Revizuirea privată a tunelului VPN – merită cu adevărat?

Un VPN care își taxează clienții în mod echitabil? Ar putea fi cu adevărat adevărat?

Aceasta este întrebarea pe care am început să o meditez după prima audiere despre Private Tunnel VPN. Pentru cea mai lungă perioadă de timp, am căutat VPN-uri care să ofere date nelimitate, deoarece, în calitate de consumatori, cred că ne este greu să vedem cuvinte precum „nelimitat” și „fără limite”, ca semne că obținem mai multă bătaie pentru buck..

Dar apoi am auzit despre practicile unice de facturare a tunelului privat și am început să mă întreb dacă „nelimitat” este cu adevărat tot ceea ce este crăpat.

Dar apoi am auzit despre practicile unice de facturare a tunelului privat și am început să mă întreb dacă „nelimitat” este cu adevărat tot ceea ce este crăpat.


Pentru a explica: Private Tunnel, un spin-off comercial al OpenVPN Technologies, percepe doar datele pe care le utilizați. Chiar și noii veniți care optează pentru a le încerca să-și folosească probele gratuite primesc 2 concerte.

Așadar, s-ar putea să vă întrebați: „Care este captura?”

Am cerut același lucru înainte să le testez.

În această recenzie, voi împărtăși rezultatele testului meu de viteză la serviciul lor, ușurința lor de utilizare, ratingul pe care îl acord clienților lor și experiența mea generală cu acest VPN.

Dar înainte de a sări direct în el, iată un pic de fundal asupra tunelului privat și a oamenilor din spatele acestui mare serviciu VPN de nivel superior..

Privire de ansamblu privată a tunelului privat

FeaturesInformation
Usability: Foarte ușor de utilizat
Politica de logare: Înregistrare minoră
Dimensiunea serverului: 50 ++ servere
Distribuție server: 12 țări
A sustine: Sistem de bilete
torrenting: Nepermis
Streaming: Nepermis
Protocolul VPN și criptarea: Protocolul OpenVPN; Criptare AES-GCM pe 128 biți
Sediu: California, SUA
Preț: $ 6 / luna
Site oficial: https://www.privatetunnel.com/

Fundal de tunel privat

Private Tunnel este creierul lui James Yohan și Francis Dinha, fondatorii OpenVPN Technologies, Inc., o companie din California care integrează o suită de tehnologii software de rețea și de ultimă oră..

Ei au mai mult de 3,6 milioane de clienți și numărând.

Site-ul lor are un design curat, profesional, iar software-ul lor are o interfață simplă, ușor de înțeles.

Site-ul lor pretinde cu îndrăzneală să prevină zilnic un milion de amenințări cibernetice. Deși le-ar fi greu să dovedească acest lucru publicului fără să țină un fel de înregistrări ale amenințărilor pe care le blochează - și, prin urmare, să păstreze jurnalele activității dvs. online - se pare destul de posibil.

La urma urmei, este o lume nebună și nebună în care trăim acum, una în care atacurile cibernetice amenință pe toată lumea de la bănci și facilități guvernamentale către cetățeni privați.

După cum am văzut în octombrie 2017, chiar și mămicile și tăticii noștri sunt vizați de cibernetici. Nu este sigur ... cel puțin nu dacă nu încep să folosească VPN-uri.

Tunelul privat arată și sună legitim, dar știm cu toții că aspectul poate fi înșelător.

Un lucru de care utilizatorii ar trebui să țină cont este locul unde se află. Tunelul privat este cu sediul în Parcul de afaceri Hacienda din Pleasanton, California, SUA.

De ce contează asta?

Deoarece SUA face parte din cei paisprezece ochi, un grup de țări care au încheiat un acord multilateral de cooperare în domeniul semnalelor de informații.

Sinonim cu Acordul UKUSA, acest ecou colectiv global asupra cetățenilor care utilizează Echelon, un program software care le permite să intercepteze comunicările noastre, fie că este vorba de activitate online casual, de e-mail, de trimitere prin SMS, de descărcare sau de servicii bancare.

Aici, în Australia, Parlamentul a aprobat numeroase modificări în favoarea unor legi mai stricte de păstrare a datelor, ceea ce înseamnă că companiile noastre de telecomunicații pot extrage informațiile noastre personale în scopuri proprii sau în scopul controlului guvernamental..

Singura modalitate de a bloca ISP-urile noastre (Furnizori de servicii Internet) din colectarea acestei metadate este de a utiliza o VPN cu criptare solidă. Pentru mai multe informații despre șederea online 100% sigură, consultați ghidul nostru detaliat pentru fiecare instrument de confidențialitate imaginabil.

Dar când vine vorba selectând o VPN, este ca vânzarea de bunuri imobiliare- nu este vorba, Locație! Locație! Locație!

Problema cu Tunnelul privat și companiile ca acesta este că operează într-o țară care este în dreptul lor legal de a cere VPN să predea date pertinente pentru una dintre investigațiile lor.

Aceasta nu înseamnă că tunelul privat s-ar conforma de bună voie oricărei instituții guvernamentale imediat. Dimpotrivă, aceștia susțin că nu păstrează niciun jurnal de activitate, dar sunt, de asemenea, prealabili cu privire la faptul că salvează unele jurnalele de conexiune.

Se presupune că aceste jurnale sunt păstrate numai pentru monitorizarea performanței și întreținere, dar cele mai renumite VPN-uri mențin o politică strictă fără jurnalele.

Este destul de evident că Tunnelul privat ar putea fi obligat să predea jurnalele utilizatorului dacă ar fi primit cu o citație sau un mandat.

Pe partea de plus, nu au existat cazuri de VPN-uri care să furnizeze informații instituțiilor guvernamentale din motive arbitrare. De fiecare dată când un VPN a ajuns în știri pentru predarea acestor date, se referea la un dosar penal, de obicei unul care implică un criminal cibernetic care utilizează serviciile unui furnizor VPN în scopuri dăunătoare (potențial pe site-ul închis).

Deci, unde este poziționat Private Tunnel printre colegii săi pe piața VPN? Ei bine, au obținut câteva scoruri excelente de la clienți și câteva recenzii foarte bune.

TechRadar i-a chemat, „Un spin interesant pe VPN,”Aduc în discuție opțiunea lor de plată, dar notează, de asemenea, alegerea lor limitată de locații, performanța lor nesigură și clientul extrem de de bază..

Pe baza testării proprii a serviciului lor, aș spune că și-au îmbunătățit cu siguranță viteza în ultimul an sau ceva mai mare, iar problemele de conectare au fost doar intermitente.

Dar înainte de a aprofunda vitezele și caracteristicile Tunnelului privat, să vorbim despre compatibilitate, deoarece este într-adevăr acolo unde le-a pornit.

Ce oferă tunelul privat & Compatibilitate

Tunnelul privat vă permite să navigați pe internet în mod anonim, ascunzându-vă adresa IP și locația.

Deși o mare parte din serviciile lor sunt destul de fire, acestea bifează toate casetele potrivite, în cazul criptării puternice. Protocolul OpenVPN este greu de învins.

Caracteristicile nu includ jurnal de activitate, planuri de date unice și un plan anual cu lățime de bandă nelimitată.

Acest serviciu VPN acceptă, de asemenea, aceste sisteme de operare și dispozitive:

 • iOS
 • Android
 • Linux
 • ferestre
 • Mac
 • USB TV stick-uri
 • Cutii TV set-top
 • Tablete de specialitate

Poate ceea ce este cel mai interesant în legătură cu acest VPN este angajamentul lor pentru dezvoltare și evoluție. Nu este unul care să se bazeze pe laurii succesului lor, OpenVPN, Inc. susține acum programul OSTIF Bug Bounty, un program bazat pe recompense, care plătește dezvoltatorilor când descoperă defecte cruciale în software-ul open-source.

Pe dezavantaj, există un număr limitat de servere într-un număr limitat de locații. Întrucât cred întotdeauna că cea mai bună metodă de a testa un VPN este să faci niște călătorii, Am folosit Private Tunnel în timp ce călătoresc de la Sydney la New York și înapoi.

Folosind unul dintre cele trei servere din New York, am măsurat 26 Mbs pentru descărcare și 16 Mbps pentru încărcare. Latenția a adus-o până la aproape 79 de ms. În mod ciudat, am descoperit că aceste numere au crescut atunci când am atins în Australia.

Acolo, am reușit să lovesc 50 Mbps descărcări și Încarcă 43 Mbps cu ping de 25 ms. Nu este rău pentru un serviciu despre care se știe că este mai lent decât o parte din concurența sa.

Din păcate, nu există niciun comutator de ucidere cu Tunnel privat, astfel încât utilizatorii sunt vulnerabili la control dacă conexiunea nu reușește în timp ce sunt angajați în activitate online.

Caracteristici suplimentare

Dacă există un handicap uriaș pentru Tunnelul privat, acesta este deficitul lor relativ de caracteristici. Unele dintre cele mai bune VPN-uri oferă funcții avansate, cum ar fi filtrarea adreselor URL, blocarea anunțurilor etc..

Tunnelul privat are o singură caracteristică demnă de remarcat - software de prevenire a intruziunilor. Acest lucru elimină atacurile rău intenționate de lucruri precum malware și altele asemenea, dar acolo este locul în care bunătățile se termină.

În plus, au doar 12 locații disponibile în 9 țări. Acest număr extrem de descurajator este destul de descurajant în comparație cu bogăția de servere oferite de servicii cum ar fi NordVPN sau Surfshark.

Cu toate acestea, ele compensează această deficiență prin susținerea dispozitivelor pe care multe alte VPN-uri nu le includ, inclusiv stick-urile USB TV menționate anterior..

Prețuri & Planuri

Acesta este locul în care tunelul privat strălucește cu adevărat. După cum am menționat anterior, acestea oferă un proces gratuit cu 2 GB de date. În plus, au două planuri plafonate cu date și un pachet anual cu date nelimitate.

Motivul lor Planurile la preț încep cu 20 GB iar utilizatorii plătesc doar pentru ceea ce folosesc.

În mod alternativ, planul lor anual oferă utilizatorului 10 conexiuni simultane, de cele mai multe ori am văzut o ofertă VPN.

Tunnelul privat are o combinație de garanții de returnare a banilor complete și pro-rata și acceptă o varietate de metode de plată de la metodele tradiționale precum transferul bancar sau cardul de credit până la criptomonede precum Bitcoin.

Pro tunel privat

pictogramă proCompania mamă privată a tunelului este în jur din 2002, ceea ce înseamnă că oamenii responsabili de acest lucru VPN sunt bine stabilite.

Obțineți o criptare solidă de la o companie dedicată soluțiilor software de ultimă oră.

După cum am văzut, acestea au o compatibilitate largă și o configurare ușoară.

Mulți utilizatori apreciază, de asemenea, faptul că nu este nevoie de abonament. Puteți plăti literalmente în timp ce mergeți.

Securitate & intimitate

Aceasta este principala preocupare pentru cei care caută un VPN. Doriți anonimatul și securitatea și doriți să știți că îl obțineți cu adevărat.

În ceea ce privește securitatea, protocolul OpenVPN are o reputație extraordinară în rândul comunității online. În ciuda acestui fapt, există problema locației. Nu pot sublinia această parte suficient.

Locația SUA a tunelului privat ar putea reprezenta o problemă reală pentru utilizatorii care încearcă să facă o torentare. Deși puteți conecta aplicațiile lor și utiliza BitTorrent pentru partajarea de fișiere, majoritatea companiilor americane s-au încruntat în această practică și nu se spune ce s-ar putea întâmpla cu jurnalele din acest tip de activitate particulară.

Legislație precum Legea comunicărilor stocate pune adevărata putere în mâinile guvernului federal al Americii.

Deci, deși Criptarea AES-GCM pe 128 de biți a tunelului privat vă protejează transmisiile de date, există un motiv pentru a teoriza că activitatea dvs. ar putea cădea în mâinile greșite dacă vă angajați în distribuirea P2P. Mai multe despre criptare în ghidul nostru.

Torrenting este permis?

Există mii de VPN-uri pe piață. Toate sunt în competiție pentru afacerea ta. Acest lucru poate duce la unele VPN-uri care promit multe, dar care oferă puțin. Acesta este motivul pentru care apreciem cu adevărat onestitatea, simplitatea și transparența oferite de Accesul la internet privat. Criptarea lor bine pusă în aplicare și o politică cu jurnalele zero, alături de prețul lor mai ieftin sunt câteva dintre motivele pentru care recomandăm acest serviciu VPN.

Dacă sunteți un VPN prietenos pentru torrenturi - citiți cele mai bune vpns pentru articolul torrenting.

Pot folosi tunel privat pentru Netflix?

În momentul acestei scrieri, Netflix și BBC iPlayer din SUA nu pot fi accesate. Există mai multe planuri VPN premium pentru streaming, dar acesta nu este unul dintre ele. Nu l-am recomanda pe Netflix (aici sunt câteva opțiuni mai bune).

Politica de logare

Așa cum am mai spus, Private Tunnel are, în cel mai bun caz, o politică de înregistrare precară. Deși susțin că nu păstrează jurnalele de activitate ale utilizatorilor, ele salvează jurnalele de conexiune în scopuri vagi.

Viteze de conectare

O mulțime de servicii VPN se laudă cu viteza „rapidă a trăsnetului”, dar Tunnelul privat nu are nici măcar amândoi o afirmație. Este evident de ce din moment ce orice utilizator vă va spune că a înregistrat întârzieri în mai multe rânduri.

În propria experiență, am avut o experiență mixtă. Păreau a fi o opțiune transatlantică decentă, dar, având în vedere că sunt bazate în afara SUA, sunt mai mult decât puțin șocat de viteza mică pe care am atins-o în timp ce vizitau New York..

Iată rezultatele testului meu de viteză după ce am făcut un spot de călătorie:

 • Serverul SUA

  • Ping: 25 ms
  • Descărcare: 26 Mbps
  • Încărcare: 16 Mbps
 • Server EU

  • Ping: 40 ms
  • Descărcare: 65.46 Mbps
  • Încărcare: 46.51 Mbps

Nu pot spune că am fost încântat de rezultate, cel puțin nu când am fost în SUA. Ați crede că un serviciu bazat în SUA ar avea cele mai bune viteze. Avantaj pe teren propriu, așa cum a fost. Dar acesta nu părea să fie cazul cu Private Tunnel.

Mai multe informații despre vitezele de conectare pot fi găsite pe pagina lor de întrebări aici.

Usability

Trebuie să dau recuzită în tunelul privat în acest departament. Chiar dacă interfața lor este mai puțin plăcută din punct de vedere estetic, utilizabilitatea a fost de top. Foarte consecvent, foarte ușor de utilizat și fără probleme reale.

Instrucțiunile lor simple de configurare pot fi găsite aici. După cum veți vedea, este un pas destul de simplu pentru utilizatorii de PC-uri și dispozitive mobile.

Cons tunel privat

Chiar dacă am avut un timp adecvat folosind Private Tunnel pentru navigare casual, nu pot spune că am fost șters de orice despre asta.

Vitezele erau în regulă, dar nu erau nimic special. Criptarea a fost solidă, dar oricine a utilizat VPN-urile deja se așteaptă ca OpenVPN să fie grozav.

Planurile lor unice de stabilire a prețurilor sunt interesante, dar sunt încă pe gard dacă este sau nu într-adevăr mai bun sau mai rău decât un pachet premium nelimitat de la unul dintre concurenții lor. Și, în sfârșit, lipsa lor completă de caracteristici avansate lasă mult de dorit.

Un dezavantaj care a sărit direct la mine imediat ce am început să le testez a fost acesta:

Asistență Limitată pentru Clienți - Uh Oh ....

neutru-emoticonLa fel ca Trust.Zone, Private Tunnel nu oferă opțiuni de asistență pentru clienți, mulți dintre noi s-au așteptat de la un VPN bun. Acestea oferă doar un sistem de bilete prin care le lăsați un mesaj și așteptați să vă revină.

După ce am testat acest sistem, am descoperit că au nevoie de mai mult de 24 de ore pentru a răspunde la întrebarea mea și răspunsul lor a fost departe de cel prietenos și ultrainformativ pe care îl primesc în mod normal de la personalul de la NordVPN.

Imaginează-ți asta? Majoritatea VPN-urilor legitime oferă chat în direct 24/7. In schimb, Tunelul privat necesită mai mult de 24 de ore pentru a vă reveni. Acesta este un alt dintre handicapurile lor evidente și pe care ar trebui să le rectifice în curând, dacă vor să rămână prezență pe această piață extrem de suprasaturată..

Recomand tunelul privat?

Da și nu ... dar mai ales nu.

Aș recomanda persoanelor interesate să se uite NordVPN și Surfshark ca alegeri superioare pentru aproximativ același preț.

În ciuda experienței mele mai puțin decât stelare, ar trebui să spun că aceasta este o alegere bună pentru începători. Dacă sunteți cineva care învață acum despre VPN-uri și doriți ceva simplu de practicat, acesta este VPN-ul potrivit pentru dvs..

După cum am spus, interfața lor este ușor de navigat, ceea ce o face o opțiune bună pentru utilizatorul ocazional care dorește doar să urmărească ceva sport sau să trimită un mesaj unui prieten fără a fi spionat.

În plus, este o opțiune destul de accesibilă și puteți profita întotdeauna de proba lor gratuită pentru a vedea ce credeți.

Dar pentru toți ceilalți, utilizați acest VPN cu precauție. Amintiți-vă, este nu întotdeauna cea mai bună idee de a merge cu un VPN care are sediul în SUA sau oricare dintre celelalte țări care cuprind cei paisprezece ochi.

PROS

 Compatibil cu stick-uri USB TV
 Opțiuni de prețuri accesibile
 Viteze moderate
 Ei bine-criptate
 Fără jurnalele de activitate
 Ușor de folosit

CONS

Salvează jurnalele de conexiune
Singura opțiune de asistență pentru clienți este un sistem de ticketing
Lipsa funcțiilor
Nu permite Netflix sau servicii de streaming similare
Politică de torrenting neclară

David Gewirtz
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me