Revizuire nelimitată VPN – De ce este foarte limitată

Ce înseamnă cuvântul nelimitat? Ei bine, puteți utiliza VPN Unlimited o viață de viață pentru doar 200 USD. Este destul de nelimitat pentru noi.

logo nelimitat vpn

Un VPN ar trebui să fie o componentă critică a experienței online a oricui. Când VPN Unlimited a fost lansat pentru prima dată, nu a fost la curent cu ceea ce ne-am dori dintr-o VPN.

Cu versiunea lor 5.0, acestea sunt cu siguranță îmbunătățit în ceea ce privește viteza, timpul de funcționare al serverului și experiența aplicației. Acesta este un semn fantastic al oricărei companii, deoarece arată că probabil vor continua să îmbunătățească mai mult.

Versiunea actuală a serviciului nu vă va arunca, dar oferă aproape tot ce aveți nevoie dintr-un VPN. Are un ncomutator ucide și este un platformă excelentă pentru accesarea conținutului în streaming. Vitezele sale nu te vor arunca din apă, dar cine știe, poate de data aceasta anul viitor va fi cel mai rapid VPN din jur.


Serviciul arată cu siguranță cea mai bună disponibilitate de a îmbunătăți în comparație cu zeci de alte servicii VPN de acolo.

Mai multe despre VPN Unlimited

Programele Five Eyes

VPN Unlimited este un produs al unei companii americane numit KeepSolid Inc., iar serviciul a fost lansat în 2013. După cum este bine cunoscut în anumite sectoare ale comunității online, SUA face parte din alianțele de securitate Five Eyes parteneri precum Canada, Australia, U.K. și Noua Zeelandă. În consecință, SUA nu este considerată a fi una dintre cele mai favorabile țări în care să își bazeze o afacere VPN.

Acest lucru se datorează faptului că participarea la rețeaua Five Eyes face în mod esențial alte țări membre spionează cetățenii din celelalte țări consimțitoare. Acest lucru poate face convenabil pentru țări ocoliți propriile legi împotriva spionării cetățenilor pentru că o altă țară face supravegherea efectivă și apoi transmite informațiile de-a lungul.

În prezent, în SUA nu există legi care să forțeze un serviciu VPN să înregistreze datele, dar dacă ar exista vreodată o țară care să o facă, ar fi SUA.

Dacă sunteți în căutarea unui VPN, atunci plasați probabil o primă pentru securitate, confidențialitate și anonimat online. În consecință, a Este posibil ca cel mai bun pariu pe care îl oferă furnizorul de VPN din SUA.

O politică de logare care se încadrează

Un lucru pe care majoritatea utilizatorilor nu-l doresc atunci când utilizează un VPN este oricine urmărește locul unde au fost și ce au făcut online. Un furnizor de servicii Internet sau ISP, de obicei, ține înregistrări copioase ale traficului online al tuturor. Aceste date pot fi vulnerabile și, dacă ajung în mâinile greșite, pot provoca ravagii.

Se presupune că VPN-urile sunt diferite. Acesta este motivul pentru care majoritatea furnizorilor VPN afirmă că au o politică „fără logare”. „Fără logare” înseamnă că nimeni nu păstrează date vitale, cum ar fi site-urile web pe care le vizitezi, cu cine vorbești online și ce poți face cu timpul petrecut pe internet.

răsfoind anonim

Din păcate, multe dintre aceste politici „fără logare” nu sunt atât de simple precum companiile ar dori consumatorii să creadă. Politica de înregistrare a VPN Unlimited intră cu siguranță în această categorie.

Unele dintre înregistrările lor par să se refere la o încercare de a oferi performanțe mai bune pentru utilizatori. De exemplu, compania monitorizează numărul de persoane care accesează serverele lor pentru a ajuta la rezolvarea problemelor și pentru a păstra securitatea operațiunilor. În plus, aceștia notează cât de multe clicuri efectuează utilizatorii în timp ce utilizează software-ul VPN în scopul îmbunătățirii interfeței. Acest lucru nu este în special tulburător, dar restul politicii lor de logistică poate fi.

Politica lor prevede că compania nu colectează și nu păstrează activitățile utilizatorilor în timp ce clienții își folosesc VPN-ul. Cu toate acestea, compania păstrează înregistrări ale datei fiecărei sesiuni și a volumului total de trafic web care are loc în timpul sesiunilor respective. Politica companiei prevede, de asemenea, că criptează și păstrează date despre dispozitivele pe care clienții le-au afiliat cu contul VPN, deoarece doar un anumit număr de dispozitive pot fi conectate.

VPN Unlimited spune că se angajează în acest tip de înregistrare pentru a furniza „informații detaliate destinate exclusiv fiecărui utilizator concret.” Acest scop declarat vag poate ridicați un steag roșu pentru unii utilizatori, în special cei care doresc cea mai bună protecție doar atunci când vine vorba de anonimat și confidențialitate online.

VPN nelimitat este securizat?

Din păcate, persoanele care se bazează pe VPN Unlimited pentru a le oferi anonimatul online s-ar putea bucura de un fals sentiment de securitate. Testările ample ale mai multor servere ale companiei au arătat scurgeri abundente.

Chiar dacă un utilizator are toate setările de securitate și confidențialitate activate pe sistemul său, pot apărea scurgeri. Un VPN ar trebui să împiedice apariția acestor scurgeri.criptare nelimitată vpn

Cu toate acestea, testarea a arătat că utilizatorii VPN Unlimited pot fi supuși unor scurgeri WebRTC, DNS și IPv6. Aceste scurgeri se produc în ciuda prezenței unei criptare robuste.

VPN Unlimited folosește criptarea AES-256 cu OpenVPN, care este cam standardul de aur acum. Este metoda de criptare la alegere pentru agențiile guvernamentale din întreaga lume, deci este un lucru pozitiv pentru utilizatorii VPN Unlimited. Cu toate acestea, acele scurgeri sunt o problemă continuă.

KeepSolid Wise

Keepolid dns firewall

KeepSolid Wise este o extensie pe care clienții o pot adăuga la serviciul lor VPN dacă trebuie să ocolească protocoale guvernamentale deosebit de restrictive. În statele totalitare, nu este neobișnuit ca guvernele să interzică utilizarea VPN-urilor. Când descoperă pe cineva care utilizează unul dintre aceste servicii, acestea pot interfera cu sau să împiedice utilizatorul să acceseze internetul.

KeepSolid Wise este conceput pentru a face ca o conexiune VPN să pară o conexiune obișnuită pentru oricine poate monitoriza traficul pe Internet. Această extensie este disponibilă doar pentru sistemele Linux, Android, Windows și iOS. Utilizatorii Mac nu pot profita deocamdată.

VPN Unlimited are o caracteristică Switch Kill?

vpn nelimitată switch switch Android

Nu cu mult timp în urmă, VPN Unlimited nu oferea o caracteristică de comutație de ucidere. Acest lucru este important deoarece un comutator de ucidere este un siguranță care asigură că utilizatorii nu se expun inutil online.

În esență, dacă conexiunea VPN nu reușește sau devine indisponibilă în timpul unei sesiuni de navigare, sesiunea respectivă este întreruptă automat de comutatorul kill.

Recent, VPN Unlimited a abordat acest deficit în serviciul lor prin adăugarea unei funcții de comutator de omor.

VPN Unlimited este acum de încredere

În trecut, testarea a arătat că rareori era ușor să te conectezi la VPN Unlimited. Acest lucru părea să se întâmple indiferent de ce testatori de server au încercat să folosească. Clientul Windows pare a fi deosebit de vulnerabil la acest eșec. Odată cu noua versiune a software-ului, aceasta s-a schimbat complet.

niste serverele păreau să fie indisponibile la întâmplare. Acum, acestea sunt precizate foarte clar când sunt disponibile și când nu sunt disponibile. În cele mai recente teste, am încercat să ne conectăm la fiecare server și nu am avut probleme.

Când utilizatorii se pot conecta, există mai multe rapoarte despre conexiunea pierdută pe o bază frustrantă frecvent. Unii clienți spun că trebuie să repornească computerul de mai multe ori pentru a se reconecta, rezultând unii 30 - 45 minute pierdute de timp încercând pur și simplu să accesați în siguranță online.

Le spunem utilizatorilor să încerce VPN-ului încă o încercare dacă doresc. Înțelegem totuși, dacă ați fost ars în trecut, de ce să încercați din nou? Cu atât de multe VPN-uri bune acolo, acei clienți au găsit probabil o alternativă.

Nu lăsați aceste recenzii să vă descurajeze dacă sunteți un nou utilizator VPN, deoarece VPN nelimitat a rezolvat definitiv aceste probleme.

Politica dispozitivului restrictiv

La fel ca mulți alți furnizori VPN, VPN Unlimited pune restricții la numărul de dispozitive pe care utilizatorii se pot conecta la serviciu. În prezent, compania permite fiecărui utilizator să conecteze maximum cinci dispozitive la VPN.

vpn limită de dispozitiv nelimitatăAcest lucru nu sună ca un dezavantaj, până când nu te uiți mai atent la modul în care VPN Unlimited te obligă să restricționezi dispozitivele pe care le folosești în legătură cu serviciul lor. În timp ce alte companii pun limite la câte dispozitive vă puteți conecta simultan la VPN-ul lor, această companie oferă fiecărui client cinci sloturi, fiecare dintre acestea fiind atribuit unui anumit dispozitiv. Dacă încercați să vă autentificați cu un dispozitiv diferit care nu este atribuit unuia dintre aceste sloturi, nu veți putea să vă autentificați.

Puteți să vă conectați pe un dispozitiv autorizat, puteți șterge unul dintre celelalte dispozitive și apoi adăugați noul dispozitiv, dar acest lucru este foarte mare. Motivul pentru toate aceste complicații devine transparent atunci când vă dați seama că puteți adăuga dispozitive suplimentare în contul dvs. pentru taxe lunare suplimentare. Familiile mari sau companiile care utilizează un VPN pot fi interesate să adauge dispozitive suplimentare, dar această caracteristică are o utilitate mică evidentă pentru majoritatea oamenilor.

Viteza medie

Indiferent dacă încărcați, descărcați sau doar navigați, contează viteza și de aici VPN Unlimited este mediu. Acesta se află chiar în mijlocul pachetului din restul VPN-urilor testate. În comparație cu alți furnizori VPN, acesta ar putea merita dacă doriți interfața.

Un server din Milano, Italia a testat la aproximativ 60 Mbps pe conexiunea noastră de 100 Mbps. Este în regulă, dar se pare că este cel mai bun lucru pe care VPN Unlimited îl poate reuni. Un server din New York a gestionat doar 25 Mbps în timpul descărcării. Din nou, nu este grozav, dar nu este cel mai rău. Viteza de încărcare a fost mult mai lentă, dar asta este normal în ceea ce privește VPN-urile.

Vpn rezultat nelimitat de viteză

Serverul din Hong Kong a fost la fel de mediu cu descărcările la aproximativ 30 Mbps și încărcările la aproximativ 12 Mbps. Inutil să spun, dacă sunteți în căutarea de încărcări și descărcări incredibil de rapide, atunci faceți mai bine să continuați să căutați cel mai bun VPN pentru nevoile dvs..

Netflix este disponibil în timp ce utilizați VPN nelimitat?

Funcția Netflix KeepSolid

Netflix poate fi sau nu disponibil prin VPN Unlimited, în funcție de serverul ales de utilizator. Acest lucru este normal pentru VPN-uri și acest serviciu are de fapt VPN-uri dedicate Netflix care au funcționat de fiecare dată când le-am încercat.

Alte servere sunt mai lovite și lipsesc. De exemplu, se pare că serverele companiei din Olanda și Hampshire din U.K. blochează accesul la Netflix. Pe de altă parte, un server situat în statul american California și un alt găsit în Canada amândoi s-au putut conecta la Netflix.

Dacă Netflix este pe lista „trebuie” a unui furnizor VPN, atunci aceasta este mult mai bună decât alte opțiuni.

Pot folosi site-uri Torrent cu VPN Unlimited?

BitTorrent și alte forme de partajare a fișierelor nu sunt disponibile pe scară largă prin VPN Unlimited. Compania afirmă în politicile sale că principala sa preocupare este asigurarea confidențialității utilizatorului, spre deosebire de descărcarea torrenturilor.

Acestea fiind spuse, VPN Unlimited face posibilă utilizarea site-urilor torrent cu anumite servere. Acestea includ serverul din California din SUA, Ontario din Canada și serverele din Franța, Luxemburg și România. Având în vedere fiabilitatea generală a serviciului, cei care doresc să utilizeze site-uri cu torrenturi cu o regularitate va trebui să caute în altă parte.

Numărul de servere și locații

VPN-nelimitate-LocațiiVPN Unlimited oferă aproximativ 400 de servere în 70 de localuri. Spre deosebire de mulți alți furnizori VPN, aceste locații includ Africa, Turcia și America de Sud. Alți concurenți de pe piață oferă doar mai multe în ceea ce privește numărul de servere și diversitatea locațiilor.

Compania-mamă a VPN Unlimited, KeepSolid, nu dezvăluie câte dintre serverele sale sunt servere fizice și câte sunt serverele virtuale. Aceasta poate fi o problemă pentru unii utilizatori care sunt preocupați de securitatea finală a datelor lor. Alți furnizori VPN sunt mult mai transparenți decât VPN Unlimited în ceea ce privește utilizarea lor de servere virtuale, care pot fi plasate într-o locație, dar semnalează că sunt într-o alta. Citiți mai multe despre cele mai bune vpns pentru torrenting aici.

Suport pentru clienți nelimitat VPN

Unul dintre domeniile în care VPN nelimitat pare să funcționeze extrem de bine este asistența pentru clienți. Deși nu au funcții de chat live, acestea fac posibilă comunicarea cu personalul de asistență prin e-mail.

Majoritatea oamenilor par să primească un răspuns relativ eficient în 20 de minute sau jumătate de oră. Unul dintre dezavantajele potențiale ale departamentului de asistență pentru clienți este că se pare situat în Ucraina. Acest lucru poate face pentru unii bariere lingvistice.

Cât costă VPN nelimitat?

Clienții care preferă o configurație de plată vor aprecia planul lunar de 9,99 USD.

prețuri nelimitate vpn

Se poate plăti în avans un an de serviciu, cu un cost de cinci dolari pe lună. O afacere mai bună este planul pe trei ani, care costă 99,99 dolari. Un plan „Lifetime” este disponibil pentru aproximativ 200 USD, dar acest lucru este recomandat doar celor care sunt siguri că VPN Unlimited este potrivit pentru ei.

Ar trebui să aleg VPN nelimitat?

Depinde. Dacă aveți nevoie de un memento despre ceea ce tocmai ați citit, acesta are câteva scurgeri de securitate și viteza medie. Dacă dați prioritate privirii Netflix ca principală sarcină VPN, încercați, prin toate mijloacele, VPN Unlimited.

În decursul mai multor ani, am examinat atât de multe VPN-uri și am testat aproape o sută de furnizori VPN diferiți. În acest moment, putem spune - cu certitudine absolută - că există o mulțime de bune din care puteți alege, de exemplu NordVPN și Surfshark. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine. Dacă aveți nevoie de o listă bună pentru a începe, consultați cele mai bune VPN-uri pentru 2020. Treceți peste opțiunile și nu veți fi dezamăgiți de ceea ce găsiți.

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me