afirmație. Totuși, proxy-ul SOCKS5 are un comutator de ucidere care permite descărcarea mai sigură a torenturilor.

Rezultate testare viteză VPN Hide.me

Utilizarea oricărui VPN va afecta rata de transfer a datelor. În esență, atunci când utilizați un VPN, toate solicitările dvs. online trebuie să sară prin cercuri suplimentare și să se aventureze mai departe decât le-ar fi necesar altfel.

Rezultatul testului de viteză ascunde.meTestele de viteză folosind Serviciul VPN Hide.me a dat rezultate mai puțin decât impresionante. Folosind serverul din New York, viteza de descărcare a fost 17.17 Mbps în timp ce viteza de încărcare a fost de 10,10 Mbps neinspirant.

Numerele s-au îmbunătățit atunci când utilizați un server în Amsterdam. Aici, viteza de descărcare a fost de 27,60 Mbps, în timp ce viteza de încărcare a fost de 19,92 Mbps.

Utilizarea serverului britanic din Londra a dat numere similare. Descărcarea a avut loc la o viteză de 28,69 Mbps, în timp ce încărcarea a fost de 20,41 Mbps.

Serverul din performanța Hong Kong-ului a fost deosebit de penibil. Cu o rată de descărcare de 11,71 Mbps și o rată de încărcare de 3,19 Mbps, este destul de clar că acesta nu este genul de viteză pe care îl așteaptă utilizatorii sofisticați.

Rețineți că performanțele dvs. pot varia. Rezultatele oricărui test de viteză surprind în principal un moment în timp, în bine sau în rău. Aceasta înseamnă că puteți avea rezultate îmbunătățite sau degradate pe dispozitivele dvs..

Politica de logare a ascunderii

Hide.me se mândrește cu o politică strictă fără logare. Datorită faptului că are sediul în Malaezia, o țară care nu are legi cu privire la păstrarea obligatorie a datelor, acesta este unul dintre puținele servicii VPN pentru care acest lucru se laudă. Acest lucru este esențial, mai ales atunci când luăm în considerare modalitățile prin care oamenii petrec timp online. Citiți mai multe despre logarea VPN aici.

Diagrama de scor a politicilor de logare vpn

Deși mulți oameni ar pretinde rapid că au "nimic de ascuns" online, această afirmație este rar adevărată.

Realitatea este că nimeni nu dorește ca altcineva să-și dea curs prin e-mailurile, să aibă acces la serviciile bancare sau la alte informații financiare sau să „asculte” în conversațiile private.

În consecință, este esențial să folosiți cel mai bun VPN pentru confidențialitate și să vă asigurați că nimeni nu ține evidența mișcărilor dvs. personale online

Is Hide.Me ascund politica lor de logare?

În efortul de a evita orice răspundere legală, Hide.me spune că nu înregistrează datele personale ale utilizatorilor și nici nu păstrează înregistrări pe serverele lor. Hide.me declară, de asemenea, că nu monitorizează în niciun fel ceea ce fac utilizatorii lor în lumea virtuală. Ei au făcut de fapt pasul destul de neobișnuit de a deveni certificat de un analist de securitate neafiliat, care a declarat că Hide.me nu ține jurnalele clienților săi.

Conform publicațiilor companiei, ei nu înregistrează nici măcar adresa IP adevărată a niciunui utilizator și nici nu există o marcă de timp pe conexiune. Întrucât confidențialitatea este unul dintre cele mai mari motive pentru utilizarea unui VPN, Nici o politică de logare Hide.me nu este o caracteristică care este foarte în favoarea companiei.

Opțiuni de prețuri pentru Hide.me

Un alt punct în favoarea acestui furnizor VPN este faptul că își oferă serviciul gratuit. Cu toate acestea, există câteva excepții și limitări notabile pentru utilizatorii care aleg versiunea gratuită a Hide.me. Clienții nu trebuie să introducă informațiile cardului de credit pe un plan gratuit, dar au acces la doar trei locații server. În plus, acestea sunt limitate la utilizare un dispozitiv la un moment dat. Dacă sunteți în căutarea unuia gratuit, iată câteva alegeri VPN gratuite mai bune.

O altă restricție frustrantă este aceea că clienții liberi sunt limitați la doar două gigabyte de date în fiecare lună, ceea ce reprezintă o cantitate incredibil de mică. Versiunea gratuită a Hide.me este, de asemenea, lent, în ciuda promisiunii companiei de a face tot posibilul pentru a face lucrurile să se miște cu cel puțin trei Mbps. Utilizatorii gratuite ar putea să nu le placă că protocoalele VPN disponibile sunt limitate la IPSEC, SSTP, PPTP și L2TP. IPSEC, care include IKEv1 și 2, este o opțiune fiabilă, dar celelalte protocoale de ultimă oră și cele mai mari sunt rezervate clienților plătitori.

prețuri ascunde.me

Planul Plus este disponibil la aproximativ 4,99 USD pe lună. Capacitatea de transfer a datelor este ridicată semnificativ la 75 GB, dar utilizatorii la acest nivel sunt încă limitate la o singură conexiune la un moment dat. Membrii au acces la toate locațiile serverului și la toate protocoalele VPN. Proxy-ul SOCKS este disponibil în continuare cu acest pachet.

Planul Premium dublează prețurile lunare până la 9,99 USD pe lună, dar utilizatorii primesc transfer nelimitat de date și pot conecta până la cinci dispozitive simultan. Acest program include, de asemenea, tot ceea ce oferă planul Plus, pe lângă o adresă IP fixă ​​și o redirecționare dinamică a porturilor.

Atât planurile Plus, cât și cele Premium oferă o garanție de returnare de 14 zile în cazul în care utilizatorii nu sunt mulțumiți. Aceasta este o perioadă relativ scurtă, dar ar trebui să fie suficient pentru utilizatorii obișnuiți să stabilească dacă serviciul funcționează sau nu pentru ei.

Este recomandat Hide.me?

Datorită lipsei de viteză și costurilor planului umflat, nu putem recomanda Hide.me în acest moment. Dacă obiectivul dvs. este să găsiți cea mai eficientă soluție din punct de vedere al costurilor, vă recomandăm să folosiți mai bine Surfshark, care oferă mai multe funcționalități la prețuri mai mici.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me